Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 27 iulie 2021  de înregistrare a contractelor de fiducie sau ale construcţiilor juridice similare fiduciei, de organizare şi funcţionare a Registrului central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 27 iulie 2021 de înregistrare a contractelor de fiducie sau ale construcţiilor juridice similare fiduciei, de organizare şi funcţionare a Registrului central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor

EMITENT: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 779 din 12 august 2021
──────────
    Aprobată prin ORDINUL nr. 1.193 din 27 iulie 2021, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 779 din 12 august 2021.
──────────
    I. Înregistrarea contractelor de fiducie şi ale construcţiilor juridice similare fiduciilor
    1. Prezenta procedură se aplică persoanelor care deţin calitatea de fiduciar şi au obligaţia de a înregistra contractele de fiducie şi modificările acestora la organul fiscal competent, precum şi persoanelor care deţin o poziţie echivalentă într-o construcţie juridică similară fiduciei.
    2. Organul fiscal competent este organul fiscal în a cărui evidenţă fiscală este înregistrat ca plătitor de impozite, taxe şi contribuţii fiduciarul desemnat sau persoana desemnată care deţine o poziţie echivalentă într-o construcţie juridică similară fiduciei.
    3. (1) Pentru înregistrarea contractului de fiducie, fiduciarul depune în termen de o lună de la data încheierii contractului de fiducie „Declaraţia de înregistrare a contractelor de fiducie sau a construcţiilor juridice similare fiduciei“, prevăzută în anexa nr. 3 la ordin, denumită în continuare declaraţie, însoţită de o copie a contractului de fiducie. Conformitatea cu originalul a copiei se efectuează de către fiduciar prin înscrierea menţiunii „conform cu originalul“ şi prin semnătura acestuia.
    (2) Declaraţia, însoţită de copia contractului de fiducie, se depune prin intermediul serviciului Spaţiul Privat Virtual (SPV).

    4. Menţiunile privind modificarea sau încetarea contractului de fiducie se declară prin completarea şi depunerea declaraţiei, având bifată în formular căsuţa „Modificare“ sau „Încetare“, după caz, însoţită de documentele justificative.
    5. Data înregistrării la organul fiscal, potrivit art. 780 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, a declaraţiei de înregistrare a contractului de fiducie, a modificărilor ulterioare sau a încetării acestuia este data înregistrării declaraţiei pe portal, astfel cum rezultă din mesajul electronic transmis de sistemul de tranzacţionare a informaţiilor, cu condiţia validării conţinutului declaraţiei.
    6. Prevederile pct. 3-5 se aplică în mod corespunzător şi pentru depunerea declaraţiei pentru înregistrarea, modificarea sau încetarea construcţiilor juridice similare fiduciei.
    7. Compartimentul cu atribuţii în domeniul gestionării registrului contribuabililor din cadrul organului fiscal competent, denumit în continuare compartiment de specialitate, organizează evidenţa contractelor de fiducie şi a construcţiilor juridice similare fiduciilor în „Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor“, care se organizează şi se gestionează în format electronic, potrivit modelului prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta procedură.
    8. (1) Compartimentul de specialitate verifică concordanţa informaţiilor înscrise în declaraţie cu cele din copia contractului de fiducie sau al construcţiei juridice similare fiduciei.
    (2) În cazul în care nu există neconcordanţe între declaraţie şi contractul de fiducie sau cel al construcţiei juridice similare fiduciei, înregistrarea în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor se efectuează de către compartimentul de specialitate în maximum 5 zile de la data depunerii declaraţiei.

    9. (1) După efectuarea înregistrării în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor, compartimentul de specialitate notifică, prin intermediul SPV, fiduciarul desemnat sau persoana desemnată care deţine o poziţie echivalentă într-o construcţie juridică similară fiduciei, cu privire la data înregistrării contractului.
    (2) Data înregistrării contractului de fiducie sau al construcţiei juridice similare fiduciei, a modificărilor ulterioare sau a încetării acestuia este data înscrierii acestuia în registru.
    (3) Dovada înregistrării la organul fiscal competent a contractului de fiducie sau al construcţiei juridice similare fiduciei, a modificărilor ulterioare sau a încetării acestuia este declaraţia, însoţită de notificarea prin care organul fiscal notifică data înregistrării în registru, potrivit alin. (1).

    10. (1) În cazul în care se constată că există neconcordanţe între datele din declaraţie şi cele din contractul de fiducie sau cel al construcţiei juridice similare fiduciei, compartimentul de specialitate notifică, în maximum 5 zile de la depunerea declaraţiei, prin intermediul SPV, fiduciarul desemnat sau persoana desemnată care deţine o poziţie echivalentă într-o construcţie juridică similară fiduciei, după caz, prin transmiterea unui mesaj cu privire la neconcordanţele constatate.
    (2) În această situaţie, contractul, respectiv modificarea sau încetarea acestuia nu se înscriu în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor.
    (3) Fiduciarul sau persoana care deţine o poziţie echivalentă într-o construcţie juridică similară fiduciei, după caz, va depune o nouă declaraţie pentru înregistrarea/modificarea/încetarea contractului.

    11. Declaraţia şi documentele depuse de contribuabil se arhivează în arhiva de documente electronice.
    12. Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor se gestionează la nivel central, cu ajutorul aplicaţiei informatice puse la dispoziţie de către Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare din cadrul Ministerului Finanţelor.

    II. Înregistrarea şi radierea neconcordanţelor privind beneficiarii reali
    13. (1) Autorităţile care au acces la registrele beneficiarilor reali sau entităţile raportoare prevăzute la art. 5 din Legea nr. 129/2019 informează, în condiţiile prevăzute la art. 19 alin. (7) şi (7^1) din Legea nr. 129/2019, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor cu privire la existenţa oricăror neconcordanţe între informaţiile privind beneficiarii reali disponibile în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor şi informaţiile privind beneficiarii reali pe care le deţin.
    (2) Pentru raportarea neconcordanţelor, autorităţile/entităţile raportoare transmit formularul „Declaraţie privind neconcordanţele dintre informaţiile privind beneficiarii reali disponibile în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor şi informaţiile deţinute de autorităţi/entităţi raportoare“, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 6 la ordin.
    (3) Entităţile raportoare transmit declaraţia de la alin. (2), în format electronic, prin SPV.
    (4) Autorităţile care au acces la registrele beneficiarilor reali transmit declaraţia de la alin. (2) prin intermediul SPV sau prin intermediul altor modalităţi tehnice stabilite de comun acord cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

    14. (1) Structurile din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care sesizează neconcordanţe între informaţiile privind beneficiarii reali disponibile în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor şi informaţiile privind beneficiarii reali, pe care le constată în urma desfăşurării activităţilor specifice, sesizează aceste neconcordanţe prin completarea declaraţiei de la pct. 13 alin. (2). Declaraţia se transmite compartimentului de specialitate din cadrul organului fiscal competent, prin intranet.
    (2) Odată cu informarea organului fiscal competent, structurile de la alin. (1) au obligaţia să informeze şi Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor despre neconcordanţa sesizată, potrivit art. 19 alin. (7^2) din Legea nr. 129/2019.

    15. Informaţiile din declaraţia de la pct. 13 alin. (2) se preiau, de compartimentul de specialitate, în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor, în secţiunea „Menţiune provizorie cu privire la existenţa unei neconcordanţe“, la poziţia corespunzătoare înregistrării contractului de fiducie sau al construcţiei similare la care se referă.
    16. După soluţionarea neconcordanţei, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor transmite solicitarea de radiere a menţiunii provizorii. Modalitatea de transmitere şi conţinutul solicitării se stabilesc prin protocol.
    17. (1) În termen de o zi lucrătoare de la data primirii solicitării Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor de radiere a menţiunii provizorii compartimentul de specialitate va radia menţiunea provizorie din registru.
    (2) Informaţiile privind menţiunea provizorie, data înscrierii şi data radierii acesteia din registru se menţin în istoricul înregistrărilor în registru, pentru respectivul contract de fiducie.


    III. Solicitarea şi eliberarea certificatului prevăzut la art. 19 alin. (5^2) din Legea nr. 129/2019
    18. În cazul în care fiduciarii sau persoanele care deţin poziţii echivalente într-o construcţie juridică similară fiduciei sunt stabilite sau îşi au reşedinţa în state membre diferite sau în cazul în care fiduciarul sau persoana care deţine o poziţie echivalentă în construcţia juridică similară fiduciei se angajează în relaţii de afaceri multiple în numele fiduciei sau al construcţiei juridice similare fiduciei în diferite state membre, organul fiscal eliberează, la cerere, formularul „Certificat de dovadă a înregistrării contractului de fiducie sau al construcţiei juridice similare fiduciei în Registrul central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor“, prevăzut în anexa nr. 5 la ordin.
    19. Cererea pentru eliberarea certificatului de dovadă se depune, prin intermediul serviciului „Spaţiul privat virtual“, de către fiduciarul/persoana care deţine o poziţie echivalentă într-o construcţie echivalentă similară fiduciei, care a înregistrat contractul de fiducie/contractul construcţiei juridice similare fiduciei. Modelul şi conţinutul cererii sunt prevăzute în anexa nr. 4 la ordin.

    ANEXA 1

    la Procedura de înregistrare a contractelor de fiducie sau ale construcţiilor juridice similare fiduciei, de organizare şi funcţionare a Registrului central al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor
    REGISTRUL CENTRAL
    al fiduciilor şi al construcţiilor juridice similare fiduciilor

┌────┬────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────┐
│ │ │ │ │ │ │ │ │Date despre contractul de fiducie │ │
│ │ │Date de identificare │Date de identificare │Date de identificare │ │ │ ├──────────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬──────────────┬────────┤ │
│ │ │a fiduciarului/ │a constituitorului/ │a beneficiarului/ │Date de identificare a beneficiarului real al fiduciei sau al construcţiilor │ │Natura şi │Contractul│Modificări │Încetarea │ │ │ │ │Menţiune provizorie cu privire la existenţa │
│ │ │fiduciarilor │constituitorilor │beneficiarilor │juridice similare fiduciei │ │amploarea │de fiducie│ale │contractului│Perioada │ │ │ │unei neconcordanţe │
│ │ │ │ │ │ │Calitatea │interesului│iniţial │contractului│de fiducie │contractului│ │ │ │ │
│Nr. │Număr de │ │ │ │ │beneficiarului│generator │ │de fiducie │ │ │ │ │ │ │
│crt.│înregistrare├────────┬────────────┼────────┬────────────┼────────┬────────────┼───────┬────────────┬────────┬──────────┬─────────────┬─────────┬─────────┬───────────┤real*) │de ├─────┬────┼─────┬──────┼──────┬─────┼─────┬──────┤Durata │Drepturi │Scopul ├──────────────┬──────────────┬──────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │Modalitatea│ │beneficii │ │ │ │ │ │ │ │ │contractului│transferate**)│fiduciei│ │ │ │
│ │ │ │Cod de │Nume şi │Cod de │Nume şi │Cod de │Nume şi│Cod de │Data │Serie şi │ │Ţara de │Domiciliu│de │ │deţinut │ │ │ │ │ │ │ │Până │ │ │ │Descrierea │Data │Data radierii │
│ │ │Denumire│identificare│prenume/│identificare│prenume/│identificare│prenume│identificare│naşterii│număr act │Naţionalitate│reşedinţă│sau │exercitare │ │ │Număr│Data│Număr│Data │Număr │Data │De la│la │ │ │ │neconcordanţei│înregistrării │neconcordanţei│
│ │ │ │fiscală │Denumire│fiscală │Denumire│fiscală │ │fiscală │ │identitate│ │ │reşedinţă│a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │neconcordanţei│ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │controlului│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│6 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│7 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│8 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│9 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│10 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│11 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│12 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│13 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│14 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│15 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│16 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│17 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│18 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│19 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼────────┼────────────┼───────┼────────────┼────────┼──────────┼─────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼──────────────┼───────────┼─────┼────┼─────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┼────────────┼──────────────┼────────┼──────────────┼──────────────┼──────────────┤
│20 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────────┴────────┴────────────┴────────┴────────────┴────────┴────────────┴───────┴────────────┴────────┴──────────┴─────────────┴─────────┴─────────┴───────────┴──────────────┴───────────┴─────┴────┴─────┴──────┴──────┴─────┴─────┴──────┴────────────┴──────────────┴────────┴──────────────┴──────────────┴──────────────┘


     *) Calitatea beneficiarului real:
    1 - constituitor/constituitori, precum şi persoane desemnate să îi/le reprezinte interesele în condiţiile legii;
    2 - fiduciar/fiduciari;
    3 - beneficiar/beneficiari sau, în cazul în care identitatea acestuia/acestora nu este identificată, categoria de persoane în al căror interes principal se constituie sau funcţionează fiducia sau construcţia juridică similară;
    4 - persoana fizică ce exercită controlul în ultimă instanţă asupra fiduciei sau a construcţiei juridice similare din dreptul străin prin exercitarea directă sau indirectă a dreptului de proprietate sau prin alte mijloace.
    **) Drepturi transferate:
    1 - drepturi reale;
    2 - drepturi de creanţă;
    3 - garanţii;
    4 - alte drepturi patrimoniale.
    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016