Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 24 septembrie 2004  privind procedura de evaluare a activitatii profesionale a magistratilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 24 septembrie 2004 privind procedura de evaluare a activitatii profesionale a magistratilor

EMITENT: CONSILIUL SUPREM AL MAGISTRATURII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 880 din 27 septembrie 2004
ART. 1
(1) Pentru verificarea îndeplinirii criteriilor de competenţã profesionalã a magistraţilor, activitatea acestora este supusã anual unei evaluãri privind îndeplinirea cu celeritate a lucrãrilor, practica de casare sau, dupã caz, infirmãrile de soluţii, obligaţia de formare profesionalã continuã, comportamentul în cadrul raporturilor de serviciu şi îndeplinirea celorlalte îndatoriri profesionale prevãzute de lege.
(2) Evaluarea prevãzutã la alin. (1) se face de comisii constituite în circumscripţia curţii de apel, respectiv a parchetului de pe lângã curtea de apel, prin hotãrâre a Consiliului Superior al Magistraturii, separat pentru judecãtori şi procurori.
(3) Evaluarea judecãtorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a procurorilor din Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Parchetul Naţional Anticorupţie se face de comisii constituite prin hotãrãre a Consiliului Superior al Magistraturii.
(4) Evaluarea magistraţilor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii se efectueazã de o comisie formatã din preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii.
(5) Criteriile de evaluare a activitãţii profesionale a magistraţilor sunt prevãzute în anexe.
ART. 2
(1) Comisiile de evaluare constituite potrivit art. 1 alin. (2) şi (3) sunt formate din 3 membri.
(2) Comisiile funcţioneazã cu participarea tuturor membrilor şi hotãrãsc cu majoritate de voturi.
(3) Notarea pentru fiecare criteriu de evaluare se va face de toţi membrii comisiei, iar nota finalã este media aritmeticã a celor trei note.
(4) În procedura de evaluare comisiile pot consulta orice evidenţã a instanţelor sau parchetelor, actele de control şi conducere judiciarã, precum şi mapele profesionale, respectiv fişele personale ale magistraţilor.
ART. 3
(1) Comisiile de evaluare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se constituie, la fiecare secţie, din vicepreşedintele instanţei, preşedintele secţiei la care funcţioneazã magistratul supus evaluãrii şi un judecãtor din colegiul de conducere.
(2) Comisiile de evaluare de la Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se constituie, la fiecare secţie, din prim-adjunctul procurorului general, procurorul-şef al secţiei din care face parte procurorul supus evaluãrii şi un procuror din colegiul de conducere.
(3) Comisiile de evaluare de la Parchetul Naţional Anticorupţie se constituie, la fiecare secţie din cadrul structurii centrale, precum şi la fiecare serviciu teritorial şi la serviciile din cadrul structurii centrale a Parchetului Naţional Anticorupţie, direct subordonate procurorului general, din unul dintre adjuncţii procurorului general, procurorul-şef al secţiei, respectiv al serviciului în care funcţioneazã procurorul supus evaluãrii, şi un procuror din colegiul de conducere.
ART. 4
(1) Comisia de evaluare de la curtea de apel se compune din preşedintele curţii de apel şi doi membri din colegiul de conducere, desemnaţi de acesta. Din comisia de evaluare nu pot face parte judecãtorii inspectori.
(2) Comisia de evaluare de la parchetul de pe lângã curtea de apel se compune din procurorul general şi doi procurori din colegiul de conducere, desemnaţi de acesta. Din comisia de evaluare nu pot face parte procurorii inspectori.
(3) Comisia de evaluare de la tribunal se compune din vicepreşedintele curţii de apel, preşedintele tribunalului şi un membru al colegiului de conducere al tribunalului, desemnat de acesta.
(4) Comisia de evaluare de la parchetul de pe lângã tribunal se compune din procurorul general adjunct al parchetului de pe lângã curtea de apel, prim-procurorul parchetului de pe lângã tribunal şi un membru al colegiului de conducere, desemnat de acesta.
(5) Comisia de evaluare de la tribunalul specializat se compune din vicepreşedintele curţii de apel, preşedintele tribunalului specializat şi un membru al colegiului de conducere al tribunalului specializat, desemnat de acesta.
(6) Comisia de evaluare de la parchetul de pe lângã tribunalul specializat se compune din procurorul general adjunct al parchetului de pe lângã curtea de apel, primprocurorul parchetului de pe lângã tribunalul specializat şi un membru al colegiului de conducere, desemnat de acesta.
(7) Comisia de evaluare de la judecãtorie se compune din vicepreşedintele tribunalului, preşedintele judecãtoriei şi un judecãtor din cadrul colegiului de conducere, desemnat de acesta.
(8) Comisia de evaluare de la parchetul de pe lângã judecãtorie se compune din prim-procurorul adjunct al parchetului de pe lângã tribunal, prim-procurorul parchetului de pe lângã judecãtorie şi un procuror din cadrul colegiului de conducere, desemnat de acesta.
(9) Magistratul cu funcţia cea mai mare este preşedintele comisiilor menţionate la alin. (1)-(8).
ART. 5
(1) Comisia de evaluare de la tribunal, respectiv de la parchetul de pe lângã tribunal, va evalua membrii comisiilor de evaluare de la nivelul judecãtoriilor şi, dupã caz, parchetelor de pe lângã acestea.
(2) Comisia de evaluare de la curtea de apel şi, respectiv, de la parchetul de pe lângã curtea de apel va evalua membrii comisiilor de evaluare de la tribunal şi, respectiv, de la parchetul de pe lângã acesta. Aceeaşi comisie va evalua membrii comisiilor de evaluare de la tribunalul specializat şi, respectiv, de la parchetul de pe lângã acesta.
(3) Evaluarea procurorului general al Parchetului Naţional Anticorupţie, a membrilor comisiilor constituite în cadrul secţiilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului de pe lângã Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetului Naţional Anticorupţie, curţilor de apel, parchetelor de pe lângã curţile de apel, precum şi a vicepreşedinţilor curţilor de apel şi procurorilor generali adjuncţi de pe lângã curţile de apel se face de comisiile constituite în cadrul secţiilor Consiliului Superior al Magistraturii, compuse din doi membri, numiţi de preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii.
ART. 6
(1) Raportul de evaluare a activitãţii profesionale se întocmeşte pentru fiecare magistrat în parte, indiferent de perioada de timp lucratã, cu excepţia magistratului stagiar, pentru care notarea se face începând cu anul urmãtor celui în care a promovat examenul de capacitate.
(2) Evaluarea magistraţilor detaşaţi se va face de instituţia la care aceştia funcţioneazã, în raport de specificul activitãţii desfãşurate.
ART. 7
(1) Evaluarea activitãţii profesionale constã în acordarea de note de la 1 la 10 la criteriile prevãzute în anexa la <>Legea nr. 303/2004 privind statutul magistraţilor, cap. A pct. 1 şi 2 şi cap. D şi E.
(2) Pentru magistraţii cu funcţii de execuţie, media generalã va reprezenta media aritmeticã a notelor obţinute la criteriile de la <>cap. E din anexa la Legea nr. 303/2004 .
(3) Pentru magistraţii cu funcţii de conducere, media generalã va reprezenta media aritmeticã a notelor obţinute la criteriile prevãzute la <>cap. D şi E din anexa la Legea nr. 303/2004 .
ART. 8
(1) Prin raportul de evaluare a activitãţii profesionale a magistratului, întocmit de comisiile prevãzute la art. 3, se poate acorda unul dintre urmãtoarele calificative: "foarte bine", "bine", "satisfãcãtor" sau "nesatisfãcãtor".
(2) Calificativele se stabilesc în funcţie de media generalã obţinutã, astfel:

Media generalã Calificativ

9-10 foarte bine

7 pânã la 9 bine

6 pânã la 7 satisfãcãtor

sub 6 nesatisfãcãtor

ART. 9
(1) Judecãtorii, procurorii sau magistraţii-asistenţi nemulţumiţi de calificativul acordat pot face contestaţie la secţia corespunzãtoare a Consiliului Superior al Magistraturii, în termen de 30 de zile de la comunicare.
(2) Contestaţiile formulate de judecãtori şi magistraţi-asistenţi se soluţioneazã de secţia pentru judecãtori, iar contestaţia formulatã de procuror se soluţioneazã de secţia pentru procurori.
(3) Contestaţia se depune la preşedintele comisiei de evaluare, care, în cursul aceleiaşi zile, o expediazã la secţia competentã din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
(4) Pentru soluţionarea contestaţiei, secţiile Consiliului Superior al Magistraturii pot cere comisiilor de evaluare orice informaţii pe care le considerã necesare. Contestaţia se soluţioneazã cu citarea obligatorie a magistratului.
(5) Judecãtorii, procurorii şi magistraţii-asistenţi evaluaţi de comisia de evaluare din cadrul secţiilor Consiliului Superior al Magistraturii pot face contestaţie la secţia corespunzãtoare a Consiliului Superior al Magistraturii, în termenul prevãzut la alin. (1). Magistraţii care au fãcut parte din comisia de evaluare nu pot participa la soluţionarea contestaţiei de cãtre secţia Consiliului Superior al Magistraturii.
(6) Hotãrârile secţiilor pot fi atacate, în termen de 5 zile de la comunicare, la plenul Consiliului Superior al Magistraturii.
(7) Hotãrârile plenului Consiliului Superior al Magistraturii sunt definitive şi irevocabile.
ART. 10
Dacã în anul pentru care se face evaluarea magistratul a fost definitiv sancţionat disciplinar, va fi depunctat prin acordarea calificativului imediat inferior celui la care l-ar fi îndreptãţit media obţinutã.
ART. 11
(1) Magistraţii care primesc calificativul nesatisfãcãtor, precum şi magistraţii care primesc calificativul satisfãcãtor în urma a douã evaluãri consecutive sunt obligaţi sã urmeze, pentru o perioadã cuprinsã între 3 şi 6 luni, cursuri speciale de pregãtire organizate de Institutul Naţional al Magistraturii, în condiţiile Regulamentului privind modul de desfãşurare a cursurilor de formare profesionalã continuã a magistraţilor şi atestare a rezultatelor obţinute, aprobat prin <>Hotãrârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 153/2004 .
(2) Cursurile prevãzute la alin. (1) se încheie prin susţinerea unui examen, în condiţiile legii.
(3) Magistratul care primeşte în urma a douã evaluãri consecutive calificativul nesatisfãcãtor sau care nu a promovat examenul prevãzut la alin. (2) este eliberat din funcţie pentru incapacitate profesionalã de cãtre Preşedintele României, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii.
ART. 12
Prezentul regulament se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.


ANEXA I


┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ RAPORT DE EVALUARE │
│ a activitãţii, pregãtirii, aptitudinilor profesionale │
│ şi conduitei judecãtorilor şi magistraţilor asistenţi │
└───────────────────────────────────────────────────────────┘

ANUL ──────-

- TEXT - în spaţiile rezervate
Se vor completa rubricile din
interiorul chenarului cu: - CIFRE - în casetele deschise ────-
- X - în casetele închise []

┌─────────────────────┐
│ COD NUMERIC PERSONAL│
└─────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────┐
└────────────────────────────────────────────────┘

INSTANŢA ┌─────────────────────────────────────────────────┐
└─────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────┐
SECŢIA └───────────────────────┘
┌─────────────────────────────────────────────────┐
└─────────────────────────────────────────────────┘
FUNCŢIA


JUDECĂTOR

VECHIME ÎN FUNCŢII DE ANI ---- LUNI ----- ZILE ------
CONDUCERE

VECHIME ÎN FUNCŢIA DE
CONDUCERE ACTUALĂ ANI ---- LUNI ----- ZILE ------

GRADUL PROFESIONAL -----------




┌─────────────────────────────────────────────────┐
│ A. Perfecţionarea pregãtirii profesionale │
└─────────────────────────────────────────────────┘

1. FORMA PERFECŢIONARE ORGANIZATĂ LA NIVELUL INSTANŢEI SAU, DUPĂ CAZ,
AL CURŢII DE APEL ŞI LA NIVELUL PARCHETELOR DE PE LÂNGĂ ACESTEA -
ÎNVĂŢĂMÂNT PROFESIONAL

TEMA ────────────-
REZULTATELE OBŢINUTE ──────────

2. FORMA PERFECŢIONARE CENTRALIZATĂ (Institutul Naţional al
Magistraturii, instituţii de învãţãmânt superior din ţarã sau
strãinãtate ori alte forme de perfecţionare centralizatã)

PERIOADA LOC DESFĂŞURARE DISCIPLINA REZULTATE
─── ──── ┌──────────────────┐ ┌──────────────┐ ───────────
└──────────────────┘ └──────────────┘
─── ──── ┌──────────────────┐ ┌──────────────┐ ───────────
└──────────────────┘ └──────────────┘

3. FORMA SPECIALIZARE, SCHIMB EXPERIENŢĂ

PERIOADA ŢARA LOCALITATE DISCIPLINA TEMA
─── ───── ┌─────────┐┌─────────────┐ ┌────────────┐┌───────┐
└─────────┘└─────────────┘ └────────────┘└───────┘
─── ───── ┌─────────┐┌─────────────┐ ┌────────────┐┌───────┐
└─────────┘└─────────────┘ └────────────┘└───────┘

PARTICIPĂRI LA SIMPOZIOANE, CONFERINŢE, etc.

PERIOADA ŢARA LOCALITATE TEMA LUCRARE PREZENTATĂ
(dacã este cazul)
─── ┌───────┐ ┌───────────┐ ┌────────┐ ┌─────────────────────┐
└───────┘ └───────────┘ └────────┘ └─────────────────────┘
─── ┌───────┐ ┌───────────┐ ┌────────┐ ┌─────────────────────┐
└───────┘ └───────────┘ └────────┘ └─────────────────────┘



4. LUCRĂRI PUBLICATE NR. TOTAL:------ DINTRE CARE:

DATA LOC APARIŢIE TIP TITLU
(Editura, Revista, etc.) (Articol,
Lucrare, etc.)


──── ┌──────────────────────────┐ ┌───────────────┐┌─────────────────┐
└──────────────────────────┘ └───────────────┘└─────────────────┘
──── ┌──────────────────────────┐ ┌───────────────┐┌─────────────────┐
└──────────────────────────┘ └───────────────┘└─────────────────┘

5. ACTIVITATE DIDACTICĂ

INSTITUŢIA FUNCŢIA DISCIPLINA
┌─────────────┐ ┌─────────────┐ ┌────────────────┐
│ │ │ │ │ │
└─────────────┘ └─────────────┘ └────────────────┘

┌──────────────────────────────────────────────┐
│ B. Activitatea profesionalã a judecãtorilor │
│ magistraţilor asistenţi │
└──────────────────────────────────────────────┘

I. Activitatea de judecatã:

INSTANŢĂ TOTAL MEDIA PE
INSTANŢĂ SAU,
DUPĂ CAZ,
PE SECŢIE

1. NR. ŞEDINŢE DE JUDECATĂ LA CARE A PARTICIPAT ___ _____
2. NR. ŞEDINŢE DE JUDECATĂ CONDUSE ___ _____
3. NR. PARTICIPĂRI COMPLETE SPECIALIZATE ___ _____
4. NR. DOSARE RULATE ___ _____
5. NR. HOTĂRÂRI PRONUNŢATE
6. OPERATIVITATEA ÎN SOLUŢIONAREA CAUZELOR ___ _____
7. NR. HOTĂRÂRI REDACTATE ___ _____
8. NR. HOTĂRÂRI REDACTATE PESTE TERMEN ___ _____
9. NR. HOTĂRÂRI CASATE ___ _____
10. NR. HOTĂRÂRI CASATE IMPUTABILE ____ _____
DIN CARE:
- CU OBIECŢIUNILE MAGISTRATULUI APRECIATE
CA ÎNTEMEIATE DE INSTANŢĂ/ SECŢIILE
SPECIALIZATE ____

II. Alte activitãţi ale judecãtorului:

1. Activitatea de judecãtor de serviciu sau delegat
Compartiment ______________________
2. Observaţii la proiecte de acte normative _____________
3. Plângeri, reclamaţii, cereri soluţionate _________________
4. Alte activitãţi _________________________

┌──────────────────────────────────────────────────────┐
│ C. Criterii şi parametri în evaluarea performanţelor │
│ magistraţilor care deţin funcţii de conducere │
└──────────────────────────────────────────────────────┘

CALIFICATIVUL ACORDAT

a) Capacitatea de organizare şi decizie ______________
b) Gradul de comunicativitate ______________
c) Atitudinea în relaţiile cu:
- magistraţii _______________
- personalul auxiliar _______________
- petiţionarii _______________
- alte instituţii _______________
d) Gradul de complexitate a cauzelor _______________
e) Obiectivitatea în aprecierea colaboratorilor _______________
f) Organizarea şi supravegherea pregãtirii profesionale ________________
g) Capacitatea de a gestiona situaţiile de crizã ________________

┌─────────────────────────────────────────────────────────┐
│D. Parametri profesionali, organizatorici şi de conduitã │
└─────────────────────────────────────────────────────────┘

CALIFICATIVUL ACORDAT

1. a) Capacitatea de interpretare şi aplicare a legii ________________
b) Respectarea normelor procedurale
în activitatea de judecatã ________________
c) Calitatea hotãrârilor/actelor de urmãrire penalã ________________
d) Gradul de complexitate a cauzelor _______________
e) Rezolvarea lucrãrilor în termen ________________
f) Cunoaşterea, asimilarea şi aplicarea
jurisprudenţei Curţii Constituţionale
şi a C.E.D.O. ________________

2. a) Perseverenţa ________________
b) Iniţiativa ________________
c) Autoritatea ________________
d) Puterea de muncã ________________
e) Spiritul de analizã şi sintezã ________________

3. a) Respectarea disciplinei muncii ________________
b) Atitudinea în relaţiile cu colegii ________________
c) Atitudinea în raporturile cu justitiabilii ________________
d) Respectarea normelor Codului deontologic al
magistraţilor ________________

E. CALIFICATIVUL ACORDAT:_____________________

F. CALIFICATIVUL FINAL ACORDAT DUPĂ CONTESTAŢIE:___________________

┌─────────────────────────────────────────────────────────┐
│ G. Concluziile rapoartelor de inspecţie în acest an, │
│ privind activitatea magistratului │
└─────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────────────┐
│ H. Mentiuni (se completeaza de cel notat) │
└───────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────┐
│ I. Situatii deosebite aparute in cursul acestui an │
│ (se completeaza de comisia de evaluare │
└────────────────────────────────────────────────────────┘
┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────┐
│ J. Sanctiuni disciplinare │
└────────────────────────────────┘

DATA APLICARII SANCTIUNEA


│ │
│ │


└─────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────┐
│ K. Observatiile celui notat fata de notarea initiala │
└──────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ ┌──────────────────┐ ┌────────────────────┐ │
│ ───────── └──────────────────┘ └────────────────────┘ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ L. Observatiile comisiei care acorda calificativul initial│
└───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────┘

DATA SEMNATURA
────── ─────────

┌────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ M. Observatiile plenului Consiliului Superior al Magistraturii │
└────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

DATA NUMELE SI PRENUMELE FUNCTIA SEMNATURA
─────── ┌────────────────────┐ ┌────────────┐ ───────────
└────────────────────┘ └────────────┘
┌─────────────────┐
│ N. Se contesta │
└─────────────────┘
┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ NU [] │
│ │
│ DA [] DIN MOTIVELE │
│ │
│ ┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐│
│ │ ││
│ │ ││
│ └───────────────────────────────────────────────────────────────┘│
│ SEMNATURA MAGISTRAT │
│ │
│ ──────────────── │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ O. Observatii privind notarea acordata dupa contestatie │
└───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌──────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ └──────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ DATA NOTARII NUMELE SI PRENUMELE │
│ DUPA MEMBRILOR COMISIEI FUNCTIA SEMNATURA │
│ CNTESTATIE CARE A SOLUTIONAT │
│ CONTESTATIA │
│ ──────────── ┌────────────────────┐ ┌───────────┐ ───────── │
│ └────────────────────┘ └───────────┘ │
│ │
│ SEMNATURA MAGISTRAT │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────┐
│ P. Calificativ anual │
└────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Acest spatiu se completeaza de CONSILIUL SUPERIOR │
│ AL MAGISTRATURII │
│ │
│ 1. MEDIE OBTINUTA ─────────── │
│ │
│ 2. CALIFICATIV ACORDAT CORESPUNZATOR MEDIEI │
│ │
│ FOARTE BINE BINE SATISFACATOR NESATISFACATOR │
│ [] [] [] [] │
│ │
│ Numele si semnatura celui care a calculat media ────────── │
│ │
│ 3. CALIFICATIV MODIFICAT CA URMARE A APLICARII DE SANCTIUNI │
│ DISCIPLINARE │
│ │
│ FOARTE BINE BINE SATISFACATOR NESATISFACATOR │
│ [] [] [] [] │
│ │
│ │
│ │
│ SECRETAR GENERAL │
│ Consiliul Superior al Magistraturii │
│ │
│ Data Semnatura │
│ ─────── ────────────── │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA II



┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ RAPORT DE EVALUARE │
│ a activitãţii, pregãtirii, aptitudinilor profesionale │
│ şi conduitei procurorilor │
└───────────────────────────────────────────────────────────┘

ANUL ──────-

- TEXT - în spaţiile rezervate
Se vor completa rubricile din
interiorul chenarului cu: - CIFRE - în casetele deschise ────-
- X - în casetele închise []

┌─────────────────────┐
│ COD NUMERIC PERSONAL│
└─────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────┐
└────────────────────────────────────────────────┘

PARCHETUL ┌─────────────────────────────────────────────────┐
└─────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────┐
SECŢIA └───────────────────────┘
┌─────────────────────────────────────────────────┐
└─────────────────────────────────────────────────┘
FUNCŢIA


PROCUROR

VECHIME ÎN FUNCŢII DE ANI ---- LUNI ----- ZILE ------
CONDUCERE

VECHIME ÎN FUNCŢIA DE
CONDUCERE ACTUALĂ ANI ---- LUNI ----- ZILE ------

GRADUL PROFESIONAL -----------




┌─────────────────────────────────────────────────┐
│ A. Perfecţionarea pregãtirii profesionale │
└─────────────────────────────────────────────────┘

1. FORMA PERFECŢIONARE ORGANIZATĂ LA NIVELUL INSTANŢEI SAU, DUPĂ CAZ,
AL CURŢII DE APEL ŞI LA NIVELUL PARCHETELOR DE PE LÂNGĂ ACESTEA -
ÎNVĂŢĂMÂNT PROFESIONAL

TEMA ────────────-
REZULTATELE OBŢINUTE ──────────

2. FORMA PERFECŢIONARE CENTRALIZATĂ (Institutul Naţional al
Magistraturii, instituţii de învãţãmânt superior din ţarã sau
strãinãtate ori alte forme de perfecţionare centralizatã)

PERIOADA LOC DESFĂŞURARE DISCIPLINA REZULTATE
─── ──── ┌──────────────────┐ ┌──────────────┐ ───────────
└──────────────────┘ └──────────────┘
─── ──── ┌──────────────────┐ ┌──────────────┐ ───────────
└──────────────────┘ └──────────────┘

3. FORMA SPECIALIZARE, SCHIMB EXPERIENŢĂ

PERIOADA ŢARA LOCALITATE DISCIPLINA TEMA
─── ───── ┌─────────┐┌─────────────┐ ┌────────────┐┌───────┐
└─────────┘└─────────────┘ └────────────┘└───────┘
─── ───── ┌─────────┐┌─────────────┐ ┌────────────┐┌───────┐
└─────────┘└─────────────┘ └────────────┘└───────┘

PARTICIPĂRI LA SIMPOZIOANE, CONFERINŢE, etc.

PERIOADA ŢARA LOCALITATE TEMA LUCRARE PREZENTATĂ
(dacã este cazul)
─── ┌───────┐ ┌───────────┐ ┌────────┐ ┌─────────────────────┐
└───────┘ └───────────┘ └────────┘ └─────────────────────┘
─── ┌───────┐ ┌───────────┐ ┌────────┐ ┌─────────────────────┐
└───────┘ └───────────┘ └────────┘ └─────────────────────┘



4. LUCRĂRI PUBLICATE NR. TOTAL:------ DINTRE CARE:

DATA LOC APARIŢIE TIP TITLU
(Editura, Revista, etc.) (Articol,
Lucrare, etc.)


──── ┌──────────────────────────┐ ┌───────────────┐┌─────────────────┐
└──────────────────────────┘ └───────────────┘└─────────────────┘
──── ┌──────────────────────────┐ ┌───────────────┐┌─────────────────┐
└──────────────────────────┘ └───────────────┘└─────────────────┘


5. ACTIVITATE DIDACTICĂ

INSTITUŢIA FUNCŢIA DISCIPLINA
┌─────────────┐ ┌─────────────┐ ┌────────────────┐
│ │ │ │ │ │
└─────────────┘ └─────────────┘ └────────────────┘

┌────────────────────────────────────────────────┐
│ B. Activitatea profesionalã a procurorilor │
└────────────────────────────────────────────────┘

1. DOSARE de anchetã _______ din care rechizitorii _________
2. DOSARE de supraveghere _______ din care rechizitorii _______
3. Inculpaţi trimişi în judecatã ______ din care arestaţi ______
4. Operativitate în rezolvarea cauzelor __________________
5. CONCLUZII în:
- latura penalã a cauzei ________
- latura civilã a cauzei ________
6. Exercitarea acţiunii civile din oficiu _________
7. Soluţii infirmate _________
8. Cãi de atac exercitate ____ din care admise _________

┌──────────────────────────────────────────────────────┐
│ C. Criterii şi parametri în evaluarea performanţelor │
│ magistraţilor care deţin funcţii de conducere │
└──────────────────────────────────────────────────────┘

CALIFICATIVUL ACORDAT

a) Capacitatea de organizare şi decizie ______________
b) Gradul de comunicativitate ______________
c) Atitudinea în relaţiile cu:
- magistraţii _______________
- personalul auxiliar _______________
- petiţionarii _______________
- alte instituţii _______________
d) Gradul de complexitate a cauzelor _______________
e) Obiectivitatea în aprecierea colaboratorilor _______________
f) Organizarea şi supravegherea pregãtirii profesionale ________________
g) Capacitatea de a gestiona situaţiile de crizã ________________


┌─────────────────────────────────────────────────────────┐
│D. Parametri profesionali, organizatorici şi de conduitã │
└─────────────────────────────────────────────────────────┘

CALIFICATIVUL ACORDAT

1. a) Capacitatea de interpretare şi aplicare a legii ________________

b) Respectarea normelor procedurale
în activitatea de judecatã ________________

c) Calitatea hotãrârilor/actelor de urmãrire penalã ________________

d) Gradul de complexitate a cauzelor _______________

e) Rezolvarea lucrãrilor în termen ________________

f) Cunoaşterea, asimilarea şi aplicarea
jurisprudenţei Curţii Constituţionale
şi a C.E.D.O. ________________

2. a) Perseverenţa ________________

b) Iniţiativa ________________

c) Autoritatea ________________

d) Puterea de muncã ________________

e) Spiritul de analizã şi sintezã ________________

3. a) Respectarea disciplinei muncii ________________

b) Atitudinea în relaţiile cu colegii ________________

c) Atitudinea în raporturile cu justitiabilii ________________

d) Respectarea normelor Codului deontologic al
magistraţilor ________________

E. CALIFICATIVUL ACORDAT:_____________________

F. CALIFICATIVUL FINAL ACORDAT DUPĂ CONTESTAŢIE:___________________


┌────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ G. Concluziile rapoartelor de inspectie in acest an, │
│ privind activitatea magistratului │
└────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────┐
│ H. Mentiuni (se completeaza de cel notat) │
└───────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────┐
│ I. Situatii deosebite aparute in cursul acestui an │
│ (se completeaza de comisia de evaluare │
└────────────────────────────────────────────────────────┘
┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────┐
│ J. Sanctiuni disciplinare │
└────────────────────────────────┘

DATA APLICARII SANCTIUNEA


│ │
│ │


└─────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────┐
│ K. Observatiile celui notat fata de notarea initiala │
└──────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

DATA NOTARII NUMELE SI PRENUMELE FUNCTIA SEMNATURA
─────── ┌────────────────────┐ ┌────────────┐ ───────────
└────────────────────┘ └────────────┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ L. Observatiile comisiei care acorda calificativul initial│
└───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────┘

DATA SEMNATURA
────── ─────────

┌────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ M. Observatiile plenului Consiliului Superior al Magistraturii │
└────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

DATA NUMELE SI PRENUMELE FUNCTIA SEMNATURA
─────── ┌────────────────────┐ ┌────────────┐ ───────────
└────────────────────┘ └────────────┘
┌─────────────────┐
│ N. Se contesta │
└─────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ NU [] │
│ │
│ DA [] DIN MOTIVELE │
│ │
│ ┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐│
│ │ ││
│ │ ││
│ └───────────────────────────────────────────────────────────────┘│
│ [] SEMNATURA MAGISTRAT │
│ │
│ ──────────────── │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ O. Observatii privind notarea acordata dupa contestatii │
└───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌──────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
│ └──────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ DATA NOTARII NUMELE SI PRENUMELE │
│ DUPA MEMBRILOR COMISIEI FUNCTIA SEMNATURA │
│ CONTESTATIE CARE A SOLUTIONAT │
│ CONTESTATIA │
│ ──────────── ┌────────────────────┐ ┌───────────┐ ───────── │
│ └────────────────────┘ └───────────┘ │
│ │
│ SEMNATURA MAGISTRAT │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────┐
│ P. Calificativ anual │
└────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Acest spatiu se completeaza de CONSILIUL SUPERIOR │
│ AL MAGISTRATURII │
│ │
│ 1. MEDIE OBTINUTA ─────────── │
│ │
│ 2. CALIFICATIV ACORDAT CORESPUNZATOR MEDIEI │
│ │
│ FOARTE BINE BINE SATISFACATOR NESATISFACATOR │
│ [] [] [] [] │
│ │
│ Numele si semnatura celui care a calculat media ────────── │
│ │
│ 3. CALIFICATIV MODIFICAT CA URMARE A APLICARII DE SANCTIUNI │
│ DISCIPLINARE │
│ │
│ FOARTE BINE BINE SATISFACATOR NESATISFACATOR │
│ [] [] [] [] │
│ │
│ │
│ │
│ SECRETAR GENERAL │
│ Consiliul Superior al Magistraturii │
│ │
│ Data Semnatura │
│ ─────── ────────────── │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


----------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016