Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 30 martie 2007  privind apararea impotriva inundatiilor produse de cursuri de apa (Anexa 2)    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 30 martie 2007 privind apararea impotriva inundatiilor produse de cursuri de apa (Anexa 2)

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 529 din 6 august 2007

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Prezentul regulament de apãrare împotriva inundaţiilor produse de cursuri de apã (denumit în continuare regulament), are la bazã prevederile Acordului dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Ungare privind colaborarea pentru protecţia şi utilizarea durabilã a apelor de frontierã (denumit în continuare Acord), semnat la Budapesta la 15 septembrie 2003 şi intrat în vigoare la 17 mai 2004.
ART. 2
Prezentul regulament, conform celor cuprinse în art. 9 din Acord, reglementeazã mãsurile ce trebuie luate şi lucrãrile necesare a fi executate, astfel încât activitatea de apãrare împotriva inundaţiilor şi gheţurilor sã se efectueze în mod coordonat şi operativ înainte şi în timpul producerii apelor mari şi scurgerii gheţurilor pe sectoarele cursurilor de apã cuprinse în regulament.
Prevederile prezentului regulament vor fi aplicate de organele hidrotehnice teritoriale competente, desemnate în acest scop de cele douã pãrţi, cuprinse în anexa nr. 1.
ART. 3
Sectoarele de râuri şi cursuri de ape, lucrãrile de apãrare împotriva inundaţiilor, grupate pe subunitãţi hidrografice, asupra cãrora se aplicã prezentul regulament, sunt cuprinse în anexa nr. 2
Datele cursurilor de apã, ale lucrãrilor de apãrare împotriva inundaţiilor şi ale mirelor determinante sunt incluse în anexa nr. 3.
Schema de asamblare a planurilor de situaţie (scara 1:1.000.000) constituie anexa nr. 4.
Planurile de situaţie, cu lucrãrile enumerate în anexa nr. 2 (scara 1:100.000), constituie anexa nr. 5.
Profilele longitudinale ale digurilor (scara 1:50.000 şi 1:100), precum şi secţiunile transversale caracteristice (scara 1:100) constituie anexa nr. 6.
Planurile generale şi curbele de capacitate a acumulãrilor nepermanente se gãsesc în anexa nr. 7.
Profilele longitudinale şi secţiunile transversale caracteristice ale liniilor de localizare constituie anexa nr. 8.
Cotele din anexele arãtate mai sus, precum şi datele privind cotele ce se transmit de cãtre pãrţi în cadrul aplicãrii prezentului regulament, vor fi exprimate în sistemul de referinţã al Mãrii Baltice.
Organele hidrotehnice teritoriale competente sunt obligate sã opereze în anexe, pânã la data de 1 decembrie a fiecãrui an, toate modificãrile survenite. Pãrţile îşi vor comunica reciproc, pânã la data de 31 decembrie a fiecãrui an, aceste modificãri.
ART. 4
Pentru coordonarea acţiunilor de apãrare împotriva inundaţiilor, organele hidrotehnice teritoriale competente întreţin legãturi directe între ele, scop în care fiecare parte desemneazã delegaţii competenţi pentru a da informaţii în legãturã cu apãrarea împotriva inundaţiilor şi pentru a aplica în mod operativ şi armonizat mãsurile ce decurg din prezentul regulament.
Delegaţii competenţi vor trece frontiera în conformitate cu prevederile Regulamentului privind trecerea frontierei şi contactul între organele hidrotehnice ale României şi Republicii Ungare.

CAP. II
Acţiuni înaintea perioadei de ape mari

ART. 5
Înaintea perioadei de ape mari, organele hidrotehnice teritoriale competente, fiecare pe teritoriul sãu, întreprind urmãtoarele acţiuni:
- întreţinerea în bunã stare a liniilor de apãrare din lungul râurilor şi a cursurilor de apã, în special în zona fâşiei arate, a digurilor de localizare şi a acumulãrilor nepermanente, precum şi a instalaţiilor şi anexelor aferente;
- dotarea liniilor de apãrare împotriva inundaţiilor cu materialele şi mijloacele de apãrare conform normativelor proprii ale fiecãrei pãrţi;
- curãţarea albiilor râurilor şi a cursurilor de apã de vegetaţie dãunãtoare şi îndepãrtarea altor obstacole, identificarea şi iniţializarea refacerii lucrãrilor de traversare subdimensionate, pentru asigurarea capacitãţii de scurgere a apelor şi gheţurilor, ţinându-se cont de reglementãrile în vigoare de pe teritoriul fiecãrei pãrţi;
- efectuarea de cãtre pãrţi a profilelor transversale şi a schimbului de date ori de câte ori se considerã necesar şi efectuarea, o datã la 5 ani, în secţiunile de frontierã şi în sectoarele comune de frontierã, de mãsurãtori geodezice comune;
- întocmirea planurilor de apãrare conform normativelor proprii ale fiecãrei pãrţi.
ART. 6
Organele hidrotehnice teritoriale competente ale pãrţilor se vor întâlni în toamna fiecãrui an, pânã cel târziu la data de 1 noiembrie, pe teritoriul român şi pe teritoriul ungar, pentru a examina starea lucrãrilor de apãrare împotriva inundaţiilor pe sectoarele râurilor şi cursurilor de apã prevãzute în anexa nr. 2.
Constatãrile şi mãsurile propuse vor fi consemnate într-un proces-verbal ce va fi înaintat Subcomisiei de apãrare împotriva inundaţiilor.

CAP. III
Acţiuni în cazul inundaţiilor şi în timpul scurgerii gheţurilor

ART. 7
În timpul apelor mari, organele hidrotehnice teritoriale competente acţioneazã fiecare pe teritoriul sãu şi pe cheltuialã proprie, în baza planului de apãrare, a legislaţiei proprii şi a prevederilor prezentului regulament, şi asigurã prin pãstrarea legãturii permanente între ele coordonarea, în funcţie de necesitãţi, a mãsurilor şi a lucrãrilor de apãrare.
ART. 8
Organele hidrotehnice teritoriale competente se vor informa operativ reciproc, în perioada de apãrare şi în afara acesteia, asupra oricãror mãsuri sau evenimente legate de exploatarea lacurilor de acumulare şi staţiilor de pompare aflate pe sectoarele de râuri asupra cãrora se aplicã prevederile regulamentului, care ar modifica esenţial scurgerea apelor în secţiunea de frontierã.
ART. 9
În timpul apelor mari, organele hidrotehnice teritoriale competente iau urmãtoarele mãsuri fiecare pe teritoriul propriu:
- punerea în funcţiune a sistemului de informare, pazã şi supraveghere;
- închiderea stãvilarelor şi a subtraversãrilor din digurile de apãrare împotriva inundaţiilor, conform planului de apãrare;
- asigurarea cu materiale şi mijloace de apãrare la punctele critice;
- executarea lucrãrilor de apãrare în locurile critice;
- închiderea breşelor din diguri, localizarea apelor revãrsate şi redirijarea în albie;
- tranzitarea apelor rezultate din revãrsãri sau ruperi de diguri prin digurile de localizare de pe teritoriul ungar din lungul frontierei, care se va face în conformitate cu prevederile cuprinse în art. 5 lit. c), d), g) şi i) din Regulamentul privind apãrarea împotriva inundaţiilor produse de ape interne;
- înlãturarea pericolului ce poate fi provocat de gheţuri la zãpoare.
ART. 10
În timpul acţiunii de apãrare, pãrţile activeazã serviciile permanente atât la organele teritoriale, cât şi la cele centrale, conform prevederilor legislaţiei pãrţilor. Transmiterea informaţiilor între aceste servicii de urgenţã se va realiza prin telefon, fax şi e-mail. Adresele de contact sunt prevãzute în anexa nr. 1.
Informaţiile între pãrţi se transmit în limba celui care transmite.
Convorbirea telefonicã se efectueazã în limba celui chemat.
În scopul schimbului reciproc de date, pãrţile îşi vor stoca datele şi informaţiile pe serverul propriu FTP, maximum 30 de zile.
ART. 11
Reprezentanţii organelor hidrotehnice teritoriale competente ale celor douã pãrţi se pot întâlni în perioada apelor mari, ori de câte ori se va considera necesar, pe teritoriul oricãreia dintre pãrţi, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind trecerea frontierei şi contactul între organele hidrotehnice ale României şi Republicii Ungare. Condiţiile necesare pentru rezolvarea operativã a sarcinilor vor fi asigurate de partea pe teritoriul cãreia se face deplasarea pe teren.
ART. 12
Mãsurile de apãrare în perioada apelor mari se desfãşoarã în 3 faze:
a) faza I de apãrare (pregãtirea pentru apãrare);
b) faza II de apãrare (apãrarea efectivã);
c) faza III de apãrare (apãrarea intensivã, extraordinarã).
Liniile de apãrare şi mirele determinante aferente acestora, cu indicarea nivelurilor fazelor de apãrare, sunt prevãzute în anexa nr. 3.
Organele hidrotehnice teritoriale competente dispun luarea mãsurilor prevãzute pentru fiecare fazã de apãrare, atunci când nivelul apei la mirele determinante atinge cota prevãzutã în anexa nr. 3 şi dacã se aşteaptã din amonte creşterea în continuare a nivelului apei.
Organele hidrotehnice teritoriale competente pot dispune încetarea fazei respective de apãrare, atunci când nivelul apei a scãzut sub cota prevãzuta în anexa nr. 3 şi se aşteaptã în continuare scãderea nivelului apei.
În cazul unor condiţii excepţionale, organele hidrotehnice teritoriale competente pot dispune aplicarea mãsurilor prevãzute pentru oricare dintre fazele de apãrare, chiar înainte de atingerea nivelurilor prescrise.
Organele hidrotehnice teritoriale competente îşi vor comunica reciproc intrarea şi ieşirea din fazele de apãrare.
ART. 13
În timpul fazei I de apãrare, organele hidrotehnice teritoriale competente iau urmãtoarele mãsuri, fiecare pe teritoriul propriu:
a) punerea în funcţiune a sistemului de informare, supraveghere şi pazã;
b) verificarea construcţiilor, a instalaţiilor, materialelor şi mijloacelor de apãrare, eventual completarea lor, precum şi urmãrirea condiţiilor de scurgere;
c) închiderea stãvilarelor din diguri, conform prescripţiilor de manipulare a stãvilarelor, iar stavilele barajelor de pe cursurile de apã vor fi ţinute deschise;
d) citirea şi înregistrarea nivelurilor apelor la mirele determinante, menţionate în anexa nr. 3, se fac pe teritoriul român la orele 7,00 şi 19,00, iar pe teritoriul ungar la orele 6,00 şi 18,00 şi se vor comunica organelor hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi, la orele 8,00 şi 20,00, respectiv la orele 7,00 şi 19,00.
Simultan cu transmiterea nivelurilor apei se vor transmite şi date privind nivelul de culminaţie la mirele determinante.
ART. 14
În timpul fazei a II-a de apãrare, organele hidrotehnice teritoriale competente de pe teritoriul propriu iau urmãtoarele mãsuri:
a) intensificarea activitãţii sistemului de supraveghere, de informare şi de pazã;
b) supravegherea şi paza de zi şi de noapte a construcţiilor şi a instalaţiilor de apãrare, urmãrirea condiţiilor de scurgere, efectuarea, în funcţie de necesitãţi, a lucrãrilor de apãrare. Stavilele barajelor de pe cursurile de apã vor fi ţinute deschise, iar stãvilarele din diguri vor fi ţinute închise;
c) citirea şi înregistrarea nivelurilor apei la mirele menţionate în anexa nr. 3 din 6 în 6 ore, şi anume: de pe teritoriul român la orele 1,00, 7,00, 13,00 şi 19,00, iar pe teritoriul ungar la orele 00, 6,00, 12,00 şi 18,00. Nivelurile critice se vor comunica de 4 ori pe zi organelor hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi, într-un interval de o orã şi jumãtate de la citire.
Cu ocazia transmiterii nivelurilor se vor comunica reciproc şi evenimentele mai importante în legãturã cu condiţiile de scurgere a viiturilor şi starea lucrãrilor de apãrare, care pot interesa cealaltã parte din punctul de vedere al activitãţii de apãrare împotriva inundaţiilor.
De asemenea, se vor comunica reciproc date privitoare la culminaţia undei de viiturã, în decurs de 3 ore de la constatarea lor.
În timpul fazei a II-a de apãrare, organele hidrotehnice teritoriale competente de pe teritoriul român vor comunica prognoza hidrologicã întocmitã pentru mirele determinante de pe teritoriul român, prevãzute în anexa nr. 3.
La solicitarea pãrţii române, partea ungarã va informa asupra situaţiei privind condiţiile de scurgere a viiturilor în aval de sectoarele asupra cãrora se aplicã prezentul regulament.
La solicitarea pãrţii ungare, partea românã va informa asupra situaţiei privind condiţiile de scurgere a viiturilor în amonte de sectoarele asupra cãrora se aplicã prezentul regulament.
ART. 15
În timpul fazei a III-a de apãrare, organele hidrotehnice teritoriale competente iau urmãtoarele mãsuri, fiecare pe teritoriul propriu:
a) intensificarea în continuare a activitãţii sistemului de supraveghere, de informare şi de pazã;
b) supravegherea şi paza de zi şi de noapte a construcţiilor şi a instalaţiilor de apãrare în locurile periclitate, urmãrirea condiţiilor de scurgere a apei, în funcţie de necesitãţi, efectuarea lucrãrilor de apãrare pentru limitarea efectelor inundaţiilor şi asigurarea pentru aceasta a mijloacelor corespunzãtoare; stavilele barajelor de pe cursurile de apã vor fi ţinute deschise, iar stãvilarele şi conductele din diguri vor fi ţinute închise;
c) citirea şi înregistrarea continuã, din douã în douã ore, a nivelurilor apei la mirele menţionate din anexa nr. 3, pe teritoriul român, la orele cu numãr impar, iar pe teritoriul ungar la orele cu numãr par. Nivelurile citite se vor comunica de 6 ori pe zi organelor hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi, în jurul orelor 5,00, 9,00, 13,00, 17,00, 21,00 şi 1,00, pe teritoriul român, şi în jurul orelor 4,00, 8,00, 12,00, 16,00, 20,00 şi 24,00, pe teritoriul ungar. În cazul unor situaţii extraordinare, la cerere, nivelurile se pot transmite şi din douã în douã ore. Cu ocazia transmiterii nivelurilor se vor comunica reciproc evenimentele mai importante în legãturã cu condiţiile de scurgere a apei şi starea lucrãrilor de apãrare care intereseazã cealaltã parte din punctul de vedere al apãrãrii împotriva inundaţiilor. De asemenea, se vor comunica reciproc datele privitoare la culminaţia viiturilor, în termen de 3 ore de la constatarea lor;
d) în cazul în care organele hidrotehnice teritoriale competente ale uneia dintre pãrţi apreciazã cã linia de apãrare proprie nu va putea fi apãratã în mod sigur, va informa operativ organele hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi, putând solicita o întâlnire excepţionalã de stabilire a mãsurilor comune pentru limitarea pagubelor.
În timpul fazei a III-a de apãrare, organele hidrotehnice teritoriale competente de pe teritoriul român vor comunica prognozele hidrologice întocmite pentru mirele determinante de pe teritoriul român.
La solicitarea pãrţii române, partea ungarã va informa asupra situaţiei privind condiţiile de scurgere a viiturilor în aval de sectoarele asupra cãrora se aplicã prezentul regulament.
La solicitarea pãrţii ungare, partea românã va informa asupra situaţiei privind condiţiile de scurgere a viiturilor în amonte de sectoarele asupra cãrora se aplicã prezentul regulament.
ART. 16
În cazul intrãrii în funcţiune a acumulãrilor nepermanente incluse în prezentul regulament la anexa nr. 3, pe lângã datele prevãzute a se transmite la art. 14 şi 15 se vor mai transmite:
- data intrãrii în funcţiune a acumulãrilor nepermanente (luna, ziua, ora);
- cota apei la începerea deversãrii în secţiunea deversorului;
- debitul evacuat;
- umplerea şi nivelul apei în acumulare;
- data începerii golirii şi procesul golirii;
- alte situaţii deosebite ce au apãrut în timpul umplerii sau al golirii acumulãrii şi mãsurile luate în legãturã cu acestea.
Comunicarea privind funcţionarea acumulãrilor nepermanente se va transmite odatã cu datele prevãzute la art. 14 şi 15.
ART. 17
În cazul ruperii de diguri organele hidrotehnice teritoriale competente iau urmãtoarele mãsuri, fiecare pe teritoriu sãu:
a) informarea neîntârziatã a organelor hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi asupra orei, locului şi dimensiunii ruperii şi asupra localizãrii apelor revãrsate, precum şi asupra altor situaţii care sunt importante pentru cealaltã parte din punctul de vedere al apãrãrii împotriva inundaţiilor;
b) închiderea în cel mai scurt timp posibil a rupturii de dig, localizarea apelor revãrsate şi readucerea lor în albie conform planului de localizare;
c) continuarea fãrã întrerupere a lucrãrilor de apãrare împotriva inundaţiilor pe restul liniei de apãrare şi asigurarea transmiterii nestânjenite a informaţiilor;
d) comunicarea neîntârziatã prin telefon, fax şi e-mail cãtre organele hidrotehnice teritoriale competente ale celeilalte pãrţi a terminãrii lucrãrilor de localizare;
e) comunicarea zilnicã a evoluţiei evenimentelor.

Acţiuni de apãrare împotriva scurgerii gheţurilor
ART. 18
a) Prevederile cu privire la apãrarea împotriva inundaţiilor, în mãsura necesitãţilor, se vor aplica şi la apãrarea împotriva pericolului provocat de gheţuri.
b) În activitatea de apãrare împotriva gheţurilor, în funcţie de fenomenele de gheaţã ce se produc, în caz de nevoie, unele faze pot fi ordonate înainte ca nivelurile determinate sã fi fost atinse în conformitate cu cele conţinute în anexa nr. 3, în urmãtoarele cazuri:
- faza I poate fi ordonatã atunci când gheaţa se desprinde şi sloiurile se scurg pe cursurile de apã;
- faza a II-a poate fi ordonatã când sloiurile formeazã îngrãmãdiri;
- faza a III-a poate fi ordonatã când sloiurile s-au blocat formând zãpoare.
Fazele de apãrare pot fi ordonate în cazurile sus-menţionate numai atunci când fenomenele de gheaţã observate pot provoca creşterea în continuare şi într-un mod periculos a nivelurilor.
c) Organele hidrotehnice teritoriale competente urmãresc continuu fenomenele de gheaţã, de la apariţia gheţii pânã la dispariţia acesteia, iar de la începerea scurgerii sloiurilor se informeazã reciproc, zilnic pânã la ora 12,00, despre grosimea gheţii şi despre evoluţia fenomenelor de gheaţã.
d) În cazul apariţiei fenomenelor de gheaţã extraordinare (formarea zãpoarelor, pornirea bruscã a gheţii etc.) se informeazã reciproc fãrã întârziere.
e) Organele hidrotehnice teritoriale competente ale celor douã pãrţi sunt obligate, fiecare pe teritoriul propriu, sã ia mãsurile necesare pentru asigurarea scurgerii nestânjenite a gheţurilor, în scopul evitãrii creşterii periculoase a nivelurilor apelor.
Aceste mãsuri se vor lua în funcţie de necesitãţi, indiferent de faza de apãrare în care se gãsesc.
Intervenţiile mai importante pentru eliminarea pericolului gheţurilor şi care au influenţã asupra teritoriului celeilalte pãrţi vor fi efectuate în mod coordonat, pãrţile informându-se reciproc asupra rezultatului acţiunii.
f) Îndepãrtarea zãpoarelor de pe sectoarele de râuri care formeazã frontiera va fi executatã, pe baza înţelegerii prealabile dintre organele hidrotehnice teritoriale competente, cu acordul poliţiei de frontierã de pe teritoriul cãreia accesul la zãpor este mai uşor.

CAP. IV
Acţiuni dupã trecerea apelor mari

ART. 19
Dupã trecerea apelor mari şi încetarea activitãţii de apãrare, respectiv dupã ce nivelul apei a scãzut sub cotele prevãzute în anexa nr. 3, organele hidrotehnice teritoriale competente, fiecare pe teritoriul propriu, iau urmãtoarele mãsuri:
- refacerea neîntârziatã a construcţiilor de apãrare deteriorate, pentru a fi aduse la capacitatea iniţialã de apãrare;
- îndepãrtarea apelor revãrsate de pe terenurile apãrate;
- întocmirea dãrilor de seamã, ce vor cuprinde modul în care au fost îndeplinite prevederile prezentului regulament, datele şi fenomenele caracteristice legate de scurgerea viiturilor, de îndepãrtarea pericolului provocat de gheţuri, de operaţiunile şi mãsurile cele mai importante efectuate, de acţiunile de apãrare, funcţionarea acumulãrilor nepermanente, precum şi concluziile ce se desprind din acestea.
Dãrile de seamã constituie anexe la procesele-verbale şi vor fi întocmite de organele teritoriale competente ale pãrţilor, cu ocazia examinãrilor prevãzute în art. 6. Procesele-verbale vor fi examinate de Comisia hidrotehnicã româno-ungarã.

CAP. V
Dispoziţii finale

ART. 20
În perioada de ape mari şi cu gheţuri, organele hidrotehnice teritoriale competente ale celor douã pãrţi, organizând şi conducând acţiunile de apãrare fiecare pe teritoriul propriu, vor da curs, la cerere şi în mãsura posibilitãţilor, celeilalte pãrţi, pentru combaterea pericolului de inundaţii şi gheţuri.
Trecerea frontierei a personalului muncitor pentru efectuarea unor lucrãri, a uneltelor, materialelor şi utilajelor se face în conformitate cu prevederile Regulamentului privind trecerea frontierei şi contactul între organele hidrotehnice ale României şi Republicii Ungare. Cantitãţile de materiale (carburanţi) folosite la lucrãri vor fi supuse reglementãrilor vamale în vigoare între pãrţi.
ART. 21
a) Prezentul regulament poate fi modificat sau completat pe baza hotãrârii Comisiei hidrotehnice, la cererea oricãruia dintre împuterniciţi. Intrarea în vigoare a acestei hotãrâri se va face în conformitate cu prevederile art. 10 pct. 5 din Acord.
b) Anexele nr. 1-8 fac parte integrantã din prezentul regulament.
c) Prezentul regulament a fost întocmit în douã exemplare originale, compuse fiecare din câte un text în limba românã şi unul în limba maghiarã, toate textele fiind egal autentice.
d) Prezentul regulament este aprobat de Comisia hidrotehnicã româno-ungarã, la Sesiunea a XVIII-a, iar intrarea în vigoare a acestuia conform sistemului juridic intern se va face numai dupã finalizarea şi aprobarea anexelor.
e) Odatã cu intrarea în vigoare a prezentului regulament, anexa nr. 3 la Protocolul Sesiunii a VI-a a Comisiei, intitulat Regulament privind apãrarea împotriva inundaţiilor produse de cursuri de apã, îşi pierde valabilitatea.

p. Împuternicitul pãrţii române,
Ovidiu Gabor

Împuternicitul pãrţii ungare,
Haraszthy Laszlo


ANEXA 2
-------
la Regulamentul privind apãrarea împotriva inundaţiilor
-------------------------------------------------------
produse de cursuri de apã
-------------------------

SECTOARELE
de râuri, cursuri de ape şi lucrãrile de apãrare
împotriva inundaţiilor din subunitãţile hidrografice

- model -


┌────────────┬────────────┬───────────────────────────────────────────────┬────┐
│ │ │ Lucrãri de apãrare │ │
│Subunitãţi │ Sector de ├────────┬─────────────┬──────────┬─────────────┤ │
│hidrografice│curs de apã │Dig de │Acumulãri │Acumulãri │Alte lucrãri │ │
│ │ (date de │apãrare │nepermanente │permanente│(dig locali- │ │
│ │ identi- │(date de│(date de │(date de │zare, baraj, │Obs.│
│ │ ficare) │identi- │identificare)│identi- │trepte de │ │
│ │ │ficare) │ │ficare) │fund etc.) │ │
│ │ │ │ │ │(date de │ │
│ │ │ │ │ │identificare)│ │
├────────────┼────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼─────────────┼────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
└────────────┴────────────┴────────┴─────────────┴──────────┴─────────────┴────┘




ANEXA 3
-------
la Regulamentul privind apãrarea împotriva inundaţiilor
-------------------------------------------------------
produse de cursuri de apã
-------------------------

DATELE
cursurilor de apã, ale lucrãrilor de apãrare împotriva
inundaţiilor şi ale mirelor determinante

- model -


┌────────┬────────┬────────────┬───────────────────┬───────────────────────────┐
│Organele│ │Lucrãri de │ │ │
│hidro- │ │apãrare │ Mire │ │
│tehnice │Denumiea│impotriva │ determinante │ Niveluri caracteristice │
│terito- │cursului│inundaţiilor│ │ │
│riale │de apã ├───┬────────┼────┬──────┬───────┼───────┬────┬──────┬───────┤
│compe- │ │tip│caracte-│ │Ampla-│Cota"0"│Nivel │Faza│Faza │Faza │
│tente │ │ │ristici │nume│sament│ mirã │istoric│ I │a II-a│a III-a│
│ │ │ │tehnice │ │ (km) │(MN MB)│ (cm) │(cm)│ (cm) │ (cm) │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────────┼───┼────────┼────┼──────┼───────┼───────┼────┼──────┼───────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │
└────────┴────────┴───┴────────┴────┴──────┴───────┴───────┴────┴──────┴───────┘


------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016