Monitorul Oficial
Norme Metodologice 2001
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1988
- 1980
- 1979
- 1978
- 1976
- 1974
- 1970
Selectati luna pentru care doriti sa afisam norme-metodologice din 2001
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 16 mai 2001 cu privire la natura, continutul, originea, etichetarea si marcarea unor zaharuri destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. zahãr semialb; 2. zahãr sau zahãr alb; 3. zahãr extra alb; 4. soluţie de zahãr; 5. soluţie de zahãr invertit; 6. sirop de zahãr invertit; 7. sirop de glucoza; 8. sirop de glucoza concentrat; 9. dextroza monohidratata; 10. dextroza anhidra. art. 2 ...
Monitorul Oficial 615 din 28 Septembrie 2001 (M. Of. 615/2001)
NORMA din 16 mai 2001 privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. lapte conservat, parţial deshidratat; 2. lapte conservat, integral deshidratat. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura şi conţinutul art. 3 În sensul prezentelor norme produsele menţionate la art. 1 trebuie sa corespundã urmãtoarelor definiţii: ...
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 11 iunie 2001 cu privire la natura, continutul, fabricarea si etichetarea gemurilor din fructe, jeleului, marmeladei si piureului de castane indulcit EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplicã urmãtoarelor produse: 1. gem extra; 2. gem; 3. jeleu extra; 4. jeleu; 5. marmeladã; 6. piure de castane indulcit. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã acestea corespund definiţiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. ii natura, conţinutul şi fabricarea ...
Monitorul Oficial 615 din 28 Septembrie 2001 (M. Of. 615/2001)
NORME din 16 mai 2001 cu privire la natura, continutul, procedeele de fabricatie, calitatea si etichetarea lactoproteinelor - cazeine si cazeinati - destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind natura, conţinutul, procedeele de fabricaţie, calitatea şi etichetarea lactoproteinelor, respectiv cazeine şi cazeinati, destinate consumului uman, şi la amestecurile din acestea. art. 2 cazeinele şi cazeinatii, precum şi amestecurile din acestea se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în aceste norme. cap. 2 denumiri, definiţii şi procedee de fabricaţie art. 3 În sensul prezentelor norme lactoproteinele sunt definite ...
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, originea, etichetarea si marcarea unor zaharuri destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. zahãr semialb; 2. zahãr sau zahãr alb; 3. zahãr extra alb; 4. soluţie de zahãr; 5. soluţie de zahãr invertit; 6. sirop de zahãr invertit; 7. sirop de glucoza; 8. sirop de glucoza concentrat; 9. dextroza monohidratata; 10. dextroza anhidra. art. 2 ...
Monitorul Oficial 615 din 28 Septembrie 2001 (M. Of. 615/2001)
NORME din 23 aprilie 2001 privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. lapte conservat, parţial deshidratat; 2. lapte conservat, integral deshidratat. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura şi conţinutul art. 3 În sensul prezentelor norme produsele menţionate la art. 1 trebuie sa corespundã urmãtoarelor definiţii: ...
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, fabricarea si etichetarea gemurilor din fructe, jeleului, marmeladei si piureului de castane indulcit EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplicã urmãtoarelor produse: 1. gem extra; 2. gem; 3. jeleu extra; 4. jeleu; 5. marmeladã; 6. piure de castane indulcit. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã acestea corespund definiţiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. ii natura, conţinutul şi fabricarea ...
Monitorul Oficial 615 din 28 Septembrie 2001 (M. Of. 615/2001)
NORME din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, procedeele de fabricatie, calitatea si etichetarea lactoproteinelor - cazeine si cazeinati - destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind natura, conţinutul, procedeele de fabricaţie, calitatea şi etichetarea lactoproteinelor, respectiv cazeine şi cazeinati, destinate consumului uman, şi la amestecurile din acestea. art. 2 cazeinele şi cazeinatii, precum şi amestecurile din acestea se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în aceste norme. cap. 2 denumiri, definiţii şi procedee de fabricaţie art. 3 În sensul prezentelor norme lactoproteinele sunt definite ...
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 16 mai 2001 cu privire la natura, continutul, originea, prezentarea, compozitia, calitatea si etichetarea mierii EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica produsului "miere", asa cum este definit la cap. ii. art. 2 mierea se comercializeazã cu respectarea definitiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura, conţinutul şi originea mierii art. 3 (1) În sensul prezentelor norme, prin miere se înţelege alimentul care este obţinut de albine din nectarul florilor sau din sucurile dulci ale pãrţilor vii ale plantelor şi ...
NORMA din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, originea, prezentarea, compozitia, calitatea si etichetarea mierii EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica produsului "miere", asa cum este definit la cap. ii. art. 2 mierea se comercializeazã cu respectarea definitiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura, conţinutul şi originea mierii art. 3 (1) În sensul prezentelor norme, prin miere se înţelege alimentul care este obţinut de albine din nectarul florilor sau din sucurile dulci ale pãrţilor vii ale plantelor şi ...