Acte norme martie 2017
- 2024
- 2023
- 2022
- 2021
- 2020
- 2019
- 2018
- 2017
- 2016
- 2015
- 2014
- 2013
- 2012
- 2011
- 2010
- 2009
- 2008
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1984
- 1973
Monitorul Oficial 205 din 24 Martie 2017 (M. Of. 205/2017)
NORMĂ din 14 februarie 2017 pentru siguranţa alimentelor privind cazeinele şi cazeinaţii destinaţi consumului uman EMITENT: Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 205 din 24 martie 2017
──────────aprobată de ordinul nr. 13/201/2017, publicat în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 205 din 24 martie 2017.──────────art. 1prezenta normă pentru siguranţa alimentelor reglementează cazeinele şi cazeinaţii destinaţi consumului uman, precum şi amestecurile din acestea.art. 2În sensul prezentei norme pentru siguranţa alimentelor se aplică următoarele definiţii:a) cazeină acidă comestibilă înseamnă un produs lactat obţinut prin separarea, spălarea şi uscarea coagulului acid precipitat din lapte degresat şi/sau din alte produse obţinute din lapte;b) cazeină cheag comestibilă înseamnă un produs lactat obţinut prin separarea, spălarea şi uscarea coagulului din lapte degresat şi/sau din alte produse obţinute din lapte; coagulul se obţine ...