Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANTA DE URGENTA nr. 139 din 17 octombrie 2002  privind desfiintarea Societatii Nationale Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDONANTA DE URGENTA nr. 139 din 17 octombrie 2002 privind desfiintarea Societatii Nationale "Cai de Rasa" - S.A. si preluarea patrimoniului acesteia de catre Regia Nationala a Padurilor

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 786 din 29 octombrie 2002

În temeiul art. 114 alin. (4) din Constituţie,

Guvernul României adopta prezenta ordonanta de urgenta.

ART. 1
Regia Nationala a Pãdurilor preia patrimoniul Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A., care se desfiinţeazã.
ART. 2
(1) Bunurile proprietate publica a statului, prevãzute în anexa nr. 1, şi bunurile proprietate privatã a statului, prevãzute în anexa nr. 2, trec pe baza de protocol de predare-preluare, încheiat în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenta, în administrarea Regiei Naţionale a Pãdurilor.
(2) Bunurile din domeniul privat al statului, prevãzute în anexa nr. 3, trec în domeniul public al statului şi în administrarea Regiei Naţionale a Pãdurilor, pe baza de protocol de predare-preluare, încheiat în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenta.
ART. 3
(1) Se aproba trecerea fondului funciar aflat în exploatarea Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A. din proprietatea privatã a statului şi din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului în proprietatea publica a statului.
(2) Întregul fond funciar din domeniul public al statului, respectiv fondul funciar prevãzut la alin. (1) şi fondul funciar aflat deja în domeniul public al statului, aflat în exploatarea Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A. şi evidenţiat în anexa nr. 4, trece din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului în administrarea Regiei Naţionale a Pãdurilor.
ART. 4
(1) În structura organizatoricã a Regiei Naţionale a Pãdurilor se înfiinţeazã Direcţia de creştere, exploatare şi ameliorare a cabalinelor, condusã de un director, având ca scop: coordonarea şi implementarea programului naţional de ameliorare genetica a cabalinelor; conservarea patrimoniului genetic naţional, constituit din totalitatea populatiilor de cabaline cu valoare genetica ridicatã; creşterea, ameliorarea, calificarea şi perfecţionarea efectivelor de cabaline în rasa pura, în cadrul hergheliilor care sunt ferme de elita, precum şi alte activitãţi specifice.
(2) Direcţia de creştere, exploatare şi ameliorare a cabalinelor prevãzutã la alin. (1) coordoneazã activitatea subunitatilor prevãzute în anexa nr. 5, reorganizate la nivel de secţie.
ART. 5
Componenta şi atribuţiile Comisiei naţionale de clasare şi evaluare a cabalinelor se aproba prin ordin al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenta.
ART. 6
(1) Cheltuielile pentru întreţinerea unui numãr maxim de 2.060 capete cabaline, care sunt proprietate publica a statului, patrimoniu genetic naţional, format din 110 capete armasari pepinieri, 650 capete iepe-mama şi 1.300 capete armasari de monta publica, precum şi cheltuielile pentru trecerea la turma de baza a cabalinelor necesare pentru improspatarea acesteia se finanţeazã de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor.
(2) Celelalte activitãţi, precum şi cheltuielile pentru întreţinerea şi repararea manejurilor, grajdurilor şi hipodromurilor se suporta din veniturile proprii ale Regiei Naţionale a Pãdurilor.
(3) Preţurile pentru cabalinele trecute la turma de baza se stabilesc prin ordin al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pãdurilor, iar normele de cheltuieli finanţate de la bugetul de stat se aproba de Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor, cu avizul Ministerului Finanţelor Publice.
(4) Cheltuielile finanţate de la bugetul de stat pentru întreţinerea patrimoniului genetic naţional de cabaline reprezintã norme de cheltuieli şi cuprind totalitatea cheltuielilor pentru producerea, menţinerea şi îmbunãtãţirea calitãţii fondului genetic - salariile ingrijitorilor de baza şi auxiliari, C.A.S., cheltuielile pentru furaje, materiale şi obiecte de inventar, serviciile prestate de terţi, cheltuielile indirecte, precum şi o cota de 15% din cheltuielile generale ale Direcţiei de creştere, exploatare şi ameliorare a cabalinelor. Normele de cheltuieli se actualizeazã anual în funcţie de rata de inflaţie a anului precedent.
ART. 7
Bugetul de venituri şi cheltuieli al Regiei Naţionale a Pãdurilor pe anul 2002 va fi rectificat corespunzãtor prin hotãrâre a Guvernului.
ART. 8
(1) Drepturile şi obligaţiile Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A. se preiau de cãtre Regia Nationala a Pãdurilor, inclusiv datoriile restante fata de bugetul statului, bugetul asigurãrilor sociale, bugetele fondurilor speciale şi bugetele locale, dupã caz.
(2) Regia Nationala a Pãdurilor se substituie Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A. în toate litigiile în curs în care aceasta are calitatea de parte.
ART. 9
Personalul Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" S.A. va fi preluat de Regia Nationala a Pãdurilor şi este considerat transferat în interesul serviciului, pastrandu-şi drepturile salariale avute pana la încheierea noului contract colectiv de munca.
ART. 10
Anexele nr. 1-5 fac parte integrantã din prezenta ordonanta de urgenta.
ART. 11
Alineatul 2 al articolului 11 din <>Legea nr. 26/1996 - Codul silvic, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 93 din 8 mai 1996, se modifica şi va avea urmãtorul cuprins:
"Regia Nationala a Pãdurilor exercita şi atribuţii de servicii publice cu specific silvic şi de autoritate hipica nationala."
ART. 12
La articolul 12 din <>Legea nr. 26/1996 , dupã litera c) se introduce litera c^1) cu urmãtorul cuprins:
"c^1) vânzãrile de cabaline la intern şi extern, vânzãrile de produse agricole excedentare, precum şi alte activitãţi şi servicii;".
ART. 13
Articolul 3 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 173/2001 privind reorganizarea Regiei Naţionale a Pãdurilor, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 49 din 29 ianuarie 2001, se modifica şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 3. - Regia Nationala a Pãdurilor are ca obiect de activitate:
a) aplicarea strategiei naţionale în domeniul silviculturii şi apãrarea, conservarea şi dezvoltarea durabila a fondului forestier proprietate publica a statului, pe care îl administreazã, precum şi gospodãrirea şi valorificarea vânatului, a pestelui din apele de munte şi a celorlalte produse specifice fondului forestier, potrivit reglementãrilor legale, în condiţii de eficienta economicã;
b) coordonarea şi implementarea programului naţional de ameliorare genetica a cabalinelor; conservarea patrimoniului genetic naţional, constituit din totalitatea populatiilor de cabaline cu valoare genetica ridicatã; creşterea, ameliorarea, calificarea şi perfecţionarea efectivelor de cabaline în rasa pura."
ART. 14
La capitolul II "Scopul şi obiectul de activitate" din anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 173/2001 privind reorganizarea Regiei Naţionale a Pãdurilor se introduce articolul 5^1 care va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5^1. - În domeniul creşterii, exploatãrii şi ameliorãrii cabalinelor Regia Nationala a Pãdurilor are ca obiect de activitate:
a) organizarea şi coordonarea activitãţii de reproducţie, creştere şi sanitare-veterinare, în vederea realizãrii efectivelor pe rase, conform programului stabilit, în secţiile proprii;
b) stabilirea, în raport cu cerinţele crescatorilor, a profilului secţiilor sale, pe termen scurt, mediu şi lung, mentinand rasele de importanta ca depozite de gene;
c) organizarea şi desfãşurarea activitãţilor de cercetare ştiinţificã în colaborare cu celelalte unitãţi din domeniul cercetãrii zootehnice;
d) realizarea în fiecare an a probelor de calificare, a lucrãrilor de bonitare şi clasare a întregului efectiv de cabaline proprietate a sa, precum şi a cãilor de rasa proprietate particularã, contra cost;
e) coordonarea miscarilor de reproducatori şi a altor categorii de cabaline între secţii;
f) ţinerea registrelor genealogice pentru toate efectivele de cai de rasa din ţara, culegerea şi sistematizarea informaţiilor privind identificarea, înmatricularea, autorizarea la reproducţie, activitatea de reproducţie, miscarile reproducatorilor între herghelii;
g) publicarea cãrţilor crescatoriei naţionale - Stud-Book -, pe fiecare rasa, pentru toate efectivele existente în ţara;
h) organizarea activitãţii de ameliorare a efectivelor de cabaline din marea creştere;
i) organizarea bazei materiale pentru realizarea programelor economice, de cercetare şi sport pentru secţiile sale privind materialul de reproducţie, medicamentele, vaccinurile, precum şi a propunerilor de investiţii;
j) participarea la organismele internaţionale şi realizarea operaţiunilor de cooperare economicã internationala în domeniul sau de activitate;
k) atestarea şi omologarea performantelor, originii şi a apartenentei de rasa, eliberarea de documente care sa ateste aceste însuşiri, recunoscute în ţara şi în strãinãtate, pentru toate efectivele de cai de rasa;
l) organizarea dresajului, a antrenamentului şi testarea cabalinelor prin curse cu public, pe hipodromurile proprii şi pe alte hipodromuri din ţara şi din strãinãtate, elaborarea regulamentelor de curse, precum şi organizarea de activitãţi sportive şi de investiţii în sportul hipic;
m) cultivarea în cele mai bune condiţii a terenurilor arabile, îmbunãtãţirea pajiştilor, exploatarea pasunilor împãdurite şi a terenurilor cu vegetaţie forestierã, în vederea obţinerii tuturor cantitãţilor de furaje necesare secţiilor sale şi a altor produse destinate vânzãrii;
n) comercializarea cabalinelor obţinute, stabilind, în urma lucrãrilor de clasare, destinaţia acestora pe categorii, pentru intern şi extern;
o) comerţ exterior, import-export, valorificarea produselor importate, cooperarea privind caii de rasa, inclusiv prin sistem barter;
p) închirierea de cabaline, schimburi de cabaline de reproducţie, precum şi cumpãrãri de cabaline din ţara şi din strãinãtate, cu respectarea legislaţiei în vigoare;
q) asocierea şi colaborarea cu agenţi economici din ţara şi din strãinãtate pentru promovarea obiectului sau de activitate;
r) organizarea şi participarea la concursuri, expoziţii şi altele asemenea, în ţara şi în strãinãtate;
s) prestãri de servicii de echitatie, turism ecvestru, transport hipo, transport auto, agrement şi altele asemenea;
t) colectarea şi reconditionarea cabalinelor din marea creştere, în vederea valorificãrii lor la export pentru carne;
u) organizarea altor activitãţi şi servicii din domeniul creşterii şi exploatãrii cabalinelor, pentru valorificarea unor oportunitati profitabile."
ART. 15
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenta se abroga:
a) nr. crt. 3 din anexa nr. 4 la <>Legea nr. 268/2001 privind privatizarea societãţilor comerciale ce deţin în administrare terenuri proprietate publica şi privatã a statului cu destinaţie agricolã şi înfiinţarea Agenţiei Domeniilor Statului, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 299 din 7 iunie 2001, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
b) <>Hotãrârea Guvernului nr. 637/1998 privind înfiinţarea Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome "Cai de Rasa", publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 376 din 1 octombrie 1998, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
c) punctul 2 din anexa nr. 2 "Unitãţile care funcţioneazã sub autoritatea Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor" la <>Hotãrârea Guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 273 din 23 aprilie 2002, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
d) orice alte dispoziţii contrare.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:


──────────────
p. Ministrul agriculturii,
alimentaţiei şi pãdurilor,
Petre Daea,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

p. Ministrul muncii
şi solidaritãţii sociale,
Petre Ciotlos,
secretar de stat

Bucureşti, 17 octombrie 2002.
Nr. 139.

ANEXA 1

BUNURILE
proprietate publica a statului aflate în administrarea
Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A.
la data de 31 august 2002

● Cabaline de reproducţie = 1.939 capete, din care:
- armasari pepinieri = 100 capete;
- iepe-mama = 633 capete;
- armasari de monta publica = 1.206 capete.

ANEXA 2

BUNURILE
proprietate privatã a statului aflate în administrarea
Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A.
la data de 31 august 2002

1. Cabaline în diferite structuri de creştere = 420 capete
2. Grajduri = 80 bucãţi
3. Construcţii cu destinaţie de sediu = 17 bucãţi.





ANEXA 3

BUNURILE
din proprietatea privatã a statului, aflate în administrarea Societãţii
Naţionale "Cai de Rasa" - S.A., care trec în proprietatea publica a
statului şi în administrarea Regiei Naţionale a Pãdurilor
┌──┬─────────────┬────┬──────────────┬─────────────────────────────┬───────────┐
│ │ │To- │ Armasari │ Iepe-mama │Armasari │Hipo │Mane-│
│ │ │tal │ pepinieri│ │de monta │dro- │juri │
│Nr│ Unitatea │graj│ │ │ publica │muri │nr.de│
│c │ │duri├─────┬────────┼─────┬────────┼─────┬────────┤nr.de│inven│
│r │ │ │graj-│nr. de │graj-│nr. de │graj-│Nr. de │inven│tar │
│t │ │ │duri │inventar│duri │inventar│duri │inventar│tar │ │
├──┼─────────────┼────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────┤
│1.│Depozitul │2 │ - │ - │ - │ - │ 2 │1.001; │ - │ - │
│ │de armasari │ │ │ │ │ │ │1.002 │ │ │
│ │Arad │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│2.│Herghelia │4 │ 1 │1.002 │ 2 │1.008; │ 1 │1.001 │ - │ - │
│ │Balc │ │ │ │ │1.037 │ │ │ │ │
│3.│Herghelia │5 │ 1 │1.025 │ 2 │1.026; │ 2 │1.001; │ - │ - │
│ │Beclean │ │ │ │ │1.027 │ │1.007 │ │ │
│4.│Herghelia │6 │ 1 │ 102 │ 3 │103; │ 2 │101; 108│ - │1/128│
│ │Cislau │ │ │ │ │106; │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │109 │ │ │ │ │
│5.│Herghelia │4 │ 1 │1.001 │ 2 │1.002; │ 1 │1.024 │ - │ - │
│ │Dor Marunt │ │ │ │ │1.003 │ │ │ │ │
│6.│Depozitul │5 │ - │- │ - │- │ 5 │1.027; │ - │1/ │
│ │de armasari │ │ │ │ │ │ │1.028; │ │1.024│
│ │Dumbrava │ │ │ │ │ │ │1.029; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │1.030; │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │1.031 │ │ │
│7.│Herghelia │5 │ 1 │1.008 │ 2 │1.002; │ 2 │1.001; │ - │1/ │
│ │Izvin │ │ │ │ │1.004 │ │1.003 │ │2.039│
│8.│Herghelia │5 │ 1 │1 │ 2 │10; 11 │ 2 │2; 6 │ - │1/ │
│ │Jegalia │ │ │ │ │ │ │ │ │1.014│
│9.│Herghelia │4 │ 1 │1.143 │ 2 │1.140; │ 1 │1.138 │ - │- │
│ │Lucina │ │ │ │ │1.141 │ │ │ │ │
│10│Herghelia │5 │ 1 │1.020 │ 3 │1.015; │ 1 │1.022 │1/ │- │
│ │Mangalia │ │ │ │ │1.016; │ │ │1.176│ │
│ │ │ │ │ │ │1.017 │ │ │ │ │
│11│Herghelia │4 │ 1 │102 │ 1 │100 │ 2 │126; │1/218│1/130│
│ │Radauti │ │ │ │ │ │ │127 │ │ │
│12│Depozitul │3 │ - │- │ - │- │ 3 │1.068; │ - │ - │
│ │de armasari │ │ │ │ │ │ │1.112; │ │ │
│ │Ramnicelu │ │ │ │ │ │ │1.113 │ │ │
│13│Herghelia │6 │ 1 │1.011 │ 3 │ 1.010; │ 2 │1.029/1;│ - │ - │
│ │Rusetu │ │ │ │ │ 1.031; │ │1.007 │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ 1.032 │ │ │ │ │
│14│Herghelia │4 │ 1 │1.017 │ 2 │ 1.015; │ 1 │1.010 │1/ │1/ │
│ │Sambata │ │ │ │ │ 1.016 │ │ │2.028│1.064│
│ │de Jos │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│15│Herghelia │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Slatina │3 │ 1 │1.010 │ 1 │ 1.006 │ 1.│1.007 │- │- │
│16│Depozitul │3 │ - │- │ - │ - │ 3 │1.001; │- │- │
│ │de armasari │ │ │ │ │ │ │1.002; │ │ │
│ │Targu Mures │ │ │ │ │ │ │1.003 │ │ │
│17│Herghelia │2 │ 1 │1.020 │ 1 │ 1.019 │ - │- │- │- │
│ │Tulucesti │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──┼─────────────┼────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────┤
│ │ TOTAL: │70 │ 13 │ │ 26 │ │ 31 │ │3 │6 │
└──┴─────────────┴────┴─────┴────────┴─────┴────────┴─────┴────────┴─────┴─────┘





ANEXA 4

FONDUL FUNCIAR
proprietate publica a statului, aflat în exploatarea Societãţii Naţionale
"Cai de Rasa" - S.A., care trece din administrarea Agenţiei Domeniilor
Statului în administrarea Regiei Naţionale a Pãdurilor

- hectare -
┌───┬────────────────────────┬─────────┬──────────────────────────────────────┐
│ │ │ │ din care: │
│ │ │ ├───────┬─────────┬─────────┬──────────┤
│Nr.│ Denumirea │Suprafata│Teren │din care:│Teren │ din care:│
│crt│ subunitatii │ totalã │agricol│arabil │neagricol│ curţi şi│
│ │ │ │ │ │ │construc- │
│ │ │ │ │ │ │ tii │
├───┼────────────────────────┼─────────┼───────┼─────────┼─────────┼──────────┤
│ 1.│Depozitul de armasari │ 327 │ 316 │ 286 │ 11 │ 4 │
│ │Arad │ │ │ │ │ │
│ 2.│Herghelia Balc │ 214 │ 189 │ 131 │ 25 │ 12 │
│ 3.│Herghelia Beclean │ 228 │ 214 │ 151 │ 14 │ 10 │
│ 4.│Herghelia Cislau │ 493 │ 444 │ 185 │ 49 │ 25 │
│ 5.│Herghelia Dor Marunt │ 364 │ 344 │ 344 │ 20 │ 18 │
│ 6.│Depozitul de armasari │ 234 │ 227 │ 223 │ 7 │ 4 │
│ │Dumbrava │ │ │ │ │ │
│ 7.│Herghelia Izvin │ 904 │ 854 │ 709 │ 50 │ 21 │
│ 8.│Herghelia Jegalia │ 617 │ 569 │ 567 │ 48 │ 40 │
│ 9.│Herghelia Lucina │ 1.763 │ 1.285 │ - │ 478 │ 19 │
│10.│Herghelia Mangalia │ 587 │ 526 │ 478 │ 61 │ 23 │
│11.│Herghelia Radauti │ 771 │ 716 │ 508 │ 55 │ 23 │
│12.│Depozitul de armasari │ 263 │ 257 │ 257 │ 6 │ 5 │
│ │Ramnicelu │ │ │ │ │ │
│13.│Herghelia Rusetu │ 668 │ 634 │ 630 │ 34 │ 13 │
│14.│Herghelia Sambata │ 526 │ 424 │ 249 │ 102 │ 32 │
│ │de Jos │ │ │ │ │ │
│15.│Herghelia Slatina │ 594 │ 575 │ 567 │ 19 │ 14 │
│16.│Depozitul de armasari │ 25 │ 19 │ 19 │ 6 │ 4 │
│ │Targu Mures │ │ │ │ │ │
│17.│Herghelia Tulucesti │ 600 │ 591 │ 590 │ 9 │ 7 │
├───┼────────────────────────┼─────────┼───────┼─────────┼─────────┼──────────┤
│ │TOTAL GENERAL: │ 9.178 │ 8.184 │ 5.894 │ 994 │ 274 │
└───┴────────────────────────┴─────────┴───────┴─────────┴─────────┴──────────┘





ANEXA 5

SUBUNITATILE
Societãţii Naţionale "Cai de Rasa" - S.A.
┌───────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│Nr. Denumirea │ Sediul │
│crt. │ │
├───────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│ 1. Depozitul de armasari Arad │ Municipiul Arad, str. Dumbrava Roşie nr. 5, │
│ │ judeţul Arad │
│ 2. Herghelia Balc │ Comuna Balc, Str. Garii nr. 1, │
│ │ judeţul Bihor │
│ 3. Herghelia Cislau │ Comuna Cislau, judeţul Buzau │
│ 4. Herghelia Beclean │ Oraşul Beclean, Str. Bistritei nr. 45, │
│ │ judeţul Bistrita-Nasaud │
│ 5. Herghelia Dor Marunt │ Comuna Dor Marunt, judeţul Calarasi │
│ 6. Depozitul de armasari │ Comuna Timisesti, judeţul Neamt │
│ Dumbrava │ │
│ 7. Herghelia Izvin │ Comuna Recas, judeţul Timis │
│ 8. Herghelia Jegalia │ Comuna Perisoru, judeţul Calarasi │
│ 9. Herghelia Lucina │ Comuna Moldova-Sulita, judeţul Suceava │
│10. Herghelia Mangalia │ Municipiul Mangalia, judeţul Constanta │
│11. Herghelia Radauti │ Municipiul Radauti, str. Bogdan Voda │
│ │ nr. 114, judeţul Suceava │
│12. Herghelia Rusetu │ Comuna Rusetu, judeţul Buzau │
│13. Depozitul de armasari │ Comuna Ramnicelu, judeţul Brãila │
│ Ramnicelu │ │
│14. Herghelia Slatina │ Municipiul Slatina, str. Recea, judeţul Olt │
│15. Herghelia Sambata de Jos │ Comuna Voila, judeţul Braşov │
│16. Depozitul de armasari │ Municipiul Targu Mures, str. Parcul Sportiv │
│ Targu Mures │ Municipal nr. 11, judeţul Mures │
│17. Herghelia Tulucesti │ Comuna Tulucesti, judeţul Galaţi │
└───────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘





────────────────
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016