Cautare acte in Monitorul Oficial care contin:
hotarare nr 1 573 din 8 noiembrie 2006
Monitorul Oficial 589 bis din 21 Noiembrie 2000 (M. Of. 589 bis/2000)
HOTĂRÂRE nr. 00/37 din 16 octombrie 2000 privind aprobarea actualizărilor la Tabloul cuprinzând membrii activi ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi a Listei cuprinzând persoanele şi societăţile abilitate să aibă calitatea de tutore de stagiu EMITENT: CORPUL EXPERŢILOR CONTABILI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 589 bis din 21 noiembrie 2000
În temeiul:- art. 20 din ordonanţa guvernului nr. 65/1994 privind organizarea activităţii de expertiză contabilă şi a contabililor autorizaţi, aprobată şi modificată prin legea nr. 42/1995, cu modificările şi completările ulterioare;- pct. 18 şi 93 din regulamentul de organizare şi funcţionare a corpului experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din românia, modificat şi completat prin hotărârea consiliului superior nr. 00/36;- art. 8 din regulamentul privind efectuarea stagiului şi examenul de aptitudini în vederea accesului la calitatea de expert contabil şi de contabil autorizat,consiliul superior al corpului experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din românia adoptă următoarea hotărâre:art. 1se aprobă actualizările la tabloul ...
Monitorul Oficial 1014 din 03 Noiembrie 2004 (M. Of. 1014/2004)
HOTARARE nr. 1.719 din 14 octombrie 2004 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 1.014 din 3 noiembrie 2004
HotĂ?rÂre nr. 1.719 din 14 octombrie 2004 pentru modificarea şi completarea hotãrârii guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor emitent: guvernul publicat În: monitorul oficial nr. 1.014 din 3 noiembrie 2004 În temeiul art. 108 din constituţia româniei, republicatã, guvernul româniei adopta prezenta hotãrâre. art. i hotãrârea guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor, publicatã în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 147 din ...