Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina: Lista acte din norme-metodologice ianuarie 2006 Twitter Facebook

Acte norme-metodologice ianuarie 2006





Monitorul Oficial 83 din 30 Ianuarie 2006 (M. Of. 83/2006)

NORME METODOLOGICE din 24 ianuarie 2006 privind inchiderea conturilor contabile, intocmirea si depunerea situatiilor financiare la 31 decembrie 2005 EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 83 din 30 ianuarie 2006

Ministerele, celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, alte autoritãţi publice, instituţiile publice autonome şi instituţiile publice subordonate au obligaţia, potrivit legii contabilitãţii nr. 82/1991 , republicatã, sã întocmeascã situaţii financiare trimestriale şi anuale care se compun din bilanţ, cont de execuţie bugetara şi anexe. situaţiile financiare ale anului 2005 reprezintã documente oficiale de prezentare a situaţiei patrimoniului aflat în administrarea statului şi a unitãţilor administrativ-teritoriale, precum si a execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli la data de 31 decembrie 2005. potrivit prevederilor art. 6 alin. (1) din legea nr. 348/2004 ...

Monitorul Oficial 85 din 30 Ianuarie 2006 (M. Of. 85/2006)

NORME din 26 ianuarie 2006 privind incadrarea cu personal de specialitate a bibliotecilor universitare EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 85 din 30 ianuarie 2006

1. Încadrarea cu personal a bibliotecilor universitare se face în funcţie de activitãţile reale desfãşurate în aceste instituţii, determinate de achiziţia, prelucrarea şi comunicarea documentelor, de serviciile, patrimoniul şi sistemul de organizare a instituţiilor respective, numãrul şi frecvenţa utilizatorilor. 2. personalul de specialitate al bibliotecilor universitare se compune din: - bibliotecari, bibliografi, cercetãtori, redactori, documentarişti, conservatori, restauratori, ingineri de sistem, informaticieni, operatori, analişti, depozitari şi alte funcţii de profil. aceştia au statut de personal didactic auxiliar.*t*───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────nr. ...

NORME din 26 ianuarie 2006 privind incadrarea cu personal de specialitate a bibliotecilor scolare EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 85 din 30 ianuarie 2006

Pentru optimizarea funcţionalitãţii bibliotecilor şcolare şi, implicit, sporirea eficienţei procesului de învãţãmânt din şcoalã, normarea posturilor de bibliotecari şcolari se face astfel: pentru bibliotecile din învãţãmântul primar si gimnazial: - 1 post normã întreagã la minimum 600 de elevi sau la 700 elevi şi cadre didactice şi minimum 8000 volume: - 1/2 normã la minimum 300 de elevi şi minimum 4000 volume; - plata cu ora (minimum 10 ore pe sãptãmânã) - pânã la 300 elevi, sub 4000 volume. pentru şcolile din mediul rural în ...

NORME din 26 ianuarie 2006 privind incadrarea cu personal de specialitate a Bibliotecii Pedagogice Nationale "I. C. Petrescu" din Bucuresti EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 85 din 30 ianuarie 2006

Încadrarea cu personal de specialitate se face în funcţie de profilul unic al bibliotecii, numãrul anual de intrãri, spaţiul de depozitare, precum şi de mijloacele financiare de care dispune biblioteca. personalul de specialitate este compus din: bibliotecari, bibliografi, cercetãtori, redactori, documentarişti, conservatori, restauratori, ingineri de sistem, informaticieni, operatori, analişti, custozi, mânuitori, depozitari şi alte funcţii de profil.*t* 1. achiziţia de docmnente: a. carte: ...

Monitorul Oficial 76 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 76/2006)

NORME METODOLOGICE din 26 ianuarie 2006 de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 76 din 27 ianuarie 2006

Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezentele norme metodologice stabilesc actele necesare, procedura, condiţiile şi termenele de soluţionare a cererilor pentru eliberarea documentelor de cãlãtorie în strãinãtate emise de autoritãţile române, precum şi procedurile pentru îndeplinirea condiţiilor prevãzute de legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetãţenilor români în strãinãtate, necesare exercitãrii dreptului la libera circulaţie. art. 2 circulaţia cetãţenilor români în strãinãtate este permisã în baza documentelor de cãlãtorie emise în condiţiile prezentelor norme metodologice, de autoritãţile competente române, precum şi în ...

Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 77/2006)

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. ...

NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau fitostanoli ...

NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau fitostanoli ...

NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...

NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...

Monitorul Oficial 55 din 20 Ianuarie 2006 (M. Of. 55/2006)

NORME din 13 ianuarie 2006 privind procedura de vamuire informatica simplificata aplicabila comisionarilor in vama care desfasoara activitati de curierat rapid prin aeroporturile deschise traficului international EMITENT: AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 55 din 20 ianuarie 2006

1. procedura de vãmuire informaticã simplificatã se aplicã în cazul utilizãrii sistemului informatic vamal de cãtre comisionarii în vamã care desfãşoarã activitãţi de curierat rapid şi care sunt autorizaţi sã funcţioneze pe lângã birourile vamale care deservesc aeroporturile deschise traficului internaţional. 2. procedura de vãmuire informaticã simplificatã este aplicabilã numai declaraţiilor vamale depuse de comisionarii în vamã care desfãşoarã activitãţi de curierat rapid, care îndeplinesc urmãtoarele condiţii: a) au încheiate cu autoritatea naţionalã a vãmilor protocoale de colaborare privind combaterea încãlcãrii legislaţiei vamale; b) prezintã biroului vamal, înainte cu minimum 3 ...

Monitorul Oficial 30 din 12 Ianuarie 2006 (M. Of. 30/2006)

NORMA nr. 13 din 29 decembrie 2005 in aplicarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 11/2005 privind piata primara a titlurilor de stat administrata de Banca Nationala a Romaniei EMITENT: BANCA NATIONALA A ROMANIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 30 din 12 ianuarie 2006

În baza prevederilor art. 33 din regulamentul bãncii naţionale a româniei nr. 11/2005 privind piaţa primarã a titlurilor de stat administratã de banca naţionalã a româniei, în temeiul art. 48 din legea nr. 312/2004 privind statutul bãncii naţionale a româniei, banca naţionalã a româniei emite prezentele norme. cap. i accesul participanţilor pe piaţa primarã a titlurilor de stat în calitate de dealeri primari art. 1 În vederea dobândirii calitãţii de dealer primar, în conformitate cu prevederile art. 4 din regulamentul ...

Monitorul Oficial 10 din 05 Ianuarie 2006 (M. Of. 10/2006)

NORME METODOLOGICE din 31 octombrie 2005 privind inscrierea la studii universitare de doctorat a cetatenilor straini incepand cu anul universitar 2005-2006 EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 10 din 5 ianuarie 2006

Art. 1 cetãţenii strãini pot fi înscrişi la studii universitare de doctorat în conformitate cu prevederile hotãrârii guvernului nr. 567/2005 privind organizarea şi desfãşurarea studiilor universitare de doctorat, ale hotãrârii guvernului nr. 288/1993 privind şcolarizarea în românia a cetãţenilor din alte ţãri, republicatã, respectiv ale documentelor de colaborare culturalã internaţionalã la care românia este parte. art. 2 În instituţiile de învãţãmânt superior acreditate care au primit, prin ordin al ministrului educaţiei şi cercetãrii, statutul de instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat (i.o.s.u.d.), pot fi înscrişi la studii universitare ...

Monitorul Oficial 7 din 04 Ianuarie 2006 (M. Of. 7/2006)

NORME METODOLOGICE din 22 decembrie 2005 de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 7 din 4 ianuarie 2006

Cap. i dispoziţii generale art. 1 beneficiazã de drepturile prevãzute de ordonanţa de urgenţã a guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, denumitã în continuare ordonanţã de urgenţã, oricare dintre pãrinţii fireşti ai copilului, precum şi persoana cãreia i s-a încredinţat copilul în vederea adopţiei, care a adoptat copilul, care are copilul în plasament ori în plasament în regim de urgenţã, precum şi persoana care a fost numitã tutore, denumite în continuare persoane îndreptãţite, dacã acestea îndeplinesc cumulativ urmãtoarele condiţii: a) sunt cetãţeni români ...

Cautare document
Club Legislatia Muncii
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5
 

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016