Monitorul Oficial
Norme Metodologice (afisez 1925 rezultate)
- 2007
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1998
- 1997
- 1996
- 1995
- 1994
- 1993
- 1992
- 1991
- 1990
- 1988
- 1980
- 1979
- 1978
- 1976
- 1974
- 1970
Selectati luna pentru care doriti sa afisam norme-metodologice din
Monitorul Oficial 85 din 30 Ianuarie 2006 (M. Of. 85/2006)
NORME din 26 ianuarie 2006 privind incadrarea cu personal de specialitate a Bibliotecii Pedagogice Nationale "I. C. Petrescu" din Bucuresti EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 85 din 30 ianuarie 2006
Încadrarea cu personal de specialitate se face în funcţie de profilul unic al bibliotecii, numãrul anual de intrãri, spaţiul de depozitare, precum şi de mijloacele financiare de care dispune biblioteca. personalul de specialitate este compus din: bibliotecari, bibliografi, cercetãtori, redactori, documentarişti, conservatori, restauratori, ingineri de sistem, informaticieni, operatori, analişti, custozi, mânuitori, depozitari şi alte funcţii de profil.*t* 1. achiziţia de docmnente: a. carte: ...
NORME din 26 ianuarie 2006 privind incadrarea cu personal de specialitate a bibliotecilor scolare EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 85 din 30 ianuarie 2006
Pentru optimizarea funcţionalitãţii bibliotecilor şcolare şi, implicit, sporirea eficienţei procesului de învãţãmânt din şcoalã, normarea posturilor de bibliotecari şcolari se face astfel: pentru bibliotecile din învãţãmântul primar si gimnazial: - 1 post normã întreagã la minimum 600 de elevi sau la 700 elevi şi cadre didactice şi minimum 8000 volume: - 1/2 normã la minimum 300 de elevi şi minimum 4000 volume; - plata cu ora (minimum 10 ore pe sãptãmânã) - pânã la 300 elevi, sub 4000 volume. pentru şcolile din mediul rural în ...
Monitorul Oficial 77 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 77/2006)
NORMA din 15 decembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 14 noiembrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: MINISTERUL SANATATII PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. (2) ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a porumbului dulce din linia de porumb modificat genetic Bt11, ca aliment nou sau ingredient alimentar nou EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 17 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 porumbul dulce din linia de porumb modificat genetic bt11 (numit în continuare produsul), denumit şi descris la art. 5, poate fi pus pe piaţã ca aliment nou sau ingredient alimentar nou. art. 2 produsul va fi etichetat ca "porumb dulce modificat genetic", în concordanţã cu prevederile legale în vigoare. art. 3 produsul şi informaţiile incluse în anexã vor fi înscrise în registrul comunitar pentru alimente şi furaje modificate genetic. ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile (yellow fat spreads), a bauturilor din fructe, pe baza de lapte, a produselor tip iaurt si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 16 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a produselor tip lapte si a produselor tip iaurt cu adaos de esteri de fitosterol ca ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 15 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de esteri de fitosterol, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de esteri de fitosteroli sau ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a produselor tip lapte, a produselor tip iaurt si a sosurilor picante cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 14 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...
NORMA din 7 octombrie 2005 privind autorizarea punerii pe piata a grasimilor galbene tartinabile, a sosurilor pentru salate, a produselor tip lapte, a produselor tip lapte fermentat, a bauturilor cu soia si a produselor tip branza cu adaos de fitosteroli/fitostanoli ca alimente noi sau ingrediente alimentare noi EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 77 din 27 ianuarie 2006
(anexa nr. 13 la ordinul nr. 103/550/314/2004 ) art. 1 pot fi puse pe piaţã alimentele şi ingredientele alimentare noi, denumite în continuare produse, descrise la art. 4, cu adaos de fitosteroli/fitostanoli, aşa cum este specificat la art. 5. art. 2 (1) produsele trebuie prezentate astfel încât sã poatã fi uşor împãrţite în pãrţi care sã conţinã fiecare maximum 3 g (în cazul unei singure porţii pe zi) sau maximum 1 g (în cazul a 3 porţii pe zi) de adaos de fitosteroli sau fitostanoli. ...
Monitorul Oficial 76 din 27 Ianuarie 2006 (M. Of. 76/2006)
NORME METODOLOGICE din 26 ianuarie 2006 de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate EMITENT: GUVERNUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 76 din 27 ianuarie 2006
Cap. i dispoziţii generale art. 1 prezentele norme metodologice stabilesc actele necesare, procedura, condiţiile şi termenele de soluţionare a cererilor pentru eliberarea documentelor de cãlãtorie în strãinãtate emise de autoritãţile române, precum şi procedurile pentru îndeplinirea condiţiilor prevãzute de legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetãţenilor români în strãinãtate, necesare exercitãrii dreptului la libera circulaţie. art. 2 circulaţia cetãţenilor români în strãinãtate este permisã în baza documentelor de cãlãtorie emise în condiţiile prezentelor norme metodologice, de autoritãţile competente române, precum şi în ...