Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   CONTRACT  din 22 decembrie 2017  de servicii publice pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 al Societăţii Comerciale Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 CONTRACT din 22 decembrie 2017 de servicii publice pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 al Societăţii Comerciale "Astra Trans Carpatic" - S.R.L.

EMITENT: Autoritatea pentru Reformă Feroviară
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 1036 din 28 decembrie 2017
──────────
    Aprobat prin Decizia nr. 176 din 22 decembrie 2017, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 1.036 din 28 decembrie 2017.
──────────
    ART. 1
    Părţile contractante
    Prezentul contract de servicii publice pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 se încheie între Autoritatea pentru Reformă Feroviară, în numele statului, şi Societatea Comercială „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L., operator de transport feroviar de călători, licenţiat în condiţiile legii, denumită în continuare „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L., în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (1) lit. i) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 62/2016 privind înfiinţarea Autorităţii pentru Reformă Feroviară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 53/2017, avându-se în vedere prevederile Regulamentului (CE) nr. 1.370/2007 al Parlamentului European şi al Consiliului din 23 noiembrie 2007 privind serviciile publice de transport feroviar şi rutier de călători.

    ART. 2
    Obiectul şi durata contractului de servicii publice
    (1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. şi ale Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în vederea realizării serviciului public social de transport feroviar de călători de către „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. în condiţiile legii.
    (2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019.

    ART. 3
    Obligaţii specifice ale „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. pe perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    (1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L se obligă să pregătească şi să pună în circulaţie numărul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de călători.
    (2) Numărul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintă pachetul minim social, se pot modifica pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţă, sau la eventualele modificări intervenite la starea tehnică a infrastructurii feroviare, cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fără a depăşi volumul total de tren-km din lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă pachetul minim social, care face obiectul contractelor de servicii publice, cu redistribuirea corespunzătoare a compensaţiei acordate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
    (3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. se obligă să pună la dispoziţia publicului călător capacităţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
    (4) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) InterRegio IR;
    b) Regio R.
    Oferta de servicii va corespunde în totalitate cerinţelor minimale prevăzute în Regulamentul pentru circulaţia trenurilor şi manevra vehiculelor feroviare - nr. 005, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.816/2005, cu modificările şi completările ulterioare, şi pentru definirea trenurilor de călători în funcţie de serviciile oferite de operatorii de transport feroviar de călători, în condiţiile legii.


    (5) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va asigura, în conformitate cu reglementările în vigoare, publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii;
    c) vânzarea legitimaţiilor de călătorie cu anticipaţie de până la 30 de zile în trafic intern;
    d) informarea călătorilor referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale şi alte informaţii utile, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, după caz;
    e) alte tipuri de servicii care să conducă la o bună deservire a publicului călător, potrivit legii.

    (6) Facilităţile de călătorie pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt acordate de „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L., conform prevederilor legale.
    (7) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va asigura pe toată durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercială, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort în trafic intern valabile pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 sunt prevăzute în Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.816/2005, cu modificările şi completările ulterioare, şi pentru definirea trenurilor de călători în funcţie de serviciile oferite de operatorii de transport feroviar de călători. În situaţiile în care restricţiile de viteză impuse de Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A. sau posibilităţile de încadrare în grafic vor conduce la scăderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilită de „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
    (8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va fi în concordanţă cu legislaţia europeană în domeniul transportului feroviar de călători şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene.
    (9) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L se obligă să promoveze o politică tarifară în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 56/2011 pentru stabilirea principiilor de aplicare a tarifelor de deservire generală în transportul feroviar public de călători, aprobată prin Legea nr. 21/2012, în condiţiile legii.
    (10) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. se obligă să acţioneze permanent pentru utilizarea eficientă a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel reducerea costurilor reale de transport.
    (11) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va plăti Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructură feroviară neinteroperabilă tarifele de utilizare ale infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
    (12) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L va raporta până cel mai târziu în data de 28 a lunii curente gradul de îndeplinire a obligaţiilor asumate prin contract, pentru luna anterioară, la Autoritatea pentru Reformă Feroviară. Raportările se vor face strict pentru total rute de transport conform pachetului minim social asumat şi aprobat cu evidenţierea clară a tipurilor de venituri şi cheltuieli.
    (13) La data depunerii situaţiilor financiare conform prevederilor legale în vigoare, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. este obligată la corelarea datelor financiare cu declaraţia pe propria răspundere privind realizările anului anterior şi încadrarea în cota de profit de maximum 3% pentru activitatea de transport feroviar de călători. Sumele aferente depăşirii pragului de rentabilitate vor fi restituite bugetului de stat.
    (14) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. se obligă, în cazul în care secţia neinteroperabilă neînchiriată pe care operează cu trenuri ce fac obiectul pachetului minim social, respectiv obligaţia de serviciu public, este închiriată de un gestionar de infrastructură şi acesta nu doreşte să delege către „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. obligaţia de a realiza traficul de călători ce compune pachetul minim social al secţiei respective, să renunţe la subvenţia alocată în acest scop, prin predarea pachetului de servicii către operatorul în drept conform legislaţiei în vigoare.

    ART. 4
    Obligaţiile specifice ale Autorităţii pentru Reformă Feroviară
    (1) Autoritatea pentru Reformă Feroviară va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. în condiţiile legii, în limita alocărilor bugetare, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Autorităţii pentru Reformă Feroviară dovada confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A. a efectuării pachetului minim social contractat, precum şi declaraţia pe propria răspundere privind realizarea volumului de călători-km prevăzut în contractele de servicii publice aprobate.
    (2) După aprobarea Legii bugetului de stat şi a trimestrializării bugetului, Autoritatea pentru Reformă Feroviară va aduce la cunoştinţa „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. repartizarea pe trimestre a compensaţiei de serviciu public printr-un document aprobat de ordonatorul principal de credite. Documentul va fi depus la Trezorerie împreună cu bugetul de venituri şi cheltuieli în vederea asigurării finanţării activităţii curente.
    (3) Pentru facilităţile de călătorie acordate, potrivit legii, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va primi de la direcţia de specialitate economică din cadrul Autorităţii pentru Reformă Feroviară contravaloarea acestora conform documentelor justificative prezentate de operator.

    ART. 5
    Parametrii de performanţă ai „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. pe perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Indicatorii de cantitate şi calitate ai activităţii de transport feroviar de călători privind funcţionarea „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. estimaţi pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 sunt prevăzuţi în anexa nr. 1.

    ART. 6
    Lista trenurilor de călători incluse în pachetul minim social
    (1) Numărul trenurilor de călători pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviară de către „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L., care reprezintă pachetul minim social pentru anul 2017, este aprobat prin contractul de activitate al „C.F.R.“ - S.A. conform legii şi este prevăzut în anexa nr. 2.
    (2) În scopul adaptării la cerinţele concrete de piaţă ale pachetul minim social de transport feroviar de călători, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. poate face modificări în lista prevăzută în anexa nr. 2, în condiţiile legii, cu respectarea prevederilor din legislaţia în vigoare şi a instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie, fără a depăşi volumul total de tren-km din listă, cu respectarea condiţionalităţilor prevăzute în actul normativ de aprobare a contractului, şi a categoriilor de tren în funcţie de care se acordă compensaţia pentru călători-km.

    ART. 7
    Lista programelor prioritare
    (1) Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii pe care „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. le prognozează pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevăzute în anexa nr. 3.
    (2) Pentru crearea unei baze de date comune, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va asigura începând cu data de 10 ianuarie 2018 interoperabilitatea sistemelor de ticketing pe care le deţine, în conformitate cu reglementările în vigoare.

    ART. 8
    Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
    Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de călători sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea călătorilor. Acestea se dimensionează de „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L., corelat cu programul de transport, şi se aprobă prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii, potrivit prevederilor legale.

    ART. 9
    Costul prestaţiilor
    Costurile de transport minime estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 sunt prezentate în anexa nr. 4.

    ART. 10
    Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară
    (1) „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. poate, după caz, să stabilească în condiţiile legii şi să adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de călători şi alte prestaţii şi servicii din domeniul său de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creării unui anumit trafic în transportul de călători.
    (2) Veniturile estimate pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului „călători-km“ prognozat pentru această perioadă la art. 5. Veniturile proprii estimate sunt prezentate în anexa nr. 5 lit. A.
    (3) Veniturile minime obligatorii de realizat au fost stabilite plecând de la veniturile estimate a fi realizate plus compensaţia asigurată prin prezentul contract. Venitul minim obligatoriu de realizat este prevăzut în anexa nr. 5 lit. B.

    ART. 11
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
    (1) Compensaţia cuvenită „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. pentru realizarea angajamentelor asumate prin prezentul contract de servicii publice se stabileşte şi se acordă potrivit legii.
    (2) Nivelul compensaţiei asigurate de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate sunt prevăzute în anexa nr. 6. Compensaţia acordată nu se cuprinde în baza de impozitare a TVA, potrivit pct. 30 alin. (2) din normele metodologice de aplicare a titlului VII - capitolul VII din Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 12
    Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
    În vederea realizării programului de transport public feroviar în condiţiile legii şi conform celor stabilite prin prezentul contract şi a asigurării echilibrului economico-financiar, „Astra Trans Carpatic“ - S.R.L. va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor, obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.

    ART. 13
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant
    Programul de modernizare, achiziţii de material rulant se asigură din fonduri proprii, din finanţări externe şi alte surse de finanţare, potrivit legislaţiei în vigoare, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română.

    ART. 14
    Regulile privind amendamentele şi modificările la contract
    (1) Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac prin act adiţional ori de câte ori situaţia o impune sau atunci când se efectuează un transfer de activitate între „CFR Călători“ - S.A. şi operatorii de transport feroviar de călători privaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare, prin preluarea traficului de călători ca urmare a predării unor noi secţii de circulaţie, respectiv prin actualizarea tuturor valorilor prevăzute în anexele la contract.
    (2) Modificările la prezentul contract de servicii publice se fac, în condiţiile legii, în scopul asigurării permanente a îmbunătăţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin până la nivelul impus de legislaţia comunitară.
    (3) Obligatoriu părţile vor încheia act adiţional, prin efectul legii, după aprobarea bugetului de stat şi ca urmare a rectificărilor bugetare, având în vedere şi respectând prevederile art. 2 alin. (1) lit. h) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 62/2106 privind înfiinţarea Autorităţii pentru Reformă Feroviară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 53/2017.
    (4) Anual contractul se actualizează, în perioada de valabilitate, prin act adiţional aprobat prin decizie a preşedintelui Autorităţii pentru Reformă Feroviară.

    ART. 15
    Răspunderea contractuală
    (1) Părţile se obligă să execute prezentul contract, în condiţiile legii, întocmai şi cu bună-credinţă.
    (2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în derularea contractului, părţile se vor întâlni pentru analiză şi soluţionare pe cale amiabilă.

    ART. 16
    Forţa majoră
    (1) Forţa majoră, conform prezentului contract, reprezintă orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil, care apare în legătură cu prezentul contract şi care împiedică executarea acestuia, exonerând de responsabilitate partea care invocă o astfel de cauză, pe toată durata existenţei cazului de forţă majoră.
    (2) Partea care invocă forţa majoră va notifica imediat în scris celeilalte părţi producerea sau terminarea evenimentului de forţă majoră. Autoritatea competentă va confirma orice eveniment de forţă majoră, menţionând circumstanţele producerii acestuia.

    ART. 17
    Încetarea contractului
    (1) Prezentul contract de servicii publice încetează, în condiţiile legii, prin:
    a) expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
    b) acordul de voinţă al părţilor semnatare

    (2) Prezentul contract de servicii publice încetează de drept, fără nicio notificare, la data la care operatorul de transport feroviar de călători nu mai are îndeplinită oricare dintre prevederile art. 18 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 18
    Litigii
    (1) Părţile vor încerca să soluţioneze pe cale amiabilă orice pretenţie sau dispută apărută între ele în legătură cu prezentul contract.
    (2) În cazul în care divergenţele nu se soluţionează pe cale amiabilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente, potrivit legii.

    ART. 19
    (1) Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul contract de servicii publice.
    (2) Prezentul contract de servicii publice a fost încheiat şi semnat astăzi, 21 decembrie 2017, în două exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte semnatară, ambele având aceeaşi valoare juridică.

    AUTORITATEA PENTRU REFORMĂ FEROVIARĂ, ASTRA TRANS CARPATIC - S.R.L.,
    ………………… administrator,
                                                                                                                                   ……………………
    ANEXA 1

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activităţii de transport feroviar de călători

┌───────────┬───────────────────────────┐
│Indicatori │Estimare 21 decembrie │
│ │2017-2 decembrie 2019 │
├───────────┼───────┬─────────┬─────────┤
│ │2017 │2018 │2.12.2019│
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Tren-km │7,8386 │1.075,860│1.500,000│
│total (mii)│ │ │ │
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Tren-km │ │ │ │
│trenuri IR │7,8386 │1.075,860│1.500,000│
│(mii) │ │ │ │
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Tren-km │ │ │ │
│trenuri R │0,00 │200,00 │400,00 │
│(mii) │ │ │ │
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Călători-km│313,544│59.172,30│82.500,00│
│total (mii)│ │ │ │
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Călători-km│ │ │ │
│trenuri IR │313,544│59.172,30│82.500,00│
│(mii) │ │ │ │
├───────────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Călători-km│ │ │ │
│trenuri R │0,00 │0,00 │0,00 │
│(mii) │ │ │ │
└───────────┴───────┴─────────┴─────────┘



    ANEXA 2

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Lista completă a trenurilor de călătorie ce reprezintă pachetul minim social pe anul 2017,
    care face obiectul contractelor de servicii publice
    Trenuri cu circulaţie regulată
    a) Trenuri cu circulaţie regulată pe secţii interoperabile

┌────┬─────────────────┬────────┬────┬─────────┬───────┬────────┬───────────┐
│Nr. │ │ │ │Nr. mediu│Nr. │Tren km/│ │
│poz.│Ruta de │Distanţa│Rang│statistic│trenuri│an (col.│Călători-km│
│PMS │circulaţie │(km) │tren│trenuri/ │/an │3 x col.│/an │
│ │ │ │ │Zi │2017 │6) │ │
├────┼─────────────────┼────────┼────┼─────────┼───────┼────────┼───────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │
├────┼─────────────────┼────────┼────┼─────────┼───────┼────────┼───────────┤
│1 │Craiova-Bucureşti│209,00 │IR │2,00 │20 │4.180,00│167.200,00 │
├────┼─────────────────┼────────┼────┼─────────┼───────┼────────┼───────────┤
│2 │Bucureşti-Braşov │166,30 │IR │2,00 │22 │3.658,60│146.344,00 │
├────┴─────────────────┴────────┴────┴─────────┴───────┼────────┼───────────┤
│TOTAL tren-km INTERREGIO (pe infrastructura │7.838,60│313.544,00 │
│interoperabilă) │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────┘




    ANEXA 3

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Lista programelor prioritare

┌────┬─────────────────────────────────┐
│Nr. │Denumirea programului prioritar │
│crt.│ │
├────┼─────────────────────────────────┤
│1 │Program de dotare cu material │
│ │rulant │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │Program de dezvoltare a │
│2 │sistemului electronic de emitere │
│ │şi gestionare a legitimaţiilor de│
│ │călătorie │
├────┼─────────────────────────────────┤
│3 │Achiziţie de sisteme moderne de │
│ │vânzare bilete │
└────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 4

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Costul prestaţiilor

┌─────────────┬────────────────────────────────┐
│ │Costuri de transport estimate │
│ ├───────────┬─────────┬──────────┤
│ │21.12.2017-│2018 │1.01.2019-│
│ │31.12.2017 │ │2.02.2019 │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │172,00 │26.239,98│37.773,49 │
│trenuri │ │ │ │
│Interregio-IR│ │ │ │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │0,00 │0,00 │0,00 │
│trenuri │ │ │ │
│Regio-R │ │ │ │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Total - Sumă │172,00 │26.239,98│37.773,49 │
│(mii lei) │ │ │ │
└─────────────┴───────────┴─────────┴──────────┘



    ANEXA 5

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    A. Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifară

┌─────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │Venituri din transportul de călători estimative │
│ ├─────────────────────┬────────┬───────────────────┤
│ │21.12.2017-31.12.2017│2018 │1.01.2019-2.02.2019│
├─────────────┼─────────────────────┼────────┼───────────────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │62,00 │9.436,30│13.583,93 │
│trenuri │ │ │ │
│Interregio-IR│ │ │ │
├─────────────┼─────────────────────┼────────┼───────────────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │0,00 │0,00 │0,00 │
│trenuri │ │ │ │
│Regio-R │ │ │ │
├─────────────┼─────────────────────┼────────┼───────────────────┤
│Total - Sumă │62,00 │9.436,30│13.583,9 │
│(mii lei) │ │ │ │
└─────────────┴─────────────────────┴────────┴───────────────────┘



    B. Stabilirea nivelului de venituri minime obligatorii de realizat pentru pachetul minim social şi politica tarifară pentru anul 2017

┌─────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│ │Venituri minime obligatorii de realizat*) │
├─────────────┼─────────────────────┬────┬───────────────────┤
│ │21.12.2017-31.12.2017│2018│1.01.2019-2.02.2019│
├─────────────┼─────────────────────┼────┼───────────────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │61,97 │ │ │
│trenuri │ │ │ │
│Interregio-IR│ │ │ │
├─────────────┼─────────────────────┼────┼───────────────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei) pentru │0,00 │ │ │
│trenuri │ │ │ │
│Regio-R │ │ │ │
├─────────────┼─────────────────────┼────┼───────────────────┤
│Total - Sumă │61,97 │ │ │
│(mii lei) │ │ │ │
└─────────────┴─────────────────────┴────┴───────────────────┘


──────────
    *) Venituri minime obligatorii de realizat reprezintă cota de 15% din veniturile totale aferente activităţii de transport de călători la trenurile Regio şi 35% din veniturile totale aferente activităţii de transport de călători la trenurile Interregio.
──────────


    ANEXA 6

    la Contractul de servicii publice al Astra Trans Carpatic - S.R.L. pentru perioada 21 decembrie 2017-2 decembrie 2019
    Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată a serviciilor publice
    pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor
    şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate

┌──────────────────────────────────────────────┐
│Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca │
│plată a serviciilor publice │
├─────────────┬───────────┬─────────┬──────────┤
│ │21.12.2017-│2018 │1.01.2019-│
│ │31.12.2017 │ │2.02.2019 │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Compensaţia │ │ │ │
│necesară │ │ │ │
│anuală │115,82 │17.520,86│25.221,00 │
│totală, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Compensaţia │ │ │ │
│asigurată │ │ │ │
│prin Legea │ │ │ │
│bugetului de │ │ │ │
│stat pentru │ │ │ │
│anul 2017 nr.│ │ │ │
│6/2017, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei)pentru │ │ │ │
│trenuri │ │ │ │
│Interregio-IR│ │ │ │
├─────────────┼───────────┼─────────┼──────────┤
│Suma (mii │ │ │ │
│lei)pentru │ │ │ │
│trenuri │ │ │ │
│Regio-R │ │ │ │
└─────────────┴───────────┴─────────┴──────────┘



    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016