Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURA din 30 iulie 2003  de emitere a avizului in vederea autorizarii executarii constructiilor amplasate in vecinatatea obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol si gaze naturale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROCEDURA din 30 iulie 2003 de emitere a avizului in vederea autorizarii executarii constructiilor amplasate in vecinatatea obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol si gaze naturale

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 611 din 29 august 2003


CAP. I
Dispoziţii generale

Scopul
ART. 1
Scopul prezentei proceduri este de a stabili modalitatea de emitere a avizului operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale în vederea autorizãrii executãrii construcţiilor amplasate în vecinãtatea obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale, avându-se în vedere:
a) asigurarea securitãţii şi continuitãţii alimentarii cu ţiţei, gazolina, etan, condensat, produse petroliere şi gaze naturale a consumatorilor;
b) asigurarea protecţiei mediului şi a siguranţei construcţiilor persoanelor fizice şi juridice;
c) asigurarea operarii şi întreţinerii în condiţii de siguranta şi eficienta a infrastructurii de transport ţiţei, gazolina, etan, condensat şi produse petroliere, precum şi de producţie, inmagazinare, transport şi distribuţie a gazelor naturale.
Domeniul de aplicare
ART. 2
Prevederile prezentei proceduri se aplica în cazul autorizãrii executãrii lucrãrilor de construcţii, potrivit prevederilor <>art. 3 din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executãrii lucrãrilor de construcţii, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, cu excepţia celor de la lit. b).

CAP. II
Obligaţiile operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, ale autoritãţilor administraţiei publice locale şi ale persoanelor fizice şi juridice care realizeazã lucrãri de construcţii

SECŢIUNEA 1
Obligaţiile operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale

ART. 3
Operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale cu atribuţii în dezvoltarea, exploatarea, întreţinerea, verificarea şi repararea obiectivelor/sistemelor care alcãtuiesc infrastructura necesarã alimentarii cu ţiţei, gazolina, condensat, etan şi produse petroliere, precum şi cu gaze naturale a consumatorilor finali/beneficiarilor sunt:
a) producãtorii de ţiţei şi gaze naturale;
b) operatorii sistemelor de inmagazinare subterana a gazelor naturale;
c) Societatea Comercialã "Conpet" - S.A. Ploiesti, care este operatorul Sistemului naţional de transport ţiţei;
d) Societatea Comercialã "Petrotrans" - S.A. Ploiesti, care este operatorul Sistemului de transport produse petroliere;
e) Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias, care este operatorul Sistemului naţional de transport gaze naturale;
f) Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, care opereazã propria reţea de transport şi distribuţie a gazelor naturale;
g) operatorii sistemelor de distribuţie a gazelor naturale;
h) Societatea Comercialã "Oil Terminal" - S.A. Constanta, care este operatorul rezervoarelor, conductelor de transport al ţiţeiului şi al produselor petroliere, statiilor de pompare, precum şi al celorlalte instalaţii şi echipamente aferente acestora.
ART. 4
Obiectivele/sistemele din sectorul petrol şi gaze naturale care alcãtuiesc infrastructura aferentã producţiei şi transportului de petrol şi gaze naturale, inmagazinarii şi distribuţiei de gaze naturale sunt constituite, în principal, din:
a) instalaţii tehnologice de suprafata, staţii de comprimare şi conducte de colectare aferente activitãţilor de producţie a ţiţeiului şi gazelor naturale şi de inmagazinare a gazelor naturale;
b) conducte de transport şi staţii de pompare aferente Sistemului naţional de transport ţiţei şi Sistemului de transport produse petroliere;
c) conducte de transport, staţii de comanda vane, noduri tehnologice şi staţii de comprimare aferente Sistemului naţional de transport gaze naturale şi reţelei proprii de transport al gazelor naturale a Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti;
d) racorduri şi staţii de reglare-mãsurare a gazelor naturale aferente Sistemului naţional de transport gaze naturale şi reţelei proprii de transport al gazelor naturale a Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti;
e) sisteme de distribuţie a gazelor naturale;
f) alte instalaţii tehnologice: staţii de protecţie catodica, instalaţii de odorizare gaz.
ART. 5
Operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale au obligaţia de a dezvolta, exploata, întreţine, verifica şi repara infrastructura aferentã în condiţii de siguranta, eficienta economicã şi de protecţie a mediului.
ART. 6
(1) Pentru protecţia şi funcţionarea normalã a obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale sunt instituite prin norme tehnice, elaborate de cãtre autoritãţile competente, zone de protecţie şi zone de siguranta a acestora.
(2) Obiectivele/sistemele din sectorul petrol şi gaze naturale se marcheaza şi se protejeaza în conformitate cu normativele tehnice în vigoare.
ART. 7
În vederea evidenţierii obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale existente pe teritoriul judeţelor, operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale vor transmite anual consiliilor judeţene planuri administrative la scara 1:100.000 cuprinzând traseele şi amplasamentele obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale, cu respectarea prevederilor aplicabile în domeniul clasificarii informaţiilor.
ART. 8
(1) Operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale au obligaţia de a notifica în scris, în termen de maximum 3 zile lucrãtoare de la data constatãrii, orice situaţie vizând executarea de lucrãri neautorizate în zona de protecţie şi/sau de siguranta a obiectivelor/sistemelor aferente.
(2) Notificarea se va transmite, dupã caz, în vederea dispunerii mãsurilor legale, cãtre urmãtoarele autoritãţi:
a) primãriilor locale;
b) consiliilor judeţene;
c) Inspectoratului de Stat în Construcţii;
d) Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale;
e) Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale;
f) organelor de poliţie sau jandarmerie.

SECŢIUNEA a 2-a
Obligaţiile autoritãţilor administraţiei publice locale

ART. 9
Autorizarea executãrii lucrãrilor de construcţii prevãzute la art. 2 în zonele în care exista obiective/sisteme din sectorul petrol şi gaze naturale este posibila numai cu condiţia obţinerii avizelor operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale.
ART. 10
(1) Autoritãţile administraţiei publice locale au obligaţia de a prevedea în planurile de urbanism şi de amenajare a teritoriului regimul de protecţie aferent obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale, în baza datelor transmise de operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale conform art. 7.
(2) Autoritãţile administraţiei publice locale au obligaţia de a transmite operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, prevãzuţi la art. 3, planurile cadastrale, planurile de urbanism şi de amenajare a teritoriului în vederea evidenţierii traseelor şi obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale existente pe teritoriul administrativ al judeţelor.
ART. 11
(1) În cazul lucrãrilor prevãzute la art. 2, în situaţia existenţei în perimetrul unitãţii administrativ-teritoriale a unor obiective/sisteme din sectorul petrol şi gaze naturale, la faza redactarii certificatului de urbanism, autoritãţile administraţiei publice locale vor mentiona explicit avizele necesar a fi obţinute de solicitant de la operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale.
(2) În acest sens, formularul "Certificat de urbanism" va fi completat la pct. 4 lit. d)2, dupã caz, astfel:
Alte avize/acorduri:
1. Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" - S.A. Medias;
2. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias;
3. Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti;
4. Societatea Comercialã "Conpet" - S.A. Ploiesti;
5. Societatea Comercialã "Petrotrans" - S.A. Ploiesti;
6. Societatea Comercialã "Oil Terminal" - S.A. Constanta.
(3) Dacã în perimetrul unitãţii administrativ-teritoriale exista obiective/sisteme operate de alţi operatori de transport ţiţei, gazolina, etan, condensat şi produse petroliere, precum şi de producţie, inmagazinare sau transport gaze naturale decât cei prevãzuţi la alin. (2), formularul "Certificat de urbanism" va fi completat la pct. 4 lit. d)2 cu indicarea exactã a denumirii operatorilor respectivi.
(4) Dacã la faza redactarii certificatului de urbanism exista neclaritati cu privire la amplasamentul obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale sau la denumirea exactã a unora dintre operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale prezenţi în perimetrul unitãţii administrativ-teritoriale, în scopul indicarii precise a avizelor necesare, autoritãţile administraţiei publice locale vor consulta în scris operatorii cunoscuţi, respectiv Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale şi/sau Agenţia Nationala pentru Resurse Minerale.
(5) Avizul operatorilor sistemelor de distribuţie a gazelor naturale se regaseste în formularul "Certificat de urbanism" la pct. 4 lit. c)1.
(6) În situaţia în care în perimetrul unitãţilor administrativteritoriale nu exista obiective/sisteme din sectorul petrol şi gaze naturale, nu este necesarã obţinerea avizului de la operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale.

SECŢIUNEA a 3-a
Obligaţiile persoanelor fizice şi juridice care realizeazã lucrãri de construcţii

ART. 12
Persoanele fizice şi juridice care realizeazã una sau mai multe dintre lucrãrile de construcţie prevãzute la art. 2 au urmãtoarele obligaţii:
a) sa solicite avizul operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, conform cerinţelor din certificatul de urbanism;
b) sa respecte întocmai condiţiile impuse prin avizul operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale;
c) sa nu intervinã în nici un fel asupra obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale.
ART. 13
În timpul şi dupã realizarea construcţiei, persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a permite accesul necondiţionat al operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale în scopul efectuãrii activitãţilor de verificare, întreţinere şi reparare a infrastructurii de transport ţiţei, gazolina, etan, condensat şi produse petroliere, precum şi de producţie, inmagazinare, transport sau distribuţie a gazelor naturale existente în perimetrul construcţiei, precum şi pentru alte activitãţi de intervenţie în caz de necesitate.

CAP. III
Procedura de avizare

ART. 14
Solicitant al avizului operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale poate fi orice persoana fizica sau juridicã interesatã sa execute una sau mai multe dintre lucrãrile prevãzute la art. 2.
ART. 15
Avizul operatorilor din sectorul de distribuţie a gazelor naturale se va obţine în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare privind emiterea acordului unic.
ART. 16
(1) Pentru obţinerea avizelor operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, precizate la pct. 4 lit. d)2 din certificatul de urbanism, solicitantul va depune la aceştia o documentaţie compusa din:
a) cerere scrisã care va cuprinde datele de identificare ale solicitantului şi obiectul solicitãrii;
b) memoriu tehnic privind lucrarea de construcţie avutã în vedere;
c) copie de pe certificatul de urbanism;
d) plan de încadrare în zona, la scara 1:25.000 sau 1:10.000;
e) plan de situaţie, la scara 1:500, care sa cuprindã amplasarea construcţiilor în perimetrul propus, precum şi drumurile de acces aferente; planul de situaţie va fi vizat de subunitatile de exploatare teritorialã ale operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, nominalizate în anexele nr. 1.1-1.8.
(2) Documentaţia prevãzutã la alin. (1) poate fi depusa şi de cãtre un consultant, proiectant sau orice alta persoana fizica ori juridicã imputernicita de titularul certificatului de urbanism.
ART. 17
(1) Documentaţia pentru obţinerea avizului se depune la sediile structurilor teritoriale ale operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale nominalizate în anexele nr. 1.1-1.8.
(2) La depunerea documentaţiei emitentul avizului comunica solicitantului tariful de avizare, solicitantul având obligaţia de a-l achitã de îndatã şi de a prezenta copia documentului de plata.
ART. 18
(1) În situaţia în care amplasamentul lucrãrilor propuse nu se afla în zona de siguranta ori în zona de protecţie a obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale, avizul va fi emis de cãtre structurile teritoriale prevãzute la art. 17 alin. (1), în termen de maximum 15 zile lucrãtoare de la data înregistrãrii documentaţiei.
(2) În situaţia în care amplasamentul lucrãrilor propuse se afla în zona de siguranta ori în zona de protecţie a obiectivelor/sistemelor din sectorul petrol şi gaze naturale, documentaţia va fi transmisã de structura teritorialã sau de solicitant la sediul central al operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, avizul urmând a fi emis în termen de maximum 15 zile lucrãtoare de la data înregistrãrii la sediul central.
(3) În situaţii deosebite, în funcţie de condiţiile specifice de amplasament şi/sau de importanta şi complexitatea obiectivului de investiţii ori a obiectivului/sistemului din sectorul petrol şi gaze naturale, în vederea emiterii avizului, documentaţia va fi analizata de consiliul tehnico-economic al operatorului. În acest caz, avizul va fi emis în termen de maximum 30 de zile lucrãtoare de la data înregistrãrii documentaţiei la sediul central al emitentului.
ART. 19
(1) În cazul în care se constata ca documentaţia este incompleta, aceasta se returneazã solicitantului în vederea refacerii, în termen de maximum 5 zile lucrãtoare de la înregistrare, cu menţionarea în scris a datelor şi elementelor necesare pentru completare.
(2) În aceasta situaţie, termenele prevãzute la art. 18 pentru eliberarea avizului curg de la data înregistrãrii documentaţiei complete.
(3) În situaţia prevãzutã la alin. (1), tariful încasat nu se restituie, urmând a fi utilizat pentru eliberarea avizului dupã depunerea documentaţiei complete.
ART. 20
Cuantumul tarifului de avizare se stabileşte de emitentul avizului, potrivit reglementãrilor legale specifice.
ART. 21
(1) Pentru avizare operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale vor analiza documentaţia depusa şi vor emite avizul lor favorabil cu/fãrã condiţii sau nefavorabil.
(2) Avizul operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale se transmite solicitantului direct sau prin posta, cu scrisoare recomandatã cu confirmare de primire, în termenele prevãzute la art. 18.
(3) Avizul operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale se va transmite spre ştiinţa şi emitentului certificatului de urbanism.
ART. 22
(1) Valabilitatea avizului operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale reprezintã intervalul de timp acordat solicitantului în vederea utilizãrii acestuia.
(2) Termenul de valabilitate al avizului operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale este de 12 luni de la data eliberãrii acestuia.
(3) În situaţia în care în acest interval de timp solicitantul nu a obţinut autorizaţia de construire, avizul îşi pierde valabilitatea, solicitantul având obligaţia de a obţine un nou aviz, cu respectarea prevederilor prezentei proceduri.
ART. 23
În situaţia în care solicitantul a obţinut autorizaţia de construire în termenul prevãzut la art. 22 alin. (2), valabilitatea avizului operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale se prelungeşte automat pe durata valabilitãţii autorizaţiei de construire, inclusiv în cazul prelungirii valabilitãţii acesteia, cu condiţia realizãrii construcţiei în conformitate cu documentaţia prevãzutã la art. 16.
ART. 24
(1) În cazul nerespectãrii condiţiilor impuse prin avizul operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale, acesta îşi pierde valabilitatea, operatorii având obligaţia sa notifice pierderea valabilitãţii avizului emitentului autorizaţiei de construire, care va dispune mãsurile prevãzute de lege pentru astfel de situaţii.
(2) Notificarea operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale privind pierderea valabilitãţii avizului se va transmite, spre ştiinţa, şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii.
ART. 25
Formularele model ale cererii şi ale avizelor emise de operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale sunt prezentate în anexele nr. 2, 3 şi 4.

CAP. IV
Dispoziţii finale

ART. 26
(1) Operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale, pe lângã activitatea de urmãrire curenta a unor obiective/tronsoane de conducta, vor institui şi urmãrirea specialã a acestora, conform legislaţiei în vigoare, pentru urmãtoarele situaţii privind existenta unor construcţii executate anterior prezentei proceduri în zona de siguranta ori în zona de protecţie a respectivelor obiective/tronsoane de conducta:
a) construcţii realizate legal care, datoritã modificãrii normativelor tehnice, se afla actualmente în zona de siguranta a obiectivelor/tronsoanelor de conducta din sectorul petrol şi gaze naturale;
b) construcţii realizate ilegal, pentru care dreptul de a constata contravenţia s-a prescris, aflate în zona de siguranta a obiectivelor/tronsoanelor de conducta din sectorul petrol şi gaze naturale;
c) construcţii realizate ilegal, pentru care dreptul de a constata contravenţia s-a prescris, aflate în zona de protecţie a obiectivelor/tronsoanelor de conducta din sectorul petrol şi gaze naturale;
d) construcţii autorizate sau realizate ilegal, pentru care dreptul de a constata contravenţia nu s-a prescris, aflate în zona de siguranta ori în zona de protecţie a obiectivelor/tronsoanelor de conducta din sectorul petrol şi gaze naturale.
(2) Urmãrirea specialã executatã de cãtre operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale consta, în principal, din:
- monitorizarea stãrii tehnice a conductelor şi echipamentelor şi luarea oricãror mãsuri ce se impun pentru prevenirea accidentelor tehnice;
- sesizarea autoritãţilor locale când se constata executarea lucrãrilor de întreţinere, reparaţii capitale sau extindere a construcţiilor.
ART. 27
(1) Pentru situaţiile prevãzute la art. 26 alin. (1) lit. c) operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale au obligaţia ca, pe lângã instituirea urmãririi speciale, sa ia mãsurile necesare pentru încadrarea în prevederile normativelor tehnice în vigoare.
(2) În aceste situaţii, proprietarii construcţiilor au obligaţia sa asigure operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale accesul necondiţionat pentru:
a) desfãşurarea normalã a activitãţilor de urmãrire curenta;
b) aplicarea procedurilor de urmãrire specialã;
c) executarea lucrãrilor necesare încadrãrii în prevederile normativelor tehnice în vigoare, şi anume: lucrãri de deviere, mutare de amplasamente, înlocuiri de conducte cu schimbarea clasei de locatie etc.;
d) desfãşurarea activitãţilor de întreţinere, reparare şi intervenţie necesare.
ART. 28
(1) Pentru cazurile prevãzute la art. 26 alin. (1) lit. d) operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale au obligaţia de a notifica în scris situaţiile de acest fel autoritãţilor prevãzute la art. 8 alin. (2), dupã caz.
(2) Autoritãţile prevãzute la art. 8 alin. (2) au obligaţia de a dispune de urgenta mãsurile necesare pentru reglementarea situaţiilor, cu respectarea legislaţiei în vigoare, mãsuri care vor fi comunicate în termen de maximum 30 de zile operatorului care a transmis notificarea.
(3) În situaţia în care autoritãţile cãtre care s-a transmis notificarea nu dispun mãsurile legale în interiorul intervalului de prescriere a contravenţiei prevãzut de legislaţia în vigoare, operatorii din sectorul petrol şi gaze naturale au dreptul de a face demersurile necesare pentru a recupera cheltuielile ocazionate de aplicarea procedurilor de urmãrire specialã, precum şi a costului lucrãrilor de deviere, mutare de amplasamente, înlocuire de conducte cu schimbarea clasei de locatie etc., necesare încadrãrii în prevederile normativelor tehnice în vigoare.
(4) Pentru cazurile prevãzute la art. 26 alin. (1) lit. d) se aplica, de asemenea, prevederile art. 27 alin. (2).
ART. 29
Comisiile de acorduri unice, constituite conform legislaţiei în vigoare, pot solicita prezenta specialiştilor operatorilor din sectorul petrol şi gaze naturale în vederea clarificarii unor aspecte legate de avizele emise de aceştia.
ART. 30
Încãlcarea dispoziţiilor prezentei proceduri atrage rãspunderea juridicã a persoanelor vinovate în condiţiile legii.
ART. 31
Anexele nr. 1.1-1.8, 2, 3 şi 4 fac parte integrantã din prezenta procedura.

ANEXA 1.1


─────────
la procedura
────────────
LISTA
cuprinzând sucursalele Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti

I. Sucursale de producţie cu subunitatile de exploatare teritoriale
1. "Petrom" Brãila
Municipiul Brãila, Bd. Independentei bl. D1, judeţul Brãila
2. "Petrom" Craiova
Municipiul Craiova, Str. Brestei nr. 3, judeţul Dolj:
- Schela Craiova, Str. Brestei nr. 3, municipiul Craiova;
- Schela Stoina, comuna Stoina, judeţul Gorj;
- Combinatul "Doljchim" Craiova, DE 70 km 6, comuna Isalnita, judeţul Dolj
3. "Petromar" Constanta
Municipiul Constanta, incinta port, dana 34, judeţul Constanta
4. "Petrom" Moinesti
Municipiul Moinesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 92, judeţul Bacau:
- Schela Moinesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 92, municipiul Moinesti;
- Schela Modarzau, localitatea Modarzau, judeţul Bacau;
- Schela Zemes, comuna Zemes, judeţul Bacau.
5. "Petrom" Pitesti
Municipiul Pitesti, Bd. Republicii nr. 160, judeţul Arges:
- Schela Pitesti, Bd. Republicii nr. 160, judeţul Arges;
- Schela Ciuresti, localitatea Potcoava, judeţul Olt;
- Schela Dragasani, municipiul Dragasani, Str. Nucilor nr. 18, judeţul Valcea
6. "Petrom" Ploiesti
Municipiul Ploiesti, Bd. Independentei nr. 21, judeţul Prahova:
- Schela Boldesti, oraşul Boldesti-Scaeni, Calea Unirii nr. 68, judeţul Prahova;
- Schela Baicoi, oraşul Baicoi, Str. Republicii nr. 8, judeţul Prahova;
- Schela Berca, comuna Berca, judeţul Buzau
7. "Petrom" Suplac
Comuna Suplacu de Barcau, Str. Crinului nr. 72, judeţul Bihor:
- Schela Suplac, comuna Suplacu de Barcau, Str. Crinului nr. 72, judeţul Bihor;
- Schela Marghita, oraşul Marghita, Calea Republicii nr. 33, judeţul Bihor
8. "Petrom" Timişoara
Municipiul Timişoara, str. Popa Sapca nr. 2, judeţul Timis:
- Schela Timişoara, str. Popa Sapca nr. 2, municipiul Timişoara, judeţul Timis;
- Schela Arad, Str. Episcopiei nr. 44, municipiul Arad, judeţul Arad
9. "Petrom" Targoviste
Municipiul Targoviste, aleea Sinaia nr. 6, judeţul Dambovita:
- Schela Targoviste, aleea Sinaia nr. 6, municipiul Targoviste, judeţul Dambovita;
- Schela Moreni, str. Al. Ioan Cuza nr. 9, municipiul Moreni, judeţul Dambovita;
- Schela Gaesti, comuna Valea Mare, judeţul Dambovita
10. "Petrom" Targu Jiu
Municipiul Targu Jiu, Str. Siretului nr. 24, judeţul Gorj:
- Schela Ticleni, Str. Petrolistilor nr. 2, oraşul Ticleni, judeţul Gorj;
- Schela Turburea, comuna Turburea, judeţul Gorj
11. "Petrom" Videle
Oraşul Videle, Str. Republicii nr. 1-3, judeţul Teleorman:
- Schela Videle, Str. Republicii nr. 13, oraşul Videle, judeţul Teleorman;
- Schela Poeni, comuna Poeni, judeţul Teleorman;
- Schela Roata, comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu;
- Schela Bolintin, Str. Republicii nr. 15, oraşul BolintinVale, judeţul Giurgiu
II. Sucursale de prestãri de servicii
1. "Petrorep" Moinesti
Municipiul Moinesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 92A, judeţul Bacau
III. Sucursala de aprovizionare
1. Baza de aprovizionare Floresti
Comuna Floresti, Str. Garii nr. 1, judeţul Prahova
IV. Sucursale de rafinare
1. "Arpechim" Pitesti
Municipiul Pitesti, Bd. Petrochimistilor nr. 127, judeţul Arges
2. "Petrobrazi"
Comuna Brazi, judeţul Prahova
V. Sucursale de distribuţie
1. "Peco" Alba
Municipiul Alba Iulia, piata Iuliu Maniu bl. 31 DE, judeţul Alba
2. "Peco" Arad
Municipiul Arad, Str. Cometei nr. 1, judeţul Arad
3. "Peco" Arges
Municipiul Pitesti, str. I.C. Bratianu nr. 52-54, judeţul Arges
4. "Peco" Bacau
Municipiul Bacau, str. Pictor Aman nr. 94D, judeţul Bacau
5. "Peco" Bihor
Municipiul Oradea, Str. Clujului nr. 203, judeţul Bihor
6. "Peco" Bistrita
Municipiul Bistrita, Str. Zimbrului nr. 3A, judeţul BistritaNasaud
7. "Peco" Botosani
Municipiul Botosani, str. Manolesti Deal, judeţul Botosani
8. "Peco" Braşov
Municipiul Braşov, Str. Harmanului nr. 15B, judeţul Braşov
9. "Peco" Brãila
Municipiul Brãila, Sos. Buzaului nr. 13, judeţul Brãila
10. "Peco" Buzau
Municipiul Buzau, Str. Bistritei nr. 3, judeţul Buzau
11. "Peco" Caras-Severin
Municipiul Resita, Str. Timisoarei nr. 19, judeţul Caras-Severin
12. "Peco" Calarasi
Municipiul Calarasi, Prelungirea Sloboziei nr. 1, judeţul Calarasi
13. "Peco" Cluj
Municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 3, judeţul Cluj
14. "Peco" Constanta
Municipiul Constanta, str. Mihai Eminescu nr. 9, judeţul Constanta
15. "Peco" Covasna
Municipiul Sfantu Gheorghe, str. Armata Romana nr. 56, judeţul Covasna
16. "Peco" Dambovita
Municipiul Targoviste, str. Matei Basarab nr. 1, judeţul Dambovita
17. "Peco" Dolj
Municipiul Craiova, str. Savinesti nr. 3, judeţul Dolj
18. "Peco" Galaţi
Municipiul Galaţi, Str. Basarabiei nr. 62, judeţul Galaţi
19. "Peco" Giurgiu
Municipiul Giurgiu, str. Bucureşti nr. 86A, judeţul Giurgiu
20. "Peco" Gorj
Municipiul Targu Jiu, Str. Victoriei bl. 5-7, judeţul Gorj
21. "Peco" Harghita
Municipiul Miercurea-Ciuc, str. George Cosbuc nr. 51, judeţul Harghita
22. "Peco" Hunedoara
Municipiul Deva, Str. 22 Decembrie nr. 11, judeţul Hunedoara
23. "Peco" Ialomita
Municipiul Slobozia, Sos. Brailei nr. 7, judeţul Ialomita
24. "Peco" Iaşi
Municipiul Iaşi, str. Zugravi nr. 24, judeţul Iaşi
25. "Peco" Maramures
Municipiul Baia Mare, bd. Bucureşti nr. 53, judeţul Maramures
26. "Peco" Mehedinti
Municipiul Drobeta-Turnu Severin, str. Dr. Saidac nr. 45, judeţul Mehedinti
27. "Peco" Mures
Municipiul Targu Mures, Piata Trandafirilor nr. 13, judeţul Mures
28. "Peco" Neamt
Municipiul Piatra-Neamt, bd. Decebal nr. 28, judeţul Neamt
29. "Peco" Olt
Municipiul Slatina, str. Nicolae Iorga nr. 46, judeţul Olt
30. "Peco" Prahova
Municipiul Ploiesti, str. Valeni nr. 44, judeţul Prahova
31. "Peco" Satu Mare
Municipiul Satu Mare, str. Al. Ioan Cuza nr. 16, judeţul Satu Mare
32. "Peco" Salaj
Municipiul Zalau, Str. Depozitelor nr. 4, judeţul Salaj
33. "Peco" Sibiu
Municipiul Sibiu, Str. Otelarilor nr. 67, judeţul Sibiu
34. "Peco" Suceava
Municipiul Suceava, Str. Bazelor nr. 1, judeţul Suceava
35. "Peco" Teleorman
Comuna Poroschia, judeţul Teleorman
36. "Peco" Timis
Municipiul Timişoara, Str. Eroilor nr. 32A, judeţul Timis
37. "Peco" Tulcea
Municipiul Tulcea, Str. Combustibilului nr. 2, judeţul Tulcea
38. "Peco" Vaslui
Municipiul Vaslui, Str. Metalurgiei nr. 5, judeţul Vaslui
39. "Peco" Valcea
Municipiul Ramnicu Valcea, Calea lui Traian nr. 147, judeţul Valcea
40. "Peco" Vrancea
Municipiul Focsani, Str. Barsei nr. 10, judeţul Vrancea
41. "Competrol" Bucureşti
Municipiul Bucureşti, str. Gheorghe Titeica nr. 121, sectorul 2
42. "Transpeco" Bucureşti
Municipiul Bucureşti, Calea Dorobantilor nr. 2, sectorul 1

ANEXA 1.2
──────────
la procedura
──────────────

LISTA
cuprinzând structurile centrale, structurile teritoriale şi subunitatile de exploatare teritoriale ale Societãţii Naţionale de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias

I. Structuri centrale
1. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias - Sediul central: municipiul Medias, Str. Unirii nr. 4, judeţul Sibiu
2. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias - Sucursala de transport gaze naturale: municipiul Medias, str. George Enescu nr. 11, judeţul Sibiu
3. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" - S.A. Medias - Sucursala de cercetare şi proiectare pentru transport gaze naturale: municipiul Medias, Str. Unirii nr. 6, judeţul Sibiu
II. Structuri teritoriale
1. Regionala Arad
Municipiul Arad, Str. Poetului nr. 56, judeţul Arad
2. Regionala Bacau
Municipiul Bacau, str. George Bacovia nr. 63, judeţul Bacau
3. Regionala Brãila
Municipiul Brãila, str. Ion Ghica nr. 5, judeţul Brãila
4. Regionala Braşov
Municipiul Braşov, str. Grigore Ureche nr. 12A, judeţul Braşov
5. Regionala Bucureşti
Municipiul Bucureşti, str. Lacul Ursului nr. 24, sectorul 6
6. Regionala Cluj
Municipiul Cluj-Napoca, Str. Crisului nr. 12, judeţul Cluj
7. Regionala Craiova
Municipiul Craiova, str. arh. Ioan Mincu nr. 33, judeţul Dolj
8. Regionala Constanta
Municipiul Constanta, str. Caraiman nr. 2 bis, judeţul Constanta
9. Regionala Medias
Municipiul Medias, str. George Cosbuc nr. 29, judeţul Sibiu
III. Subunitati de exploatare teritoriale
1. Aferente Regionalei Arad:
1.1. Sector Arad - municipiul Arad, Str. Poetului nr. 56, judeţul Arad
1.2. Sector Alba Iulia - municipiul Alba Iulia, str. Vasile Goldis nr. 2, judeţul Alba
1.3. Sector Deva - municipiul Deva, str. George Enescu nr. 27, judeţul Hunedoara
1.4. Sector Lugoj - municipiul Lugoj, Str. Dorobantilor nr. 2, judeţul Timis
1.5. Sector Timişoara - municipiul Timişoara, calea Urseni nr. 16/C, judeţul Timis
1.6. Statia de turbocompresoare Vînt - comuna Vintu de Jos, Str. Principala nr. 59, judeţul Alba
2. Aferente Regionalei Bacau:
2.1. Sector Bacau - municipiul Bacau, str. George Bacovia nr. 63, judeţul Bacau
2.2. Sector Comanesti - oraşul Comanesti, str. Vasile Alecsandri nr. 8, judeţul Bacau
2.3. Sector Onesti - municipiul Onesti, Str. Zorilor nr. 17, judeţul Bacau
2.4. Sector Falticeni - municipiul Falticeni, str. Obor nr. 7, judeţul Suceava
2.5. Sector Iaşi - municipiul Iaşi, Str. Cazarmii nr. 11, judeţul Iaşi
2.6. Sector Piatra-Neamt - municipiul Piatra-Neamt, str. Baraj Batca Doamnei nr. 2, judeţul Neamt
2.7. Statia de turbocompresoare Onesti - municipiul Onesti, str. Tarina Filipesti f.n., judeţul Bacau
3. Aferente Regionalei Brãila
3.1. Sector Brãila - municipiul Brãila, str. Ion Ghica nr. 5, judeţul Brãila
3.2. Sector Buzau - municipiul Buzau, str. Pogonele nr. 2, judeţul Buzau
3.3. Sector Tecuci - municipiul Tecuci, str. Costache Racovita nr. 5B, judeţul Galaţi
3.4. Sector Slobozia - municipiul Slobozia, sos. Ciulnita, km 4, judeţul Ialomita
3.5. Statia de turbocompresoare Silistea - comuna Silistea f.n., judeţul Brãila
4. Aferente Regionalei Braşov
4.1. Sector Braşov - municipiul Braşov, str. Grigore Ureche nr. 12A, judeţul Braşov
4.2. Sector Azuga - oraşul Azuga, Str. Independentei nr. 32, judeţul Prahova
4.3. Sector Fagaras - municipiul Fagaras, aleea Upruc nr. 11, judeţul Braşov
4.4. Sector Targu Secuiesc - municipiul Targu Secuiesc, Str. Turiei nr. 13, judeţul Covasna
4.5. Sector Batani - comuna Batani, Str. Principala nr. 255, judeţul Covasna
5. Aferente Regionalei Bucureşti
5.1. Sector Bucureşti I - municipiul Bucureşti, str. Lacul Ursului nr. 24, sectorul 6
5.2. Sector Bucureşti II - municipiul Bucureşti, str. Lacul Ursului nr. 24, sectorul 6
5.3. Sector Ploiesti - municipiul Ploiesti, Str. Strandului nr. 1, judeţul Prahova
5.4. Sector Campina - municipiul Campina, Str. Orizontului, judeţul Prahova
5.5. Sector Manesti - comuna Manesti f.n., judeţul Prahova
6. Aferente Regionalei Cluj
6.1. Sector Cluj - municipiul Cluj-Napoca, Str. Crisului nr. 12, judeţul Cluj
6.2. Sector Baia Mare - municipiul Baia Mare, str. Vasile Alecsandri nr. 68, judeţul Maramures
6.3. Sector Dej - municipiul Dej, str. Miron Costin nr. 8, judeţul Cluj
6.4. Sector Campia Turzii - oraşul Campia Turzii, str. Gheorghe Baritiu nr. 89, judeţul Cluj
6.5. Sector Marghita - oraşul Marghita, str. I.L. Caragiale nr. 21, judeţul Bihor
6.6. Sector Targu Mures - municipiul Targu Mures, Str. Toamnei nr. 21, judeţul Mures
6.7. Sector Ludus - oraşul Ludus, Str. 1 Mai nr. 24, judeţul Mures
6.8. Sector Mediesu Aurit - O.P. Seini, C.P. 10 Transgaz, judeţul Satu Mare
7. Aferente Regionalei Craiova
7.1. Sector Craiova - municipiul Craiova, str. arh. Ioan Mincu nr. 33, judeţul Dolj
7.2. Sector Targu Jiu - municipiul Targu Jiu, Str. Narciselor nr. 5, judeţul Gorj
7.3. Sector Govora - oraşul Govora, Str. Garii nr. 64, judeţul Valcea
7.4. Sector Turnu Magurele - municipiul Turnu Magurele, port, f.n., judeţul Teleorman
7.5. Sector Dragasani - municipiul Dragasani, str. Ferdinand nr. 177, judeţul Valcea
7.6. Sector Pitesti - municipiul Pitesti, O.P. 5, C.P. 20, judeţul Arges
7.7. Sector Corbu - comuna Corbu f.n., judeţul Olt
7.8. Sector Hurezani - comuna Hurezani f.n., judeţul Gorj
8. Aferente Regionalei Constanta
8.1. Sector Constanta - municipiul Constanta, str. Caraiman nr. 2 bis, judeţul Constanta
8.2. Sector Isaccea - oraşul Isaccea f.n., judeţul Tulcea
8.3. Sector Negru Voda - oraşul Negru Voda f.n., judeţul Constanta
9. Aferente Regionalei Medias
9.1. Sector Medias - municipiul Medias, str. George Cosbuc nr. 29, judeţul Sibiu
9.2. Sector Agnita - oraşul Agnita, Str. Garii nr. 142, judeţul Sibiu
9.3. Sector Tarnaveni - municipiul Tarnaveni, Str. Armatei nr. 28, judeţul Mures
9.4. Sector Sibiu - municipiul Sibiu, Str. Rusciorului nr. 38, judeţul Sibiu
9.5. Sector Sighisoara - municipiul Sighisoara, Str. Baratilor nr. 10, judeţul Mures
9.6. Statia de comprimare gaze Dealu Frumos - satul Dealu Frumos f.n., judeţul Sibiu

ANEXA 1.3
─────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând structura centrala, structurile teritoriale şi subunitatile teritoriale ale Societãţii Naţionale de Gaze Naturale "Romgaz" - S.A. Medias

I. Structura centrala
Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" - S.A. Medias - municipiul Medias, Str. Unirii nr. 4, judeţul Sibiu
II. Structuri teritoriale
1. Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" S.A. - Sucursala Medias, municipiul Medias, Str. Unirii nr. 4, judeţul Sibiu
2. Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" S.A. - Sucursala Targu Mures, municipiul Targu Mures, Str. Salcamilor nr. 23, judeţul Mures
3. Societatea Nationala de Gaze Naturale "Romgaz" S.A. - Sucursala Ploiesti, municipiul Ploiesti, str. Grigore Cantacuzino nr. 184, judeţul Prahova
III. Subunitati de exploatare teritoriale
1. Aferente Sucursalei Medias:
1.1. Secţia de producţie Delenii - satul Delenii, comuna Bagaciu, judeţul Mures
1.2. Statia de comprimare Delenii - satul Delenii, comuna Bagaciu, judeţul Mures
1.3. Statia de comprimare Botorca - localitatea Botorca f.n., judeţul Mures
1.4. Secţia de producţie Medias - satul Lunca, comuna Valea Lungã, judeţul Alba
1.5. Statia de comprimare Lunca - satul Lunca, comuna Valea Lungã, judeţul Alba
1.6. Secţia de producţie Danes - comuna Danes, Str. Gazului nr. 1, judeţul Mures
1.7. Statia de comprimare Danes - comuna Danes, Str. Gazului, judeţul Mures
1.8. Secţia de producţie Agnita - municipiul Agnita, judeţul Sibiu
1.9. Secţia de producţie Cristur - oraşul Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita
1.10. Statia de comprimare Cristur, judeţul Harghita
1.11. Secţia de producţie Filitelnic - satul Filitelnic, judeţul Mures
1.12. Statia de comprimare Filitelnic - satul Filitelnic, judeţul Mures
1.13. Statia de comprimare Tigmandru - O.P. Nades, judeţul Mures
1.14. Secţia de producţie Roman - municipiul Roman, judeţul Neamt
2. Aferente Sucursalei Targu Mures:
2.1. Secţia de producţie Sangeorgiu de Mures - comuna Sangeorgiu de Mures, Str. Garii nr. 1.153, judeţul Mures
2.2. Secţia de producţie Sarmasel - comuna Sarmasel, Str. 30 Decembrie nr. 57, judeţul Mures
2.3. Secţia de producţie Grebenis - comuna Grebenis, Str. Principala nr. 3, judeţul Mures
2.4. Secţia de producţie Sangeorgiu de Padure - comuna Sangeorgiu de Padure, Str. Morii nr. 3A, judeţul Mures
2.5. Secţia de producţie Taga - comuna Taga nr. 182A, judeţul Cluj
2.6. Statia de comprimare gaze Targu Mures -satul Corunca, comuna Livezeni, judeţul Mures
2.7. Statia de comprimare gaze Corunca - satul Corunca, comuna Livezeni, judeţul Mures
2.8. Statia de comprimare gaze Grebenis - comuna Grebenis, judeţul Mures
2.9. Statia de comprimare gaze Sanmartin - satul Caciulata nr. 413, comuna Raciu, judeţul Mures
2.10. Statia de comprimare gaze Sarmasel - satul Sarmasel, comuna Sarmasu, judeţul Mures
2.11. Statia de comprimare gaze Balda - satul Balda, comuna Sarmasu, judeţul Mures
2.12. Statia de comprimare gaze Band - comuna Band, Str. Capusului nr. 37, judeţul Mures
2.13. Statia de comprimare gaze Taga - comuna Taga nr. 182C, judeţul Cluj
2.14. Statia de comprimare gaze Fantanele - satul Fantanele nr. 1, comuna Matei, judeţul Bistrita-Nasaud
3. Aferente Sucursalei Ploiesti
3.1. Secţia de producţie Craiova - municipiul Craiova, str. Traian Lalescu nr. 29, judeţul Dolj
3.2. Secţia de producţie Finta - comuna Finta f.n., judeţul Dambovita
3.3. Secţia de producţie Piscu Stejari - comuna Stejari f.n., judeţul Gorj
3.4. Secţia de producţie Urziceni - municipiul Urziceni, Str. SMA nr. 8, judeţul Ialomita
3.5. Statia de comprimare Balaceanca - comuna Glina f.n., judeţul Ilfov
3.6. Statia de comprimare Butimanu - comuna Butimanu f.n., judeţul Dambovita
3.7. Statia de comprimare Urziceni - municipiul Urziceni, Str. SMA nr. 8, judeţul Ialomita

ANEXA 1.4
──────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând structurile centrale, structurile teritoriale şi subunitatile de exploatare teritoriale ale Societãţii Comerciale de Distribuţie a Gazelor Naturale "Distrigaz Nord" - S.A. Targu Mures

I. Structuri centrale
1. Sediul Societãţii Comerciale de Distribuţie a Gazelor Naturale "Distrigaz Nord" - S.A. Targu Mures: Targu Mures, Piata Trandafirilor nr. 21
II. Structuri teritoriale
1. Sucursala Alba, Alba Iulia, Str. Olteniei nr. 21
2. Sucursala Arad, Arad, str. Iuliu Maniu nr. 82-84
3. Sucursala Bacau, Bacau, str. Mihai Eminescu nr. 27
4. Sucursala Baia Mare, Baia Mare, str. Iuliu Maniu nr. 58
5. Sucursala Bistrita, Bistrita, str. Drumul Cetatii nr. 3
6. Sucursala Cluj, Cluj-Napoca, str. Decebal nr. 93-95
7. Sucursala Deva, Deva, str. Emanuel Gojdu nr. 85
8. Sucursala Iaşi, Iaşi, Str. Uzinei nr. 7
9. Sucursala Mures, Targu Mures, Str. Barajului nr. 4
10. Sucursala Sibiu, Sibiu, Str. Rusciorului nr. 40
11. Sucursala Suceava, Suceava, str. Traian Vuia nr. 15/B
12. Sucursala Timişoara, Timişoara, Str. Independentei nr. 26-28
III. Subunitati de exploatare teritoriale
1. Aferente Sucursalei Alba:
1.1. Sector Alba 1, Str. Olteniei nr. 21A
1.2. Sector Alba 2, Str. Olteniei nr. 21A
1.3. Sector Cugir, Str. Victoriei nr. 10
1.4. Sector Blaj, str. Mitropolit Vancea nr. 6
1.5. Sector Ocna Mures, str. Zaharia Barsan nr. 4
2. Aferente Sucursalei Arad:
2.1. Sector Arad 1, str. Iuliu Maniu nr. 82-84
2.2. Sector Arad 2, str. Iuliu Maniu nr. 82-84
3. Aferente Sucursalei Bacau:
3.1. Sector Bacau 1, str. Mihai Eminescu nr. 27
3.2. Sector Bacau 2, str. Mihai Eminescu nr. 27
3.3. Sector Moinesti, Str. Plopilor nr. 2
3.4. Sector Piatra-Neamt, str. Cuejdi nr. 48
3.5. Sector Onesti, str. Bucium nr. 3
3.6. Sector Roman, str. Vasile Lupu nr. 6
4. Aferente Sucursalei Baia Mare:
4.1. Sector Baia Mare 1, str. Iuliu Maniu nr. 58
4.2. Sector Baia Mare 2, str. Iuliu Maniu nr. 58
4.3. Sector Satu Mare, Piata Eroilor Sovietici nr. 23
4.4. Sector Zalau, Str. Republicii nr. 106
4.5. Sector Rural, Baia Sprie, str. Ignis nr. 4A
5. Aferente Sucursalei Bistrita:
5.1. Sector Bistrita, Drumul Cetatii nr. 3
5.2. Sector Ludus, Str. Republicii nr. 53
5.3. Sector Tarnaveni, str. Avram Iancu nr. 101
6. Aferente Sucursalei Cluj:
6.1. Sector Cluj 1, str. Decebal nr. 93-95
6.2. Sector Cluj 2, str. Decebal nr. 93-95
6.3. Sector Turda, Piata Republicii nr. 26
6.4. Sector Campia Turzii, Str. Laminoristilor nr. 119
6.5. Sector Dej, str. Nicolae Titulescu nr. 49A
7. Aferente Sucursalei Deva:
7.1. Sector Hunedoara, str. Costache Negruzzi nr. 2
8. Aferente Sucursalei Iaşi:
8.1. Sector Iaşi 1, Str. Uzinei nr. 7
8.2. Sector Iaşi 2, Str. Caramizilor nr. 3
9. Aferente Sucursalei Mures:
9.1. Sector Mures, Str. Barajului nr. 4
9.2. Sector Ungheni, Str. Garii nr. 18
9.3. Sector Sighisoara, Str. Viilor nr. 103 A
9.4. Sector Reghin, Str. Garii nr. 18
9.5. Sector Miercurea-Ciuc, str. Lunca Mare nr. 2 A
10. Aferente Sucursalei Sibiu:
10.1. Sector Sibiu, Str. Rusciorului nr. 40
10.2. Sector Avrig, Str. Sasilor nr. 21
10.3. Sector Medias, Str. Stadionului nr. 83-85
10.4. Sector Agnita, str. Avram Iancu nr. 146
11. Aferente Sucursalei Suceava:
11.1. Sector Suceava, str. Traian Vuia nr. 15 B
11.2. Sector Botosani, str. Mihai Eminescu nr. 15
12. Aferente Sucursalei Timişoara:
12.1. Sector Timişoara, Str. Independentei nr. 26-28
12.2. Sector Resita, Str. Fantanilor nr. 2

ANEXA 1.5
──────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând sediul central, structurile teritoriale şi subunitatile de exploatare teritoriale ale Societãţii Comerciale de Distribuţie a Gazelor Naturale "Distrigaz Sud" - S.A. Bucureşti

I. Sediul central
Societatea Comercialã de Distribuţie a Gazelor Naturale "Distrigaz Sud" - S.A. Bucureşti, bd. Marasesti nr. 4-6, sectorul 4, Bucureşti
II. Structuri teritoriale
1. Sucursala Bucureşti
Sediu sucursala: bd. Marasesti nr. 4-6, sectorul 4, Bucureşti
Sediu formatie operativã de lucru (FOL) Buftea: str. Horia nr. 3
2. Sucursala Braşov
Sediu sucursala: str. Avram Iancu nr. 52-54, Braşov
Sediu sector Braşov: Str. Bazaltului nr. 3
Sediu FOL Poiana Braşov: Str. Valea Sticlariei
Sediu FOL Targu Secuiesc: str. Kanta nr. 14
Sediu FOL Sacele: Str. Brasovului nr. 230
Sediu FOL Baraolt: str. Kossuth Lajos nr. 231
Sediu FOL Zarnesti: Str. Mare nr. 71
Sediu FOL Sfantu Gheorghe: Str. Fabricii nr. 3
Sediu FOL Codlea: Str. Lungã nr. 101
Sediu FOL Covasna: str. Elisabeta nr. 4
Sediu FOL Rasnov: Str. Libertãţii nr. 1
Sediu FOL Sanpetru: Str. Republicii nr. 650
Sediu FOL Predeal: str. Armata Romana nr. 3
3. Sucursala Buzau
Sediu sucursala: Str. Mioritei nr. 18, Buzau
Sediu sector Buzau: str. Pogonele
Sediu FOL Berca: Str. Principala nr. 100 bis
Sediu sector Ramnicu Sarat: str. Constantin Brancoveanu nr. 13A
Sediu FOL Calarasi: Str. Belsugului bl. M18, sc. 1, ap. 1
Sediu FOL Slobozia: Str. Variantei nr. 1
Sediu FOL Urziceni: Aleea Câmpului nr. 18
4. Sucursala Craiova
Sediu sucursala: str. Gheorghe Bibescu nr. 59A
Sediu FOL 1 Craiova: Str. Pietatii nr. 4, Craiova
Sediu FOL 2 Craiova: str. Gheorghe Chitu, Craiova
Sediu FOL 3 Craiova, cartier Nicolae Titulescu, Craiova
Sediu FOL 5 Craiova: Str. Artarului, Craiova
Sediu FOL Craiova: calea Bucureşti
Sediu FOL Slatina: Aleea Textilistului
Sediu FOL Scornicesti
Sediu FOL comuna Draganesti-Olt: str. Nicolae Titulescu
Sediu FOL 7 comuna Iancu Jianu: Str. Principala nr. 94
Sediu FOL comuna Plesoiu
Sediu FOL satul Doba
Sediu FOL Bals: str. Nicolae Balcescu nr. 194A
Sediu FOL comuna Potcoava
Sediu FOL satul Cocorasti
5. Sucursala Fagaras
Sediu sucursala: Aleea Gazului nr. 1, Fagaras
Sediu FOL Victoria: str. Podragu nr. 1
Sediu FOL Rupea: Str. Republicii nr. 171
Sediu FOL Mandra: comuna Mandra nr. 312
Sediu FOL Cincu: comuna Cincu nr. 308
Punct de lucru Hoghiz: comuna Hoghiz nr. 93
Punct de lucru Harseni: comuna Harseni nr. 100
Punct de lucru Vistea: comuna Vistea nr. 308
Punct de lucru Sambata de Sus: comuna Sambata de Sus nr. 476
6. Sucursala Galaţi
Sediu sucursala: str. Mihai Bravu nr. 10, Galaţi
Sediu sector Brãila: Str. Polona nr. 16
Sediu sector Focsani: str. Anghel Saligny nr. 55
Sediu FOL Tecuci: Str. 1 Decembrie 1918 nr. 144-146
Sediu FOL Adjud: str. Nicolae Balcescu nr. 12
Sediu FOL comuna Schela: comuna Schela nr. 831
Sediu FOL Marasesti: Str. Republicii nr. 27
Sediu FOL Ianca: str. N. Oncescu PT9
Sediu FOL Faurei: Str. Republicii nr. 2A
Sediu FOL Isaccea: Str. 1 Decembrie nr. 4
Sediu FOL Jijila: Tronson 22
7. Sucursala Pitesti
Sediu sucursala, sector şi FOL interioare şi utilizare: Str. Lanariei nr. 7-9, Pitesti
Sediu FOL intervenţii, revizii SRM şi operatori SRM: Bd. Petrochimistilor nr. 1
Sediu sector CEAIR: Str. Florilor, Pitesti
Sediu FOL reţele I: Bd. Eroilor, Pitesti
Sediu FOL reţele II: str. Oituz nr. 1, Pitesti
Sediu sector Curtea de Arges: str. Eliade Rãdulescu nr. 7-9
Sector Mioveni-Bascov-Campulung: Str. 1 Mai, Mioveni
Sediu FOL Mioveni: Str. 1 Mai
Sediu FOL Campulung: str. Constantin Brancoveanu nr. 68
Sediu FOL Bascov: bl. C1, sc. B
Sediu FOL Leordeni-Topoloveni: calea Bucureşti bl. CU2, sc. A, parter, Topoloveni
Punct de lucru Leordeni
Sediu FOL Poiana Lacului-Vedea-Vata: Poiana Lacului
Punct de lucru Vedea
Sediu FOL Sfefanesti-Calinesti: Stefanesti
Sediu FOL Bradu-Costesti: Bradu, satul Bradu de Jos
Punct de lucru Valea Iasului-Cerbureni: Valea Iasului, satul Cerbureni
8. Sucursala Ploiesti
Sediu sucursala: Bd. Independentei nr. 10, Ploiesti
Sediu sector 1: str. Basarabi nr. 18, Ploiesti
Sediu sector 2: Str. Republicii nr. 285, Ploiesti
Sediu sector Campina: Str. Eruptiei nr. 9
Sediu FOL Sinaia: fundatura Diham nr. 8
Sediu FOL Baicoi: Str. Republicii nr. 107
Sediu FOL Valeni: str. Nicolae Iorga nr. 147
Sediu FOL Urlati: str. Tudor Vladimirescu nr. 17
Sediu FOL Breaza: Str. Victoriei nr. 9
Sediu FOL Boldesti: Str. Dealului nr. 73
Sediu FOL Azuga: Str. Muncii nr. 1
Sediu FOL Comarnic: Str. Republicii nr. 64
Punct de lucru Brazi: satul Brazii de Jos
Punct de lucru Tatarani: Str. Bisericii nr. 25
Punct de lucru Plopeni: Str. Republicii
Punct de lucru comuna Magurele: Magurele-Iazu
Punct de lucru Comarnic: Str. Republicii nr. 64
Punct de lucru Azuga: Str. Muncii nr. 1
Punct de lucru Barcanesti: satul Barcanesti, DN1
Punct de lucru Popesti: Str. Ciresilor
Punct de lucru Negoiesti: Str. Raraului
9. Sucursala Targoviste
Sediu sucursala: str. Tudor Vladimirescu nr. 32, Targoviste
Sediu FOL Moreni: Bd. Petrolului nr. 10A
Sediu FOL Fieni: Str. Vilelor nr. 8
Sediu FOL Pucioasa: str. Dacia nr. 13
Sediu FOL Gaesti: str. Şerban Cioculescu nr. 15
Sediu FOL Titu: Str. Garii nr. 93
Punct de lucru comuna Pietrosita: Str. Principala
Punct de lucru comuna Runcu: Str. Principala
Punct de lucru comuna Bucsani: Str. Poliţiei
Punct de lucru comuna Finta: Str. Principala
Punct de lucru comuna Cornesti: Str. Principala
10. Sucursala Targu Jiu
Sediu sucursala, FOL intervenţii, FOL interioare sud şi nord: str. Al. I. Cuza nr. 5, Targu Jiu
Sediu FOL reţele nord Targu Jiu: Str. Narciselor nr. 1
Sediu FOL reţele sud Targu Jiu: Str. Republicii
Sediu FOL Rovinari: Str. Energeticianului nr. 4
Sediu FOL Targu Carbunesti: Str. Eroilor nr. 10
Sediu FOL comuna Aninoasa
Sediu FOL comuna Balteni
Sediu FOL comuna Bailesti: Aleea Cimitirului nr. 715
Sediu FOL comuna Barbatesti
Sediu FOL oraş Bumbesti-Jiu
Sediu FOL comuna Bustuchin
Sediu FOL comuna Stoina
Sediu FOL Ticleni: Str. Bratuiei nr. 13
Sediu FOL Turceni: Str. Termocentralei
Sediu FOL comuna Turcinesti
Sediu FOL comuna Turburea
Sediu FOL comuna Vladimir
11. Sucursala Ramnicu Valcea
Sediu sucursala şi sector: str. Banu Maracine nr. 44A, Ramnicu Valcea
Sediu FOL Dragasani: str. Tudor Vladimirescu nr. 394
Sediu FOL Baile Govora: str. Tudor Vladimirescu nr. 2A
Sediu FOL comuna Babeni: str. Dragos Vranceanu
Punct de lucru comuna Balcesti: Str. Policlinicii nr. 9
Punct de lucru Colonie Govora: aleea Nuci

ANEXA 1.6
──────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând sediul central, structurile teritoriale şi subunitatile de exploatare teritoriale ale Societãţii Comerciale "Conpet" - S.A. Ploiesti

I. Sediul central
Societatea Comercialã "Conpet" - S.A., Ploiesti, Bd. Independentei nr. 7, Ploiesti
II. Structuri teritoriale
1. Regionala Ardeal
Calea 6 Vanatori nr. 2-4, Arad
2. Regionala Arges
Comuna Poiana Lacului, judeţul Arges
3. Regionala Baragan
Comuna Borcea, judeţul Calarasi
4. Regionala Constanta
C.P. 608, O.P. nr. 6, judeţul Constanta
5. Regionala Moldova
Str. Atelierelor nr. 5, Moinesti, judeţul Bacau
6. Regionala Muntenia
Str. Rezervoarelor nr. 8, Ploiesti, judeţul Prahova
7. Regionala Oltenia
Prelungirea Teilor nr. 106, Craiova, judeţul Dolj

ANEXA 1.7
──────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând structurile centrale ale Societãţii Comerciale "Petrotrans" - S.A. Ploiesti

Structuri centrale
- Sediul central: Ploiesti, Str. Basarabilor nr. 7, judeţul Prahova

ANEXA 1.8
──────────
la procedura
────────────

LISTA
cuprinzând structurile centrale ale Societãţii Comerciale "Oil Terminal" - S.A. Constanta

Structuri centrale
- Sediul central: str. Caraiman nr. 2, Constanta

ANEXA 2
────────
la procedura
────────────

Solicitant ...................
Nr. ......../.................

CERERE
pentru acordarea avizului în vederea autorizãrii executãrii construcţiilor amplasate în vecinãtatea obiectivelor/sistemelor aparţinând Societãţii Naţionale/Comerciale .................

Solicitantul ........., cu sediul în ......., str. ............ nr. ..., judeţul/sectorul ........, înregistrat la oficiul registrului comerţului sub nr. ..., cod fiscal .........., telefon/fax ......, reprezentat prin ........, având funcţia de ........, solicita acordarea avizului în vederea autorizãrii executãrii construcţiilor amplasate în vecinãtatea obiectivelor/sistemelor:........................................ .

Anexãm documentele obligatorii conform legislaţiei.
Data .............................

Conducãtorul agentului economic,
................................
L.S. (numele, prenumele şi semnatura)

ANEXA 3
────────
la procedura
──────────────

Societatea Nationala/Comercialã ........................
Sucursala ..............................................
Regionala ..............................................
Nr. ............/.......................................

Cãtre ............................................
(denumirea şi adresa solicitantului)

Referitor la solicitarea dumneavoastrã, înregistratã cu nr. ........../........, privind emiterea avizului de amplasament pentru lucrarea ..........., va comunicãm ca, în urma analizarii documentaţiei depuse, se emite:

AVIZ FAVORABIL
întrucât lucrarea precizatã mai sus nu afecteazã Sistemul .........

....................................
L.S. (numele, prenumele şi semnatura)

ANEXA 4
────────
la procedura
────────────

Societatea Nationala/Comercialã .........................
Nr. ................./...................................

Cãtre ....................................
(denumirea şi adresa solicitantului)

Spre ştiinţa: (dupã caz)
Referitor la solicitarea dumneavoastrã, înregistratã cu nr. ...../............, privind eliberarea avizului de amplasament pentru lucrarea ............, va comunicãm ca, în urma analizarii documentaţiei depuse (în cadrul Consiliului tehnico-economic, dupã caz), se emite:

AVIZ FAVORABIL/NEFAVORABIL
cu respectarea obligatorie a urmãtoarelor condiţii:
A. Condiţii tehnice
1. ............................................
2. ............................................
.
.
.
n. ............................................
B. Condiţii generale
- Cheltuielile aferente realizãrii lucrãrilor de la punctele ........... vor fi suportate de cãtre beneficiar.
- În cazul avarierii sau deteriorarii conductelor şi instalaţiilor Societãţii Naţionale/Comerciale ......., veţi suporta contravaloarea pagubelor produse, inclusiv cea a pierderilor de petrol şi gaze naturale şi de restabilire a functionalitatii elementelor afectate.
- Prezentul aviz este valabil pana la data de ......(12 luni).
- În cazul nerespectãrii condiţiilor impuse mai sus, avizul îşi pierde valabilitatea. .....................................
L.S. (numele, prenumele şi semnatura)

────────────
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016