Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANTA DE URGENTA nr. 65 din 13 septembrie 2006  privind unele masuri de sprijin financiar care se acorda producatorilor agricoli pentru infiintarea culturilor din toamna anului 2006    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDONANTA DE URGENTA nr. 65 din 13 septembrie 2006 privind unele masuri de sprijin financiar care se acorda producatorilor agricoli pentru infiintarea culturilor din toamna anului 2006

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 781 din 14 septembrie 2006

Având în vedere situaţia extraordinarã creatã de perioada scurtã de timp rãmasã pentru desfãşurarea campaniei agricole de toamnã, cu încadrarea în perioada optimã de însãmânţare şi necesitatea achiziţionãrii de produse pentru asigurarea respectãrii tehnologiilor de culturã şi realizarea de producţii agricole eficiente, se impune luarea unor mãsuri de sprijinire a producãtorilor agricoli.
Întrucât achiziţionarea de seminţe, îngrãşãminte şi pesticide necesare înfiinţãrii culturilor de toamnã implicã un nivel ridicat al cheltuielilor pe hectar, este necesar a se acorda un sprijin financiar în bonuri valorice, de 150 lei/ha, pentru achiziţia, de cãtre producãtorii agricoli, de seminţe, îngrãşãminte şi pesticide.
Deoarece timpul necesar pentru desfãşurarea campaniei de toamnã nu permite promovarea şi adoptarea reglementãrii sub formã de lege,
în temeiul art. 115 alin. (4) din Constituţia României, republicatã,

Guvernul României adoptã prezenta ordonanţã de urgenţã.

ART. 1
Se acordã un sprijin financiar în valoare de 150 lei/ha producãtorilor agricoli care înfiinţeazã culturi în toamna anului 2006, pentru achiziţia de seminţe şi/sau îngrãşãminte şi/sau pesticide.
ART. 2
Suma aferentã acordãrii sprijinului financiar potrivit prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţã se asigurã de la bugetul de stat, din prevederile bugetare aprobate Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale în cadrul programului "Dezvoltarea durabilã a sectorului vegetal, a sectorului zootehnic şi piscicol, precum şi alte programe pe care Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale trebuie sã le punã în aplicare", pe anii 2006 şi 2007.
ART. 3
Beneficiarii sprijinului financiar prevãzut la art. 1 sunt producãtorii agricoli, persoane fizice şi/sau juridice care deţin sau exploateazã terenuri arabile în calitate de proprietari, arendaşi, concesionari, asociaţi în participaţiune, societãţi agricole constituite în baza <>Legii nr. 36/1991 privind societãţile agricole şi alte forme de asociere în agriculturã, societãţi comerciale cu profil agricol constituite în baza <>Legii nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, cooperativele agricole constituite în baza <>Legii cooperaţiei agricole nr. 566/2004 , cu modificãrile ulterioare, unitãţi de învãţãmânt agricol şi/sau silvic, institute şi staţiuni de cercetare şi producţie agricolã, societãţi naţionale, unitãţi de cult şi penitenciare, sunt înregistraţi în Registrul agricol/Registrul fermelor/alte evidenţe funciare şi înfiinţeazã culturi în toamna anului 2006.
ART. 4
(1) Sprijinul financiar acordat producãtorilor agricoli se face prin atribuirea gratuitã de bonuri valorice nominale, al cãror model este prevãzut în anexa nr. 1.
(2) Termenul limitã de utilizare a bonurilor valorice pentru achiziţia de seminţe şi/sau îngrãşãminte şi/sau pesticide este 1 decembrie 2006.
ART. 5
(1) Sprijinul financiar în valoare de 150 lei/ha se acordã beneficiarilor prevãzuţi la art. 3, proporţional cu suprafaţa de teren pe care se înfiinţeazã culturi agricole în toamna anului 2006, pe baza cererii-tip al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 2.
(2) Cererile-tip ale solicitanţilor sprijinului financiar se depun la centrele locale ale sucursalelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, denumitã în continuare Agenţie.
(3) Cererile se înregistreazã de reprezentanţii centrelor locale ale sucursalelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei, denumite în continuare centre locale, în Registrul special de evidenţã a beneficiarilor de sprijin financiar pentru înfiinţarea culturilor din toamna anului 2006, însoţite de urmãtoarele documente:
a) copie de pe buletinul sau cartea de identitate, pentru persoanele fizice, sau copie de pe certificatul de înmatriculare şi certificatul de înregistrare, pentru persoanele juridice;
b) copie de pe actul de proprietate şi/sau concesionare şi/sau arendare şi/sau alte acte doveditoare ale dreptului de folosinţã şi/sau proprietãţi asupra suprafeţei de teren pe care se înfiinţeazã culturi în toamna anului 2006, dupã caz.
(4) Producãtorii agricoli pot beneficia o singurã datã de sprijinul financiar, prin acordarea de bonuri valorice a cãror valoare însumatã nu poate depãşi 150 lei/ha.
(5) Termenul limitã de depunere a cererilor pentru acordarea sprijinului financiar în valoare de 150 lei/ha este 1 noiembrie 2006.
ART. 6
(1) Reprezentanţii centrelor locale întocmesc Lista producãtorilor agricoli care solicitã sprijin financiar, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
(2) În situaţia în care un producãtor agricol înfiinţeazã culturi în toamna anului 2006, ale cãror suprafeţe sunt situate în mai multe unitãţi administrativ-teritoriale, acesta formuleazã cerere în fiecare centru local unde este situat terenul.
(3) Lista producãtorilor agricoli care solicitã sprijin financiar se afişeazã la sediul centrelor locale, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data depunerii cererilor pentru solicitarea sprijinului financiar.
(4) Producãtorii agricoli, beneficiari ai sprijinului financiar, care au fost omişi din lista producãtorilor care au solicitat sprijin financiar în valoare de 150 lei/ha sau cãrora li s-a stabilit o sumã mai micã decât cea cuvenitã pot depune contestaţii la sediul centrelor locale, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data afişãrii listei.
(5) Reprezentanţii împuterniciţi din cadrul sucursalelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei soluţioneazã contestaţiile în termen de 5 zile lucrãtoare de la data depunerii acestora şi dispun, dupã caz, întocmirea listelor suplimentare.
ART. 7
În termen de 5 zile de la data afişãrii, listele şi listele suplimentare cuprinzând producãtorii agricoli care solicitã sprijin financiar pentru suprafeţe pe care se înfiinţeazã culturi agricole în toamna anului 2006 se înainteazã sucursalelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei, pentru validare în vederea acordãrii sprijinului financiar.
ART. 8
(1) Bonurile valorice se achiziţioneazã de cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publicã, a contractelor de concesiune de lucrãri publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 337/2006 .
(2) Fondurile necesare tipãririi bonurilor valorice, precum şi a formularelor specifice se asigurã de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(3) Sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei preiau bonurile valorice, pe bazã de proces-verbal, de la furnizorul acestora.
ART. 9
Bonurile valorice tipãrite conform prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 20/2006 privind sprijinul direct al statului acordat producãtorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 264/2006 , şi nedistribuite, existente în stoc la Agenţie, se pot folosi pentru acordarea sprijinului financiar, potrivit prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţã.
ART. 10
Bonurile valorice se completeazã de cãtre reprezentanţii centrelor locale, în prezenţa beneficiarului, şi se elibereazã pe baza listelor aprobate de directorul sucursalei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, a Agenţiei.
ART. 11
(1) Operatorii economici care comercializeazã seminţe pentru însãmânţare şi/sau îngrãşãminte şi/sau pesticide şi care primesc bonuri valorice vor emite facturi fiscale cu menţiunea "Cu plata pe bazã de bonuri valorice pentru producãtorii agricoli", incluzând şi taxa pe valoarea adãugatã, şi le vor completa cu datele de identificare a bonului.
(2) În cazul în care valoarea facturii fiscale este mai mare decât valoarea bonului/bonurilor valoric/valorice, diferenţa va fi suportatã de producãtorii agricoli, iar pe facturã se va face menţiunea "Suma de ...lei, cu plata pe bazã de bonuri valorice pentru producãtorii agricoli, iar diferenţa de ...lei, cu plata de cãtre cumpãrãtor".
(3) Operatorii economici prevãzuţi la alin. (1) depun la sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei, pe a cãror razã teritorialã sunt înregistraţi beneficiarii prevãzuţi la art. 3, "Centralizatorul facturilor emise în baza bonurilor valorice", întocmit conform modelului prevãzut în anexa nr. 4, împreunã cu copia exemplarului 3 al facturilor fiscale emise şi bonurile valorice originale menţionate în facturile emise.
(4) Reprezentanţii împuterniciţi ai sucursalelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei au obligaţia de a verifica autenticitatea bonurilor valorice aferente facturilor.
(5) Pe baza documentaţiei depuse de operatorii economici, sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei întocmesc urmãtoarele situaţii:
a) Centralizatorul sumelor solicitate de furnizorii de produse, conform modelului prevãzut în anexa nr. 5;
b) Situaţia centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, conform modelului prevãzut în anexa nr. 6, pe care o transmit Agenţiei.
(6) În baza situaţiei centralizatoare prevãzute la alin. (5) lit. b), Agenţia întocmeşte Situaţia centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, conform modelului prevãzut în anexa nr. 7, pe care o transmite Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(7) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în baza Situaţiei centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 8, solicitã Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare.
(8) Dupã aprobarea de cãtre Ministerul Finanţelor Publice a deschiderii creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alimenteazã conturile Agenţiei cu sumele necesare decontãrii facturilor emise de furnizorii de produse.
(9) Agenţia vireazã sumele solicitate de operatorii economici, conform Situaţiei centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, prevãzutã la alin. (5) lit. b).
(10) Sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei au obligaţia sã pãstreze timp de minimum 5 ani facturile decontate, bonurile valorice aferente acestora, precum şi matca rãmasã dupã distribuirea bonurilor valorice.
ART. 12
(1) Beneficiarii bonurilor valorice şi furnizorii de produse care primesc bonuri valorice pentru decontare au obligaţia de a le pãstra în stare perfectã; bonurile valorice deteriorate sau a cãror autenticitate nu poate fi doveditã nu sunt valabile şi nu pot fi plãtite.
(2) Beneficiarii bonurilor valorice şi furnizorii de produse care primesc bonuri valorice, prin preluarea acestora, devin responsabili de pãstrarea lor, asumându-şi toate riscurile din culpa proprie.
(3) Bonurile valorice neutilizate pânã la data prevãzutã la art. 4 alin. (2) îşi pierd valabilitatea, devenind nule de drept.
ART. 13
(1) Reprezentanţii centrelor locale verificã suprafeţele înfiinţate în toamna anului 2006 pentru care s-a acordat sprijinul financiar, conform celor declarate în cererea întocmitã de beneficiar, şi întocmesc pânã la data de 10 aprilie 2007, în prezenţa beneficiarului, "Procesul-verbal de recepţie şi restituire", al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 9.
(2) Procesele-verbale de recepţie şi restituire se înregistreazã în Registrul special de evidenţã prevãzut la art. 5 alin. (3).
(3) În baza proceselor-verbale de recepţie şi restituire, reprezentanţii centrelor locale întocmesc şi transmit sucursalei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, a Agenţiei "Centralizatorul justificativ al sumelor acordate ca sprijin direct sub formã de bonuri valorice", al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 10.
ART. 14
Sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale Agenţiei, primesc spre decontare bonurile valorice utilizate la achiziţia de seminţe şi/sau îngrãşãminte şi/sau pesticide, pânã la data de 15 februarie 2007.
ART. 15
(1) Urmãtoarele fapte constituie contravenţii şi se sancţioneazã dupã cum urmeazã:
a) înstrãinarea, deteriorarea sau pierderea Registrului special de evidenţã a beneficiarilor de sprijin financiar pentru înfiinţarea culturilor din toamna anului 2006, cu amendã de la 10.000 lei la 30.000 lei;
b) încasarea în mod necuvenit a sumelor de la bugetul de stat, prin înscrierea sau atestarea de date ori de situaţii nereale pe documentele de decontare, cu amendã de la 10.000 lei la 30.000 lei, precum şi cu obligarea la restituirea sumelor încasate nejustificat, aplicându-se dispoziţiile privind dobânzile şi penalitãţile prevãzute de legislaţia fiscalã.
(2) Contravenţiile prevãzute la alin. (1) se aplicã şi persoanelor juridice.
(3) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevãzute la alin. (1) se fac de cãtre persoane împuternicite de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
ART. 16
(1) Dispoziţiile art. 15 referitoare la contravenţii se completeazã cu prevederile <>Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 180/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Contravenienţii pot achita, pe loc sau în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, dupã caz, de la data comunicãrii acestuia, jumãtate din minimul amenzilor prevãzute la art. 15, agentul constatator fãcând menţiune despre aceastã posibilitate în procesul-verbal.
ART. 17
Persoanele împuternicite de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale verificã permanent modul de acordare şi utilizare a sumelor alocate potrivit prezentei ordonanţe de urgenţã.
ART. 18
Anexele nr. 1-10 fac parte integrantã din prezenta ordonanţã de urgenţã.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii,
pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Flutur

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 13 septembrie 2006.
Nr. 65.


ANEXA 1

NOTA(CTCE)
----------
Model - BONURI VALORICE - se gasesc in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 781 din 14 septembrie 2006, la pagina 4.(a se vedea imaginea asociata)


ANEXA 2

CERERE-TIP
(model)


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Comuna (oraşul, municipiul) ........ Avizat. │
│Judeţul ............... Reprezentantul centrului local al│
│ Sucursalei judeţene a Agenţiei de│
│ Plãţi şi Intervenţie pentru │
│ Agriculturã, │
│ │
│ ....................... │
│ (semnãtura şi ştampila) │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Nr. de înregistrare ....... din ....... │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



CERERE
pentru acordarea sprijinului financiar pentru însãmânţarea
de culturi agricole în toamna anului 2006


Domnul/Doamna .........., domiciliat/domiciliatã în localitatea ........,
str. ......... nr. ..., judeţul ......., B.I./C.I. seria ..... nr. .....,
eliberat/eliberatã la data de ......... de ......., CNP ............,
Societatea Comercialã/Societatea Agricolã ..........., cu sediul în
localitatea ........., str. ...... nr. ..., tel./fax ......., cod fiscal
......, CUI ........, reprezentatã prin domnul/doamna ......., în calitate
de ......,
în baza actelor doveditoare anexate la prezenta cerere, solicit acordarea
sprijinului financiar pentru însãmânţarea în toamna anului 2006 a suprafeţei
de ....... ha, dupã cum urmeazã:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sprijinul financiar Totalul sprijinului financiar
Cultura Suprafaţa pe suprafaţã ce se acordã prin bon valoric
- ha - - lei/ha - - lei/ha -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 (2x1)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
150
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
150
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
150
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL: x x
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Declar pe propria rãspundere cã în toamna anului 2006 înfiinţez culturi
agricole în suprafaţã de ... ha, iar documentele anexate corespund din punct
de vedere legal pentru acordarea sprijinului conform Ordonanţei de urgenţã a
Guvernului nr. 65/2006.
Anexez documentele care atestã legalitatea acordãrii sprijinului financiar.
Mã oblig sã particip la recepţionarea lucrãrilor şi sã restitui sumele
aferente bonurilor valorice primite, în condiţiile în care nu realizez
suprafaţa cultivatã pentru care am solicitat sprijin direct.


Solicitant,
..................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 3


Comuna (oraşul, municipiul) ....................
Judeţul ........................................
Nr. de înregistrare ......... din ..............
Vizat
Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã .........
(numele, prenumele şi semnãtura)..............

LISTA
producãtorilor agricoli care solicitã sprijin financiar

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Suprafaţa totalã Suma totalã
Nr. Producãtorul agricol pentru care aprobatã
crt. se solicitã sprijinul (lei)
(ha)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Reprezentantul teritorial al Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
..................................................



ANEXA 4


Operatorul economic (denumirea, adresa, sediul, codul fiscal)
Banca Comercialã ...............................
Nr. ........... data (ziua, luna, anul) ........


CENTRALIZATORUL
facturilor emise în baza bonurilor valorice

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Nr. şi data Valoarea facturii Din care, pentru:
crt. facturii achitate cu bonuri ─────────────────────────────────────────
valorice Seminţe Îngrãşãminte Pesticide
(lei) (lei) (lei) (lei)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
...
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Conducãtorul unitãţii,
..........................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 5


Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã a Judeţului .............
Nr. ........../.............

CENTRALIZATORUL
sumelor solicitate de furnizorii de produse

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Suma solicitata Din care, pentru:
crt. Furnizorul conform bonurilor ─────────────────────────────────────────
valorice Seminţe Îngrãşãminte Pesticide
(lei) (lei) (lei) (lei)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
...
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Directorul Sucursalei Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
........................................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 6


Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã a Judeţului ...........
Nr. .........../.............


SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Nr. cont Suma solicitatã conform
crt. Furnizorul trezorerie/banca/CUI bonurilor valorice
(lei)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
...
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: X
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Directorul Sucursalei Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
........................................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 7


Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
Nr. ......../..............

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Judeţul Suma solicitatã conform
crt. bonurilor valorice (lei)
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0. 1 2
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
... x
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Directorul general al Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
.....................................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 8



MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR
ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

Se aprobã.
Ordonator principal de credite,
...............................


SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Judeţul Suma solicitatã conform
crt. bonurilor valorice (lei)
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0. 1 2
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
... x
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Directorul Direcţiei buget-finanţe,
....................................
(semnãtura şi ştampila)



ANEXA 9


Comuna ..........................
Judeţul .........................
Nr. ............ din ............


PROCES-VERBAL
de recepţie şi restituire

Beneficiarul sprijinului financiar de ........ lei/ha pentru suprafeţele
însãmânţate în toamna anului 2006,
domnul (doamna)/Societatea Comercialã/Societatea Agricolã ........, cu
domiciliul/sediul în localitatea ........, str. ....... nr. ...., judeţul
......, posesor/posesoare al/a B.I./C.I. seria ..... nr. ......, CNP/CUI
......., împreunã cu domnul (doamna) ........, reprezentând sucursala
Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã a Judeţului .......,
am constatat urmãtoarele:
Beneficiarul sprijinului financiar s-a angajat prin Cererea nr. ........
din ...... 2006 sã însãmânţeze urmãtoarele culturi:

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Suprafaţa Suprafaţa Suma primitã Suma Suma
Cultura din cerere realizatã (bon valoric) justificatã de restituit*)
- ha - - ha - - lei - - lei - - lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5=3-4
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


*) Sumele de restituit se vireazã în contul nr. ...., pânã la data de ... .

Reprezentantul Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
..................................
(semnãtura şi ştampila)

Beneficiarul sprijinului,
...........................


ANEXA 10


Centrul local al sucursalei ...........
Judeţul ...............................
Nr. ............ din ........ 2006

CENTRALIZATOR
justificativ al sumelor acordate ca sprijin direct
sub formã de bonuri valorice

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Suma
Numãrul Suprafaţa acordatã Suma Suma de
Nr. Beneficiarul Cultura procesului- recep- sub formã justifi- restituit
crt. sprijinului verbal ţionatã de bon cata
direct de recepţie - ha - valoric - lei - - lei -
- lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5 6 7=5-6
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Reprezentantul Agenţiei de Plãţi
şi Intervenţie pentru Agriculturã,
..................................
(numele şi prenumele)

...........................
(semnãtura şi ştampila)


------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016