Monitorul Oficial
Norme Metodologice 2003
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1988
- 1980
- 1979
- 1978
- 1976
- 1974
- 1970
Selectati luna pentru care doriti sa afisam norme-metodologice din 2003
Monitorul Oficial 688 din 19 Septembrie 2003 (M. Of. 688/2003)
NORMA SANITARA VETERINARA din 17 septembrie 2003 care stabileste reguli detaliate pentru implementarea Normei sanitare veterinare privind sistemul de identificare si inregistrare a bovinelor corelat cu etichetarea carnii de bovine si a produselor din carne de bovina, cu referire la nivelul minim de controale ce trebuie efectuate in acest domeniu EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 688 din 19 septembrie 2003
Art. 1 controalele referitoare la sistemul de identificare şi înregistrare a bovinelor trebuie sa fie în conformitate cu prevederile art. 2-5. art. 2 (1) autoritatea veterinara centrala a româniei va efectua inspecţii ad-hoc care pot fi realizate împreunã cu alte inspecţii prevãzute de legislaţia nationala. aceste inspecţii vor acoperi în fiecare an cel puţin 10% din exploatatiile de bovine situate pe teritoriul româniei. aceasta rata minima de control va fi crescutã imediat, atunci când se va stabili ca nu s-a respectat legislaţia nationala privind identificarea şi înregistrarea bovinelor. ...
Monitorul Oficial 661 din 18 Septembrie 2003 (M. Of. 661/2003)
NORME din 5 septembrie 2003 cu privire la natura, originea, fabricarea, etichetarea si marcarea unor produse din cacao si ciocolata destinate consumului uman EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 661 din 18 septembrie 2003
Cap. i dispoziţii generale art. 1 În sensul prezentelor norme, produsele din cacao şi ciocolata reprezintã produsele destinate consumului uman definite în anexa nr. 1. art. 2 produsele menţionate în anexa nr. 1 sunt oferite spre vânzare numai dacã sunt în conformitate cu definiţiile şi cu regulile stabilite în prezentele norme. cap. ii natura, conţinutul, originea, fabricarea art. 3 (1) denumirile enumerate în anexa nr. 1 se aplica numai produselor definite la numãrul ...
NORME din 23 iulie 2003 cu privire la natura, originea, fabricarea, etichetarea si marcarea unor produse din cacao si ciocolata destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 661 din 18 septembrie 2003
Cap. i dispoziţii generale art. 1 În sensul prezentelor norme, produsele din cacao şi ciocolata reprezintã produsele destinate consumului uman definite în anexa nr. 1. art. 2 produsele menţionate în anexa nr. 1 sunt oferite spre vânzare numai dacã sunt în conformitate cu definiţiile şi cu regulile stabilite în prezentele norme. cap. ii natura, conţinutul, originea, fabricarea art. 3 (1) denumirile enumerate în anexa nr. 1 se aplica numai produselor definite la numãrul ...
NORME din 14 mai 2003 cu privire la natura, originea, fabricarea, etichetarea si marcarea unor produse din cacao si ciocolata destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 661 din 18 septembrie 2003
Cap. i dispoziţii generale art. 1 În sensul prezentelor norme, produsele din cacao şi ciocolata reprezintã produsele destinate consumului uman definite în anexa nr. 1. art. 2 produsele menţionate în anexa nr. 1 sunt oferite spre vânzare numai dacã sunt în conformitate cu definiţiile şi cu regulile stabilite în prezentele norme. cap. ii natura, conţinutul, originea, fabricarea art. 3 (1) denumirile enumerate în anexa nr. 1 se aplica numai produselor definite la numãrul ...
Monitorul Oficial 662 din 18 Septembrie 2003 (M. Of. 662/2003)
NORME din 11 septembrie 2003 cu privire la metodele de prelevare si de analiza pentru tipurile de cazeina si cazeinati destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 662 din 18 septembrie 2003
Cap. i dispoziţii generale art. 1 (1) prezentele norme cuprind metode de prelevare şi de analiza pentru tipurile de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman. (2) metodele de prelevare pentru analizele chimice ale tipurilor de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman sunt recomandate şi descrise în anexa nr. 1a care face parte integrantã din prezentele norme. (3) metodele de analiza pentru tipurile de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman sunt recomandate şi descrise în anexele nr. 1b şi nr. 1c care fac parte integrantã din ...
NORME din 21 august 2003 cu privire la metodele de prelevare si de analiza pentru tipurile de cazeina si cazeinati destinate consumului uman EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 662 din 18 septembrie 2003
Cap. i dispoziţii generale art. 1 (1) prezentele norme cuprind metode de prelevare şi de analiza pentru tipurile de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman. (2) metodele de prelevare pentru analizele chimice ale tipurilor de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman sunt recomandate şi descrise în anexa nr. 1a care face parte integrantã din prezentele norme. (3) metodele de analiza pentru tipurile de cazeina şi cazeinati destinate consumului uman sunt recomandate şi descrise în anexele nr. 1b şi nr. 1c care fac parte integrantã din ...
NORME METODOLOGICE din 8 septembrie 2003 privind recunoasterea si desemnarea organismelor competente care realizeaza evaluarea conformitatii cu principalele cerinte de protectie a aparatelor din punct de vedere al compatibilitatii electromagnetice EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 662 din 18 septembrie 2003
A. dispoziţii generale 1. prezentele norme metodologice stabilesc procedurile pentru recunoaşterea şi desemnarea organismelor competente care realizeazã evaluarea conformitatii produselor, denumite în continuare organisme. 2. poate fi organism recunoscut şi desemnat orice persoana juridicã ori entitate din cadrul unei persoane juridice cu sediul în românia, care dovedeşte ca respecta cerinţele prevãzute la art. 14 şi 16 din legea nr. 608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi realizeazã sarcini specifice conform prevederilor hotãrârii guvernului nr. 497/2003 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piata şi de funcţionare a aparatelor electrice ...
Monitorul Oficial 650 din 12 Septembrie 2003 (M. Of. 650/2003)
NORME din 3 septembrie 2003 privind denumirea, descrierea, definirea, caracteristicile si compozitia mierii EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 650 din 12 septembrie 2003
Art. 1 (1) prezentele norme se aplica produselor definite în anexa nr. i la prezentele norme. (2) caracteristicile şi compozitia produselor prevãzute la alin. (1) sunt prevãzute în anexa nr. ii la prezentele norme. art. 2 normele generale privind etichetarea alimentelor se aplica în cazul produselor definite în anexa nr. i, în urmãtoarele condiţii: 1. termenul "miere" se aplica numai produsului definit în anexa nr. i pct. 1 şi este utilizat, în cazul comercializãrii, pentru a desemna produsul respectiv. 2. denumirile produselor ...
NORME din 25 august 2003 privind denumirea, descrierea, definirea, caracteristicile si compozitia mierii EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 650 din 12 septembrie 2003
Art. 1 (1) prezentele norme se aplica produselor definite în anexa nr. i la prezentele norme. (2) caracteristicile şi compozitia produselor prevãzute la alin. (1) sunt prevãzute în anexa nr. ii la prezentele norme. art. 2 normele generale privind etichetarea alimentelor se aplica în cazul produselor definite în anexa nr. i, în urmãtoarele condiţii: 1. termenul "miere" se aplica numai produsului definit în anexa nr. i pct. 1 şi este utilizat, în cazul comercializãrii, pentru a desemna produsul respectiv. 2. denumirile produselor ...
NORME din 11 august 2003 privind denumirea, descrierea, definirea, caracteristicile si compozitia mierii EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 650 din 12 septembrie 2003
Art. 1 (1) prezentele norme se aplica produselor definite în anexa nr. i la prezentele norme. (2) caracteristicile şi compozitia produselor prevãzute la alin. (1) sunt prevãzute în anexa nr. ii la prezentele norme. art. 2 normele generale privind etichetarea alimentelor se aplica în cazul produselor definite în anexa nr. i, în urmãtoarele condiţii: 1. termenul "miere" se aplica numai produsului definit în anexa nr. i pct. 1 şi este utilizat, în cazul comercializãrii, pentru a desemna produsul respectiv. 2. denumirile produselor ...