Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROTOCOL nr. 9.283 din 16 iunie 2010  privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor-urmasi ai eroilor martiri, precum si a celor cu parinti care detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROTOCOL nr. 9.283 din 16 iunie 2010 privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor-urmasi ai eroilor martiri, precum si a celor cu parinti care detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004

EMITENT: SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 619 din 2 septembrie 2010
PROTOCOL nr. 9.283 din 16 iunie 2010
privind trimiterea în tabere de odihnã a copiilor-urmaşi ai eroilor martiri, precum şi a celor cu pãrinţi care deţin certificate doveditoare ale calitãţii de revoluţionar eliberate în baza Legii recunoştinţei faţã de eroii-martiri şi luptãtorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţã de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 <>nr. 341/2004
EMITENT: SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989
Nr. 9.283 din 16 iunie 2010
MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETÃRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI - AUTORITATEA NAŢIONALÃ PENTRU SPORT ŞI TINERET
Nr. 2.282 din 25 iunie 2010
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 619 din 2 septembrie 2010

Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (SSPR), reprezentat prin domnul Adrian Viorel Nicolaescu - secretar general cu atribuţiuni de secretar de stat, şi Ministerul Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret (ANST), reprezentatã prin doamna Doina Ofelia Melinte - preşedinte, au convenit urmãtoarele:

ART. 1
În vacanţele şcolare ale anului 2010, în special în vacanţa de varã, cele douã pãrţi vor conlucra pentru realizarea în comun a programului de cuprindere în tabere de odihnã organizate în spaţiile aparţinând direcţiilor pentru tineret judeţene (DTJ)/Direcţiei pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (DTMB), prevãzute în anexa nr. 1, sau în tabere private care funcţioneazã cu avizul ANST, prevãzute în anexa nr. 2, a copiilor-urmaşi de erou martir care deţin certificate doveditoare emise în baza prevederilor Legii recunoştinţei faţã de eroii-martiri şi luptãtorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţã de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 <>nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, a copiilor preşcolari, elevi sau studenţi ai cãror pãrinţi deţin certificate doveditoare ale calitãţii de revoluţionar eliberate în baza <>Legii nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 2
(1) ANST prin DTJ/DTMB va asigura locurile corespunzãtoare în tabere şcolare a copiilor menţionaţi la art.1.
(2) Pentru a alege tabãra, perioada şi pentru a afla costul acesteia, pãrinţii, care deţin certificate de revoluţionar eliberate în baza <>Legii nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, sau asociaţiile de revoluţionari - organizatori de grupuri, care doresc participarea copiilor menţionaţi la art.1 în tabere, se vor prezenta la DTJ, respectiv DTMB.
(3) Dupã desfãşurarea activitãţilor prevãzute la alin (2), pãrinţii sau organizatorii de grupuri care doresc participarea copiilor la tabãrã se vor prezenta, cu cel puţin 15 zile lucrãtoare înainte de plecarea în tabãrã, la SSPR cu urmãtoarele documente, dupã cum urmeazã:
1. pãrinţii:
a) cerere în care sunt specificate tabãra, perioada, costul acesteia, numele şi prenumele pãrintelui, numãrul certificatului care atestã calitatea de revoluţionar, conform prevederilor <>Legii nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului;
b) copie de pe BI/CI al/a pãrintelui;
c) copie de pe certificatul care atestã calitatea de urmaş erou-martir a copilului sau calitatea de revoluţionar a pãrintelui, conform prevederilor <>Legii nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
d) adeverinţã de şcolarizare în cadrul învãţãmântului de stat sau acreditat conform prevederilor legale, în original;
e) copie de pe certificatul de naştere al copilului sau, dupã caz, copie de pe BI/CI al/a copilului;
f) alte acte doveditoare (hotãrâri judecãtoreşti, anchete sociale etc.);
2. asociaţiile de revoluţionari - organizatorii de grupuri:
a) cerere în care sunt specificate tabãra, perioada şi costul acesteia;
b) tabel nominal semnat şi ştampilat în original de cãtre reprezentantul legal al asociaţiei, tabel care va conţine în mod obligatoriu urmãtoarele date de identificare: date de identificare ale asociaţiei (adresã, nr. telefon/mobil, nr. fax), numele şi prenumele pãrintelui care are calitatea de revoluţionar, numãrul certificatului care atestã calitatea de revoluţionar, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului, numele şi prenumele însoţitorului/însoţitorilor de grup;
c) copie de pe BI/CI al/a însoţitorului;
d) copie de pe certificatul de urmaş erou-martir al copilului sau de pe certificatul de revoluţionar al pãrintelui, conform prevederilor <>Legii nr. 341/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
e) copie de pe BI/CI al/a pãrintelui;
f) adeverinţã de şcolarizare în cadrul învãţãmântului de stat sau acreditat conform prevederilor legale, în original;
g) copie de pe certificatul de naştere al copilului sau, dupã caz, copie de pe BI/CI al/a copilului;
h) alte documente necesare (anchete sociale, hotãrâri judecãtoreşti etc.).
(4) Cererile şi tabelele pentru plecarea în tabãrã, înaintate la SSPR, care nu conţin toate datele şi documentele justificative prevãzute la alin. (3), care prezintã ştersãturi, modificãri, adãugiri sau care au fost depuse spre avizare la SSPR cu întârziere, nu vor fi avizate.
(5) SSPR va transmite DTJ/DTMB avizul, însoţit de copia tabelului înaintat de cãtre asociaţie la SSPR, în cel mult 5 zile lucrãtoare de la înregistrarea cererii.
ART. 3
SSPR va asigura finanţarea cheltuielilor legate de cazarea şi masa copiilor persoanelor enumerate la art. 1, transmiţând DTJ/DTMB sumele reprezentând cheltuielile prilejuite de serviciile acordate de tabãrã.
ART. 4
DTJ/DTMB va transmite în maximum 15 zile de la prestarea serviciului, dar nu mai târziu de 1 decembrie 2010, factura detaliatã a cheltuielilor, însoţitã de copia avizului din partea SSPR, precum şi de copia tabelului cu persoanele avizate de SSPR şi confirmate de cãtre administratorul locaţiei şi de cãtre DTJ/DTMB cã au participat efectiv la tabãrã, semnate, precizând numele în clar şi calitatea persoanei care confirmã prezenţa în tabãrã, şi ştampilate cu ştampila locaţiei.
ART. 5
ANST, prin DTJ/DTMB, rãspunde de modul de rezervare a locurilor în tabere, organizarea grupurilor, condiţiile de cazare şi masã pe care le oferã prin contractele încheiate în anul 2010 de cãtre aceştia, şi cu participarea efectivã în tabãrã a copiilor beneficiarilor prevãzuţi la art. 1.
ART. 6
DTJ/DTMB transmit/transmite SSPR, prin ANST, listele cu locaţiile proprii şi locaţiile avizate sã funcţioneze în anul 2010 cu care s-au încheiat contracte.
ART. 7
(1) Sumele reprezentând valoarea serviciilor prestate în favoarea copiilor beneficiarilor prevãzuţi la art.1 sunt suportate din bugetul SSPR, aprobat pe anul 2010, în cuantum de pânã la 520 lei/copil/sejur tabãrã/cazare şi masã, pe serie de 7 zile.
(2) În suma prevãzutã la alin. (1) se include şi contravaloarea serviciilor prestate de DJT/DTMB pentru trimiterea grupului în tabãrã - 2 lei/zi, care, în factura emisã, se evidenţiazã separat de contravaloarea serviciilor de cazare şi masã.
ART. 8
(1) Numãrul maxim de copii ai persoanelor prevãzute la art. 1 care vor beneficia de prevederile prezentului protocol este de 600.
(2) Avizul prevãzut la art. 2 alin (4) se acordã în ordinea depunerii documentelor complete menţionate la art. 2.
ART. 9
Sumele facturate de cãtre DJT/DTMB se vor vira de cãtre SSPR, în termen de maximum 15 zile de la primirea facturii şi a documentelor prevãzute la art. 4, în conturile comunicate de cãtre aceştia, deschise la trezoreriile judeţene sau ale sectoarelor municipiului Bucureşti.
ART. 10
Pentru copiii cuprinşi în taberele care nu au avizul SSPR si care totuşi beneficiazã de serviciile de tabãrã, cheltuielile nu vor fi decontate de cãtre SSPR, ci se suportã de cãtre pãrinţii acestora sau de organizatorii de grup.
ART. 11
În cazul în care pãrinţii/organizatorii de grup opteazã pentru o tabãrã care presupune cheltuieli mai mari decât subvenţia de pânã la 520 lei/copil/sejur/cazare şi masã (7 zile) suportatã de SSPR, aceştia vor achita diferenţa la DTJ/DTMB.
ART. 12
Orice modificare a prezentului protocol se va face cu acordul ambelor pãrţi.
ART. 13
Neînţelegerile între pãrţi se vor rezolva pe cale amiabilã.
ART. 14
Prezentul protocol se încheie în douã exemplare, câte unul pentru fiecare parte.
ART. 15
Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantã din prezentul protocol.

Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret,
Doina Ofelia Melinte,
preşedinte

p. Secretarul de stat al Secretariatului de Stat pentru
Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989,
Adrian Viorel Nicolaescu,
secretar general


ANEXA 1
la protocol


LOCURILE PUSE LA DISPOZIŢIE
de cãtre Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret în
centrele de agrement din reţeaua proprie

Vacanţa de varã 2010


┌────────────┬───────────────────┬────────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│ JUDEŢ │ CENTRUL DE │ Perioada │ Preţ │ Preţ │Capacitate│
│ │ AGREMENT │ Varianta │ zi/ │ sejur │ Totalã │
│ │ │ Serii *) │ persoanã │ │ Numãr │
│ │ │ │ │ │ locuri │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ALBA │Arieşeni │Varianta I │ 57 │ 342 │ 100 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ARAD *1) │Moneasa │Varianta II │ 60 │ 360 │ 100 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cãsoaia │Varianta II │ 20 *1) │ 120 *1) │ 114 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ARGEŞ │Corbeni │Varianta I │ 58 │ 348 │ 50 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Nucşoara │Varianta I │ 62 │ 372 │ 36 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Baza turisticã │Varianta I │ 58 │ 348 │ 30 │
│ │Piteşti │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BIHOR │Şuncuiuş │Varianta I │ 62 │ 372 │ 80 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Valea Brãtcuţei │Varianta I │ 62 │ 372 │ 66 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Remeţi │Varianta I │ 62 │ 372 │ 55 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Baza Turisticã │Varianta I │ 62 │ 372 │ 95 │
│ │Oradea │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BACÃU *2) │Valea Budului *2) │Sejur 7 zile│ 78,5 *2) │ 550 *2) │ 100 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Sãlãtruc │Varianta I │ 62 │ 372 │ 80 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BISTRIŢA │Sângeorz-Bãi │Varianta I │ 62 │ 372 │ 100 │
│NÃSÃUD │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BOTOŞANI │Codrii de Aramã │Varianta I │ 55 │ 330 │ 130 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BRAŞOV *1) │Predeal │Varianta I │ 34 *1) │ 204 *1) │ 41 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│BUZÃU │Poiana Pinului │Varianta I │ 62 │ 372 │ 285 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Monteoru │Varianta I │ 62 │ 372 │ 90 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Arbanasi │Varianta I │ 62 │ 372 │ 120 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│CARAŞ- │Râul Alb │Varianta I │ 59 │ 354 │ 90 │
│SEVERIN │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│CLUJ │Complex Cazare Cluj│Varianta I │ 62 │ 372 │ 30 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│CONSTANŢA │Eforie Sud │Varianta II │ 62 │ 372 │ 384 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ 𗈖 Mai │Varianta II │ 62 │ 372 │ 200 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│COVASNA │Youth Hostel │Varianta II │ 55 │ 330 │ 72 │
│ │Pãdureni │ │ │ │ │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Zãbala │Varianta II │ 52 │ 312 │ 80 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│DÂMBOVIŢA │Vânãtorul │Varianta II │ 62 │ 372 │ 165 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cerbul │Varianta II │ 62 │ 372 │ 180 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cãprioara │Varianta II │ 62 │ 372 │ 135 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Stejarul │Varianta II │ 62 │ 372 │ 80 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│GALAŢI │Garboavele │Varianta I │ 58 │ 348 │ 40 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│GORJ │Sãcelu │Varianta I │ 59 │ 354 │ 50 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│HARGHITA │Bãile Homorod-Hatos│Varianta I │ 59 │ 354 │ 67 │
│ │Villa │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│HUNEDOARA │Youth Hostel │Varianta I │ 55 │ 330 │ 53 │
│ │Cãprioara │ │ │ │ │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Costeşti Pavilion │Varianta I │ 59 │ 354 │ 22 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Costeşti Cãsuţe │Varianta I │ 54 │ 324 │ 44 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│IALOMIŢA │Amara Pavilioane │Varianta I │ 55 │ 330 │ 90 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│IAŞI │Muncel │Varianta II │ 62 │ 372 │ 140 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│MARAMUREŞ │Baza Turisticã Mara│Varianta I │ 56 │ 336 │ 150 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Baza Turisticã │Varianta I │ 54 │ 324 │ 54 │
│ │Cuarţ │ │ │ │ │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Baza Turisticã │Varianta I │ 52 │ 312 │ 100 │
│ │Stibina │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│MEHEDINŢI │Drobeta Turnu │Varianta I │ 62 │ 372 │ 40 │
│ │Severin │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│MUREŞ *3) │Sovata II │Varianta II │ 79 *3) │ 474 *3) │ 45 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│NEAMŢ │Cozla │Varianta II │ 62 │ 372 │ 90 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Oglinzi │Varianta II │ 62 │ 372 │ 170 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│PRAHOVA │C.A. Sinaia │Varianta I │ 61 │ 366 │ 25 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │C.A. Buşteni-Vila │Varianta I │ 61 │ 366 │ 108 │
│ │Şoimul │ │ │ │ │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cheia - Vila Bradet│Varianta I │ 39 *1) │ 234 *1) │ 17 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│SATU-MARE │Ştrand │Varianta I │ 58,25 │ 349,5 │ 99 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│SÃLAJ │Izvoarele Barcãului│Varianta II │ 55 │ 330 │ 40 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│SIBIU │Pãltiniş │Varianta I │ 54 │ 324 │ 70 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Ocna Sibiului │Varianta I │ 54 │ 324 │ 70 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cisnãdioara │Varianta I │ 54 │ 324 │ 60 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Silişte II │Varianta I │ 54 │ 324 │ 80 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Râul Sadului │Varianta I │ 54 │ 324 │ 70 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│TELEORMAN │Dunãrica │Varianta II │ 57 │ 342 │ 100 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│TIMIŞ │Chevereşu Mare │Varianta I │ 56 │ 336 │ 53 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Poieni Strambu │Varianta I │ 56 │ 336 │ 54 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│TULCEA │Sulina │Varianta II │ 62 │ 372 │ 180 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│VÂLCEA │Cãciulata │Varianta II │ 62 │ 372 │ 118 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Cozia │Varianta II │ 62 │ 372 │ 110 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Brãdişor │Varianta II │ 62 │ 372 │ 124 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│VASLUI │Youth Hostel Vaslui│Varianta II │ 55 │ 330 │ 44 │
│ ├───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │Poiana Cãprioarei │Varianta II │ 53 │ 318 │ 50 │
├────────────┼───────────────────┼────────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│VRANCEA │Gãlãciuc │Varianta I │ 57 │ 342 │ 150 │
└────────────┴───────────────────┴────────────┴──────────┴──────────┴──────────┘

Numãr locuri disponibile Varã 2010 TOTAL 5865



---------
*) Reprezintã opţiunea de serii a Direcţiilor pentru tineret judeţene, pentru organizarea sejururilor de vacanţã 2010
*1) Preţul include doar serviciile de cazare
*2) Direcţia pentru Tineret Bacãu organizeazã la Valea Budului tabãrã de limba englezã, preţurile includ cursurile, cazarea şi masa participanţilor şi se desfãşoarã pe serii diferite faţã de cele specificate în prezenta ofertã.
*3) Preţul include serviciile de masã oferite de agent economic privat



┌───────────────────────────────────┐ ┌───────────────────────────────────┐
│ VARIANTA I │ │ VARIANTA II │
├───────────────────────────────────┤ ├───────────────────────────────────┤
│Seria I 14.06.2010 - 20.06.2010│ │Seria I 14.06.2010 - 20.06.2010│
│Seria II 22.06.2010 - 28.06.2010│ │Seria II 21.06.2010 - 27.06.2010│
│Seria III 30.06.2010 - 06.07.2010│ │Seria III 28.06.2010 - 04.07.2010│
│Seria IV 08.07.2010 - 14.07.2010│ │Seria IV 05.07.2010 - 11.07.2010│
│Seria V 16.07.2010 - 22.07.2010│ │Seria V 12.07.2010 - 18.07.2010│
│Seria VI 24.07.2010 - 30.07.2010│ │Seria VI 19.07.2010 - 25.07.2010│
│Seria VII 01.08.2010 - 07.08.2010│ │Seria VII 26.07.2010 - 01.08.2010│
│Seria VIII 09.08.2010 - 15.08.2010│ │Seria VIII 02.08.2010 - 08.08.2010│
│Seria IX 17.08.2010 - 23.08.2010│ │Seria IX 09.08.2010 - 15.08.2010│
│Seria X 25.08.2010 - 31.08.2010│ │Seria X 16.08.2010 - 22.08.2010│
│Seria XI 02.09.2010 - 08.09.2010│ │Seria XI 23.08.2010 - 29.08.2010│
│ │ │Seria XII 30.08.2010 - 05.09.2010│
└───────────────────────────────────┘ └───────────────────────────────────┘



Înscrierile se pot face la Direcţiile pentru tineret judeţene din fiecare judeţ, iar pentru Bucureşti la Direcţia pentru Tineret a Mun. Bucureşti, adresa Splaiul Independenţei nr. 202 A, Bloc IC Chim, etaj 7, camerele 28-32, sector 6, tel. 021/318.10.48, 021/318.10.47




ANEXA 2
la protocol


OFERTA
operatorilor economici privaţi acreditaţi de
Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret - 2010







┌───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┐
│Nr.│ Judeţul │Operatorul│ Locaţia │ │ │ Structura de cazare │Nu- │
│crt│Localitatea│ economic │ Restaurantul │ Adresa │ Datele de contact │ Clasificare │mã- │
│ │ │ │ │ │ │ │rul │
│ │ │ │ │ │ │ │de │
│ │ │ │ │ │ │ │lo- │
│ │ │ │ │ │ │ │curi│
│ │ │ │ │ │ │ │soli│
│ │ │ │ │ │ │ │ci- │
│ │ │ │ │ │ │ │tate│
│ │ │ │ │ │ │ │pen-│
│ │ │ │ │ │ │ │tru │
│ │ │ │ │ │ │ │avi-│
│ │ │ │ │ │ │ │zare│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL BRAŞOV │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
│ 1.│Braşov │SC Alisa │Vila Alisa │Str. │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │Turism - │Restaurant Alisa │Principalã │tineret a judeţului 󧓗 cam. X 2 loc. = 30 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 3 │nr. 387 │în care se aflã 𗈕 apartament X 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │stele capacitate │ │solicitantul 𗈕 apartament X 4 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ 󧔢 locuri │ │ │Total 17 cam. = 36 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 36 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 2.│Braşov │SC │Pensiunea MIS │Satul │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │Groupmis -│Restaurant MIS │Sohodol, │tineret a judeţului în𗈝 cam. X 2 loc. = 18 loc. │ │
│ │Sohodol │S.R.L. │clasificare 2 stele │comuna Bran│care se aflã │Total 9 cam. = 18 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 30 locuri │nr. 172 A │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 18 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 3.│Braşov │SC │Pensiunea Martin │Str. Poarta│Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │Silvania │Bufet Martin │nr 202 C │tineret a judeţului în󧓔 cam. X 2 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │Tour - │clasificare 2 stele │ │care se aflã 𗈖 apartamente X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │capacitate 64 locuri │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 28 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 4.│Braşov │SC │Hostel Silvania │Str. │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Braşov │Silvania -│contract de catering/│Cãprioarei │tineret a judeţului în𗈝 cam. X 2 loc. = 18 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant S.C. │nr. 27 │care se aflã 𗈗 cam. X 3 loc. = 9 loc. │ │
│ │ │ │Mariand Impex -S.R.L.│ │solicitantul 𗈕 apartament X 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 29 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 5.│Braşov │SC Copilu │Pensiunea La Copilu │Timişu de │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Braşov │ - S.R.L. │Restaurant La Copilu │Sus, DN 1 │tineret a judeţului în𗈘 cam. X 2 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │care se aflã 𗈕 cam. X 3 loc. = 3 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 80 locuri │ │solicitantul 𗈘 suite X 4 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 27 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 6.│Braşov │SC │Hotel Robinson │Str. Muncii│Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Andaluza │Restaurant Robinson │nr. 10 │tineret a judeţului în󧓕 cam. X 2 loc. = 26 loc. │ │
│ │ │Cont - │clasificare 3 stele │ │care se aflã 𗈕 cam. X 1 loc. = 1 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │capacitate 90 locuri │ │solicitantul 𗈗 apartamente X 2 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 33 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 7.│Braşov │SC Lacoli │Vila Carpaţi │Str. Valea │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Predeal │Prodimpex │Restaurant Piatra │Râşnoavei │tineret a judeţului în𗈗 cam. X 2 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │- S.R.L. │Craiului │nr. 10 │care se aflã 𗈘 cam. X 3 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │solicitantul 𗈗 cam. X 4 loc. = 12 loc │ │
│ │ │ │capacitate 230 locuri│ │ │Camerele au grup sanitar comun. │ 30 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 8.│Braşov │SC Lacoli │Hotel Piatra Craiului│Str. Valea │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Prodimpex │Restaurant Piatra │Râşnoavei │tineret a judeţului în𗈖 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │- S.R.L. │Craiului │nr. 10 │care se aflã 𗈜 garsoniere X 2 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │solicitantul 󧓔 cam X 2 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 230 locuri│ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 44 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
│ 9.│Braşov │SC Ofiice │Hostel Complex │Str. │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Trading - │Panoramic │Nicolae │tineret a judeţului în󧓕 cam. X 2 loc. = 26 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │Restaurant Postãvarul│Bãlcescu │care se aflã 𗈘 cam. X 3 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 3 stele │nr. 31 │solicitantul 𗈘 cam. X 4 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 100 locuri│ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 54 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓒.│Braşov │SC │Hotel Bucegi Porţile │Str. Valea │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Corex&CB -│Regatului │Râşnoavei │tineret a judeţului în󧓡 cam. X 2 loc. = 50 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │Restaurant Bucegi │nr. 10 │care se aflã 𗈗 garsoniere X 2 loc.= 6 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 56 │
│ │ │ │capacitate 210 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓓.│Braşov │SC Dan- │Pensiunea turisticã │Str. Trei │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Alin │Speranţa │Brazi nr.60│tineret a judeţului în󧓚 cam. X 2 loc. = 36 loc. │ │
│ │ │Comprod - │clasificare 3 stele │ │care se aflã 𗈖 apartamente X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │capacitate 114 locuri│ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 40 │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL CLUJ │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓔.│Cluj │SC Turism │Pensiunea Popasul │Comuna │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Mãrişel │Popasul │Iancului │Mãrişel │tineret a judeţului în𗈘 cam. X 2 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │Iancului -│Restaurant Popasul │nr. 612 │care se aflã │Categoria 2 stele │ │
│ │ │S.R.L. │Iancului │ │solicitantul 𗈖 cam. X 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 14 │
│ │ │ │capacitate 48 locuri │ │ │ │ │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL CONSTANŢA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓕.│Constanţa │SC Prim │Bungalow Briza Mãrii │Aleea │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │Intermod -│Restaurant Picolo │Mercur nr.1│tineret a judeţului în󧓬 cam. X 3 loc. = 108 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar comun. │ 108│
│ │ │ │capacitate 196 locuri│ │solicitantul │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓖.│Constanţa │SC │VILA B 7 Holiday │Str. Carmen│Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │Romtrans │Restaurant Braserie │Silva nr.20│tineret a judeţului în󧓖 cam. X 2 loc. = 28 loc. │ │
│ │ │Holiday - │Holiday │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar comun. │ 28 │
│ │ │S.R.L. │clasificare 2 stele │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │capacitate 20 locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓗.│Constanţa │SC Haras -│Vila Republica │Eforie Sud │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │S.R.L. │Restaurant Flacãra │ │tineret a judeţului în𗈛 cam. X 4 loc. = 28 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │care se aflã 𗈙 cam. X 3 loc. = 15 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 90 locuri │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │ │ │ │şi comun. │ 43 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓘.│Constanţa │SC Andorra│Vila Victoria │Str. Oituz │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │Interna- │Restaurant Flacãra │nr. 14 │tineret a judeţului în𗈙 cam. X 2 loc. = 10 loc. │ │
│ │ │tional - │clasificare 2 stele │ │care se aflã 󧓞 cam. X 4 loc. = 88 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │capacitate 90 locuri │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │ │ │ │şi comun. │ 98 │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓙.│Constanţa │SC Hotel │Hotel Craiova │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Club │Restaurant Craiova │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 276 loc. │ │
│ │ │Estival │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Categoria 1 stea │ │
│ │ �-S.A. │capacitate 760 locuri│ │solicitantul 󧓡 cam. X 2 loc. = 50 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 158│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓚.│Constanţa │SC Prahova│Hotel Prahova │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Neptun │Estival │Restaurant Romanţa │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 650 loc. │ │
│ │ �-S.A. │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │capacitate 1.050 │ │solicitantul │şi comun. │ 334│
│ │ │ │locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓛.│Constanţa │SC │Hotel Clãbucet │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Clãbucet │Restaurant Romanţa │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 402 loc. │ │
│ │ │Estival │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Categoria 1 stea │ │
│ │ �-S.A. │capacitate 1.050 │ │solicitantul 󧓱 cam. X 2 loc. = 82 loc. │ │
│ │ │ │locuri │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 164│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓜.│Constanţa │SC Hotel │Hotel Slatina │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Club │Restaurant Craiova │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 450 loc. │ │
│ │ │Estival │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 80 │
│ │ �-S.A. │capacitate 760 locuri│ │solicitantul │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓝.│Constanţa │SC Romanţa│Hotel Romanţa │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Estival │Restaurant Romanţa │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 644 loc. │ │
│ │ �-S.A. │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 100│
│ │ │ │capacitate 1.050 │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓞.│Constanţa │SC Bâlea │Hotel Bâlea │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Estival │Restaurant Romanţa │ │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 646 loc. │ │
│ │ �-S.A. │clasificare 2 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 334│
│ │ │ │capacitate 1.050 │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓟.│Constanţa │SC │Hotel Proton │Neptun │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Dominique │Restaurant │ │tineret a judeţului în󧔖 cam. X 3 loc. = 234 loc. │ │
│ │ │Tour - │Tineretului │ │care se aflã 𗈘 apartamente X 2 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Mediteraneo │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 184│
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 150 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓠.│Constanţa │SC Iunona │Hotel pentru Tineret │Str. │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Costineşti │travel - │Iunona │Tineretului│tineret a judeţului în󧓿 cam. X 3 loc. = 165 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant Iunona │nr. 86 │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 165│
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │capacitate 165 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓡.│Constanţa │IF Amarino│Hostel Amarino │Sat Schitu │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Costineşti │ │Restaurant Amarino │Comuna │tineret a judeţului în𗈘 cam. X 2 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea │Costineşti │care se aflã 󧓕 cam. X 3 loc. = 39 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 112 locuri│Str. │solicitantul │Camerele au grup sanitar comun. │ 47 │
│ │ │ │ │Principalã │ │ │ │
│ │ │ │ │nr. 17 │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓢.│Constanţa │SC DVG │Tabãra Costineşti │Costineşti │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │Comimpex -│Restaurant Terasa │ │tineret a judeţului în𗈘 bungalow-uri Albatros │ │
│ │ │ S.R.L. │DVG │ │care se aflã 󧔇 cam. X 2 loc. = 126 │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │solicitantul 𗈕 apartament X 2 loc. = 2 loc. │ 128│
│ │ │ │capacitate 250 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓣.│Constanţa │SC Regal │Hotel Regal │Incinta BTT│Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │Holiday - │Braserie Regal │vila │tineret a judeţului în󧓷 cam. X 2 loc. = 94 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 2 stele │Belvedere │care se aflã 𗈙 apartamente X 2 loc. = 10 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 80 locuri │B3 │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 104│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓤.│Constanţa │SC Corsa │Complex Corsa │Incinta BTT│Direcţia pentru │Categoria 2 şi 3 stele │ │
│ │Costineşti │Trans - │Braserie Vraja Mãrii │Costineşti │tineret a judeţului în│Corsa 1 │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 2 stele │ │care se aflã 󧔈 cam. X 2 loc. = 128 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 200 locuri│ │solicitantul 𗈘 apartamente X 2 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Corsa 2 │ │
│ │ │ │ │ │ 󧔆 cam. X 2 loc. = 124 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Corsa 3 │ │
│ │ │ │ │ │ 󧓘 cam. X 2 loc. = 32 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ 𗈖 apartamente X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 296│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓥.│Constanţa │SC Con - │Vile Albatros A 19, │Costineşti │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │A 20 │Zona Ring │tineret a judeţului în󧓢 cam. X 2 loc. = 52 loc. │ │
│ │ │ │Braserie Vraja Mãrii │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar comun. │ 52 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │capacitate 200 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓦.│Constanţa │SC Opogete│Hostel Casa Duca │Incinta BTT│Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Costineşti │Impex - │Restaurant Casa Duca │ │tineret a judeţului în󧓺 cam. X 4 loc. = 200 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 3 stele │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 200│
│ │ │ │capacitate 200 locuri│ │solicitantul │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓧.│Constanţa │SC Regal │Hotel Regal │Incinta BTT│Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │Holiday - │Braserie Regal │vila │tineret a judeţului în󧓺 cam. X 2 loc. = 100 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 2 stele │Belvedere │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 100│
│ │ │ │capacitate 80 locuri │B6 │solicitantul │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓨.│Constanţa │SC Tuzla │Vila Mihai │Str. Alba- │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ 121│
│ │Costineşti │Star - │şi Cornelia │trosului │tineret a judeţului în│ │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant Mihai şi │nr. 36 │care se aflã │ │ │
│ │ │ │Cornelia │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 40 locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓩.│Constanţa │SC One │Popas turistic │Nãvodari │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Nãvodari │Impex - │Nãvodari │Mamaia Nord│tineret a judeţului în𗈝 bungalow-uri X 4 cam. X 2 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant Nãvodari │DC 86 │care se aflã │ = 72 loc. │ │
│ │ │ │Nord │lac │solicitantul │Categoria 2 stele │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │Siutghiol │ 󧓙 cãsuţe X 2 loc. = 34 loc. │ 100│
│ │ │ │capacitate 250 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓪.│Constanţa │SC Venus │Popas turistic Brateş│ │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Venus │Holiday │Restaurant Brateş │ │tineret a judeţului în│Bungalow-uri │ │
│ │ � - S.A│Summer Time │ Venus │care se aflã � cam. X 2 loc. = 284 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar comun. │ 200│
│ │ │ │capacitate 400 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓫.│Constanţa │SC Tigru -│Complex Marea Neagrã │Str. │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Eforie Nord│ S.R.L. │Restaurant Marea 󧓟 August │tineret a judeţului în𗈘 vile X 24 cam. X 2 loc.=192 loc.│ │
│ │ │ │Neagrã clasificare │ │care se aflã 󧓒 vile X 7 cam. X 2 loc.=140 loc.│ │
│ │ │ 𗈖 stele │ │solicitantul │Categoria 1 stea │ │
│ │ │ │capacitate 450 locuri│ │ 𗈖 vile X 24 cam. X 2 loc. = 96 loc│ │
│ │ │ │ │ │ 󧓲 cam X 2 loc. = 84 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │ │ │ │şi comun. │ 251│
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL COVASNA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓬.│Covasna │SC Tourism│Hotel Covasna │Str. 1 Dec.│Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Covasna │Covasna - │Restaurant Covasna │ nr. 1-2 │tineret a judeţului în𗈛 cam. X 1 loc. = 7 loc. │ │
│ │ │ S.A. │clasificare 2 stele │ │care se aflã 𗈗 apartamente X 2 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ � locuri │ │solicitantul � cam. X 2 loc.= 222 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 235│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓭.│Covasna │SC Tourism│Hotel Cerbul │Str. 1 Dec.│Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Covasna │Covasna - │Restaurant Covasna │nr. 1-2 │tineret a judeţului în󧓦 cam. X 1 loc. = 30 loc. │ │
│ │ │ S.A. │clasificare 2 stele │ │care se aflã 󧔢 cam. X 2 loc. = 180 loc. │ 210│
│ │ │ │ │ │solicitantul │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓮.│Covasna │SC Tourism│Camping │Str. │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Covasna │Covasna - │Valea Zânelor │Subsiclãu │tineret a judeţului în󧓱 cãsuţe X 2 loc. = 82 loc. │ │
│ │ │ S.A. │Restaurant Valea │nr. 1 │care se aflã 𗈚 parcele de campare X 4 loc. │ │
│ │ │ │Zânelor │ │solicitantul │ = 24 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │ │Grupuri sanitare comune │ 106│
│ │ │ │capacitate 122 locuri│ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL GORJ │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓯.│Gorj Rânca │SC Panan │Pensiunea │Rânca │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │ │Tour - │Panoramic │ │tineret a judeţului în󧓔 cam. X 2 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant │ │care se aflã 𗈖 apartamente X 2 loc.= 4 loc. │ │
│ │ │ │Panoramic │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 28│
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 48 locuri │ │ │ │ │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL HARGHITA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓰.│Harghita │SC Vadon -│Cabana Harghita │Harghita- │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Harghita- │S.R.L. │Restaurant Harghita │Bãi nr. 59 │tineret a judeţului în󧓛 cam. X 2 loc. = 38 loc. │ │
│ │Bãi │ │clasificare │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 38│
│ │ │ │capacitate 38 locuri │ │solicitantul │ │ │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL HUNEDOARA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓱.│Hunedoara │SC Comexim│Cabana Montana │Masivul │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Lupeni │R - S.R.L.│Restaurant Montana │Straja │tineret a judeţului în𗈕 cam. X 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │care se aflã 󧓓 cam. X 4 loc. = 44 loc. │ │
│ │ │ │apacitate 48 locuri │ │solicitantul │Categoria 2 stele │ │
│ │ │ │ │ │ 𗈚 cam. X 2 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 58│
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL PRAHOVA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓲.│Prahova │SC Mixcom-│Hostel Vadul │DN 1 km 126│Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Buşteni │tur - │Cerbului │ │tineret a judeţului în󧓶 cam. X 2 loc. = 92 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Restaurant Vadul │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 92│
│ │ │ │Cerbului │ │solicitantul │ │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │ │ │
│ │ │ 󧔪 locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓳.│Prahova │SC Tour │Hotel Regina │Bd. │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Sinaia │Seb - │Restaurant Regina │Ferdinand │tineret a judeţului în󧓢 cam. X 2 loc. = 52 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 3 stele │nr. 22 │care se aflã 𗈕 apartament X 2 loc.= 2 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 80 locuri │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 52│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓴.│Prahova │SC Sonmat │Casa Iris │Str. Drumul│Direcţia pentru │Categoria 4 stele │ │
│ │Sinaia │Trading - │Restaurant Casa Iris │ Cotei │tineret a judeţului în󧓖 cam. X 2 loc. = 28 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │clasificare 3 stele │ nr. 7 │care se aflã 𗈗 apartamente X 2 loc.= 6 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 100 locuri│ │solicitantul 𗈗 garsoniere X 2 loc.= 6 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 40│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓵.│Prahova │SC │Motel Izvorul Rece │DN 1 │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Sinaia │Pedromin -│Restaurant Izvorul │Calea │tineret a judeţului în󧓔 cam. X 2 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │S.R.L. │Rece │Bucureşti │care se aflã 𗈜 cam. X 3 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │km 117 │solicitantul 𗈕 apartament X 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 250 locuri│ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 50│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓶.│Prahova │IF │Pensiunea Iordache │Valea │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Valea │Iordache │clasificare 2 stele │Doftanei │tineret a judeţului în󧓗 cam. X 2 loc. = 30 loc. │ │
│ │Doftanei │Ion │capacitate 40 locuri │ │care se aflã │Camerele au grup sanitar propriu. │ 30│
│ │ │ │ │ │solicitantul │ │ │
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL SIBIU │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓷.│Sibiu │SC Nora │Cabana Nora │Staţiunea │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Pãltiniş │Exclusiv -│Pãltiniş │Pãltiniş │tineret a judeţului în𗈖 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │Restaurant Nora │ │care se aflã 󧓗 cam. X 3 loc. = 45 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │solicitantul 𗈙 cam. X 4 loc. = 20 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 150 locuri│ │ 𗈖 cam. X 8 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ 𗈕 cam. X 12 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │ │ │ │şi comun. │ 97│
├───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┴──────────────────────────────────┴────┤
│ JUDEŢUL VÂLCEA │
├───┬───────────┬──────────┬─────────────────────┬───────────┬──────────────────────┬──────────────────────────────────┬────┤
󧓸.│Vâlcea │SC Cãlimã-│Hotel Cozia │Calea lui │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Cãlimãneşti│neşti │Restaurant Cozia │ Traian │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 392 loc. │ │
│ │ │Cãciulata │clasificare 3 stele │ nr. 792 │care se aflã 𗈘 apartamente X 2 loc.= 8 loc. │ │
│ │ │ - S.A. │capacitate 500 locuri│ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 216│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓹.│Vâlcea │SC Cãlimã-│Hotel Oltul │Calea lui │Direcţia pentru │Categoria 3 stele │ │
│ │Cãlimãneşti│ neşti │Restaurant Oltul │Traian │tineret a judeţului în� cam. X 2 loc. = 476 loc. │ │
│ │ │Cãciulata │clasificare 3 stele │ nr. 793 │care se aflã 𗈜 apartamente X 2 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ - S.A. │capacitate 590 locuri│ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 222│
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓺.│Vâlcea │SC Sind │Vile Vidra │Staţiunea │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Voineasa │Tour │Restaurant Clasic │ Vidra │tineret a judeţului în󧓩 cam. X 2 loc. = 66 loc. │ │
│ │ │Trading - │Vidra │ │care se aflã 𗈙 apartamente X 2 loc. = 10 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │clasificare 2 stele │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 76│
│ │ │ │capacitate 40 locuri │ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓻.│Vâlcea │SC Sind │Hotel Vidruţa │Str. Mihai │Direcţia pentru │Categoria 1 stea │ │
│ │Voineasa │ Tour │Restaurant │Eminescu │tineret a judeţului în󧓚 cam. X 1 loc. = 18 loc. │ │
│ │ │Trading - │Voineasa/Restaurant │nr. 1 │care se aflã � cam. X 2 loc. = 302 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │Lotrişor │ │solicitantul │Camerele au grup sanitar propriu. │ 320│
│ │ │ │clasificare │ │ │ │ │
│ │ │ 𗈕 stea/clasificare │ │ │ │ │
│ │ │ 𗈖 stele │ │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 320 locuri│ │ │ │ │
├───┼───────────┼──────────┼─────────────────────┼───────────┼──────────────────────┼──────────────────────────────────┼────┤
󧓼.│Vâlcea │SC BN Sind│Hotel Lotru │Str. Mihai │Direcţia pentru │Categoria 2 stele │ │
│ │Voineasa │Balneo │Restaurant │ Eminescu │tineret a judeţului în󧓡 cam. X 1 loc. = 25 loc. │ │
│ │ │Turism - │Voineasa/Restaurant │ nr. 2 │care se aflã � cam. X 2 loc. = 286 loc. │ │
│ │ │ S.R.L. │Lotrişor │ │solicitantul 𗈙 apartamente X 2 loc. = 10 loc. │ │
│ │ │ │clasificare │ │ │Camerele au grup sanitar propriu. │ 321│
│ │ │ 𗈕 stea/clasificare │ │ │ │ │
│ │ │ 𗈖 stele │ │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 320 locuri│ │ │ │ │
└───┴───────────┴──────────┴─────────────────────┴───────────┴──────────────────────┼─────────────────────────────────┬┴────┤
│Total nr. locuri: 𗈙.995│
└─────────────────────────────────┴─────┘



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016