──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Remuneraţii
(lei)
──────────────────────────────────────────────────
Utilizatori Autori Autori Artişti Producãtori Producãtori
de o- de o- inter- de fonogra- de videogra-
pere pere preti me me
muzi- au-
cale di-
ovi-
zuale
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Unitãţi de alimentaţie
publicã (restaurante,
cafenele, braserii, baruri,
fast-fooduri, cofetãrii
sau unitãţi asimilate),
sãli de jocuri ori cazinouri
1. In oraşe sau staţiuni
turistice:
a) cu suprafaţa de pânã
la 100 mp inclusiv 30
b) cu suprafaţa cuprinsã
intre 101 mp şi
200 mp inclusiv 40
c) cu suprafaţa cuprinsã
intre 201 mp şi 500 mp
inclusiv 50
d) cu suprafaţa de peste
500 mp 60
2. In comune şi sate:
a) cu suprafaţa de pânã
la 50 mp inclusiv 15
b) cu suprafaţa de peste
50 mp 25
3. Cazinouri 200
B. Turism
1. Hoteluri pânã la
categoria trei stele
inclusiv, situate in
staţiuni turistice:
a) cu capacitate de
cazare micã 20
b) cu capacitate de
cazare medie
(31 - 100 de camere) 25
c) cu capacitate de
cazare mare 30
2. Hoteluri pânã la
categoria trei stele
inclusiv, altele
decât cele menţionate
la pct. 1:
a) cu capacitate de
cazare micã 30
b) cu capacitate de
cazare medie
(31 - 100 de camere) 50
c) cu capacitate de
cazare mare 100
3. Hoteluri de categorie
patru şi cinci stele 150
4. Moteluri, cabane,
campinguri şi sate de
vacanţã 30
5. Unitãţi de cazare
agroturistice, popasuri
turistice, pensiuni 20
C. Transporturi
1. Feroviare:
- vagoane-restaurant sau
bar in trafic
internaţional 50
2. Aeriene:
a) zboruri continentale
(conform contractelor
ocazionale) 100
b) zboruri
transcontinentale 150
3. Spaţii de aşteptare:
3.1. Aeroporturi
internaţionale 100
3.2. Staţii de
aprovizionare cu
produse petroliere 50
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────