Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.939 din 15 noiembrie 2006  pentru aprobarea Procedurii de compensare a creanţelor fiscale rezultate din raporturi juridice vamale şi de restituire a eventualelor diferenţe, ca urmare a cererii de compensare/restituire, depusă de contribuabilul titular al operaţiunii vamale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 1.939 din 15 noiembrie 2006 pentru aprobarea Procedurii de compensare a creanţelor fiscale rezultate din raporturi juridice vamale şi de restituire a eventualelor diferenţe, ca urmare a cererii de compensare/restituire, depusă de contribuabilul titular al operaţiunii vamale

EMITENT: MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 936 din 20 noiembrie 2006

    În temeiul prevederilor art. 11 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 112 alin. (5^1) şi art. 113 alin. (9) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul finanţelor publice emite următorul ordin:

    ART. 1
    (1) Se aprobă Procedura de compensare a creanţelor fiscale rezultate din raporturi juridice vamale şi de restituire a eventualelor diferenţe, ca urmare a cererii de compensare/restituire, depusă de contribuabilul titular al operaţiunii vamale, prevăzută în anexa nr. 1.
    (2) Pentru efectuarea procedurii prevăzute la alin. (1), se aprobă formularele-model cuprinse în anexele nr. 2-4.
    (3) Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezentul ordin.
    ART. 2
    Autoritatea Naţională a Vămilor, direcţiile regionale vamale şi birourile vamale, precum şi Direcţia generală de reglementare a colectării creanţelor bugetare, Direcţia generală a contabilităţii publice şi a sistemului de decontări în sectorul public, Direcţia generală a tehnologiei informaţiei, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, administraţiile finanţelor publice ale sectoarelor municipiului Bucureşti şi direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
    ART. 3
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                         Ministrul finanţelor publice,
                       Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu

    Bucureşti, 15 noiembrie 2006.
    Nr. 1.939.


    ANEXA 1

                                   PROCEDURA
           de compensare a creanţelor fiscale rezultate din raporturi
           juridice vamale şi de restituire a eventualelor diferenţe,
                 ca urmare a cererii de compensare/restituire,
             depusă de contribuabilul titular al operaţiunii vamale

    CAP. I
    Procedura de compensare a creanţelor fiscale rezultate din raporturi juridice vamale cu sumele de restituit de aceeaşi natură

    1. Creanţele fiscale rezultate din raporturi juridice vamale, reprezentând taxe vamale, taxă pe valoarea adăugată, accize, comision vamal, amenzi care se fac venit la bugetul de stat, precum şi obligaţii accesorii plătite în vamă, aferente veniturilor bugetare menţionate mai sus, se compensează cu creanţele debitorului reprezentând sume de restituit de aceeaşi natură, în conformitate cu prevederile art. 112 alin. (5^1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ca urmare a unei cereri de compensare sau de restituire formulate de contribuabilul titular al operaţiunii vamale.
    2. Compensarea sumelor solicitate la restituire din vamă cu obligaţii vamale/fiscale înregistrate de contribuabilul titular al operaţiunii vamale se va efectua de autoritatea vamală la care au fost plătite sumele a căror compensare sau restituire se solicită, denumită în continuare autoritate vamală competentă. Autoritate vamală competentă poate fi, după caz, Autoritatea Naţională a Vămilor - aparat central, direcţia regională vamală sau biroul vamal.
    3. Pentru compensarea sumelor menţionate la pct. 1, contribuabilul titular al operaţiunii vamale va depune la autoritatea vamală competentă, în termenul de prescripţie prevăzut de lege, o cerere de compensare sau de restituire, aceasta urmând a fi soluţionată în termen de 45 de zile de la data înregistrării.
    4. (1) După înregistrarea cererii de compensare/restituire, autoritatea vamală competentă va proceda la verificarea acesteia, a documentaţiei anexate şi a datelor din propria evidenţă, precum şi din evidenţa celorlalte unităţi vamale, cu privire la obligaţiile vamale restante înregistrate de către contribuabilul titular al operaţiunii vamale. Pentru aceasta, autoritatea vamală competentă va solicita printr-o adresă, în termen de 7 zile de la data înregistrării cererii, Autorităţii Naţionale a Vămilor - aparat central, precum şi tuturor direcţiilor regionale vamale informaţii cu privire la existenţa unor eventuale obligaţii vamale restante înregistrate la acestea, şi anume:
    - autoritatea vamală unde se înregistrează obligaţii vamale restante;
    - tipul obligaţiilor vamale restante;
    - cuantumul acestor obligaţii, defalcat pe fiecare tip;
    - codul IBAN al contului bugetar pentru fiecare obligaţie vamală restantă;
    - unitatea teritorială a Trezoreriei Statului la care se virează sumele.
    (2) Autorităţile vamale vor transmite informaţiile solicitate, prin fax, în termen de 7 zile de la primirea adresei, acestea fiind apoi comunicate prin poştă.
    Informaţiile furnizate de direcţiile regionale vamale se vor referi atât la obligaţiile vamale restante înregistrate în evidenţa proprie a direcţiei regionale vamale, cât şi la cele înregistrate în evidenţa birourilor vamale din subordinea sa.
    (3) În situaţia în care autorităţii vamale competente îi sunt necesare alte documente relevante soluţionării cererii, aceasta va solicita contribuabilului titular al operaţiunii vamale, în scris, prezentarea datelor suplimentare.
    (4) Termenul de 45 de zile prevăzut pentru soluţionarea cererilor de compensare/restituire se prelungeşte, conform legii, cu perioada de timp cuprinsă între data la care s-a comunicat contribuabilului titular al operaţiunii vamale solicitarea de furnizare a datelor suplimentare relevante soluţionării acesteia şi data primirii acestor informaţii la autoritatea vamală competentă.
    5. (1) În situaţia în care, după primirea documentaţiei complete înaintate de contribuabilul titular al operaţiunii vamale şi verificarea datelor din evidenţa autorităţii vamale cu privire la obligaţiile vamale înregistrate, se constată existenţa unor obligaţii de plată restante către autoritatea vamală, aceasta va proceda la compensarea sumelor solicitate cu aceste obligaţii vamale restante.
    (2) Compensarea obligaţiilor vamale restante ale contribuabilului titular al operaţiunii vamale, enumerate la pct. 1, se va efectua în conformitate cu dispoziţiile art. 111 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    6. (1) Autoritatea vamală competentă va proceda la întocmirea Notei privind compensarea unor obligaţii vamale restante şi va efectua virarea sumelor prin ordin de plată pentru Trezoreria Statului acelei structuri a autorităţii vamale unde se înregistrează acestea. Această operaţiune se efectuează şi în cazul în care obligaţiile vamale restante se înregistrează în cadrul aceleiaşi autorităţi vamale competente. Nota privind compensarea unor obligaţii vamale restante se va întocmi în 3 exemplare, utilizându-se modelul prevăzut în anexa nr. 2, acestea urmând să fie păstrate astfel:
    - un exemplar la autoritatea vamală emitentă;
    - un exemplar la autoritatea vamală unde este înregistrată obligaţia vamală restantă;
    - un exemplar la contribuabilul titular al operaţiunii vamale.
    (2) Nota privind compensarea unor obligaţii vamale restante se aprobă de conducătorul autorităţii vamale competente.
    (3) Prin derogare de la prevederile art. 5 lit. s) din Normele metodologice privind utilizarea şi completarea ordinului de plată pentru Trezoreria Statului (OPT), aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 246/2005, în ordinele de plată pentru Trezoreria Statului, la rubrica "data debitării", autoritatea vamală va înscrie data înregistrării cererii de compensare/restituire, iar unitatea de trezorerie a statului va prelua această dată în aplicaţia informatică, în câmpul "data plăţii".
    7. În cazul în care suma de compensat/restituit este mai mică sau egală decât/cu cuantumul obligaţiilor vamale restante ale contribuabilului titular al operaţiunii vamale, autoritatea vamală competentă va proceda la înştiinţarea acestuia despre efectuarea compensării, în termen de 15 zile de la data înregistrării cererii de compensare/ restituire.

    CAP. II
    Procedura de compensare a sumelor de restituit din vamă cu celelalte obligaţii bugetare ale contribuabilului titular al operaţiunii vamale, administrate de organul fiscal

    8. În cazul în care suma de compensat/restituit este mai mare decât cuantumul obligaţiilor vamale restante ale contribuabilului titular al operaţiunii vamale, după întocmirea Notei privind compensarea unor obligaţii vamale restante şi efectuarea compensării, până la concurenţa acestora, precum şi în cazul în care contribuabilul titular al operaţiunii vamale nu înregistrează astfel de obligaţii, autoritatea vamală competentă va proceda după cum urmează:
    a) va înştiinţa contribuabilul titular al operaţiunii vamale, în termen de 7 zile de la data efectuării compensării cu obligaţiile vamale restante înregistrate de către acesta, despre efectuarea operaţiunii respective şi despre faptul că diferenţa rezultată va fi restituită numai după compensarea cu eventualele obligaţii fiscale restante pe care acesta le înregistrează la organul fiscal în a cărui administrare se află, denumit în continuare organ fiscal competent;
    b) va înştiinţa organul fiscal competent despre suma de restituit, în termen de 3 zile de la data efectuării compensării eventualelor obligaţii vamale restante ori de la data constatării faptului că nu există astfel de obligaţii vamale, solicitând comunicarea situaţiei obligaţiilor fiscale restante pe care contribuabilul titular al operaţiunii vamale le înregistrează la bugetele administrate de către acesta. Aceste date vor fi transmise autorităţii vamale competente în termen de 10 zile de la data comunicării adresei de înştiinţare.
    9. (1) Prin adresa sa, organul fiscal competent va transmite autorităţii vamale solicitante următoarele informaţii:
    a) tipul obligaţiilor fiscale restante;
    b) cuantumul acestor obligaţii, defalcat pe fiecare tip;
    c) numărul de evidenţă a plăţii, pentru fiecare obligaţie fiscală restantă;
    d) codul de identificare fiscală al contribuabilului titular al operaţiunii vamale;
    e) codul IBAN al contului bugetar, pentru fiecare obligaţie fiscală restantă;
    f) documentul prin care s-a stabilit sau individualizat suma de plată;
    g) unitatea teritorială a Trezoreriei Statului la care se virează obligaţiile fiscale restante.
    (2) Organul fiscal competent va ţine seama, la comunicarea obligaţiilor fiscale restante care urmează a fi stinse prin compensare, în limita sumelor de restituit înregistrate la autoritatea vamală solicitantă, de ordinea de stingere a obligaţiilor prevăzută la art. 111 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    10. După comunicarea datelor prevăzute la pct. 9, în termen de 5 zile, autoritatea vamală competentă va proceda la întocmirea Notei privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale, utilizând modelul prevăzut în anexa nr. 3. Nota privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale se va întocmi în 3 exemplare, acestea urmând să fie păstrate astfel:
    - un exemplar la autoritatea vamală emitentă;
    - un exemplar la organul fiscal unde sunt înregistrate obligaţiile fiscale restante compensate;
    - un exemplar la contribuabilul titular al operaţiunii vamale.
    11. (1) Concomitent, autoritatea vamală competentă va proceda la întocmirea ordinului sau ordinelor de plată pentru Trezoreria Statului, după caz, pentru virarea sumelor reprezentând cuantumul obligaţiilor fiscale restante înregistrate de contribuabilul titular al operaţiunii vamale şi la transmiterea lor către unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, în vederea efectuării transferului sumelor la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului a organului fiscal competent.
    (2) În ordinul de plată pentru Trezoreria Statului vor fi înscrise numărul şi data Notei privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale. De asemenea, pe ordinul de plată pentru Trezoreria Statului vor fi indicate ca beneficiar al respectivei plăţi bugetul administrat de organul fiscal către care contribuabilul titular al operaţiunii vamale înregistrează obligaţia fiscală restantă stinsă prin aceasta, precum şi codul de identificare fiscală al contribuabilului titular al operaţiunii vamale în cauză.
    (3) Prin derogare de la prevederile art. 5 lit. s) din Normele metodologice privind utilizarea şi completarea ordinului de plată pentru Trezoreria Statului (OPT), în ordinul de plată pentru trezorerie, la rubrica "data debitării", autoritatea vamală va înscrie data înregistrării cererii de compensare/restituire, iar unitatea de trezorerie a statului va prelua, în aplicaţia informatică, în câmpul "data plăţii", data debitării contului înscrisă de autoritatea vamală.
    12. (1) Cele 3 exemplare ale Notei privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale, împreună cu o copie a ordinului de plată pentru Trezoreria Statului şi a cererii de compensare/restituire, după aprobarea acestora de conducătorul autorităţii vamale emitente, vor fi transmise organului fiscal competent, în vederea aprobării de către conducătorul acestuia şi a înregistrării operaţiunii în evidenţa pe plătitori.
    (2) Organul fiscal competent va reţine un exemplar din Nota privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale şi va transmite celelalte două exemplare după cum urmează:
    - unul autorităţii vamale competente;
    - unul contribuabilului titular al operaţiunii vamale.

    CAP. III
    Procedura de restituire a sumelor încasate în vamă

    13. Autoritatea vamală competentă, după primirea exemplarului din Nota privind compensarea sumelor de restituit în vamă cu obligaţiile fiscale administrate de organele fiscale sau după primirea înştiinţării scrise a organului fiscal competent asupra faptului că nu există obligaţii fiscale restante înregistrate de acest contribuabil, după caz, va proceda la întocmirea Deciziei de restituire a sumelor încasate în vamă, având ca obiect suma rămasă în urma efectuării eventualelor operaţiuni de compensare, în două exemplare, utilizând modelul prevăzut în anexa nr. 4.
    14. Decizia de restituire a sumelor încasate în vamă se aprobă de conducătorul autorităţii vamale competente. În baza acesteia, autoritatea vamală competentă va întocmi ordinul de plată pentru Trezoreria Statului pentru sumele de restituit contribuabilului titular al operaţiunii vamale, indicând contul bancar menţionat de acesta prin cererea de restituire.
    15. Autoritatea vamală competentă va proceda la înscrierea în evidenţa proprie a operaţiunii de restituire, va reţine un exemplar al Deciziei de restituire a sumelor încasate în vamă şi va transmite contribuabilului titular al operaţiunii vamale celălalt exemplar al acestui document.


    ANEXA 2

             ┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐
             │ MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE │
    (SIGLA) │ AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ │
             │ AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR │
             │DIRECŢIA REGIONALĂ VAMALĂ............./ Biroul Vamal......... │
             │ Str................. nr........ Localitatea................. │
             └───────────────────────────────────────────────────────────────┘

                                            Aprobat/ Data..........
                                      Conducătorul autorităţii vamale,
                                              Semnătura
                                                L.S.

                                      NOTA
               privind compensarea unor obligaţii vamale restante

    În temeiul prevederilor art. 112 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003
privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările
ulterioare, se compensează datoriile vamale, scadente şi neachitate de către:
    - nume şi prenume / denumire debitor ....................................
    - domiciliul fiscal .....................................................
    - cod de identificare fiscală *) ......................
    Compensarea s-a efectuat în baza cererii debitorului nr.......... din
data de ........ şi adresei D.R.V/biroului vamal nr........ din data de .......

    I. Veniturile din care se compensează sumele datorate în vamă:
┌──────────────────┬──────────────────┬───────────────────┬──────────────────┐
│ Denumirea veni- │ Contul │ Documentul din │ Suma │
│ tului din care │ venitului │ care rezultă că │ (lei) │
│ se compensează │ │suma a fost plătită│ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘

    II. Datoriile vamale care se sting prin compensare:
┌────────────┬──────────┬────────────────────────────┬───────────────┬────────┐
│ Denumirea │ Contul │ │Documentul prin│ │
│ dreptului │venitului │Numărul de evidenţă a plăţii│care s-a sta- │ Suma │
│vamal stins │(dreptului│ **) │bilit sau indi-│ (lei) │
│ prin │ vamal) │ │vidualizat suma│ │
│ compensare │ │ │ de plată │ │
├────────────┼──────────┼────────────────────────────┼───────────────┼────────┤
│ │ │|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │ │ │
└────────────┴──────────┴────────────────────────────┴───────────────┴────────┘

    În urma efectuării operaţiunii de compensare a drepturilor vamale a rămas
de restituit suma de ............ reprezentând............ (pe feluri de
venituri).

    Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate formula contestaţie la
organul de soluţionare competent, în conformitate cu prevederile art. 179 alin.
(2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală,
republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în termenul prevăzut
de art. 177 al aceluiaşi act normativ.

        Şef compartiment, Întocmit/Data..............
     Semnătura............... Inspector,
                                               Numele şi prenumele
                                              Semnatura.............

    M.F.P.-A.N.A.F. Cod 14.13.41.99/v

──────────
    *) Se va completa codul numeric personal, numărul de identificare fiscală, codul de înregistrare fiscală sau codul uni de înregistrate, după caz.
    **) Numărul de evidenţă a plăţii se va înscrie obligatoriu pe documentul reprezentând plata efectuată de contribuabil.
──────────


    ANEXA 3

             ┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐
             │ MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE │
    (SIGLA) │ AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ │
             │ AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR │
             │DIRECŢIA REGIONALĂ VAMALĂ............./ Biroul Vamal......... │
             │ Str................. nr........ Localitatea................. │
             └───────────────────────────────────────────────────────────────┘

          Aprobat/ Data.......... Aprobat/ Data..........
      Conducătorul autorităţii vamale, Conducătorul organului fiscal,
               Semnătura Semnătura
                 L.S. L.S.


                                      NOTA
                privind compensarea sumelor de restitui în vamă
              cu obligaţii fiscale administrate de organul fiscal

    În temeiul prevederilor art. 112 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003
privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările
ulterioare, se compensează obligaţiile fiscale administrate de D.G.F.P. /
D.G.A.M.C. / A.F.P............................, scadente şi neachitate de către:
    - nume şi prenume / denumire debitor ....................................
    - domiciliul fiscal .....................................................
    - cod de identificare fiscală *) ......................
    Compensarea s-a efectuat în baza cererii debitorului nr.......... din
data de ........

    I. Veniturile (sumele de restituit în vamă) din care se compensează
obligaţiile fiscale restante:
┌──────────────────┬──────────────────┬───────────────────┬──────────────────┐
│ Denumirea veni- │ Contul │ Documentul din │ Suma │
│ tului din care │ venitului │ care rezultă că │ (lei) │
│ se compensează │ │suma a fost plătită│ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘

    II. Obligaţiile fiscale administrate de organul fiscal, care se sting prin
compensare cu sumele de restituit în vamă:
┌────────────┬──────────┬────────────────────────────┬───────────────┬────────┐
│ Denumirea │ Contul │ │Documentul prin│ │
│ obligaţiei │venitului │Numărul de evidenţă a plăţii│care s-a sta- │ Suma │
│ fiscale │ (IBAN) │ **) │bilit sau indi-│ (lei) │
│stinse prin │ │ │vidualizat suma│ │
│ compensare │ │ │ de plată │ │
├────────────┼──────────┼────────────────────────────┼───────────────┼────────┤
│ │ │|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │ │ │
└────────────┴──────────┴────────────────────────────┴───────────────┴────────┘

    Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate formula contestaţie la
organul de soluţionare competent, în conformitate cu prevederile art. 179 alin.
(2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală,
republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în termenul prevăzut
de art. 177 al aceluiaşi act normativ.

        Şef compartiment, Întocmit/Data..............
     Semnătura............... Inspector,
                                               Numele şi prenumele
                                              Semnatura.............

    M.F.P.-A.N.A.F. Cod 14.13.41.99/v1

──────────
    *) Se va completa codul numeric personal, numărul de identificare fiscală, codul de înregistrare fiscală sau codul uni de înregistrate, după caz.
    **) Numărul de evidenţă a plăţii se va înscrie obligatoriu pe documentul reprezentând plata efectuată de contribuabil.
──────────


    ANEXA 4

             ┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐
             │ MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE │
    (SIGLA) │ AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ │
             │ AUTORITATEA NAŢIONALĂ A VĂMILOR │
             │DIRECŢIA REGIONALĂ VAMALĂ............./ Biroul Vamal......... │
             │ Str................. nr........ Localitatea................. │
             └───────────────────────────────────────────────────────────────┘

                                            Aprobat/ Data..........
                                      Conducătorul autorităţii vamale,
                                              Semnătura
                                                L.S.

    Nr............./ Data.............

                                 D E C I Z I E
                    de restituire a sumelor încasate în vamă

    Către ............(denumirea contribuabilului)...................., cu domiciliul fiscal în localitatea ......................, str. ..................... nr. ....., bl. ....., sc. ...., ap. ...., sectorul/judeţul .............. .
    Cod de identificare fiscală*) ........................................ .
    În baza art. 113 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a cererii de restituire/rambursare nr. .......... din data de ................., s-a stabilit cuantumul sumei de restituit, astfel:
    - suma solicitată la restituire ................................. lei;
    - suma compensată, în conformitate cu prevederile art. 112 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ............... lei, din care:
       - ............... lei cu obligaţii vamale, conform Notei de compensare nr. .............;
       - ............... lei cu alte obligaţii, conform Notei de compensare nr. ..............;
    - suma aprobată pentru restituire ............................... lei.
    Împotriva prezentului înscris cel interesat poate formula contestaţie la organul de soluţionare competent, în conformitate cu prevederile art. 179 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în termenul prevăzut la art. 177 din acelaşi act normativ.

                Verificat. Întocmit.
        ............................ ............................
      (funcţia, numele şi prenumele) (funcţia, numele şi prenumele)

          Data ................ Data ................

               Semnătura Semnătura

    M.F.P.-A.N.A.F. Cod 14.13.45.99/v

──────────
    *) Se va completa numărul de identificare fiscală, codul de înregistrare fiscală sau codul unic de înregistrare, codul numeric personal, după caz.
──────────

                                 ----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016