Monitorul Oficial
Anexa 2005
- 2025
- 2024
- 2023
- 2022
- 2021
- 2020
- 2019
- 2018
- 2017
- 2016
- 2015
- 2014
- 2013
- 2012
- 2011
- 2010
- 2009
- 2008
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1993
- 1992
- 1990
- 1966
Selectati luna pentru care doriti sa afisam anexa din 2005
Monitorul Oficial 4 din 01 Ianuarie 2005 (M. Of. 4/2005)
ANEXA nr. 17 din 1 ianuarie 2005 ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Zaharuri si produse zaharoase nota de capitol 1. - capitolul nu cuprinde: a) produsele zaharoase, care contin cacao (pozitia 18.06); b) zaharuriie chimic pure (altele decat zaharoza, lactoza, maltoza, glucoza si fructoza (levuloza)) si nici celelalte produse de la pozitia 29.40; c) medicamentele si alte produse de la capitolul 30. note de subpozitii 1. - in sensul subpozitiilor 1701.11 si 1701.12, prin zahar brut se intelege zaharul continand in greutate, in stare uscata, un procent de zaharoza, corespunzator unei ...
ANEXA nr. 15 din 1 ianuarie 2005 GRASIMI SI ULEIURI DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA; PRODUSE ALE DISOCIERII LOR; GRASIMI ALIMENTARE PRELUCRATE; CEARA DE ORIGINE ANIMALA SAU VEGETALA EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Grasimi si uleiuri de origine animala sau vegetala; produse ale disocierii lor; grasimi alimentare prelucrate; ceara de origine animala sau vegetala note de capitol 1. - capitolul nu cuprinde: a) slanina si grasimea de porc sau de pasare de la pozitia 02.09; b) untul, grasimea si uleiul de cacao (pozitia 18.04); ...
ANEXA nr. 14 din 1 ianuarie 2005 MATERIALE PENTRU IMPLETIT SI ALTE PRODUSE DE ORIGINE VEGETALA, NEDENUMITE SI NECUPRINSE IN ALTA PARTE EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Materiale pentru impletit si alte produse de origine vegetala, nedenumite si necuprinse in alta parte note de capitol 1. - sunt excluse din acest capitol si se clasifica la sectiunea xi, materialele si fibrele vegetale din speciile folosite in principal pentru fabricarea textilelor, indiferent cum ar fi preparate, precum si materialele vegetale care au fost supuse unei prelucrari speciale in vederea utilizarii lor exclusive ca materiale textile. 2. - pozitia 14.01 cuprinde in special bambusul (chiar despicat, taiat cu fierastraul ...
ANEXA nr. 61 din 1 ianuarie 2005 IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE TRICOTATE SAU CROSETATE EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Imbracaminte si accesorii de imbracaminte tricotate sau crosetate textul va fi introdus.
ANEXA nr. 12 din 1 ianuarie 2005 SEMINTE SI FRUCTE OLEAGINOASE; SEMINTE SI FRUCTE DIVERSE; PLANTE INDUSTRIALE SAU MEDICINALE; PAIE SI FURAJE EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Seminte si fructe oleaginoase; seminte si fructe diverse; plante industriale sau medicinale; paie si furaje note de capitol 1. - pozitia 12.07 cuprinde mai ales nuci si miez de palmier, seminte de bumbac, seminte de ricin, seminte de susan, seminte de mustar, seminte de sofran, seminte de mac si seminte de karite, considerate ca seminte oleaginoase. din contra, sunt excluse produsele de la pozitiile 08.01 sau 08.02, ca si maslinele (capitolul 7 sau capitolul 20). 2. - ...
ANEXA nr. 11 din 1 ianuarie 2005 PRODUSE ALE INDUSTRIEI MORARITULUI; MALT; AMIDON SI FECULE; INULINA; GLUTEN DE GRAU EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Produse ale industriei moraritului; malt; amidon si fecule; inulina; gluten de grau note de capitol 1. - capitolul nu cuprinde: a) maltul prajit, folosit drept inlocuitor de cafea (pozitia 09.01 sau 21.01, dupa caz); b) faina, crupele, grisul, amidonul si feculele preparate de la pozitia 19.01; c) corn flakes (fulgi de porumb) si alte produse de la ...
ANEXA nr. 10 din 1 ianuarie 2005 CEREALE EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Cereale note de capitol 1. - a) produsele mentionate in textul pozitiilor acestui capitol se clasifica la aceste pozitii numai daca sunt boabe chiar in spice sau pe tulpini. b) capitolul nu cuprinde boabele care au fost decorticate sau altfel prelucrate. totusi, orezul decorticat, albit, sticlos, glasat, prefiert sau sub forma de sparturi este clasificat la pozitia 10.06. 2. - pozitia 10.05 nu cuprinde porumbul dulce (capitolul 7). note de subpozitie 1. - prin grau dur se intelege graul din specia triticum ...
ANEXA nr. 9 din 1 ianuarie 2005 CAFEA, CEAI, MATE SI MIRODENII EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Cafea, ceai, mate si mirodenii note de capitol 1. - amestecurile de produse de la pozitiile de la 09.04 pana la 09.10 se clasifica dupa cum urmeaza: a) amestecurile de produse de la aceeasi pozitie se clasifica la acea pozitie; b) amestecurile de produse de la pozitii diferite se clasifica la pozitia 09.10. faptul ca produsele de la pozitiile de la 09.04 pana la 09.10 (inclusiv amestecurile vizate la paragrafele a) sau b) de mai sus) contin alte substante, nu le afecteaza clasificarea, atata timp ...
ANEXA nr. 8 din 1 ianuarie 2005 FRUCTE COMESTIBILE; COJI DE CITRICE SAU DE PEPENI EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI - DIRECTIA GENERALA POLITICI COMERCIALE PUBLICAT ÎN: BROSURA din 1 ianuarie 2005
Fructe comestibile; coji de citrice sau de pepeni note de capitol 1. - capitolul nu cuprinde fructele necomestibile. 2. - fructele refrigerate se clasifica la aceleasi pozitii ca si fructele proaspete. 3. - fructele uscate din acest capitol pot fi partial rehidratate sau tratate in scopurile urmatoare: a) pentru imbunatatirea pastrarii si conservarii lor (de exemplu prin tratament termic moderat, sulfurare, adaugare de acid sorbic sau de sorbat de potasiu); b) pentru imbunatatirea sau pastrarea aspectului lor (de exemplu cu ajutorul uleiului ...