Acte criterii-si-proceduri ianuarie 2005
Monitorul Oficial 95 din 28 Ianuarie 2005 (M. Of. 95/2005)
CRITERIILE UNIFORME din 14 ianuarie 2005 privind conditiile de sanatate pentru producerea si comercializarea laptelui crud, a laptelui tratat termic si a produselor pe baza de lapte, pentru acordarea de derogari de la art. 7 lit. A pct. 2 si de la art. 14 alin. (2) ale aceleiasi norme unor unitati care fabrica produse pe baza de lapte EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 95 din 28 ianuarie 2005
1. unitãţile care fabricã produse pe bazã de lapte trebuie sã deţinã documente ce pot fi folosite la determinarea cantitãţii de lapte prelucrat de acestea în timpul anului precedent şi sã fie în mãsurã sã prezinte aceste documente autoritãţii competente pentru inspecţie. 2. unitãţile care fabricã produse pe bazã de lapte trebuie sã fi prelucrat în cursul anului precedent o cantitate de lapte mai micã de 500.000 de litri sau sã se angajeze în scris faţã de autoritatea competentã cã laptele prelucrat anual nu depãşeşte aceastã cantitate. 3. unitãţile care fabricã produse pe bazã ...
CRITERIILE UNIFORME din 14 ianuarie 2005 privind conditiile de sanatate pentru producerea si comercializarea laptelui crud, a laptelui tratat termic si a produselor pe baza de lapte, pentru acordarea de derogari de la cap. I si V din anexa nr. 2 la aceleasi norme unor unitati care fabrica produse pe baza de lapte EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 95 din 28 ianuarie 2005
1. unitãţile care fabricã produse pe bazã de lapte trebuie sã deţinã documente ce pot fi folosite la determinarea cantitãţii de lapte prelucrat de acestea în timpul anului precedent şi sã fie în mãsurã sã prezinte aceste documente autoritãţii competente pentru inspecţie. 2. unitãţile care fabricã produse pe bazã de lapte trebuie sã fi prelucrat în cursul anului precedent o cantitate de lapte mai micã de 2.000.000 de litri sau sã se angajeze în scris faţã de autoritatea competentã cã laptele prelucrat anual nu depãşeşte aceastã cantitate. 3. unitãţile care fabricã produse pe bazã ...