Monitorul Oficial
Norme Metodologice 2004
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1988
- 1980
- 1979
- 1978
- 1976
- 1974
- 1970
Selectati luna pentru care doriti sa afisam norme-metodologice din 2004
Monitorul Oficial 971 din 22 Octombrie 2004 (M. Of. 971/2004)
NORMA din 8 septembrie 2004 privind fundamentarea, acordarea si justificarea sumelor primite de la bugetul de stat pentru unele activitati desfasurate de unii agenti economici prin bugetul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, precum si a transferurilor consolidabile acordate consiliilor locale pentru intretinerea, repararea si construirea de drumuri locale EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 971 din 22 octombrie 2004
Unitãţi care vor aplica prevederile prezentelor norme art. 1 (1) agenţii economici care beneficiazã pentru desfãşurarea activitãţii de sume de la bugetul de stat, sub formã de cheltuieli materiale, subvenţii/transferuri, precum şi de sume destinate rambursãrii creditelor externe/interne, plãţii dobânzilor şi comisioanelor, în baza prevederilor art. 3 din legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, dupã caz, sunt: a) compania naţionalã de autostrãzi şi drumuri naţionale din românia; b) regia autonomã "administraţia fluvialã a dunãrii de jos"; c) societatea naţionalã "aeroportul internaţional bucureşti-bãneasa" - s.a.; ...
Monitorul Oficial 967 din 21 Octombrie 2004 (M. Of. 967/2004)
NORMA din 15 septembrie 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul castravetilor conservati EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 967 din 21 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare a produsului, care trebuie respectate la fabricarea şi/sau comercializarea castraveţilor conservaţi pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã aceştia nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentaţi corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã castraveţilor conservaţi preparaţi în gospodãrii individuale pentru consumul propriu şi nici produselor care sunt în tranzit sau care sunt ...
NORMA din 30 iunie 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul castravetilor conservati EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 967 din 21 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare a produsului, care trebuie respectate la fabricarea şi/sau comercializarea castraveţilor conservaţi pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã aceştia nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentaţi corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã castraveţilor conservaţi preparaţi în gospodãrii individuale pentru consumul propriu şi nici produselor care sunt în tranzit sau care sunt ...
NORMA din 25 mai 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul castravetilor conservati EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 967 din 21 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare a produsului, care trebuie respectate la fabricarea şi/sau comercializarea castraveţilor conservaţi pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã aceştia nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentaţi corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã castraveţilor conservaţi preparaţi în gospodãrii individuale pentru consumul propriu şi nici produselor care sunt în tranzit sau care sunt ...
Monitorul Oficial 965 din 21 Octombrie 2004 (M. Of. 965/2004)
NORME METODOLOGICE din 31 august 2004 de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 415/2004 privind regimul de comercializare a oualor EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 965 din 21 octombrie 2004
Art. 1 (1) ouãle ştampilate cu data ouatului sau cele destinate pentru vânzare ca ouã "extra" vor fi livrate de cãtre producãtor exclusiv centrelor de ambalare sau vor fi colectate de la producãtori de cãtre centrele de ambalare, astfel: a) în ziua ouatului, pentru ouãle care sunt marcate cu data ouatului; b) în fiecare zi lucrãtoare, pentru ouãle destinate vânzãrii ca ouã "extra"; c) la fiecare douã zile lucrãtoare, pentru ouãle pãstrate în fermã la o temperaturã menţinutã artificial sub 18°c. (2) categoriile de ouã ...
NORME METODOLOGICE din 16 iulie 2004 de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 415/2004 privind regimul de comercializare a oualor EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 965 din 21 octombrie 2004
Art. 1 (1) ouãle ştampilate cu data ouatului sau cele destinate pentru vânzare ca ouã "extra" vor fi livrate de cãtre producãtor exclusiv centrelor de ambalare sau vor fi colectate de la producãtori de cãtre centrele de ambalare, astfel: a) în ziua ouatului, pentru ouãle care sunt marcate cu data ouatului; b) în fiecare zi lucrãtoare, pentru ouãle destinate vânzãrii ca ouã "extra"; c) la fiecare douã zile lucrãtoare, pentru ouãle pãstrate în fermã la o temperaturã menţinutã artificial sub 18°c. (2) categoriile de ouã ...
NORME METODOLOGICE din 28 iunie 2004 de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 415/2004 privind regimul de comercializare a oualor EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 965 din 21 octombrie 2004
Art. 1 (1) ouãle ştampilate cu data ouatului sau cele destinate pentru vânzare ca ouã "extra" vor fi livrate de cãtre producãtor exclusiv centrelor de ambalare sau vor fi colectate de la producãtori de cãtre centrele de ambalare, astfel: a) în ziua ouatului, pentru ouãle care sunt marcate cu data ouatului; b) în fiecare zi lucrãtoare, pentru ouãle destinate vânzãrii ca ouã "extra"; c) la fiecare douã zile lucrãtoare, pentru ouãle pãstrate în fermã la o temperaturã menţinutã artificial sub 18°c. (2) categoriile de ouã ...
Monitorul Oficial 945 din 15 Octombrie 2004 (M. Of. 945/2004)
NORMA din 15 septembrie 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul maslinelor de masa EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 945 din 15 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare pe care trebuie sã le îndeplineascã mãslinele de masã care sunt comercializate pentru consumul direct sau care suferã o transformare, inclusiv reambalare, pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã acestea nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentate corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã mãslinelor de masã care sunt supuse unor transformãri ...
NORMA din 30 iunie 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul maslinelor de masa EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 945 din 15 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare pe care trebuie sã le îndeplineascã mãslinele de masã care sunt comercializate pentru consumul direct sau care suferã o transformare, inclusiv reambalare, pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã acestea nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentate corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã mãslinelor de masã care sunt supuse unor transformãri ...
NORMA din 25 mai 2004 cu privire la natura, continutul, fabricarea, calitatea, ambalarea, etichetarea, marcarea, depozitarea si transportul maslinelor de masa EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 945 din 15 octombrie 2004
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezenta normã prevede cerinţele minime de siguranţã alimentarã, igienã alimentarã, calitate şi identificare pe care trebuie sã le îndeplineascã mãslinele de masã care sunt comercializate pentru consumul direct sau care suferã o transformare, inclusiv reambalare, pe teritoriul româniei, pentru a putea garanta cã acestea nu prezintã nici un risc pentru consumul uman şi sunt prezentate corect, conform principiilor de bazã privind protecţia consumatorului. art. 2 reglementãrile prezentei norme nu se aplicã mãslinelor de masã care sunt supuse unor transformãri ...