Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROTOCOL nr. 4.888 din 9 iunie 2011  privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor urmasi ai eroilor martiri, precum si a celor cu parinti care detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza prevederilor Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROTOCOL nr. 4.888 din 9 iunie 2011 privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor urmasi ai eroilor martiri, precum si a celor cu parinti care detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza prevederilor Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004

EMITENT: SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 521 din 25 iulie 2011

    Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (SSPR), reprezentat prin domnul George Costin - secretar de stat, şi Ministerul Educaţiei, Cercetãrii, Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret (ANST), reprezentatã prin doamna Doina Ofelia Melinte - preşedinte, au convenit urmãtoarele:

    ART. 1
    (1) În vacanţele şcolare ale anului 2011, în special în cea de varã, cele douã pãrţi vor conlucra pentru realizarea programului de trimitere în taberele aparţinând direcţiilor judeţene pentru sport şi tineret (DJST), prevãzute în anexa nr. 1, sau în cele private care funcţioneazã cu acreditarea ANST, prevãzute în anexa nr. 2, a copiilor preşcolari, elevi sau studenţi, care urmeazã la zi cursurile (universitare şi masterale) învãţãmântului de stat sau ale celui acreditat, conform legii, urmaşi ai eroilor martiri, precum şi cu pãrinţi care deţin certificate doveditoare ale calitãţii de revoluţionar eliberate în baza Legii recunoştinţei faţã de eroii-martiri şi luptãtorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţã de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    (2) Vârsta maximã a copiilor mai sus menţionaţi pentru participare în tabãrã este de 26 de ani.
    ART. 2
    (1) ANST, prin DJST, va asigura locurile corespunzãtoare în tabere şcolare copiilor menţionaţi la art. 1.
    (2) Pentru a alege tabãra, perioada şi pentru a afla costul acesteia, pãrinţii care deţin certificate de revoluţionar eliberate în baza Legii nr. 341/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, sau asociaţiile de revoluţionari - organizatori de grupuri care doresc participarea copiilor menţionaţi la art. 1 în tabere se vor prezenta la DJST, respectiv a municipiului Bucureşti.
    (3) Pãrinţii sau organizatorii de grupuri care doresc participarea copiilor la tabãrã vor prezenta la SSPR, cu cel puţin 15 zile lucrãtoare înainte de plecarea în tabãrã, urmãtoarele documente:
    1. pãrinţii:
    a) cerere în care sunt specificate tabãra, perioada, costul acesteia, numele şi prenumele pãrintelui, numãrul certificatului care atestã calitatea de revoluţionar, conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului;
    b) copie de pe BI/CI al/a pãrintelui;
    c) copie de pe certificatul care atestã calitatea de urmaş de erou-martir a copilului sau calitatea de revoluţionar a pãrintelui, conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
    d) adeverinţã de şcolarizare în cadrul învãţãmântului de stat sau acreditat conform prevederilor legale, în original;
    e) copie de pe certificatul de naştere al copiilor sau, dupã caz, copie de pe BI/CI al/a copiilor;
    f) alte acte doveditoare (hotãrâri judecãtoreşti, anchete sociale etc.);
    g) declaraţie pe propria rãspundere cã nu obţin niciun venit - pentru studenţii care urmeazã la zi cursurile universitare şi masterale;
    2. asociaţiile de revoluţionari - organizatori de grupuri:
    a) cerere în care sunt specificate tabãra, perioada şi costul acesteia;
    b) tabel nominal semnat şi ştampilat în original de cãtre reprezentantul legal al asociaţiei, tabel care va conţine în mod obligatoriu urmãtoarele datele de identificare: datele de identificare ale asociaţiei (adresã, nr. telefon/mobil, nr. fax), numele şi prenumele pãrintelui care are calitatea de revoluţionar, numãrul certificatului care atestã calitatea de revoluţionar, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului, numele şi prenumele însoţitorului/însoţitorilor de grup,
    c) copie de pe BI/CI al/a însoţitorului;
    d) copie de pe certificatul de urmaş de erou-martir al copilului sau de pe certificatul de revoluţionar al pãrintelui, conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
    e) copie de pe BI/CI al/a pãrintelui;
    f) adeverinţa de şcolarizare în cadrul învãţãmântului de stat sau acreditat conform prevederilor legale, în original;
    g) copie de pe certificatul de naştere al copilului, copie de pe BI/CI al/a copilului;
    h) alte documente necesare (anchete sociale, hotãrâri judecãtoreşti etc.).
    (4) Cererile şi tabelele pentru plecarea în tabãrã înaintate SSPR care nu conţin toate datele şi documentele justificative prevãzute la alin. (3), cele care prezintã modificãri sau cele care au fost depuse spre avizare la SSPR cu întârziere nu vor fi avizate.
    (5) SSPR va transmite DJST, respectiv a municipiului Bucureşti avizul, însoţit de copia tabelului înaintat de cãtre asociaţie SSPR, în cel mult 5 zile lucrãtoare de la înregistrarea cererii.
    ART. 3
    (1) SSPR va asigura finanţarea cheltuielilor legate de cazarea şi masa copiilor persoanelor enumerate la art. 1, transmiţând DJST, respectiv a municipiului Bucureşti sumele reprezentând cheltuielile prilejuite de serviciile acordate de tabãrã.
    (2) Centralizarea, corespondenţa şi asigurarea finanţãrii cheltuielilor prilejuite de serviciile acordate de locator se vor asigura de cãtre Serviciul financiar-contabilitate achiziţii şi administrativ al SSPR, astfel încât plata cãtre DJST sã ajungã în conturile de trezorerie ale acestora pânã în data de 22 a lunii în curs, pentru ca acestea sã poatã face la rândul lor plata cãtre locator în perioada 24-30 a lunii în curs.
    ART. 4
    DJST, respectiv a municipiului Bucureşti vor transmite în maximum 10 zile de la prestarea serviciului de cazare şi masã de cãtre locator factura detaliatã a cheltuielilor (preţ cazare, preţ masã), însoţitã de copia avizului din partea SSPR şi de tabelul cu persoanele avizate de SSPR şi confirmate de cãtre reprezentantul legal al locatorului taberei (numele, prenumele, calitatea, semnãtura şi stampila unitãţii) şi de cãtre însoţitorul/însoţitorii legal/legali al/ai grupului (reprezentant - conducãtorul/conducãtorii grupului din partea asociaţiilor de revoluţionari sau cadre profesorale), avizaţi pentru participarea în tabãrã de cãtre SSPR (numele, prenumele, BI/CI, semnãtura, calitatea), cã au participat efectiv la tabãrã. Factura va fi însoţitã şi de copia contractului încheiat între locator şi DJST sau a municipiului Bucureşti.
    ART. 5
    ANST, prin DJST, respectiv a municipiului Bucureşti, rãspunde de modul de rezervare a locurilor în tabere, organizarea grupurilor, condiţiile de cazare şi masã pe care le oferã prin contractele încheiate în anul 2011 de cãtre acestea, de sumele facturate conform tarifelor stabilite prin contractele încheiate şi de participarea efectivã în tabãrã a copiilor beneficiari prevãzuţi la art. 1.
    ART. 6
    DJST, respectiv a municipiului Bucureşti transmit SSPR, prin ANST, listele cu taberele avizate sã funcţioneze în anul 2011 cu care s-au încheiat contracte, precum şi tarifele practicate de acestea.
    ART. 7
    Sumele reprezentând valoarea serviciilor prestate de tabere în favoarea copiilor beneficiari prevãzuţi la art. 1 sunt suportate din bugetul SSPR aprobat pe anul 2011, în cuantum de pânã la 530 lei/copil/sejur tabãrã/cazare şi masã, pe serie de 6-7 zile.
    ART. 8
    (1) Numãrul maxim de copii care vor beneficia de prevederile prezentului protocol este de 600.
    (2) Avizul prevãzut la art. 2 alin. (4) se acordã în ordinea depunerii documentelor complete menţionate la art. 2.
    ART. 9
    Sumele facturate de cãtre DJST, respectiv a municipiului Bucureşti se vor vira de cãtre SSPR, în perioada 1-22 a lunii, conform facturii şi documentelor prevãzute la art. 4, în conturile comunicate de cãtre acestea, deschise la trezoreriile de judeţ sau sector.
    ART. 10
    Pentru copiii cuprinşi în taberele care nu au avizul SSPR şi care totuşi beneficiazã de serviciile de tabãrã, cheltuielile nu vor fi decontate de cãtre SSPR, ci se suportã de cãtre pãrinţii acestora sau de cãtre organizatorii de grup.
    ART. 11
    În cazul în care pãrinţii/organizatorii de grup opteazã pentru o tabãrã care presupune cheltuieli mai mari decât subvenţia de pânã la 530 lei/copil/sejur/cazare şi masã (6-7 zile) suportatã de SSPR, aceştia vor achita diferenţa DJST, respectiv a municipiului Bucureşti.
    ART. 12
    Orice modificare a prezentului protocol se va face cu acordul ambelor pãrţi.
    ART. 13
    Neînţelegerile dintre pãrţi se vor rezolva pe cale amiabilã.
    ART. 14
    Prezentul protocol se încheie în 2 (douã) exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte.
    ART. 15
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantã din prezentul protocol.
    ART. 16
    Prezentul protocol se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin grija SSPR.

                    Secretariatul de Stat pentru Problemele
                     Revoluţionarilor din Decembrie 1989,
                                 George Costin,
                                secretar de stat

                 Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret,
                             Doina Ofelia Melinte,
                                   preşedinte


    ANEXA 1
    la protocol



           Locurile puse la dispoziţie de cãtre Autoritatea Naţionalã
      pentru Sport şi Tineret în centrele de agrement din reţeaua proprie

                           Oferta naţionalã vara 2011


┌────────────┬───────────────────────┬───────────┬────────┬────────┬───────────┐
│ Judeţul │ Centrul de agrement │ Modul de │ Preţ/ │ Preţ │Capacitatea│
│ │ │funcţionare│ zi/ │ sejur │ totalã │
│ │ │ │persoanã│ │ Numãr de │
│ │ │ │ │ │locuri varã│
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ ALBA │Arieşeni │Permanent │ 55 │ 330 │ 100 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Roica │Permanent │ 55 │ 330 │ 60 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ ARGEŞ │Corbeni │Permanent │ 61 │ 366 │ 52 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Nucşoara │Permanent │ 63 │ 378 │ 40 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Baza Turisticã Piteşti │Permanent │ 60 │ 360 │ 150 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BACÃU │Valea Budului │Sezonier │ 67 │ 402 │ 140 │
│ │ │ ├────────┼────────┤ │
│ │ │ │ 78 │ 546 │ │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Sãlãtruc │Sezonier │ 62 │ 372 │ 100 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BIHOR │Şuncuiuş │Permanent │ 61 │ 366 │ 80 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Valea Brãtcuţei │Sezonier │ 57 │ 342 │ 66 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Remeţi │Sezonier │ 57 │ 342 │ 55 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Baza Turisticã Oradea │Permanent │ 61 │ 366 │ 95 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BISTRIŢA- │Sângeorz-Bãi │Permanent │ 64 │ 384 │ 120 │
│ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BOTOŞANI │Codrii de Aramã │Permanent │ 57 │ 342 │ 130 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BRAŞOV │Predeal │Permanent │ 30 │ 180 │ 44 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ BUZÃU │Poiana Pinului │Permanent │ 61 │ 366 │ 285 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Monteoru │Permanent │ 61 │ 366 │ 90 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Arbanaşi │Permanent │ 61 │ 366 │ 120 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ CARAŞ- │Râul Alb │Permanent │ 57 │ 342 │ 100 │
│ SEVERIN │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ CLUJ │Complex Cazare Cluj │Permanent │ 67 │ 402 │ 30 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ CONSTANŢA │Eforie Sud │Sezonier │ 67 │ 402 │ 448 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │2 Mai │Sezonier │ 67 │ 402 │ 190 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ COVASNA │Youth Hostel Pãdureni -│ │ │ │ │
│ │cãsuţe de vacanţã │Permanent │ 62 │ 372 │ 72 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Youth Hostel Pãdureni -│ │ │ │ │
│ │clãdire principalã │Permanent │ 64 │ 384 │ 14 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Zãbala │Sezonier │ 59 │ 354 │ 80 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ DÂMBOVIŢA │Vânãtorul │Permanent │ 57 │ 342 │ 140 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Cerbul │Permanent │ 57 │ 342 │ 130 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Cãprioara │Permanent │ 57 │ 342 │ 90 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Stejarul │Permanent │ 62 │ 372 │ 70 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ GALAŢI │Gârboavele │Permanent │ 57 │ 342 │ 44 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ GORJ │Sãcelu │Permanent │ 60 │ 360 │ 50 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ HARGHITA │Izvorul Mureşului - │ │ │ │ │
│ │Vila Hãşmaş │Permanent │ 64 │ 384 │ 25 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Bãile Homorod - │ │ │ │ │
│ │Hatos Villa │Permanent │ 62 │ 372 │ 67 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ HUNEDOARA │Youth Hostel Cãprioara │Permanent │ 62 │ 372 │ 55 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Costeşti Pavilion │Permanent │ 62 │ 372 │ 22 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Costeşti Cãsuţe │Sezonier │ 60 │ 360 │ 44 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ IALOMIŢA │Amara Pavilioane │Permanent │ 57 │ 342 │ 90 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ IAŞI │Muncel │Permanent │ 63 │ 378 │ 120 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ MARAMUREŞ │Baza Turisticã Mara │Permanent │ 67 │ 402 │ 150 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Baza Turisticã Stibina │Permanent │ 67 │ 402 │ 96 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ MEHEDINŢI │Drobeta Turnu-Severin │Permanent │ 63 │ 378 │ 120 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ MUREŞ │Sovata I │Permanent │ 20 │ 120 │ 87 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Sovata II │Permanent │ 35 │ 210 │ 49 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ NEAMŢ │Cozla │Permanent │ 63 │ 378 │ 140 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Oglinzi │Permanent │ 63 │ 378 │ 170 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ PRAHOVA │Centrul de Agrement │ │ │ │ │
│ │Sinaia │Permanent │ 67 │ 402 │ 27 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Centrul de Agrement │ │ │ │ │
│ │Buşteni │Permanent │ 67 │ 402 │ 108 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Cheia - Vila Brãdet │Permanent │ 30 │ 180 │ 17 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ SATU MARE │Ştrand │Sezonier │ 67 │ 402 │ 69 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ SÃLAJ │Izvoarele Barcãului │Permanent │ 52 │ 312 │ 50 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ SIBIU │Pãltiniş │Permanent │ 57 │ 342 │ 70 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Ocna Sibiului │Sezonier │ 57 │ 342 │ 70 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Cisnãdioara │Permanent │ 57 │ 342 │ 60 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Sãlişte II │Permanent │ 57 │ 342 │ 80 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Râul Sadului │Permanent │ 60 │ 360 │ 70 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ TELEORMAN │Valahia │Permanent │ 30 │ - │ 35 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Dunãrica │Sezonier │ 67 │ 402 │ 120 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ TIMIŞ │Chevereşu Mare │Permanent │ 52 │ 312 │ 53 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Poieni Strâmbu │Permanent │ 52 │ 312 │ 54 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ TULCEA │Sulina │Sezonier │ 67 │ 402 │ 200 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ VÂLCEA │Cãciulata │Permanent │ 63 │ 378 │ 120 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Cozia │Permanent │ 63 │ 378 │ 120 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Brãdişor │Permanent │ 63 │ 378 │ 90 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ VASLUI │Youth Hostel Vaslui │Permanent │ 30 │ - │ 44 │
│ ├───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ │Poiana Cãprioarei │Sezonier │ 57 │ 342 │ 50 │
├────────────┼───────────────────────┼───────────┼────────┼────────┼───────────┤
│ VRANCEA │Gãlãciuc │Permanent │ 60 │ 360 │ 150 │
└────────────┴───────────────────────┴───────────┴────────┴────────┴───────────┘



    Numãr de locuri disponibile - vara 2011 - TOTAL 6.077


    ANEXA 2
    la protocol

    a) Oferta operatorilor economici privaţi acreditaţi de Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret 2011 - mare



┌────┬───────────┬──────────────────────┬────────────────────────────┬─────────────────┬───────────────────────────────┬──────┐
│Nr. │ Judeţul │ Operatorul │ Locaţia │ │ Structura de cazare │ Nr. │
│crt.│Localitatea│ economic │ Restaurantul │ Adresa │ Clasificare/nr. locuri │locuri│
│ │ │ │ │ │ solicitate pentru avizare │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 1.│Constanţa │S.C. BN Sind │Hotel Delfin/ │Str. Vacanţei │Categoria 2 stele │ │
│ │Nãvodari │Balneo Turism - S.R.L.│Restaurant Delfin │nr. 1 │52 cam. x 2 loc. = 104 loc. │ 110 │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │3 apartamente x 2 loc. = 6 loc.│ │
│ │ │ │370 de locuri) │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 2.│Constanţa │S.C. Cris Holiday 2002│Hotel Cris/Restaurant Cris │zona stadion, │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │- S.R.L. │(clasificare 3 stele, │Costineşti │3 cam. x 2 loc. = 6 loc. │ 120 │
│ │ │ │60 de locuri) │ │30 cam. x 2 loc. = 60 loc. │ │
│ │ │ │ │ │27 cam. x 2 loc. = 54 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 3.│Constanţa │S.C. Adco Impex Prod -│Vile Albatros A4, A5, A6 │Incinta BTT │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Braseria Vraja Mãrii │ │20 cam. x 3 loc. = 60 loc. │ 60 │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │ │ │
│ │ │ │200 de locuri) │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 4.│Constanţa │S.C. Dunãrea Hotels │Hotel Complex Club │Eforie Nord │Categoria 3 stele │ │
│ │Eforie Nord│Management - S.R.L. │Dunãrea/Restaurant Dunãrea │Grup Hoteluri │150 cam. x 2 loc. = 300 loc. │ 300 │
│ │ │ │(clasificare 3 stele, │Dunãrea │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │300 de locuri) │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 5.│Constanţa │S.C. Prim Intermod - │Hotel Ancora/Restaurant │Eforie Sud │Categoria 2 stele │ │
│ │Eforie Sud │S.R.L. │Picollo │Aleea Mercur │110 cam. x 2 loc. = 220 loc. │ 260 │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │8 cam. x 2 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │196 de locuri) │ │8 cam. x 3 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 6.│Constanţa │S.C. Prim Intermod - │Bungalow Briza Mãrii I, II │Aleea Mercur │Categoria 2 stele │ │
│ │Eforie Sud │S.R.L. │Restaurant Picolo │nr. 1 │16 cam. x 2 loc. = 32 loc. │ 270 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │4 cam. x 3 loc. =12 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 196 de locuri │ │Camerele au grup sanitar comun.│ │
│ │ │ │ │ │Categoria 2 stele │ │
│ │ │ │ │ │36 cam. x 3 loc. = 108 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar comun.│ │
│ │ │ │ │ │Categoria 1 stea │ │
│ │ │ │ │ │32 cam. x 2 loc. = 64 loc. │ │
│ │ │ │ │ │18 cam. x 3 loc. = 54 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 7.│Constanţa │S.C. Romtrans Holiday │VILA B 7 Holiday │str. Carmen Silva│Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │- S.R.L. │Restaurant Braserie Holiday │nr. 20 │14 cam. x 2 loc. = 28 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar comun.│ 28 │
│ │ │ │capacitate 20 de locuri │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 8.│Constanţa │S.C. Haras - S.R.L. │Vila Republica │Eforie Sud │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │ │Restaurant Flacãra │ │7 cam. x 4 loc. = 28 loc. │ 43 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │5 cam. x 3 loc. = 15 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 90 de locuri │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu şi comun. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 9.│Constanţa │S.C. Andorra │Vila Victoria │str. Oituz nr. 12│Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │Internaţional - S.R.L.│Restaurant Flacãra │ │5 cam. x 2 loc. = 10 loc. │ 98 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │22 cam. x 4 loc. = 88 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 90 de locuri │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu şi comun. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 10.│Constanţa │S.C. Hotel Club │Hotel Craiova │Neptun │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Estival 2002 - S.A. │Restaurant Craiova │ │29 cam. x 2 loc. = 58 loc. │ 58 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 760 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 11.│Constanţa │S.C. Prahova Estival │Hotel Prahova │Neptun │Categoria 1 stea │ │
│ │Neptun │2002 - S.A. │Restaurant Romanţa │ │118 cam. x 2 loc. = 336 loc. │ 336 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 1.050 de locuri │ │propriu şi comun. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 12.│Constanţa │S.C. Clãbucet Estival │Hotel Clãbucet │Neptun │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │2002 - S.A. │Restaurant Romanţa │ │82 cam. x 2 loc. = 164 loc. │ 164 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 1.050 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 13.│Constanţa │S.C. Hotel Club │Hotel Slatina │Neptun │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │Estival 2002 - S.A. │Restaurant Craiova │ │50 cam. x 2 loc. = 100 loc. │ 100 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 760 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 14.│Constanţa │S.C. Romanţa Estival │Hotel Romanţa │Neptun │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │2002 - S.A. │Restaurant Romanţa │ │50 cam. x 2 loc. = 100 loc. │ 100 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 1.050 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 15.│Constanţa │S.C. Bâlea Estival │Hotel Bâlea │Neptun │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │2002 - S.A. │Restaurant Romanţa │ │117 cam. x 2 loc. = 334 loc. │ 334 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 1.050 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 16.│Constanţa │S.C. Iunona travel - │Hotel pentru Tineret Iunona │Str. Tineretului │Categoria 3 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Restaurant Iunona │nr. 86 │55 cam. x 3 loc. = 165 loc. │ 165 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 165 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 17.│Constanţa │S.C. DVG Comimpex - │Complex DVG Albatros │Costineşti │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Restaurant Terasa DVG │ │4 bungalow-uri Albatros │ 128 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │63 cam. x 2 loc. = 126 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 250 de locuri │ │1 apartament x 2 loc. = 2 loc. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 18.│Constanţa │S.C. LIUNDARI - S.R.L.│Bungalow Stefano │Costineşti, │Categoria 1 stea │ │
│ │Costineşti │ │Restaurant Casa Duca 1 │incinta BTT, │10 cam. x 4 = 40 loc. │ 40 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │cãsuţa 405 │Camerele au grup sanitar comun.│ │
│ │ │ │capacitate 200 de locuri │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 19.│Constanţa │S.C. Regal Holiday - │Hotel Regal │Incinta BTT │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Braserie Regal │vila Belvedere B3│47 cam. x 2 loc. = 94 loc. │ 104 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │5 apartamente x 2 loc = 10 loc │ │
│ │ │ │capacitate 80 de locuri │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 20.│Constanţa │S.C. Corsa Trans - │Complex Corsa │Incinta BTT │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Braserie Vraja Mãrii │Costineşti │Corsa 1, Corsa 2, Corsa 3 │ 200 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │100 cam. x 2 loc. = 200 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 200 de locuri │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 21.│Constanţa │S.C. Con - S.R.L. │Vile Albatros A 19, A 20 │Costineşti │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │ │Braserie Vraja Mãrii │Zona Ring │A19 │ 62 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │16 cam. x 2 loc. = 32 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 200 de locuri │ │A20 │ │
│ │ │ │ │ │10 cam. x 3 loc. = 30 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar comun.│ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 22.│Constanţa │S.C. Opogete Impex - │Hostel Casa Duca │Incinta BTT │Categoria 3 stele │ │
│ │Costineşti │S.R.L. │Restaurant Casa Duca │ │100 cam. x 4 loc. = 400 loc. │ 400 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 200 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 23.│Constanţa │S.C. Tigru - S.R.L. │Vila Marea Neagrã │Str. 23 August │Categoria 2 stele │ │
│ │Eforie Nord│ │Restaurant Marea Neagrã │ │2 cam. x 100 loc. = 200 │ 200 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 450 de locuri │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 24.│Constanţa │S.C. Tuzla Star - SRL │Vila Mihai şi Cornelia │Str. Albatrosului│Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │ │Restaurant Mihai şi Cornelia│nr. 36 │2 cam. x 33 loc. = 66 loc. │ 66 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │ │
│ │ │ │capacitate 40 de locuri │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 25.│Constanţa │S.C. Tuzla Star - SRL │Hostel Mihai şi Cornelia II │Str. Castelului │Categoria 2 stele │ │
│ │Costineşti │ │Bufet Mihai şi Cornelia │nr. 16 │32 cam. X 2 loc. = 64 loc. │ 66 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │1 apartament x 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 26.│Constanţa │PFA Oltean Despina │Hostel Talisman/ │Str. Delfinului │Categoria 1 stea │ │
│ │Costineşti │Gabriela │restaurant Talisman │nr. 21 │9 cam. x 4 loc. = 36 loc. │ 63 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │9 cam. x 3 loc. = 27 loc. │ │
│ │ │ │60 de locuri │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 27.│Constanţa │S.C. One Impex - SRL │Popas Turistic Nãvodari │Nãvodari │Categoria 3 stele │ │
│ │Nãvodari │ │Restaurant Nãvodari Nord │Mamaia Nord │9 bungalow-uri x 4 cam. x │ 106 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │DC 86 │2 loc. = 72 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 250 de locuri │lac Sudghiol │Categoria 2 stele │ │
│ │ │ │ │ │17 cãsuţe x 2 loc. = 34 loc. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 28.│Constanţa │S.C. Zelal Import- │Bungalow-uri │Costineşti, │Categoria 1 stea │ │
│ │Costineşti │Export - S.R.L. │Cãsuţe Perla │incinta BTT │16 cãsuţe x 2 cam. = 32 loc. │ 98 │
│ │ │ │Restaurant Classico │ │22 cam. x 3 loc. = 66 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 250 de locuri │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 29.│Constanţa │S.C. Nistotin - S.R.L.│Hostel Rosemarie │Str. Plopilor │Categoria 2 stele │ │
│ │Neptun │ │ │bl. C9 │11 cam. x 3 loc. = 33 loc. │ 65 │
│ │ │ │ │ │8 cam. x 4 loc. = 32 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 30.│Constanţa │IF Marin Dumitru │Hotel Amarino │Str. Principalã │Categoria 1 stea │ │
│ │Costineşti │Amarino │ │nr. 17 │27 cam. x 3 loc. = 81 loc. │ 81 │
│ │Schitu │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 31.│Constanţa │S.C. Lagarsa Turism - │Vila Marinarul │Str. Dezrobirii │Categoria 1 stea │ │
│ │Eforie Sud │S.R.L. │ │nr. 46 │6 cam. x 2 loc. = 12 loc. │ 76 │
│ │ │ │ │ │4 cam. x 4 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │4 cam. x 5 loc. = 20 loc. │ │
│ │ │ │ │ │Grup sanitar propriu │ │
│ │ │ │ │ │2 încãperi (1+4), (2+4), (2+4),│ │
│ │ │ │ │ │(3+5), (2+4), cu grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │comun │ │
└────┴───────────┴──────────────────────┴────────────────────────────┴─────────────────┴───────────────────────────────┴──────┘
                                                                                          Total locuri 4.301



    b) Oferta operatorilor economici privaţi acreditaţi de Autoritatea Naţionalã pentru Sport şi Tineret - 2011 - munte



┌────┬───────────┬────────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────┬────────────┬───────────────────────────────┬──────┐
│Nr. │ Judeţul │ Operatorul │ Locaţia │ │ Datele de │ Structura de cazare │ Nr. │
│crt.│Localitatea│ economic │ Restaurantul │ Adresa │ contact │ Clasificare/nr. locuri │locuri│
│ │ │ │ │ │ │ solicitate pentru avizare │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL ALBA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 1.│Alba │S.C. Viaţa la ţarã -│Pensiune Turisticã Terra │Comuna Ighiu, │Dalina │Categoria 3 flori │ │
│ │Ighiu │S.R.L. │Mythica/Restaurant Terra │satul Ighiu │Borcan │9 cam. x 3 loc. = 27 loc. │ 33 │
│ │ │ │Mythica (clasificare 3 │nr. 325 │ │1 apartament x 3 loc. = 3 loc. │ │
│ │ │ │stele, 80 de locuri) │ │ │Categoria 2 flori │ │
│ │ │ │ │ │ │1 cam. x 3 loc. = 3 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL BIHOR │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 2.│Bihor │S.C. Sind Tour │Hotel Muncel/ │Bãile Felix, │George │Categoria 2 stele │ │
│ │Bãile Felix│Trading - S.R.L. │Restaurant - Cantinã │comuna Sânmartin │Morgovan │146 cam. x 2 loc. = 292 loc. │ 292 │
│ │ │ │Muncel (clasificare │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │2 stele, 390 de locuri) │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL BISTRIŢA-NÃSÃUD │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 3.│Bistriţa- │S.C. Sind Tour │Hotel Someş/ │Str. Trandafiri- │Ileana │Categoria 2 stele │ │
│ │Nãsãud │Trading - S.R.L. │Restaurant Someş │lor nr. 15 │Moldoveanu │60 cam. x 2 loc. = 120 loc. │ 120 │
│ │Sângeorz- │ │(clasificare 2 stele, │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │Bãi │ │120 de locuri) │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 4.│Bistriţa- │S.C. Hebe - S.A. │Hotel Hebe/ │Str. Trandafiri- │Mihãilescu │Categoria 2 stele │ │
│ │Nãsãud │ │Restaurant Hebe │lor nr. 10 │Eduard │67 cam. x 2 loc. = 134 loc. │ 134 │
│ │Sângeorz- │ │(clasificare 2 stele, │ │Marian │Camerele au grup sanitar │ │
│ │Bãi │ │134 de locuri) │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL BRAŞOV │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 5.│Braşov │S.C. Alisa Turism - │Vila Alisa │Str. Principalã │Chiţu │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │S.R.L. │Restaurant Alisa │nr. 387 │Cristinel │15 cam. x 2 loc. = 30 loc. │ 36 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │1 apartament x 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 90 de locuri │ │ │1 apartament x 4 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Total 17 cam. = 36 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 6.│Braşov │S.C. Silvania Tour -│Pensiunea Martin │str. Poarta │Popescu │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │S.R.L. │Bufet Martin │nr. 202 C │Rareş │12 cam. x 2 loc. = 24 loc. │ 28 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │2 apartamente x 2 loc. = 4 loc.│ │
│ │ │ │capacitate 64 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 7.│Braşov │S.C. Silvania - SRL │Hostel Silvania │Str. Cãprioarei │Popescu │Categoria 2 stele │ │
│ │Braşov │ │contract de catering/ │nr. 27 │Rareş │9 cam. x 2 loc. = 18 loc. │ 29 │
│ │ │ │Restaurant S.C. Mariand │ │ │3 cam. x 3 loc. = 9 loc. │ │
│ │ │ │Impex - S.R.L. │ │ │1 apartament x 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 8.│Braşov │S.C. Copilu - S.R.L.│Pensiunea La Copilu │Timişu de Sus, │Ariton Ion │Categoria 1 stea │ │
│ │Braşov │ │Restaurant La Copilu │DN 1 │ │4 cam. x 2 loc. = 8 loc. │ 27 │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │ │1 cam. x 3 loc. = 3 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 80 de locuri │ │ │4 suite x 4 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 9.│Braşov │S.C. Lacoli │Hostel Carpaţi │str. Valea │Vişan Diana │Categoria 2 stele │ │
│ │Predeal │Prodimpex - S.R.L. │Restaurant Piatra │Râşnoavei nr. 10 │ │1 cam. X 1 loc. = 1 loc │ 21 │
│ │ │ │Craiului │ │ │5 cam. X 2 loc. = 10 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │2 cam. X 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 230 de locuri │ │ │1 cam. X 4 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar comun.│ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 10.│Braşov │S.C. Lacoli │Hotel Piatra Craiului │str. Valea │Vişan Diana │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Prodimpex - S.R.L. │Restaurant Piatra │Râşnoavei nr. 10 │ │2 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ 44 │
│ │ │ │Craiului │ │ │8 garsoniere X 2 loc. = 16 loc.│ │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │12 cam. X 2 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 230 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 11.│Braşov │S.C. Office Trading │Hostel Complex Panoramic │str. Nicolae │Pantelimon │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │- S.R.L. │Restaurant Postãvarul │Bãlcescu nr. 31 │Cosmin │13 cam. X 2 loc. = 26 loc. │ 54 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │4 cam. X 3 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 100 de locuri │ │ │4 cam. X 4 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 12.│Braşov │S.C. Dan Alin │Pensiunea Speranţa/ │Str. Trei Brazi, │Vilcea Alin │Categoria 3 stele │ │
│ │Predeal │Comprod - S.R.L. │Restaurant Speranţa │lotul 60, cartier│ │18 cam. X 2 loc. = 36 loc. │ 40 │
│ │ │ │(clasificare 3 stele, │Vlãdeţ │ │2 apartamente X 2 loc. = 4 loc.│ │
│ │ │ │114 locuri) │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 13.│Braşov │S.C. La Vâltoarea - │Vila Angelica/Restaurant │comuna Bran │Obancea │Categoria 2 stele │ │
│ │Bran │S.R.L. │Hanul Vãmii (clasificare │nr. 474 │Constantin │6 cam. X 2 loc. = 12 loc. │ 48 │
│ │ │ │2 stele, 140 de locuri) │ │ │8 cam. X 3 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Categoria 1 stea │ │
│ │ │ │ │ │ │2 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │2 cam. X 4 loc. = 8 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 14.│Braşov │S.C. GROUPMIS - SRL │Pensiunea Turisticã "Mis"│Bran Sohodol │Pãdure │Categoria 3 margarete │ │
│ │Bran - │ │ │172A │Sultana │9 cam. x 2 loc. = 18 loc. │ 18 │
│ │Sohodol │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 15.│Braşov │Î.I. Obancea Angela │Pensiunea Turisticã Noua │Comuna Bran │Obancea │Categoria 3 stele │ │
│ │Bran │ │Angelica/Restaurant │nr. 474C │Angela │10 cam. X 2 loc. = 20 loc. │ 20 │
│ │ │ │Hanul Vãmii │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │ │propriu. │ │
│ │ │ │140 de locuri) │ │ │ │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL CLUJ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 16.│Cluj │S.C. Turism Popasul │Pensiunea Popasul │Comuna Mãrişel │Pleşa │Categoria 3 stele │ │
│ │Mãrişel │Iancului - S.R.L. │Iancului │nr. 612 │Victoria │4 cam. X 2 loc. = 8 loc. │ 14 │
│ │ │ │Restaurant Popasul │ │ │Categoria 2 stele │ │
│ │ │ │Iancului │ │ │2 cam. X 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 48 loc. │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL CARAŞ-SEVERIN │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 17.│Caraş- │S.C. Sind Tour │Hotel Dacia/ │Str. Complexelor │Cristea │Categoria 2 stele │ │
│ │Severin │Trading - S.R.L. - │Restaurant Orizont │nr. 2 │Simona │400 cam. X 2 loc. = 800 loc. │ 800 │
│ │Bãile │Bãile Herculane │(clasificare 2 stele, │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │Herculane │ │260 de saloane) │ │ │propriu. │ │
│ │ │ │Restaurant Dacia │ │ │ │ │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │ │ │ │
│ │ │ │400 de locuri) │ │ │ │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL COVASNA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 18.│Covasna │S.C. Tourism │Hotel Covasna │Str. 1 Decembrie │Stanislav │Categoria 2 stele │ │
│ │Covasna │Covasna - S.A. │Restaurant Covasna │nr. 1-2 │Olivia │118 cam. X 1 loc. = 236 loc. │ 242 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │3 apartamente X 2 loc. = 6 loc.│ │
│ │ │ │296 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 19.│Covasna │S.C. Tourism │Hotel Cerbul │Str. 1 Decembrie │Stanislav │Categoria 2 stele │ │
│ │Covasna │Covasna - S.A. │Restaurant Covasna │nr. 1-2 │Olivia │121 cam. X 2 loc. = 242 loc. │ 242 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │amerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │296 de locuri │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 20.│Covasna │S.C. Tourism │Camping Valea Zânelor │str. Subsiclau │Stanislav │Categoria 1 stea │ │
│ │Covasna │Covasna - S.A. │Restaurant Valea Zânelor │nr. 1 │Olivia │41 cãsuţe X 2 loc. = 82 loc. │ 82 │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │ │Grupuri sanitare comune │ │
│ │ │ │capacitate 122 de locuri │ │ │ │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL HARGHITA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 21.│Harghita │S.C. Print Impex - │Hostel Septimia/ │str. Orban Balazs│Narcis │Categoria 2 stele │ │
│ │Odorheiu │S.R.L. │Restaurant Autoservire │nr. 106 │Dorobanţu │2 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ 58 │
│ │Secuiesc │ │Fragor Taverna │ │ │3 cam. X 6 loc. = 18 loc. │ │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, 80 │ │ │2 cam. X 8 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │de locuri) │ │ │2 cam. X 10 loc. = 20 loc. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL HUNEDOARA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 22.│Hunedoara │S.C. VEST WEEKEND │Cabana Platoul Soarelui/ │Lupeni, │Huda Mihaela│Categoria 3 stele │ │
│ │Lupeni │COM - S.R.L. │Restaurant Platoul │Masivul Straja, │ │3 cam. x 2 loc. = 6 loc. │ 36 │
│ │ │ │Soarelui │Platoul Soarelui │ │2 cam. x 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │6 cam. x 4 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 40 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar pro- │ │
│ │ │ │ │ │ │priu (7cam.)/ comun (4 cam.). │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL PRAHOVA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 23.│Prahova │AF Iordache Ion │Pensiunea Iordache Ion │Valea Doftanei │Iordache │Categoria 3 stele │ │
│ │Valea │ │Pensiunea Iordache │ │Cãtãlin │15 cam. X 2 loc. = 30 loc. │ 30 │
│ │Doftanei │ │clasificare 2 stele capa-│ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │citate de 40 de locuri │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 24.│Prahova │Mixcomtur │Hostel Vadul Cerbului │Sinaia-Buşteni, │Chiruţa │Categoria 2 stele │ │
│ │Sinaia - │ │Restaurant Vadul │DN1, km 126 │Iulian │46 cam. x 2 locuri = 92 loc. │ 92 │
│ │Buşteni │ │Cerbului │ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 25.│Prahova │S.C. Pedromin - │Motel Izvorul Rece │DN 1 │Nãpãruş │Categoria 2 stele │ │
│ │Sinaia │S.R.L. │Restaurant Izvorul Rece │Calea Bucureşti │Petre │12 cam. X 2 loc. = 24 loc. │ 50 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │Km 117 │ │8 cam. X 3 loc. = 24 loc. │ │
│ │ │ │250 loc. │ │ │1 apartament X 2 loc. = 2 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 26.│Prahova │S.C. Grand Concept │Hotel Mary │Str. Valea │Zorici Mihai│Categoria 3 stele │ │
│ │Buşteni │I & I Corporation - │Restaurant Mary │Cerbului, │ │26 cam. x 2 loc. = 52 locuri │ 52 │
│ │ │S.R.L. │ │nr. 4 Buşteni │ │ │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 27.│Prahova │S.C. Erra Green - │Hotel Regina/ │bd. Ferdinand │Spurcaciu │Categoria 3 stele │ │
│ │Sinaia │S.R.L. │Restaurant Regina │nr. 22 │Diana │26 cam. X 2 loc. = 52 loc. │ 54 │
│ │ │ │(clasificare 3 stele │ │ │1 apartament X 2 loc.= 2 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 80 de locuri) │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 28.│Prahova │S.C. Opogete │Hostel Casa Duca/ │bd. Carol I │Duca Ciprian│Categoria 3 stele │ │
│ │Sinaia │Impex - S.R.L. │Restaurant Casa Duca │nr. 40 │ │Corp Carol │ 88 │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │ │3 cam. X 2 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │70 de locuri) │ │ │2 cam. X 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │6 cam. X 4 loc. =24 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Corp Lunei │ │
│ │ │ │ │ │ │3 cam. X 2 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │2 cam. X 3 loc. = 6 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │10 cam. X 4 loc. = 40 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL NEAMŢ │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 29.│Neamţ │S.C. Aura Tour - │Cabana Izvorul Muntelui/ │localitatea │Ouatu Ioan │Categoria 3 stele │ │
│ │Izvorul │S.R.L. │Restaurantul Izvorul │Izvorul │ │27 cam. X 2 loc. = 54 loc. │ 102 │
│ │Muntelui │ │Muntelui │Muntelui │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 30.│Neamţ │S.C. Aura Tour - │Cabana Baraj/ │Satul Bicaz, │Ouatu Ioan │Categoria 3 stele │ │
│ │sat │S.R.L. │Restaurant Baraj │str. Bicaz │ │50 cam. X 2, 3 loc. = 120 loc. │ 120 │
│ │Bistriţa │ │(clasificare 3 stele, │ │ │ │ │
│ │ │ │140 de locuri) │ │ │ │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL SIBIU │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 31.│Sibiu │S.C. Nora Exclusiv -│Cabana Nora Pãltiniş │Staţiunea │Staicu │Categoria 1 stea │ │
│ │Pãltiniş │S.R.L. │Restaurant Nora │Pãltiniş │Eleonora │2 cam. X 2 loc. = 4 loc. │ 97 │
│ │ │ │clasificare 1 stea │ │ │15 cam. X 3 loc. = 45 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 150 de locuri │ │ │5 cam. X 4 loc. = 20 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │2 cam. X 8 loc. = 16 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │1 cam. X 12 loc. = 12 loc. │ │
│ │ │ │ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu şi comun. │ │
├────┼───────────┴────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ │JUDEŢUL VÂLCEA │ │ │ │ │ │
│ ├───────────┬────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 32.│Vâlcea │S.C. Alfa Hotels - │Hotel Parâng/ │str. Livadia │Claudiu │Categoria 2 stele │ │
│ │Bãile │S.R.L. │Restaurant Parâng (clasic│nr. 1 │Iritoiu │366 cam. X 2 loc. = 732 loc. │ 732 │
│ │Olãneşti │ │Restaurant Parâng │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │(dietetic) │ │ │propriu. │ │
│ │ │ │(clasificare 2 stele, │ │ │ │ │
│ │ │ │420 de locuri/restaurant)│ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 33.│Vâlcea │S.C. Cãlimãneşti │Hotel Cozia │Calea lui Traian │Necşoiu │Categoria 3 stele │ │
│ │Cãlimãneşti│Cãciulata - S.A. │Restaurant Cozia │nr. 794 │Constantin │196 cam. X 2 loc. = 392 loc. │ 200 │
│ │ │ │clasificare 3 stele │ │ │4 apartamente X 2 loc.= 8 loc. │ │
│ │ │ │capacitate 500 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 34.│Vâlcea │S.C. Sind Tour │Vile Vidra │Staţiunea Vidra │Matei │Categoria 2 stele │ │
│ │Voineasa │Trading - S.R.L. │Restaurant Clasic Vidra │ │Florian │33 cam. X 2 loc. = 66 loc. │ 76 │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │5 apartamente X 2 loc. = 10 loc│ │
│ │ │ │capacitate 40 de locuri │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │ │ │ │propriu. │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 35.│Vâlcea │S.C. Sind Tour │Hotel Vidruţa │Str. Mihai │Moldoveanu │Categoria 1 stea │ │
│ │Voineasa │Trading - S.R.L. │Restaurant Voineasa/ │Eminescu nr. 1 │Dãnuţ │18 cam. X 1 loc. = 18 loc. │ 320 │
│ │ │ │Restaurant Lotrişor │ │ │151 cam. X 2 loc. = 302 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea/ │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │propriu. │ │
│ │ │ │capacitate 320 de locuri │ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────────────────────────┼──────┤
│ 36.│Vâlcea │S.C. BN Sind Balneo │Hotel Lotru │str. Mihai │Moldoveanu │Categoria 2 stele │ │
│ │Voineasa │Turism - S.R.L. │Restaurant │Eminescu nr. 2 │Dãnuţ │148 cam. X 2 loc. = 296 loc. │ 333 │
│ │ │ │Voineasa/Restaurant │ │ │9 cam. X 3 loc. = 27 loc. │ │
│ │ │ │Lotrişor │ │ │1 apartament X 2 loc. x │ │
│ │ │ │clasificare 1 stea/ │ │ │5 spaţii = 10 loc. │ │
│ │ │ │clasificare 2 stele │ │ │Camerele au grup sanitar │ │
│ │ │ │capacitate 320 de locuri │ │ │propriu. │ │
└────┼───────────┴────────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────┴────────────┴───────────────────────────────┴──────┘



                                       --------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016