Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROTOCOL nr. 38 din 2 decembrie 2002  privind schimbul de concesii la produsele agricole între Republica Bulgaria, pe de o parte, şi Republica Croaţia, pe de altă parte    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROTOCOL nr. 38 din 2 decembrie 2002 privind schimbul de concesii la produsele agricole între Republica Bulgaria, pe de o parte, şi Republica Croaţia, pe de altă parte

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 55 bis din 31 ianuarie 2003

    PROTOCOLUL 38
    (la care se referă paragraful 1 al art. 12)

    1. Taxele vamale de import aplicabile în Republica Croaţia la produsele originare din Republica Bulgaria şi taxele vamale de import aplicabile în Republica Bulgaria la produsele originare din Republica Croaţia, cuprinse în anexa A la acest protocol, vor fi eliminate de la data aplicării acestui acord.
    2. Taxele vamale de import aplicabile în Republica Bulgaria la produsele originare din Republica Croaţia, cuprinse în anexa B la acest protocol vor fi reduse la nivelul stabilit în aceasta anexa, de la data aplicării acestui acord.
    Taxele vamale de import aplicabile în Republica Croaţia la produsele originare din Republica Bulgaria, cuprinse în anexa B la acest protocol vor fi reduse la nivelul stabilit în aceasta anexa, cu excepţia produselor marcate cu asterix. În cazul poziţiilor marcate cu asterix taxele vamale vor fi reduse progresiv până la nivelul stabilit în anexa B în concordanta cu calendarul specificat în anexa B1.
    3. Taxele vamale de import aplicabile în Republica Croaţia la produsele originare din Republica Bulgaria, cuprinse în anexa C la acest protocol vor fi reduse fără limite cantitative sau în limitele contingentelor specificate în aceasta anexa, la nivelul stabilit în aceasta anexa, de la data aplicării acestui acord.
    4. Taxele vamale de import aplicabile în Republica Bulgaria la produsele originare din Republica Croaţia, cuprinse în anexa D la acest protocol vor fi reduse fără limite cantitative sau în limitele contingentelor specificate în aceasta anexa, la nivelul stabilit în aceasta anexa, de la data aplicării acestui acord.
    5. Taxele de baza la care se aplica reducerile succesive pentru produsele şi cantităţile specificate în anexele C şi D la acest protocol sunt taxele vamale MFN aplicate de la data aplicării acestui acord. Dacă orice reducere tarifară este aplicată pe o baza erga omnes, asemenea taxe vamale reduse vor înlocui taxele de baza de la data la care sunt aplicate aceste reduceri.
    6. În anul 2003, contingentele tarifare specificate în anexele C şi D la acest protocol vor fi reduse cu cantităţile din cadrul contingentelor tarifare specificate în anexele C şi D la Protocolul 1 la Acordul de Comerţ Liber dintre Republica Bulgaria şi Republica Croaţia, utilizate în cazul importurilor în Bulgaria şi alocate în cazul importurilor în Croaţia, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2003.


    ANEXA A
    -------
LA PROTOCOLUL 38
----------------
 (Code NC)


0101 0712 90 30 ex 1205 90 00* 1605
0102 10 0712 90 50 1206 00 10 1702 20
0103 10 0712 90 90 1207 10 1801
0104 0713 1207 20 1802
0106 0714 1207 30 1803
0204 0801 1207 40 1804
0205 0802 1207 50 1805
0206 0803 1207 60 1902 40
0208 0804 1207 99 1903
0301 10 0805 1208 1905 31
0301 91 0806 20 1209 1905 32
0301 92 0807 20 1211 1905 40
0301 99 0808 20 1212 10 1905 90
0302 0810 40 1212 20 2003 20
0303 0810 50 1212 30 2005 70
0304 0810 60 1212 99 2008 11
0305 0810 90 1213 2008 19
0306 0812 1214 2008 20
0307 0813 1301 2008 30
0501 0814 1302 2009 11
0502 0901 1401 2009 12
0503 0902 1402 2009 19
0504 0903 1403 2009 21
0505 0904 1404 2009 29
0506 0905 1501 2009 31
0507 0906 1502 2009 39
0508 0907 1503 2009 41
0509 0908 1504 2009 49
0510 0909 10 1505 2101 11
0511 0909 20 1506 2101 12
0601 0909 50 1507 2101 20
0602 0910 1508 2103 10
0604 1001 10 1509 2201
0701 10 1005 10 1510 2301
0709 10 1006 1511 2302
0709 30 1007 1512 21 2303
0709 40 1008 1512 29 2304
0709 52 1102 30 1513 2305
0711 1103 19 50 1515 2306
0712 31 1106 1518 2307
0712 32 1201 1520 2308
0712 33 1202 1521 2309
0712 39 1203 1522 *) altele
0712 90 11 1204 1603 pentru
0712 90 19 1205 10 10 1604 însămânţare



    ANEXA B
    -------
LA PROTOCOLUL 38
-----------------

┌──────────────┬──────────────────────┐ ┌──────────────┬──────────────────────┐
│ Cod NC │ taxe vamale │ │ Cod NC │ taxe vamale │
│ │ maxim aplicabile │ │ │ maxim aplicabile │
│ │ (%) │ │ │ (%) │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0102 90 │ 15 │ │1103 13 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0103 91 │ 10 │ │1103 19 10 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0103 92 │ 15 │ │1103 19 30 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 11 │ 9 │ │1103 19 40 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 12 │ 9 │ │1103 19 90 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 19 │ 9 │ │1103 20 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 92 │ 10 │ │1104 12 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 93 │ 10 │ │1104 19 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0105 99 │ 10 │ │1104 22 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0201* │ 25 │ │1104 23 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0202 │ 25 │ │1104 29 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0203 │ 25 │ │1104 30 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 12 │ 28 │ │1105 10 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 10 │ 28 │ │1108 14 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 20 │ 28 │ │1108 19 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 30 │ 28 │ │1108 20 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 40 │ 28 │ │1109 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 50 │ 28 │ │1210 │ 5 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 60 │ 28 │ │1517 10 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 70 │ 28 │ │1517 90 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 91 │ 10 │ │1602 10 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 14 99 │ 28 │ │1602 20 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 27 91 │ 10 │ │1602 31 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 36 81 │ 10 │ │1602 32 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 36 85 │ 10 │ │1602 39 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0207 36 89 │ 10 │ │1602 42 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0209 │ 20 │ │1602 49 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 11 │ 20 │ │1602 50 │ 18 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 12 │ 20 │ │1702 11 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 19 │ 20 │ │1702 19 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 20 │ 20 │ │1702 60 │ 30 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 91 │ 20 │ │1703 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 92 │ 20 │ │1704 │ 12 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 93 │ 20 │ │1806 10 │ 12 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0210 99 │ 20 │ │1806 20 │ 10 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0301 93 │ 5 │ │1902 11 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0402 10 │ 37 │ │1902 19 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0402 21 │ 37 │ │1904 20 10 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0402 91 │ 37 │ │1904 30 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0402 99 │ 37 │ │1904 90 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0404 10 │ 14 │ │1905 10 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0404 90 │ 14 │ │1905 20 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0704 20 │ 10 │ │2001 10 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0704 90 │ 10 │ │2001 90 93 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0705 19 │ 10 │ │2002 10 │ 11 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0705 21 │ 10 │ │2002 90 │ 11 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0705 29 │ 10 │ │2005 10 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0706 10 │ 10 │ │2005 20 │ 20 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0708 20 │ 10 │ │2005 40 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0708 90 │ 10 │ │2005 51 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0709 20 │ 5 │ │2005 59 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0709 70 │ 10 │ │2005 60 │ 5 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0710 22 │ 7 │ │2005 80 │ 15 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0710 29 │ 7 │ │2005 90 75 │ 17 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0710 30 │ 7 │ │2008 40 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0710 40 │ 7 │ │2008 50 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0710 90 │ 7 │ │2008 60 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0807 11 │ 9 │ │2008 70 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0807 19 │ 9 │ │2008 80 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0809 10 │ 8 │ │2008 91 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0809 30 │ 9 │ │2008 92 │ 6 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0810 30 │ 9 │ │2008 99 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0811 10 │ 9 │ │2009 61 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0909 30 │ 4 │ │2009 69 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│0909 40 │ 4 │ │2009 71 │ 12 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1001 90 │ 15 │ │2009 79 │ 12 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1002 │ 15 │ │2101 30 │ 14 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1003 │ 18 │ │2102 30 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1004 │ 15 │ │2104 10 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1101* │ 15 │ │2104 20 │ 4 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1102 10 │ 15 │ │2106 10 │ 7 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1102 20 │ 15 │ │2202 10 │ 19 │
├──────────────┼──────────────────────┤ ├──────────────┼──────────────────────┤
│1102 90 │ 15 │ │2202 90 │ 10 │
└──────────────┴──────────────────────┘ └──────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA B1
    --------
LA PROTOCOLUL 38
-----------------

┌───────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ taxe vamale maxim aplicabile │
│ Cod NC │ (%) │
│ ├────────────────────────────┬─────────────────────────────┤
│ │ de la data aplicării │ de la 1 ianuarie 2004 │
├───────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│0201 │ 30 │ 25 │
├───────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│1101 │ 20 │ 15 │
└───────────────────┴────────────────────────────┴─────────────────────────────┘



    ANEXA C
    -------
LA PROTOCOLUL 38
-----------------

┌───────────┬────────────────────────────────────────────────────────┬────┬────┐
│ Cod NC │ Descrierea mărfii │Can-│Taxa│
│ │ │tita│va- │
│ │ │te │mală│
│ │ │(to-│ % │
│ │ │ ne)│ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0702 │Tomate, în stare proaspăta sau refrigerate │400 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0709 51 │Ciuperci, în stare proaspăta sau refrigerate │100 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
│0409 59 │ │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0709 60 │- Ardei din genul Capsicum sau Pimenta │130 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0710 │Legume, nefierte sau fierte în apa sau în abur, │500 │50% │
│ │congelate │ │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0811 20 │- Zmeura mure, dude şi hibrizi ai acestora, coacăze │ 50 │0% │
│ │negre, albe sau roşii şi agrise │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0811 90 │- Alte fructe, fierte sau nu în apa sau în abur, │ 50 │50% │
│ │ congelate, chiar cu adaos de zahăr sau alţi │ │din │
│ │ indulcitori │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ex 0812 │Fructe conservate provizoriu (de exemplu cu ajutorul │ │ │
│ │gazului sulfuros, în saramura, în apa sulfurata sau prin│ │ │
│ │adăugare de alte substanţe care asigura provizoriu │ │ │
│ │conservarea lor), dar improprii alimentaţiei în aceasta │ │ │
│ │stare: │ 50 │50% │
│0812 10 00 │- Cireşe, vişine │ │din │
│0812 90 10 │- - Caise │ │MFN │
│0812 90 40 │- - Fructe din specia Vaccinium myrtillus │ │ │
│0812 90 60 │- - Zmeura │ │ │
│0812 90 99 │- - Altele │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│1517 10 │- Margarina, cu excepţia margarinei lichide │150 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │Cârnaţi, cârnăciori, salamuri şi produse similare, din │ │50% │
│1601 00 │carne, din organe sau din sânge; preparate alimentare pe│100 │din │
│ │baza acestor produse │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │- Glucoza şi sirop de glucoza cu un conţinut de fructoza│ │ │
│1702 40 │de minimum 20%, dar sub 50% din greutate, în stare │300 │0% │
│ │uscata, cu excepţia zahărului invertit │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ex 2001 │Legume, fructe şi alte părţi comestibile din plante, │ │ │
│ │preparate sau conservate în oţet sau acid acetic: │120 │50% │
│2001 90 20 │- - Fructe de genul Capsicum, altele decât ardeii dulci │ │din │
│ │sau ardeii graşi │ │MFN │
│2001 90 50 │- - Ciuperci │ │ │
│2001 90 70 │- - Ardei dulci sau ardei graşi │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ex 2005 │Alte legume preparate sau conservate altfel decât în │ │ │
│ │oţet sau acid acetic, necongelate, altele decât │350 │ 8% │
│ │produsele de la poziţia 20.06 │ │ │
│2005 90 │- Alte legume şi amestecuri de legume │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2009 50 │- Sucuri de tomate │100 │50% │
│2009 90 │- Amestecuri de sucuri │ │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2103 │Preparate pentru sosuri şi sosuri preparate: │ │ │
│2103 20 00 │- Ketchup şi alte sosuri de tomate │ │ │
│2103 30 │- Făina de mustar şi mustar preparat │150 │ 8% │
│2103 90 │- Alte sosuri, condimente şi produse de asezonare │ │ │
│ │amestecate │ │ │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2203 │Bere fabricata din malt │5000│50% │
│ │ │ hl │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2204 │Vinuri din struguri proaspeţi │2000│50% │
│ │ │ hl │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2205 │Vermuturi şi alte vinuri din struguri proaspeţi, │1000│50% │
│ │aromatizate cu plante sau substanţe aromatice │ hl │din │
│ │ │ │MFN │
├───────────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2208 │ │ │ │
│cu excepţia│Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic sub │ 500│50% │
│2208 90 91 │80%; distilate, rachiuri, lichioruri şi alte băuturi │ hl │din │
│2208 90 99 │spirtoase │ │MFN │
└───────────┴────────────────────────────────────────────────────────┴────┴────┘



    ANEXA D
    --------
LA PROTOCOLUL 38
-----------------

┌─────────────┬──────────────────────────────────────────────────────┬────┬────┐
│ Cod NC │ Descrierea mărfii │Can-│Taxa│
│ │ │tita│va- │
│ │ │te │mală│
│ │ │(to-│ % │
│ │ │ ne)│ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0403, │Lapte acru, lapte prins şi smantana acra, iaurt, │ │ │
│cu excepţia │chefir şi alte sortimente de lapte şi smantana │ │ │
│0403 10 11, │fermentate sau acidulate, chiar concentrate sau cu │150 │50% │
│0403 10 13, │adaos de zahăr şi alţi indulcitori, sau aromatizate, │ │din │
│0403 10 31, │sau cu adaos de fructe sau cacao │ │MFN │
│0403 10 33 │ │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│0405 20 │- Pasta din lapte pentru tartine │ 100│50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ex 1107 10 99│Malt folosit pentru fabricarea berii: │500 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │Cârnaţi, cârnăciori, salamuri şi produse similare, din│ │ │
│1601 00 │carne, din organe sau din sânge; preparate alimentare │100 │50% │
│ │pe baza acestor produse │ │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│1901 10 00 │- Preparate pentru alimentaţia copiilor, condiţionate │200 │ 0% │
│ │pentru vânzarea cu amănuntul │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │- Amestecuri şi aluaturi pentru prepararea produselor │ │ │
│1901 20 00 │de brutărie, de patiserie sau a biscuiţilor de la │100 │ 20%│
│ │poziţia 19.05 │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │- Alte extracte de malt; preparate alimentare din │ │ │
│ │făina, crupe, gris, amidon, fecule sau extracte de │ │ │
│ │malt, care nu conţin cacao într-o proporţie de 40% │ │ │
│ │din greutate, calculată pe o baza complet degresata, │ │ │
│1901 90 │nedenumite şi necuprinse în alta parte; preparate │100 │50% │
│ │alimentare din produsele de la poziţiile 04.01 până │ │din │
│ │la 04.04 care nu conţin cacao sau care conţin cacao │ │MFN │
│ │într-o proporţie sub 5% din greutate, calculată pe o │ │ │
│ │baza complet degresata, nedenumite şi necuprinse în │ │ │
│ │alta parte │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ │- Alte legume şi amestecuri de legume, preparate şi │ │ │
│2005 90 │conservate altfel decât în oţet sau acid acetic, │100 │50% │
│ │necongelate, altele decât produsele de la │ │din │
│ │poziţia 20.06 │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2007 99 │- - Dulceţuri, jeleuri, marmelade, paste şi piureuri │150 │ 50%│
│ │de fructe, obţinute prin fierbere, altele │ │ din│
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2009 50 │- Sucuri de tomate │ │ │
│2009 80 │- Sucuri de orice alt singur fruct sau leguma │100 │50% │
│2009 90 │- Amestecuri de sucuri │ │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│ex 2103 │Preparate pentru sosuri şi sosuri preparate │ │ │
│ex 2103 90 90│- - Altele - "Vegeta" - produs conţinând sare, morcovi│ │ │
│ │deshidratati, păstârnac, ceapa, telina şi pătrunjel, │250 │ 5% │
│ │arome, zahăr, condimente, amidon din porumb şi │ │ │
│ │coloranţi (ribdinlavin) │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2105 00 │Îngheţate şi alte produse similare sub forma inghetata│ 50 │ 20%│
│ │comestibile, cu sau fără cacao │ │ │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2106 90 98 │- - Alte preparate alimentare nedenumite şi necuprinse│ │ │
│ │în alta parte │100 │50% │
│ │ │ │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2203 00 │Bere fabricata din malt │5000│50% │
│ │ │ hl │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2204 │Vinuri din struguri proaspeţi │2000│50% │
│ │ │ hl│din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2205 │Vermuturi şi alte vinuri din struguri proaspeţi, │1000│50% │
│ │aromatizate cu plante sau substanţe aromatice │ hl │din │
│ │ │ │MFN │
├─────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼────┼────┤
│2208 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic │ │ │
│cu excepţia │sub 80%; distilate, rachiuri, lichioruri şi alte │ 500│50% │
│2208 90 91 │băuturi spirtoase │ hl │din │
│2208 90 99 │ │ │MFN │
└─────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴────┴────┘

                               -------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016