Acte instructiuni mai 2006
- 2024
- 2023
- 2022
- 2021
- 2020
- 2019
- 2018
- 2016
- 2015
- 2014
- 2013
- 2012
- 2011
- 2010
- 2009
- 2008
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1983
- 1976
- 1975
- 1974
- 1971
- 1970
- 1969
- 1968
- 1967
- 1963
- 1961
- 1960
- 1954
- 1953
- 1952
- 1950
- 1949
- 1921
Monitorul Oficial 405 din 10 Mai 2006 (M. Of. 405/2006)
INSTRUCTIUNI din 14 aprilie 2006 pentru comanda prin dispecer energetic feroviar a instalatiilor de electrificare nr. 356/2005 EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI - AUTORITATEA FEROVIARA ROMANA PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 405 din 10 mai 2006
Cap. 1 generalitati art. 1 prezentele instrucţiuni stabilesc: a) modul de organizare şi realizare a conducerii operative prin dispecer energetic feroviar - denumit în continuare def - a instalaţiilor de electrificare: b) modul de organizare şi efectuare a manevrelor electrice în instalaţiile de electrificare: c) sarcinile şi responsabililatile persoanelor care participa la organizarea şi efectuarea manevrelor electrice; d) principiile şi regulile de baza privind activitatea def în relaţiile de serviciu cu personalul unitãţilor sau subunitatilor de electrificare, operatorii de ...
Monitorul Oficial 390 din 05 Mai 2006 (M. Of. 390/2006)
INSTRUCTIUNI din 27 aprilie 2006 pentru organizarea si desfasurarea activitatii personalului de specialitate, angajat al directiei sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, in unitatile de prelucrare, procesare, depozitare, transport si valorificare a produselor si subproduselor de origine nonanimala EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 390 din 5 mai 2006
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezentele instrucţiuni stabilesc cadrul organizatoric în care, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare, personalul de specialitate îşi desfãşoarã activitatea de asistenţã, inspecţie şi control pentru siguranţa alimentelor în unitãţile care prelucreazã, proceseazã, depoziteazã şi valorificã produse de origine nonanimalã. art. 2 În sensul prezentelor instrucţiuni, expresiile de mai jos au urmãtoarele semnificaţii: a) personal de specialitate - inspectori ai autoritãţii naţionale sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor împuterniciţi şi ...