Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 6 septembrie 2018  privind structura şi periodicitatea transmiterii între Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a informaţiilor cuprinse în declaraţiile fiscale privind persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate, a informaţiilor referitoare la declararea/achitarea contribuţiei, precum şi a informaţiilor referitoare la persoanele fizice prevăzute la art. 224 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, înregistrate în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 6 septembrie 2018 privind structura şi periodicitatea transmiterii între Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a informaţiilor cuprinse în declaraţiile fiscale privind persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate, a informaţiilor referitoare la declararea/achitarea contribuţiei, precum şi a informaţiilor referitoare la persoanele fizice prevăzute la art. 224 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, înregistrate în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate

EMITENT: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 812 din 21 septembrie 2018
──────────
    Aprobată prin Ordinul nr. 3.903/1.295/2018, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 812 din 21 septembrie 2018.
──────────
    1. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală transmite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate informaţiile cuprinse în declaraţiile fiscale privind persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate şi informaţiile referitoare la declararea/achitarea contribuţiei, potrivit Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
    2. Informaţiile prevăzute la pct. 1 se transmit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în vederea acordării calităţii de asigurat persoanelor fizice care depun/pentru care se depun declaraţiile fiscale în care sunt înregistrate persoanele fizice care au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate.
    3. Lista categoriilor de persoane fizice prevăzute la pct. 1 este prevăzută în anexa nr. 1.
    4. După intrarea în vigoare a prezentului ordin, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală transmite centralizat Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate informaţiile prevăzute la pct. 1, declarate începând cu anul 2018, după cum urmează:
    a) zilnic, se transmit informaţiile referitoare la persoanele înregistrate în formularul D112;
    b) lunar, se transmit informaţiile privind starea angajatorilor, care transmit informaţiile prevăzute la lit. a), referitoare la data înregistrării, suspendării, precum şi a încetării activităţii;
    c) pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2018 - până la data intrării în vigoare a prezentului ordin, informaţiile referitoare la persoanele fizice care realizează venituri din cele prevăzute la art. 155 alin. (1) lit. b)-h) şi cele prevăzute la art. 180 din Codul fiscal, care au depus declaraţiile fiscale (D604/Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, în continuare denumită Declaraţie unică, şi D 605/Cerere de încetare a calităţii de persoană fizică fără venituri), se transmit în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentului ordin;
    d) după intrarea în vigoare a prezentului ordin, informaţiile referitoare la persoanele care depun declaraţiile fiscale (Declaraţie unică) se vor transmite zilnic.

    5. Structura fişierului de raportare a informaţiilor privind categoriile de persoane menţionate la pct. 1 este prevăzută în anexa nr. 2.
    6. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate transmite Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală informaţiile privind lista persoanelor fizice prevăzute la art. 224 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi la art. 154 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, înregistrate în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate pe categorii de asiguraţi.
    7. Informaţiile prevăzute la pct. 6 se transmit Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în vederea încadrării persoanelor fizice prevăzute la pct. 6 în categoria de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate, potrivit Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare.
    8. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate transmite centralizat Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală lunar, până la data de 25 a lunii următoare, lista persoanelor care se încadrează în categoriile menţionate la pct. 6, înregistrate în Registrul unic de evidenţă a asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate la sfârşitul lunii anterioare.
    9. Lista categoriilor de persoane fizice înregistrate în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate, întocmită potrivit prevederilor art. 224 alin. (1) din Legea nr. 95/2006, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi art. 154 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, este prevăzută în anexa nr. 3.
    10. Structura fişierului de raportare a informaţiilor privind categoriile de persoane menţionate la pct. 6 este prevăzută în anexa nr. 4.
    11. În vederea exceptării de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate a categoriilor de persoane fizice prevăzute la pct. 6, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală gestionează informaţiile primite de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru îndeplinirea obligaţiilor care îi revin potrivit legii.
    12. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în baza informaţiilor primite de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, potrivit pct. 1, înregistrează persoanele fizice cărora lea acordat calitatea de asigurat conform pct. 2 în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările sociale de sănătate pe categorii de asiguraţi, potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    13. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate au obligaţia respectării prevederilor referitoare la confidenţialitatea, utilizarea şi păstrarea datelor şi informaţiilor furnizate, conform prevederilor legale.
    14. Prelucrarea datelor cu caracter personal ce constituie obiectul prezentului ordin se realizează în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), precum şi ale Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).
    15. Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta procedură.
    ANEXA 1

    la procedură
    LISTA
    categoriilor de persoane fizice care au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate
    şi informaţiile referitoare la declararea/achitarea contribuţiei, potrivit Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal,
    prevăzute la pct. 1 din procedură

┌────┬─────────────────────────────────┐
│Nr. │Categorii de persoane fizice │
│crt.│ │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri din salarii şi asimilate│
│ │salariilor, pentru care │
│ │contribuţia de asigurări sociale │
│ │de sănătate se reţine la sursă de│
│ │către plătitorul de venituri şi │
│ │se declară în declaraţia formular│
│ │D112, potrivit capitolului III al│
│ │titlului V din Codul fiscal, │
│1 │precum şi cei care beneficiază de│
│ │indemnizaţii de asigurări sociale│
│ │de sănătate potrivit Ordonanţei │
│ │de urgenţă a Guvernului nr. 158/ │
│ │2005 privind concediile şi │
│ │indemnizaţiile de asigurări │
│ │sociale de sănătate, aprobată cu │
│ │modificări şi completări prin │
│ │Legea nr. 399/2006, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri din drepturi de │
│ │proprietate intelectuală, pentru │
│ │care contribuţia de asigurări │
│2 │sociale de sănătate se reţine la │
│ │sursă de către plătitorul de │
│ │venituri şi se declară în │
│ │declaraţia formular D112, │
│ │potrivit capitolului III al │
│ │titlului V din codul fiscal
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri din arendă pentru care │
│ │contribuţia de asigurări sociale │
│3 │de sănătate se reţine la sursă de│
│ │către plătitorul de venituri şi │
│ │se declară în declaraţia formular│
│ │D112, potrivit capitolului III al│
│ │titlului V din codul fiscal
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri din asocieri cu persoane│
│ │juridice, contribuabili potrivit │
│ │prevederilor titlului II şi │
│ │titlului III din codul fiscal sau│
│ │Legii nr. 170/2016 privind │
│4 │impozitul specific unor │
│ │activităţi, pentru care │
│ │contribuţia de asigurări sociale │
│ │de sănătate se reţine la sursă de│
│ │către plătitorul de venituri şi │
│ │se declară în declaraţia formular│
│ │D112, potrivit capitolului III al│
│ │titlului V din codul fiscal
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri în baza contractelor de │
│ │activitate sportivă pentru care │
│ │contribuţia de asigurări sociale │
│5 │de sănătate se reţine la sursă de│
│ │către plătitorul de venituri şi │
│ │se declară în declaraţia formular│
│ │D112, potrivit capitolului III al│
│ │titlului V din codul fiscal
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri, peste nivelul │
│ │plafonului minim, de natura celor│
│6 │prevăzute la art. 155 alin. (1) │
│ │lit. b)-h) din Legea nr. 227/ │
│ │2015, cu modificările şi │
│ │completările ulterioare, care │
│ │depun Declaraţia unică │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care realizează │
│ │venituri, sub nivelul plafonului │
│ │minim, de natura celor prevăzute │
│7 │la art. 155 alin. (1) lit. b)-h) │
│ │din Legea nr. 227/2015, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare, care depun opţional │
│ │Declaraţia unică │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice prevăzute la art.│
│ │180 alin. (1) lit. b) din Codul │
│ │fiscal, care nu realizează │
│ │venituri asupra cărora se │
│8 │datorează contribuţia şi nu se │
│ │încadrează în categoriile de │
│ │persoane exceptate de la plata │
│ │contribuţiei de asigurări sociale│
│ │de sănătate, care depun opţional │
│ │Declaraţia unică │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane care se află în concediu│
│ │de acomodare, potrivit Legii nr. │
│ │273/2004 privind procedura │
│ │adopţiei, republicată, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare, în concediu pentru │
│9 │creşterea copilului potrivit │
│ │Ordonanţei de urgenţă a │
│ │Guvernului nr. 111/2010 privind │
│ │concediul şi indemnizaţia lunară │
│ │pentru creşterea copiilor, │
│ │aprobată cu modificări prin Legea│
│ │nr. 132/2011, cu modificările şi │
│ │completările ulterioare │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoane fizice care beneficiază │
│ │de ajutor social potrivit Legii │
│10 │nr. 416/2001 privind venitul │
│ │minim garantat, cu modificările │
│ │şi completările ulterioare │
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │persoanele prevăzute la art. 1 │
│ │alin. (2) sau art. 23 alin. (3) │
│ │sau art. 32 din Ordonanţa de │
│ │urgenţă a Guvernului nr. 158/2005│
│ │privind concediile şi │
│ │indemnizaţiile de asigurări │
│11 │sociale de sănătate, aprobată cu │
│ │modificări şi completări prin │
│ │Legea nr. 399/2006, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare, declarate de Casa │
│ │Naţională de Asigurări de │
│ │Sănătate, prin casele de │
│ │asigurări de sănătate subordonate│
├────┼─────────────────────────────────┤
│ │asiguraţi preluaţi de casele │
│ │teritoriale de pensii de la │
│ │unităţile în faliment, precum şi │
│ │persoane preluate în plata │
│ │indemnizaţiilor pentru │
│ │incapacitate temporară de muncă │
│12 │ca urmare a unui accident de │
│ │muncă sau a unei boli │
│ │profesionale de către Casa │
│ │Naţională de Pensii Publice, prin│
│ │casele teritoriale de pensii şi │
│ │de către casele sectoriale de │
│ │pensii │
└────┴─────────────────────────────────┘



    ANEXA 2

    la procedură
    Structura fişierului de raportare a informaţiilor
    privind categoriile de persoane menţionate la pct. 1 din procedură

    Structura fişierului pentru D112
    SAN_ANGAJATOR

┌─────────────────┬──────────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │Tip │ │
│Cod │Denumire │(lungime)│Observaţii│
│ │ │câmp │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ANGAJATOR │Id angajator │NUMBER │ │
│ │ │(20) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│D_REC │Declaraţie │NUMBER(1)│ │
│ │rectificativă │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Perioada de │ │ │
│LUNA_R │raportare - │NUMBER(2)│ │
│ │lună │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│AN_R │Perioada de │NUMBER(4)│ │
│ │raportare - an│ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Cod de │NUMBER │ │
│CIF │identificare │(13) │ │
│ │fiscală │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Denumire sau │VARCHAR2 │ │
│DEN │nume şi │(200CHAR)│ │
│ │prenume │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. │ │ │
│RGCOM │înmatriculare │VARCHAR2 │ │
│ │la registrul │(14CHAR) │ │
│ │comerţului │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│CAEN │Cod CAEN │NUMBER(4)│ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_STR │Stradă │VARCHAR2 │ │
│ │ │(200CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_NR │Număr │VARCHAR2 │ │
│ │ │(20CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_BL │Bloc │VARCHAR2 │ │
│ │ │(32CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_SC │Scară │VARCHAR2 │ │
│ │ │(3CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_ET │Etaj │VARCHAR2 │ │
│ │ │(10CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_AP │Apartament │VARCHAR2 │ │
│ │ │(10CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_SECT │Sector │NUMBER(2)│ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_LOC │Localitate │VARCHAR2 │ │
│ │ │(200CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_JUD │Judeţ │VARCHAR2 │ │
│ │ │(30CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ADR_TEL │Telefon │VARCHAR2 │ │
│ │ │(15CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│EMAIL │E-mail │VARCHAR2 │ │
│ │ │(200CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Casa de │ │ │
│CASAANG │asigurări de │VARCHAR2 │ │
│ │sănătate a │(2CHAR) │ │
│ │angajatorului │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│NZL │Număr zile │NUMBER(2)│ │
│ │lucrătoare │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Număr de │ │ │
│B_SANATATE │asiguraţi │NUMBER(6)│ │
│ │concedii şi │ │ │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │ │Pentru │
│ │Total fond de │NUMBER │situaţiile│
│B_BRUTSALARII │salarii brute │(15) │anterioare│
│ │ │ │datei de │
│ │ │ │1.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│C2_11 │incapacitate │NUMBER(6)│ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│C2_12 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │incapacitate │ │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate de │ │ │
│C2_13 │angajator - │NUMBER(5)│ │
│ │incapacitate │ │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│C2_14 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │incapacitate │ │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│C2_15 │de angajator -│NUMBER │ │
│ │incapacitate │(15) │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│C2_16 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │incapacitate │(15) │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│C2_21 │prevenire │NUMBER(6)│ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│C2_22 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │prevenire │ │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│C2_24 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │prevenire │ │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│C2_26 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │prevenire │(15) │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│C2_31 │sarcină şi │NUMBER(6)│ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│C2_32 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │sarcină şi │ │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│C2_34 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │sarcină şi │ │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│C2_36 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │sarcină şi │(15) │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│C2_41 │îngrijire │NUMBER(6)│ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│C2_42 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │îngrijire │ │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│C2_44 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │îngrijire │ │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│C2_46 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │îngrijire │(15) │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│C2_51 │Nr. cazuri - │NUMBER(6)│ │
│ │risc maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│C2_52 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │risc maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│C2_54 │suportate din │NUMBER(5)│ │
│ │FNUASS - risc │ │ │
│ │maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│NUMBER │ │
│C2_56 │de FNUASS - │(15) │ │
│ │risc maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total - sumă │ │ │
│ │suportată de │ │ │
│C2_T6 │angajator │NUMBER │ │
│ │pentru │(15) │ │
│ │concedii şi │ │ │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │ │
│ │contribuţii │ │Pentru │
│ │pentru │NUMBER │situaţiile│
│C2_7 │concedii şi │(15) │anterioare│
│ │indemnizaţii │ │datei de │
│ │calculate la │ │1.01.2018 │
│ │fond salarii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │Pentru │
│ │contribuţii │ │situaţiile│
│C2_9 │datorate │NUMBER │anterioare│
│ │pentru │(15) │datei de │
│ │concedii şi │ │1.01.2018 │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total cuantum │ │ │
│ │prestaţii de │ │ │
│ │suportat din │NUMBER │ │
│C2_10 │bugetul FNUASS│(15) │ │
│ │pentru │ │ │
│ │concedii şi │ │ │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total sumă │ │Pentru │
│ │recuperată de │NUMBER │situaţiile│
│C2_110 │angajator din │(15) │anterioare│
│ │contribuţia │ │datei de │
│ │lunii curente │ │1.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total sumă de │ │Pentru │
│ │virat la │NUMBER │situaţiile│
│C2_120 │FNUASS pentru │(15) │anterioare│
│ │concedii şi │ │datei de │
│ │indemnizaţii │ │1.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total sumă │ │ │
│ │rămasă de │ │Pentru │
│ │recuperat de │NUMBER │situaţiile│
│C2_130 │la FNUASS │(15) │anterioare│
│ │pentru │ │datei de │
│ │concedii şi │ │1.01.2018 │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │ │ │Pentru │
│ │Total - sumă │NUMBER │situaţiile│
│C3_SUMA │suportată din │(15) │anterioare│
│ │FAMBP │ │datei de │
│ │ │ │1.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Număr de │ │ │
│D2 │asiguraţi │NUMBER(6)│ │
│ │(concedii şi │ │ │
│ │indemnizaţii) │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Număr de │ │ │
│ │asiguraţi │ │ │
│ │pentru care │ │ │
│D4 │angajatorul │NUMBER │ │
│ │datorează │(15) │ │
│ │contribuţii de│ │ │
│ │asigurări │ │ │
│ │sociale │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │ │
│ │contribuţii │ │ │
│ │concedii şi │ │Pentru │
│ │indemnizaţii │NUMBER │situaţiile│
│E2_8 │datorate │(15) │anterioare│
│ │pentru │ │datei de │
│ │indemnizaţiile│ │1.01.2018 │
│ │suportate de │ │ │
│ │FAMBP │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │Pentru │
│ │contribuţii │ │situaţiile│
│E2_9 │datorate │NUMBER │anterioare│
│ │pentru │(15) │datei de │
│ │concedii şi │ │1.01.2018 │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│E2_11 │incapacitate │NUMBER(6)│ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│E2_12 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │incapacitate │ │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│E2_14 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │incapacitate │ │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│E2_16 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │incapacitate │(15) │ │
│ │temporară │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│E2_21 │prevenire │NUMBER(6)│ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│E2_22 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │prevenire │ │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│E2_24 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │prevenire │ │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│E2_26 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │prevenire │(15) │ │
│ │îmbolnăvire │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│E2_31 │sarcină şi │NUMBER(6)│ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│E2_32 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │sarcină şi │ │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│E2_34 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │sarcină şi │ │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│E2_36 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │sarcină şi │(15) │ │
│ │lăuzie │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Nr. cazuri - │ │ │
│E2_41 │îngrijire │NUMBER(6)│ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│E2_42 │prestaţii - │NUMBER(5)│ │
│ │îngrijire │ │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│ │suportate din │ │ │
│E2_44 │FNUASS - │NUMBER(5)│ │
│ │îngrijire │ │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┬┴──────────┤
│ │Sumă suportată│ │ │
│E2_46 │de FNUASS - │NUMBER │ │
│ │îngrijire │(15) │ │
│ │copil bolnav │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│E2_51 │Nr. cazuri - │NUMBER │ │
│ │risc maternal │(6) │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total zile │NUMBER │ │
│E2_52 │prestaţii - │(5) │ │
│ │risc maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Zile prestaţii│ │ │
│E2_54 │suportate din │NUMBER │ │
│ │FNUASS - risc │(5) │ │
│ │maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Sumă suportată│NUMBER │ │
│E2_56 │de FNUASS - │(15) │ │
│ │risc maternal │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total - sumă │NUMBER │ │
│E2_66 │suportată de │(15) │ │
│ │FNUASS │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total sumă de │ │Pentru │
│ │virat la │NUMBER │situaţiile │
│E2_120 │FNUASS pentru │(15) │anterioare │
│ │concedii şi │ │datei de │
│ │indemnizaţii │ │1.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total sumă │ │ │
│ │rămasă de │ │Pentru │
│ │recuperat de │NUMBER │situaţiile │
│E2_130 │la FNUASS │(15) │anterioare │
│ │pentru │ │datei de │
│ │concedii şi │ │1.01.2018 │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │Pentru │
│ │Total - sumă │NUMBER │situaţiile │
│E3_SUMA │suportată din │(15) │anterioare │
│ │FAMBP │ │datei de │
│ │ │ │01.01.2018 │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│NR_INREG │Nr. │VARCHAR2│ │
│ │înregistrare │(30CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│DATA_INREG │Dată │DATE │ │
│ │înregistrare │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│NUME_DECLARANT │Nume declarant│VARCHAR2│ │
│ │ │(75CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│FUNCTIE_DECLARANT│Funcţie │VARCHAR2│ │
│ │declarant │(75CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│EXPORTAT │exportat │VARCHAR2│Default ’N’│
│ │ │(1CHAR) │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│LOT │lot │VARCHAR2│ │
│ │ │(20CHAR)│ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total │ │ │
│ │contribuţii │ │ │
│ │concedii şi │ │Pentru │
│ │indemnizaţii │NUMBER │situaţiile │
│C2_8 │datorate │(15) │anterioare │
│ │pentru │ │datei de │
│ │indemnizaţiile│ │1.01.2018 │
│ │suportate de │ │ │
│ │FAMBP │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total │ │ │
│ │contribuţii │ │Pentru │
│ │pentru │ │situaţiile │
│E2_7 │concedii şi │NUMBER │anterioare │
│ │indemnizaţii │(15) │datei de │
│ │calculate la │ │1.01.2018 │
│ │total │ │ │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total sumă │ │ │
│ │recuperată de │ │Pentru │
│ │instituţia │ │situaţiile │
│E2_110 │asimilată │NUMBER │anterioare │
│ │angajatorului │(15) │datei de │
│ │din │ │1.01.2018 │
│ │contribuţia │ │ │
│ │lunii curente │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Total cuantum │ │ │
│ │prestaţii de │ │ │
│ │suportat din │NUMBER │ │
│E2_10 │bugetul FNUASS│(15) │ │
│ │pentru │ │ │
│ │concedii şi │ │ │
│ │indemnizaţii │ │ │
├─────────────────┼──────────────┼────────┼───────────┤
│ │Cod de │NUMBER │ │
│CIFS │identificare │(13) │ │
│ │succesor │ │ │
└─────────────────┴──────────────┴────────┴───────────┘



    SAN_ASIGURAŢI

┌────────────┬───────────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │Tip │ │
│Cod │Denumire │(lungime)│Observaţii│
│ │ │câmp │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ASIGURATI│Identificator │NUMBER │NOT NULL │
│ │asigurat │(20) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ANGAJATOR│Identificator │NUMBER │NOT NULL │
│ │angajator │(20) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│CNP_ASIG │CNP asigurat │NUMBER │ │
│ │ │(13) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│NUME_ASIG │Nume asigurat │VARCHAR2 │ │
│ │ │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│PREN_ASIG │Prenume │VARCHAR2 │ │
│ │asigurat │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Dată intrare în│ │ │
│DATA_ANG │categoria de │DATE │ │
│ │asigurat │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Dată ieşire din│ │ │
│DATA_SF │categoria de │DATE │ │
│ │asigurat │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Casa de │ │ │
│CASA_SN │asigurări de │VARCHAR2 │ │
│ │sănătate a │(2CHAR) │ │
│ │asiguratului │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│TIP_C1 │Tip coasigurat │VARCHAR2 │ │
│ │1 │(1CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│CNP1 │CNP coasigurat │NUMBER │ │
│ │1 │(13) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│NUME1 │Nume coasigurat│VARCHAR2 │ │
│ │1 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│PRENUME1 │Prenume │VARCHAR2 │ │
│ │coasigurat 1 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│TIP_C2 │Tip coasigurat │VARCHAR2 │ │
│ │2 │(1CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│CNP2 │CNP coasigurat │NUMBER │ │
│ │2 │(13) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│NUME2 │Nume coasigurat│VARCHAR2 │ │
│ │2 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│PRENUME2 │Prenume │VARCHAR2 │ │
│ │coasigurat 2 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│TIP_C3 │Tip coasigurat │VARCHAR2 │ │
│ │3 │(1CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│CNP3 │CNP coasigurat │NUMBER │ │
│ │3 │(13) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│NUME3 │Nume coasigurat│VARCHAR2 │ │
│ │3 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│PRENUME3 │Prenume │VARCHAR2 │ │
│ │coasigurat 3 │(75CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Tip asigurat │ │ │
│ │din punctul de │ │ │
│A_1 │vedere al │NUMBER(2)│ │
│ │contractului de│ │ │
│ │muncă │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Bază │ │ │
│A_11 │contribuţie │NUMBER │ │
│ │individuală │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Contribuţie │NUMBER │ │
│A_12 │individuală │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Angajator - │ │ │
│ │sumă pentru │ │ │
│B11_3 │care se │NUMBER │ │
│ │beneficiază de │(15) │ │
│ │scutire la │ │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Asigurat - sumă│ │ │
│ │pentru care se │NUMBER │ │
│B11_6 │beneficiază de │(15) │ │
│ │scutire la │ │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Bază de calcul │ │ │
│ │al CAS aferente│ │ │
│ │indemnizaţiilor│ │ │
│ │(conform │NUMBER │ │
│B3_9 │Ordonanţei de │(15) │ │
│ │urgenţă a │ │ │
│ │Guvernului nr. │ │ │
│ │158/2005) - │ │ │
│ │asigurat │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Sumă prestaţii │ │ │
│ │de asigurări │ │ │
│ │sociale │NUMBER │ │
│B3_10 │suportate de │(15) │ │
│ │angajator │ │ │
│ │(conform Legii │ │ │
│ │nr. 346/2002) │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │ │
│ │indemnizaţie │ │ │
│ │sănătate │ │ │
│ │suportată de │ │ │
│B3_12 │angajator │NUMBER │ │
│ │(conform │(15) │ │
│ │Ordonanţei de │ │ │
│ │urgenţă a │ │ │
│ │Guvernului nr. │ │ │
│ │158/2005) │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total │ │ │
│ │indemnizaţie │NUMBER │ │
│B3_13 │sănătate │(15) │ │
│ │suportată din │ │ │
│ │FNUASS │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│B4_1 │Total zile │NUMBER(2)│ │
│ │lucrate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Baza │ │ │
│B4_5 │contribuţie │NUMBER │ │
│ │individuală la │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Contribuţie │NUMBER │ │
│B4_6 │individuală la │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Tip asigurat │ │ │
│ │raportat de │ │ │
│C_1 │entităţi │NUMBER(2)│ │
│ │asimilate │ │ │
│ │angajatorului │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Prestaţii │ │ │
│C_4 │pentru │NUMBER │ │
│ │accidente de │(15) │ │
│ │muncă │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Bază │ │ │
│C_8 │contribuţie │NUMBER │ │
│ │individuală la │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Contribuţie │NUMBER │ │
│C_9 │individuală la │(15) │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│EXPORTAT │Exportat │VARCHAR2 │DEFAULT │
│ │ │(1CHAR) │‘N’ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│LOT │Lot │VARCHAR2 │ │
│ │ │(20CHAR) │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Tip asigurat │ │ │
│ │din punctul de │ │ │
│B1_1 │vedere al │NUMBER(2)│ │
│ │contractului de│ │ │
│ │muncă │ │ │
├────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Cod de │NUMBER │ │
│CIS_ASIG │identificare la│(13) │ │
│ │sănătate │ │ │
└────────────┴───────────────┴─────────┴──────────┘



    SAN_CERTIFICATE

┌────────────┬───────────────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │Tip │ │
│Cod │Denumire │(lungime)│Observaţii│
│ │ │câmp │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_CERT │Identificator │NUMBER │NOT NULL │
│ │certificat │(20) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ASIGURATI│Identificator │NUMBER │NOT NULL │
│ │asiguraţi │(20) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Seria │VARCHAR2 │ │
│D_1 │certificatului de │(5CHAR) │ │
│ │concediu medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Numărul │VARCHAR2 │ │
│D_2 │certificatului de │(10CHAR) │ │
│ │concediu medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Seria │ │ │
│D_3 │certificatului de │VARCHAR2 │ │
│ │concediu medical │(5CHAR) │ │
│ │iniţial │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Numărul │ │ │
│D_4 │certificatului de │VARCHAR2 │ │
│ │concediu medical │(10CHAR) │ │
│ │iniţial │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Dată acordării │ │Format │
│D_5 │certificatului │DATE │zz.ll.aaaa│
│ │medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Dată început │ │ │
│D_6 │valabilitate │DATE │ │
│ │concediu medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Dată încetare │ │ │
│D_7 │valabilitate │DATE │ │
│ │concediu medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Codul numeric │ │ │
│ │personal al │ │ │
│ │copilului/Cod unic │NUMBER │ │
│D_8 │de identificare din│(13) │ │
│ │sistemul de │ │ │
│ │asigurări de │ │ │
│ │sănătate │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Codul indemnizaţiei│ │ │
│D_9 │notat pe │VARCHAR2 │ │
│ │certificatul de │(2CHAR) │ │
│ │concediu medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Locul de prescriere│ │ │
│D_10 │a certificatului │DATE │ │
│ │medical │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_11 │Cod urgenţă │VARCHAR2 │ │
│ │medico-chirurgicală│(3CHAR) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Cod boală │VARCHAR2 │ │
│D_12 │infectocontagioasă │(2CHAR) │ │
│ │grupa A │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_13 │Numărul avizului │VARCHAR2 │ │
│ │medicului expert │(10CHAR) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii │ │ │
│D_14 │(zile lucrătoare) │NUMBER(2)│ │
│ │suportate de │ │ │
│ │angajator │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Zile prestaţii │ │ │
│D_15 │(zile lucrătoare) │NUMBER(2)│ │
│ │suportate de FNUASS│ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Total zile │ │ │
│ │prestaţii (zile │ │ │
│D_16 │lucrătoare) │NUMBER(2)│ │
│ │aferente │ │ │
│ │concediului medical│ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_17 │Sumă venituri │NUMBER(6)│ │
│ │ultimele 6 luni │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Număr de zile │ │ │
│D_18 │aferente │NUMBER(3)│ │
│ │veniturilor din │ │ │
│ │ultimele 6 luni │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_19 │Media zilnică a │NUMBER │ │
│ │bazei de calcul │(104) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Indemnizaţie │NUMBER │ │
│D_20 │sănătate suportată │(18) │ │
│ │de angajator │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Indemnizaţie │NUMBER │ │
│D_21 │sănătate suportată │(18) │ │
│ │din FNUASS │ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│EXPORTAT │Exportat │VARCHAR2 │ │
│ │ │(1CHAR) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│LOT │Lot │VARCHAR2 │ │
│ │ │(20CHAR) │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_22 │Dată aviz direcţia │DATE │ │
│ │de sănătate publică│ │ │
├────────────┼───────────────────┼─────────┼──────────┤
│D_23 │Cod boală │VARCHAR2 │ │
│ │ │(3CHAR) │ │
└────────────┴───────────────────┴─────────┴──────────┘



    SAN_CONTRACTE

┌────────────┬─────────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │Tip │ │
│Cod │Denumire │(lungime)│Observaţii│
│ │ │câmp │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_CONTR │Identificator│NUMBER │NOT NULL │
│ │ │(20) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ASIGURATI│Identificator│NUMBER │NOT NULL │
│ │asigurat │(20) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│ │Tip asigurat │ │ │
│ │din punctul │ │ │
│B1_1 │de vedere al │NUMBER(2)│ │
│ │contractului │ │ │
│ │de muncă │ │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│B1_12 │Desfiinţat │NUMBER │ │
│ │ │(15) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│EXPORTAT │Exportat │VARCHAR2 │DEFAULT │
│ │ │(1CHAR) │‘N’ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│LOT │lLot │VARCHAR2 │ │
│ │ │(20CHAR) │ │
└────────────┴─────────────┴─────────┴──────────┘



    SAN_CREANTE

┌────────────┬─────────────┬─────────┬──────────┐
│ │ │Tip │ │
│Cod │Denumire │(lungime)│Observaţii│
│ │ │câmp │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_CRE │Identificator│NUMBER │NOT NULL │
│ │creanţe │(20) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│ID_ANGAJATOR│Identificator│NUMBER │NOT NULL │
│ │angajator │(20) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│A_CODOBLIG │Cod obligaţie│NUMBER(3)│ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│A_DATORAT │Sumă datorată│NUMBER │ │
│ │ │(15) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│A_DEDUCTIBIL│Sumă │NUMBER │ │
│ │deductibilă │(15) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│A_PLATA │Sumă de plată│NUMBER │ │
│ │ │(15) │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│EXPORTAT │Exportat │VARCHAR2 │DEFAULT │
│ │ │(1CHAR) │‘N’ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼──────────┤
│LOT │Lot │VARCHAR2 │ │
│ │ │(20CHAR) │ │
└────────────┴─────────────┴─────────┴──────────┘


    Structura fişierului de raportare a informaţiilor privind înregistrarea/suspendarea/încetarea activităţii fiscale a angajatorilor

┌────┬───────────┬─────────────┬───────┬────────────┐
│Nr. │ │ │Tip şi │ │
│crt.│Cod │Denumire câmp│lungime│Observaţii │
│ │ │ │câmp │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │Cod fiscal/ │ │ │
│1. │CUI/CNP │Cod numeric │N(13) │ │
│ │ │personal │ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│2. │Den_ang │Denumire │C(200) │ │
│ │ │angajator │ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │ │ │De exemplu: │
│ │ │ │ │SRL, SA etc.│
│ │ │ │ │(din │
│ │ │ │ │nomenclator)│
│ │ │ │ │- pentru │
│3. │Tip_org │Tip │C(10) │persoane │
│ │ │organizatoric│ │fizice şi │
│ │ │ │ │„publici“ se│
│ │ │ │ │va folosi │
│ │ │ │ │marcaj PF, │
│ │ │ │ │respectiv │
│ │ │ │ │PUB │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │Judeţ sediu │ │ │
│4. │Jud │social │N(2) │ │
│ │ │angajator │ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │Data de │ │ │
│ │ │începere a │ │ │
│5. │Data_in │activităţii │Data │ │
│ │ │fiscale a │ │ │
│ │ │angajatorului│ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │Data de │ │ │
│ │ │sistare a │ │ │
│6. │Data_out │activităţii │Data │ │
│ │ │fiscale a │ │ │
│ │ │angajatorului│ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│ │ │ │ │De exemplu: │
│ │ │Tipul │ │602 │
│7. │Tip_impozit│impozitului │N(3) │(nomenclator│
│ │ │ │ │- │
│ │ │ │ │salarii)... │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│8. │Data_i_imp │Dată început │DATE │ │
│ │ │tip impozit │ │ │
├────┼───────────┼─────────────┼───────┼────────────┤
│9. │Data_sf_imp│Dată sfârşit │DATE │ │
│ │ │tip impozit │ │ │
└────┴───────────┴─────────────┴───────┴────────────┘



    Structura fişierului pentru Declaraţia unică pentru an >= 2018
    DUF_SAN

┌────┬─────────────┬─────────────┬───────┬───────────┬──────────┐
│Nr. │Elemente/ │ │Tip şi │Câmp │ │
│crt.│atribute │Denumire câmp│lungime│obligatoriu│Observaţii│
│ │ │ │câmp │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │<Declaraţie │ │ │ │ │
│ │unică> │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Perioada de │ │ │ │
│1. │luna_r │raportare - │N(2) │DA │ │
│ │ │lună │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Perioada de │ │ │ │
│2. │an_r │raportare - │N(4) │DA │ │
│ │ │an │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Dată depunere│ │ │ │
│3. │Data_depunere│declaraţie/ │DATE │DA │ │
│ │ │înregistrare │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Număr │ │ │ │
│4. │Nr_inreg │înregistrare │N(20) │DA │ │
│ │ │ANAF │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Bifă - │ │ │ │
│5. │d_rec │declaraţie │N(1) │DA │ │
│ │ │rectificativă│ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Tip │ │ │ │
│ │ │rectificare │ │ │ │
│ │ │(se rectifică│ │ │ │
│ │ │doar cap. 21,│ │ │ │
│6. │Rectif2 │cap. 22, cap.│N(1) │ │ │
│ │ │23, │ │ │ │
│ │ │Declaraţie │ │ │ │
│ │ │unică_oblig, │ │ │ │
│ │ │produse) │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│7. │nume_c │Nume │C(75) │DA │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│8. │prenume_c │Prenume │C(75) │DA │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Se va │
│ │ │ │ │ │exporta │
│ │ │ │ │ │judeţul de│
│9. │judet_c │Judeţ │C(2) │DA │domiciliu │
│ │ │ │ │ │din baza │
│ │ │ │ │ │de date a │
│ │ │ │ │ │ANAF. │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Cod numeric │ │ │ │
│ │ │personal/ │ │ │ │
│10. │Cif │Număr de │N(13) │DA │ │
│ │ │identificare │ │ │ │
│ │ │fiscală din │ │ │ │
│ │ │România │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│11. │Nerezident │Bifă - │N(1) │DA │ │
│ │ │nerezident │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│12. │Secventa │Index │ │ │ │
│ │ │declaraţie │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼───────┼───────────┼──────────┤
│ │<Declaraţie │ │ │ │ │
│ │unică> │ │ │ │ │
└────┴─────────────┴─────────────┴───────┴───────────┴──────────┘



    DUF_SAN_CAP211

┌───┬────────────────┬────────────┬────┬──┬────────────┐
│ │<cap21> │0-n apariţii│ │ │ │
│ │ │(A + B) │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Pentru cazul│
│ │ │ │ │ │în care │
│ │ │ │ │ │există mai │
│13.│Id_cap21 │Index rând │ │ │multe │
│ │ │ │ │ │înregistrări│
│ │ │ │ │ │la acelaşi │
│ │ │ │ │ │CNP │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│14.│Secventa │Index │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │ │ │ │1001 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │ │de │
│ │ │ │ │ │producţie, │
│ │ │ │ │ │comerţ, │
│ │ │ │ │ │prestări │
│ │ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │ │1002 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │profesii │
│ │ │ │ │ │liberale │
│ │ │ │ │ │1003 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │drepturi de │
│ │ │ │ │ │proprietate │
│ │ │ │ │ │intelectuală│
│ │ │ │ │ │1009 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │ │agricole │
│ │ │ │ │ │1010 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │silvicultură│
│ │ │ │ │ │1011 - │
│ │ │Categoria de│ │ │Venituri din│
│15.│estr_categ_venit│venit │N(4)│DA│piscicultură│
│ │ │ │ │ │1004 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │cedarea │
│ │ │ │ │ │folosinţei │
│ │ │ │ │ │bunurilor │
│ │ │ │ │ │calificată │
│ │ │ │ │ │în categoria│
│ │ │ │ │ │venituri din│
│ │ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │ │independente│
│ │ │ │ │ │1005 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │cedarea │
│ │ │ │ │ │folosinţei │
│ │ │ │ │ │bunurilor, │
│ │ │ │ │ │sub 5 │
│ │ │ │ │ │contracte de│
│ │ │ │ │ │închiriere, │
│ │ │ │ │ │inclusiv │
│ │ │ │ │ │1006 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │cedarea │
│ │ │ │ │ │folosinţei │
│ │ │ │ │ │bunurilor, │
│ │ │ │ │ │în scop │
│ │ │ │ │ │turistic │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │Data │ │ │ │
│16.│estr_data_incep │începerii │D │ │ │
│ │ │activităţii │(10)│ │ │
│ │ │(zz.ll.aaaa)│ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │Data │ │ │ │
│17.│estr_data_sf │încetării │D │ │ │
│ │ │activităţii │(10)│ │ │
│ │ │(zz.ll.aaaa)│ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │</cap21> │ │ │ │ │
└───┴────────────────┴────────────┴────┴──┴────────────┘



    DUF_SAN_CAP212

┌───┬────────────────┬────────────┬────┬──┬────────────┐
│ │ │0-n apariţii│ │ │ │
│ │<cap22> │(A + B + │ │ │ │
│ │ │fişa) │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │ │ │ │Pentru cazul│
│ │ │ │ │ │în care │
│ │ │ │ │ │există mai │
│18.│Id_cap22 │Index rând │ │ │multe │
│ │ │ │ │ │înregistrări│
│ │ │ │ │ │la acelaşi │
│ │ │ │ │ │C.N.P. │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│19.│Secventa │Index │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │ │ │ │1001 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │ │de │
│ │ │ │ │ │producţie, │
│ │ │ │ │ │comerţ, │
│ │ │ │ │ │prestări │
│ │ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │ │1007 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │cedarea │
│ │ │ │ │ │folosinţei │
│ │ │Categoria de│ │ │bunurilor, │
│20.│estn_categ_venit│venit │N(4)│DA│în scop │
│ │ │ │ │ │turistic, │
│ │ │ │ │ │sub 5 │
│ │ │ │ │ │camere, │
│ │ │ │ │ │inclusiv │
│ │ │ │ │ │1008 - │
│ │ │ │ │ │Venituri din│
│ │ │ │ │ │cedarea │
│ │ │ │ │ │folosinţei │
│ │ │ │ │ │bunurilor, │
│ │ │ │ │ │în scop │
│ │ │ │ │ │turistic, │
│ │ │ │ │ │peste 5 │
│ │ │ │ │ │camere │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │Data │ │ │ │
│21.│estn_data_incep │începerii │D │ │ │
│ │ │activităţii │(10)│ │ │
│ │ │(zz.ll.aaaa)│ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │ │Data │ │ │ │
│22.│estn_data_sf │încetării │D │ │ │
│ │ │activităţii │(10)│ │ │
│ │ │(zz.ll.aaaa)│ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────┼────┼──┼────────────┤
│ │</cap22> │ │ │ │ │
└───┴────────────────┴────────────┴────┴──┴────────────┘



    DUF_SAN_CAP213

┌───┬────────────┬────────┬───┬──┬───────────┐
│ │ │0-n │ │ │ │
│ │<cap23> │apariţii│ │ │ │
│ │ │(A + B +│ │ │ │
│ │ │produse)│ │ │ │
├───┼────────────┼────────┼───┼──┼───────────┤
│23.│Id_cap23 │Index │ │ │ │
│ │ │rând │ │ │ │
├───┼────────────┼────────┼───┼──┼───────────┤
│24.│Secventa │Index │ │ │ │
├───┼────────────┼────────┼───┼──┼───────────┤
│ │ │ │ │ │Se │
│ │ │ │ │ │completează│
│ │ │ │ │ │cu: │
│25.│Categ_agr_nv│ │N │DA│1009 - │
│ │ │ │(4)│ │Venituri │
│ │ │ │ │ │din │
│ │ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │ │agricole │
├───┼────────────┼────────┼───┼──┼───────────┤
│ │</cap23> │ │ │ │ │
└───┴────────────┴────────┴───┴──┴───────────┘



    DUF_SAN_CAP222

┌───┬────────────────┬────────────────┬───┬──┬───────────┐
│ │<Declaraţie │ │ │ │ │
│ │unică - oblig> │ │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────────┼───┼──┼───────────┤
│26.│Secventa │index │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────────┼───┼──┼───────────┤
│ │ │ │ │ │Dacă │
│ │ │ │ │ │cass_bifa │
│ │ │ │ │ │plafon = 3,│
│ │ │ │ │ │se │
│ │ │ │ │ │completează│
│27.│Categ_FV │Categorie │N │DA│cu codul de│
│ │ │ │(4)│ │categorie │
│ │ │ │ │ │stabilit │
│ │ │ │ │ │pentru │
│ │ │ │ │ │persoanele │
│ │ │ │ │ │fără venit │
│ │ │ │ │ │(9999). │
├───┼────────────────┼────────────────┼───┼──┼───────────┤
│ │ │ │ │ │1 = │
│ │ │- Venituri peste│ │ │venituri │
│ │ │plafon minim │ │ │peste │
│ │ │- Venituri sub │ │ │plafon │
│ │ │plafon minim şi │ │ │minim │
│ │ │optare pentru │ │ │2 = │
│28.│Cass_bifa_plafon│plata CASS │N │ │venituri │
│ │ │- Persoană fără │(1)│ │sub plafon │
│ │ │venituri care │ │ │cu optare │
│ │ │optează pentru │ │ │plată CASS │
│ │ │plata CASS │ │ │3 = fără │
│ │ │Cass_bifa_plafon│ │ │venituri cu│
│ │ │= 1, 2, 3 │ │ │optare │
│ │ │ │ │ │plată CASS │
├───┼────────────────┼────────────────┼───┼──┼───────────┤
│ │</Declaraţie │ │ │ │ │
│ │unică_oblig> │ │ │ │ │
├───┼────────────────┼────────────────┼───┼──┼───────────┤
│ │</Declaraţie │ │ │ │ │
│ │unică> │ │ │ │ │
└───┴────────────────┴────────────────┴───┴──┴───────────┘




    Structura fişierului pentru Declaraţia 604/605

┌────┬────────┬────────────┬───────┬──────────┐
│Nr. │ │Denumire │Tip şi │ │
│crt.│Cod │câmp │lungime│Observaţii│
│ │ │ │câmp │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│1. │an_r │Anul de │N(4) │ │
│ │ │raportare │ │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│2. │luna_r │Luna de │N(2) │ │
│ │ │raportare │ │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│3. │Cnp │Cod numeric │N(13) │ │
│ │ │personal │ │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│4. │cod_jud │Cod judeţ │N(2) │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │ │ │Denumire │
│5. │Categ │Categorie │C(10) │categorie:│
│ │ │ │ │FV604 sau │
│ │ │ │ │F605 │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dată │ │ │
│ │ │depunere │ │ │
│6. │Data_dep│declaraţie │D(10) │ │
│ │ │D604/D605 │ │ │
│ │ │(zz.ll.aaaa)│ │ │
├────┼────────┼────────────┼───────┼──────────┤
│7. │Nr_lot │Număr lot │N(6) │ │
└────┴────────┴────────────┴───────┴──────────┘



    ANEXA 3

    la procedură
    LISTA
    persoanelor fizice prevăzute la art. 224 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii,
    înregistrate în Registrul unic de evidenţă al asiguraţilor din Platforma informatică din asigurările de sănătate
    pe categorii de asiguraţi, prevăzute la pct. 6 din procedură

┌─────┬────────────────────────────────┐
│100 │copiii până la vârsta de 18 ani │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │tinerii de la 18 ani până la │
│ │vârsta de 26 de ani, dacă sunt │
│ │elevi, inclusiv absolvenţii de │
│102 │liceu, până la începerea anului │
│ │universitar, dar nu mai mult de │
│ │3 luni de la terminarea │
│ │studiilor, ucenici sau studenţi │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │tinerii cu vârsta de până la 26 │
│ │de ani, care provin din sistemul│
│ │de protecţie a copilului şi nu │
│ │realizează venituri asupra │
│ │cărora se datorează contribuţia │
│103 │sau nu sunt beneficiari de │
│ │ajutor social acordat în temeiul│
│ │Legii nr. 416/2001 privind │
│ │venitul minim garantat, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │studenţii-doctoranzi scutiţi de │
│ │plata contribuţiei, prevăzuţi la│
│104 │art. 164 din Legea educaţiei │
│ │naţionale nr. 1/2011, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele cu handicap, pentru │
│ │veniturile obţinute în baza │
│ │Legii nr. 448/2006 privind │
│108 │protecţia şi promovarea │
│ │drepturilor persoanelor cu │
│ │handicap, republicată, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│109 │femeile însărcinate şi lăuzele │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │bolnavii cu afecţiuni incluse în│
│ │programele naţionale de sănătate│
│110 │stabilite de Ministerul │
│ │Sănătăţii, până la vindecarea │
│ │respectivei afecţiuni │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele ale căror drepturi │
│ │sunt stabilite prin │
│ │Decretul-lege nr. 118/1990 │
│ │privind acordarea unor drepturi │
│ │persoanelor persecutate din │
│107.1│motive politice de dictatura │
│ │instaurată cu începere de la 6 │
│ │martie 1945, precum şi celor │
│ │deportate în străinătate ori │
│ │constituite în prizonieri, │
│ │republicat, cu modificările şi │
│ │completările ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele ale căror drepturi │
│ │sunt stabilite prin Legea nr. 44│
│ │/1994 privind veteranii de │
│107.2│război, precum şi unele drepturi│
│ │ale invalizilor şi văduvelor de │
│ │război, republicată, cu │
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele prevăzute la art. 3 │
│ │alin. (1) lit. b) pct. 1 din │
│ │Legea recunoştinţei pentru │
│ │victoria Revoluţiei Române din │
│ │Decembrie 1989, pentru revolta │
│107.3│muncitorească anticomunistă de │
│ │la Braşov din noiembrie 1987 şi │
│ │pentru revolta muncitorească │
│ │anticomunistă din Valea Jiului -│
│ │Lupeni - august 1977 nr. 341/ │
│ │2004, cu modificările şi │
│ │completările ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele ale căror drepturi │
│ │sunt stabilite prin Legea nr. │
│ │309/2002 privind recunoaşterea │
│ │şi acordarea unor drepturi │
│107.4│persoanelor care au efectuat │
│ │stagiul militar în cadrul │
│ │Direcţiei Generale a Serviciului│
│ │Muncii în perioada 1950-1961, cu│
│ │modificările şi completările │
│ │ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele ale căror drepturi │
│ │sunt stabilite prin Legea nr. 51│
│ │/1993 privind acordarea unor │
│107.5│drepturi magistraţilor care au │
│ │fost înlăturaţi din justiţie │
│ │pentru considerente politice în │
│ │perioada anilor 1945-1989, cu │
│ │modificările ulterioare │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele care execută o │
│ │pedeapsă privativă de libertate │
│ │sau se află în arest preventiv │
│ │în unităţile penitenciare, │
│ │precum şi persoanele care se │
│302 │află în executarea unei măsuri │
│ │educative ori de siguranţă │
│ │privative de libertate, │
│ │respectiv persoanele care se │
│ │află în perioada de amânare sau │
│ │de întrerupere a executării │
│ │pedepsei privative de libertate │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele reţinute, arestate │
│ │sau deţinute care se află în │
│ │centrele de reţinere şi arestare│
│ │preventivă, străinii aflaţi în │
│ │centrele de cazare în vederea │
│304 │returnării ori expulzării, │
│ │precum şi cei care sunt victime │
│ │ale traficului de persoane, care│
│ │se află în timpul procedurilor │
│ │necesare stabilirii identităţii │
│ │şi sunt cazaţi în centrele │
│ │special amenajate potrivit legii│
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele cetăţeni români, care│
│308 │sunt victime ale traficului de │
│ │persoane, pentru o perioadă de │
│ │cel mult 12 luni │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │personalul monahal al cultelor │
│309 │recunoscute, aflat în evidenţa │
│ │Secretariatului de Stat pentru │
│ │Culte │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele fizice care au │
│ │calitatea de pensionari cu │
│314 │venituri din pensii care nu se │
│ │încadrează la categoria │
│ │„Pensionar de invaliditate“ │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele fizice care au │
│315 │calitatea de pensionari cu │
│ │venituri din pensii de │
│ │invaliditate │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │soţul, soţia şi părinţii fără │
│106 │venituri proprii aflaţi în │
│ │întreţinerea unei persoane │
│ │asigurate │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │persoanele care beneficiază de │
│ │indemnizaţie de şomaj sau, după │
│303 │caz, de alte drepturi de │
│ │protecţie socială care se acordă│
│ │din bugetul asigurărilor pentru │
│ │şomaj, potrivit legii │
├─────┼────────────────────────────────┤
│ │voluntarii care îşi desfăşoară │
│ │activitatea în cadrul │
│ │serviciilor de urgenţă │
│ │voluntare, în baza contractului │
│ │de voluntariat, pe perioada │
│ │participării la intervenţii de │
│ │urgenţă sau a pregătirii în │
│ │vederea participării la acestea,│
│112 │conform prevederilor Ordonanţei │
│ │Guvernului nr. 88/2001 privind │
│ │înfiinţarea, organizarea şi │
│ │funcţionarea serviciilor publice│
│ │comunitare pentru situaţii de │
│ │urgenţă, aprobată cu modificări │
│ │şi completări prin Legea nr. 363│
│ │/2002, cu modificările şi │
│ │completările ulterioare │
└─────┴────────────────────────────────┘



    ANEXA 4

    la procedură
    Structura fişierului de raportare a informaţiilor
    privind categoriile de persoane menţionate la pct. 6 din procedură

┌────┬────────────────────────┬─────────┬────────────┐
│Nr. │ │Tip │ │
│crt.│Nume │(lungime)│Semnificaţie│
│ │ │câmp │ │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│1 │SURSA │varchar2 │CNAS │
│ │ │(10) │ │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Cod judeţ │
│2 │JUDET_SURSA │varchar2 │care a │
│ │ │(2) │transmis │
│ │ │ │datele │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Data când au│
│3 │DATA_RAPORTARE │date │fost extrase│
│ │ │ │datele de la│
│ │ │ │sursă │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Anul pentru │
│4 │AN_RAPORTARE │number(4)│care se face│
│ │ │ │raportarea │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Luna pentru │
│5 │LUNA_ RAPORTARE │number(2)│care se face│
│ │ │ │raportarea │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Cod al │
│ │ │ │categoriei │
│ │ │ │în care este│
│ │ │ │încadrată │
│6 │COD_CATEGORIE │varchar2 │persoana în │
│ │ │(10) │luna şi anul│
│ │ │ │de │
│ │ │ │apartenenţă │
│ │ │ │la categoria│
│ │ │ │menţionată │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Anul în care│
│ │ │ │persoana │
│7 │AN_APARTENENTA_CATEGORIE│number(4)│este │
│ │ │ │încadrată în│
│ │ │ │categoria │
│ │ │ │menţionată │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│ │ │ │Luna în care│
│ │ │ │persoana │
│8 │LUNA_ │number(2)│este │
│ │APARTENENTA_CATEGORIE │ │încadrată în│
│ │ │ │categoria │
│ │ │ │menţionată │
├────┼────────────────────────┼─────────┼────────────┤
│9 │CNP │varchar2 │Cod numeric │
│ │ │(13) │personal │
└────┴────────────────────────┴─────────┴────────────┘


    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016