Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 28 martie 2022  privind organizarea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România, prin vot la distanţă, în data de 29 aprilie 2022    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 28 martie 2022 privind organizarea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România, prin vot la distanţă, în data de 29 aprilie 2022

EMITENT: Camera Auditorilor Financiari din România
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 318 din 31 martie 2022
──────────
    Aprobată prin HOTĂRÂREA nr. 29 din 28 martie 2022, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 318 din 31 martie 2022.
──────────
    ART. 1
    (1) Conferinţa Camerei Auditorilor Financiari din România (Conferinţa Camerei) este formată din auditorii financiari care au calitatea de membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România (Camera) şi au îndeplinite obligaţiile către Cameră în anul anterior desfăşurării Conferinţei Camerei, la termenele stabilite prin reglementările Camerei.
    (2) Prin obligaţii către Cameră îndeplinite în anul anterior desfăşurării Conferinţei Camerei, la termenele stabilite prin reglementările Camerei, se înţelege:
    a) cotizaţia fixă pentru anul 2021 achitată integral la termenele stabilite de Cameră, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021;
    b) cotizaţia variabilă pentru anul 2020 achitată integral conform raportului de activitate, la termenele stabilite de Cameră, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021;
    c) raportul anual de activitate pentru anul 2020/declaraţia privind lipsa activităţii pentru anul 2020 depus/ă la termenele stabilite prin reglementările Camerei, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021;
    d) pregătirea profesională structurată (obligatorie) aferentă anului 2021, efectuată la termenele stabilite prin reglementările Camerei, dar nu mai târziu de 27 martie 2022.


    ART. 2
    (1) Comunicarea în cadrul Conferinţei Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, se va realiza pe platforma ZOOM.
    (2) La Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, norma de reprezentare este de 1 (un) reprezentant la 1 (un) auditor financiar.
    (3) Votul la distanţă se va realiza prin accesarea platformei de vot, pusă la dispoziţia membrilor prin grija Camerei.
    (4) Platforma pentru exercitarea dreptului de vot este EBALLOT.
    (5) Platforma ZOOM în cadrul căreia se va desfăşura Conferinţa Camerei în data de 29 aprilie 2022 va suporta logarea membrilor cu drept de vot în acelaşi timp şi va asigura următoarele cerinţe:
    a) va putea stabili statutaritatea Conferinţei Camerei, organizată prin vot la distanţă, în vederea preluării de către aceasta a cerinţelor impuse de art. 6 alin. (4) din Regulamentul  de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotărârea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 2/2018;
    b) va înregistra lucrările Conferinţei Camerei, în vederea întocmirii procesului-verbal al acesteia;
    c) va permite prezentarea pe scurt a documentelor cuprinse în ordinea de zi a Conferinţei Camerei;
    d) va permite participanţilor să vizualizeze prezentarea materialelor.


    ART. 3
    (1) Conferinţa Camerei organizată în data de 29 aprilie 2022 are următoarea ordine de zi:
    1. Prezentarea şi dezbaterea următoarelor materiale:
    a) raportul anual de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2021;
    b) situaţiile financiare anuale ale Camerei la data de 31 decembrie 2021;
    c) raportul auditorului statutar al Camerei asupra situaţiilor financiare ale Camerei încheiate la 31 decembrie 2021;
    d) execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2021;
    e) bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022;
    f) programul de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2022.

    2. Aprobarea raportului anual de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2021.
    3. Aprobarea situaţiilor financiare anuale ale Camerei la data de 31 decembrie 2021.
    4. Aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2021.
    5. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022.
    6. Aprobarea programului de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2022.
    7. Aprobarea Hotărârii Conferinţei Camerei privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotărârea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 2/2018.
    8. Alegerea membrilor Comisiei de disciplină a Camerei.
    9. Diverse.

    (2) Documentele prevăzute la alin. (1) vor fi aduse la cunoştinţa membrilor Camerei cu drept de vot prin postare pe site-ul Camerei, la data de 20 aprilie 2022.
    (3) Documentele prevăzute la alin. (1) sunt postate pentru dezbatere publică, membrii Camerei putând face propuneri asupra documentelor în intervalul 20 aprilie-27 aprilie 2022.
    (4) Toate propunerile primite asupra documentelor prevăzute la alin. (1) în intervalul menţionat la alin. (3) se vor centraliza prin grija executivului Camerei şi se vor prezenta în Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022.

    ART. 4
    (1) Membrii Camerei cu drept de vot la Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, sunt membrii Camerei cuprinşi în lista membrilor Camerei cu drept de vot, rămasă definitivă după soluţionarea contestaţiilor, care se va aproba de Consiliul Camerei în condiţiile art. 1 şi care se va publica pe site-ul Camerei.
    (2) Membrii Camerei cu drept de vot la Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, sunt convocaţi electronic, prin e-mail, şi în cel puţin două cotidiene de circulaţie naţională.
    (3) Fiecare persoană care se află în lista finală a membrilor Camerei cu drept de vot la Conferinţa Camerei, organizată prin vot la distanţă în data de 29 aprilie 2022, va primi un e-mail care va conţine datele de autentificare pe platforma ZOOM şi pe platforma de vot E-BALLOT.
    (4) Nu se admite participarea la Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, prin reprezentare sau împuternicire.
    (5) Toate instrucţiunile pentru participarea la Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, organizată prin vot la distanţă, şi pentru exercitarea votului vor fi făcute cunoscute membrilor prin grija executivului Camerei.

    ART. 5
    (1) Conferinţa Camerei, organizată prin vot la distanţă în data de 29 aprilie 2022, va avea loc în intervalul orar stabilit prin Agenda Conferinţei Camerei.
    (2) Membrii cu drept de vot la Conferinţa Camerei din data de 29 aprilie 2022, care au primit datele de autentificare, se vor loga pe platforma ZOOM în intervalul orar stabilit prin Agenda Conferinţei Camerei.
    (3) La ora stabilită pentru deschiderea conferinţei în Agenda Conferinţei Camerei, platforma ZOOM va arăta numărul efectiv de participanţi. În măsura în care numărul de participanţi nu reprezintă majoritatea simplă a membrilor cu drept de vot la Conferinţa Camerei, cuprinşi în lista prevăzută la art. 4 alin. (1), Conferinţa Camerei se va întruni la a doua convocare, în aceeaşi zi, cu aceeaşi ordine de zi, în intervalul stabilit în Agenda Conferinţei Camerei.
    (4) Conferinţa Camerei întrunită la a doua convocare poate hotărî asupra subiectelor de pe ordinea de zi, prin votul majorităţii simple a membrilor prezenţi, logaţi începând cu ora stabilită în Agenda Conferinţei Camerei.
    (5) Prin intermediul platformei ZOOM se vor prezenta, pe scurt, documentele cuprinse în ordinea de zi a Conferinţei Camerei.

    ART. 6
    (1) Votul se va exprima în intervalul stabilit în Agenda Conferinţei Camerei prin logare pe platforma E-BALLOT şi accesarea zonei de vot.
    (2) Platforma E-BALLOT va fi configurată în două secţiuni de vot, astfel:
    Secţiunea I - punctele supuse votului, cuprinse în ordinea de zi, respectiv:
    a) aprobarea raportului anual de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2021;
    b) aprobarea situaţiilor financiare anuale ale Camerei la data de 31 decembrie 2021;
    c) aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli pentru exerciţiul financiar încheiat la data de 31 decembrie 2021;
    d) aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022;
    e) aprobarea programului de activitate al Consiliului Camerei pentru anul 2022;
    f) aprobarea Hotărârii Conferinţei Camerei privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotărârea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 2/2018.

    Secţiunea a II-a - alegerea membrilor comisiei de disciplină se va desfăşura conform Normelor privind procedura de alegeri, prin vot la distanţă, a membrilor Comisiei de disciplină a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobate prin Hotărârea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 26/2022*).
    *) Hotărârea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 26/2022 nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I


    (3) Este obligatorie votarea fiecărui punct de pe ordinea de zi.

    ART. 7
    La sfârşitul perioadei de vot, platforma E-BALLOT va centraliza votul pe fiecare secţiune în parte. În baza raportului aferent voturilor exprimate, livrat de platformă, se vor elabora hotărârile Conferinţei Camerei, întrunită la data de 29 aprilie 2022, prin vot la distanţă, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    ART. 8
    Prezenta procedură se aplică exclusiv pentru Conferinţa Camerei desfăşurată în data de 29 aprilie 2022.

    ART. 9
    Prezenta procedură se completează cu prevederile Regulamentului de organizare şi funcţionare a Camerei Auditorilor Financiari din România, aprobat prin Hotărârea Conferinţei Camerei Auditorilor Financiari din România nr. 2/2018, cu privire la desfăşurarea lucrărilor Conferinţei Camerei.


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016