Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   SISTEM din 18 iulie 2018  de raportare contabilă la 30 iunie 2018 a societăţilor din domeniul asigurărilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 SISTEM din 18 iulie 2018 de raportare contabilă la 30 iunie 2018 a societăţilor din domeniul asigurărilor

EMITENT: Autoritatea de Supraveghere Financiară
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 664 bis din 31 iulie 2018

──────────
    Pus în aplicare prin Norma nr. 12 din 18 iulie 2018, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 664 din 31 iulie 2018.
──────────
    CAP. 1
    Dispoziţii generale
    SECŢIUNEA 1.1.
    Norme metodologice privind întocmirea şi depunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2018
    1.1.1. - Prevederi generale
    1. Raportările contabile la 30 iunie 2018 sunt întocmite în conformitate cu prevederile Normei A.S.F. nr. 41/2015 pentru aprobarea Reglementărilor contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate ale entităţilor care desfăşoară activitate de asigurare şi/sau reasigurare, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv ale Normei A.S.F. nr. 36/2015 pentru aprobarea Reglementărilor contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate aplicabile brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare, care se aplică împreună cu prevederile Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    2. Completarea raportărilor contabile la 30 iunie 2018 se efectuează folosind planul de conturi prevăzut la capitolul 12 din Norma A.S.F. nr. 41/2015, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv la capitolul 12 din Norma A.S.F. nr. 36/2015, după caz. Asigurătorii autorizaţi să practice categoria de asigurări de viaţă şi clasele de asigurări de accidente şi asigurări de sănătate utilizează conturile sintetice aferente asigurărilor de viaţă.
    3. Formularele care compun raportările contabile la 30 iunie 2018 se completează în lei.
    4. - (1) Pentru întocmirea raportărilor contabile la 30 iunie 2018, asigurătorii, reasigurătorii şi brokerii de asigurare şi/sau reasigurare care au în subordine subunităţi fără personalitate juridică verifică şi centralizează balanţele de verificare ale acestora, evaluează în lei rulajele şi soldurile exprimate în valută, din balanţele de verificare a conturilor sintetice transmise de acestea, la cursul valutar comunicat de Banca Naţională a României din ultima zi a perioadei de raportare, şi le centralizează cu balanţa de verificare întocmită pentru operaţiunile economico-financiare desfăşurate în ţară.
    (2) În situaţia în care operaţiunile subunităţilor proprii în străinătate au fost evidenţiate în cursul perioadei atât în valută, cât şi în lei, pentru cuprinderea în raportările contabile la data de 30 iunie 2018 ale persoanei juridice din ţară, vor fi preluate ca atare soldurile şi rulajele conturilor exprimate în lei.

    5. - (1) Formularele care compun raportările contabile la 30 iunie 2018 ale asigurătorilor se semnează de persoanele în drept prevăzute la art. 28 alin. (10) şi (13) din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cuprinzând numele şi calitatea în clar a acestora - administrator, director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii. (2) Formularele care compun raportările contabile la 30 iunie 2018 ale brokerilor de asigurare se semnează de persoanele în drept prevăzute la art. 28 alin. (10) şi (13) sau, după caz, la art. 28 alin. (11) şi (13) din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cuprinzând numele şi calitatea în clar a acestora - administrator, director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii, sau de persoane fizice sau juridice cu care s-au încheiat contracte de prestări servicii, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.


    1.1.2. - Modalitatea şi termenul de depunere a raportărilor contabile la 30 iunie 2018
    6. - (1) Asigurătorii, brokerii de asigurare şi subunităţile acestora menţionaţi/menţionate la art. 2 alin. (1) depun raportările contabile la 30 iunie 2018, astfel:
    a) la A.S.F.:
    (i) în format electronic, prin încărcarea datelor în aplicaţia ASF - EWS, (https://repapp.csa-isc.ro/PROD_Front);
    (ii) pe suport hârtie (formatul din aplicaţia ASF - EWS, https://repapp.csa-isc.ro/PROD_Front), semnate, împreună cu o copie a codului unic de înregistrare, raportul administratorului, precum şi o copie după balanţa de verificare a conturilor sintetice; brokerii de asigurare şi/sau reasigurare vor depune, suplimentar, şi o copie a balanţei de verificare a conturilor analitice, semnată de persoanele în drept;

    b) la unităţile teritoriale ale M.F.P.:
    (i) în format hârtie şi în format electronic, la registratura unităţilor teritoriale ale M.F.P. sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declarată, potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunătăţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de către operatorii economici şi alţi contribuabili, sau
    (ii) numai în formă electronică pe portalul www.e-guvernare.ro, având ataşată o semnătură electronică extinsă.

    (2) Formatul electronic al raportărilor contabile la 30 iunie 2018, menţionat la alin. (1) lit. (b), conţinând formularistica necesară şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentă, se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de M.F.P., care este pus la dispoziţia entităţilor, gratuit, de către unităţile teritoriale ale M.F.P. sau poate fi descărcat de pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro.

    7. Raportările contabile la 30 iunie 2018 se depun la A.S.F. şi la unităţile teritoriale ale M.F.P. până cel târziu la data de 16 august 2018.
    8. Nedepunerea raportărilor contabile la 30 iunie 2018 la termenul prevăzut la pct. 7, a formularelor listate, semnate, potrivit legii, sau a declaraţiilor prevăzute la art. 2 alin. (4) din normă, după caz, se sancţionează conform prevederilor art. 163 din Legea nr. 237/2015, cu modificările ulterioare, respectiv ale art. 39 din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevederilor art. 42 din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    1.1.3. - Prezentarea şi modul de completare a raportărilor contabile la 30 iunie 2018
    9. Asigurătorii şi reasigurătorii întocmesc şi depun raportări contabile care cuprind următoarele formulare:
    a) Bilanţ (cod 01);
    b) Contul de profit şi pierdere, compus din:
    - contul tehnic al asigurării generale (cod 02);
    – contul tehnic al asigurării de viaţă (cod 03);
    – contul netehnic (cod 04);

    c) Date informative (cod 05).

    10. Asigurătorii care administrează fonduri de pensii facultative întocmesc şi prezintă şi situaţiile prevăzute la capitolul 15, subsecţiunea 15.2.4. din anexa la Norma A.S.F. nr. 41/2015, cu modificările şi completările ulterioare, astfel:
    a) Situaţia activelor, pasivelor şi capitalurilor proprii
    b) Situaţia veniturilor şi cheltuielilor.

    11. Brokerii de asigurare şi/sau reasigurare întocmesc şi depun raportări contabile care cuprind următoarele formulare:
    a) Bilanţ (cod 01);
    b) Contul de profit şi pierdere (cod 02);
    c) Date informative (cod 03).

    12. Subunităţile prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. c) - d) din normă depun la A.S.F. şi la unităţile teritoriale ale M.F.P. raportări contabile la 30 iunie 2018 compuse din formularele menţionate la pct. 9 şi 10 sau la pct. 11, în funcţie de specificul activităţii desfăşurate (asigurare/reasigurare sau intermediere în asigurări).
    13. Modelul formularelor care compun raportările contabile la 30 iunie 2018, menţionate la punctele 9 - 11, şi corelaţiile formularelor pentru entităţile cărora li se aplică prezenta normă sunt prezentate în Capitolul 2.
    14. - (1) Entităţile cărora li se aplică prezenta normă completează datele de identificare (denumirea entităţii, adresa, numărul de telefon şi numărul de înmatriculare la registrul comerţului), precum şi datele referitoare la încadrarea corectă în forma de proprietate şi codul unic de înregistrare, fără a folosi prescurtări ori iniţiale. În căsuţe se trec codurile care delimitează încadrarea entităţilor;
    (2) Prevederile referitoare la completarea formei de proprietate sunt avute în vedere şi de subunităţile prevăzute la pct. 12, care completează forma de proprietate corespunzătoare societăţilor cărora le aparţin.
    (3) Entităţile care, potrivit actului constitutiv, reprezintă filiale ale unor societăţi cu capital integral sau majoritar de stat completează la forma de proprietate codul 15, respectiv 29, după caz.

    15. - (1) Asigurătorii şi reasigurătorii, precum şi brokerii de asigurare şi/sau reasigurare completează codul privind activitatea preponderentă efectiv desfăşurată, cod format din 4 cifre (clase de activităţi), potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 656/1997, cu modificările ulterioare. (2) În cazul subunităţilor prevăzute la pct. 12, codul CAEN înscris în raportările contabile la 30 iunie 2018 întocmite de sediul permanent/sediul permanent desemnat din România corespunde propriei activităţi desfăşurate de acesta.

    16. - (1) Bilanţul prezintă, în formă sintetică, elementele de activ şi de pasiv, grupate după natură şi lichiditate, respectiv după natură şi exigibilitate.
    (2) Bilanţul se întocmeşte pe baza balanţei de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie 2018, puse în acord cu soldurile din balanţa conturilor analitice, încheiată după înregistrarea tuturor documentelor în care au fost consemnate operaţiunile financiar-contabile aferente perioadei de raportare având în vedere principiile contabile generale prevăzute de Norma A.S.F. nr. 41/2015, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv de Norma A.S.F. nr. 36/2015, după caz.
    (3) Necompletarea corectă pe prima pagină a formularului "Bilanţ" cu datele prevăzute la pct. 14 alin. (1) conduce la imposibilitatea identificării entităţii şi, în consecinţă, se consideră că raportarea contabilă la 30 iunie 2018 nu a fost depusă, entitatea fiind sancţionată potrivit prevederilor art. 163 din Legea nr. 237/2015, cu modificările ulterioare, respectiv ale art. 39 din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare şi prevederilor art. 42 din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

    17. În formularele contului de profit şi pierdere, respectiv în formularul "Situaţia veniturilor şi cheltuielilor", datele care se raportează sunt cumulate de la începutul anului până la sfârşitul perioadei de raportare şi sunt preluate din conturile cuprinse în balanţa de verificare la 30 iunie 2018.
    18. În formularul "Date informative", la rândurile 01 şi 02 coloana 1, asigurătorii, reasigurătorii şi brokerii de asigurare şi/sau reasigurare care au în subordine subunităţi înscriu cifra 1, indiferent de numărul acestora. La rândurile privind plăţile restante se înscriu sumele de la sfârşitul perioadei de raportare care au depăşit termenele de plată prevăzute în contracte sau acte normative.

    SECŢIUNEA 1.2.
    Nomenclator - forme de proprietate
    19. Nomenclatorul formelor de proprietate se prezintă astfel:

┌───┬──────────────────────────────────┐
│ │DENUMIRE │
│ │PROPRIETATE INTEGRALĂ DE STAT │
│ │Societăţi cu capital integral de │
│ │stat │
│ │Societăţi reprezentând filiale ale│
│ │unor societăţi cu capital │
│ │integral de stat şi societăţi la │
│ │care una sau mai multe societăţi │
│ │cu capital integral de stat deţin │
│ │capitalul social │
│COD│PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│10 │stat şi privat) │
│12 │PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│15 │stat - sub 50%) │
│ │Societăţi cu capital de stat │
│ │autohton şi de stat străin │
│20 │Societăţi cu capital de stat şi │
│ │privat autohton şi străin │
│21 │Societăţi cu capital de stat şi │
│22 │privat autohton │
│23 │Societăţi cu capital de stat şi │
│24 │privat străin │
│ │PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de │
│25 │stat - 50% şi peste 50%) │
│26 │Societăţi cu capital de stat │
│27 │autohton şi de stat străin │
│28 │Societăţi cu capital de stat şi │
│29 │privat autohton şi străin │
│ │Societăţi cu capital de stat şi │
│ │privat autohton │
│ │Societăţi cu capital de stat şi │
│30 │privat străin │
│ │Societăţi reprezentând filiale ale│
│34 │unor societăţi cu capital de │
│35 │stat de peste 50%, inclusiv, şi │
│ │societăţi la care una sau mai │
│ │multe societăţi cu capital de stat│
│ │de peste 50%, inclusiv, deţin │
│ │între 50% şi 100% din capitalul │
│ │social al acestora │
│ │PROPRIETATE INDIVIDUALĂ - PRIVATĂ │
│ │(cu capital: privat autohton, │
│ │privat autohton şi străin, privat │
│ │străin) │
│ │Societăţi pe acţiuni │
│ │Societăţi cu răspundere limitată │
└───┴──────────────────────────────────┘


    CAP. 2
    Formulare privind raportarea contabilă la 30 iunie 2018
    SECŢIUNEA 2.1.
    Asigurători şi reasigurători
    20. Formularul de bilanţ pentru asigurători şi reasigurători este următorul: BILANŢ
                                la data de 30 iunie 2018

┌───────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│Judeţul │ │
│_______________________│_│_│ │Forma de proprietate ___________│_│_││
│Persoana juridică _________________│Activitatea preponderentă │
│Adresa: localitatea │(denumire clasă CAEN) _______________│
│_______________, │ │
│sectorul ______, str. _____________│Cod clasă CAEN _____________│_│_│_│_││
│nr. ____, bl. ___, sc ___, ap. ____│Cod unic de înregistrare │
│Telefon ________, fax _____________│________________│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_││
│Număr din registrul comerţului │ │
│___________________________________│ │
└───────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘

      01 - lei -

┌─┬─────────────────────────────────────────┬───┬─────────────────────┐
│ │ │Nr.│Sold la: │
│ │Denumirea elementului │rd.├──────────┬──────────┤
│ │ │ │01.01.2018│30.06.2018│
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │A │B │1 │2 │
├─┴─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ACTIV │ │ │ │
├─┬─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ACTIVE NECORPORALE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Imobilizări necorporale │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Cheltuieli de constituire │01 │ │ │
│ │(501-58011-58021-58031) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Cheltuielile de dezvoltare │ │ │ │
│ │(503-58013-58023-59013- │02 │ │ │
│ │59023-58033-59033) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Concesiuni, brevete, licenţe, mărci, │ │ │ │
│ │drepturi şi active similare │03 │ │ │
│A│(505-58015-58025-59015-59025-58035-59035)│ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Fondul comercial │04 │ │ │
│ │(507-58017-58027-58037) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Avansuri şi imobilizări necorporale în│ │ │ │
│ │curs │05 │ │ │
│ │de execuţie (523 + 524-59213-59223-59233)│ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Alte imobilizări necorporale │ │ │ │
│ │(508-58018-58028-59018- │06 │ │ │
│ │59028-58038-59038) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 01 la 06) │07 │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │PLASAMENTE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Plasamente în imobilizări corporale şi│ │ │ │
│ │în │ │ │ │
│ │curs │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Terenuri şi construcţii (211-281-291) │08 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Avansuri şi plasamente în imobilizări │09 │ │ │
│ │corporale în curs (231 + 232-293) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 08 + 09) │10 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Plasamente deţinute la entităţile │ │ │ │
│ │afiliate, entităţile asociate, entităţi │ │ │ │
│ │controlate în comun şi alte plasamente în│ │ │ │
│ │imobilizări financiare │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Titluri de participare deţinute la │ │ │ │
│ │entităţi │11 │ │ │
│ │afiliate (261- 29611-29621-29661) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Titluri de creanţă şi împrumuturi │ │ │ │
│ │acordate │ │ │ │
│ │entităţilor afiliate (26711 + 26721 + │12 │ │ │
│ │26731 + │ │ │ │
│ │26741-29615-29625 + 26751 + 26761-29665) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Participări la entităţile asociate şi │ │ │ │
│ │entităţi controlate în comun │13 │ │ │
│ │(262 + 263-29613-29623-29663) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Titluri de creanţă şi împrumuturi │ │ │ │
│ │acordate │ │ │ │
│ │entităţilor asociate şi entităţilor │ │ │ │
│ │controlate │14 │ │ │
│ │în comun (26713 + 26723 + 26733 + │ │ │ │
│ │26743-29617- │ │ │ │
│ │29627 + 26752 + 26762-29667) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Alte plasamente în imobilizări │ │ │ │
│ │financiare │ │ │ │
│B│(265 + 26712 + 26714 + 26722 + 26724 + │ │ │ │
│ │26732 + │15 │ │ │
│ │26734 + 26742 + │ │ │ │
│ │26744-29614-29616-29619-29624- │ │ │ │
│ │29626-29629 + 26753 + 26763-29664-29669) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 11 la 15) │16 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Alte plasamente financiare │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Acţiuni, alte titluri cu venit │ │ │ │
│ │variabil şi │ │ │ │
│ │unităţi la fondurile comune de plasament │17 │ │ │
│ │(2711 + 2712 + 273-29711-29713- │ │ │ │
│ │29721-29723 + │ │ │ │
│ │2713-29731-29733) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Obligaţiuni şi alte titluri cu venit │ │ │ │
│ │fix │18 │ │ │
│ │(2721 + 2722-29712-29722 + 2723-29732) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Părţi în fonduri comune de investiţii │19 │ │ │
│ │(274-29714-29724- 29734) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Împrumuturi ipotecare (26715 + │20 │ │ │
│ │26725-29631) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Alte împrumuturi (26716 + 26726-29632)│21 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Depozite la instituţiile de credit │ │ │ │
│ │(26717 + │ │ │ │
│ │26727 + 26737 + 26747-29641- 29651 + │22 │ │ │
│ │26754 + │ │ │ │
│ │26764-2967) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │7. Alte plasamente financiare (26718 + │ │ │ │
│ │26738 + │23 │ │ │
│ │26758 + 278- 29718-29728-29738) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 17 la 23) │24 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. Depozite la societăţi cedente │25 │ │ │
│ │(268-29642-29652) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │PLASAMENTE AFERENTE ASIGURĂRILOR DE VIAŢĂ│ │ │ │
│ │PENTRU CARE EXPUNEREA LA RISCUL DE │ │ │ │
│ │INVESTIŢII │26 │ │ │
│C│ESTE TRANSFERATĂ CONTRACTANŢILOR │ │ │ │
│ │(241-294) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL PLASAMENTE (rd. 10 + 16 + 24 + 25 +│27 │ │ │
│ │26) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │PARTEA DIN REZERVELE TEHNICE AFERENTE │ │ │ │
│ │CONTRACTELOR CEDATE ÎN REASIGURARE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Partea din rezervele tehnice aferente │ │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare la │ │ │ │
│ │asigurări generale │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Partea din rezerva de prime aferentă │28 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (395) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Partea din rezerva pentru participare │ │ │ │
│ │la │ │ │ │
│ │beneficii şi risturnuri aferentă │29 │ │ │
│ │contractelor │ │ │ │
│ │cedate în reasigurare (3922) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Partea din rezerva de daune aferentă │30 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (397) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Partea din alte rezerve tehnice │ │ │ │
│ │aferentă │ │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │a) Partea din rezerva pentru riscuri │ │ │ │
│ │neexpirate aferentă contractelor cedate │31 │ │ │
│ │în │ │ │ │
│ │reasigurare (3992) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │b) Partea din rezerva de catastrofă │ │ │ │
│ │aferentă │32 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (3991)│ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │c) Partea din alte rezerve tehnice │ │ │ │
│ │aferentă │33 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (3993)│ │ │ │
│D├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 28 la 33) │34 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Partea din rezervele tehnice aferente│ │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare la │ │ │ │
│ │asigurări de viaţă │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Partea din rezerva matematică aferentă│35 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (391) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Partea din rezerva de prime aferentă │36 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (398) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Partea din rezerva pentru participare │ │ │ │
│ │la │ │ │ │
│ │beneficii şi risturnuri aferentă │37 │ │ │
│ │contractelor │ │ │ │
│ │cedate în reasigurare (3921) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Partea din rezerva de daune aferentă │38 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (396) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Partea din alte rezerve tehnice │ │ │ │
│ │aferentă │39 │ │ │
│ │contractelor cedate în reasigurare (393) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 35 la 39) │40 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Partea din rezerva matematică │ │ │ │
│ │aferentă │ │ │ │
│ │asigurărilor de viaţă pentru care │ │ │ │
│ │expunerea la │41 │ │ │
│ │riscul de investiţii este transferată │ │ │ │
│ │contractanţilor cedată în reasigurare │ │ │ │
│ │(394) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 34 + 40 + 41) │42 │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │CREANŢE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Sume de încasat de la entităţile afiliate│43 │ │ │
│ │(4511 + 4518-495) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Sume de încasat de la entităţi asociate │ │ │ │
│ │şi │44 │ │ │
│ │entităţi controlate în comun (4521 + │ │ │ │
│ │4528-495) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 43 + 44) │45 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Creanţe provenite din operaţiuni de │ │ │ │
│ │asigurare directă │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Asiguraţi (401*-491) │46 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Intermediari în asigurări (404-491) │47 │ │ │
│E├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Alte creanţe provenite din operaţiuni de │48 │ │ │
│ │asigurare directă (4051 + 4052-491) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 46 la 48) │49 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Creanţe provenite din operaţiuni de │50 │ │ │
│ │reasigurare (411* + 412*-491) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Alte creanţe │ │ │ │
│ │(425 + 4282 + 431* + 436* + 437* + 4382 +│ │ │ │
│ │441* + 4424 + 4428* + 443* + 444* + 445 +│ │ │ │
│ │446* + 447* + 448* + 4581 + 461 + 464 + │51 │ │ │
│ │475*- │ │ │ │
│ │496 + 54512 + 54522 + 4284 + 4384 + │ │ │ │
│ │54532) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. Creanţe privind capitalul subscris şi│52 │ │ │
│ │nevărsat (456- 495) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ALTE ELEMENTE DE ACTIV │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Imobilizări corporale şi stocuri │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Instalaţii tehnice şi maşini │ │ │ │
│ │(51112 + 51113 + 51114 + 51122 + 51123 + │ │ │ │
│ │51124-58112-58113- │ │ │ │
│ │58114-58122-58123-58124- │ │ │ │
│ │59112-59113-59114-59122- 59123-59124 + │53 │ │ │
│ │51132 + │ │ │ │
│ │51133 + 51131-58132-58133-58134- │ │ │ │
│ │59132-59133- │ │ │ │
│ │59134) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ │ │ │
│ │(51116 + 51126-58116- 58126-59116-59126 +│54 │ │ │
│ │51136-58136-59136) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Avansuri şi imobilizări corporale în │ │ │ │
│F│curs │ │ │ │
│ │(5211 + 5212 + 5221 + 5222-59211-59221 + │55 │ │ │
│ │5213+ │ │ │ │
│ │5223-59231) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 53 la 55) │56 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Stocuri │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Materiale consumabile (531 + │57 │ │ │
│ │532-593-594) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Avansuri pentru cumpărări de stocuri │58 │ │ │
│ │(din ct. 461) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 57 + 58) │59 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Casa şi conturi la bănci │60 │ │ │
│ │(543 + 544 + 547 + 548 + 551 + 552) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Alte elemente de activ (542-596) │61 │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │CHELTUIELI ÎN AVANS │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Dobânzi şi chirii înregistrate în │ │ │ │
│ │avans │62 │ │ │
│ │(471) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Cheltuieli de achiziţie reportate │ │ │ │
│ │TOTAL │63 │ │ │
│ │(rd. 64 + 65) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Cheltuieli de achiziţie reportate │ │ │ │
│ │privind │64 │ │ │
│ │asigurările generale (4722) │ │ │ │
│G├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Cheltuieli de achiziţie reportate │ │ │ │
│ │privind │65 │ │ │
│ │asigurările de viaţă (4721) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Alte cheltuieli înregistrate în │ │ │ │
│ │avans │66 │ │ │
│ │(473) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 62 + 63 + 66) │67 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL ACTIV │ │ │ │
│ │(rd. 07 + 27 + 42 + 45 + 49 + 50 + 51 + │68 │ │ │
│ │52 + │ │ │ │
│ │56 + 59 + 60 + 61 + 67) │ │ │ │
├─┴─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│PASIV │ │ │ │
├─┬─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Capital │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Capital social (1011 + 1012 + 1013) din │69 │ │ │
│ │care: │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │- capital subscris vărsat │70 │ │ │
│ │(10112 + 10122 + 10132) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Elemente asimilate capitalului (fondul de│ │ │ │
│ │dotare al sucursalelor din România care │ │ │ │
│ │aparţin persoanelor juridice din │71 │ │ │
│ │străinătate) │ │ │ │
│ │(ct. 102) │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┬─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │72 │ │ │
│ │Alte elemente de capitaluri │C │ │ │ │
│ │proprii (ct. 103) ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │73 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┴─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Prime de capital (1041 + 1042 + 1043)│74 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Rezerve din reevaluare (1051 + 1052 │ │ │ │
│ │+ │75 │ │ │
│ │1053) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. Rezerve │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Rezerve legale (10611 + 10621 + 10631)│76 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Rezerve statutare sau contractuale │77 │ │ │
│ │(10613 + 10623 + 10633) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Alte rezerve (10618 + 10628 + 10638) │78 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Total (rd. 76 la 78) │79 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Acţiuni proprii (1091 + 1092 + 1093) │80 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Câştiguri legate de instrumente de │ │ │ │
│ │capitaluri │81 │ │ │
│ │proprii (ct. 141) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Pierderi legate de instrumente de │ │ │ │
│ │capitaluri │82 │ │ │
│ │proprii (ct. 149) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 69 + 71 + 72-73 + 74 + 75 + │ │ │ │
│A│79-80 + │83 │ │ │
│ │81-82) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │V Rezultatul reportat │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┬─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │84 │ │ │
│ │1. Rezultatul reportat reprezentând│C │ │ │ │
│ │profitul nerepartizat sau pierderea├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │neacoperită (11711 + 11721 + 11731)│Sold │85 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Rezultatul reportat provenit din│Sold │86 │ │ │
│ │adoptarea pentru prima dată a IAS │C │ │ │ │
│ │mai ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │puţin IAS 29 (11712 + 11722 + │Sold │87 │ │ │
│ │11732) │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │88 │ │ │
│ │3. Rezultatul reportat provenit din│C │ │ │ │
│ │modificările politicilor contabile ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │(11713 + 11723 + 11733) │Sold │89 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │90 │ │ │
│ │4. Rezultatul reportat provenit din│C │ │ │ │
│ │corectarea erorilor contabile ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │(11714 + 11724 + 11734) │Sold │91 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │92 │ │ │
│ │5. Rezultatul reportat provenit din│C │ │ │ │
│ │surplusul realizat din rezerve din ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │reevaluare (11715 + 11725 + 11735) │Sold │93 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Rezultatul reportat provenit din│Sold │94 │ │ │
│ │trecerea la aplicarea │C │ │ │ │
│ │reglementărilor ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │contabile conforme cu Directivele │Sold │95 │ │ │
│ │Europene (11716 + 11726 + 11736) │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┼─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │96 │ │ │
│ │ │C │ │ │ │
│ │VI. Rezultatul exerciţiului (121) ├─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold │97 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├───────────────────────────────────┴─────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │VII. Repartizarea profitului (129) │98 │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 83 + 84-85 + 86-87 + 88-89 + │ │ │ │
│ │90- │99 │ │ │
│ │91 + 92-93 + 94- 95 + 96-97-98) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│B│DATORII SUBORDONATE (1631 + 1632 + 1633) │100│ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │REZERVE TEHNICE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Rezerve tehnice privind asigurările │101│ │ │
│ │generale (rd. 102 + 103 + 104 + 107) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Rezerva de prime privind asigurările │102│ │ │
│ │generale (315) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Rezerva pentru participare la │ │ │ │
│ │beneficii şi │103│ │ │
│ │risturnuri privind asigurările generale │ │ │ │
│ │(332) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Rezerva de daune privind asigurările │104│ │ │
│ │generale (rd. 105 + 106) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │a) Rezerva de daune avizate (3271) │105│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │b) Rezerva de daune neavizate (3272) │106│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Alte rezerve tehnice pentru asigurări │107│ │ │
│ │generale (rd. 108 + 109 + 110) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │a) Rezerva pentru riscuri neexpirate │108│ │ │
│ │(334) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │b) Rezerva de catastrofă (333) │109│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│C│c) Alte rezerve tehnice (335) │110│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Rezerve tehnice privind asigurările │ │ │ │
│ │de │111│ │ │
│ │viaţă (rd. 112 + 113 + 114 + 115 + 118) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Rezerve matematice (311) │112│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Rezerva de prime asigurări de viaţă │113│ │ │
│ │(318) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Rezerva pentru participare la │ │ │ │
│ │beneficii şi │114│ │ │
│ │risturnuri privind asigurările de viaţă │ │ │ │
│ │(312) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Rezerva de daune privind asigurările │ │ │ │
│ │de │115│ │ │
│ │viaţă (rd. 116 + 117) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │a) Rezerva de daune avizate (3261) │116│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │b) Rezerva de daune neavizate (3262) │117│ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Alte rezerve tehnice privind │ │ │ │
│ │asigurările de │118│ │ │
│ │viaţă (313) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 101 + 111) │119│ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │REZERVA MATEMATICĂ AFERENTĂ ASIGURĂRILOR │ │ │ │
│ │DE │ │ │ │
│D│VIAŢĂ PENTRU CARE EXPUNEREA LA RISCUL DE │120│ │ │
│ │INVESTIŢII ESTE TRANSFERATĂ │ │ │ │
│ │CONTRACTAŢILOR │ │ │ │
│ │(314) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │PROVIZIOANE │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Provizioane pentru beneficiile │ │ │ │
│ │angajaţilor │121│ │ │
│ │(15115 + 15125 + 15135 + 15117 + 15127 + │ │ │ │
│ │15137) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Provizioane pentru impozite │122│ │ │
│E│(15116 + 15126 + 15136) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Alte provizioane (15111 + 15113 + │ │ │ │
│ │15114 + │ │ │ │
│ │15118 + 15121 + 15123 + 15124 + 15128 + │123│ │ │
│ │15131 + 15134 + 15138 + 15112 + 15122 + │ │ │ │
│ │15132 + 15133) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 121 la 123) │124│ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │DEPOZITE PRIMITE DE LA REASIGURĂTORI │ │ │ │
│F│(1651 + │125│ │ │
│ │1652 + 16818 + 16828) │ │ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │DATORII │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Sume datorate entităţilor afiliate (16411│ │ │ │
│ │+ │126│ │ │
│ │16421 + 16815 + 16825 + 26911 + 26921 + │ │ │ │
│ │4511** + 4518** + 16431 + 16835 + 26931) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Sume datorate entităţilor asociate şi │ │ │ │
│ │controlate în comun (16412 + 16422 + │ │ │ │
│ │16816 + │127│ │ │
│ │16826 + 26912 + 26913 + 26922 + 26923 + │ │ │ │
│ │4521** + 4528** + 16432 + 16836 + 26932 +│ │ │ │
│ │26933) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Datorii provenite din operaţiuni de │128│ │ │
│ │asigurare directă (402 + 404 + 405**) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Datorii provenite din operaţiuni de │129│ │ │
│ │reasigurare (411** + 412**) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. Împrumuturi din emisiuni de │ │ │ │
│ │obligaţiuni │ │ │ │
│ │(16114 + 16115 + 16117 + 16118 + 16124 + │130│ │ │
│ │16125 + 16127 + 16128+ 16811+ │ │ │ │
│G│16821-1691-1692) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. Sume datorate instituţiilor de credit│ │ │ │
│ │(16211 + 16212 + 16214 + 16215 + 16217 + │ │ │ │
│ │16221 + 16222 + 16224 + 16225 + 16227 + │131│ │ │
│ │16812 + 16822 + 16832 + 16231 + 16232 + │ │ │ │
│ │16234 + 16235 + 16237) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │V. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale│ │ │ │
│ │şi │ │ │ │
│ │datorii pentru asigurările sociale │ │ │ │
│ │(16213 + 16216 + 16223 + 16226 + 1671 + │ │ │ │
│ │1672 + 16817 + 16827 + 421 + 422 + 423 + │ │ │ │
│ │426 + 427 + 424 + 429 + 4281** + 431** + │ │ │ │
│ │436** + 437** + 4381 + 441** + 4423 + │ │ │ │
│ │4428** + 443** + 444** + 446** + 447** + │132│ │ │
│ │448** + 4551 + 4558 + 457 + 4582** + 462 │ │ │ │
│ │+ │ │ │ │
│ │463 + 475** + 249 + 279 + 549 + 54511 + │ │ │ │
│ │54521 + 5461 + 5462 + 1673 + 16233 + │ │ │ │
│ │16236 + │ │ │ │
│ │4283 + 4383 + 16837 + 54531 + 5463 + │ │ │ │
│ │26914 + │ │ │ │
│ │26924 + 26934) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 126 la 132) │133│ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │VENITURI ÎN AVANS │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. Subvenţii pentru investiţii │134│ │ │
│ │(4761 + 4762 + 4763) │ │ │ │
│H├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. Venituri înregistrate în avans │135│ │ │
│ │(4741 + 4742 + 4743) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 134 + 135) │136│ │ │
├─┼─────────────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL PASIV │ │ │ │
│ │(rd. 99 + 100 + 119 + 120 + 124 + 125 + │137│ │ │
│ │133 + │ │ │ │
│ │136) │ │ │ │
└─┴─────────────────────────────────────────┴───┴──────────┴──────────┘

        * Soldurile debitoare ale conturilor respective.
        ** Soldurile creditoare ale conturilor respective.

┌─────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│_______________ │Numele şi prenumele _________________│
│Semnătura │Calitatea │
│_________________________│Semnătura ___________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │_____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘


    21. Formularele care compun contul de profit şi pierdere pentru asigurători şi reasigurători sunt următoarele:
    1. CONTUL TEHNIC AL ASIGURĂRII GENERALE
                                la data de 30 iunie 2018
      02 - lei -

┌──────────────────┬───┬──────────────────┐
│ │ │Realizări aferente│
│Denumirea │Nr.│perioadei de │
│indicatorilor │rd.│raportare │
│ │ ├──────────┬───────┤
│ │ │precedentă│curentă│
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│A │B │1 │2 │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│1. Venituri din │ │ │ │
│prime, nete de │ │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) venituri din │ │ │ │
│prime brute │01 │ │ │
│subscrise (+) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) prime cedate în│02 │ │ │
│reasigurare (-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) variaţia │ │ │ │
│rezervei de prime │03 │ │ │
│(+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│d) variaţia │ │ │ │
│rezervei de prime,│04 │ │ │
│cedate în │ │ │ │
│reasigurare (+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. │05 │ │ │
│01-02-03 + 04) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│2. Cota din │ │ │ │
│venitul net │ │ │ │
│(diferenţa între │ │ │ │
│veniturile şi │ │ │ │
│cheltuielile din │06 │ │ │
│plasamente) al │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
│transferată din │ │ │ │
│contul netehnic │ │ │ │
│(+) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│3. Alte venituri │ │ │ │
│tehnice, nete de │07 │ │ │
│reasigurare (+) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│4. Cheltuieli cu │ │ │ │
│daunele, nete de │ │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) daune plătite │08 │ │ │
│(rd. 09-10): │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- sume brute │09 │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │ │ │ │
│reasigurătorilor │10 │ │ │
│(-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) variaţia │ │ │ │
│rezervei de daune,│11 │ │ │
│netă de │ │ │ │
│reasigurare (+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 08 + │12 │ │ │
│11) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│5. Variaţia altor │ │ │ │
│rezerve tehnice, │ │ │ │
│nete de │ │ │ │
│reasigurare, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Variaţia │ │ │ │
│rezervei pentru │13 │ │ │
│riscuri neexpirate│ │ │ │
│(+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Variaţia │ │ │ │
│rezervei de │14 │ │ │
│catastrofă (+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) Variaţia altor │ │ │ │
│rezerve tehnice (+│15 │ │ │
│/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 13 + 14│16 │ │ │
│+ 15) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│6. Variaţia │ │ │ │
│rezervei pentru │ │ │ │
│participare la │17 │ │ │
│beneficii şi │ │ │ │
│risturnuri (+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│7. Cheltuieli de │ │ │ │
│exploatare nete │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) cheltuieli de │18 │ │ │
│achiziţie │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) variaţia sumei │ │ │ │
│cheltuielilor de │19 │ │ │
│achiziţie │ │ │ │
│reportate (+/-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) cheltuieli de │20 │ │ │
│administrare │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│d) comisioane │ │ │ │
│primite de la │ │ │ │
│reasigurători şi │21 │ │ │
│participări la │ │ │ │
│beneficii (-) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 18-19 +│22 │ │ │
│20-21) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│8. Alte cheltuieli│ │ │ │
│tehnice, nete de │23 │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│9. Rezultat tehnic│ │ │ │
│al asigurării │ │ │ │
│generale │24 │ │ │
│Profit (rd. 05 + │ │ │ │
│06 + │ │ │ │
│07-12-16-17-22-23)│ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. 12 +│ │ │ │
│16 + 17 + 22 + │25 │ │ │
│23-05-06-07) │ │ │ │
└──────────────────┴───┴──────────┴───────┘


┌─────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│_______________ │Numele şi prenumele ________________│
│Semnătura │Calitatea │
│_________________________│Semnătura __________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴────────────────────────────────────┘


    2. CONTUL TEHNIC AL ASIGURĂRII DE VIAŢĂ
                                la data de 30 iunie 2018
      03 - lei -

┌─────────────────────┬───┬──────────────────┐
│ │ │Realizări aferente│
│Denumirea │Nr.│perioadei de │
│indicatorilor │rd.│raportare │
│ │ ├──────────┬───────┤
│ │ │precedentă│curentă│
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│1. Venituri din │ │ │ │
│prime, nete de │ │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) venituri din prime│01 │ │ │
│brute subscrise (+) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) prime cedate în │02 │ │ │
│reasigurare(-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) variaţia rezervei │ │ │ │
│de prime, netă de │03 │ │ │
│reasigurare (+/-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 01-02-03) │04 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│2. Venituri din │ │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Venituri din │ │ │ │
│participări la │ │ │ │
│societăţile în │05 │ │ │
│care există interese │ │ │ │
│de participare, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- venituri din │ │ │ │
│plasamente la │06 │ │ │
│societăţile afiliate │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Venituri din alte │ │ │ │
│plasamente cu │ │ │ │
│prezentarea │ │ │ │
│distinctă a │07 │ │ │
│veniturilor din │ │ │ │
│plasamente la │ │ │ │
│societăţile afiliate,│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- venituri provenind │ │ │ │
│din terenuri şi │08 │ │ │
│construcţii │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- venituri provenind │09 │ │ │
│din alte plasamente │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) Venituri din │ │ │ │
│ajustări pentru │ │ │ │
│depreciere/ │10 │ │ │
│pierdere de valoare a│ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│d) Venituri provenind│ │ │ │
│din realizarea │11 │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 05 + 07 + │12 │ │ │
│10 + 11) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│3. Plusvalori │ │ │ │
│nerealizate din │13 │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│4. Alte venituri │ │ │ │
│tehnice, nete de │14 │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│5. Cheltuieli cu │ │ │ │
│daunele, nete de │15 │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
│TOTAL (rd. 16 + 19) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) sume plătite (rd. │16 │ │ │
│17-18) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- sume brute │17 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │18 │ │ │
│reasigurătorilor (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) variaţia rezervei │ │ │ │
│de daune (+/-) (rd. │19 │ │ │
│20-21) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- suma brută │20 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │21 │ │ │
│reasigurătorilor (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│6. Variaţia │ │ │ │
│rezervelor tehnice │ │ │ │
│privind │22 │ │ │
│asigurările de viaţă │ │ │ │
│TOTAL (rd. 23 + 26 + │ │ │ │
│29) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) variaţia rezervei │ │ │ │
│matematice (rd. │23 │ │ │
│24-25) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- suma brută │24 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │25 │ │ │
│reasigurătorilor (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) variaţia rezervei │ │ │ │
│pentru participare la│ │ │ │
│beneficii şi │26 │ │ │
│risturnuri (rd. │ │ │ │
│27-28) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- suma brută │27 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │28 │ │ │
│reasigurătorilor (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) variaţia altor │ │ │ │
│rezerve tehnice (rd. │29 │ │ │
│30-31) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- suma brută │30 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │31 │ │ │
│reasigurătorilor (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│7. Variaţia rezervei │ │ │ │
│matematice aferente │ │ │ │
│asigurărilor de viaţă│ │ │ │
│pentru care expunerea│ │ │ │
│la │ │ │ │
│riscul de investiţii │32 │ │ │
│este transferată │ │ │ │
│contractantului │ │ │ │
│cedată în reasigurare│ │ │ │
│(+/-) │ │ │ │
│TOTAL (rd. 33-34) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- suma brută │33 │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- partea │34 │ │ │
│reasigurătorilor │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│8. Cheltuieli de │ │ │ │
│exploatare nete: │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) cheltuieli de │35 │ │ │
│achiziţii │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) variaţia sumei │ │ │ │
│cheltuielilor de │36 │ │ │
│achiziţii │ │ │ │
│reportate │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) cheltuieli de │37 │ │ │
│administrare │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│d) comisioane primite│ │ │ │
│de la reasigurători │ │ │ │
│şi │38 │ │ │
│participări la │ │ │ │
│beneficii (-) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 35-36 + │39 │ │ │
│37-38) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│9. Cheltuieli cu │ │ │ │
│plasamente: │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) cheltuieli de │ │ │ │
│gestionare a │ │ │ │
│plasamentelor, │40 │ │ │
│inclusiv cheltuielile│ │ │ │
│cu dobânzile │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) cheltuieli privind│ │ │ │
│constituirea │ │ │ │
│ajustărilor de │41 │ │ │
│valoare pentru │ │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) pierderi provenind│ │ │ │
│din realizarea │42 │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 40 + 41 + │43 │ │ │
│42) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│10. Minusvalori │ │ │ │
│nerealizate din │44 │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│11. Alte cheltuieli │ │ │ │
│tehnice, nete de │45 │ │ │
│reasigurare │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│12. Cota din venitul │ │ │ │
│net al plasamentelor │46 │ │ │
│transferată în contul│ │ │ │
│netehnic │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│13. Rezultatul tehnic│ │ │ │
│al asigurării de │ │ │ │
│viaţă │ │ │ │
│Profit (rd. 04 + 12 +│47 │ │ │
│13 + │ │ │ │
│14-15-22-32-39-43-44-│ │ │ │
│45-46) │ │ │ │
├─────────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. 15 + 22│ │ │ │
│+ 32 + 39 + 43 + 44 +│48 │ │ │
│45 + │ │ │ │
│46-04-12-13-14) │ │ │ │
└─────────────────────┴───┴──────────┴───────┘


┌─────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│_______________ │Numele şi prenumele ________________│
│Semnătura │Calitatea │
│_________________________│Semnătura __________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴────────────────────────────────────┘


    3. CONTUL NETEHNIC
                                la data de 30 iunie 2018
      04 - lei -

┌───────────────┬───┬──────────────────┐
│ │ │Realizări aferente│
│Denumirea │Nr.│perioadei de │
│indicatorilor │rd.│raportare │
│ │ ├──────────┬───────┤
│ │ │precedentă│curentă│
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│1. Rezultatul │ │ │ │
│tehnic al │ │ │ │
│asigurării │01 │ │ │
│generale │ │ │ │
│Profit (F04.01=│ │ │ │
│F02.24) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere │02 │ │ │
│(F04.02=F02.25)│ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│2. Rezultatul │ │ │ │
│tehnic al │ │ │ │
│asigurării de │03 │ │ │
│viaţă │ │ │ │
│Profit (F04.03=│ │ │ │
│F03.47) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere │04 │ │ │
│(F04.04=F03.48)│ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│3. Venituri din│ │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Venituri din│ │ │ │
│participări la │ │ │ │
│entităţi │05 │ │ │
│asociate │ │ │ │
│şi controlate │ │ │ │
│în comun │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Venituri din│ │ │ │
│plasamente la │06 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) Venituri din│ │ │ │
│alte │07 │ │ │
│plasamente, din│ │ │ │
│care: │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- venituri │ │ │ │
│provenind din │08 │ │ │
│terenuri şi │ │ │ │
│construcţii │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- venituri │ │ │ │
│provenind din │09 │ │ │
│alte plasamente│ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│d) Venituri din│ │ │ │
│ajustări pentru│ │ │ │
│depreciere/ │10 │ │ │
│pierdere de │ │ │ │
│valoare a │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│e) Venituri │ │ │ │
│provenind din │11 │ │ │
│realizarea │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│TOTAL (rd. 05 +│ │ │ │
│06 + 07 + 10 + │12 │ │ │
│11) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│4. Plusvalori │ │ │ │
│nerealizate din│13 │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│5. Cota din │ │ │ │
│venitul net al │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
│transferată din│14 │ │ │
│contul tehnic │ │ │ │
│al asigurării │ │ │ │
│de │ │ │ │
│viaţă │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│6. Cheltuieli │ │ │ │
│cu plasamentele│15 │ │ │
│TOTAL (rd. 16 +│ │ │ │
│17 + 18) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) cheltuieli │ │ │ │
│de gestionare a│ │ │ │
│plasamentelor, │16 │ │ │
│inclusiv │ │ │ │
│cheltuielile cu│ │ │ │
│dobânzile │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) cheltuieli │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│constituirea │17 │ │ │
│ajustărilor de │ │ │ │
│valoare pentru │ │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) pierderi │ │ │ │
│provenind din │18 │ │ │
│realizarea │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│7. Minusvalori │ │ │ │
│nerealizate din│19 │ │ │
│plasamente │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│8. Cota din │ │ │ │
│venitul net al │ │ │ │
│plasamentelor │ │ │ │
│transferată în │20 │ │ │
│contul tehnic │ │ │ │
│al asigurărilor│ │ │ │
│generale │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│9. Alte │ │ │ │
│venituri │21 │ │ │
│netehnice │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│10. Alte │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │
│netehnice, │ │ │ │
│inclusiv │22 │ │ │
│provizioanele │ │ │ │
│şi ajustările │ │ │ │
│de valoare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│11. Venituri │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │
│de administrare│ │ │ │
│de │23 │ │ │
│fonduri de │ │ │ │
│pensii │ │ │ │
│facultative* │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│12. Cheltuieli │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │
│de administrare│ │ │ │
│de │24 │ │ │
│fonduri de │ │ │ │
│pensii │ │ │ │
│facultative* │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│13. Profit din │ │ │ │
│activitatea de │ │ │ │
│administrare de│ │ │ │
│fonduri de │25 │ │ │
│pensii │ │ │ │
│facultative* │ │ │ │
│(rd. 23-24) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│14. Pierdere │ │ │ │
│din activitatea│ │ │ │
│de administrare│ │ │ │
│de │26 │ │ │
│fonduri de │ │ │ │
│pensii │ │ │ │
│facultative* │ │ │ │
│(rd. 24-23) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│15. Rezultatul │ │ │ │
│curent │ │ │ │
│Profit (rd. │ │ │ │
│01-02 + 03-04 +│27 │ │ │
│12 + 13 + │ │ │ │
│14-15-19- │ │ │ │
│20 + 21-22 + │ │ │ │
│25-26) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │ │ │ │
│02-01 + │ │ │ │
│04-03-12-13-14 │28 │ │ │
│+ 15 + 19 + │ │ │ │
│20-21 + 22 + │ │ │ │
│26-25) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│16. Alte │29 │ │ │
│venituri │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│17. Alte │30 │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│18. Rezultatul │ │ │ │
│extraordinar │31 │ │ │
│Profit (rd. │ │ │ │
│29-30) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │32 │ │ │
│30-29) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│19. Venituri │33 │ │ │
│totale │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│20. Cheltuieli │34 │ │ │
│totale │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│21. Rezultatul │ │ │ │
│brut │ │ │ │
│Profit (rd. │35 │ │ │
│33-34); (rd. 27│ │ │ │
│+ 31); │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │ │ │ │
│34-33); (rd. 28│36 │ │ │
│+ 32) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│22. Impozit pe │37 │ │ │
│profit │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│23. Alte │ │ │ │
│impozite (care │ │ │ │
│nu figurează la│38 │ │ │
│poziţiile │ │ │ │
│precedente) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│24. Rezultatul │ │ │ │
│net al │ │ │ │
│perioadei de │ │ │ │
│raportare │39 │ │ │
│Profit (rd. │ │ │ │
│35-37-38) │ │ │ │
│(F04.39=F01.96)│ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │ │ │ │
│36 + 37 + 38); │ │ │ │
│(rd. 37 + │40 │ │ │
│38-35) │ │ │ │
│(F04.40=F01.97)│ │ │ │
└───────────────┴───┴──────────┴───────┘

        * Se preiau din Situaţia veniturilor şi cheltuielilor pentru asigurătorii care administrează fonduri de pensii facultative.

┌─────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│_______________ │Numele şi prenumele ________________│
│Semnătura │Calitatea │
│_________________________│Semnătura __________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴────────────────────────────────────┘



    22. Formularul Date informative pentru asigurători şi reasigurători este următorul: DATE INFORMATIVE
                                la data de 30 iunie 2018
      05

┌──────────────┬───┬─────────────┬───────────────┐
│I. Date │ │Nr. unităţi │Sume - lei - │
│privind │Nr.│ │ │
│rezultatul │rd.├─────────────┼───────────────┤
│înregistrat │ │1 │2 │
│ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Societăţi care│ │ │ │
│au înregistrat│ │ │ │
│profit │01 │ │ │
│(F05.01.2= │ │ │ │
│F01.96.2) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Societăţi care│ │ │ │
│au înregistrat│ │ │ │
│pierdere │02 │ │ │
│(F05.02.2= │ │ │ │
│F01.97.2) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┬───────┴───────────────┤
│ │ │ │din care: │
│II. Date │ │Total├───────────┬───────────┤
│privind │Nr.│col. │Pentru │Pentru │
│plăţile │rd.│2 + 3│activitatea│activitatea│
│restante │ │ │curentă │de │
│ │ │ │ │investiţii │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│A │B │1 │2 │3 │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Plăţi restante│ │ │ │ │
│- total │03 │ │ │ │
│(rd. 04 + 08 +│ │ │ │ │
│12 + 18 la 21)│ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante │ │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │ │
│asigurare │04 │ │ │X │
│directă │ │ │ │ │
│(din ct. 402 +│ │ │ │ │
│404 + 405 SC) │ │ │ │ │
│Total (rd. 05 │ │ │ │ │
│+ 06 + 07) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 30 │05 │ │ │X │
│zile │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 90 │06 │ │ │X │
│zile │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 1 an │07 │ │ │X │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante │ │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │ │
│reasigurare │08 │ │ │X │
│(din ct. 411 +│ │ │ │ │
│412 SC) │ │ │ │ │
│Total (rd. 09 │ │ │ │ │
│+ 10 + 11) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 30 │09 │ │ │X │
│zile │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 90 │10 │ │ │X │
│zile │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- peste 1 an │11 │ │ │X │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetul │ │ │ │ │
│asigurărilor │12 │ │ │ │
│sociale - │ │ │ │ │
│total │ │ │ │ │
│(rd. 13 la 17)│ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- Contribuţii │ │ │ │ │
│pentru │ │ │ │ │
│asigurări │ │ │ │ │
│sociale de │ │ │ │ │
│stat datorate │ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │
│angajatori, │13 │ │ │ │
│salariaţi şi │ │ │ │ │
│alte │ │ │ │ │
│persoane │ │ │ │ │
│asimilate (din│ │ │ │ │
│ct. 4311 + │ │ │ │ │
│4312 + 43151 +│ │ │ │ │
│43161) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- Contribuţii │ │ │ │ │
│pentru fondul │ │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │ │
│sociale de │ │ │ │ │
│sănătate │14 │ │ │ │
│(din ct. 4313 │ │ │ │ │
│+ 4314 + 43152│ │ │ │ │
│+ │ │ │ │ │
│43162) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- Contribuţia │ │ │ │ │
│pentru pensia │15 │ │ │ │
│suplimentară │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- Contribuţii │ │ │ │ │
│pentru bugetul│ │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │ │
│pentru şomaj │16 │ │ │ │
│(din ct. 4371 │ │ │ │ │
│+ 4372 + 4373 │ │ │ │ │
│+ 4374) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- Alte datorii│ │ │ │ │
│sociale │17 │ │ │ │
│(din ct. 4381 │ │ │ │ │
│+ 4383) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │ │ │ │ │
│de bugetele │ │ │ │ │
│fondurilor │18 │ │ │ │
│speciale şi │ │ │ │ │
│alte fonduri │ │ │ │ │
│(din ct. 443 +│ │ │ │ │
│447) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Obligaţii │ │ │ │ │
│restante faţă │ │ │ │ │
│de alţi │ │ │ │ │
│creditori (din│ │ │ │ │
│ct. 161 + 164 │ │ │ │ │
│+ 167+ │ │ │ │ │
│168 + 269 + │19 │ │ │ │
│279 + 421 + │ │ │ │ │
│423 + 426 + │ │ │ │ │
│427 + 4281 + │ │ │ │ │
│451 + 457 + │ │ │ │ │
│4582 + │ │ │ │ │
│462 + 4283) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Impozite, taxe│ │ │ │ │
│şi contribuţii│ │ │ │ │
│neplătite la │ │ │ │ │
│termenul │ │ │ │ │
│stabilit la │ │ │ │ │
│bugetul de │20 │ │ │ │
│stat, din │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │
│(din ct. 436 +│ │ │ │ │
│441 + 442 + │ │ │ │ │
│444 + │ │ │ │ │
│446 + 448) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│- contribuţia │ │ │ │ │
│asiguratorie │20a│ │ │ │
│pentru │ │ │ │ │
│muncă │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┼───────────┼───────────┤
│Impozite şi │ │ │ │ │
│taxe neplătite│ │ │ │ │
│la │ │ │ │ │
│termenul │ │ │ │ │
│stabilit la │21 │ │ │ │
│bugetele │ │ │ │ │
│locale (din │ │ │ │ │
│ct. 441 + 442 │ │ │ │ │
│+ 444 + │ │ │ │ │
│446 + 448) │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────┴───────┬───┴───────────┤
│III. Număr │Nr.│ │ │
│mediu de │rd.│30 iunie 2017│30 iunie 2018 │
│salariaţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│A │B │1 │2 │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Număr mediu de│22 │ │ │
│salariaţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Numărul │ │ │ │
│efectiv de │ │ │ │
│salariaţi │ │ │ │
│existenţi la │ │ │ │
│sfârşitul │23 │ │ │
│perioadei, │ │ │ │
│respectiv la │ │ │ │
│data de 30 │ │ │ │
│iunie │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┴───────────────┤
│IV. Redevenţe │ │ │
│plătite în │ │ │
│cursul │ │ │
│perioadei de │Nr.│Sume │
│raportare, │rd.│- lei - │
│subvenţii │ │ │
│încasate şi │ │ │
│creanţe │ │ │
│restante │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│A │B │1 │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Chirii plătite│ │ │
│în cursul │ │ │
│perioadei │24 │ │
│de raportare │ │ │
│pentru │ │ │
│terenuri^1) │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Venituri brute│ │ │
│din servicii │ │ │
│plătite │25 │ │
│către persoane│ │ │
│nerezidente, │ │ │
│din care: │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- impozitul │ │ │
│datorat la │26 │ │
│bugetul de │ │ │
│stat │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Venituri brute│ │ │
│din servicii │ │ │
│plătite │ │ │
│către persoane│ │ │
│nerezidente │27 │ │
│din │ │ │
│statele membre│ │ │
│ale Uniunii │ │ │
│Europene, din │ │ │
│care: │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- impozitul │ │ │
│datorat la │28 │ │
│bugetul de │ │ │
│stat │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Subvenţii │ │ │
│încasate în │ │ │
│cursul │29 │ │
│perioadei de │ │ │
│raportare, din│ │ │
│care: │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- subvenţii │ │ │
│încasate în │ │ │
│cursul │ │ │
│perioadei de │30 │ │
│raportare │ │ │
│aferente │ │ │
│activelor │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- subvenţii │ │ │
│aferente │31 │ │
│veniturilor, │ │ │
│din care: │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- subvenţii │ │ │
│pt. stimularea│ │ │
│ocupării │32 │ │
│forţei de │ │ │
│muncă*) │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Creanţe │ │ │
│restante, care│ │ │
│nu au fost │ │ │
│încasate la │ │ │
│termenele │ │ │
│prevăzute în │ │ │
│contractele │33 │ │
│comerciale şi/│ │ │
│sau în │ │ │
│actele │ │ │
│normative în │ │ │
│vigoare, │ │ │
│din care: │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- creanţe │ │ │
│restante de la│ │ │
│entităţi │ │ │
│din sectorul │34 │ │
│majoritar sau │ │ │
│integral │ │ │
│de stat │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│- creanţe │ │ │
│restante de la│ │ │
│entităţi │35 │ │
│din sectorul │ │ │
│privat │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│V. Tichete │Nr.│Sume │
│acordate │rd.│- lei - │
│salariaţilor │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────────────────────┤
│Contravaloarea│ │ │
│tichetelor │ │ │
│acordate │36 │ │
│salariaţilor │ │ │
│(ct. 645) │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┬───────────────┤
│VI. Alte │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018 │
│informaţii │rd.│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│pentru │37 │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│necorporale │ │ │ │
│(ct. 524) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│pentru │38 │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│corporale (ct.│ │ │ │
│522) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Imobilizări │ │ │ │
│financiare, în│ │ │ │
│sume │39 │ │ │
│brute (rd. 40 │ │ │ │
│+ 48), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate, │ │ │ │
│interese de │ │ │ │
│participare, │ │ │ │
│alte titluri │40 │ │ │
│imobilizate şi│ │ │ │
│obligaţiuni în│ │ │ │
│sume brute │ │ │ │
│(ct. 261 + 263│ │ │ │
│+ 265) │ │ │ │
│(rd. 41 la 47)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│cotate emise │41 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│necotate emise│42 │ │ │
│de │ │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- părţi │ │ │ │
│sociale emise │43 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- obligaţiuni │ │ │ │
│emise de │44 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│emise de │ │ │ │
│organismele de│ │ │ │
│plasament │45 │ │ │
│colectiv emise│ │ │ │
│de │ │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni şi │ │ │ │
│părţi sociale │46 │ │ │
│emise de │ │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- obligaţiuni │ │ │ │
│emise de │47 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│imobilizate, │48 │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(rd. 49 + 50) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în│ │ │ │
│lei şi │ │ │ │
│exprimate în │ │ │ │
│lei a căror │ │ │ │
│decontare │49 │ │ │
│se face în │ │ │ │
│funcţie de │ │ │ │
│cursul unei │ │ │ │
│valute (din │ │ │ │
│ct. 267) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în│50 │ │ │
│valută │ │ │ │
│(din ct. 267) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│furnizorilor │51 │ │ │
│şi alte │ │ │ │
│conturi │ │ │ │
│asimilate, în │ │ │ │
│sume brute │ │ │ │
│(din ct. 461) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │
│asigurare │52 │ │ │
│directă - │ │ │ │
│total │ │ │ │
│(rd. 53 + 59 +│ │ │ │
│65) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Asiguraţi (ct.│ │ │ │
│401) - total │53 │ │ │
│(rd. 54 + 58) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe de la │ │ │ │
│asiguraţi │ │ │ │
│aflate în │ │ │ │
│termenul de │ │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│stabilit în │54 │ │ │
│contractele de│ │ │ │
│asigurare/ │ │ │ │
│poliţe │ │ │ │
│(din ct. 401),│ │ │ │
│(rd. 55 la 57)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- până în 30 │55 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- între 31 şi │56 │ │ │
│90 zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- peste 90 │57 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe de la │ │ │ │
│asiguraţi care│ │ │ │
│au │ │ │ │
│depăşit │ │ │ │
│termenul de │ │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│(inclusiv │58 │ │ │
│termenul de │ │ │ │
│păsuire) a │ │ │ │
│stabilit în │ │ │ │
│contractele de│ │ │ │
│asigurare/ │ │ │ │
│poliţe (din │ │ │ │
│ct. 401 SD) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Intermediari │ │ │ │
│în asigurări │ │ │ │
│(ct. 404 SD) -│59 │ │ │
│total (rd. 60 │ │ │ │
│+ 64) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Intermediari │ │ │ │
│în asigurări │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│primele de │ │ │ │
│asigurare │ │ │ │
│intermediate │ │ │ │
│aflate în │60 │ │ │
│termenul de │ │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│stabilit în │ │ │ │
│contractele de│ │ │ │
│mandat │ │ │ │
│(rd. 61 la 63)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- până în 30 │61 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- între 31 şi │62 │ │ │
│90 zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- peste 90 │63 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│neîncasate de │ │ │ │
│la │ │ │ │
│intermediarii │ │ │ │
│în asigurări │64 │ │ │
│la │ │ │ │
│termenul de │ │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│stabilit │ │ │ │
│(din ct. 404) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte creanţe │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │
│asigurare │65 │ │ │
│directă │ │ │ │
│(ct. 405 SD) -│ │ │ │
│total (rd. 66 │ │ │ │
│la 69) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- până în 30 │66 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- între 31 şi │67 │ │ │
│90 zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- peste 90 │68 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│neîncasate la │ │ │ │
│termenul de │69 │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│stabilit (din │ │ │ │
│ct. 405) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │
│reasigurare │70 │ │ │
│(ct. 411 + 412│ │ │ │
│SD), │ │ │ │
│(rd. 71 la 74)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- până în 30 │71 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- între 31 şi │72 │ │ │
│90 zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- peste 90 │73 │ │ │
│zile │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│neîncasate de │ │ │ │
│la │ │ │ │
│reasigurători │ │ │ │
│la termenul de│74 │ │ │
│scadenţă │ │ │ │
│stabilit │ │ │ │
│(din ct. 411 │ │ │ │
│şi 412SD) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│personalul │ │ │ │
│şi conturi │75 │ │ │
│asimilate (ct.│ │ │ │
│425 + │ │ │ │
│4282 + 4284) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│431 + 436 + │ │ │ │
│437 + │76 │ │ │
│4382 + 441 + │ │ │ │
│4424 + 4428 + │ │ │ │
│444 + │ │ │ │
│445 + 446 + │ │ │ │
│447 + 4482 + │ │ │ │
│4384 + │ │ │ │
│4484), (rd. 77│ │ │ │
│la 81) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │77 │ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│431 + │ │ │ │
│436 + 437 + │ │ │ │
│4382 + 4384) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│fiscale în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │78 │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│441 + 4424 + │ │ │ │
│4428 + 444 + │ │ │ │
│446) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- subvenţii de│ │ │ │
│încasat (ct. │79 │ │ │
│445) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- fonduri │ │ │ │
│speciale - │ │ │ │
│taxe şi │80 │ │ │
│vărsăminte │ │ │ │
│asimilate (ct.│ │ │ │
│447) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- alte creanţe│ │ │ │
│în legătură cu│ │ │ │
│bugetul │81 │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│4482 + 4484) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţele │ │ │ │
│entităţii în │ │ │ │
│relaţiile cu │ │ │ │
│entităţile │82 │ │ │
│afiliate (ct. │ │ │ │
│451), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe cu │ │ │ │
│entităţi │ │ │ │
│afiliate │83 │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
│(din ct. 451),│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│comerciale cu │ │ │ │
│entităţi │84 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
│(din ct. 451) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului │ │ │ │
│neîncasate la │ │ │ │
│termenul │ │ │ │
│stabilit (din │85 │ │ │
│ct. 431 + 436 │ │ │ │
│+ 437 + │ │ │ │
│4382 + 441 + │ │ │ │
│4424 + 4428 + │ │ │ │
│444 + │ │ │ │
│445 + 446 + │ │ │ │
│447 + 4482 + │ │ │ │
│4384 + │ │ │ │
│4484) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte creanţe │ │ │ │
│(ct. 451 + 452│ │ │ │
│+ 456 + │ │ │ │
│4581 + 461 + │86 │ │ │
│471 + 475), │ │ │ │
│(rd. 87 la │ │ │ │
│89): │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- decontări │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, │ │ │ │
│decontări cu │ │ │ │
│acţionarii/ │ │ │ │
│asociaţii │ │ │ │
│privind │87 │ │ │
│capitalul, │ │ │ │
│decontări din │ │ │ │
│operaţii │ │ │ │
│în │ │ │ │
│participaţie │ │ │ │
│(ct. 451 + 452│ │ │ │
│+ │ │ │ │
│456 + 4581) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- alte creanţe│ │ │ │
│în legătură cu│ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│fizice şi │ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│juridice, │ │ │ │
│altele decât │ │ │ │
│creanţele în │88 │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului), │ │ │ │
│(din ct. 461 +│ │ │ │
│471 + 475) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- sumele │ │ │ │
│preluate din │ │ │ │
│ct. 552 │ │ │ │
│"Avansuri de │ │ │ │
│trezorerie" │ │ │ │
│reprezentând │ │ │ │
│avansurile de │ │ │ │
│trezorerie, │89 │ │ │
│acordate │ │ │ │
│potrivit legii│ │ │ │
│şi nedecontate│ │ │ │
│până la data │ │ │ │
│de │ │ │ │
│raportare (din│ │ │ │
│ct. 461) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Dobânzi de │ │ │ │
│încasat │ │ │ │
│(ct. 54512 + │90 │ │ │
│54522 + │ │ │ │
│54532), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- de la │91 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor│ │ │ │
│acordate │92 │ │ │
│operatorilor │ │ │ │
│economici**) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Investiţii pe │ │ │ │
│termen scurt, │ │ │ │
│în sume │ │ │ │
│brute (ct. 271│93 │ │ │
│+ 272 + 273 + │ │ │ │
│274 + │ │ │ │
│278), (rd. 94 │ │ │ │
│la 100) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│cotate emise │94 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│necotate emise│95 │ │ │
│de │ │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- părţi │ │ │ │
│sociale emise │96 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- obligaţiuni │ │ │ │
│emise de │97 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│emise de │ │ │ │
│organismele de│98 │ │ │
│plasament │ │ │ │
│colectiv │ │ │ │
│rezidente │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │ │ │ │
│emise de │99 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- obligaţiuni │ │ │ │
│emise de │100│ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte valori de│ │ │ │
│încasat (ct. │101│ │ │
│548) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Casa în lei şi│ │ │ │
│în valută │102│ │ │
│(rd. 103 + │ │ │ │
│104) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în lei (ct. │ │ │ │
│54711 + 54721 │103│ │ │
│+ │ │ │ │
│54731) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în valută │ │ │ │
│(ct. 54714 + │104│ │ │
│54724 + │ │ │ │
│54734) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Conturi │ │ │ │
│curente la │ │ │ │
│bănci în lei │105│ │ │
│şi │ │ │ │
│în valută (rd.│ │ │ │
│106 + 108) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în lei (ct. │ │ │ │
│54411 + 54421 │ │ │ │
│+ │106│ │ │
│54431), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- conturi │ │ │ │
│curente în lei│ │ │ │
│deschise │107│ │ │
│la bănci │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în valută │ │ │ │
│(ct. 54414 + │ │ │ │
│54424 + │108│ │ │
│54434), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- conturi │ │ │ │
│curente în │ │ │ │
│valută │109│ │ │
│deschise la │ │ │ │
│bănci │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte conturi │ │ │ │
│curente la │ │ │ │
│bănci şi │110│ │ │
│acreditive │ │ │ │
│(rd. 111 + │ │ │ │
│112) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- sume în curs│ │ │ │
│de decontare, │ │ │ │
│acreditive şi │ │ │ │
│alte valori de│ │ │ │
│încasat, în │ │ │ │
│lei (ct. 543 +│111│ │ │
│54415 + │ │ │ │
│54425 + 54435 │ │ │ │
│+ 55111 + │ │ │ │
│55121 + │ │ │ │
│55131) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- sume în curs│ │ │ │
│de decontare │ │ │ │
│şi │ │ │ │
│acreditive în │ │ │ │
│valută (ct. │112│ │ │
│54415 + │ │ │ │
│54425 + 55112 │ │ │ │
│+ 55122 + │ │ │ │
│54435 + │ │ │ │
│55132) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii (rd. │ │ │ │
│114 + 117 + │ │ │ │
│120 + │ │ │ │
│121 + 124 + │ │ │ │
│126 + 127 + │113│ │ │
│128 + 130 + │ │ │ │
│131 + 136 + │ │ │ │
│139 + 142 + │ │ │ │
│147 + 148) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Credite │ │ │ │
│bancare │ │ │ │
│externe pe │ │ │ │
│termen │ │ │ │
│scurt (din ct.│114│ │ │
│5461 + 5462 + │ │ │ │
│5463), │ │ │ │
│(rd. 115 + │ │ │ │
│116) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în lei │115│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în valută │116│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Credite │ │ │ │
│bancare │ │ │ │
│externe pe │ │ │ │
│termen │ │ │ │
│lung (ct. 1621│117│ │ │
│+ 1622 + │ │ │ │
│1623), │ │ │ │
│(rd. 118 + │ │ │ │
│119) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în lei │118│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în valută │119│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Credite de la │ │ │ │
│trezoreria │ │ │ │
│statului │ │ │ │
│şi dobânzile │120│ │ │
│aferente (ct. │ │ │ │
│16216 + │ │ │ │
│16226 + 16236 │ │ │ │
│+ din ct. 168)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte │ │ │ │
│împrumuturi şi│ │ │ │
│dobânzile │ │ │ │
│aferente (ct. │ │ │ │
│163 + 164 + │121│ │ │
│165 + │ │ │ │
│167 + din ct. │ │ │ │
│168), (rd. 122│ │ │ │
│+ 123) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în lei şi │ │ │ │
│exprimate în │ │ │ │
│lei, a │ │ │ │
│căror │ │ │ │
│decontare se │122│ │ │
│face în │ │ │ │
│funcţie │ │ │ │
│de cursul unei│ │ │ │
│valute │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- în valută │123│ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte │ │ │ │
│împrumuturi şi│ │ │ │
│datorii │124│ │ │
│asimilate (ct.│ │ │ │
│167), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- valoarea │ │ │ │
│concesiunilor │125│ │ │
│primite │ │ │ │
│(din ct. 167) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│operaţiuni de │ │ │ │
│asigurare │126│ │ │
│directă │ │ │ │
│(ct. 402 + 404│ │ │ │
│+ 405) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │
│operaţiuni de │127│ │ │
│reasigurare │ │ │ │
│(ct. 411 + │ │ │ │
│412) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│primite de la │ │ │ │
│clienţi şi │ │ │ │
│alte │128│ │ │
│conturi │ │ │ │
│asimilate, în │ │ │ │
│sume brute │ │ │ │
│(din ct. 462),│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- datorii │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│primite de la │ │ │ │
│clienţi │129│ │ │
│externi şi │ │ │ │
│alte conturi │ │ │ │
│asimilate, în │ │ │ │
│sume │ │ │ │
│brute │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│personalul │ │ │ │
│şi conturi │ │ │ │
│asimilate (ct.│130│ │ │
│421 + │ │ │ │
│422 + 423 + │ │ │ │
│426 + 427 + │ │ │ │
│4281 + │ │ │ │
│4283) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │ │ │ │
│sociale şi │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│431 + 436 + │ │ │ │
│437 + │131│ │ │
│4381 + 441 + │ │ │ │
│4423 + 4383 + │ │ │ │
│4428 + │ │ │ │
│444 + 446 + │ │ │ │
│447 + 4481 + │ │ │ │
│4483), │ │ │ │
│(rd. 132 la │ │ │ │
│135) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │ │ │ │
│asigurărilor │132│ │ │
│sociale (ct. │ │ │ │
│431 + │ │ │ │
│436 + 437 + │ │ │ │
│4381 + 4383) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- datorii │ │ │ │
│fiscale în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul │133│ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│441 + 4423 + │ │ │ │
│4428 + 444 + │ │ │ │
│446) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- fonduri │ │ │ │
│speciale - │ │ │ │
│taxe şi │134│ │ │
│vărsăminte │ │ │ │
│asimilate (ct.│ │ │ │
│447) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- alte datorii│ │ │ │
│în legătură cu│ │ │ │
│bugetul │135│ │ │
│statului (ct. │ │ │ │
│4481 + 4483) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Datoriile │ │ │ │
│entităţii în │ │ │ │
│relaţiile cu │ │ │ │
│entităţile │136│ │ │
│afiliate (ct. │ │ │ │
│451), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- datorii cu │ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │137│ │ │
│nerezidente │ │ │ │
│(din ct. 451),│ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- datorii │ │ │ │
│comerciale cu │ │ │ │
│entităţile │138│ │ │
│afiliate │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
│(din ct. 451) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Sume datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │ │ │ │
│asociaţilor │139│ │ │
│(ct. 455), │ │ │ │
│(rd. 140 + │ │ │ │
│141) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │140│ │ │
│asociaţilor │ │ │ │
│persoane │ │ │ │
│fizice │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- sume │ │ │ │
│datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │141│ │ │
│asociaţilor │ │ │ │
│persoane │ │ │ │
│juridice │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Alte datorii │ │ │ │
│(ct. 429 + 451│ │ │ │
│+ 452 + │ │ │ │
│455 + 457 + │ │ │ │
│4582 + 462 + │ │ │ │
│474 + │142│ │ │
│475 + 476 + │ │ │ │
│249 + 269 + │ │ │ │
│279 + 549), │ │ │ │
│(rd. 143 la │ │ │ │
│146) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- decontări │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, │ │ │ │
│decontări cu │ │ │ │
│acţionarii/ │ │ │ │
│asociaţii │ │ │ │
│privind │143│ │ │
│capitalul, │ │ │ │
│decontări din │ │ │ │
│operaţii │ │ │ │
│în │ │ │ │
│participaţie │ │ │ │
│(451 + 452 + │ │ │ │
│455 + │ │ │ │
│457 + 4582) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- alte datorii│ │ │ │
│în legătură cu│ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│fizice şi │ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│juridice, │ │ │ │
│altele decât │ │ │ │
│datoriile în │144│ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului), │ │ │ │
│(din ct. 429 +│ │ │ │
│462 + 474 + │ │ │ │
│475)^2) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- subvenţii │ │ │ │
│nereluate la │145│ │ │
│venituri │ │ │ │
│(din ct. 476) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- vărsăminte │ │ │ │
│de efectuat │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│financiare şi │146│ │ │
│investiţii pe │ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
│(ct. 249 + 269│ │ │ │
│+ 279 + 549) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Venituri în │ │ │ │
│avans aferente│ │ │ │
│activelor │ │ │ │
│primite prin │147│ │ │
│transfer de │ │ │ │
│la clienţi │ │ │ │
│(din ct. 474) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Dobânzi de │ │ │ │
│plătit (ct. │148│ │ │
│54511 + │ │ │ │
│54521 + 54531)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor│ │ │ │
│primite de │149│ │ │
│la operatorii │ │ │ │
│economici**) │ │ │ │
│(din ct. 167) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Capital │ │ │ │
│subscris │ │ │ │
│vărsat │ │ │ │
│(ct. 10112 + │ │ │ │
│10122 + │150│ │ │
│10132), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
│(F05.150.2= │ │ │ │
│F01.70.2) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │151│ │ │
│cotate^3) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- acţiuni │152│ │ │
│necotate^4) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- părţi │153│X │X │
│sociale │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- capital │ │ │ │
│subscris │154│ │ │
│vărsat de │ │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Brevete şi │ │ │ │
│licenţe (din │155│ │ │
│ct. 505) │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│VII. │ │ │ │
│Informaţii │ │ │ │
│privind │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018 │
│cheltuielile │rd.│ │ │
│cu │ │ │ │
│colaboratorii │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│colaboratorii │156│ │ │
│(ct. 65611 + │ │ │ │
│65621 + 65631)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Cheltuieli │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│comisioanele │ │ │ │
│şi │157│ │ │
│onorariile │ │ │ │
│(ct. 65612 + │ │ │ │
│65622 + 65632)│ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│ │ │30 iunie 2017│30 iunie 2018 │
│ │ ├────┬────────┼───────┬───────┤
│VIII. Capital │Nr.│Sume│ │ │ │
│social vărsat │rd.│- │% │Sume │% │
│ │ │lei │ │- lei -│ │
│ │ │- │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│Capital social│ │ │ │ │ │
│vărsat (ct. │ │ │ │ │ │
│1012)^5) │ │ │ │ │ │
│(rd. 159 + 162│158│ │x │ │x │
│+ 166 + 167 + │ │ │ │ │ │
│168 + │ │ │ │ │ │
│169), din │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii │ │ │ │ │ │
│publice │159│ │ │ │ │
│(rd. 160 + │ │ │ │ │ │
│161) │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii │ │ │ │ │ │
│publice │160│ │ │ │ │
│din │ │ │ │ │ │
│subordonare │ │ │ │ │ │
│centrală │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii │ │ │ │ │ │
│publice │161│ │ │ │ │
│din │ │ │ │ │ │
│subordonare │ │ │ │ │ │
│locală │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│societăţile cu│ │ │ │ │ │
│capital │162│ │ │ │ │
│de stat, din │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- cu capital │ │ │ │ │ │
│integral de │163│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- cu capital │ │ │ │ │ │
│majoritar de │164│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- cu capital │ │ │ │ │ │
│minoritar de │165│ │ │ │ │
│stat │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │166│ │ │ │ │
│regii autonome│ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│societăţile cu│167│ │ │ │ │
│capital │ │ │ │ │ │
│privat │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│persoane │168│ │ │ │ │
│fizice │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┼────────┼───────┼───────┤
│- deţinut de │169│ │ │ │ │
│alte entităţi │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───┼────┴────────┴───────┴───────┤
│IX. Creanţe │ │ │
│preluate prin │Nr.│ │
│cesionare │rd.│Sume - lei - │
│de la persoane│ │ │
│juridice***) │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┬───────────────┤
│A │B │30 iunie 2017│30 iunie 2018 │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│preluate prin │ │ │ │
│cesionare de │ │ │ │
│la persoane │170│ │ │
│juridice la │ │ │ │
│(valoarea │ │ │ │
│nominală), din│ │ │ │
│care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│preluate prin │ │ │ │
│cesionare │171│ │ │
│de la persoane│ │ │ │
│juridice │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│Creanţe │ │ │ │
│preluate prin │ │ │ │
│cesionare de │ │ │ │
│la persoane │172│ │ │
│juridice la │ │ │ │
│(cost de │ │ │ │
│achiziţie), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├──────────────┼───┼─────────────┼───────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│preluate prin │ │ │ │
│cesionare │173│ │ │
│de la persoane│ │ │ │
│juridice │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
└──────────────┴───┴─────────────┴───────────────┘

        *) Subvenţii pentru stimularea ocupării forţei de muncă (transferuri de la bugetul statului către angajator) - reprezintă sumele acordate angajatorilor pentru plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, stimularea şomerilor care se încadrează în muncă înainte de expirarea perioadei de şomaj, stimularea angajatorilor care încadrează în muncă pe perioadă nedeterminată şomeri în vârsta de peste 45 ani, şomeri întreţinători unici de familie sau şomeri care în termen de 3 ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile pentru a solicita pensia anticipată parţială sau de acordare a pensiei pentru limita de vârstă, ori pentru alte situaţii prevăzute prin legislaţia în vigoare privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
        **) În categoria operatorilor economici nu se cuprind entităţile reglementate şi supravegheate de Banca Naţională a României, respectiv Autoritatea de Supraveghere Financiară, societăţile reclasificate în sectorul administraţiei publice şi instituţiile fără scop lucrativ în serviciul gospodăriilor populaţiei.
        ***) Pentru creanţele preluate prin cesionare de la persoane juridice se vor completa atât valoarea nominală a acestora, cât şi costul lor de achiziţie.
        Pentru statutul de "persoane juridice afiliate" se vor avea în vedere prevederile art. 7 pct. 26 lit. c) şi d) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
        ^1) Se vor include chiriile plătite pentru terenuri ocupate (culturi agricole, păşuni, fâneţe etc.) şi aferente spaţiilor comerciale (terase etc.) aparţinând proprietarilor privaţi sau unor unităţi ale administraţiei publice, inclusiv chiriile pentru folosirea luciului de apă în scop recreativ sau în alte scopuri (pescuit etc.).
        ^2) În categoria "Alte datorii în legătură cu persoanele fizice şi persoanele juridice, altele decât datoriile în legătură cu instituţiile publice (instituţiile statului)" nu se vor înscrie subvenţiile aferente veniturilor existente în soldul contului 476.
        ^3) Titluri de valoare care conferă drepturi de proprietate asupra societăţilor, care sunt negociabile şi tranzacţionate, potrivit legii.
        ^4) Titluri de valoare care conferă drepturi de proprietate asupra societăţilor, care nu sunt tranzacţionate.
        ^5) La secţiunea "VIII. Capital social vărsat" la rd. 159 la 169 în col. 2 şi col. 4 entităţile vor înscrie procentul corespunzător capitalului social deţinut în totalul capitalului social vărsat înscris la rd. 158.

┌─────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT^1), │
│_______________ │Numele şi prenumele ________________│
│Semnătura │Calitatea^2) │
│_________________________│Semnătura __________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴────────────────────────────────────┘

        ^1) Raportările contabile sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând numele în clar al acestora.
        ^2) Rândul corespunzător calităţii persoanei care a întocmit situaţiile financiare se completează astfel:
    - director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii
        sau
    – persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.


    23. Situaţii prezentate de asigurătorii care administrează fonduri de pensii facultative.
    1. SITUAŢIA ACTIVELOR, PASIVELOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
                                la data de 30 iunie 2018
                                                                           - lei -

┌─────────────────┬───┬──────────┬──────────┐
│Denumire │Nr.│Sold la │Sold la │
│indicator │rd.│01.01.2018│30.06.2018│
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│A │B │1 │2 │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│A. ACTIVE │ │ │ │
│IMOBILIZATE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│I. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│NECORPORALE* │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Cheltuieli de │01 │ │ │
│constituire │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Cheltuieli de │02 │ │ │
│dezvoltare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Concesiuni, │ │ │ │
│brevete, licenţe,│ │ │ │
│mărci │ │ │ │
│comerciale, │ │ │ │
│drepturi şi │03 │ │ │
│valori similare │ │ │ │
│şi alte │ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│necorporale la │ │ │ │
│valoarea rămasă │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Fondul │04 │ │ │
│comercial │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│5. Avansuri │ │ │ │
│pentru │05 │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│necorporale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI│ │ │ │
│NECORPORALE (rd. │06 │ │ │
│01 la 05) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│II. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│CORPORALE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Terenuri şi │07 │ │ │
│construcţii** │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Instalaţii │08 │ │ │
│tehnice şi maşini│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Alte │ │ │ │
│instalaţii, │09 │ │ │
│utilaje şi │ │ │ │
│mobilier │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Avansuri şi │ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│corporale în curs│10 │ │ │
│de │ │ │ │
│execuţie │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI│ │ │ │
│CORPORALE (rd. 07│11 │ │ │
│la 10) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│III. IMOBILIZĂRI │ │ │ │
│FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │12 │ │ │
│entităţi afiliate│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Împrumuturi │ │ │ │
│acordate │13 │ │ │
│entităţilor │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Interese de │14 │ │ │
│participare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Împrumuturi │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│entităţilor de │ │ │ │
│care │15 │ │ │
│entitatea este │ │ │ │
│legată prin │ │ │ │
│interese de │ │ │ │
│participare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│5. Plasamente de │ │ │ │
│natura │16 │ │ │
│terenurilor şi │ │ │ │
│construcţiilor***│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│6. Investiţii │ │ │ │
│deţinute ca │17 │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│7. Alte │18 │ │ │
│împrumuturi │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI│ │ │ │
│FINANCIARE (rd. │19 │ │ │
│12 la 18) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL ACTIVE │ │ │ │
│IMOBILIZATE (rd. │20 │ │ │
│06 + 11 + 19) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│B. ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Materiale │ │ │ │
│consumabile şi │21 │ │ │
│alte stocuri │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Avansuri │ │ │ │
│pentru cumpărări │22 │ │ │
│de stocuri │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL STOCURI │23 │ │ │
│(rd. 21 + 22) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Creanţe │24 │ │ │
│comerciale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Sume de │ │ │ │
│încasat de la │25 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Sume de │ │ │ │
│încasat din │26 │ │ │
│interese de │ │ │ │
│participare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Alte creanţe │27 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│5. Creanţe │ │ │ │
│privind capitalul│28 │ │ │
│subscris şi │ │ │ │
│nevărsat │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CREANŢE │29 │ │ │
│(rd. 24 la 28) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│III. INVESTIŢII │ │ │ │
│FINANCIARE PE │ │ │ │
│TERMEN SCURT │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni │ │ │ │
│deţinute la │30 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Alte │ │ │ │
│investiţii │31 │ │ │
│financiare pe │ │ │ │
│termen scurt │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL INVESTIŢII │ │ │ │
│FINANCIARE PE │32 │ │ │
│TERMEN SCURT │ │ │ │
│(rd. 30 + 31) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│IV. CASA ŞI │33 │ │ │
│CONTURI LA BĂNCI │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE (rd. │34 │ │ │
│23 + 29 + 32 + │ │ │ │
│33) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN │35 │ │ │
│AVANS │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│D. DATORII CE │ │ │ │
│TREBUIE PLĂTITE │ │ │ │
│PÂNĂ ÎNTR-UN AN │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Împrumuturi │ │ │ │
│din emisiuni de │36 │ │ │
│obligaţiuni │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate │ │ │ │
│instituţiilor de │37 │ │ │
│credit │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri │ │ │ │
│încasate în │38 │ │ │
│contul clienţilor│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii │39 │ │ │
│comerciale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de │40 │ │ │
│comerţ de plătit │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate │ │ │ │
│entităţilor │41 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│7. Sume datorate │ │ │ │
│privind │42 │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii, │ │ │ │
│inclusiv datorii │ │ │ │
│fiscale şi alte │43 │ │ │
│datorii pentru │ │ │ │
│asigurările │ │ │ │
│sociale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL DATORII CE │ │ │ │
│TREBUIE PLĂTITE │44 │ │ │
│PÂNĂ ÎNTR-UN AN │ │ │ │
│(rd. 36 la 43) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│E. ACTIVE │ │ │ │
│CIRCULANTE NETE, │ │ │ │
│RESPECTIV DATORII│45 │ │ │
│CURENTE NETE (rd.│ │ │ │
│34 + 35-44-61) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│F. TOTAL ACTIVE │ │ │ │
│MINUS DATORII │46 │ │ │
│CURENTE │ │ │ │
│(rd. 20 + 45-60) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│G. DATORII CE │ │ │ │
│TREBUIE PLĂTITE │ │ │ │
│ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│MAI │ │ │ │
│MARE DE UN AN │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Împrumuturi │ │ │ │
│din emisiuni de │47 │ │ │
│obligaţiuni │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate │ │ │ │
│instituţiilor de │48 │ │ │
│credit │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri │ │ │ │
│încasate în │49 │ │ │
│contul clienţilor│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii │50 │ │ │
│comerciale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de │51 │ │ │
│comerţ de plătit │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate │ │ │ │
│entităţilor │52 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│7. Sume datorate │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│asociate şi │53 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│controlate în │ │ │ │
│comun │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii, │ │ │ │
│inclusiv datorii │ │ │ │
│fiscale şi │54 │ │ │
│datorii pentru │ │ │ │
│asigurările │ │ │ │
│sociale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL DATORII CE │ │ │ │
│TREBUIE PLĂTITE │ │ │ │
│ÎNTR-O PERIOADĂ │55 │ │ │
│MAI MARE DE UN AN│ │ │ │
│(rd. 47 la 54) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│H. PROVIZIOANE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Provizioane │ │ │ │
│pentru pensii şi │56 │ │ │
│alte obligaţii │ │ │ │
│similare │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Provizioane │57 │ │ │
│pentru impozite │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Alte │58 │ │ │
│provizioane │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL PROVIZIOANE│59 │ │ │
│(rd. 56 la 58) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│I. VENITURI ÎN │ │ │ │
│AVANS │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Subvenţii │60 │ │ │
│pentru investiţii│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Venituri │ │ │ │
│înregistrate în │61 │ │ │
│avans │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL VENITURI ÎN│ │ │ │
│AVANS (rd. 60 + │62 │ │ │
│61) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│J. CAPITAL ŞI │ │ │ │
│REZERVE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│I. CAPITAL, din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│- Capital │63 │ │ │
│subscris vărsat │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│- Capital │64 │ │ │
│subscris nevărsat│ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CAPITAL │65 │ │ │
│(rd. 63 + 64) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│II. PRIME DE │66 │ │ │
│CAPITAL │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│III. REZERVE DIN │ │ │ │
│REEVALUARE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Sold C │67 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│IV. REZERVE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│1. Rezerve legale│68 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│2. Rezerve │ │ │ │
│statutare sau │69 │ │ │
│contractuale │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│3. Alte rezerve │70 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL REZERVE │71 │ │ │
│(rd. 68 la 70) │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Acţiuni proprii │72 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│V. PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA │ │ │ │
│REPORTATĂ │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Sold C │73 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Sold D │74 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│VI. PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA LA │ │ │ │
│SFÂRŞITUL │ │ │ │
│PERIOADEI │ │ │ │
│DE RAPORTARE │ │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Sold C │75 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│Sold D │76 │ │ │
├─────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CAPITALURI │ │ │ │
│PROPRII │ │ │ │
│(rd. 65 + 66 + 67│ │ │ │
│+ 71-72 + 73-74 +│77 │ │ │
│75-76) │ │ │ │
│(20 + 34 + 35-44-│ │ │ │
│55-59-62) │ │ │ │
└─────────────────┴───┴──────────┴──────────┘

        * Imobilizările corporale şi necorporale se înregistrează la valorile nete.
        ** Nu se completează de către asigurătorii care administrează fonduri de pensii facultative.
        *** Se completează de către asigurătorii care administrează fonduri de pensii facultative.

┌─────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│_______________ │Numele şi prenumele _______________│
│Semnătura │Calitatea │
│_________________________│Semnătura _________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │___________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────┘


    2. SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR
                                la data de 30 iunie 2018
                                                                           - lei -

┌───────────────┬───┬──────────────────┐
│ │ │Realizări aferente│
│Denumire │Nr.│perioadei de │
│indicator │rd.│raportare │
│ │ ├──────────┬───────┤
│ │ │precedentă│curentă│
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│A │B │1 │2 │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│1. Venituri din│ │ │ │
│exploatare │ │ │ │
│aferente │ │ │ │
│activităţii │01 │ │ │
│de administrare│ │ │ │
│a fondurilor de│ │ │ │
│pensii │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│2. Alte │ │ │ │
│venituri din │02 │ │ │
│exploatare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE - │03 │ │ │
│TOTAL (rd. 01 +│ │ │ │
│02) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│I. CHELTUIELI │ │ │ │
│MATERIALE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│3. Cheltuieli │ │ │ │
│cu materialele │ │ │ │
│şi alte │04 │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │
│externe (rd. 05│ │ │ │
│la 07) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Cheltuieli │ │ │ │
│cu materialele │05 │ │ │
│consumabile │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Alte │ │ │ │
│cheltuieli cu │06 │ │ │
│materialele │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) Alte │ │ │ │
│cheltuieli │07 │ │ │
│externe (cu │ │ │ │
│energia şi apa)│ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│4. Cheltuieli │ │ │ │
│cu personalul │08 │ │ │
│(rd. 09 + 10) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Salarii │09 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Cheltuieli │ │ │ │
│cu asigurările │10 │ │ │
│şi protecţia │ │ │ │
│socială │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│5. Ajustări │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Ajustări de │ │ │ │
│valoare privind│ │ │ │
│imobilizările │11 │ │ │
│corporale şi │ │ │ │
│necorporale │ │ │ │
│(rd. 12-13) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a.1) Cheltuieli│12 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a.2) Venituri │13 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Ajustări de │ │ │ │
│valoare privind│ │ │ │
│activele │14 │ │ │
│circulante (rd.│ │ │ │
│15-16) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b.1) Cheltuieli│15 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b.2) Venituri │16 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│6. Alte │ │ │ │
│cheltuieli de │17 │ │ │
│exploatare (rd.│ │ │ │
│18 la 20) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Cheltuieli │ │ │ │
│privind │18 │ │ │
│prestaţiile │ │ │ │
│externe │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Cheltuieli │ │ │ │
│cu alte │ │ │ │
│impozite, taxe │19 │ │ │
│şi │ │ │ │
│vărsăminte │ │ │ │
│asimilate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│c) Cheltuieli │ │ │ │
│cu despăgubiri,│ │ │ │
│donaţii şi │20 │ │ │
│activele │ │ │ │
│cedate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│7. Ajustări │ │ │ │
│privind │21 │ │ │
│provizioanele │ │ │ │
│(rd. 22-23) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│a) Cheltuieli │22 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│b) Venituri │23 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI DE │ │ │ │
│EXPLOATARE - │ │ │ │
│TOTAL │24 │ │ │
│(rd. 04 + 08 + │ │ │ │
│11 + 14 + 17 + │ │ │ │
│21) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA DIN │ │ │ │
│ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Profit (rd. │25 │ │ │
│03-24) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │26 │ │ │
│24-03) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│8. Venituri din│ │ │ │
│interese de │27 │ │ │
│participare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- din care, │ │ │ │
│veniturile │ │ │ │
│obţinute de la │28 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│9. Venituri din│ │ │ │
│alte investiţii│ │ │ │
│(plasamente) şi│ │ │ │
│împrumuturi │29 │ │ │
│care fac parte │ │ │ │
│din activele │ │ │ │
│imobilizate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- din care, │ │ │ │
│veniturile │ │ │ │
│obţinute de la │30 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│10. Venituri │ │ │ │
│din dobânzi şi │31 │ │ │
│alte venituri │ │ │ │
│similare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- din care, │ │ │ │
│veniturile │ │ │ │
│obţinute de la │32 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│11. Alte │ │ │ │
│venituri │33 │ │ │
│financiare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE - │ │ │ │
│TOTAL │34 │ │ │
│(rd. 27 + 29 + │ │ │ │
│31 + 33) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│FINANCIARE │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│12. Ajustarea │ │ │ │
│valorii │ │ │ │
│imobilizărilor │ │ │ │
│financiare │ │ │ │
│şi a │ │ │ │
│investiţiilor │35 │ │ │
│financiare │ │ │ │
│(plasamentelor)│ │ │ │
│deţinute ca │ │ │ │
│active │ │ │ │
│circulante (rd.│ │ │ │
│36 - 37) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Cheltuieli │36 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Venituri │37 │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│13. a) │ │ │ │
│Cheltuieli │ │ │ │
│privind │ │ │ │
│dobânzile şi │38 │ │ │
│alte │ │ │ │
│cheltuieli │ │ │ │
│similare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│- din care, │ │ │ │
│cheltuieli în │ │ │ │
│relaţia cu │39 │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│14. Alte │ │ │ │
│cheltuieli │40 │ │ │
│financiare │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│FINANCIARE - │41 │ │ │
│TOTAL (rd. 35 +│ │ │ │
│38 + 40) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA │ │ │ │
│FINANCIARĂ │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Profit (rd. │42 │ │ │
│34-41) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │43 │ │ │
│41-34) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA DIN │ │ │ │
│ACTIVITATEA │ │ │ │
│CURENTĂ │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Profit (rd. 03 │44 │ │ │
│+ 34-24-41) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │45 │ │ │
│24 + 41-03-34) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│15. ALTE │46 │ │ │
│VENITURI │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│16. ALTE │47 │ │ │
│CHELTUIELI │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│17. PROFITUL │ │ │ │
│SAU PIERDEREA │ │ │ │
│DIN ACTIVITATEA│ │ │ │
│EXTRAORDINARĂ │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Profit (rd. │48 │ │ │
│46-47) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │49 │ │ │
│47-46) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI TOTALE│ │ │ │
│(rd. 03 + 34 + │50 │ │ │
│46) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│TOTALE (rd. 24 │51 │ │ │
│+ 41 + 47) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA BRUT │ │ │ │
│(Ă) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Profit (rd. │52 │ │ │
│50-51) │ │ │ │
├───────────────┼───┼──────────┼───────┤
│Pierdere (rd. │53 │ │ │
│51-50) │ │ │ │
└───────────────┴───┴──────────┴───────┘


┌─────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT^1), │
│_______________ │Numele şi prenumele _______________│
│Semnătura │Calitatea^2) │
│_________________________│Semnătura _________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │___________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────┘

        ^1) Raportările contabile sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând numele în clar al acestora.
        ^2) Rândul corespunzător calităţii persoanei care a întocmit situaţiile financiare se completează astfel:
    - director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii
        sau
    – persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.



    SECŢIUNEA 2.2.
    Brokeri de asigurare şi/sau reasigurare
    24. Formularul de bilanţ pentru brokerii de asigurare şi/sau reasigurare este următorul: BILANŢ
                                la data de 30 iunie 2018

┌─────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│Judeţul _______________________│_│_│ │Forma de proprietate ___________│_│_││
│Persoana juridică __________________ │Activitatea preponderentă │
│Adresa: localitatea ________________,│(denumire clasă CAEN) _______________│
│sectorul ______, str. _______________│ │
│nr. ____, bl. ____, sc. ___, ap. ____│Cod clasă CAEN _____________│_│_│_│_││
│Telefon ___________, fax ____________│Cod unic de înregistrare │
│Număr din registrul comerţului │________________│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_││
│_____________________________________│ │
└─────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘

      01 - lei -

┌──┬──────────────────────────────────┬───┬─────────────────────┐
│ │Denumirea elementului │Nr.│Sold la: │
│ │ │rd.├──────────┬──────────┤
│ │ │ │01.01.2018│30.06.2018│
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │A │B │1 │2 │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│A.│ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Cheltuieli de constituire (ct. │01 │ │ │
│ │201- 2801) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Cheltuieli de dezvoltare │02 │ │ │
│ │(ct. 203-2803-2903) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Concesiuni, brevete, licenţe, │ │ │ │
│ │mărci │ │ │ │
│ │comerciale, drepturi şi active │03 │ │ │
│ │similare, dacă │ │ │ │
│ │acestea au fost achiziţionate cu │ │ │ │
│ │titlu oneros │ │ │ │
│ │(ct. 205 + │ │ │ │
│ │208-2805-2808-2905-2908) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Fondul comercial (2071-2807) │04 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Avansuri pentru imobilizări │05 │ │ │
│ │necorporale │ │ │ │
│ │(ct. 4094) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 01 la 05) │06 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Terenuri şi construcţii (ct. │07 │ │ │
│ │211 + 212 + │ │ │ │
│ │215-2811-2812-2815-2911-2912-2915)│ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Instalaţii tehnice şi maşini │08 │ │ │
│ │(ct. 213-2813-2913) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Alte instalaţii, utilaje şi │09 │ │ │
│ │mobilier │ │ │ │
│ │(ct. 214 -2814-2914) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Avansuri şi imobilizări │10 │ │ │
│ │corporale în curs │ │ │ │
│ │(ct. 231 + 235 + 4093-2931-2935) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 07 la 10) │11 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţi │12 │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 261-2961) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Împrumuturi acordate │13 │ │ │
│ │entităţilor afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 2671 + 2672- 2964) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Acţiuni deţinute la entităţile │14 │ │ │
│ │asociate şi │ │ │ │
│ │entităţi controlate în comun │ │ │ │
│ │(ct. 262 + 263-2962) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Împrumuturi acordate │15 │ │ │
│ │entităţilor asociate │ │ │ │
│ │şi entităţi controlate în comun │ │ │ │
│ │(ct. 2673 + 2674-2965) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Investiţii deţinute ca │16 │ │ │
│ │imobilizări │ │ │ │
│ │(ct. 265-2963) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Alte împrumuturi şi obligaţiuni│17 │ │ │
│ │(ct. 2675 + 2676 + 2677 + 2678 + │ │ │ │
│ │2679-2966- │ │ │ │
│ │2968) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 12 la 17) │18 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL (rd. 06│19 │ │ │
│ │+ 11 + 18) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│B.│ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. STOCURI │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Materiale consumabile şi alte │20 │ │ │
│ │active │ │ │ │
│ │circulante de natura stocurilor │ │ │ │
│ │(ct. 302 + 303-392) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Avansuri pentru cumpărări de │21 │ │ │
│ │stocuri │ │ │ │
│ │(din ct. 4091) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 20 + 21) │22 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. CREANŢE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Creanţe legate de activitatea │ │ │ │
│ │de │23 │ │ │
│ │intermediere (ct. 403* + 411 + │ │ │ │
│ │412-491) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Sume de încasat de la │24 │ │ │
│ │entităţile afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 451*-495) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Sume de încasat de la │ │ │ │
│ │entităţile asociate │25 │ │ │
│ │şi controlate în comun (ct. │ │ │ │
│ │453*-495) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Alte creanţe (ct. 4092 + 418 + │ │ │ │
│ │425 + 4282 + │ │ │ │
│ │431* + 436* + 437* + 4382 + 441* +│26 │ │ │
│ │4424 + │ │ │ │
│ │4428* + 443* + 444* + 445 + 446* +│ │ │ │
│ │447* + │ │ │ │
│ │4482 + 4581 + 461 + 4 64 + │ │ │ │
│ │473*-496 + 5182) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Creanţe privind capitalul │27 │ │ │
│ │subscris şi │ │ │ │
│ │nevărsat (ct. 456- 495) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 23 la 27) │28 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. INVESTIŢII PE TERMEN SCURT │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Acţiuni deţinute la entităţile │29 │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 501-591) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Alte investiţii pe termen scurt│30 │ │ │
│ │(ct. 505 + 506 + 508-595- 596-598 │ │ │ │
│ │+ 5112 + │ │ │ │
│ │5113) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 29 la 30) │31 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │32 │ │ │
│ │(ct. 5111 + 512 + 531 + 532 + 541 │ │ │ │
│ │+ 542) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL │33 │ │ │
│ │(rd. 22 + 28 + 31 + 32) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│C.│CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │34 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│D.│DATORII: SUMELE CARE TREBUIE │ │ │ │
│ │PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│ │PERIOADĂ DE PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni │35 │ │ │
│ │prezentându-se separat │ │ │ │
│ │împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni │ │ │ │
│ │convertibile │ │ │ │
│ │(ct. 161 + 1681-169) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de │ │ │ │
│ │credit │36 │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + │ │ │ │
│ │1627 + 1682 + │ │ │ │
│ │5191 + 5192 + 5198) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Datorii legate de activitatea │ │ │ │
│ │de │37 │ │ │
│ │intermediere (ct. 401 + 402 + │ │ │ │
│ │403**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Sume datorate entităţilor │38 │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 451**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Sume datorate entităţilor │ │ │ │
│ │asociate şi │39 │ │ │
│ │entităţilor controlate în comun │ │ │ │
│ │(ct. 1663 + │ │ │ │
│ │1686 + 2692 + 2693 + 453**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Alte datorii, inclusiv │ │ │ │
│ │datoriile fiscale şi │ │ │ │
│ │datoriile privind asigurările │ │ │ │
│ │sociale │ │ │ │
│ │(ct. 1623 + 1626 + 167 + 1687 + │40 │ │ │
│ │2695 + 408 + │ │ │ │
│ │419 + 421 + 422 + 423 + 424 + 425 │ │ │ │
│ │+ 426 + │ │ │ │
│ │427 + 4281 + 431** + 436** + 437**│ │ │ │
│ │+ 4381 + │ │ │ │
│ │441** + 4423 + 4428** + 443** + │ │ │ │
│ │444** + │ │ │ │
│ │446** + 447** + 4481 + 455 + 456**│ │ │ │
│ │+ 457 + │ │ │ │
│ │4582 + 462 + 463 + 473** + 475 + │ │ │ │
│ │509 + 5181 + │ │ │ │
│ │5194 + 5195 + 5196 + 5197) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 35 la 40) │41 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│E.│ACTIVE CIRCULANTE NETE/DATORII │42 │ │ │
│ │CURENTE NETE │ │ │ │
│ │(rd. 33 + 34-41-56) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│F.│TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE│43 │ │ │
│ │(rd. 19 + 42-55) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│G │DATORII: SUMELE CARE TREBUIE │ │ │ │
│ │PLĂTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│ │PERIOADĂ MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Împrumuturi din emisiunea de │ │ │ │
│ │obligaţiuni, │44 │ │ │
│ │prezentându-se separat │ │ │ │
│ │împrumuturile din │ │ │ │
│ │emisiunea de obligaţiuni │ │ │ │
│ │convertibile │ │ │ │
│ │(ct. 161 + 1681-169) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Sume datorate instituţiilor de │ │ │ │
│ │credit │45 │ │ │
│ │(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + │ │ │ │
│ │1627 + 1682 + │ │ │ │
│ │5191 + 5192 + 5198) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Datorii legate de activitatea │ │ │ │
│ │de │46 │ │ │
│ │intermediere (ct. 401 + 402 + │ │ │ │
│ │403**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │4. Sume datorate entităţilor │47 │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
│ │(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 451**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │5. Sume datorate entităţilor │ │ │ │
│ │asociate şi │48 │ │ │
│ │entităţilor controlate în comun │ │ │ │
│ │(ct. 1663 + 1686 + 2692 + 2693 + │ │ │ │
│ │453**) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │6. Alte datorii, inclusiv │ │ │ │
│ │datoriile fiscale şi │ │ │ │
│ │datoriile privind asigurările │ │ │ │
│ │sociale │ │ │ │
│ │(ct. 1623 + 1626 + 167 + 1687 + │49 │ │ │
│ │2695 + 408 + │ │ │ │
│ │419 + 421** + 422 + 423 + 424 + │ │ │ │
│ │425 + 426 + │ │ │ │
│ │427 + 4281 + 431** + 436** + 437**│ │ │ │
│ │+ 4381 + │ │ │ │
│ │441 + 4423 + 4428** + 443** + │ │ │ │
│ │444** + 446** + │ │ │ │
│ │447** + 4481 + 455 + 456** + 457 +│ │ │ │
│ │4582 + │ │ │ │
│ │462 + 473** + 475 + 509 + 5181 + │ │ │ │
│ │5194 + │ │ │ │
│ │5195 + 5196 + 5197) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 44 la 49) │50 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│H │PROVIZIOANE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Provizioane pentru pensii şi │51 │ │ │
│ │obligaţii │ │ │ │
│ │similare (ct. 1515) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Provizioane pentru impozite │52 │ │ │
│ │(ct. 1516) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Alte provizioane │53 │ │ │
│ │(ct. 1511 + 1512 + 1513 + 1514 + │ │ │ │
│ │1517 + 1518) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 51 la 53) │54 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│I.│VENITURI ÎN AVANS │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Subvenţii (ct. 445) │55 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Venituri înregistrate în avans │56 │ │ │
│ │(ct. 472) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Fondul comercial negativ (ct. │57 │ │ │
│ │2075) │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL (rd. 55 + 56 + 57) │58 │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│J.│CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├──┼──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │I. CAPITAL (rd. 60 + 61 + 62 + 63)│59 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Capital subscris vărsat (ct. │60 │ │ │
│ │1012) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Capital subscris nevărsat (ct. │61 │ │ │
│ │1011) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Elemente similare capitalului │62 │ │ │
│ │social (ct. 102) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Alte elemente de capital propriu │63 │ │ │
│ │(ct. 103) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │II. PRIME DE CAPITAL (ct. 104) │64 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │III. REZERVE DIN REEVALUARE (ct. │65 │ │ │
│ │105) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │IV. REZERVE (rd. 67 + 68 + 69) │66 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │1. Rezerve legale (ct. 1061) │67 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │2. Rezerve statutare sau │68 │ │ │
│ │contractuale │ │ │ │
│ │(ct. 1063) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │3. Alte rezerve (1068) │69 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Acţiuni proprii (ct. 109) │70 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Câştiguri legate de instrumentele │71 │ │ │
│ │de │ │ │ │
│ │capitaluri proprii (ct. 141) │ │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Pierderi legate de instrumentele │72 │ │ │
│ │de capitaluri │ │ │ │
│ │proprii (ct. 149) │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────┬────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │V. PROFITUL SAU PIERDEREA │Sold│73 │ │ │
│ │REPORTAT(Ă) │C │ │ │ │
│ │(ct. 117) ├────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │ │Sold│74 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────┼────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │VI. PROFITUL SAU PIERDEREA LA│Sold│75 │ │ │
│ │SFÂRŞITUL PERIOADEI DE │C │ │ │ │
│ │RAPORTARE ├────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │(ct. 121) │Sold│76 │ │ │
│ │ │D │ │ │ │
│ ├─────────────────────────────┴────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │Repartizarea profitului (ct. 129) │77 │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼───┼──────────┼──────────┤
│ │CAPITALURI PROPRII - TOTAL │78 │ │ │
│ │(rd. 59 + 64 + 65 + 66-70 + 71-72 │ │ │ │
│ │+ 73-74 + │ │ │ │
│ │75-76-77) (rd. 78=rd. 43-50-54) │ │ │ │
└──┴──────────────────────────────────┴───┴──────────┴──────────┘

        * Soldurile debitoare ale conturilor respective.
        ** Solduri creditoare ale conturilor respective.

┌──────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│________________ │Numele şi prenumele _________________│
│Semnătura │Calitatea │
│__________________________│Semnătura ___________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │_____________________________________│
│ │ │
└──────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘


    25. Formularul Cont de profit şi pierdere pentru brokerii de asigurare şi/sau reasigurare este următorul: CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
                                la data de 30 iunie 2018
      02 - lei -

┌──────────────────┬───┬──────────────────┐
│Denumirea │Nr.│Realizări aferente│
│indicatorilor │rd.│perioadei de │
│ │ │raportare │
│ │ ├──────────┬───────┤
│ │ │precedentă│curentă│
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│A │B │1 │2 │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│1. │activitatea de│01 │ │ │
│ │brokeraj │ │ │ │
│ │(rd. 02 + 05 +│ │ │ │
│ │06 + 07 + 08) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) negocierea │ │ │ │
│ │contractelor │ │ │ │
│ │de asigurare │02 │ │ │
│ │şi │ │ │ │
│ │reasigurare │ │ │ │
│ │(ct. 7071), │ │ │ │
│ │(rd. 03 + 04) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a.1) │ │ │ │
│ │negocierea │03 │ │ │
│ │contractelor │ │ │ │
│ │de asigurare │ │ │ │
│ │(ct. 70711) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a.2) │ │ │ │
│ │negocierea │04 │ │ │
│ │contractelor │ │ │ │
│ │de reasigurare│ │ │ │
│ │(ct. 70712) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) efectuarea │ │ │ │
│ │inspecţiilor │05 │ │ │
│ │de risc (ct. │ │ │ │
│ │7072) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │c) │ │ │ │
│ │regularizări │ │ │ │
│ │în caz de │06 │ │ │
│ │daune (ct. │ │ │ │
│ │7073) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │d) comisariat │ │ │ │
│ │de avarii (ct.│07 │ │ │
│ │7074) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │e) alte │ │ │ │
│ │activităţi în │ │ │ │
│ │legătură cu │08 │ │ │
│ │obiectul de │ │ │ │
│ │activitate │ │ │ │
│ │(ct. 7078) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Reduceri │ │ │ │
│2 │comerciale │09 │ │ │
│ │acordate (ct. │ │ │ │
│ │709) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│3. │subvenţii de │10 │ │ │
│ │exploatare │ │ │ │
│ │(ct. 741) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Alte venituri │ │ │ │
│ │din exploatare│11 │ │ │
│ │(ct. 706 + 721│ │ │ │
│4. │+ 722 + 725 + │ │ │ │
│ │758 + 7815) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │venituri din │ │ │ │
│ │fondul │12 │ │ │
│ │comercial │ │ │ │
│ │negativ (ct. │ │ │ │
│ │7815) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│5 │reevaluarea │13 │ │ │
│ │imobilizărilor│ │ │ │
│ │corporale (ct.│ │ │ │
│ │755) │ │ │ │
├───┴──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE - TOTAL│14 │ │ │
│(rd. 01-09 + 10 + │ │ │ │
│11 + 13) │ │ │ │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│ │serviciile │ │ │ │
│ │prestate de │ │ │ │
│ │terţi (ct. 605│15 │ │ │
│ │+ 611 + 612 + │ │ │ │
│ │613 + 614 + │ │ │ │
│ │615 + 621 + │ │ │ │
│6 │622 + 623 + │ │ │ │
│ │624 + 625 + │ │ │ │
│ │626 + │ │ │ │
│ │627 + 628) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │cheltuieli cu │16 │ │ │
│ │colaboratorii │ │ │ │
│ │(ct. 621) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Cheltuieli │ │ │ │
│ │cu materialele│ │ │ │
│ │consumabile şi│ │ │ │
│ │materialele de│17 │ │ │
│ │natura │ │ │ │
│ │obiectelor de │ │ │ │
│ │inventar │ │ │ │
│ │(ct. 602 + │ │ │ │
│ │603) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Reduceri │ │ │ │
│7 │comerciale │18 │ │ │
│ │primite (ct. │ │ │ │
│ │609) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │alte impozite,│ │ │ │
│ │taxe şi │19 │ │ │
│ │vărsăminte │ │ │ │
│8 │asimilate (ct.│ │ │ │
│ │633 + 635 + │ │ │ │
│ │6586) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │taxa de │20 │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │
│ │(ct. 6331) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │personalul │21 │ │ │
│ │(rd. 22 + 23) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│9. │a) Salarii şi │ │ │ │
│ │indemnizaţii │22 │ │ │
│ │(ct. 641 + 642│ │ │ │
│ │+ 643 + 644) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Cheltuieli │ │ │ │
│ │cu asigurările│ │ │ │
│ │sociale şi │23 │ │ │
│ │protecţia │ │ │ │
│ │socială (ct. │ │ │ │
│ │645 + 646) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│10 │protecţia │24 │ │ │
│ │mediului │ │ │ │
│ │înconjurător │ │ │ │
│ │(ct. 652) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│11 │reevaluarea │25 │ │ │
│ │imobilizărilor│ │ │ │
│ │corporale (ct.│ │ │ │
│ │655) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│ │privind │ │ │ │
│12 │calamităţile │26 │ │ │
│ │şi alte │ │ │ │
│ │evenimente │ │ │ │
│ │similare (ct. │ │ │ │
│ │6587) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli cu │ │ │ │
│ │comisioanele │ │ │ │
│13 │datorate │27 │ │ │
│ │asistenţilor │ │ │ │
│ │în brokeraj │ │ │ │
│ │(ct. 656) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Ajustări de │ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │28 │ │ │
│ │imobilizările │ │ │ │
│14 │corporale şi │ │ │ │
│ │imobilizările │ │ │ │
│ │necorporale │ │ │ │
│ │(rd. 29-30) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │ │ │ │
│ │(ct. 6811 + │29 │ │ │
│ │6813 + 6817) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Venituri │ │ │ │
│ │(ct. 7813 + │30 │ │ │
│ │7815) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Ajustări de │ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │31 │ │ │
│ │activele │ │ │ │
│15 │circulante │ │ │ │
│ │(rd. 32-33) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │ │ │ │
│ │(ct. 654 + │32 │ │ │
│ │6814) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Venituri │ │ │ │
│ │(ct. 754 + │33 │ │ │
│ │7814) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli de │34 │ │ │
│ │exploatare │ │ │ │
│ │(rd. 35 + 36) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │ │ │ │
│16 │cu │ │ │ │
│ │despăgubiri, │ │ │ │
│ │donaţii şi │35 │ │ │
│ │activele │ │ │ │
│ │cedate (ct. │ │ │ │
│ │6581 + 6582 + │ │ │ │
│ │6583) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli de │36 │ │ │
│ │exploatare │ │ │ │
│ │(ct. 6588) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Ajustări │ │ │ │
│ │privind │37 │ │ │
│17 │provizioanele │ │ │ │
│ │(rd. 38-39) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │38 │ │ │
│ │(ct. 6812) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Venituri │39 │ │ │
│ │(ct. 7812) │ │ │ │
├───┴──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI DE │ │ │ │
│EXPLOATARE - TOTAL│40 │ │ │
│(rd. 15 + 17-18 + │ │ │ │
│19 + 21 + 24 + 25 │ │ │ │
│+ 26 + 27 + │ │ │ │
│28 + 31 + 34 + 37)│ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│PROFITUL SAU │ │ │ │
│PIERDEREA DIN │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Profit (rd. │41 │ │ │
│ │14-40) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Pierdere (rd. │42 │ │ │
│ │40-14) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│ │interese de │43 │ │ │
│ │participare │ │ │ │
│18.│(ct. 7611 + │ │ │ │
│ │7612 + 7613) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │veniturile │44 │ │ │
│ │obţinute de la│ │ │ │
│ │entităţi │ │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Venituri din │ │ │ │
│ │dobânzi (ct. │45 │ │ │
│19 │766) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │veniturile │46 │ │ │
│ │obţinute de la│ │ │ │
│ │entităţile │ │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Alte venituri │ │ │ │
│ │financiare │ │ │ │
│ │(ct. 7615 + │47 │ │ │
│ │762 + 764 + │ │ │ │
│20.│765 + 767 + │ │ │ │
│ │768) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │venituri din │ │ │ │
│ │alte │48 │ │ │
│ │imobilizări │ │ │ │
│ │financiare │ │ │ │
│ │(ct. 7615) │ │ │ │
├───┴──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI │ │ │ │
│FINANCIARE - TOTAL│49 │ │ │
│(rd. 43 + 45 + 47)│ │ │ │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Ajustări de │ │ │ │
│ │valoare │ │ │ │
│ │privind │50 │ │ │
│21.│imobilizările │ │ │ │
│ │financiare │ │ │ │
│ │(rd. 51-52) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │a) Cheltuieli │51 │ │ │
│ │(ct. 686) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │b) Venituri │52 │ │ │
│ │(ct. 786) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Cheltuieli │ │ │ │
│ │privind │53 │ │ │
│ │dobânzile (ct.│ │ │ │
│22 │666) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │- din care, │ │ │ │
│ │cheltuielile │54 │ │ │
│ │în relaţia cu │ │ │ │
│ │entităţile │ │ │ │
│ │afiliate │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Alte │ │ │ │
│ │cheltuieli │ │ │ │
│23 │financiare │55 │ │ │
│ │(ct. 663 + 664│ │ │ │
│ │+ 665 + 667 + │ │ │ │
│ │668) │ │ │ │
├───┴──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI │ │ │ │
│FINANCIARE - TOTAL│56 │ │ │
│(rd. 50 + 53 + 55)│ │ │ │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │PROFITUL SAU │ │ │ │
│24.│PIERDEREA │ │ │ │
│ │FINANCIAR(Ă): │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Profit (rd. │57 │ │ │
│ │49-56) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Pierdere (rd. │58 │ │ │
│ │56-49) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │PROFITUL SAU │ │ │ │
│ │PIERDEREA │ │ │ │
│25.│CURENT(Ă) │ │ │ │
│ ├──────────────┤59 │ │ │
│ │Profit (rd. 14│ │ │ │
│ │+ 49-40-56) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Pierdere (rd. │60 │ │ │
│ │40 + 56-14-49)│ │ │ │
├───┴──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│VENITURI TOTALE │61 │ │ │
│(rd. 14 + 49) │ │ │ │
├──────────────────┼───┼──────────┼───────┤
│CHELTUIELI TOTALE │62 │ │ │
│(rd. 40 + 56) │ │ │ │
├───┬──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │PROFITUL SAU │ │ │ │
│ │PIERDEREA BRUT│ │ │ │
│26 │(Ă) │ │ │ │
│ ├──────────────┤63 │ │ │
│ │Profit (rd. │ │ │ │
│ │61-62) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Pierdere (rd. │64 │ │ │
│ │62-61) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Impozitul pe │ │ │ │
│27.│profit (ct. │65 │ │ │
│ │691) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Alte impozite │ │ │ │
│ │neprezentate │ │ │ │
│28 │la elementele │66 │ │ │
│ │de │ │ │ │
│ │mai sus (ct. │ │ │ │
│ │698) │ │ │ │
├───┼──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │PROFITUL SAU │ │ │ │
│ │PIERDEREA NET │ │ │ │
│ │(Ă) A │ │ │ │
│ │PERIOADEI DE │ │ │ │
│29.│RAPORTARE: │ │ │ │
│ ├──────────────┤ │ │ │
│ │Profit (rd. │67 │ │ │
│ │61-62-65-66) │ │ │ │
│ │(F02.67= │ │ │ │
│ │F01.75) │ │ │ │
│ ├──────────────┼───┼──────────┼───────┤
│ │Pierdere (rd. │ │ │ │
│ │62-61 + 65 + │68 │ │ │
│ │66) │ │ │ │
│ │(F02.68= │ │ │ │
│ │F01.76) │ │ │ │
└───┴──────────────┴───┴──────────┴───────┘


┌──────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT, │
│________________ │Numele şi prenumele _________________│
│Semnătura │Calitatea │
│__________________________│Semnătura ___________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │_____________________________________│
│ │ │
└──────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘


    26. Formularul Date informative pentru brokerii de asigurare şi/sau reasigurare este următorul: DATE INFORMATIVE
                                la data de 30 iunie 2018
      03

┌────────────────────┬───┬─────────────┬─────────────┐
│I. Date privind │Nr.│Nr. unităţi │Sume - lei - │
│rezultatul │rd.├─────────────┼─────────────┤
│înregistrat │ │1 │2 │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Unităţi care au │ │ │ │
│înregistrat profit │01 │ │ │
│(F03.01.2=F01.75.2) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Unităţi care au │ │ │ │
│înregistrat │02 │ │ │
│pierdere (F03.01.2= │ │ │ │
│F01.76.2) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┬───────┴─────────────┤
│ │ │ │din care: │
│ │ │Total├──────────┬──────────┤
│II. Date privind │Nr.│col. │Pentru │Pentru │
│plăţile restante │rd.│2 + 3│activitate│activitate│
│ │ │ │curentă │de │
│ │ │ │ │investiţii│
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│A │B │1 │2 │3 │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Plăţi restante - │ │ │ │ │
│total │ │ │ │ │
│(rd. 04 + 08 + 12 + │03 │ │ │ │
│18 la 21) │ │ │ │ │
│(F01.(41 + 50).2 ≥ │ │ │ │ │
│F03.03.1) │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Furnizori restanţi -│ │ │ │ │
│total │04 │ │ │ │
│(rd. 05 la 07) │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- peste 30 de zile │05 │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- peste 90 de zile │06 │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- peste 1 an │07 │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Obligaţii restante │ │ │ │ │
│provenite din │ │ │ │ │
│activitatea de │ │ │ │ │
│intermediere │08 │ │ │ │
│(ct. 401 + 402 + │ │ │ │ │
│403) │ │ │ │ │
│Total (rd. 9 + 10 + │ │ │ │ │
│11) │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- până în 30 zile │09 │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- între 31 şi 90 │10 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- peste 90 zile │11 │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Obligaţii restante │ │ │ │ │
│faţă de bugetul │ │ │ │ │
│asigurărilor sociale│12 │ │ │ │
│- total │ │ │ │ │
│(rd. 13 la 17) │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- contribuţii pentru│ │ │ │ │
│asigurări │ │ │ │ │
│sociale de stat │ │ │ │ │
│datorate de │13 │ │ │ │
│angajatori, │ │ │ │ │
│salariaţi şi alte │ │ │ │ │
│persoane │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- contribuţii pentru│ │ │ │ │
│fondul │14 │ │ │ │
│asigurărilor sociale│ │ │ │ │
│de sănătate │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- contribuţia pentru│ │ │ │ │
│pensia │15 │ │ │ │
│suplimentară │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- contribuţii pentru│ │ │ │ │
│bugetul │16 │ │ │ │
│asigurărilor pentru │ │ │ │ │
│şomaj │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- alte datorii │17 │ │ │ │
│sociale │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Obligaţii restante │ │ │ │ │
│faţă de bugetele │18 │ │ │ │
│fondurilor speciale │ │ │ │ │
│şi alte fonduri │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Obligaţii restante │ │ │ │ │
│faţă de alţi │19 │ │ │ │
│creditori │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Impozite şi taxe │ │ │ │ │
│neplătite la │ │ │ │ │
│termenul stabilit la│20 │ │ │ │
│bugetul de │ │ │ │ │
│stat, din care: │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│- contribuţia │ │ │ │ │
│asiguratorie pentru │20a│ │ │ │
│muncă │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┼──────────┼──────────┤
│Impozite şi taxe │ │ │ │ │
│neplătite la │ │ │ │ │
│termenul stabilit la│21 │ │ │ │
│bugetele │ │ │ │ │
│locale │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────┴───────┬──┴──────────┤
│III. Număr mediu de │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018│
│salariaţi │rd.│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│A │B │1 │2 │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Număr mediu de │22 │ │ │
│salariaţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Numărul efectiv de │ │ │ │
│salariaţi │ │ │ │
│existenţi la │23 │ │ │
│sfârşitul perioadei,│ │ │ │
│respectiv la data de│ │ │ │
│30 iunie │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┴─────────────┤
│IV. Redevenţe │ │ │
│plătite în cursul │ │ │
│perioadei de │Nr.│Sume - lei - │
│raportare, subvenţii│rd.│ │
│încasate şi creanţe │ │ │
│restante │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│A │B │1 │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Chirii plătite în │ │ │
│cursul perioadei │24 │ │
│de raportare pentru │ │ │
│terenuri*) │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│servicii plătite │ │ │
│către persoane │25 │ │
│nerezidente, │ │ │
│din care: │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- impozitul datorat │ │ │
│la bugetul de │26 │ │
│stat │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Venituri brute din │ │ │
│servicii plătite │ │ │
│către persoane │ │ │
│nerezidente din │27 │ │
│statele membre ale │ │ │
│Uniunii │ │ │
│Europene, din care: │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- impozitul datorat │ │ │
│la bugetul de │28 │ │
│stat │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Subvenţii încasate │ │ │
│în cursul │29 │ │
│perioadei de │ │ │
│raportare, din care:│ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- subvenţii încasate│ │ │
│în cursul │ │ │
│perioadei de │30 │ │
│raportare aferente │ │ │
│activelor │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- subvenţii aferente│ │ │
│veniturilor, │31 │ │
│din care: │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- subvenţii pt. │ │ │
│stimularea │32 │ │
│ocupării forţei de │ │ │
│muncă**) │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Creanţe restante, │ │ │
│care nu au fost │ │ │
│încasate la │ │ │
│termenele prevăzute │ │ │
│în │33 │ │
│contractele │ │ │
│comerciale şi/sau în│ │ │
│actele normative în │ │ │
│vigoare, │ │ │
│din care: │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- creanţe restante │ │ │
│de la entităţi │ │ │
│din sectorul │34 │ │
│majoritar sau │ │ │
│integral │ │ │
│de stat │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│- creanţe restante │ │ │
│de la entităţi │35 │ │
│din sectorul privat │ │ │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│V. Tichete acordate │Nr.│Sume │
│salariaţilor │rd.│- lei - │
├────────────────────┼───┼───────────────────────────┤
│Contravaloarea │ │ │
│tichetelor acordate │36 │ │
│salariaţilor (ct. │ │ │
│642) │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┬─────────────┤
│VI. Alte informaţii │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018│
│ │rd.│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Avansuri acordate │ │ │ │
│pentru │ │ │ │
│imobilizări │37 │ │ │
│necorporale (ct. │ │ │ │
│4094) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Avansuri acordate │ │ │ │
│pentru │38 │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│corporale (ct. 4093)│ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Imobilizări │ │ │ │
│financiare, în sume │39 │ │ │
│brute (rd. 40 + 48) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Acţiuni deţinute la │ │ │ │
│entităţile │ │ │ │
│afiliate, interese │ │ │ │
│de participare, │ │ │ │
│alte titluri │40 │ │ │
│imobilizate şi │ │ │ │
│obligaţiuni, în sume│ │ │ │
│brute │ │ │ │
│(rd. 41 la 47) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni cotate │41 │ │ │
│emise de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni necotate │ │ │ │
│emise de │42 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- părţi sociale │43 │ │ │
│emise de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- obligaţiuni emise │44 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni emise de │ │ │ │
│organismele de │ │ │ │
│plasament colectiv │45 │ │ │
│emise de │ │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni şi părţi │ │ │ │
│sociale emise de │46 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- obligaţiuni emise │47 │ │ │
│de nerezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe imobilizate,│ │ │ │
│în sume brute │48 │ │ │
│(rd. 49 + 50) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în lei │ │ │ │
│şi │ │ │ │
│exprimate în lei a │49 │ │ │
│căror decontare │ │ │ │
│se face în funcţie │ │ │ │
│de cursul unei │ │ │ │
│valute (din ct. 267)│ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe │ │ │ │
│imobilizate în │50 │ │ │
│valută │ │ │ │
│(din ct. 267) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│acordate │ │ │ │
│furnizorilor şi alte│51 │ │ │
│conturi asimilate, │ │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(ct. 4091 + 4092 + │ │ │ │
│418), din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe comerciale│ │ │ │
│externe, │ │ │ │
│avansuri acordate │ │ │ │
│furnizorilor │ │ │ │
│externi şi alte │52 │ │ │
│conturi asimilate, │ │ │ │
│în sume brute (din │ │ │ │
│ct. 4091 + din │ │ │ │
│ct. 4092 + din ct. │ │ │ │
│418) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe legate de │ │ │ │
│activitatea de │ │ │ │
│intermediere (ct. │53 │ │ │
│403 + 411 + 412), │ │ │ │
│(rd. 54 la 57) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- până în 30 zile │54 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- între 31 şi 90 │55 │ │ │
│zile │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- peste 90 zile │56 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe neîncasate │ │ │ │
│la termenul │57 │ │ │
│stabilit (din ct. │ │ │ │
│403 + 411 + 412) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe în legătură │ │ │ │
│cu personalul │58 │ │ │
│şi conturi asimilate│ │ │ │
│(ct. 425 + 4282) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe în legătură │ │ │ │
│cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale│ │ │ │
│şi bugetul │ │ │ │
│statului (din ct. │ │ │ │
│431 + 436 + 437 + │59 │ │ │
│4382 + 441 + 4424 + │ │ │ │
│4428 + 444 + │ │ │ │
│445 + 446 + 447 + │ │ │ │
│4482), │ │ │ │
│(rd. 60 la 64) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale│60 │ │ │
│(din ct. 431 + 436 +│ │ │ │
│437 + 4382) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe fiscale în│ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul statului │61 │ │ │
│(din ct. 441 + │ │ │ │
│4424 + 4428 + 444 + │ │ │ │
│446) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- subvenţii de │ │ │ │
│încasat │62 │ │ │
│(din ct. 445) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- fonduri speciale -│ │ │ │
│taxe şi │63 │ │ │
│vărsăminte asimilate│ │ │ │
│(din ct. 447) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- alte creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │64 │ │ │
│bugetul statului │ │ │ │
│(din ct. 4482) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţele entităţii │ │ │ │
│în relaţiile cu │ │ │ │
│entităţile afiliate │65 │ │ │
│(ct. 451), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe cu │ │ │ │
│entităţi afiliate │ │ │ │
│nerezidente (din ct.│66 │ │ │
│451), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- creanţe comerciale│ │ │ │
│cu entităţi │67 │ │ │
│afiliate nerezidente│ │ │ │
│(din ct. 451) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Creanţe în legătură │ │ │ │
│cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale│ │ │ │
│şi bugetul │ │ │ │
│statului neîncasate │ │ │ │
│la termenul │68 │ │ │
│stabilit (din ct. │ │ │ │
│431 + 436 + 437 + │ │ │ │
│4382 + 441 + 4424 + │ │ │ │
│4428 + 444 + │ │ │ │
│445 + 446 + 447 + │ │ │ │
│4482) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Alte creanţe (din │ │ │ │
│ct. 453 + 455 + │ │ │ │
│456 + 4582 + 461 + │69 │ │ │
│471 + 473), │ │ │ │
│(rd. 70 la 72) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- decontări privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, │ │ │ │
│decontări cu │ │ │ │
│acţionarii/asociaţii│ │ │ │
│privind │70 │ │ │
│capitalul, decontări│ │ │ │
│din operaţii │ │ │ │
│în participaţie (din│ │ │ │
│ct. 453 + │ │ │ │
│455 + 456 + 4582) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- alte creanţe în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│persoanele fizice şi│ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│juridice, altele │ │ │ │
│decât creanţele │ │ │ │
│în legătură cu │71 │ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului), │ │ │ │
│(din ct. 461 + 471 +│ │ │ │
│473) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- sumele preluate │ │ │ │
│din ct. 542 │ │ │ │
│"Avansuri de │ │ │ │
│trezorerie" │ │ │ │
│reprezentând │ │ │ │
│avansurile de │72 │ │ │
│trezorerie, acordate│ │ │ │
│potrivit │ │ │ │
│legii şi nedecontate│ │ │ │
│până la data │ │ │ │
│de raportare (din │ │ │ │
│ct. 461) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Dobânzi de încasat │ │ │ │
│(ct. 5187), │73 │ │ │
│din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- de la nerezidenţi │74 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │
│acordate │75 │ │ │
│operatorilor │ │ │ │
│economici***) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Investiţii pe termen│ │ │ │
│scurt, în sume │ │ │ │
│brute (ct. 501 + 505│76 │ │ │
│+ 506 + 508), │ │ │ │
│(rd. 77 la 83) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni cotate │77 │ │ │
│emise de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni necotate │ │ │ │
│emise de │78 │ │ │
│rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- părţi sociale │79 │ │ │
│emise de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- obligaţiuni emise │80 │ │ │
│de rezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni emise de │ │ │ │
│organismele de │81 │ │ │
│plasament colectiv │ │ │ │
│rezidente │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni emise de │82 │ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- obligaţiuni emise │83 │ │ │
│de nerezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Alte valori de │84 │ │ │
│încasat (ct. 511) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Casa în lei şi în │ │ │ │
│valută │85 │ │ │
│(rd. 86 + 87) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în lei (ct. 5311) │86 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în valută (ct. │87 │ │ │
│5314) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Conturi curente la │ │ │ │
│bănci în lei şi │88 │ │ │
│în valută (rd. 89 + │ │ │ │
│91) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în lei (ct. 5121),│89 │ │ │
│din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- conturi curente în│ │ │ │
│lei deschise │90 │ │ │
│la bănci nerezidente│ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în valută (ct. │91 │ │ │
│5124), din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- conturi curente în│ │ │ │
│valută │92 │ │ │
│deschise la bănci │ │ │ │
│nerezidente │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Alte conturi curente│ │ │ │
│la bănci şi │93 │ │ │
│acreditive (rd. 94 +│ │ │ │
│95) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- sume în curs de │ │ │ │
│decontare, │ │ │ │
│acreditive şi alte │ │ │ │
│valori de │94 │ │ │
│încasat, în lei (din│ │ │ │
│ct. │ │ │ │
│5125 + 532 + 5411) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- sume în curs de │ │ │ │
│decontare şi │ │ │ │
│acreditive în valută│95 │ │ │
│(din ct. │ │ │ │
│5125 + 5412) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datorii (rd. 97 + │ │ │ │
│100 + 103 + 104 + │ │ │ │
│108 + 112 + 114 + │96 │ │ │
│115 + 120 + 123 + │ │ │ │
│126 + 131), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Credite bancare │ │ │ │
│externe pe termen │ │ │ │
│scurt (ct. 5194 + │97 │ │ │
│5195), │ │ │ │
│(rd. 98 + 99) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în lei │98 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în valută │99 │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Credite bancare │ │ │ │
│externe pe termen │ │ │ │
│lung (din ct. 1623 +│100│ │ │
│1624 + 1625), │ │ │ │
│(rd. 101 + 102) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în lei │101│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în valută │102│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Credite de la │ │ │ │
│trezoreria statului │ │ │ │
│şi dobânzile │103│ │ │
│aferente │ │ │ │
│(din ct. 1626 + │ │ │ │
│1682) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Alte împrumuturi şi │ │ │ │
│dobânzile │ │ │ │
│aferente (ct. 167 + │104│ │ │
│1685 + 1686 + │ │ │ │
│1687), (rd. 105 + │ │ │ │
│106) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în lei şi │ │ │ │
│exprimate în lei, a │ │ │ │
│căror decontare se │105│ │ │
│face în funcţie │ │ │ │
│de cursul unei │ │ │ │
│valute │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- în valută │106│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│concesiunilor │107│ │ │
│primite │ │ │ │
│(din ct. 167) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datorii legate de │ │ │ │
│activitatea de │ │ │ │
│intermediere (din │108│ │ │
│ct. 401 + 402 + │ │ │ │
│403), (rd. 109 la │ │ │ │
│111) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- până în 30 zile │109│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- între 31 şi 90 │110│ │ │
│zile │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- peste 90 zile │111│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datorii comerciale, │ │ │ │
│avansuri │ │ │ │
│primite de la │ │ │ │
│clienţi şi alte │112│ │ │
│conturi asimilate, │ │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
│(din ct. 462), din │ │ │ │
│care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- datorii comerciale│ │ │ │
│externe, │ │ │ │
│avansuri primite de │ │ │ │
│la clienţi │113│ │ │
│externi şi alte │ │ │ │
│conturi asimilate, │ │ │ │
│în sume brute │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datorii în legătură │ │ │ │
│cu personalul │ │ │ │
│şi conturi asimilate│114│ │ │
│(ct. 421 + │ │ │ │
│423 + 424 + 426 + │ │ │ │
│427 + 4281) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datorii în legătură │ │ │ │
│cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale│ │ │ │
│şi bugetul │ │ │ │
│statului (ct. 431 + │115│ │ │
│436 + 437 + │ │ │ │
│4381 + 441 + 4423 + │ │ │ │
│4428 + 444 + │ │ │ │
│446 + 447 + 4481), │ │ │ │
│(rd. 116 la 119) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- datorii în │ │ │ │
│legătură cu bugetul │ │ │ │
│asigurărilor sociale│116│ │ │
│(din ct. 431 + │ │ │ │
│436 + 437 + 4381) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- datorii fiscale în│ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│bugetul statului │117│ │ │
│(din ct. 441 + │ │ │ │
│4423 + 4428 + 444 + │ │ │ │
│446) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- fonduri speciale -│ │ │ │
│taxe şi │118│ │ │
│vărsăminte asimilate│ │ │ │
│(din ct. 447) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- alte datorii în │ │ │ │
│legătură cu │119│ │ │
│bugetul statului │ │ │ │
│(din ct. 4481) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Datoriile entităţii │ │ │ │
│în relaţiile cu │120│ │ │
│entităţile afiliate │ │ │ │
│(ct. 451) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- datorii cu │ │ │ │
│entităţi afiliate │ │ │ │
│nerezidente (din ct.│121│ │ │
│451), │ │ │ │
│din care: │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- datorii comerciale│ │ │ │
│cu entităţi │122│ │ │
│afiliate nerezidente│ │ │ │
│(din ct. 451) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Sume datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │ │ │ │
│asociaţilor (ct. │123│ │ │
│455) │ │ │ │
│(rd. 124 + 125) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- sume datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │124│ │ │
│asociaţilor persoane│ │ │ │
│fizice │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- sume datorate │ │ │ │
│acţionarilor/ │125│ │ │
│asociaţilor persoane│ │ │ │
│juridice │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Alte datorii (ct. │ │ │ │
│131 + 451 + 452 + │ │ │ │
│455 + 456 + 457 + │ │ │ │
│4582 + 462 + │126│ │ │
│472 + 473 + 269 + │ │ │ │
│509), (rd. 127 la │ │ │ │
│130) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- decontări privind │ │ │ │
│interesele de │ │ │ │
│participare, │ │ │ │
│decontări cu │ │ │ │
│acţionarii/asociaţii│ │ │ │
│privind │127│ │ │
│capitalul, decontări│ │ │ │
│din operaţii │ │ │ │
│în participaţie (din│ │ │ │
│ct. 451 + │ │ │ │
│452 + 455 + 456 + │ │ │ │
│457 + 4582) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- alte datorii în │ │ │ │
│legătură cu │ │ │ │
│persoanele fizice şi│ │ │ │
│persoanele │ │ │ │
│juridice, altele │ │ │ │
│decât datoriile │ │ │ │
│în legătură cu │128│ │ │
│instituţiile │ │ │ │
│publice │ │ │ │
│(instituţiile │ │ │ │
│statului) │ │ │ │
│(din ct. 462 + 472 +│ │ │ │
│473) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- subvenţii │ │ │ │
│nereluate la │129│ │ │
│venituri │ │ │ │
│(din ct. 445) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- vărsăminte de │ │ │ │
│efectuat pentru │ │ │ │
│imobilizări │ │ │ │
│financiare şi │130│ │ │
│investiţii pe termen│ │ │ │
│scurt │ │ │ │
│(din ct. 269 + 509) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Dobânzi de plătit │131│ │ │
│(ct. 5181) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Valoarea │ │ │ │
│împrumuturilor │ │ │ │
│primite de │132│ │ │
│la operatorii │ │ │ │
│economici***) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Capital subscris │ │ │ │
│vărsat (ct. 1012), │133│ │ │
│din care: (F03.133.2│ │ │ │
│=F01.60.2) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni cotate │134│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- acţiuni necotate │135│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- părţi sociale │136│ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- capital subscris │ │ │ │
│vărsat de │137│ │ │
│nerezidenţi │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Brevete şi licenţe │138│ │ │
│(din ct. 205) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│VII. Cheltuieli │ │ │ │
│efectuate pt. │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018│
│activitatea de │rd.│ │ │
│cercetare-dezvoltare│ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│A │B │1 │2 │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Cheltuieli de │ │ │ │
│cercetare-dezvoltare│139│ │ │
│(rd. 139=140=143) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- după surse de │ │ │ │
│finanţare │140│ │ │
│(rd. 141 + 142) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- din fonduri │141│ │ │
│publice │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- din fonduri │142│ │ │
│private │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- după natura │ │ │ │
│cheltuielilor │143│ │ │
│(rd. 144 + 145) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- cheltuieli │144│ │ │
│curente; │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│- cheltuieli de │145│ │ │
│capital │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│VIII. Informaţii │ │ │ │
│privind │Nr.│30 iunie 2017│30 iunie 2018│
│cheltuielile cu │rd.│ │ │
│colaboratorii │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Cheltuieli cu │ │ │ │
│colaboratorii │146│ │ │
│(ct. 621) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│Cheltuieli privind │ │ │ │
│comisioanele şi │147│ │ │
│onorariile (din ct. │ │ │ │
│622) │ │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┼─────────────┤
│ │ │30 iunie 2017│30 iunie 2018│
│ │ ├────┬────────┼──────┬──────┤
│IX. Capital social │Nr.│Sume│ │Sume │ │
│vărsat****) │rd.│- │% │- lei │% │
│ │ │lei │ │- │ │
│ │ │- │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│Capital social │ │ │ │ │ │
│vărsat (ct. 1012) │ │ │ │ │ │
│(rd. 149 + 152 + 156│148│ │x │ │x │
│+ 157 + 158 + │ │ │ │ │ │
│159), din care: │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii publice │149│ │ │ │ │
│(rd. 150 + 151) │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii publice │ │ │ │ │ │
│de │150│ │ │ │ │
│subordonare │ │ │ │ │ │
│centrală; │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│instituţii publice │151│ │ │ │ │
│de │ │ │ │ │ │
│subordonare locală; │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│societăţile cu │152│ │ │ │ │
│capital │ │ │ │ │ │
│de stat, din care: │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- cu capital │153│ │ │ │ │
│integral de stat; │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- cu capital │154│ │ │ │ │
│majoritar de stat; │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- cu capital │155│ │ │ │ │
│minoritar de stat; │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de regii │156│ │ │ │ │
│autonome │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │ │ │ │ │ │
│societăţile cu │157│ │ │ │ │
│capital │ │ │ │ │ │
│privat │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de │158│ │ │ │ │
│persoane fizice │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- deţinut de alte │159│ │ │ │ │
│entităţi │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┴────────┴──────┴──────┤
│X. Creanţe preluate │ │ │
│prin cesionare │Nr.│Sume │
│de la persoane │rd.│- lei - │
│juridice*****) │ │ │
├────────────────────┼───┼─────────────┬─────────────┤
│A │B │30 iunie 2017│30 iunie 2018│
├────────────────────┼───┼────┬────────┼──────┬──────┤
│Creanţe preluate │ │ │ │ │ │
│prin cesionare de │ │ │ │ │ │
│la persoane juridice│160│ │ │ │ │
│(la valoarea │ │ │ │ │ │
│nominală), din care:│ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- creanţe preluate │ │ │ │ │ │
│prin cesionare │161│ │ │ │ │
│de la persoane │ │ │ │ │ │
│juridice afiliate │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│Creanţe preluate │ │ │ │ │ │
│prin cesionare de │ │ │ │ │ │
│la persoane juridice│162│ │ │ │ │
│(la cost de │ │ │ │ │ │
│achiziţie), din │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │
├────────────────────┼───┼────┼────────┼──────┼──────┤
│- creanţe preluate │ │ │ │ │ │
│prin cesionare │163│ │ │ │ │
│de la persoane │ │ │ │ │ │
│juridice afiliate │ │ │ │ │ │
└────────────────────┴───┴────┴────────┴──────┴──────┘

        *) Se vor include chiriile plătite pentru terenuri ocupate (culturi agricole, păşuni, fâneţe etc.) şi aferente spaţiilor comerciale (terase etc.) aparţinând proprietarilor privaţi sau unor unităţi ale administraţiei publice, inclusiv chiriile pentru folosirea luciului de apă în scop recreativ sau în alte scopuri (pescuit etc.).
        **) Subvenţii pentru stimularea ocupării forţei de muncă (transferuri de la bugetul statului către angajator) - reprezintă sumele acordate angajatorilor pentru plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, stimularea şomerilor care se încadrează în muncă înainte de expirarea perioadei de şomaj, stimularea angajatorilor care încadrează în muncă pe perioadă nedeterminată şomeri în vârsta de peste 45 ani, şomeri întreţinători unici de familie sau şomeri care în termen de 3 ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile pentru a solicita pensia anticipată parţială sau de acordare a pensiei pentru limita de vârstă, ori pentru alte situaţii prevăzute prin legislaţia în vigoare privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
        ***) În categoria operatorilor economici nu se cuprind entităţile reglementate şi supravegheate de Banca Naţională a României, respectiv Autoritatea de Supraveghere Financiară, societăţile reclasificate în sectorul administraţiei publice şi instituţiile fără scop lucrativ în serviciul gospodăriilor populaţiei.
        ****) La secţiunea "IX Capital social vărsat" la rd. 149 - 159 în col. 2 şi col. 4 entităţile vor înscrie procentul corespunzător capitalului social deţinut în totalul capitalului social vărsat înscris la rd. 148.
        *****) Pentru creanţele preluate prin cesionare de la persoane juridice se vor completa atât valoarea nominală a acestora, cât şi costul lor de achiziţie.
        Pentru statutul de "persoane juridice afiliate" se vor avea în vedere prevederile art. 7 pct. 26 lit. c) şi d) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.

┌─────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ADMINISTRATOR, │ │
│Numele şi prenumele │ÎNTOCMIT^1), │
│_______________ │Numele şi prenumele ________________│
│Semnătura │Calitatea^2) │
│_________________________│Semnătura __________________________│
│ │Nr. de înregistrare în organismul │
│ │profesional │
│ │____________________________________│
│ │ │
└─────────────────────────┴────────────────────────────────────┘

        ^1) Raportările contabile sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând numele în clar al acestora.
        ^2) Rândul corespunzător calităţii persoanei care a întocmit situaţiile financiare se completează astfel:
    - director economic, contabil-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie, potrivit legii
        sau
    – persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.


    SECŢIUNEA 2.3.
    Corelaţii în cadrul formularelor
    2.3.1. - Asigurători şi reasigurători
    27. BILANŢ (cod 01)
    1. rd. 07 col. 1 şi 2 = rd. 01 la 06 col. 1 şi 2
    2. rd. 10 col. 1 şi 2 = rd. 08 + 09 col. 1 şi 2
    3. rd. 16 col. 1 şi 2 = rd. 11 la 15 col. 1 şi 2
    4. rd. 24 col. 1 şi 2 = rd. 17 la 23 col. 1 şi 2
    5. rd. 27 col. 1 şi 2 = rd. 10 + 16 + 24 + 25 + 26 col. 1 şi 2
    6. rd. 34 col. 1 şi 2 = rd. 28 la 33 col. 1 şi 2
    7. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 35 la 39 col. 1 şi 2
    8. rd. 42 col. 1 şi 2 = rd. 34 + 40 + 41 col. 1 şi 2
    9. rd. 45 col. 1 şi 2 = rd. 43 + 44 col. 1 şi 2
    10. rd. 49 col. 1 şi 2 = rd. 46 la 48 col. 1 şi 2
    11. rd. 56 col. 1 şi 2 = rd. 53 la 55 col. 1 şi 2
    12. rd. 59 col. 1 şi 2 = rd. 57 + 58 col. 1 şi 2
    13. rd. 63 col. 1 şi 2 = rd. 64 + 65 col. 1 şi 2
    14. rd. 67 col. 1 şi 2 = rd. 62 + 63 + 66 col. 1 şi 2
    15. rd. 68 col. 1 şi 2 = rd. 07 + 27 + 42 + 45 + 49 + 50 + 51 + 52 + 56 + 59 + 60 + 61 + 67 col. 1 şi 2
    16. rd. 69 col. 1 şi 2 = rd. 70 col. 1 şi 2
    17. rd. 79 col. 1 şi 2 = rd. 76 + 77 + 78 col. 1 şi 2
    18. rd. 83 col. 1 şi 2 = rd. 69 + 71 + 72-73 + 74 + 75 + 79-80 + 81-82 col. 1 şi 2
    19. rd. 99 col. 1 şi 2 = rd. 83 + 84-85 + 86-87 + 88-89 + 90-91 + 92-93 + 94-95 + 96-97-98 col. 1 şi 2
    20. rd. 101 col. 1 şi 2 = rd. 102 + 103 + 104 + 107 col. 1 şi 2
    21. rd. 107 col. 1 şi 2 = rd. 108 + 109 + 110 col. 1 şi 2
    22. rd. 111 col. 1 şi 2 = rd. 112 + 113 + 114 + 115 + 118 col. 1 şi 2
    23. rd. 115 col. 1 şi 2 = rd. 116 + 117 col. 1 şi 2
    24. rd. 119 col. 1 şi 2 = rd. 101 + 111 col. 1 şi 2
    25. rd. 124 col. 1 şi 2 = rd. 121 + 122 + 123 col. 1 şi 2
    26. rd. 133 col. 1 şi 2 = rd. 126 la 132 col. 1 şi 2
    27. rd. 136 col. 1 şi 2 = rd. 134 + 135 col. 1 şi 2
    28. rd. 137 col. 1 şi 2 = rd. 99 + 100 + 119 + 120 + 124 + 125 + 133 + 136 col. 1 şi 2
    29. rd. 68 col. 1 şi 2 = rd. 137 col. 1 şi 2

    28. CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
    28.1. CONTUL TEHNIC AL ASIGURĂRII GENERALE (cod 02)
    1. rd. 05 col. 1 şi 2 = rd. 01-02-03 + 04 col. 1 şi 2
    2. rd. 08 col. 1 şi 2 = rd. 09-10 col. 1 şi 2
    3. rd. 12 col. 1 şi 2 = rd. 08 + 11 col. 1 şi 2
    4. rd. 16 col. 1 şi 2 = rd. 13 + 14 + 15 col. 1 şi 2
    5. rd. 22 col. 1 şi 2 = rd. 18-19 + 20-21 col. 1 şi 2
    6. rd. 24 col. 1 şi 2 = rd. 05 + 06 + 07-12-16-17-22-23 col. 1 şi 2 dacă rd. 05 + 06 + 07 col. 1 şi 2 ≥ rd. 12 + 16 + 17 + 22 + 23 col. 1 şi 2
    7. rd. 24 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 25 = 0 col. 1 şi 2
    8. rd. 25 col. 1 şi 2 = rd. 12 + 16 + 17 + 22 + 23-05-06-07 col. 1 şi 2 dacă rd. 05 + 06 + 07 col. 1 şi 2 ≤ rd. 12 + 16 + 17 + 22 + 23 col. 1 şi 2
    9. rd. 25 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 24 = 0 col. 1 şi 2

    28.2. CONTUL TEHNIC AL ASIGURĂRII DE VIAŢĂ (cod 03)
    1. rd. 04 col. 1 şi 2 = rd. 01-02-03 col. 1 şi 2
    2. rd. 12 col. 1 şi 2 = rd. 05 + 07 + 10 + 11 col. 1 şi 2
    3. rd. 15 col. 1 şi 2 = rd. 16 + 19 col. 1 şi 2
    4. rd. 16 col. 1 şi 2 = rd. 17-18 col. 1 şi 2
    5. rd. 19 col. 1 şi 2 = rd. 20-21 col. 1 şi 2
    6. rd. 22 col. 1 şi 2 = rd. 23 + 26 + 29 col. 1 şi 2
    7. rd. 23 col. 1 şi 2 = rd. 24-25 col. 1 şi 2
    8. rd. 26 col. 1 şi 2 = rd. 27-28 col. 1 şi 2
    9. rd. 29 col. 1 şi 2 = rd. 30-31 col. 1 şi 2
    10. rd. 32 col. 1 şi 2 = rd. 33-34 col. 1 şi 2
    11. rd. 39 col. 1 şi 2 = rd. 35-36 + 37-38 col. 1 şi 2
    12. rd. 43 col. 1 şi 2 = rd. 40 + 41 + 42 col. 1 şi 2
    13. rd. 47 col. 1 şi 2 = rd. 04 + 12 + 13 + 14-15-22-32-39-43- 44-45-46 col. 1 şi 2 dacă rd. 04 + 12 + 13 + 14 col. 1 şi 2 ≥ rd. 15 + 22 + 32 + 39 + 43 + 44 + 45 + 46 col. 1 şi 2
    14. rd. 47 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 48 = 0 col. 1 şi 2
    15. rd. 48 col. 1 şi 2 = rd. 15 + 22 + 32 + 39 + 43 + 44 + 45 + 46-04-12-13-14 col. 1 şi 2 dacă rd. 04 + 12 + 13 + 14 col. 1 şi 2 ≤ rd. 15 + 22 + 32 + 39 + 43 + 44 + 45 + 46 col. 1 şi 2
    16. rd. 48 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 47 = 0 col. 1 şi 2

    28.3. CONTUL NETEHNIC (cod 04)
    1. rd. 12 col. 1 şi 2 = rd. 05 + 06 + 07 + 10 + 11 col. 1 şi 2
    2. rd. 15 col. 1 şi 2 = rd. 16 + 17 + 18 col. 1 şi 2
    3. rd. 25 - 26 col. 1 şi 2 = rd. 23-24 col. 1 şi 2
    4. rd. 25 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 26 = 0 col. 1 şi 2
    5. rd. 26 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 25 = 0 col. 1 şi 2
    6. rd. 27-28 col. 1 şi 2 = rd. 01-02 + 03-04 + 12 + 13 + 14-15-19-20 + 21-22 + 25-26 col. 1 şi 2
    7. rd. 27 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 28 = 0 col. 1 şi 2
    8. rd. 28 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 27 = 0 col. 1 şi 2
    9. rd. 31-32 col. 1 şi 2 = rd. 29-30 col. 1 şi 2
    10. rd. 31 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 32 = 0 col. 1 şi 2
    11. rd. 32 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 31 = 0 col. 1 şi 2
    12. rd. 35-36 col. 1 şi 2 = rd. 33-34 col. 1 şi 2
    13. rd. 35-36 col. 1 şi 2 = rd. 27-28 + 31-32 col. 1 şi 2
    14. rd. 35 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 36 = 0 col. 1 şi 2
    15. rd. 36 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 35 = 0 col. 1 şi 2
    16. rd. 39-40 col. 1 şi 2 = rd. 35-36-37 col. 1 şi 2
    17. rd. 39 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 40 = 0 col. 1 şi 2
    18. rd. 40 ≥ 0 col. 1 şi 2 dacă rd. 39 = 0 col. 1 şi 2
    19. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 36 + 37 + 38 col. 1 şi 2 dacă rd. 35 = 0 col. 1 şi 2
    20. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 37 + 38-35 col. 1 şi 2 dacă rd. 35-37-38 ≤ 0 şi rd. 35 > 0 col. 1 şi 2


    29. DATE INFORMATIVE (cod 05)
    1. rd. 01 + 02 col. 1 = 1
    2. rd. 03 = rd. 04 + 08 + 12 + 18 + 19 la 21 col. 1, 2 şi 3
    3. rd. 04 = rd. 05 + 06 + 07 col. 1 şi 2
    4. rd. 08 = rd. 09 la 11 col. 1 şi 2
    5. rd. 12 = rd. 13 la 17 col. 1, 2 şi 3
    6. col. 1 = col. 2 + 3 pt. rd. 3 şi se repetă egalitatea de la rd. 12 la rd. 21
    7. col. 1 = col. 2 pt. rd. 4 şi se repetă egalitatea de la rd. 5 la rd. 11
    8. rd. 39 col. 1 şi 2 = rd. 40 + 48 col. 1 şi 2
    9. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 41 la 47 col. 1 şi 2
    10. rd. 48 col. 1 şi 2 = rd. 49 + 50 col. 1 şi 2
    11. rd. 52 col. 1 şi 2 = rd. 53 + 59 + 65 col. 1 şi 2
    12. rd. 113 col. 1 şi 2 = rd. rd. 14114 + 117 + 120 + 121 + 124 + 126 + 127 + 128 + 130 + 131 + 136 + 139 + 142 + 147 + 148 col. 1 şi 2


    2.3.2. - Brokeri de asigurare şi/sau reasigurare
    30. BILANŢ (cod 01)
    1. rd. 06 col. 1 şi 2 = rd. 01 la 05 col. 1 şi 2
    2. rd. 11 col. 1 şi 2 = rd. 07 la 10 col. 1 şi 2
    3. rd. 18 col. 1 şi 2 = rd. 12 la 17 col. 1 şi 2
    4. rd. 19 col. 1 şi 2 = rd. 06 + 11 + 18 col. 1 şi 2
    5. rd. 22 col. 1 şi 2 = rd. 20 + 21 col. 1 şi 2
    6. rd. 28 col. 1 şi 2 = rd. 23 la 27 col. 1 şi 2
    7. rd. 31 col. 1 şi 2 = rd. 29 la 30 col. 1 şi 2
    8. rd. 33 col. 1 şi 2 = rd. 22 + 28 + 31 + 32 col. 1 şi 2
    9. rd. 41 col. 1 şi 2 = rd. 35 la 40 col. 1 şi 2
    10. rd. 42 col. 1 şi 2 = rd. 33 + 34-41-56 col. 1 şi 2
    11. rd. 43 col. 1 şi 2 = rd. 19 + 42-55 col. 1 şi 2
    12. rd. 50 col. 1 şi 2 = rd. 44 la 49 col. 1 şi 2
    13. rd. 54 col. 1 şi 2 = rd. 51 la 53 col. 1 şi 2
    14. rd. 58 col. 1 şi 2 = rd. 55 + 56 + 57 col. 1 şi 2
    15. rd. 59 col. 1 şi 2 = rd. 60 + 61 + 62 + 63 col. 1 şi 2
    16. rd. 66 col. 1 şi 2 = rd. 67 + 68 + 69 col. 1 şi 2
    17. rd. 78 col. 1 şi 2 = rd. 59 + 64 + 65 + 66-70 + 71-72 + 73-74 + 75-76-77 col. 1 şi 2
    18. rd. 78 col. 1 şi 2 = rd. 43-50-54 col. 1 şi 2

    31. CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE (cod 02)
    1. rd. 01 col. 1 şi 2 = rd. 02 + 05 + 06 + 07 + 08 col. 1 şi 2
    2. rd. 14 col. 1 şi 2 = rd. 01-09 + 10 + 11 + 13 col. 1 şi 2
    3. rd. 21 col. 1 şi 2 = rd. 22 + 23 col. 1 şi 2
    4. rd. 28 col. 1 şi 2 = rd. 29-30 col. 1 şi 2
    5. rd. 31 col. 1 şi 2 = rd. 32-33 col. 1 şi 2
    6. rd. 34 col. 1 şi 2 = rd. 35 + 36 col. 1 şi 2
    7. rd. 37 col. 1 şi 2 = rd. 38-39 col. 1 şi 2
    8. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 15 + 17-18 + 19 + 21 + 24 + 25 + 26 + 27 + 28 + 31 + 34 + 37 col. 1 şi 2
    9. rd. 41 col. 1 şi 2 = rd. 14-40 col. 1 şi 2 dacă rd. 40-14 > 0 col. 1 şi 2
    10. rd. 42 col. 1 şi 2 = rd. 40-14 col. 1 şi 2 dacă rd. 14-40 ≤ 0 col. 1 şi 2
    11. rd. 49 col. 1 şi 2 = rd. 43 + 45 + 47 col. 1 şi 2
    12. rd. 50 col. 1 şi 2 = rd. 51-52 col. 1 şi 2
    13. rd. 56 col. 1 şi 2 = rd. 50 + 53 + 55 col. 1 şi 2
    14. rd. 57 col. 1 şi 2 = rd. 49-56 col. 1 şi 2 dacă rd. 56-49 > 0 col. 1 şi 2
    15. rd. 58 col. 1 şi 2 = rd. 56-49 col. 1 şi 2 dacă rd. 49-56 ≤ 0 col. 1 şi 2
    16. rd. 59 col. 1 şi 2 = rd. 14 + 49-40-56 col. 1 şi 2 dacă rd. 14 + 49-40-56 > 0 col. 1 şi 2
    17. rd. 60 col. 1 şi 2 = rd. 40 + 56-14-49 col. 1 şi 2 dacă rd. 40 + 56-14-49 ≤ 0 col. 1 şi 2
    18. rd. 61 col. 1 şi 2 = rd. 14 + 49 col. 1 şi 2
    19. rd. 62 col. 1 şi 2 = rd. 40 + 56 col. 1 şi 2
    20. rd. 63 col. 1 şi 2 = rd. 61-62 col. 1 şi 2 dacă rd. 61-62 > 0 col. 1 şi 2
    21. rd. 64 col. 1 şi 2 = rd. 62-61 col. 1 şi 2 dacă rd. 61-62 ≤ 0 col. 1 şi 2
    22. rd. 67 col. 1 şi 2 = rd. 63-65-66 col. 1 şi 2 dacă rd. 63-65-66> 0 col. 1 şi 2
    23. rd. 68 col. 1 şi 2 = rd. 64 + 65 + 66 col. 1 şi 2 dacă rd. 63 = 0 col. 1 şi 2
    24. rd. 68 col. 1 şi 2 = rd. 65 + 66-63 col. 1 şi 2 dacă rd. 63-65-66 ≤ 0 şi rd. 63 > 0 col. 1 şi 2

    32. DATE INFORMATIVE (cod 03)
    1. rd. 01 + 02 col. 1= 1
    2. rd. 03 col. 1 la 3 = rd. 04 + 08 + 12 + 18 la 21 col. 1 la 3
    3. rd. 04 col. 1 la 3 = rd. 05 la 07 col. 1 la 3
    4. rd. 08 col. 1 la 3 = rd. 9 + 10 + 11 col. 1 la 3
    5. rd. 12 col. 1 la 3 = rd. 13 la 17 col. 1 la 3
    6. col. 1 = col. 2 + 3 se repetă de la rd. 03 la rd. 21
    7. rd. 39 col. 1 şi 2 = rd. 40 + 48 col. 1 şi 2
    8. rd. 40 col. 1 şi 2 = rd. 41 la 47 col. 1 şi 2
    9. rd. 48 col. 1 şi 2 = rd. 49 + 50 col. 1 şi 2
    10. rd. 53 col. 1 şi 2 = rd. 54 la 57 col. 1 şi 2
    11. rd. 59 col. 1 şi 2 = rd. 60 la 64 col. 1 şi 2
    12. rd. 69 col. 1 şi 2 = rd. 70 la 72 col. 1 şi 2
    13. rd. 76 col. 1 şi 2 = rd. 77 la 83 col. 1 şi 2
    14. rd. 85 col. 1 şi 2 = rd. 86 + 87 col. 1 şi 2
    15. rd. 88 col. 1 şi 2 = rd. 89 + 91 col. 1 şi 2
    16. rd. 93 col. 1 şi 2 = rd. 94 + 95 col. 1 şi 2
    17. rd. 96 col. 1 şi 2 = rd. 97 + 100 + 103 + 104 + 108 + 112 + 114 + 115 + 120 + 123 + 126 + 131 col. 1 şi 2


    SECŢIUNEA 2.4.
    Corelaţii între formulare
    2.4.1. Asigurători şi reasigurători

┌────┬─────────────────────┬─────────────────────┐
│ │Indicatorii din │Corespund cu │
│ │formular │indicatorii din │
│Nr. │ │formular │
│crt.├────────┬────┬───────┼────────┬────┬───────┤
│ │Cod │Nr. │Coloana│Cod │Nr. │Coloana│
│ │formular│rând│ │formular│rând│ │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│1 │02 │24 │1 şi 2 │04 │01 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│2 │02 │25 │1 şi 2 │04 │02 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│3 │03 │47 │1 şi 2 │04 │03 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│4 │03 │48 │1 şi 2 │04 │04 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│5 │01 │96 │1 şi 2 │04 │39 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│6 │01 │97 │1 şi 2 │04 │40 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│7 │01 │70 │1 şi 2 │05 │150 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│8 │01 │96 │2 │05 │01 │2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│9 │01 │97 │2 │05 │02 │2 │
└────┴────────┴────┴───────┴────────┴────┴───────┘


    2.4.2. Brokeri de asigurare şi/sau reasigurare

┌────┬─────────────────────┬─────────────────────┐
│ │Indicatorii din │Corespund cu │
│ │formular │indicatorii din │
│Nr. │ │formular │
│crt.├────────┬────┬───────┼────────┬────┬───────┤
│ │Cod │Nr. │Coloana│Cod │Nr. │Coloana│
│ │formular│rând│ │formular│rând│ │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│1 │01 │75 │1 şi 2 │02 │67 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│2 │01 │76 │1 şi 2 │02 │68 │1 şi 2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│3 │01 │75 │2 │03 │1 │2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│4 │01 │76 │2 │03 │2 │2 │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│5 │01 │41 +│2 ≥ │03 │03 │1 │
│ │ │50 │ │ │ │ │
├────┼────────┼────┼───────┼────────┼────┼───────┤
│6 │01 │60 │1 şi 2 │03 │133 │1 şi 2 │
└────┴────────┴────┴───────┴────────┴────┴───────┘



                                         ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016