Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina: Acte Monitorul Oficial emise de autoritatea-nationala-pentru-protectia-consumatorilor Twitter Facebook

Acte Monitorul Oficial emise de
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor


Monitorul Oficial 1 din 06 Ianuarie 2003 (M. Of. 1/2003)

ORDIN nr. 137 din 19 noiembrie 2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea sucurilor de legume EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 1 din 6 ianuarie 2003

Având în vedere prevederile art. 34 din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializãrii alimentelor, aprobatã şi modificatã prin legea nr. 57/2002 , în temeiul hotãrârii guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea ministerului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, al hotãrârii guvernului nr. 22/2001 privind organizarea şi funcţionarea ministerului sãnãtãţii şi familiei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi al hotãrârii guvernului nr. 166/2001 privind organizarea şi funcţionarea autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, cu modificãrile ulterioare, vazand referatul de aprobare nr. ...

NORME din 19 noiembrie 2002 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea sucurilor de legume EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 1 din 6 ianuarie 2003

Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind natura, conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea şi pãstrarea sucurilor de legume destinate comercializãrii pentru consum uman. art. 2 produsele menţionate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. aceleaşi condiţii se aplica şi în cazul produselor oferite cu titlu gratuit de cãtre agenţii economici, asociaţii sau fundaţii. cap. 2 definiţii, conţinut, calitate art. 3 ...

Monitorul Oficial 906 din 13 Decembrie 2002 (M. Of. 906/2002)

ORDIN nr. 138 din 19 noiembrie 2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la comercializarea carnii de porc EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 906 din 13 decembrie 2002

Având în vedere prevederile art. 34 din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializãrii alimentelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin legea nr. 57/2002 , în temeiul prevederilor hotãrârii guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea ministerului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale hotãrârii guvernului nr. 22/2001 privind organizarea şi funcţionarea ministerului sãnãtãţii şi familiei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale hotãrârii guvernului nr. 166/2001 privind organizarea şi funcţionarea autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, cu modificãrile ulterioare, vazand ...

NORMA din 19 noiembrie 2002 cu privire la comercializarea carnii de porc EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 906 din 13 decembrie 2002

Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme stabilesc condiţiile pentru comercializarea carnii de porc provenite din producţia interna sau din import. art. 2 (1) carnea de porc destinatã comercializãrii trebuie sa îndeplineascã condiţiile sanitare veterinare şi sanitare conform reglementãrilor în vigoare, precum şi cerinţele din prezentele norme. (2) agenţii economici pot comercializa carnea de porc numai cu respectarea reglementãrilor în vigoare şi a prevederilor prezentelor norme. cap. 2 definirea şi descrierea produsului ...

Monitorul Oficial 808 din 07 Noiembrie 2002 (M. Of. 808/2002)

ORDIN nr. 83 din 19 august 2002 pentru aprobarea Normei cu privire la fabricarea, continutul, ambalarea, etichetarea si calitatea fainii de grau destinate comercializarii pentru consum uman EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 808 din 7 noiembrie 2002

Vazand referatul de aprobare nr. 150.063 din 6 iunie 2002 întocmit de direcţia de industrie alimentara, standarde, mãrci şi licenţe şi referatul de aprobare nr. db 8.458 din 15 iulie 2002 întocmit de direcţia generalã de sãnãtate publica, având în vedere prevederile art. 34 din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializãrii alimentelor, aprobatã şi modificatã prin legea nr. 57/2002 , în temeiul hotãrârii guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea ministerului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, al hotãrârii guvernului nr. 22/2001 ...

NORMA din 19 august 2002 cu privire la fabricarea, continutul, ambalarea, etichetarea si calitatea fainii de grau destinate comercializarii pentru consum uman EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 808 din 7 noiembrie 2002

Cap. 1 domeniu de utilizare art. 1 (1) prezenta norma are ca domeniu de aplicare fãina de grâu obţinutã prin macinarea graului. norma se aplica atât pentru fãina de grâu destinatã utilizãrii ca materie prima la fabricarea produselor alimentare, cat şi pentru fãina de grâu destinatã vânzãrii directe la consumator. (2) aceasta norma nu se aplica pentru: a) produsele obţinute din grâu dur (triticum durum desf.) sau dintr-un amestec de grâu dur cu alt grâu; b) fãina de grâu utilizata ca adjuvant ...

Monitorul Oficial 778 din 25 Octombrie 2002 (M. Of. 778/2002)

ORDIN nr. 110 din 7 octombrie 2002 pentru aprobarea Regulilor specifice privind etichetarea produselor agroalimentare ecologice EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 778 din 25 octombrie 2002

Vazand referatul de aprobare al direcţiei generale de implementare, reglementare şi de management al resurselor biotehnologice nr. 141.150 din 13 septembrie 2002, având în vedere prevederile art. 6 alin. (4) din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobatã prin legea nr. 38/2001 , şi prevederile hotãrârii guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor, în temeiul hotãrârii guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea ministerului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor şi al hotãrârii guvernului nr. 166/2001 privind organizarea şi funcţionarea autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, cu modificãrile ulterioare, ...

REGULI SPECIFICE din 7 octombrie 2002 privind etichetarea produselor agroalimentare ecologice EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 778 din 25 octombrie 2002

Art. 1 etichetarea produselor agroalimentare ecologice se face în conformitate cu prevederile art. 6 din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 34/2000 *) privind produsele agroalimentare ecologice, denumita în continuare oug nr. 34/2000, şi cu prevederile naţionale în vigoare privind etichetarea alimentelor.--------- *) ordonanta de urgenta a guvernului nr. 34/2000 , publicatã în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 172 din 21 aprilie 2000, a fost aprobatã prin legea nr. 38/2001 , publicatã în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 122 din 12 martie 2001. art. 2 ...

Monitorul Oficial 774 din 24 Octombrie 2002 (M. Of. 774/2002)

ORDIN nr. 107 din 2 octombrie 2002 pentru aprobarea Normelor cu privire la continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea bulionului si a pastei de tomate EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 774 din 24 octombrie 2002

Vazand referatul de aprobare nr. 150.227 din 8 iulie 2002, întocmit de direcţia de industrie alimentara; standarde, mãrci şi licenţe, având în vedere prevederile art. 34 din ordonanta de urgenta a guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializãrii alimentelor, aprobatã şi modificatã prin legea nr. 57/2002 , în temeiul hotãrârii guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea ministerului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, al hotãrârii guvernului nr. 22/2001 privind organizarea şi funcţionarea ministerului sãnãtãţii şi familiei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi al hotãrârii guvernului ...

NORME din 2 octombrie 2002 cu privire la continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea si pastrarea bulionului si a pastei de tomate EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 774 din 24 octombrie 2002

Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind conţinutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea şi pãstrarea bulionului şi a pastei de tomate destinate comercializãrii pentru consum uman. art. 2 produsele menţionate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. cap. 2 definiţii, conţinut, calitate art. 3 În sensul prezentelor norme, bulionul şi pasta de tomate sunt produse obţinute prin zdrobirea şi ...

‹‹ Pagina 23 din 25
Cautare document
Club Legislatia Muncii
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5
 

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016