Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 27 iulie 2017  de predare către Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a terenurilor aferente acesteia, primite în folosinţa gratuită sau în proprietatea organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare sau a federaţiilor de organizaţii de îmbunătăţiri funciare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 27 iulie 2017 de predare către Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a terenurilor aferente acesteia, primite în folosinţa gratuită sau în proprietatea organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare sau a federaţiilor de organizaţii de îmbunătăţiri funciare

EMITENT: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 620 din 1 august 2017
──────────
    Aprobată prin Ordinul nr. 261 din 27 iulie 2017, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 620 din 1 august 2017.
──────────
    ART. 1
     Obiectul prezentei proceduri îl reprezintă predarea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a terenurilor aferente acesteia aparţinând domeniului public sau domeniului privat al statului, primite în folosinţa gratuită sau în proprietatea organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare sau a federaţiilor de organizaţii de îmbunătăţiri funciare.

    ART. 2
     În sensul prezentei proceduri, predarea-primirea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a terenurilor aferente acesteia, aparţinând domeniului public sau domeniului privat al statului, se realizează între:
    a) organizaţiile de îmbunătăţiri funciare sau federaţiile de organizaţii de îmbunătăţiri funciare, denumite în continuare predător;
    b) Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, denumită în continuare primitor.


    ART. 3
     Obiectul predării-primirii îl constituie:
    a) infrastructura de îmbunătăţiri funciare primită în folosinţă gratuită sau în proprietate;
    b) suprafeţele de teren aferente infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri.


    ART. 4
     Predarea-primirea se face pe baza următoarelor documente:
    a) inventarul fizic şi valoric, înregistrat în contabilitatea predătorului, al infrastructurii de îmbunătăţiri funciare care se predă;
    b) lista obiectelor de inventar din dotarea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare care se predă, a instalaţiilor şi echipamentelor aferente, cu specificarea gradului de uzură şi amortizare şi evidenţierea stării tehnice a acestora;
    c) inventarul suprafeţelor de teren aferente infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi a zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri;
    d) regulamentul de exploatare;
    e) planul de ansamblu şi planul de situaţie ale infrastructurii de îmbunătăţiri funciare care se predă.


    ART. 5
    (1) Predarea-primirea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, a suprafeţelor de teren aferente şi a zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri, precum şi a documentelor menţionate la art. 4 se va efectua în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului adoptate în temeiul art. 29^3 alin. (2) din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Predarea-primirea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare se efectuează cu respectarea de către organizaţii/federaţii a obligaţiei de a preda Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare infrastructura dobândită în starea în care a fost preluată, inclusiv cu îmbunătăţirile aduse ulterior.

    ART. 6
     Predarea-primirea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, a suprafeţelor de teren aferente şi a zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri se realizează pe baza unui protocol de predare-primire încheiat între predător şi primitor conform modelului prevăzut în anexa la prezenta procedură.

    ART. 7
     Protocolul de predare-primire se întocmeşte de către predător, iar confirmarea de predare-primire a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, a suprafeţelor de teren aferente şi a zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri se realizează după verificarea şi semnarea acestor documente de către primitor.

    ART. 8
     Protocolul de predare-primire reprezintă documentul justificativ care stă la baza preluării în evidenţele financiar-contabile ale primitorului şi, totodată, documentul justificativ care stă la baza scoaterii din evidenţa contabilă a predătorului.

    ART. 9
     Predătorul răspunde de valabilitatea, realitatea şi actualitatea datelor şi documentelor care fac obiectul predării-primirii.

    ANEXA 1

    la procedură
    (model)
     PROTOCOL
     de predare-primire a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare aparţinând
     domeniului privat sau domeniului public, aflată în proprietatea/folosinţă
     gratuită a Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii/
     Federaţiei de Organizaţii ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii
     ..................., judeţul ................, situată pe teritoriul
     acestei organizaţii/federaţii, în administrarea Agenţiei Naţionale de
     Îmbunătăţiri Funciare, încheiat la data de .........................
    1. Preambul
     În temeiul prevederilor art. 29^3 alin. (1) şi (2) din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

    2. Părţile
     Protocolul de predare-primire în administrarea Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, aflată în proprietatea/folosinţă gratuită organizaţiei/federaţiei, se realizează între:
     Organizaţia Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii/Federaţia de Organizaţii ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii, cu sediul în .................., judeţul ............., nr. de înregistrare în Registrul naţional al organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare ....................... din data de .............., reprezentată prin domnul ......................., având funcţia de preşedinte, şi domnul ........................., având funcţia de director economic, nr. de înregistrare fiscală: ................., nr. cont ......................... deschis la ..................., Sucursala ........................, în calitate de predător, şi
     Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, cu sediul în municipiul Bucureşti, Şos. Olteniţei nr. 35-37, cu nr. de înregistrare fiscală CIF 29275212 şi contul deschis la Trezoreria Sector 4 Bucureşti, reprezentată prin domnul .............................., având funcţia de director general, şi domnul ............................, având funcţia de director economic, în calitate de primitor.


    3. Obiectul
     Prin prezentul protocol se anulează, în condiţiile legii, dreptul de proprietate/folosinţă gratuită asupra infrastructurii de îmbunătăţiri funciare din amenajarea de irigaţii ......................................., constituită din bunuri mobile şi imobile înscrise în anexele nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E şi anexa nr. 2, care fac parte integrantă din prezentul protocol, pentru care nu sunt îndeplinite condiţiile rezolutorii prevăzute de art. 27 alin. (1) din Legea nr. 138/2004, republicată, şi a obligaţiilor stabilite prin protocolul de transmitere a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, din domeniul privat sau domeniul public al statului, din administrarea ANIF, în proprietatea/folosinţă gratuită organizaţiilor/federaţiilor, încheiat între ANIF şi organizaţie/federaţie, privind întreţinerea, exploatarea şi utilizarea infrastructurii de îmbunătăţiri funciare, încheiat la data .............. .

    4. Teritoriul federaţiei
     Predătorul îşi desfăşoară activitatea de irigaţii pe teritoriul declarat, în suprafaţă brută totală de ......... ha, din care suprafaţa netă este de .......... ha, situat în Amenajarea .......................... pe teritoriul comunelor ................................., judeţul ..............., respectiv ploturile SPP................ în cazul infrastructurii de irigaţii, având următoarele vecinătăţi:
    - la nord ......................
    – la sud .......................
    – la est .......................
    – la vest ......................


    5. Documentele însoţitoare
     Predarea-primirea se face pe baza următoarelor documente anexate:
    a) inventarul fizic şi valoric, înregistrat în contabilitate, al infrastructurii de îmbunătăţiri funciare care se preia în administrare din amenajarea de irigaţii .................................., împreună cu obiectele de inventar din dotarea infrastructurii preluate şi, după caz, a instalaţiilor şi echipamentelor aferente, cu specificarea gradului de uzură şi amortizare şi evidenţierea distinctă a stării tehnice a acesteia, care se predau în termen de 30 de zile de la data emiterii de la data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului adoptate în temeiul art. 29^3 alin. (2) din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prevăzut în anexele nr. 1A, 1B, 1C, 1D şi 1E la prezentul protocol;
    b) inventarul suprafeţelor de teren aferente infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi zonelor de protecţie ale acestei infrastructuri, prevăzut în anexa nr. 2 la prezentul protocol;
    c) regulamentul de exploatare;
    d) lista planurilor cu caracteristicile tehnice ale infrastructurii preluate:
    1. Plan de ansamblu - .......................... - scara 1:100.000
    2. Plan de situaţie - .......................... - scara 1:50.000



    6. Obligaţiile părţilor
     Potrivit prezentului protocol, părţilor le revin următoarele obligaţii:
    a) pentru predător:
    - să predea bunurile al căror drept de proprietate/folosinţă gratuită se anulează prin prezentul protocol, potrivit prevederilor acestuia şi anexelor care fac parte integrantă din prezentul protocol;
    – să predea infrastructura dobândită în starea în care a fost preluată, inclusiv cu îmbunătăţirile aduse ulterior;

    b) pentru primitor:
    - să preia, să gestioneze, să întreţină, să repare şi să exploateze în interesul public al tuturor beneficiarilor deţinători de terenuri situate pe teritoriul acestuia infrastructura de îmbunătăţiri funciare, inclusiv suprafeţele de teren aferente care includ şi zonele de protecţie ale acesteia, preluată conform anexelor nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E şi nr. 2, care fac parte integrantă din prezentul protocol;
    – să menţină infrastructura preluată în stare de funcţionare, potrivit prevederilor normelor tehnice şi regulamentului de exploatare şi întreţinere;
    – să asigure un nivel optim al apei pentru irigaţii, la solicitarea beneficiarilor, pe bază de contracte pentru asigurarea unui nivel optim al apei pentru irigaţii la staţiile de punere sub presiune şi alte puncte de livrare pentru care se solicită funcţionarea, cu executare succesivă, încheiate pe termen lung şi pe bază de contracte pentru asigurarea unui nivel optim al apei pentru irigaţii la staţiile de punere sub presiune şi alte puncte de livrare pentru care se solicită funcţionarea, pentru un sezon de irigaţii.



    7. Dispoziţii finale
     Condiţiile predării-primirii în administrare a infrastructurii de îmbunătăţiri funciare care face obiectul prezentului protocol se pot modifica numai prin acordul scris al ambelor părţi.
     Forţa majoră apără de răspundere partea care o invocă, în condiţiile legii.
     Documentele însoţitoare menţionate la pct. 5 sunt prevăzute în anexele nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E şi nr. 2, care fac parte integrantă din prezentul protocol.

     Prezentul protocol s-a întocmit în 3 exemplare, dintre care un exemplar pentru predător, unul pentru primitor şi unul pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi intră în vigoare la data aprobării lui, potrivit legii.

┌──────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│Primitor, │Predător, │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ANIF │OUAI/FOUAI │
│ │................................... │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director general, │Preşedinte OUAI/FOUAI, │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│....................................... │.......................................│
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director general adjunct, │Director economic, │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│....................................... │.......................................│
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director tehnic │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director economic │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Birou juridic │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Filiala Teritorială │ │
│..........................................│ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director Filială │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│.................................. │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Contabil-şef │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│.................................. │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Serviciul plan, exploatare, patrimoniu │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│.................................. │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Director unitate de administrare │ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│Serviciul plan, exploatare, patrimoniu │ │
└──────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────┘

    ANEXA 1A

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                                                                            OUAI/FOIF ..................
                                                            INVENTARUL FIZIC ŞI VALORIC
    al canalelor şi jgheaburilor de distribuţie a apei şi construcţiile
    hidrotehnice aferente din amenajările interioare de irigaţii

┌────┬────────┬─────────┬────────┬─────────────────────┬───────────┬─────────────────────┬────────┬──────┬──────┬────┬──────┬────────┬────────┬──────────┬────────────┬─────────┬─────┬───────┐
│ │Denumire│ │ │din care: │ │din care: │ │ │ │Pode│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │mijloc │Suprafaţa│Lungimea│ │Suprafaţa │ │ │Vanete│Căderi│ţe │Golire│Deversor│Valoarea│Valoarea │Valoarea │Anul │Grad │ │
│Nr. │fix │deservită│totală ├───────────┬─────────┤desfăşurată├───────────┬─────────┤Stăvilar│- buc.│- buc │- │fund │lateral │totală │amortizată│neamortizată│punerii │de │Stare │
│crt.│(canal, │- ha - │- ml - │necăptuşite│căptuşite│- ha - │necăptuşite│căptuşite│- buc. -│- │- │buc.│- buc.│- buc. -│- lei - │- lei - │- lei - │în │uzură│tehnică│
│ │jgheab) │ │ │- ml - │- ml - │ │- ha - │- ha - │ │ │ │- │- │ │ │ │ │funcţiune│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────┼──────┼──────┼────┼──────┼────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15 │16 │17 │18 │19 │20 │20 │
├────┼────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────┼──────┼──────┼────┼──────┼────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────┼──────┼──────┼────┼──────┼────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼───────────┼───────────┼─────────┼────────┼──────┼──────┼────┼──────┼────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────┴─────────┴────────┴───────────┴─────────┴───────────┴───────────┴─────────┴────────┴──────┴──────┴────┴──────┴────────┴────────┴──────────┴────────────┴─────────┴─────┴───────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 1B

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                                                             OUAI/FOIF ..................
                                                           INVENTARUL FIZIC ŞI VALORIC
    al conductelor îngropate sub presiune, cămine de vizită, accesorii
    şi dispozitive de protecţie aferente din amenajările interioare de irigaţii

┌────┬────────┬─────────┬───────┬───────────────┬────────┬──────────┬──────┬────────┬──────────┬────────────┬─────────┬─────┬───────┐
│ │ │ │ │Din care pe │ │Dispozitiv│Vane │ │ │ │Anul │ │ │
│Nr. │Denumire│Suprafaţ │Lungime│materiale │ │de │de │Valoarea│Valoarea │Valoarea │punerii │Grad │Stare │
│crt.│CP, CS, │deservită│totală ├─────┬────┬────┤Hidranţi│protecţie │linie │totală │amortizată│neamortizată│în │de │tehnică│
│ │antene │(ha) │- ml - │PREMO│AZBO│PVC │ │DAD │-buc.-│-lei- │-lei- │-lei- │funcţiune│uzură│ │
│ │ │ │ │-ml- │-ml-│-ml-│ │- buc. - │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼─────────┼───────┼─────┼────┼────┼────────┼──────────┼──────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │13 │14 │15 │16 │
├────┼────────┼─────────┼───────┼─────┼────┼────┼────────┼──────────┼──────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
├────┼────────┼─────────┼───────┼─────┼────┼────┼────────┼──────────┼──────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
├────┼────────┼─────────┼───────┼─────┼────┼────┼────────┼──────────┼──────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
├────┼────────┼─────────┼───────┼─────┼────┼────┼────────┼──────────┼──────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
└────┴────────┴─────────┴───────┴─────┴────┴────┴────────┴──────────┴──────┴────────┴──────────┴────────────┴─────────┴─────┴───────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 1C

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                                        OUAI/FOIF ..................
                                            INVENTARUL FIZIC ŞI VALORIC
    al staţiilor de irigaţii/desecare cu liniile electrice şi posturile de
    transformare aferente acestora din amenajările interioare de irigaţii/desecare

┌────┬────────┬───┬──────────┬────┬─────────┬─────────┬────────┬──────────┬────────────┬─────────┬─────┬───────┐
│ │ │ │Denumirea │ │ │Suprafaţa│Valoarea│Valoarea │Valoarea │Anul │Grad │ │
│Nr. │Nr. │Nr.│mijlocului│U.M.│Cantitate│deservită│totală │amortizată│neamortizată│punerii │de │Stare │
│crt.│inventar│cod│fix │ │ │- ha - │-lei- │-lei- │-lei- │în │uzură│tehnică│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │funcţiune│ │ │
├────┼────────┼───┼──────────┼────┼─────────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │13 │
├────┼────────┼───┼──────────┼────┼─────────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼───┼──────────┼────┼─────────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────┼───┼──────────┼────┼─────────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴────────┴───┴──────────┴────┴─────────┴─────────┴────────┴──────────┴────────────┴─────────┴─────┴───────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 1D

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                                        OUAI/FOIF ..................
                                                 INVENTARUL
                              instalaţiilor de udare ce urmează a fi transferate

┌────┬───────────┬────────┬────┬────┬─────────┬────────┬──────────┬────────────┬─────────┬─────┬─────────────┐
│ │Denumirea │ │ │ │ │Valoarea│Valoarea │Valoarea │Anul │Grad │Stare tehnică│
│Nr. │instalaţiei│Nr. │Anul│U.M.│Cantitate│totală │amortizată│neamortizată│punerii │de │funcţionare/ │
│crt.│de udare │inventar│PIF │ │ │-lei- │-lei- │-lei- │în │uzură│nefuncţionare│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │funcţiune│-%- │ │
├────┼───────────┼────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼─────────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├────┼───────────┼────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴───────────┴────────┴────┴────┴─────────┴────────┴──────────┴────────────┴─────────┴─────┴─────────────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 1E

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                                        OUAI/FOIF ..................
                                               INVENTARUL FIZIC ŞI VALORIC
                             al obiectelor de inventar din dotarea infrastructurii preluate

┌────┬──────────┬────────┬───────────┬────┬────┬─────────┬────────┬──────────┬────────────┬─────┬─────────────┐
│ │Denumirea │ │ │ │ │ │Valoarea│Valoarea │Valoarea │Grad │Stare tehnică│
│Nr. │obiectelor│Nr. │Cod │Anul│U.M.│Cantitate│totală │amortizată│neamortizată│de │funcţionare/ │
│crt.│de │inventar│clasificare│PIF │ │ │-lei- │-lei- │-lei- │uzură│nefuncţionare│
│ │inventar │ │ │ │ │ │ │ │ │-%- │ │
├────┼──────────┼────────┼───────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────┼─────────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │12 │
├────┼──────────┼────────┼───────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼────────┼───────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼────────┼───────────┼────┼────┼─────────┼────────┼──────────┼────────────┼─────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴──────────┴────────┴───────────┴────┴────┴─────────┴────────┴──────────┴────────────┴─────┴─────────────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 2

    la protocol
     MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
     AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE
                                                                             OUAI/FOIF ..................
                                    INVENTARUL SUPRAFEŢELOR DE TEREN
    aferente infrastructurii de îmbunătăţiri funciare şi zonelor de
    protecţie ale infrastructurii de îmbunătăţiri funciare

┌────┬───────────────┬─────────┬───────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┐
│ │ │ │Suprafaţa de │ │Lăţimea │ │
│ │ │Suprafaţa│teren aferentă │Lăţimea │zonei de │Lăţimea zonei│
│Nr. │Denumirea │totală │infrastructurii│zonei de │protecţie │de protecţie │
│crt.│infrastructurii│(mp) │de îmbunătăţiri│protecţie│împrejmuite│neîmprejmuite│
│ │ │ │funciare │(m) │(m) │(m) │
│ │ │ │(mp) │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼───────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
└────┴───────────────┴─────────┴───────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┘


┌─────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ANIF Filiala de Îmbunătăţiri Funciare │OUAI/FOIF │
│........................... │............................................... │
├──────────────────────────┬──────────────────────────┼──────────────────────────┬──────────────────────────┤
│Director, │Contabil-şef, │Preşedinte, │Contabil-şef, │
├──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┼──────────────────────────┤
│..........................│..........................│..........................│..........................│
└──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┴──────────────────────────┘


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016