Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina: Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 Twitter Facebook

Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006

Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 77/2006)

3.  PROCEDURĂ din 23 decembrie 2005 de inspecţie pentru obiectivele care prezintă pericole de producere a accidentelor majore în care sunt implicate substanţe periculoase EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI ŞI GOSPODĂRIRII APELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Abrevieri şi definiţii:1. anpm - agenţia naţională pentru protecţia mediului;2. hazop - hazard and operability - metodă de analiză pentru evaluarea riscului;3. h.g. nr. 95/2003 - hotărârea guvernului nr. 95/2003 privind controlul activităţilor care prezintă pericole de accidente majore în care sunt implicate substanţe periculoase;4. ppam - politica de prevenire a accidentelor majore;5. sms - sistemul de management al securităţii;6. accident major - orice eveniment, cum ar fi o emisie de substanţe periculoase, un incendiu sau o explozie, care rezultă din evoluţii necontrolate în cursul exploatării oricărui obiectiv, prevăzut la art. 3 din h.g. nr. 95/2003, care conduce la apariţia ...

4.  ORDIN nr. 1.299 din 23 decembrie 2005 privind aprobarea Procedurii de inspecţie pentru obiectivele care prezintă pericole de producere a accidentelor majore în care sunt implicate substanţe periculoase EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI ŞI GOSPODĂRIRII APELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

În baza prevederilor art. 17 din hotărârea guvernului nr. 95/2003 privind controlul activităţilor care prezintă pericole de accidente majore în care sunt implicate substanţe periculoase, ale art. 9 din ordinul ministrului mediului şi gospodăririi apelor nr. 251/2005 pentru organizarea şi funcţionarea secretariatelor de risc privind controlul activităţilor care prezintă pericole de accidente majore în care sunt implicate substanţe periculoase,în temeiul prevederilor art. 5 alin. (8) din hotărârea guvernului nr. 408/2004 privind organizarea şi funcţionarea ministerului mediului şi gospodăririi apelor, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul mediului şi gospodăririi apelor emite următorul ordin:art. 1se aprobă procedura de inspecţie pentru obiectivele care prezintă ...

5. NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...

7. NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. art. ...

8. NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

10. NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

11. NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau fitostanoli ...

13. NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau fitostanoli ...

14. NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

16. NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

17. NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

19. NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...

20. ORDIN nr. 1.293 din 15 decembrie 2005 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, al ministrului sanatatii si al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea Normelor privind alimentele si ingredientele alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Ordin nr. 1.293 din 15 decembrie 2005 pentru modificarea şi completarea ordinului preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, al ministrului sãnãtãţii şi al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea normelor privind alimentele şi ingredientele alimentare noi emitent: autoritatea nationala pentru protecŢia consumatorilor nr. 482 din 7 octombrie 2005 ministerul sÃnÃtÃŢii ...

21. ORDIN nr. 137 din 13 decembrie 2005 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, al ministrului sanatatii si al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea Normelor privind alimentele si ingredientele alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Ordin nr. 137 din 13 decembrie 2005 pentru modificarea şi completarea ordinului preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, al ministrului sãnãtãţii şi al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea normelor privind alimentele şi ingredientele alimentare noi emitent: autoritatea nationala pentru protecŢia consumatorilor nr. 482 din 7 octombrie 2005 ministerul sÃnÃtÃŢii ...

22. ORDIN nr. 1.210 din 14 noiembrie 2005 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, al ministrului sanatatii si al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea Normelor privind alimentele si ingredientele alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Ordin nr. 1.210 din 14 noiembrie 2005 pentru modificarea şi completarea ordinului preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, al ministrului sãnãtãţii şi al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea normelor privind alimentele şi ingredientele alimentare noi emitent: autoritatea nationala pentru protecŢia consumatorilor nr. 482 din 7 octombrie 2005 ministerul sÃnÃtÃŢii ...

23. NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. ...

24. NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

25. NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau ...

26. NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

27. NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...

28. ORDIN nr. 482 din 7 octombrie 2005 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, al ministrului sanatatii si al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea Normelor privind alimentele si ingredientele alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006

Ordin nr. 482 din 7 octombrie 2005 pentru modificarea şi completarea ordinului preşedintelui autoritãţii naţionale pentru protecţia consumatorilor, al ministrului sãnãtãţii şi al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale nr. 103/550/314/2004 pentru aprobarea normelor privind alimentele şi ingredientele alimentare noi emitent: autoritatea nationala pentru protecŢia consumatorilor nr. 482 din 7 octombrie 2005 ministerul sÃnÃtÃŢii ...

Cautare document
Club Legislatia Muncii
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5
 

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016