Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 6.564 din 13 decembrie 2011  privind aprobarea Procedurii de atribuire a denumirilor unitatilor de invatamant din sistemul national de invatamant preuniversitar    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 6.564 din 13 decembrie 2011 privind aprobarea Procedurii de atribuire a denumirilor unitatilor de invatamant din sistemul national de invatamant preuniversitar

EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 922 din 27 decembrie 2011

    În baza prevederilor art. 61 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale art. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 48/2003, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
    în temeiul Hotãrârii Guvernului nr. 536/2011 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul educaţiei, cercetãrii, tineretului şi sportului emite prezentul ordin.

    ART. 1
    Se aprobã Procedura de atribuire a denumirilor unitãţilor de învãţãmânt din sistemul naţional de învãţãmânt preuniversitar, prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. 2
    Începând cu anul şcolar 2012-2013, unitãţile de învãţãmânt preuniversitar de stat, confesional şi particular din sistemul naţional de învãţãmânt vor avea denumiri în conformitate cu prevederile procedurii de atribuire a denumirilor unitãţilor de învãţãmânt preuniversitar.
    ART. 3
    La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã orice dispoziţii contrare.
    ART. 4
    Direcţia generalã management, resurse umane şi reţea şcolarã din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului, inspectoratele şcolare şi unitãţile de învãţãmânt preuniversitar de stat, confesional şi particular duc la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
    ART. 5
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                  Ministrul educaţiei, cercetãrii,
                     tineretului şi sportului,
                       Daniel Petru Funeriu

    Bucureşti, 13 decembrie 2011.
    Nr. 6.564.


    ANEXĂ

                               PROCEDURA
         de atribuire a denumirilor unitãţilor de învãţãmânt
         din sistemul naţional de învãţãmânt preuniversitar

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    (1) Atribuirea denumirii unitãţilor de învãţãmânt se realizeazã în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare şi ale prezentei proceduri.
    (2) Prin denumirea unei unitãţi de învãţãmânt se înţelege textul complet în care sunt conţinute date relevante referitoare la funcţionarea unitãţii de învãţãmânt respective:
    a) numele, titulatura/nr. atribuit;
    b) tipul unitãţii de învãţãmânt, respectiv nivelul de învãţãmânt pentru care este emisã denumirea;
    c) nivelul/nivelurile de învãţãmânt şcolarizate în unitatea de învãţãmânt;
    d) localitatea;
    e) adresa completã.
    ART. 2
    Denumirea unitãţii de învãţãmânt trebuie sã reflecte nivelul cel mai înalt de învãţãmânt şcolarizat în unitatea de învãţãmânt respectivã.
    ART. 3
    Atribuirea denumirii se realizeazã ca urmare a:
    a) înfiinţãrii unei unitãţi de învãţãmânt;
    b) autorizãrii de funcţionare provizorie/acreditãrii pe un nivel de învãţãmânt superior celor pe care unitatea de învãţãmânt şcolarizeazã;
    c) ridicãrii autorizaţiei de funcţionare provizorie/acreditãrii unei unitãţi de învãţãmânt pentru nivelul cel mai înalt pe care unitatea de învãţãmânt şcolarizeazã;
    d) fuziunii sau scindãrii unitãţilor de învãţãmânt, în condiţiile legii.
    ART. 4
    Începând cu anul şcolar 2012-2013, unitãţile de învãţãmânt preuniversitar de stat şi particular vor avea denumirile urmãtoare:
    a) unitãţile de învãţãmânt pentru educaţie timpurie:
    (i) creşã;
    (ii) grãdiniţã cu program normal/cu program prelungit/cu program sãptãmânal;
    (iii) centru de zi;
    b) unitãţile de învãţãmânt pentru învãţãmântul primar:
    - şcoalã primarã;
    c) unitãţile de învãţãmânt pentru nivel secundar inferior sau gimnazial:
    - şcoalã gimnazialã;
    d) unitãţile de învãţãmânt pentru nivelul secundar superior sau liceal:
    (i) liceu teoretic;
    (ii) liceu vocaţional;
    (iii) liceu cu program sportiv;
    (iv) club sportiv şcolar;
    (v) liceu tehnologic;
    e) colegiu/colegiu naţional - unitãţile de învãţãmânt care la data intrãrii în vigoare a prezentei proceduri au dobândit denumirea de colegiu/colegiu naţional îşi pãstreazã denumirea în forma respectivã, conform ordinului ministrului în baza cãruia li s-a atribuit denumirea:
    f) unitãţile de învãţãmânt pentru nivelul postliceal:
    - şcoalã postlicealã;
    g) unitãţile de învãţãmânt pentru învãţãmântul profesional:
    - şcoalã profesionalã;
    h) unitãţile de învãţãmânt pentru învãţãmântul de artã:
    - şcoalã de artã;
    i) unitãţile de învãţãmânt pentru învãţãmântul special:
    - şcoalã pentru copii cu deficienţe.
    ART. 5
    Procedura de atribuire a unui nume unitãţii de învãţãmânt preuniversitar de stat şi particular se realizeazã dupã cum urmeazã:
    a) pe parcursul anului şcolar, consiliul de administraţie al unitãţii de învãţãmânt stabileşte propunerea privind denumirea unitãţii de învãţãmânt începând cu anul şcolar urmãtor şi înainteazã solicitarea, însoţitã de fundamentarea necesarã, spre aprobare, administraţiei publice locale sau judeţene, dupã caz, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 48/2003, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
    b) atribuirea de denumire pentru unitãţile de învãţãmânt de stat şi particular se realizeazã de cãtre consiliile locale, prin hotãrâre, pentru unitãţile de învãţãmânt din raza lor teritorialã;
    c) pentru unitãţile de învãţãmânt liceal special şi postliceal special atribuirea de denumire se realizeazã prin hotãrâre de cãtre consiliile judeţene/consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti;
    d) atribuirea de denumiri de cãtre instituţiile menţionate se va realiza şi cu respectarea prevederilor art. 3 din Ordonanţa Guvernului nr. 63/2002, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 48/2003, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    ART. 6
    Modificãrile denumirilor unitãţilor de învãţãmânt de stat şi particular se realizeazã de cãtre autoritãţile administraţiei publice locale anterior solicitãrii avizului conform al inspectoratului şcolar privind organizarea reţelei şcolare.
    ART. 7
    Modificãrile denumirilor unitãţilor de învãţãmânt special liceal şi special postliceal se realizeazã de cãtre consiliile judeţene, respectiv consiliile locale ale municipiului Bucureşti, anterior solicitãrii avizului conform al Ministerului Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului privind aceste unitãţi de învãţãmânt.
    ART. 8
    Atribuirea de denumiri pentru şcolile postliceale se face numai în situaţiile în care unitãţile de învãţãmânt respective şcolarizeazã doar pe nivelul de învãţãmânt postliceal.
    ART. 9
    Unitãţile de învãţãmânt preuniversitar care la data intrãrii în vigoare a prezentei proceduri au dobândit statutul/denumirea de "colegiu"/"colegiu naţional" îşi pãstreazã acest/aceastã statut/denumire, urmând ca celelalte elemente caracteristice sã fie corelate cu prevederile prezentei proceduri.
    ART. 10
    Textul complet al denumirii va constitui elementul de identificare publicã a unitãţii de învãţãmânt, dar şi în bazele de date privind reţeaua şcolarã, constituite la nivel local, judeţean sau naţional.
    ART. 11
    Atribuirea de denumiri unitãţilor de învãţãmânt din sistemul de apãrare, ordine publicã şi securitate naţionalã se realizeazã de cãtre ministerele interesate şi de alte instituţii cu responsabilitãţi în domeniul apãrãrii, ordinii publice şi securitãţii naţionale prin norme interne, corelate cu prevederile Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi cu prevederile prezentei proceduri.

    CAP. II
    Atribuirea denumirii unei unitãţi de învãţãmânt cu personalitate juridicã

    ART. 12
    Unitatea de învãţãmânt cu personalitate juridicã are urmãtoarele elemente definitorii:
    a) act de înfiinţare/funcţionare;
    b) cod de identitate fiscalã eliberat de autoritatea fiscalã pe baza actului de înfiinţare/funcţionare al unitãţii de învãţãmânt respective;
    c) sigiliu/ştampilã;
    d) cont în Trezoreria Statului.
    ART. 13
    În alcãtuirea textului denumirii unitãţii de învãţãmânt preuniversitar se introduc urmãtoarele prescurtãri şi abrevieri, denumite coduri:
    1. educaţie timpurie: Ed T;
    a) nivel antepreşcolar: APRE;
    b) nivel preşcolar: PRE;
    2. nivel primar: PRI;
    3. nivel secundar inferior sau nivel gimnazial: GIM;
    4. nivel secundar superior sau nivel liceal: LIC;
    a) liceu, filierã teoreticã - liceul teoretic: LIC TEO;
    b) liceu, filierã vocaţionalã - liceul vocaţional: LIC VOC;
    c) liceu, filierã tehnologicã - liceul tehnologic: LIC TEH;
    5. învãţãmânt profesional: PROF;
    6. învãţãmânt postliceal: POS;
    7. învãţãmânt de artã: AR;
    8. învãţãmânt sportiv: SP;
    9. învãţãmânt special: SPE;
    10. învãţãmânt special integrat: SPEI;
    11. colegiu: COL;
    12. colegiu naţional: COL NAT;
    ART. 14
    Codurile prevãzute la art. 13 vor fi utilizate în alcãtuirea textului hotãrârii autoritãţii administraţiei publice locale/consiliului judeţean/consiliilor locale ale municipiului Bucureşti privind atribuirea denumirii unitãţii de învãţãmânt, pentru menţionarea explicitã a nivelurilor/formelor de învãţãmânt şcolarizate de cãtre unitatea respectivã.
    ART. 15
    Modelele privind denumirile unitãţilor de învãţãmânt cu personalitate juridicã sunt prezentate în anexa nr. 1, care face parte integrantã din prezenta procedurã.
    ART. 16
    Modelele de alcãtuire a siglei/firmei unitãţii de învãţãmânt sunt prezentate în anexa nr. 3, care face parte integrantã din prezenta procedurã.

    CAP. III
    Atribuirea de denumire pentru unitãţile de învãţãmânt fãrã personalitate juridicã (structuri arondate)

    ART. 17
    Unitatea de învãţãmânt fãrã personalitate juridicã, denumitã structurã şcolarã arondatã (AR), este subordonatã unei unitãţi de învãţãmânt cu personalitate juridicã (PJ), reprezentând una dintre locaţiile în care şcoala coordonatoare îşi desfãşoarã activitatea pe unul sau mai multe niveluri de învãţãmânt.
    ART. 18
    Atribuirea de denumire pentru o structurã arondatã se face în situaţia reorganizãrii reţelei şcolare, extinderii/restrângerii activitãţii unei unitãţi de învãţãmânt cu PJ.
    ART. 19
    Atribuirea de denumire se face prin hotãrârea consiliului de administraţie al unitãţii de învãţãmânt coordonatoare, cu aprobarea administraţiei publice locale sau judeţene, dupã caz, şi cu respectarea legislaţiei în vigoare privind atribuirea de denumiri pentru instituţiile publice.
    ART. 20
    Denumirea unei structuri arondate va conţine în prima casetã denumirea unitãţii de învãţãmânt cu personalitate juridicã la care este arondatã structura respectivã.
    ART. 21
    Modelele privind atribuirea denumirii unitãţilor de învãţãmânt fãrã personalitate juridicã sunt prezentate în anexa nr. 2, care face parte integrantã din prezenta procedurã.


    ANEXA 1
    la procedurã

                                MODELE
              privind denumirile unitãţilor de învãţãmânt
                     cu personalitate juridicã

    Denumirile unitãţilor de învãţãmânt preuniversitar de stat, confesional şi particular vor fi alcãtuite din casete explicite, dupã cum urmeazã:
    A. Unitate de învãţãmânt pentru educaţie timpurie


┌───────────────────────────────┬───────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru │Creşa │Grãdiniţa │Centrul de zi │
│educaţie timpurie │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi │Pinochio/ │Prichindel/ │Zorile │
│ori evenimente istorice, │nr. 5 │nr. 3 │ │
│politice, culturale sau de │ │ │ │
│orice altã naturã)/nr. ... │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Denumirea localitãţii │Buftea │Craiova │Oraviţa │
├───────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Nivelul şcolarizat │APRE │APRE/PRE │APRE │
├───────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Adresa │Aleea Florilor │Aleea Florilor │Aleea Florilor│
│ │nr. 5 │nr. 5 │nr. 5 │
└───────────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴──────────────┘



    B. Unitate de învãţãmânt pentru învãţãmântul primar


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul primar │ Şcoala primarã │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ Ion Creangã/nr. 5 │
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Craiova │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat │ PRE, PRI/PRI │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    C. Unitate de învãţãmânt pentru nivelul secundar inferior sau gimnazial


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul gimnazial │ Şcoala gimnazialã │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ Aurel Vlaicu/nr. 4 │
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Alexandria │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat │ PRE, PRI, GIM/PRI, │
│ │ GIM/GIM │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    D. Unitate de învãţãmânt pentru nivelul secundar superior sau liceal


┌─────────────────────────────┬─────────────────────────┬──────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt │Liceul teoretic/ │Colegiul/ │
│pentru nivelul secundar │Liceul vocaţional/ │Colegiul naţional │
│superior sau liceal │Liceul tehnologic │ │
├─────────────────────────────┼─────────────────────────┼──────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi│Ion Mincu/nr. 4 │Ion Minulescu/nr. 10 │
│ori evenimente istorice, │ │ │
│politice, culturale sau de │ │ │
│orice altã naturã)/nr. ... │ │ │
├─────────────────────────────┼─────────────────────────┼──────────────────────┤
│Localitatea │Buftea │Slatina │
├─────────────────────────────┼─────────────────────────┼──────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat │PRE, PRI, GIM, LIC/LIC │PRE, PRI, GIM, │
│ │TEO/LIC VOC/LIC TEH/POS │LIC ( )/GIM, LIC, POS │
├─────────────────────────────┼─────────────────────────┼──────────────────────┤
│Adresa │Aleea Florilor nr. 5 │Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │ │
└─────────────────────────────┴─────────────────────────┴──────────────────────┘



    E. Unitate de învãţãmânt pentru învãţãmântul profesional


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul gimnazial │ Şcoala profesionalã │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ 1 Mai/nr. 4 │
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Constanţa │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat │ PROF │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│ Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│ Tel./fax/e-mail │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    F. Unitate de învãţãmânt pentru nivelul postliceal


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru nivelul postliceal │ Şcoala postlicealã │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ Sanitarã/P S Aurelian/│
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ nr. 1 │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Galaţi │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat │ POS │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    G. Unitate de învãţãmânt pentru învãţãmântul de artã: AR


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul de artã │ Şcoala de artã │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ N. Grigorescu/nr. 1 │
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Galaţi │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat/profilul │ GIM/AR │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    H. Unitate de învãţãmânt pentru învãţãmântul special: SPE


┌──────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul special │ Şcoala de copii cu │
│ │ deficienţe/ │
│ │ deficienţe vizuale │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente istorice,│ S. Wonder/nr. 1 │
│politice, culturale sau de orice altã naturã)/nr. ... │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Localitatea │ Galaţi │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat/învãţãmânt special │ PRE, GIM/SPE │
├──────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘



    I. Unitate de învãţãmânt pentru învãţãmântul sportiv


┌───────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul sportiv │ Liceul cu program sportiv│
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente │ N. Dobrin/nr. 1 │
│istorice, politice, culturale sau de orice altã │ │
│naturã)/nr. ... │ │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Localitatea │ Piteşti │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat/Profilul │ LIC/SP │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │
└───────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru învãţãmântul sportiv │ Clubul şcolar sportiv │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Numele (nume de personalitãţi ori evenimente │ N. Dobrin/nr. 1 │
│istorice, politice, culturale sau de orice altã │ │
│naturã)/nr. ... │ │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Localitatea │ Piteşti │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Nivelul şcolarizat/Profilul │ LIC/SP │
├───────────────────────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Adresa │ Aleea Florilor nr. 5 │
│Tel./fax/e-mail │ │
└───────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────┘




    ANEXA 2
    la procedurã

                                    MODEL
            privind atribuirea denumirii unitãţilor de învãţãmânt
              fãrã personalitate juridicã (structuri arondate)

    Denumirile unitãţilor de învãţãmânt preuniversitar de stat, confesional şi particular fãrã personalitate juridicã vor fi alcãtuite din casete explicite, dupã cum urmeazã:


┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Unitatea de învãţãmânt pentru educaţie timpurie cu personalitate juridicã (PJ)│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Denumirea AR (creşa/grãdiniţa, centrul de zi) nr. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Denumirea nivelului şcolarizat: APRE, PRE sau PRE │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Adresa │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    De exemplu: dacã într-o unitate de învãţãmânt de nivel gimnazial sunt incluse şi clase de învãţãmânt special integrat, se va adãuga, în mod corespunzãtor, codul SPEI. Dacã aceeaşi unitate are incluse clase cu profil sportiv, codul adãugat la denumire va fi: SP.


    ANEXA 3
    la procedurã

                                MODELE
           de alcãtuire a siglei/firmei unitãţii de învãţãmânt

    Pe firma unitãţii de învãţãmânt va apãrea doar numele şcolii sau numãrul acesteia, conform modelelor prezentate mai jos, fãrã a mai fi necesarã adãugarea altor cuvinte (numele localitãţii, al consiliului local etc.).
    Spre exemplu:


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Şcoala Gimnazialã "Mihai Eminescu" │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    sau


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Şcoala Gimnazialã Nr. 4 │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    sau


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Colegiul Naţional "I. L. Caragiale" │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    sau


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Dobrin" │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



                               ---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016