Monitorul Oficial
Norme Metodologice (afisez 1924 rezultate)
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1988
- 1980
- 1979
- 1978
- 1976
- 1974
- 1970
Selectati luna pentru care doriti sa afisam norme-metodologice din
Monitorul Oficial 640 din 12 Octombrie 2001 (M. Of. 640/2001)
NORME METODOLOGICE din 13 septembrie 2001 de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 640 din 12 octombrie 2001
Art. 1 (1) prezentele norme metodologice stabilesc cadrul organizatoric şi tehnic de aplicare a ordonanţei de urgenta a guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, publicatã în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 172 din 21 aprilie 2000, denumita în continuare ordonanta de urgenta, aprobatã prin legea nr. 38/2001 , publicatã în monitorul oficial al româniei, partea i, nr. 122 din 12 martie 2001. (2) persoanele fizice şi juridice care produc, prepara, importa/exporta şi/sau comercializeazã produse agroalimentare ecologice, denumite în continuare operatori, sunt obligate sa respecte prevederile ordonanţei de urgenta şi ale ...
Monitorul Oficial 631 din 09 Octombrie 2001 (M. Of. 631/2001)
NORMA nr. 4 din 25 septembrie 2001 privind supravegherea pozitiilor valutare ale bancilor EMITENT: BANCA NATIONALA A ROMANIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 631 din 9 octombrie 2001
În vederea limitãrii riscurilor ce pot aparea ca urmare a desfãşurãrii operaţiunilor valutare de cãtre bãnci, în temeiul prevederilor art. 26 alin. (2) lit. a) şi ale art. 50 alin. (1) din legea nr. 101/1998 privind statutul bãncii naţionale a româniei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale art. 38 alin. (1) şi ale art. 45 lit. f) din legea bancarã nr. 58/1998 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, având în vedere prevederile planului de conturi pentru societãţile bancare şi ale normelor metodologice de utilizare a acestuia, aprobate prin ordinul ministrului de ...
Monitorul Oficial 629 din 08 Octombrie 2001 (M. Of. 629/2001)
NORMA din 11 septembrie 2001 privind infiintarea si autorizarea unitatilor farmaceutice EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 629 din 8 octombrie 2001
Art. 1 unitãţile farmaceutice (farmaciile, drogheriile, depozitele, unitãţile de producţie) funcţioneazã pe baza autorizaţiei de funcţionare emise de ministerul sãnãtãţii şi familiei, conform modelelor nr. i-iv. art. 2 obţinerea autorizaţiei de funcţionare pentru unitãţile farmaceutice de distribuţie-farmacie, depozit, drogherie - se face în baza cererii pentru planificarea inspecţiei farmaceutice şi a urmãtoarelor documente, care se depun la ministerul sãnãtãţii şi familei - direcţia generalã farmaceutica: a) cererea-tip (modelul nr. v); b) personalul angajat - schema organizatoricã a personalului în funcţie de mãrimea unitãţii, cerinţele de ...
Monitorul Oficial 620 din 02 Octombrie 2001 (M. Of. 620/2001)
NORME METODOLOGICE din 27 septembrie 2001 privind acordarea, utilizarea si controlul utilizarii sumelor reprezentand reducerea pretului de cumparare a semintelor de grau folosite in campania agricola din toamna anului 2001 EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 620 din 2 octombrie 2001
Art. 1 În sensul prezentelor norme metodologice: a) societãţile comerciale cu profil agricol sunt societãţile constituite în temeiul legii nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile ulterioare, care deţin în proprietate sau în administrare terenuri agricole şi care au ca obiect de activitate exploatarea agricolã a pãmântului şi a uneltelor, precum şi creşterea animalelor. exploatarea agricolã poate consta în: organizarea şi efectuarea de lucrãri agricole şi de îmbunãtãţiri funciare, utilizarea de maşini şi instalaţii agricole, aprovizionarea, prelucrarea şi valorificarea produselor agricole, precum şi alte asemenea activitãţi; b) societãţile agricole ...
Monitorul Oficial 615 din 28 Septembrie 2001 (M. Of. 615/2001)
NORMA din 16 mai 2001 privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. lapte conservat, parţial deshidratat; 2. lapte conservat, integral deshidratat. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura şi conţinutul art. 3 În sensul prezentelor norme produsele menţionate la art. 1 trebuie sa corespundã urmãtoarelor definiţii: ...
NORME din 16 mai 2001 cu privire la natura, continutul, procedeele de fabricatie, calitatea si etichetarea lactoproteinelor - cazeine si cazeinati - destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind natura, conţinutul, procedeele de fabricaţie, calitatea şi etichetarea lactoproteinelor, respectiv cazeine şi cazeinati, destinate consumului uman, şi la amestecurile din acestea. art. 2 cazeinele şi cazeinatii, precum şi amestecurile din acestea se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în aceste norme. cap. 2 denumiri, definiţii şi procedee de fabricaţie art. 3 În sensul prezentelor norme lactoproteinele sunt definite ...
NORME din 23 aprilie 2001 privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica urmãtoarelor produse: 1. lapte conservat, parţial deshidratat; 2. lapte conservat, integral deshidratat. art. 2 produsele enumerate la art. 1 se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura şi conţinutul art. 3 În sensul prezentelor norme produsele menţionate la art. 1 trebuie sa corespundã urmãtoarelor definiţii: ...
NORME din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, procedeele de fabricatie, calitatea si etichetarea lactoproteinelor - cazeine si cazeinati - destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 615 din 28 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã la condiţiile privind natura, conţinutul, procedeele de fabricaţie, calitatea şi etichetarea lactoproteinelor, respectiv cazeine şi cazeinati, destinate consumului uman, şi la amestecurile din acestea. art. 2 cazeinele şi cazeinatii, precum şi amestecurile din acestea se comercializeazã numai dacã respecta definiţiile şi regulile stabilite în aceste norme. cap. 2 denumiri, definiţii şi procedee de fabricaţie art. 3 În sensul prezentelor norme lactoproteinele sunt definite ...
Monitorul Oficial 610 din 27 Septembrie 2001 (M. Of. 610/2001)
NORMA din 16 mai 2001 cu privire la natura, continutul, originea, prezentarea, compozitia, calitatea si etichetarea mierii EMITENT: MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica produsului "miere", asa cum este definit la cap. ii. art. 2 mierea se comercializeazã cu respectarea definitiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura, conţinutul şi originea mierii art. 3 (1) În sensul prezentelor norme, prin miere se înţelege alimentul care este obţinut de albine din nectarul florilor sau din sucurile dulci ale pãrţilor vii ale plantelor şi ...
NORMA din 23 aprilie 2001 cu privire la natura, continutul, originea, prezentarea, compozitia, calitatea si etichetarea mierii EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 610 din 27 septembrie 2001
Cap. 1 dispoziţii generale art. 1 prezentele norme se referã şi se aplica produsului "miere", asa cum este definit la cap. ii. art. 2 mierea se comercializeazã cu respectarea definitiilor şi regulilor stabilite în prezentele norme. cap. 2 natura, conţinutul şi originea mierii art. 3 (1) În sensul prezentelor norme, prin miere se înţelege alimentul care este obţinut de albine din nectarul florilor sau din sucurile dulci ale pãrţilor vii ale plantelor şi ...