Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 27 iunie 2018  de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 27 iunie 2018 de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice

EMITENT: Ministerul Finanţelor Publice
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 579 din 9 iulie 2018
──────────
    Aprobată prin Ordinul nr. 2.424/1.723/2018, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 579 din 9 iulie 2018.
──────────
    ART. 1
    Obiectul prezentei Proceduri îl constituie transmiterea de către casele teritoriale de pensii către organul fiscal central a titlurilor executorii în care sunt individualizate creanţele reprezentând sumele încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale care nu pot fi recuperate în termenul general de prescripţie de 3 ani, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv:
    a) titlurile executorii, în original, în care sunt individualizate creanţele datorate şi neachitate, respectiv neatacate în termenul legal, sau dispozitivul hotărârii judecătoreşti definitive prin care s-a soluţionat contestaţia formulată împotriva acestora, aflate în evidenţa caselor teritoriale de pensii la data de 31 decembrie 2017, pentru care nu a fost îndeplinit termenul de 3 ani, potrivit legii;
    b) Titlurile executorii, în original, în care sunt individualizate creanţele datorate şi neachitate, respectiv neatacate în termenul legal, sau dispozitivul hotărârii judecătoreşti definitive prin care s-a soluţionat contestaţia formulată împotriva acestora, aflate în evidenţele contabile ale caselor teritoriale de pensii după data de 1 ianuarie 2018.


    ART. 2
    În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei proceduri , casele teritoriale de pensii vor proceda la inventarierea atât a debitelor aflate în evidenţă la data de 31.12.2017, cât şi a debitelor constituite după această dată.

    ART. 3
    (1) în situaţia debitelor aflate în sold la data de 31.12.2017, în cazul în care, la data inventarierii, se constată că recuperarea debitului conform prevederilor art. 181 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, nu se poate face în termenul general de prescripţie de 3 ani, titlurile executorii însoţite, după caz, de dosarele de executare silită aferente vor fi transmise organului fiscal central în termen de 90 de zile de la data inventarierii, în vederea preluării lor în executare silită, pe bază de proces-verbal de predare-primire.
    (2) Transmiterea cu întârziere a titlurilor executorii nu împiedică efectuarea, după caz, în continuare, a executării silite a acestora în condiţiile în care nu a intervenit prescripţia dreptului de a cere executarea silită.

    ART. 4
    Dosarele debitorilor declaraţi insolvabili şi evidenţiaţi într-o situaţie separată, în afara bilanţului, la data de 31.12.2017, vor fi transmise organului fiscal central în termen de 90 de zile de la data inventarierii.

    ART. 5
    (1) În situaţia debitelor înregistrate în evidenţele contabile după data de 1.01.2018, în cazul în care, la data emiterii titlurilor executorii, se constată că recuperarea acestora conform prevederilor art. 181 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, nu se poate face în termenul general de prescripţie de 3 ani, titlurile executorii vor fi transmise organului fiscal central în termen de 60 de zile de la data comunicării titlului executoriu, în vederea preluării în executare silită, cu adresă de înaintare pentru fiecare titlu executoriu în parte.
    (2) Transmiterea cu întârziere a titlurilor executorii nu împiedică efectuarea, după caz, în continuare, a executării silite a acestora în condiţiile în care nu a intervenit prescripţia dreptului de a cere executarea silită.

    ART. 6
    Organul fiscal central căruia i-a fost transmis spre executare silită un titlu executoriu de către o casă teritorială de pensii va confirma acesteia din urmă preluarea spre executarea silită a debitului, în termen de 30 de zile de la primirea titlului executoriu.

    ART. 7
    În cazul în care titlurile executorii emise de casele teritoriale de pensii nu cuprind unul din următoarele elemente: numele şi prenumele, codul numeric personal, domiciliul, cuantumul sumei datorate, temeiul legal, semnătura organului care l-a emis şi dovada comunicării acestora sau constată că a intervenit prescripţia dreptului de a cere executarea silită, organul fiscal central restituie titlurile executorii casei teritoriale de pensii emitente în termen de 30 de zile de la data primirii.

    ART. 8
    Titlul executoriu valid şi în privinţa căruia nu a intervenit prescripţia dreptului de a cere executarea silită, însoţit de procesul-verbal de predare-primire/adresă pentru fiecare titlu executoriu în parte, constituie documente justificative pentru preluarea debitului în evidenţele contabile ale organului fiscal central.

    ART. 9
    Documentul de confirmare a preluării titlului executoriu, însoţit de procesul-verbal de predare-primire/adresă pentru fiecare titlu executoriu în parte, constituie document justificativ pentru scăderea din evidenţele contabile ale caselor teritoriale de pensii a debitului aferent titlului executoriu transmis organului fiscal central.

    ART. 10
    Deciziile de revizuire sau anulare a unor titluri executorii emise de casele teritoriale de pensii se transmit, în termen de 10 zile, organului fiscal central, în vederea preluării lor în evidenţele contabile, cu adresă de înaintare pentru fiecare titlu executoriu în parte, după caz.

    ART. 11
    În baza deciziilor de revizuire sau anulare a titlurilor executorii transmise de casele teritoriale de pensii, organul fiscal central confirmă preluarea/anularea debitului, după caz, în termen de 5 zile de la primirea acestora.

    ART. 12
    Debitele recuperate de organul fiscal central se fac venit la bugetul din care au fost finanţate sumele încasate necuvenit.

    ART. 13
    Eventualele plăţi efectuate de debitori reprezentând sume înscrise în titlurile executorii ce au făcut obiectul predării-primirii, în contul caselor teritoriale de pensii, după data preluării debitului de către organul fiscal central, se vor transfera în contul de venituri deschis la unitatea de Trezorerie a Statului la care este arondat organul fiscal central care a luat în debit creanţele debitorului, indicându-se codul numeric personal al debitorului.

    ART. 14
    Casele teritoriale de pensii vor notifica debitorii cu privire la predarea către organul fiscal central a titlului executoriu prin care s-a individualizat debitul reprezentând sume încasate necuvenit, precum şi cu privire la unitatea Trezoreriei Statului şi conturile în care acestea vor fi achitate.

    ART. 15
    Casele teritoriale de pensii vor notifica terţii popriţi cu privire la conturile deschise la unităţile Trezoreriei Statului, unde urmează a se vira sumele reţinute după data predării titlurilor executorii către organul fiscal central.

    ART. 16
    Modelul procesului-verbal de predare-primire al titlurilor executorii prin care sunt individualizate creanţe bugetare reprezentând sume încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurării sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale care nu pot fi recuperate conform art. 181 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare, în termenul general de prescripţie de 3 ani şi a dosarelor de executare aferente, care urmează a fi predate organului fiscal central, este cel prevăzut în anexa nr. 1 la prezenta procedură şi este utilizat la transmiterea de către casele teritoriale de pensii a debitelor prevăzute la art. 3 către organele fiscale centrale.

    ART. 17
    Pentru debitele menţionate la art. 5, modelul adresei de trimitere a fiecărui titlu executoriu în parte către organul fiscal central este cel prevăzut la anexa nr. 2 la prezenta procedură.

    ART. 18
    Modelul notificării debitorilor cu privire la transmiterea titlurilor executorii către organul fiscal central este cel prevăzut în anexa nr. 3 la prezenta procedură.

    ART. 19
    Modelul notificării terţilor popriţi cu privire la transmiterea titlurilor executorii către organul fiscal central este cel prevăzut în anexa nr. 4 la prezenta procedură.

    ART. 20
    Modelul procesului-verbal de predare-primire a dosarelor debitorilor declaraţi insolvabili este cel prevăzut în anexa nr. 5 la prezenta procedură.

    ART. 21
    Anexele nr. 1-5 fac parte din prezenta procedură.

    ANEXA 1

    la procedură




    PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE
    a titlurilor executorii prin care sunt individualizate creanţe bugetare
    reprezentând sume încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale
    care nu pot fi recuperate conform prevederilor art. 181 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare,
    în termenul general de prescripţie de 3 ani şi a dosarelor de executare aferente
    Încheiat în temeiul art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Ordinului ministrului muncii şi justiţiei sociale şi al ministrului finanţelor publice nr. 1.723/2.424/2018 privind aprobarea Procedurii de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice între:
    1. Casa Judeţeană de Pensii …………………., cu sediul în localitatea …………………., str. ………………. nr. ……….., judeţul …………….., având codul de identificare fiscală nr. ………………. , în calitate de predător,
    şi
    2. Direcţia generală regională a finanţelor publice …………. prin administraţiile judeţene ale finanţelor publice/administraţiile sectoarelor 1-6 ale finanţelor publice/serviciile fiscale municipale/serviciile fiscale orăşeneşti/serviciile fiscale comunale …………… , cu sediul în localitatea ……. , str. ………… nr. ……. , judeţul …………., având codul de identificare fiscală nr. ……………, în calitate de primitor.

┌────┬───────────┬───┬──────────┬─────────────────┬──────────┬──────────┬─────────┬────────────────────────┬────┐
│ │ │ │ │Denumirea │ │Bugetul la│ │ │ │
│ │ │ │ │creanţei înscrise│Soldul │care se │ │ │ │
│ │ │ │Nr. şi │în titlul │creanţei │face venit│Nr. │Măsuri de executare │Obs.│
│Nr. │Numele şi │ │data │executoriu şi │înscrise │soldul │dosarului│silită │ │
│crt.│prenumele │CNP│titlului │cuantumul │în titlul │creanţei │de │ │ │
│ │debitorului│ │executoriu│acesteia │executoriu│înscrise │executare│ │ │
│ │ │ │ ├─────────┬───────┤la data │în titlul │ ├────┬───┬────┬──────────┼────┤
│ │ │ │ │Denumirea│Cuantum│predării │executoriu│ │Tip*│Nr.│Data│Confirmare│ │
│ │ │ │ │creanţei │ │ │ │ │ │ │ │de primire│ │
├────┼───────────┼───┼──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼────┤
├────┼───────────┼───┼──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼────┤
├────┴───────────┴───┴──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────┴─────────┴───────┴──────────┴──────────┴─────────┴────┴───┴────┴──────────┴────┘


    * Se va menţiona tipul măsurii de executare silită întreprinse: somaţie, poprire, sechestru.
    Prezentul proces-verbal de predare-primire s-a încheiat astăzi, …………… , în două exemplare originale, având aceeaşi valoare juridică, câte un exemplar pentru fiecare parte.
    Predător,
    ……………
    Primitor,
    ……………

    ANEXA 2

    la procedură




    Către,
    ……………………………………….
    (Direcţia generală regională a finanţelor publice ………………. prin administraţiile judeţene ale finanţelor publice/administraţiile sectoarelor 1-6 ale finanţelor publice/serviciile fiscale municipale/serviciile fiscale orăşeneşti/serviciile fiscale comunale ………………….)
    În conformitate cu art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi cu Ordinul ministrului muncii şi justiţiei sociale şi al ministrului finanţelor publice nr. 1.723/2.424/2018 privind aprobarea Procedurii de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, vă transmitem titlul executoriu nr. ………. din data de …………… pentru debitorul ………………., dosar pensie ……………………., CNP ………………………, domiciliat(ă) în localitatea ………………., strada …………….. nr. …, bloc ……….., scara ….., etaj ……., apartament …….., judeţ ……………., însoţit de confirmarea de primire a acestuia de către debitor.
    Vă rugăm să ne confirmaţi preluarea debitului în executare silită pentru suma menţionată, înscrisă în coloana 2.

┌────┬──────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
│ │ │ │ │Bugetul la │
│ │ │ │ │care se │
│ │Denumirea │Cuantumul │Valoarea │face venit │
│ │creanţei │creanţei │creanţei │creanţa │
│Nr. │înscrise │înscrise │pentru care│înscrisă în│
│crt.│în titlul │în titlul │se solicită│titlul │
│ │executoriu│executoriu│recuperarea│executoriu │
│ │ │ │ │pentru care│
│ │ │ │ │se solicită│
│ │ │ │ │recuperarea│
├────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │
├────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│1. │ │ │ │ │
└────┴──────────┴──────────┴───────────┴───────────┘


    Ataşăm prezentei:
    - Titlul executoriu (Decizia nr. …./…… privind recuperarea sumelor încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale), în copie;
    – Confirmare de primire (AR), în copie;
    – Proces-verbal privind îndeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate (dacă este cazul).

    Director executiv,
    ……………….........

    ANEXA 3

    la procedură




    Către
    Domnul/Doamna …………………………
    Adresa ……………………………………
    Referitor la: soldul debitului la data de ………, în sumă de ………. lei rămas de recuperat în urma Deciziei nr. ……./………. privind recuperarea sumelor încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii sociale/alte drepturi de asigurări sociale prevăzute de legi speciale.
    Subscrisa Casa Judeţeană de Pensii ……………, prin reprezentanţii săi legali, în temeiul art. 18 din procedura prevăzută în anexa la Ordinul ministrului muncii şi justiţiei sociale şi al ministrului finanţelor publice nr. 1.723/2.424/2018 privind aprobarea Procedurii de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin prezenta
    NOTIFICARE
    Vă aducem la cunoştinţă că soldul debitului în sumă de ……..................……….. lei rămas de recuperat în urma Deciziei nr. …………../…………… privind recuperarea sumelor încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii sociale/alte drepturi de asigurări sociale prevăzute de legi speciale, în temeiul art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, a fost transmis către ………………….. (se va completa denumirea organului fiscal central), în vederea recuperării potrivit Codului de procedură fiscală, a cărui componenţă este:

┌────┬─────────┬─────────┬─────────────┐
│ │ │ │Bugetul la │
│ │ │Soldul │care se face │
│Nr. │Denumirea│creanţei │venit soldul │
│crt.│creanţei │la data │creanţei │
│ │ │de ... │înscrise în │
│ │ │ │titlul │
│ │ │ │executoriu │
├────┼─────────┼─────────┼─────────────┤
│0 │1 │2 │3 │
├────┼─────────┼─────────┼─────────────┤
└────┴─────────┴─────────┴─────────────┘


    Ulterior primirii prezentei notificări, orice plată pe care o veţi efectua în vederea achitării obligaţiilor mai sus menţionate urmează a fi virată în contul ………, deschis pe codul de identificare fiscală, la unitatea Trezoreriei Statului la care este arondat organul fiscal central care administrează creanţele dumneavoastră.
    Director executiv,
    …..……………..

    ANEXA 4

    la procedură




    Către ……………………..
    Sediul …………
    Referitor la: soldul debitului la data de ………....….., în sumă de …......………… lei rămas de recuperat în urma Deciziei nr. …………/………….. privind recuperarea sumelor încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii sociale/alte drepturi de asigurări sociale prevăzute de legi speciale.
    Subscrisa Casa Judeţeană de Pensii ………………, prin reprezentanţii săi legali, în temeiul art. 19 din procedura prevăzută în anexa la Ordinul ministrului muncii şi justiţiei sociale şi a ministrului finanţelor publice nr. 1.723/2.424/2018 privind aprobarea Procedurii de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale /alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin prezenta
    NOTIFICARE
    Vă aducem la cunoştinţă că soldul debitului în sumă de ……....................……. lei, rămas de recuperat în urma Deciziei nr. …………./………… privind recuperarea sumelor încasate în mod necuvenit cu titlu de prestaţii sociale/alte drepturi de asigurări sociale prevăzute de legi speciale a fost transmis către ………………… (se va completa denumirea organului fiscal central), în vederea recuperării potrivit Codului de procedură fiscală, a cărui competenţă este:

┌────┬─────────┬─────────┬─────────────┐
│ │ │ │Bugetul la │
│ │ │Soldul │care se face │
│Nr. │Denumirea│creanţei │venit soldul │
│crt.│creanţei │la data │creanţei │
│ │ │de ... │înscrise în │
│ │ │ │titlul │
│ │ │ │executoriu │
├────┼─────────┼─────────┼─────────────┤
│0 │1 │2 │3 │
├────┼─────────┼─────────┼─────────────┤
└────┴─────────┴─────────┴─────────────┘


    Ulterior primirii prezentei notificări, urmează a vira sumele reţinute în baza Adresei de înfiinţare a popririi nr. ……/………….., emisă de casa judeţeană de pensii în contul ……………, deschis pe codul de identificare fiscală, la unitatea Trezoreria Statului, la care este arondat organul fiscal central care administrează creanţele debitorului.
    Director executiv,
    ………………......

    ANEXA 5

    la procedură




    PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE
    a titlurilor executorii prin care sunt individualizate creanţe bugetare reprezentând sume încasate în mod necuvenit
    cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale care nu pot fi recuperate
    conform prevederilor art. 181 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 263/2010, cu modificările şi completările ulterioare,
    în termenul general de prescripţie de 3 ani şi a dosarelor de executare aferente
    Încheiat în temeiul art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi al Ordinului ministrului muncii şi justiţiei sociale şi al ministrului finanţelor publice nr. 1.723/2.424/2018 privind aprobarea Procedurii de transmitere de către casele teritoriale de pensii către organele fiscale centrale a titlurilor executorii prin care sunt individualizate debite reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de prestaţii de asigurări sociale/alte drepturi prevăzute de legi speciale, conform prevederilor art. 181 alin. (3) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, între:
    1. Casa Judeţeană de Pensii ……………….., cu sediul în localitatea ………………….., str. ……………………., nr. ……., judeţul ………………, având codul de identificare fiscală nr. …………………., în calitate de predător,
    şi
    2. Direcţia generală regională a finanţelor publice ………….. prin administraţiile judeţene ale finanţelor publice/administraţiile sectoarelor 1-6 ale finanţelor publice/serviciile fiscale municipale/serviciile fiscale orăşeneşti/serviciile fiscale comunale ………………., cu sediul în localitatea ………………, str. …………………….. nr. …….., judeţul ……………., având codul de identificare fiscală nr. …………………, în calitate de primitor.

┌────┬───────────┬───┬──────────┬─────────────────┬──────────┬──────────┬─────────┬────────────────────────┬─────────────────┬────┐
│ │ │ │ │Denumirea │ │Bugetul la│ │ │ │ │
│ │ │ │ │creanţei înscrise│Soldul │care se │ │ │Confirmare │ │
│ │ │ │Nr. şi │în titlul │creanţei │face venit│Nr. │Măsuri de executare │de primire a │ │
│Nr. │Numele şi │ │data │executoriu │înscrise │soldul │dosarului│silită │procesului-verbal│ │
│crt.│prenumele │CNP│titlului │şi cuantumul │în titlul │creanţei │de │ │de declarare │Obs.│
│ │debitorului│ │executoriu│acesteia │executoriu│înscrise │executare│ │a stării de │ │
│ │ │ │ ├─────────┬───────┤la data │în titlul │ ├────┬───┬────┬──────────┤insolvabilitate │ │
│ │ │ │ │Denumirea│Cuantum│predării │executoriu│ │Tip*│Nr.│Data│Confirmare│ │ │
│ │ │ │ │creanţei │ │ │ │ │ │ │ │de primire│ │ │
├────┼───────────┼───┼──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼─────────────────┼────┤
├────┼───────────┼───┼──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼─────────────────┼────┤
├────┴───────────┴───┴──────────┼─────────┼───────┼──────────┼──────────┼─────────┼────┼───┼────┼──────────┼─────────────────┼────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────────┴─────────┴───────┴──────────┴──────────┴─────────┴────┴───┴────┴──────────┴─────────────────┴────┘


    * Se va menţiona tipul măsurii de executare silită întreprinse: somaţie, poprire, sechestru.
    Prezentul proces-verbal de predare-primire s-a încheiat astăzi ………….. , în două exemplare originale, având aceeaşi valoare juridică, câte un exemplar pentru fiecare parte.
    Predător,
    …………………
    Primitor,
    ………………..
    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016