Acte norme august 2003
- 2024
- 2023
- 2022
- 2021
- 2020
- 2019
- 2018
- 2017
- 2016
- 2015
- 2014
- 2013
- 2012
- 2011
- 2010
- 2009
- 2008
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1984
- 1973
Monitorul Oficial 599 din 22 August 2003 (M. Of. 599/2003)
Monitorul Oficial 583 din 15 August 2003 (M. Of. 583/2003)
NORMA SANITARA VETERINARA din 20 iunie 2003 privind circulatia furajelor combinate EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 583 din 15 august 2003
Act momentan neintrodus
Monitorul Oficial 580 din 14 August 2003 (M. Of. 580/2003)
NORME din 29 iulie 2003 de aplicare a prevederilor Legii nr. 703/2001 privind raspunderea civila pentru daune nucleare EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 580 din 14 august 2003
Act momentan neintrodus
Monitorul Oficial 573 din 11 August 2003 (M. Of. 573/2003)
NORME din 10 aprilie 2003 privind definirea, descrierea si prezentarea bauturilor spirtoase EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 573 din 11 august 2003
Act momentan neintrodus
NORMA din 26 martie 2003 cu privire la definirea, descrierea şi prezentarea oţetului EMITENT: Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 573 din 11 august 2003
──────────aprobată prin ordinul nr. 232/313/130/2003, publicat în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 573 din 11 august 2003.──────────cap. idispoziţii generaleart. 1prezenta norma stabileşte condiţiile privind definirea, descrierea şi prezentarea oţetului destinat comercializării pentru consum uman.art. 2fabricarea şi comercializarea produsului menţionat la art. 1 se fac cu respectarea prevederilor prezentei norme.cap. iidefiniţii şi descriereart. 3În sensul prezentei norme, termenii folosiţi se definesc după cum urmează:a) oţetul este produsul obţinut exclusiv prin procedeul biologic al dublei fermentari, alcoolică şi acetică, a lichidelor sau a altor substanţe de origine agricolă;b) oţetul din vin este produsul obţinut prin fermentarea acetică a vinului sau ...
NORMA din 26 martie 2003 cu privire la definirea, descrierea şi prezentarea acidului acetic de calitate alimentară EMITENT: Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 573 din 11 august 2003
──────────aprobată prin ordinul nr. 232/313/130/2003, publicat în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 573 din 11 august 2003.──────────cap. idispoziţii generaleart. 1(1) prezenta norma stabileşte definirea, descrierea şi prezentarea produsului acid acetic de calitate alimentara.(2) În sensul prezentei norme, acidul acetic de calitate alimentara este produsul fabricat din materii prime de origine neagricola.(3) fabricarea şi comercializarea produsului menţionat la alin. (2) se fac cu respectarea prevederilor prezentei norme.cap. iidescriereart. 2(1) acidul acetic glacial (99,8%) luat ca baza la fabricarea produsului acid acetic de calitate alimentara trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:a) masa moleculara relativă: 60,05;b) concentraţie: cel puţin 99,8%;c) proprietăţi organoleptice: ...
NORMA din 7 aprilie 2003 cu privire la definirea, descrierea şi prezentarea oţetului EMITENT: Ministerul Sănătăţii şi Familiei PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 573 din 11 august 2003
Norma din 26 martie 2003
NORMA din 7 aprilie 2003 cu privire la definirea, descrierea şi prezentarea acidului acetic de calitate alimentară EMITENT: Ministerul Sănătăţii şi Familiei PUBLICAT ÎN: Monitorul Oficial nr. 573 din 11 august 2003
Norma din 26 martie 2003