Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROTOCOL din 20 iunie 2012  privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor urmasi ai eroilor-martiri sau ai caror parinti detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROTOCOL din 20 iunie 2012 privind trimiterea in tabere de odihna a copiilor urmasi ai eroilor-martiri sau ai caror parinti detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar eliberate in baza Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004

EMITENT: SECRETARIATUL DE STAT PENTRU PROBLEMELE REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL I nr. 581 din 14 august 2012
    Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (S.S.P.R.), reprezentat prin domnul Adrian Viorel Nicolaescu - secretar general, şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (A.N.S.T.), reprezentată prin doamna Doina Ofelia Melinte - preşedinte, au convenit următoarele:

    ART. 1
    (1) În vacanţa şcolară de vară a anului 2012, cele două părţi vor conlucra pentru realizarea programului de trimitere în taberele aparţinând direcţiilor judeţene pentru sport şi tineret (D.J.S.T.) prevăzute în anexa nr. 1 sau în cele private care funcţionează cu acreditarea A.N.S.T., prevăzute în anexa nr. 2, a copiilor preşcolari, elevi sau studenţi, care urmează la zi cursurile (universitare şi masterale) învăţământului de stat sau ale celui acreditat, conform legii, urmaşi ai eroilor-martiri sau ai căror părinţi deţin certificate doveditoare ale calităţii de revoluţionar eliberate în baza Legii recunoştinţei faţă de eroiimartiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Vârsta maximă a copiilor mai sus menţionaţi pentru participare în tabără este de 26 de ani.
    ART. 2
    (1) A.N.S.T., prin D.J.S.T., va asigura locurile corespunzătoare în tabere şcolare a copiilor menţionaţi la art. 1.
    (2) Pentru a alege tabăra, perioada şi pentru a afla costul acesteia, părinţii care deţin certificate de revoluţionar eliberate în baza Legii nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare, sau asociaţiile de revoluţionari - organizatori de grupuri care doresc participarea copiilor menţionaţi la art. 1 în tabere se vor prezenta la D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti.
    (3) Părinţii sau organizatorii de grupuri care doresc participarea copiilor la tabără vor prezenta la S.S.P.R., cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de plecarea în tabără, următoarele documente:
    1. părinţii:
    a) cerere în care sunt specificate tabăra, perioada, costul acesteia, numele şi prenumele părintelui, numărul certificatului care atestă calitatea de revoluţionar conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului;
    b) copie de pe BI/CI al/a părintelui;
    c) copie de pe certificatul care atestă calitatea de urmaş erou-martir a copilului sau calitatea de revoluţionar a părintelui conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare;
    d) adeverinţă de şcolarizare în cadrul învăţământului de stat sau acreditat conform prevederilor legale, în original;
    e) copie de pe certificatul de naştere al copiilor sau, după caz, copie de pe BI/CI al/a al copiilor;
    f) alte acte doveditoare (hotărâri judecătoreşti, anchete sociale etc.);
    g) declaraţie pe propria răspundere că nu obţin niciun venit - pentru studenţii care urmează la zi cursurile universitare şi masterale;
    2. asociaţiile de revoluţionari - organizatorii de grupuri:
    a) cerere în care sunt specificate tabăra, perioada şi costul acesteia;
    b) tabel nominal semnat şi ştampilat, în original, de către reprezentantul legal al asociaţiei, care va conţine în mod obligatoriu următoarele date de identificare: date de identificare ale asociaţiei (adresă, nr. telefon/mobil, număr fax), numele şi prenumele părintelui care are calitatea de revoluţionar, numărul certificatului care atestă calitatea de revoluţionar, numele şi prenumele copilului, data naşterii copilului, numele şi prenumele însoţitorului/însoţitorilor de grup;
    c) copie de pe BI/CI al/a însoţitorului;
    d) copie de pe certificatul de urmaş erou-martir al copilului sau de pe certificatul de revoluţionar al părintelui conform prevederilor Legii nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare;
    e) copie de pe BI/CI al/a părintelui;
    f) adeverinţa de şcolarizare în cadrul învăţământului de stat sau acreditat conform prevederilor legale în original;
    g) copie de pe certificatul de naştere al copilului, copie de pe B.I/C.I al/a copilului;
    h) alte documente necesare (anchete sociale, hotărâri judecătoreşti etc.);
    i) declaraţie pe propria răspundere că nu obţin niciun venit - pentru studenţii care urmează la zi cursurile universitare şi masterale.%0D
    (4) Cererile şi tabelele pentru plecarea în tabără, înaintate la S.S.P.R., care nu conţin toate datele şi documentele justificative prevăzute la alin. (3), cele care prezintă modificări sau care au fost depuse spre avizare la S.S.P.R. cu întârziere nu vor fi avizate.
    (5) S.S.P.R. va transmite D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti avizul, însoţit de xerocopia tabelului înaintat de către asociaţie la S.S.P.R., în cel mult 5 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii.
    ART. 3
    (1) S.S.P.R. va asigura finanţarea cheltuielilor legate de cazarea şi masa copiilor persoanelor enumerate la art. 1, transmiţând D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti sumele reprezentând cheltuielile prilejuite de serviciile acordate de tabără.
    (2) Centralizarea, corespondenţa şi asigurarea finanţării cheltuielilor prilejuite de serviciile acordate de locator se vor asigura de către Serviciul financiar-contabilitate al S.S.P.R., astfel încât plata către D.J.S.T să ajungă în conturile de trezorerie ale acestora până în data de 22 ale lunii în curs, pentru ca aceştia să poată face plata la rândul lor către locator în perioada 24-30 ale lunii în curs.
    ART. 4
    D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti vor transmite în maximum 10 zile de la prestarea serviciului de cazare şi masă a locatorului factura detaliată a cheltuielilor (preţ cazare, preţ masă), însoţită de xerocopia avizului din partea S.S.P.R. şi de tabelul cu persoanele avizate de S.S.P.R. şi confirmate de către reprezentantul legal al locatorului taberei (nume, prenume, calitate, semnătura şi ştampila unităţii) şi de către însoţitorul/ii legal/legali ai grupului (reprezentant - conducător/ri de grup din partea asociaţiilor de revoluţionari sau cadre profesorale), avizaţi pentru participarea în tabără de către S.S.P.R. (nume, prenume, BI/CI, semnătură, calitate), că au participat efectiv la tabără. Factura va fi însoţită şi de xerocopia contractului încheiat între locatorul taberei şi D.J.S.T. sau a municipiului Bucureşti.
    ART. 5
    A.N.S.T., prin D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti, răspunde de modul de rezervare a locurilor în tabere, organizarea grupurilor, condiţiile de cazare şi masă pe care le oferă prin contractele încheiate în anul 2012 de către aceştia, de sumele facturate conform tarifelor stabilite prin contractele încheiate şi de participarea efectivă în tabără a copiilor beneficiarilor prevăzuţi la art. 1.
    ART. 6
    D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti transmit S.S.P.R., prin A.N.S.T., listele cu taberele avizate să funcţioneze în anul 2012 cu care s-au încheiat contracte, precum şi tarifele practicate de aceştia.
    ART. 7
    Sumele reprezentând valoarea serviciilor prestate de tabere în favoarea copiilor beneficiarilor prevăzuţi la art. 1 sunt suportate din bugetul S.S.P.R., aprobat pe anul 2012 în cuantum de până la 600 lei/copil/sejur tabără/cazare şi masă, pe serie de 6-7 zile.
    ART. 8
    (1) Numărul maxim de copii care vor beneficia de prezentul protocol este de 600.
    (2) Avizul prevăzut la art. 2 alin. (4) se acordă în ordinea depunerii documentelor complete menţionate la art. 2.
    ART. 9
    Sumele facturate de către D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti se vor vira de către S.S.P.R. în perioada 1-22 ale lunii conform cu factura şi documentele prevăzute la art. 4, în conturile comunicate de către aceştia, deschise la trezoreriile de judeţ sau de sector.
    ART. 10
    Pentru copiii cuprinşi în taberele care nu au avizul S.S.P.R. şi care totuşi beneficiază de serviciile de tabără, cheltuielile nu vor fi decontate de către S.S.P.R., ci se suportă de către părinţii acestora sau de către organizatorii de grup.
    ART. 11
    În cazul în care părinţii/organizatorii de grup optează pentru o tabără care presupune cheltuieli mai mari decât subvenţia de până la 600 lei/copil/sejur/cazare şi masă (6-7 zile) suportată de S.S.P.R., aceştia vor achita diferenţa D.J.S.T., respectiv a municipiului Bucureşti.
    ART. 12
    Orice modificare a prezentului protocol se va face cu acordul ambelor părţi.
    ART. 13
    Neînţelegerile dintre părţi se vor rezolva pe cale amiabilă.
    ART. 14
    Prezentul protocol se încheie în 2(două) exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte.
    ART. 15
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezentul protocol.
    ART. 16
    Prezentul protocol se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin grija S.S.P.R.

    Autoritatea Naţională pentru Secretariatul de Stat pentru
    Sport şi Tineret, Problemele Revoluţionarilor
    Doina Ofelia Melinte, din Decembrie 1989
    preşedinte p. Secretarul de stat,
                                         Adrian Viorel Nicolaescu,
                                         secretar general



    ANEXA 1
    -------
la protocol
-----------
                      Locurile puse la dispoziţie de către
                 Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret
                  în centrele de agrement din reţeaua proprie

    Oferta naţională vară 2012

 ┌───────────────┬─────────────────────────┬─────────────────┬────┬─────┬─────┐
 │ Judeţul │ Centrul de agrement │ Modul de │Preţ│Preţ │Capa-│
 │ │ │ funcţionare │/zi/│sejur│cita-│
 │ │ │ │per-│ │te │
 │ │ │ │soa-│ │tota-│
 │ │ │ │nă │ │lă │
 │ │ │ │ │ │Număr│
 │ │ │ │ │ │de │
 │ │ │ │ │ │lo- │
 │ │ │ │ │ │curi │
 │ │ │ │ │ │vară │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ALBA │Arieşeni │Permanent │ 62 │ 372 │ 126 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Roica │Permanent │ 62 │ 372 │ 60 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ARGEŞ │Corbeni │Permanent │ 62 │ 372 │ 50 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Nucşoara │Permanent │ 30 │ 180 │ 40 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Baza turistică Piteşti │Permanent │ 62 │ 372 │ 150 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BACĂU │Valea Budului │Sezonier │ 69 │ 414/│ 151 │
 │ │ │ │ │ 483 │ │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Sălătruc │Sezonier │ 66 │ 372 │ 100 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BIHOR │Şuncuiuş │Permanent │ 61 │ 366 │ 80 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Valea Brătcuţei │Sezonier │ 57 │ 342 │ 66 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Remeţi │Sezonier │ 57 │ 342 │ 55 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Baza Turistică Oradea │Permanent │ 61 │ 366 │ 100 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│Sângeorz-Băi │Permanent │ 71 │ 426 │ 121 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BOTOŞANI │Codrii de Aramă │Permanent │ 60 │ 360 │ 130 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BRĂILA │Lacu Sărat │Sezonier │ 60 │ 360 │ 200 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BRAŞOV │Predeal │Permanent │ 30 │ 180 │ 71 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │BUZĂU │Poiana Pinului │Permanent │ 64 │ 384 │ 285 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Monteoru │Permanent │ 64 │ 384 │ 88 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Arbănaşi │Permanent │ 64 │ 384 │ 123 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │CARAŞ-SEVERIN │Râul Alb │Permanent │ 62 │ 372 │ 100 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │CLUJ │Complex Cazare Cluj │Permanent │ 74 │ 444 │ 30 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │CONSTANŢA │Eforie Sud │Sezonier │ 70 │ 420 │ 448 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │2 Mai │Sezonier │ 70 │ 420 │ 200 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │COVASNA │Youth Hostel Pădureni │ │ │ │ │
 │ │- căsuţe de vacanţă │Permanent │ 65 │ 390 │ 72 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Youth Hostel Pădureni │ │ │ │ │
 │ │- clădire principală │Permanent │ 67 │ 402 │ 14 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Zăbala │Sezonier │ 59 │ 354 │ 75 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │GALAŢI │Gârboavele │Permanent │ 62 │ 372 │ 44 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │GORJ │Săcelu │Permanent │ 60 │ 360 │ 60 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │HARGHITA │Izvorul │ │ │ │ │
 │ │Mureşului-Vila Hăşmaş │Permanent │ 66 │ 396 │ 25 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Băile Homorod-Hatos │ │ │ │ │
 │ │Villa │Permanent │ 64 │ 384 │ 67 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │HUNEDOARA │Youth Hostel Căprioara │Permanent │ 64 │ 384 │ 55 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Costeşti Pavilion │Permanent │ 64 │ 384 │ 22 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Costeşti Căsuţe │Sezonier │ 57 │ 342 │ 44 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │IALOMIŢA │Amara Pavilioane │Permanent │ 56 │ 336 │ 90 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │IAŞI │Muncel │Permanent │ 70 │ 420 │ 92 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │MARAMUREŞ │Baza Turistică Mara │Permanent │ 66 │ 396 │ 150 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Baza Turistică Stibina │Permanent │ 61 │ 366 │ 48 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │MEHEDINŢI │Drobeta-Turnu Severin │Permanent │ 65 │ 390 │ 120 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │MUREŞ │Sovata I │Permanent │ 25 │ 150 │ 89 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Sovata II │Permanent │ 35 │ 210 │ 49 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │NEAMŢ │Cozla │Permanent │ 63 │ 378 │ 144 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Oglinzi │Permanent │ 63 │ 378 │ 150 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │PRAHOVA │C.A Sinaia │Permanent │ 70 │ 420 │ 27 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │C.A Buşteni │Permanent │ 70 │ 420 │ 114 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Cheia-Vila Brădet │Permanent │ 34 │ 204 │ 17 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │SATU MARE │Ştrand │Sezonier │ 71 │ 426 │ 101 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │SĂLAJ │Izvoarele Barcăului │Permanent │ 61 │ 366 │ 50 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │SIBIU │Păltiniş │Permanent │ 60 │ 360 │ 102 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Ocna Sibiului │Sezonier │ 60 │ 360 │ 97 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Cisnădioara │Permanent │ 60 │ 360 │ 82 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Sălişte II │Permanent │ 60 │ 360 │ 97 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Râul Sadului │Permanent │ 60 │ 360 │ 96 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │TELEORMAN │Valahia │Permanent │ 35 │ 210 │ 30 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Dunărica │Sezonier │ 71 │ 426 │ 120 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │TIMIŞ │Chevereşu Mare │Permanent │ 58 │ 348 │ 53 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Poieni Strâmbu │Permanent │ 58 │ 348 │ 54 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │TULCEA │Babadag │Sezonier │ 40 │ 240 │ 50 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Sulina │Sezonier │ 67 │ 402 │ 220 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │VÂLCEA │Căciulata │Permanent │ 66 │ 396 │ 120 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Cozia │Permanent │ 66 │ 396 │ 118 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Brădişor │Permanent │ 66 │ 396 │ 90 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │VASLUI │Youth Hostel Vaslui │Permanent │ 40 │ 180 │ 44 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Poiana Căprioarei │Sezonier │ 55 │ 330 │ 50 │
 ├───────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │VRANCEA │Baza Turistică Focşani │Permanent │ 30 │ 180 │ 52 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Coteşti │Permanent │ 74 │ 444 │ 12 │
 │ ├─────────────────────────┼─────────────────┼────┼─────┼─────┤
 │ │Gălăciuc │Permanent │ 71 │ 426 │ 179 │
 └───────────────┴─────────────────────────┴─────────────────┴────┴─────┴─────┘


    Numărul de locuri disponibile - vară 2012 - TOTAL: 6.139

    ANEXA 2
    -------
la protocol
-----------

    a) Oferta operatorilor economici privaţi acreditaţi de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret în anul 2012 - la mare


 ┌───┬───────────┬───────────────────┬────────────────┬─────────────────┬─────────────┬──────────┬────────────────┐
 │Nr.│ Judeţul │Operatorul economic│ Locaţia │ Adresa completă │ Număr de │ Număr de │ Preţul taberei │
 │crt│ │ │ │ │locuri/camere│ locuri │ │
 │ │ │ │ │ │ pentru │ pentru │ │
 │ │ │ │ │ │ acreditare │acreditare│ │
 │ │ │ │ │ │ cazare │ masă │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 1.│Constanţa │S.C. Dunărea Hotels│Hotel Complex │Eforie Nord, │ 300/150│ 300│ 115 │
 │ │ │Management │Club Dunărea │Str. Dunării │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 2.│Constanţa │SC AXYDUM TURISM - │Hotel Amalia │Eforie Nord, │ 68/34│ 100│Între 70-95 │
 │ │ │S.R.L. │ │str. Steaua de │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │Mare nr. 5 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 3.│Constanţa │S.C. TIGRU - S.R.L.│Vila Hotel şi │Eforie Nord, │ 332/166│ 450│Între 70-90 │
 │ │ │ │Hostel Marea │Str. 23 August │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │Neagră │nr. 11 Complex │ │ │ │
 │ │ │ │ │Marea Neagră │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 4.│Constanţa │S.C. VANIMAR - │Tabăra Luminiţa │Eforie Nord, │ 320/118│ 180│Între 100-110 │
 │ │ │S.R.L. │ │Tabăra Luminiţa │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 5.│Constanţa │S.C. Prim Intermod │Complex Briza │Eforie Sud, Aleea│ 295/104│ 350│ 70 │
 │ │ │- S.R.L. │Mării │Mercur nr. 1 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 6.│Constanţa │PFA OLTEAN DESPINA │Hostel Talisman │Str. Delfinului │ 63/18│ 60│Între 70-93 │
 │ │ │GABRIELA │ │nr. 21 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 7.│Constanţa │S.C. Cris Holiday │Hotel Cris │Costineşti, Aleea│ 120/60│ 180│ 100 │
 │ │ │2002 - S.R.L. │ │Studenţească │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 10 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 8.│Constanţa │SC Iunona Travel - │Hostel Iunona │Costineşti │ 165/55│ 165│Între 66-96 │
 │ │ │S.R.L. │ │Str. Tineretului │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 86 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 9.│Constanţa │S.C. NORDIC VIKING │Hostel Mihai şi │Costineşti, Str. │ 96/53│ 120│ 65 │
 │ │ │- S.R.L. │Cornelia II │Talazului nr. 1 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │10.│Constanţa │S.C. NORDIC VIKING │Hostel Mihai şi │Costineşti, Str. │ 96/40│ 120│ 65 │
 │ │ │- S.R.L. │Cornelia │Albatrosului │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 36 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │11.│Constanţa │S.C. DVG Comimpex -│Hostel DVG │Costineşti, Aleea│ 154/71-6 ap.│ 400│Între 70-120 │
 │ │ │S.R.L. │Albatros │Principală │ │ │lei/persoană │
 │ │ │ │ │Promenadă │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │12.│Constanţa │S.C. AZUR │Hotel Azur │Costineşti, │ 120/60│ 120│Între 70-100 │
 │ │ │NC 2000 - S.R.L. │ │Incinta BTT SP │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │13.│Constanţa │S.C. CORSA TRANS - │Complex Hotelier│Costineşti, zona │ 400/100 x│ 1.200│Între 70-100 │
 │ │ │S.R.L. │Corsa │lac │ 3 locuri│ 2.120│lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │ │50 x 2 locuri│ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │14.│Constanţa │S.C. Tis@Co - │Hotel Tiberius │Costineşti, │ 92/46│ 100│Între 70-90 │
 │ │ │S.R.L. │ │Str. Delfinului │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 6 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │15.│Constanţa │S.C. CARANYSS - │Hotel Principal │Costineşti │ 80/36│ 60│ 70 │
 │ │ │S.R.L. │ │Schitu, │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │Str. Principală │ │ │ │
 │ │ │ │ │nr. 2a │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │16.│Constanţa │S.C. ZELAL IMPORT │Căsuţe Perla │Costineşti, BTT │ 98/38│ 100│Între 65-76 │
 │ │ │EXPORT - S.R.L. │ │Recepţie Perla │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │17.│Constanţa │S.C. ADMAR HOTELURI│Hotel Admar │Costineşti Schitu│ 50/22│ 70│Între 70-120 │
 │ │ │ŞI RESTAURANTE - │ │Str. Schitului │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │S.R.L. │ │nr. 31 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │18.│Constanţa │S.C. Opogete │Casa Duca │Costineşti, │ 200/50│ 200│ 70 │
 │ │ │Impex - S.R.L. │ │Incinta BTT │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │19.│Constanţa │S.C. ADCO IMPEX │Vile Albatros │Costineşti, │ 200/50│ 200│ 70 │
 │ │ │PROD - S.R.L. │A4, A5, A6 │Incinta BTT │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │20.│Constanţa │S.C. REGAL HOLIDAY │Hotel Regal │Costineşti, │ 104/52│ 80│Şcolari 70-80 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Vila Belvedere │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │ │ │ │Studenţi 100-120│
 │ │ │ │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │21.│Constanţa │S.C. REGAL HOLIDAY │Vila Iris │Costineşti, │ 80/40│ 80│Şcolari 70-80 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Zona Stadion │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │ │ │ │Studenţi 100-120│
 │ │ │ │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │22.│Constanţa │S.C. REGAL HOLIDAY │Hotel Alex │Costineşti, │ 104/52│ 80│Şcolari 70-80 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Zona Stadion │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │ │ │ │Studenţi 100-120│
 │ │ │ │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │23.│Constanţa │S.C. Hotel Club │Hotel Craiova │Neptun, │ 116/58│ 276│ 70 │
 │ │ │Estival 2002 - S.A.│ │Str. Plopilor │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 1 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │24.│Constanţa │S.C. ROMANŢA │Hotel Romanţa │Neptun, │ 200/100│ 200│ 78 │
 │ │ │ESTIVAL 2002 - S.A.│ │Str. Plopilor │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 1 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │25.│Constanţa │S.C. TERRA ESTIVAL │Hotel Terra │Neptun, │ 300/150│ 300│ 70 │
 │ │ │2002 - S.A. │ │Str. Plopilor │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 1 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │26.│Constanţa │S.C. NISTOTIN - │Hostel Rosemarie│Neptun, │ 65/100│ 360│ 94 │
 │ │ │S.R.L. │ │Aleea Steagurilor│ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 7 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │27.│Constanţa │S.C. TERRA ESTIVAL │Hotel Caraiman │Neptun │ 200/100│ 200│ 80 │
 │ │ │2002 - S.A. │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │28.│Constanţa │S.C. Hotel Club │Hotel Slatina │Neptun │ 160/80│ 160│Între 85-90 │
 │ │ │Estival 2002 - S.A.│ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │29.│Constanţa │S.C. Clăbucet │Hotel Clăbucet │Neptun │ 200/100│ 200│ 80 │
 │ │ │Estival 2002 - S.A.│ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │30.│Constanţa │S.C. C&P │Hotel Proton │Neptun, Cămin C8 │ 164/82│ 164│ 100 │
 │ │ │SOLIDAR - S.R.L. │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │31.│Constanţa │S.C. SANIMED │Hotel Proton K3 │Neptun, Cămin C7 │ 130/65│ 130│ 100 │
 │ │ │ESTIVAL - S.R.L. │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 └───┴───────────┴───────────────────┴────────────────┴─────────────────┴─────────────┴──────────┴────────────────┘


    b) Oferta operatorilor economici privaţi acreditaţi de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret în anul 2012 - la munte


 ┌───┬───────────┬───────────────────┬────────────────┬─────────────────┬─────────────┬──────────┬────────────────┐
 │Nr.│ Judeţul │Operatorul economic│ Locaţia │ Adresa completă │ Număr de │ Număr de │ Preţul taberei │
 │crt│ │ │ │ │locuri/camere│ locuri │ │
 │ │ │ │ │ │ pentru │ pentru │ │
 │ │ │ │ │ │ acreditare │acreditare│ │
 │ │ │ │ │ │ cazare │ masă │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 1.│Braşov │S.C. SILVANIA - │Hostel Silvania │Braşov, │ 29/13│ │ 70 │
 │ │ │S.R.L. │ │Str. Căprioarei │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 27 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 2.│Braşov │S.C. IOKI COM 2002 │Motel Ciucaş │Tărlungeni │ 100│ 100│ 70 │
 │ │ │ │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 3.│Braşov │ORGANIZAŢIA │Hostel Piatra │Zărneşti, │ 53/17│ 60│Între 70-95 │
 │ │ │NAŢIONALĂ │Craiului │Str. Policlinicii│ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │CERCETAŞII ROMÂNIEI│ │nr. 12 │ │ │ │
 │ │ │FILIALA BRAŞOV │ │ │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 4.│Braşov │S.C. ALISA TURISM │Vila Alisa │Bran, │ 36/18│ 90│Între 70-95 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Str. Principală │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 387 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 5.│Braşov │S.C. COPILU │Pensiunea │Timişul de Sus │ 30/8│ 80│ 60 │
 │ │ │- S.R.L. │Turistică La │ │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │Copilu │ │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 6.│Braşov │S.C. Lacoli │Hostel Piatra │Str. Valea │ 44/22│ 230│ 160 │
 │ │ │Prodimpex - S.R.L. │Craiului │Râşnoavei nr. 10 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 7.│Braşov │S.C. ANDALUZA CONT │Hotel Predeal │Predeal, │ 84/45│ 130│ 70 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Str. Muncii nr. 6│ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 8.│Braşov │S.C. ANDALUZA CONT │Hotel Robinson │Predeal, │ 33/17│ 130│ 70 │
 │ │ │- S.R.L. │ │Str. Muncii nr. 6│ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │ 9.│Braşov │S.C. DAN ALIN │Pensiunea │Predeal, │ 40/20│ 111│ 95 │
 │ │ │COMPROD - S.R.L. │Speranţa │Str. Trei Brazi │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 60 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │10.│Prahova │S.R.P. SINAIA │Hotel Mara │Sinaia, │ 200/100│ 140│ 100 │
 │ │ │ │ │Str. Toporaşilor │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 1A │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │11.│Prahova │S.R.P. SINAIA │Hotel Economat │Sinaia, Aleea │ │ │ 65 │
 │ │ │ │ │Peleşului nr. 2 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │12.│Prahova │S.C. ERRA │Hotel Regina │Sinaia, bd. │ 54/27│ 100│ 100 │
 │ │ │GREEN - S.R.L. │ │Ferdinand nr. 22 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │13.│Prahova │S.C. OPOGETE IMPEX │Complex Casa │Sinaia, bd. Carol│ 88/26│ 70│ 70 │
 │ │ │- S.R.L. │Duca │nr. 40 │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │14.│Prahova │S.C. PEDROMIN - │Motel Izvorul │Sinaia, DN1, │ 30/21│ 250│ 94 │
 │ │ │S.R.L. │Rece │calea Bucureşti │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │km 117 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │15.│Vâlcea │S.C. ALFA HOTELS - │Hotel Parâng │Băile Olăneşti, │ 732/366│ 320│ 75 │
 │ │ │S.R.L. │ │str. Livadia │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 1 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │16.│Hunedoara │S.C. VEST WEEK END │Vila Turistică │Lupeni, staţiunea│ 18/9│ 66│ 100 │
 │ │ │COM - S.R.L. │Platoul Soarelui│Straja │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │Trip III/10 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │17.│Alba │C.S. VIAŢA LA ŢARĂ │Complex Turistic│Ighiu, │ 33/11│ 80│ 96 │
 │ │ │- S.R.L. │Terra Mythica │Str. Principală │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │nr. 325 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │18.│Bistriţa- │S.C. HEBE - S.A. │Hotel Hebe │Sângeorz-Băi, │ 134/67│ 134│ 65 │
 │ │Năsăud │ │ │Str. │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │Trandafirilor │ │ │ │
 │ │ │ │ │nr. 10 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │19.│Bistriţa- │S.C. SIND TOUR │Hotel Someşul │Sângeorz-Băi, │ 100/50│ 100│ 55 │
 │ │Năsăud │TRANDING - S.R.L. │ │Str. │ │ │lei/zi/persoană │
 │ │ │ │ │Trandafirilor │ │ │ │
 │ │ │ │ │nr. 10 │ │ │ │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │20.│Caraş │S.C. SIND TOUR │Hotel Dacia │Băile Herculane │ 814/407│ 660│ 75 │
 │ │Severin │TRANDING - S.R.L. │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 ├───┼───────────┼───────────────────┼────────────────┼─────────────────┼─────────────┼──────────┼────────────────┤
 │21.│Bihor │S.C. SIND TOUR │Hotel Muncel │Felix │ 80/40│ 80│ 80 │
 │ │ │TRANDING - S.R.L. │ │ │ │ │lei/zi/persoană │
 └───┴───────────┴───────────────────┴────────────────┴─────────────────┴─────────────┴──────────┴────────────────┘


                                     -----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016