Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURĂ din 25 iulie 2023  de înregistrare a operatorilor economici care introduc pe piaţa naţională alternative reutilizabile durabile sau care nu conţin plastic la produsele din plastic de unică folosinţă, sticle PET care conţin plastic reciclat şi plastic reciclat pentru a fi încorporat în sticle PET    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 PROCEDURĂ din 25 iulie 2023 de înregistrare a operatorilor economici care introduc pe piaţa naţională alternative reutilizabile durabile sau care nu conţin plastic la produsele din plastic de unică folosinţă, sticle PET care conţin plastic reciclat şi plastic reciclat pentru a fi încorporat în sticle PET

EMITENT: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 860 din 25 septembrie 2023
──────────
    Aprobată prin ORDINUL nr. 2.002/353/2023, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 860 din 25 septembrie 2023.
──────────
    ART. 1
    Administraţia Fondului pentru Mediu instituie Registrul electronic naţional al operatorilor economici care introduc pe piaţa naţională alternative reutilizabile durabile sau care nu conţin plastic la produsele din plastic de unică folosinţă, sticle PET care conţin plastic reciclat şi plastic reciclat pentru a fi încorporat în sticle PET, denumit în continuare Registrul AFM-APR.

    ART. 2
    Se aprobă modelul şi conţinutul Registrului AFM-APR, prevăzut în anexa nr. 3.

    ART. 3
    Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Cerere de înregistrare în Registrul AFM-APR“, prevăzute în anexa nr. 1.

    ART. 4
    Formularul prevăzut la art. 3 se completează şi se depune potrivit instrucţiunilor cuprinse în anexa nr. 2.

    ART. 5
    Se aprobă modelul şi conţinutul formularului „Cerere de radiere“, prevăzute în anexa nr. 4.

    ART. 6
    (1) Cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR se transmite în platforma e-tax gestionată de Administraţia Fondului pentru Mediu, după transmiterea şi aprobarea cererii de înrolare în serviciul „Depunere declaraţii online“, în conformitate cu prevederile art. 6 şi 7 din Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului, nr. 572/2019 pentru depunerea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Operatorii economici înrolaţi în platforma e-tax pot adera la Registrul AFM-APR prin transmiterea cererii de înregistrare în Registrul AFM-APR.
    (3) Pentru transmiterea cererii de înregistrare în Registrul AFM-APR prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, operatorii economici utilizează platforma e-tax existentă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu: https://online.afm.ro/.

    ART. 7
    (1) Registrul AFM-APR va putea fi accesat de către autoritatea publică centrală din domeniul mediului şi autoritatea publică centrală din domeniul economiei în baza conturilor create de Administraţia Fondului pentru Mediu în platforma e-tax.
    (2) Administraţia Fondului pentru Mediu publică pe pagina proprie de internet lista operatorilor economici înregistraţi în Registrul AFM-APR, în vederea asigurării accesului publicului la aceste informaţii. Lista va cuprinde, pentru fiecare operator economic: denumire, CUI/CIF şi categoria produselor introduse pe piaţa naţională, aşa cum sunt acestea prevăzute la pct. IV din anexa nr. 1. Lista va fi actualizată anual, până la data de 31 ianuarie.

    ART. 8
    (1) Până la data de 25 februarie 2027, autoritatea publică centrală din domeniul mediului şi autoritatea publică centrală din domeniul economiei realizează o evaluare a punerii în aplicare a prezentei proceduri.
    (2) Autoritatea publică centrală din domeniul mediului şi autoritatea publică centrală din domeniul economiei pregătesc un raport cu principalele constatări ale evaluării efectuate în conformitate cu alin. (1) şi îl înaintează electronic spre informare către autoritatea publică centrală pentru finanţe, autoritatea publică centrală pentru agricultură, autoritatea publică centrală din domeniul sănătăţii, autoritatea naţională sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor şi autoritatea publică centrală din domeniul educaţiei.

    ART. 9
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta procedură.

    ANEXA 1

    la procedură
    CERERE
    de înregistrare în Registrul AFM-APR
    Prin prezenta, subsemnatul, ......................, în calitate de:
    [ ] reprezentant legal al ............., CUI/CIF .....................;
    [ ] împuternicit desemnat prin împuternicirea notarială dată de reprezentantul legal al ............, CUI/CIF ....................,
    solicit înregistrarea în Registrul AFM-APR.

    I. Date privind operatorul economic
    Denumirea: ..........................
    CUI/CIF: ............................
    Domiciliul fiscal: ...........................
    Telefon: ...............
    Adresă de e-mail: .........................
    Adresă web: ....................

    II. Date privind reprezentantul legal al operatorului economic
    Numele şi prenumele: ..................
    CNP: .......................
    Calitatea: ....................... (asociat/administrator/etc.)

    III. Date privind persoana împuternicită
    Numele şi prenumele: ...............
    CNP: ..........................
    Funcţia: .......................

    IV. Date privind produsele introduse pe piaţa naţională
    [ ] alternative reutilizabile durabile sau care nu conţin plastic la produsele din plastic de unică folosinţă enumerate în partea A din anexa la Ordonanţa Guvernului nr. 6/2021:
    - .................. (denumirea produsului şi materialul/materialele din care este confecţionat);
    – .................. (denumirea produsului şi materialul/materialele din care este confecţionat);

    [ ] sticle PET care conţin plastic reciclat:
    - volum sticle PET:
    [ ] sub 1 litru;
    [ ] între 1 şi 3 litri inclusiv;
    [ ] peste 3 litri;

    – destinaţie sticle PET:
    [ ] destinate să vină în contact cu produse alimentare:
    • destinate următoarelor industrii: ..................;

    [ ] care nu vin în contact cu produse alimentare:
    • destinate următoarelor industrii: ..................;

    [ ] plastic reciclat pentru a fi încorporat în sticle PET:

    – provenienţă plastic reciclat:
    [ ] România;
    [ ] ţară membră UE ........................ (listă predefinită a ţărilor membre UE);
    [ ] ţări terţe ......................................(listă predefinită a ţărilor terţe + altele .........).



    V. Date privind înregistrarea în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare
    Numărul/Numerele de înregistrare în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare, prevăzut la art. 24 din Regulamentul (UE) nr. 1.616/2022 al Comisiei din 15 septembrie 2022 privind materialele şi obiectele din plastic reciclat destinate să vină în contact cu produse alimentare şi de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 282/2008:
    ..................................

    Tipul de entitate pentru care s-a atribuit număr unic în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare, după cum urmează:
    [ ] proceselor de reciclare autorizate li se atribuie un număr de autorizaţie de reciclare („RAN“);
    [ ] reciclatorilor li se atribuie un număr de operator de reciclare („RON“);
    [ ] instalaţiilor de decontaminare li se atribuie un număr de instalaţie de reciclare („RIN“);
    [ ] sistemelor de reciclare li se atribuie un număr de sistem de reciclare („RSN“);
    [ ] unităţilor de reciclare li se atribuie un număr de unitate de reciclare („RFN“);
    [ ] noilor tehnologii de reciclare li se atribuie un număr de tehnologie nouă („NTN“).

    Pentru operatorii economici cărora nu li s-a alocat până la data completării prezentei cereri de înregistrare un număr de înregistrare în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare se va trece numărul de înregistrare a notificării/cererii de la Ministerul Sănătăţii, conform prevederilor art. 9 alin. (1), art. 10 alin. (2), art. 17 alin. (2), respectiv art. 25 alin. (1) din Regulamentul (UE) nr. 1.616/2022.
    ..................................

    NOTĂ:
    Punctul V se va completa doar de către operatorii economici a căror activitate intră sub incidenţa prevederilor Regulamentului (UE) nr. 1.616/2022.
    Certific această calitate prin documentele ataşate: [împuternicire notarială]/[certificat constatator eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului]/[certificatul de înregistrare în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor].


    Declar pe propria răspundere, potrivit legii penale, că documentele prezentate în copie sunt conforme cu originalul.
    [ ] Îmi exprim acordul în legătură cu utilizarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)
    [ ] Îmi exprim acordul privind primirea de informări prin poşta electronică la adresa menţionată.
    Numele şi prenume: ...........................
    Data: ...........................
    ...........................
    [semnătură]


    ANEXA 2

    la procedură
    INSTRUCŢIUNI
    de înregistrare în Registrul AFM-APR
    CAP. I
    Înregistrarea în platforma e-tax
    (1) Pentru înregistrarea în platforma e-tax a Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) este necesară utilizarea unei semnături electronice calificate, care se bazează pe un certificat calificat pentru semnătură electronică, emis de un prestator de servicii de încredere calificat, acreditat în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 910/2014 al Parlamentului European şi al Consiliului din 23 iulie 2014 privind identificarea electronică şi serviciile de încredere pentru tranzacţiile electronice pe piaţa internă şi de abrogare a Directivei 1999/93/CE, denumit în continuare Regulamentul (UE) nr. 910/2014.
    (2) Înregistrarea în platforma e-tax se poate realiza de către următoarele persoane, denumite în continuare persoane autorizate:
    a) reprezentant legal, deţinător al unei semnături electronice calificate;
    b) împuternicitul reprezentantului legal, deţinător al unei semnături electronice calificate.

    (3) Persoanele prevăzute la alin. (2) lit. a) se înregistrează în platforma e-tax în baza unui certificat constatator eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, ataşat la cererea de înregistrare. Persoanele prevăzute la alin. (2) lit. b) se înregistrează în platforma e-tax în baza unei împuterniciri notariale ataşate la cererea de înregistrare.
    (4) Înregistrarea în platforma e-tax se va realiza cu respectarea prevederilor art. 6 din Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului, nr. 572/2019 pentru depunerea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare.
    CAP. II
    Înregistrarea în Registrul AFM-APR
    (1) Operatorii economici completează în contul propriu din platforma e-tax cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR, conform modelului prevăzut în anexa nr. 1 la procedură.
    (2) Cererea va fi completată de către persoana care s-a înregistrat în platforma e-tax, conform prevederilor de la capitolul I; ulterior va fi semnată cu semnătura electronică calificată şi se va încărca pe platforma e-tax.
    (3) Dacă informaţiile din cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR sunt conforme cu realitatea, Administraţia Fondului pentru Mediu aprobă cererea. După aprobarea cererii de înregistrare, operatorul economic va primi un număr din registrul instituit. În caz contrar, Administraţia Fondului pentru Mediu va respinge motivat cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR.
    (4) Rezoluţia cererii de înregistrare în Registrul AFM-APR va fi comunicată operatorului economic prin poşta electronică, la adresa de e-mail indicată în cerere, în termen de maximum 15 zile lucrătoare de la data depunerii acesteia în platforma e-tax.
    CAP. III
    Modalitatea de completare a cererii de înregistrare prevăzute în anexa nr. 1 la procedură
    (1) În rubrica „Denumirea“ se înscriu denumirea sau numele şi prenumele operatorului economic, după caz.
    Rubrica „CUI/CIF“ se completează astfel:
    a) persoanele juridice înscriu codul de înregistrare fiscală sau codul unic de înregistrare, după caz;
    b) persoanele fizice înscriu codul numeric personal sau codul de înregistrare fiscală ori codul unic de înregistrare, după caz.

    În cazul în care operatorul economic este înregistrat ca plătitor de taxă pe valoarea adăugată nu se completează atributul RO.
    Rubricile privind domiciliul fiscal, telefonul, adresa de e-mail, adresa web se completează cu datele corespunzătoare operatorului economic, persoană juridică sau persoană fizică, după caz.

    (2) La rubrica „alternative reutilizabile durabile sau care nu conţin plastic la produsele din plastic de unică folosinţă enumerate în partea A din anexa la Ordonanţa Guvernului nr. 6/2021“ se vor completa, pentru fiecare alternativă introdusă pe piaţă în parte, denumirea şi materialul/materialele din care este confecţionată.
    La rubrica „sticle PET care conţin plastic reciclat“:
    - pentru „volum sticle PET“ se va selecta din lista predefinită categoria/categoriile în care se încadrează sticlele PET care conţin plastic reciclat introduse pe piaţă;
    – pentru „destinaţie sticle PET“ se va selecta din lista predefinită categoria/categoriile în care se încadrează sticlele PET care conţin plastic reciclat introduse pe piaţă şi, pentru fiecare categorie în parte, se vor completa industriile cărora le sunt destinate (de exemplu: industria alimentară, industria băuturilor, industria cosmetică, industria detergenţilor etc.).

    La rubrica „plastic reciclat pentru a fi încorporat în sticle PET“ se va selecta din lista predefinită ţara de provenienţă a plasticului reciclat, dacă aceasta este membră UE, sau se va completa de către operator, dacă este ţară terţă.

    (3) Rubrica referitoare la „numărul/numerele de înregistrare în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare, prevăzut la art. 24 din Regulamentul (UE) nr. 1.616/2022 al Comisiei din 15 septembrie 2022 privind materialele şi obiectele din plastic reciclat destinate să vină în contact cu produse alimentare şi de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 282/2008“ se va completa doar de către operatorii economici a căror activitate intră sub incidenţa prevederilor Regulamentului nr. 1.616/2022.
    Operatorii economici cărora nu li s-a alocat până la data completării cererii de înregistrare în Registrul AFM-APR un număr de înregistrare în Registrul Uniunii de tehnologii, reciclatori, procese de reciclare, sisteme de reciclare şi instalaţii de decontaminare vor completa numărul de înregistrare de la Ministerul Sănătăţii a notificării/cererii, conform prevederilor art. 9 alin. (1), art. 10 alin. (2), art. 17 alin. (2), respectiv art. 25 alin. (1) din Regulamentul (UE) nr. 1.616/2022.

    CAP. IV
    Condiţii de valabilitate a înregistrării în Registrul AFM-APR
    (1) Ori de câte ori termenii şi condiţiile din cererea de înregistrare sau din documentele ataşate cererii se modifică, operatorii economici sunt obligaţi să informeze AFM cu privire la aceasta, prin intermediul platformei e-tax, în termen de 20 de zile lucrătoare de la apariţia modificării, exclusiv prin completarea rubricilor corespunzătoare modificărilor intervenite. În caz contrar, operatorul economic nu va mai figura în Registrul AFM-APR. Înregistrarea modificărilor în Registrul AFM-APR va fi comunicată operatorului economic prin poşta electronică, la adresa de e-mail indicată în cerere, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data completării rubricilor corespunzătoare modificărilor intervenite.
    (2) Termenul de valabilitate a înregistrării în Registrul AFM-APR nu poate depăşi termenele de valabilitate ale documentelor care au stat la baza aprobării cererii de înregistrare.
    (3) Operatorii economici care nu mai desfăşoară activitatea/ activităţile pentru care au solicitat înregistrarea în Registrul AFM-APR sunt obligaţi să solicite la Administraţia Fondului pentru Mediu radierea din registru, în termen de 20 de zile lucrătoare de la încetarea activităţii.
    (4) Solicitarea prevăzută la alin. (3) va fi semnată cu semnătura electronică calificată şi se va încărca pe platforma e-tax, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4 la procedură.
    CAP. V
    Cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR
    (1) Cererea de înregistrare în Registrul AFM-APR se completează de către operatorii economici prevăzuţi la art. 4 alin. (8) din Ordonanţa Guvernului nr. 6/2021.
    (2) Transmiterea cererii de înregistrare în Registrul AFM-APR în format electronic se face numai după ce operatorul economic şi-a dat acordul cu privire la comunicarea datelor printr-o reţea de comunicaţii electronice.
    (3) Orice modificare a datelor ori a informaţiilor înscrise în registru în baza cererii de înregistrare prevăzute în anexa nr. 1 la procedură va fi permisă în limitele şi în condiţiile impuse de platforma e-tax.

    ANEXA 3

    la procedură
    Modelul şi conţinutul Registrului AFM-APR

┌────────────┬─────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────┐
│ │ │ │ │III. Date privind │
│ │ │ │ │înregistrarea în │
│ │ │ │ │Registrul Uniunii de │
│ │ │I. Date privind operatorul economic valorificator │II. Date privind produsele introduse pe piaţa naţională │tehnologii, reciclatori, │
│ │ │ │ │procese de reciclare, │
│ │ │ │ │sisteme de reciclare şi │
│ │ │ │ │instalaţii de │
│ │ │ │ │decontaminare │
│Nr. │Data ├─────────┬───┬────────────────┬───┬─────────────┬───┬──────────┬───────┬──────┬──────┼─────────────┬──────────────────────────────────────────┬──────────────┼────────────┬────────────┤
│înregistrare│înregistrării│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │Alternative │Sticle PET care conţin plastic reciclat │ │ │ │
│în Registrul│în Registrul │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │reutilizabile│ │ │ │ │
│AFM-APR │AFM-APR │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │durabile sau ├────────────────────┬─────────────────────┤ │ │Numărul de │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │care nu │Volum sticle PET │Destinaţie sticle PET│Plastic │Numărul/ │înregistrare│
│ │ │ │CUI│Numele şi │ │Numele şi │ │ │ │Adresă│ │conţin │ │ │reciclat │Numerele de │de la │
│ │ │Denumirea│/ │prenumele │CNP│prenumele │CNP│Domiciliul│Telefon│de │Adresă│plastic ├─────┬────────┬─────┼──────────┬──────────┤pentru a fi │înregistrare│Ministerul │
│ │ │ │CIF│reprezentantului│ │persoanei │ │fiscal │ │e-mail│web │(denumirea │ │ │ │destinate │care nu │încorporat în │în Registrul│Sănătăţii a │
│ │ │ │ │legal │ │împuternicite│ │ │ │ │ │produsului şi│ │între 1 │peste│să vină în│vin în │sticle PET │Uniunii │notificării/│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │materialul/ │sub 1│şi 3 │3 │contact cu│contact cu│(provenienţă):│ │cererii │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │materialele │litru│litri │litri│produse │produse │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │din care este│ │inclusiv│ │alimentare│alimentare│ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │confecţionat)│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
├────────────┼─────────────┼─────────┼───┼────────────────┼───┼─────────────┼───┼──────────┼───────┼──────┼──────┼─────────────┼─────┼────────┼─────┼──────────┼──────────┼──────────────┼────────────┼────────────┤
└────────────┴─────────────┴─────────┴───┴────────────────┴───┴─────────────┴───┴──────────┴───────┴──────┴──────┴─────────────┴─────┴────────┴─────┴──────────┴──────────┴──────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 4

    la procedură
    CERERE DE RADIERE
    Prin prezenta, subsemnatul, ..................., deţinător al CNP .................., în calitate de reprezentant legal/ împuternicit al operatorului economic ................., CUI .........., solicit radierea din Registrul AFM-APR pentru operatorul economic:
    Denumirea: ........................
    CUI/CIF: ......................
    Domiciliul fiscal: ...............
    Telefon: ...............
    Adresa de e-mail: .....................
    Adresa web: ................

    Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declaraţii, declar că operatorul economic mai sus menţionat nu mai desfăşoară activitatea/activităţile pentru care a solicitat înregistrarea în Registrul AFM-APR, începând cu data de ............................ .
    Declar pe propria răspundere că nu am alterat conţinutul prezentului document, atest corectitudinea datelor prin semnarea electronică a acestui fişier, folosind certificatul calificat valabil la data cererii, eliberat pe numele meu de către un prestator de servicii de încredere calificat.
    Data: .......................

    ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016