Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina: Acte Monitorul Oficial emise de autoritatea-nationala-pentru-protectia-consumatorilor Twitter Facebook

Acte Monitorul Oficial emise de
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor


Monitorul Oficial 598 din 11 Iulie 2006 (M. Of. 598/2006)

ORDIN nr. 190 din 28 iunie 2006 privind modificarea si completarea anexei la Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 417/110/2002 pentru aprobarea Regulilor specifice privind etichetarea produselor agroalimentare ecologice EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 598 din 11 iulie 2006

Ordin nr. 190 din 28 iunie 2006 privind modificarea şi completarea anexei la ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor şi al preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor nr. 417/110/2002 pentru aprobarea regulilor specifice privind etichetarea produselor agroalimentare ecologice emitent: ministerul agriculturii, pÃdurilor Şi dezvoltÃrii rurale nr. 317 din 11 mai 2006 autoritatea naŢionalà pentru protecŢia consumatorilor ...

Monitorul Oficial 425 din 17 Mai 2006 (M. Of. 425/2006)

ORDIN nr. 136 din 26 aprilie 2006 privind stabilirea conditiilor speciale pentru importul de fistic si de anumite produse derivate din fistic, originare ori expediate din Iran EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 425 din 17 mai 2006

Având în vedere prevederile art. 4 alin. (5) din legea nr. 150/2004 privind siguranţa alimentelor şi a hranei pentru animale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ţinând cont de prevederile art. 10 lit. b) din ordonanţa guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobatã cu modificãri prin legea nr. 215/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi de prevederile ordonanţei de urgenţã a guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea producţiei, circulaţiei şi comercializãrii alimentelor, aprobatã cu modificãri prin legea nr. 57/2002 , în temeiul prevederilor art. 3 alin. (3) ...

ORDIN nr. 135 din 26 aprilie 2006 privind stabilirea masurilor de urgenta referitoare la chilli, produse pe baza de chilli, curcuma si ulei de palmier EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 425 din 17 mai 2006

Vãzând referatul de aprobare nr. 41.119 din 16 noiembrie 2005, întocmit de direcţia generalã siguranţa alimentelor din cadrul autoritãţii naţionale sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, având în vedere prevederile art. 4 alin. (5) din legea nr. 150/2004 privind siguranţa alimentelor şi a hranei pentru animale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ţinând cont de prevederile art. 10 lit. b) din ordonanţa guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobatã cu modificãri prin legea nr. 215/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi de prevederile ordonanţei de urgenţã a ...

Monitorul Oficial 351 din 19 Aprilie 2006 (M. Of. 351/2006)

ORDIN nr. 123 din 10 aprilie 2006 privind informatiile de interes public ce pot fi comunicate si informatiile exceptate de la comunicare EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 351 din 19 aprilie 2006

În temeiul legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public şi al art. 4 alin. (4) din hotãrârea guvernului nr. 755/2003 privind organizarea şi funcţionarea autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, cu modificãrile ulterioare, preşedintele autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor emite prezentul ordin. art. 1 se aprobã lista informaţiilor de interes public comunicate din oficiu, potrivit art. 5 din legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, prevãzutã în anexa nr. 1. art. 2 se aprobã lista ...

Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 77/2006)

ORDIN nr. 482 din 7 octombrie 2005 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, al ministrului sanatatii si al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea Normelor privind alimentele si ingredientele alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Ordin nr. 482 din 7 octombrie 2005 pentru modificarea şi completarea ordinului preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, al ministrului sãnãtãţii şi al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea normelor privind alimentele şi ingredientele alimentare noi emitent: autoritatea nationala pentru protecŢia consumatorilor nr. 482 din 7 octombrie 2005 ministerul sÃnÃtÃŢii ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. ...

‹‹ Pagina 12 din 25
Cautare document
Club Legislatia Muncii
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5
 

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016