Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 7 octombrie 2011  privind constituirea Registrului national al performantelor sportive    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 7 octombrie 2011 privind constituirea Registrului national al performantelor sportive

EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 794 din 9 noiembrie 2011

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Regulamentul privind constituirea Registrului naţional al performanţelor sportive, denumit în continuare Regulamentul, stabileşte instrucţiunile de întocmire şi completare a acestui registru, înregistrãrile care se efectueazã, precum şi orice alte elemente în legãturã cu acesta.
    ART. 2
    Regulamentul cuprinde norme referitoare la înscrierea şi evidenţa elevilor-sportivi din grupele/clasele de performanţã din unitãţile de învãţãmânt în care este organizat învãţãmânt cu program sportiv integrat şi suplimentar.
    ART. 3
    Respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru personalul de conducere, îndrumare şi control din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului, pentru Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, pentru inspectoratele şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, pentru conducerile unitãţilor de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi/sau suplimentar, pentru personalul didactic de predare şi instruire practicã de la grupele/clasele de performanţã şi pentru elevii-sportivi care sunt cuprinşi în aceste grupe/clase.
    ART. 4
    (1) Fiecare unitate de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi/sau suplimentar care are grupe de performanţã, indiferent de disciplina sportivã/ramura de sport practicatã, are obligaţia de a constitui un registru şcolar al performanţelor sportive propriu şi de a-l actualiza în permanenţã.
    (2) Completarea şi actualizarea registrului şcolar al performanţelor sportive intrã în atribuţiile unei comisii formate din 3 persoane, comisie aprobatã de consiliul de administraţie al unitãţii de învãţãmânt şi numitã prin decizie a directorului unitãţii de învãţãmânt.
    (3) Completarea şi actualizarea registrului şcolar al performanţelor sportive se încheie la sfârşitul anului şcolar, dupã care se arhiveazã şi se pãstreazã de cãtre unitatea de învãţãmânt care l-a constituit. Directorul unitãţii de învãţãmânt rãspunde de exactitatea datelor înscrise în registrul şcolar al performanţelor sportive.
    (4) Datele referitoare la grupele de performanţã din registrul şcolar al performanţelor sportive sunt transmise inspectoratului şcolar în vederea introducerii lor în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive.
    ART. 5
    (1) Fiecare inspectorat şcolar care are unitãţi de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi/sau suplimentar cu grupe de performanţã, indiferent de disciplina sportivã/ramura de sport practicatã, are obligaţia de a constitui un registru judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive şi de a-l actualiza în permanenţã.
    (2) Registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se constituite la începutul fiecãrui an şcolar, se înregistreazã şi se pãstreazã la compartimentul curriculum şi inspecţie şcolarã, în condiţii care sã asigure securitatea lui.
    (3) Completarea şi actualizarea registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive intrã în atribuţiile unei comisii formate din 3 persoane, comisie aprobatã de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar şi numitã prin decizie a inspectorului şcolar general. Din aceastã comisie, în mod obligatoriu, face parte inspectorul şcolar de educaţie fizicã şi sport.
    (4) Completarea şi actualizarea registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se încheie la sfârşitul anului şcolar, dupã care se arhiveazã şi se pãstreazã în arhiva inspectoratului şcolar. Inspectorul şcolar general rãspunde de exactitatea datelor înscrise în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive.
    (5) Datele referitoare la grupele de performanţã din registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive sunt transmise de cãtre inspectoratele şcolare Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, în vederea introducerii lor în Registrul naţional al performanţelor sportive. Transmiterea datelor se face pânã la data de 10 octombrie a fiecãrui an, iar Direcţia generalã educaţie şi învãţare pe tot parcursul vieţii rãspunde de finalizarea la timp a acestei acţiuni.
    ART. 6
    (1) Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar are obligaţia de a constitui Registrul naţional al performanţelor sportive.
    (2) Registrul naţional al performanţelor sportive se constituie, se înregistreazã şi se pãstreazã la Compartimentul secretariat al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar.

    CAP. II
    Comisiile de constituire a registrului performanţelor sportive

    ART. 7
    (1) În cadrul unitãţilor de învãţãmânt se formeazã comisii şcolare de constituire a registrului şcolar al performanţelor sportive, care au urmãtoarea componenţã:
    a) un responsabil cu constituirea, completarea şi actualizarea registrului - cadru didactic membru în consiliul de administraţie al unitãţii de învãţãmânt;
    b) 2 membri - un profesor cu competenţe avansate de utilizare a calculatorului şi secretarul unitãţii de învãţãmânt.
    (2) Comisia şcolarã de constituire a registrului şcolar al performanţelor sportive are urmãtoarele atribuţii:
    a) rãspunde de constituirea registrului şcolar al performanţelor sportive;
    b) rãspunde de completarea şi actualizarea registrului şcolar al performanţelor sportive;
    c) elaboreazã documentele necesare pentru transmiterea cãtre inspectoratul şcolar a datelor referitoare la grupele de performanţã din registrul şcolar al performanţelor sportive, în vederea introducerii lor în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive;
    d) rãspunde de închiderea şi arhivarea registrului şcolar al performanţelor sportive.
    ART. 8
    (1) Comisia judeţeanã/a municipiului Bucureşti de constituire a registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se compune din:
    a) un responsabil cu constituirea, completarea şi actualizarea registrului - inspectorul şcolar pentru educaţie fizicã şi sport;
    b) 2 membri - profesori-metodişti cu competenţe avansate de utilizare a calculatorului.
    (2) Comisia judeţeanã/a municipiului Bucureşti de constituire a registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive are urmãtoarele atribuţii:
    a) rãspunde de constituirea registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive;
    b) rãspunde de completarea şi actualizarea registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive;
    c) elaboreazã documentele necesare pentru transmiterea cãtre Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar a datelor referitoare la grupele de performanţã din registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive, în vederea introducerii lor în Registrul naţional al performanţelor sportive;
    d) rãspunde de închiderea şi arhivarea registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive.
    ART. 9
    (1) Comisia naţionalã de constituire a Registrului naţional al performanţelor sportive se numeşte prin decizie a conducãtorului Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar. Numãrul membrilor acestei comisii este stabilit de cãtre conducerea Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar.
    (2) Comisia naţionalã de constituire a Registrului naţional al performanţelor sportive are urmãtoarele atribuţii:
    a) rãspunde de constituirea Registrului naţional al performanţelor sportive;
    b) rãspunde de completarea, actualizarea, închiderea şi arhivarea anualã a Registrului naţional al performanţelor sportive.

    CAP. III
    Structura registrului performanţelor sportive

    SECŢIUNEA 1
    Registrul şcolar al performanţelor sportive

    ART. 10
    (1) Comisia numitã la nivelul unitãţii de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi/sau suplimentar va înregistra în registrul şcolar al performanţelor sportive toţi elevii-sportivi din grupele de performanţã.
    (2) Completarea datelor în registrul şcolar al performanţelor sportive se face în conformitate cu anexele nr. 1 şi 1a.
    ART. 11
    (1) Completarea datelor în registrul şcolar al performanţelor sportive se face pe baza documentelor oficiale eliberate de cãtre organismele care au organizat competiţiile sportive.
    (2) În registrul şcolar al performanţelor sportive se înregistreazã:
    a) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile naţionale oficiale organizate de federaţiile sportive naţionale şi Ministerul Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului;
    b) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile internaţionale oficiale.

    SECŢIUNEA a 2-a
    Registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive

    ART. 12
    (1) Comisia numitã la nivelul inspectoratului şcolar va înregistra în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive toţi elevii-sportivi din grupele de performanţã care aparţin unitãţilor de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi suplimentar din reţeaua şcolarã judeţeanã/a municipiului Bucureşti.
    (2) Completarea datelor în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se face în conformitate cu anexele nr. 2 şi 2a.
    ART. 13
    (1) Completarea datelor în registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se face pe baza documentelor oficiale eliberate de cãtre conducerile unitãţilor de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi suplimentar.
    (2) În registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive se înregistreazã:
    a) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile naţionale oficiale organizate de federaţiile sportive naţionale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului;
    b) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile internaţionale oficiale.
    (3) Registrul şcolar al performanţelor sportive este parte integrantã a registrului judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive.

    SECŢIUNEA a 3-a
    Registrul naţional al performanţelor sportive

    ART. 14
    (1) Comisia numitã la nivelul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar va înregistra în Registrul naţional al performanţelor sportive toţi elevii-sportivi de la grupele de performanţã care aparţin unitãţilor de învãţãmânt cu program sportiv integrat/suplimentar.
    (2) Completarea datelor în Registrul naţional al performanţelor sportive se face în conformitate cu anexele nr. 3 şi 3a.
    ART. 15
    (1) Completarea datelor în Registrul naţional al performanţelor sportive se face pe baza documentelor oficiale eliberate de cãtre conducerile inspectoratelor şcolare.
    (2) În Registrul naţional al performanţelor sportive se înregistreazã:
    a) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile naţionale oficiale organizate de federaţiile sportive naţionale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului;
    b) rezultatele obţinute de cãtre elevul-sportiv în competiţiile internaţionale oficiale.
    (3) Registrul judeţean/al municipiului Bucureşti este parte integrantã a Registrului naţional al performanţelor sportive.

    CAP. IV
    Dispoziţii finale

    ART. 16
    Comisia constituitã la nivelul unitãţii de învãţãmânt centralizeazã toate datele şi transmite registrul şcolar al performanţelor sportive inspectoratelor şcolare/al municipiului Bucureşti, în format scris şi electronic, în programul Microsoft Office Excel, la sfârşitul anului şcolar, respectiv 31 august.
    ART. 17
    Comisia constituitã la nivelul inspectoratelor şcolare/al municipiului Bucureşti centralizeazã toate datele şi transmite registrul judeţean/al municipiului Bucureşti al performanţelor sportive cãtre Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în format scris şi electronic, în programul Microsoft Office Excel, pânã la data de 10 octombrie a fiecãrui an.
    ART. 18
    Comisia constituitã la nivelul Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar finalizeazã Registrul naţional al performanţelor sportive pânã la sfârşitul fiecãrui an calendaristic.
    ART. 19
    Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar analizeazã datele transmise de inspectoratele şcolare, elaboreazã şi transmite, dupã caz, Ministerului Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului şi/sau inspectoratelor şcolare propuneri de îmbunãtãţire a activitãţii sportive ce se desfãşoarã în cadrul unitãţilor de învãţãmânt cu program sportiv integrat şi suplimentar.
    ART. 20
    Prezentul regulament intrã în vigoare începând cu anul şcolar 2011-2012.
    ART. 21
    Anexele nr. 1, 1a, 2, 2a, 3 şi 3a fac parte integrantã din prezentul regulament.


    ANEXA 1
    la regulament

    Unitatea de învãţãmânt (structura sportivã) ......................
    Adresa: ........, localitatea .........., judeţul ................
    Certificat de identitate sportivã (CIS): seria ...... nr. ........
    Secţii pe ramurã de sport ........................................

                          REGISTRUL ŞCOLAR
                     al performanţelor sportive

                       Anul şcolar ..........




                                        ┌─────────┐
 I. Numãr de secţii pe ramurã de sport: ├─────────┤
 I. 1. Numãr de grupe de performanţã: └─────────┘ Total elevi-sportivi/grupe de performanţã ┌────────┐
 II. Disciplina sportivã/Ramura de sport: ┌────────────────────┐ └────────┘
                                          └────────────────────┘
 II. 1. Numãr de grupe de performanţã: ┌──────────┐ Total elevi-sportivi/grupe de performanţã: ┌────────┐
                                       └──────────┘ └────────┘

 II. 2. Componenţa nominalã a fiecãrei grupe de performanţã/ramurã de sport:
┌────┬───────────┬───┬──────────┬────────┬───────────┬─────────┬────────────────┬────────────────┬──────┐
│Nr. │ Numele, │CNP│ Numãrul │ Cate- │ Categoria │ Proba/ │ Component lot │ Transferat │Profe-│
│crt.│ iniţiala │ │carnetului│goria de│ de │ Probe │naţional/olimpic│ de la/la │ sor/ │
│ │tatãlui şi │ │ de legi- │ vârstã │clasificare│sportivã/├─────┬──────────┼───────────┬────┤Antre-│
│ │ prenumele │ │ timare*) │ │ sportivã │sportive │ lot │ perioada │unitatea de│data│ nor │
│ │sportivului│ │ │ │ │ │ │ │învãţãmânt │ │ │
├────┼───────────┼───┼──────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼────┼──────┤
│ 1. │ │ │ │ │ ├─────────┤ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼───┼──────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼────┼──────┤
│ 2. │ │ │ │ │ ├─────────┤ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼───┼──────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────┼──────────┼───────────┼────┼──────┤
│ n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴───────────┴───┴──────────┴────────┴───────────┴─────────┴─────┴──────────┴───────────┴────┼──────┤
│ Total elevi-sportivi/grupã de performanţã: │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────┘
-------------
    *) Carnetul de legitimare vizat de federaţiile sportive naţionale pe ramurã de sport.

    NOTĂ:
    Se va trata distinct fiecare disciplinã/ramurã de sport/grupã de performanţã.

           Directorul unitãţii Responsabil Comisia şcolarã
             de învãţãmânt, de constituire a registrului şcolar
            ................ al performanţelor sportive,
                                        .........................




    ANEXA 1a
    la regulament

    Unitatea de învãţãmânt (structura sportivã) ..............

                          REGISTRUL ŞCOLAR
                     al performanţelor sportive

                      Anul şcolar ............




    Rezultate obţinute
    Disciplina/Ramura de sport ...................
    A. COMPETIŢII SPORTIVE NAŢIONALE OFICIALE
    1. Denumirea competiţiei, nivelul/categoria, perioada şi locul de desfãşurare:
    ..............................................
    2. Numãr de elevi-sportivi care au reprezentat structura sportivã în competiţie: ┌────────────┐
                                                                                     └────────────┘
┌────┬────────────────────────┬─────┬────────────────────────┬───────────┬─────────┐
│Nr. │Numele, iniţiala tatãlui│Proba│ Locurile I-III obţinute│Alte locuri│Profesor/│
│crt.│şi prenumele sportivului│ ├─────┬────┬─────┬───────┤ obţinute │Antrenor │
│ │ │ │ I │ II │ III │ Total │ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼─────┼────┼─────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 1. │ ├─────┼─────┼────┼─────┤ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼─────┼────┼─────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 2. │ ├─────┼─────┼────┼─────┤ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼─────┼────┼─────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ n │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────────────────────┴─────┼─────┼────┼─────┼───────┼───────────┴─────────┘
│ Total general: │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────┴─────┴────┴─────┴───────┘

    B. COMPETIŢII SPORTIVE INTERNAŢIONALE OFICIALE
    1. Denumirea competiţiei, nivelul/categoria, perioada şi locul de desfãşurare:
    ..............................................
    2. Numãr de elevi-sportivi care au reprezentat structura sportivã în competiţie: ┌────────────┐
                                                                                     └────────────┘

┌────┬────────────────────────┬─────┬─────────────────────────────┬───────────┬───────────┬─────────┐
│Nr. │Numele, iniţiala tatãlui│Proba│ Locurile I-VI obţinute │ Total │Alte locuri│Profesor/│
│crt.│şi prenumele sportivului│ ├───┬────┬─────┬───┬────┬─────┼─────┬─────┤ obţinute │Antrenor │
│ │ │ │ I │ II │ III │ IV│ V │ VI │I-III│IV-VI│ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┼─────┼─────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 1. │ ├─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┤ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┼─────┼─────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 2. │ ├─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┤ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┼─────┼─────┼───────────┼─────────┤
│ n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴────────────────────────┴─────┼───┼────┼─────┼───┼────┼─────┼─────┼─────┼───────────┴─────────┘
│ Total general: │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────────┴───┴────┴─────┴───┴────┴─────┴─────┴─────┘

           Directorul unitãţii Responsabil Comisia şcolarã
             de învãţãmânt, de constituire a registrului şcolar
            ................ al performanţelor sportive,
                                        .........................




    ANEXA 2
    la regulament

    Inspectoratul Şcolar ................
    Adresa: .............................

                REGISTRUL JUDEŢEAN/AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
                        al performanţelor sportive

                          Anul şcolar ........

    Unitãţi de învãţãmânt în care este organizat învãţãmânt cu program sportiv integrat sau suplimentar



┌────┬───────────┬──────────┬─────────┬──────────┬─────────────────┬─────────────────────────┬──────────┐
│Nr. │Unitatea de│Certificat│ Numãr │Disciplina│Grupe performanţã│ Numãr participanţi │ Nr. │
│crt.│învãţãmânt │ de │de secţii│ sportivã/├──────┬──────────┼──────────┬──────────────┤sportivi │
│ │(structura │identitate│pe ramurã│ Secţia │Numãr │ Numãr de │Competiţii│ Competiţii │în loturi │
│ │sportivã) │ sportivã │de sport │pe ramurã │ de │ elevi- │naţionale │internaţionale│naţionale/│
│ │ │ │ │ de sport │grupe │ sportivi │ oficiale │ oficiale │olimpice │
├────┼───────────┼──────────┼─────────┼──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 1. │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┴──────────┴─────────┴──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┬──────────┬─────────┬──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 2. │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┴──────────┴─────────┴──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┬──────────┬─────────┬──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ n │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴───────────┴──────────┼─────────┼──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────────┼──────────┤
│ Total general: │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────┴─────────┴──────────┴──────┴──────────┴──────────┴──────────────┴──────────┘

           Inspector şcolar Responsabil Comisia şcolarã
               general, de constituire a registrului şcolar
            ............... al performanţelor sportive,
                                        .........................




    ANEXA 2a
    la regulament

    Inspectoratul Şcolar ....................
    Adresa ..................................

                REGISTRUL JUDEŢEAN/AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
                       al performanţelor sportive

                         Anul şcolar .......





    Rezultate obţinute
    Disciplina sportivã/Ramura de sport
    A. COMPETIŢII SPORTIVE NAŢIONALE OFICIALE
┌────┬──────────┬───────────┬───────────────────────┬──────────────────────────────────────┬───────┐
│Nr. │Disciplina│Unitatea de│ Grupe de performanţã │Competiţia sportivã naţionalã oficialã│ Total │
│crt.│sportivã/ │învãţãmânt ├────────┬──────────────┼───────────────────┬──────────────────┤general│
│ │ Ramura │(structura │Numãr de│ Numãr de │Denumirea/categoria│ Locuri obţinute │ │
│ │de sport │sportivã) │ grupe │elevi-sportivi│ de vârstã ├─────┬──────┬─────┤ │
│ │ │ │ │ │ │ I │ II │ III │ │
├────┼──────────┼───────────┼────────┼──────────────┼───────────────────┼─────┼──────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───────────┴────────┴──────────────┴───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ 1 │ │ Total unitate: │ │ │ │ │
│ │ ├───────────┬────────┬──────────────┬───────────────────┼─────┼──────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───────────┼────────┼──────────────┼───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───────────┴────────┴──────────────┴───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │
└────┼──────────┴───────────┬────────┬──────────────┬───────────────────┼─────┼──────┼─────┼───────┤
     │ Total general: │ │ │ │ │ │ │ │
     └──────────────────────┴────────┴──────────────┴───────────────────┴─────┴──────┴─────┴───────┘

    B. COMPETIŢII SPORTIVE INTERNAŢIONALE OFICIALE
┌────┬─────────┬──────────┬────────────────────┬──────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Disci- │ Unitatea │Grupe de performanţã│ Competiţia sportivã internaţionalã │ Total, │
│crt.│ plina │ de │ │ oficialã │ din care │
│ │sportivã/│învãţãmânt├────────┬───────────┼───────────────────┬──────────────────┤ │
│ │ Ramura │(structura│Numãr de│ Numãr de │Denumirea/categoria│ Locuri obţinute │ │
│ │de sport │sportivã) │ grupe │ elevi- │ de vârstã ├──┬──┬───┬──┬──┬──┼────────┬────────┤
│ │ │ │ │ sportivi │ │I │II│III│IV│V │VI│Locurile│Locurile│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ I-III │ IV-VI │
├────┼─────────┼──────────┼────────┼───────────┼───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┴────────┴───────────┴───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ 1 │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┬────────┬───────────┬───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┴────────┴───────────┴───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┼─────────┴──────────┬────────┬───────────┬───────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
     │ Total general: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
     └────────────────────┴────────┴───────────┴───────────────────┴──┴──┴───┴──┴──┴──┴────────┴────────┘

    NOTĂ:
    Se va trata distinct fiecare disciplinã sportivã/ramurã de sport.

           Inspector şcolar Responsabil Comisia şcolarã
               general, de constituire a registrului şcolar
            ............... al performanţelor sportive,
                                        .........................




    ANEXA 3
    la regulament

    FEDERAŢIA SPORTULUI ŞCOLAR ŞI UNIVERSITAR

                       REGISTRUL NAŢIONAL
                    al performanţelor sportive

                     Anul şcolar ............

    Unitãţi de învãţãmânt în care este organizat învãţãmânt cu program sportiv integrat sau suplimentar



┌────┬───────┬──────────┬────────┬─────────┬──────────┬─────────────────┬─────────────────────┬─────────┐
│Nr. │Judeţul│ Unitatea │ Certi- │ Numãr │Disciplina│Grupe performanţã│ Numãr participanţi │ Nr. │
│crt.│ │ de │ficat de│de secţii│ sportivã/├──────┬──────────┼──────────┬──────────┤sportivi │
│ │ │învãţãmânt│identi- │pe ramurã│ Secţia │Numãr │ Numãr de │Competiţii│Competiţii│în loturi│
│ │ │(structura│ tate │de sport │pe ramurã │ de │ elevi- │naţionale │ interna- │ naţio- │
│ │ │sportivã) │sportivã│ │ de sport │grupe │ sportivi │ oficiale │ ţionale │ nale/ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ oficiale │olimpice │
├────┼───────┼──────────┼────────┼─────────┼──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┴────────┴─────────┴──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ 1. │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┬────────┬─────────┬──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ ├──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┴────────┴─────────┴──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │
├────┴───────┼──────────┬────────┬─────────┬──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│Total judeţ:│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼──────────┼────────┼─────────┼──────────┼──────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│general: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────┴──────────┴────────┴─────────┴──────────┴──────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────┘

                 Conducãtorul Responsabil Comisia şcolarã
             Federaţiei Sportului de constituire a registrului şcolar
            Şcolar şi Universitar, al performanţelor sportive,
            ..................... .........................




    ANEXA 3a
    la regulament

    FEDERAŢIA SPORTULUI ŞCOLAR ŞI UNIVERSITAR

                       REGISTRUL NAŢIONAL
                   al performanţelor sportive

                    Anul şcolar ............




    Rezultate obţinute
    Disciplina sportivã/Ramura de sport
    A. COMPETIŢII SPORTIVE NAŢIONALE OFICIALE
┌────┬──────────┬───────┬──────────┬───────────────────────┬──────────────────────────────────────┬─────┐
│Nr. │Disciplina│Judeţul│ Unitatea │ Grupe de performanţã │Competiţia sportivã naţionalã oficialã│Total│
│crt.│sportivã/ │ │ de ├────────┬──────────────┼───────────────────┬──────────────────┤ │
│ │ Ramura │ │învãţãmânt│Numãr de│ Numãr de │Denumirea/categoria│ Locuri obţinute │ │
│ │de sport │ │(structura│ grupe │elevi-sportivi│ de vârstã ├─────┬──────┬─────┤ │
│ │ │ │sportivã) │ │ │ │ I │ II │ III │ │
├────┼──────────┼───────┼──────────┼────────┼──────────────┼───────────────────┼─────┼──────┼─────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ ├───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┴────────┴──────────────┴───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ 1 │ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┬────────┬──────────────┬───────────────────┼─────┼──────┼─────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ ├───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┴────────┴──────────────┴───────────────────┼─────┼──────┼─────┤ │
│ │ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │
└────┼──────────┴───────┼───┬────────┬──────────────┬──────────────────────────┼─────┼──────┼─────┼─────┤
     │Total general I: │ │ │ │ │ │ │ │ │
     ├──────────────────┼───┼────────┼──────────────┼──────────────────────────┼─────┼──────┼─────┼─────┤
     │Total general II: │ │ │ │ │ │ │ │ │
     └──────────────────┴───┴────────┴──────────────┴──────────────────────────┴─────┴──────┴─────┴─────┘

    B. COMPETIŢII SPORTIVE INTERNAŢIONALE OFICIALE
┌────┬─────────┬───────┬──────────┬──────────────┬────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ Disci- │Judeţul│ Unitatea │ Grupe de │ Competiţia sportivã internaţionalã │ Total, │
│crt.│ plina │ │ de │ performanţã │ oficialã │ din care │
│ │sportivã/│ │învãţãmânt├─────┬────────┼─────────────────┬──────────────────┼────────┬────────┤
│ │ Ramura │ │(structura│Numãr│Numãr de│ Denumirea/ │ Locuri obţinute │Locurile│Locurile│
│ │de sport │ │sportivã) │ de │elevi- │ categoria ├──┬──┬───┬──┬──┬──┤ I-III │ IV-VI │
│ │ │ │ │grupe│sportivi│ de vârstã │I │II│III│IV│V │VI│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────┼──────────┼─────┼────────┼─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ ├─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┤ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┴─────┴────────┴─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┤ │ │
│ │ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┬─────┬────────┬─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ ├─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┤ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├──────────┴─────┴────────┴─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┤ │ │
│ │ │ │ Total unitate: │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┼─────────┴───────┼──────────┬─────┬────────┬─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
     │Total general I: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
     ├─────────────────┼──────────┼─────┼────────┼─────────────────┼──┼──┼───┼──┼──┼──┼────────┼────────┤
     │Total general II:│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
     └─────────────────┴──────────┴─────┴────────┴─────────────────┴──┴──┴───┴──┴──┴──┴────────┴────────┘

                 Conducãtorul Responsabil Comisia şcolarã
             Federaţiei Sportului de constituire a registrului şcolar
            Şcolar şi Universitar, al performanţelor sportive,
            ..................... .........................



                                ----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016