Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANŢĂ nr. 61 din 30 ianuarie 2000  pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/1999 privind finalizarea procesului de restructurare a Băncii Române de Comerţ Exterior - BANCOREX - S.A. şi fuziunea prin absorbire a acestei bănci cu Banca Comercială Română - S.A.    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDONANŢĂ nr. 61 din 30 ianuarie 2000 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 39/1999 privind finalizarea procesului de restructurare a Băncii Române de Comerţ Exterior - BANCOREX - S.A. şi fuziunea prin absorbire a acestei bănci cu Banca Comercială Română - S.A.

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 49 din 31 ianuarie 2000
     În temeiul prevederilor art. 107 alin. (1) şi (3) din Constituţia României şi ale art. 1 lit. B pct. 34 din Legea nr. 206/1999 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,
        Guvernul României emite următoarea ordonanţa:
    ART. I
     Ordonanţa Guvernului nr. 39/1999 privind finalizarea procesului de restructurare a Băncii Române de Comerţ Exterior - BANCOREX - S.A. şi fuziunea prin absorbire a acestei bănci cu Banca Comercială Română S.A., publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 363 din 30 iulie 1999, cu modificările şi completările ulterioare, se modifica şi se completează după cum urmează:
    1. La litera e) a articolului 5 şi în anexa care face parte integrantă din ordonanţa se înlocuieşte cuvântul "anexa" cu cuvintele "anexa nr. 1".
    2. Articolul 17 va avea următorul cuprins:
    "ART. 17
    (1) Angajamentele extrabilanţiere, în limita a 325 miliarde lei şi a echivalentului a 450 milioane dolari S.U.A., vor fi garantate de stat şi se urmăresc în continuare de către Banca Comercială Română - S.A.
    (2) În momentul în care obligaţiile de plata aferente angajamentelor extrabilanţiere devin exigibile, Banca Naţională a României va acorda Băncii Comerciale Române - S.A., la cererea acesteia, un credit pentru asigurarea lichidităţii necesare.
    (3) În cazul în care angajamentele extrabilanţiere sunt aferente unui debitor ale cărui credite obţinute de la Banca Română de Comerţ Exterior - BANCOREX - S.A. au fost transferate la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare, aceasta agenţie va putea negocia şi valorifica creanţele viitoare provenind din aceste angajamente extrabilanţiere înainte ca ele să fie preluate de la Banca Comercială Română - S.A. În momentul când angajamentele extrabilanţiere devin exigibile şi se transforma în creanţe, Banca Comercială Română - S.A. le va transfera la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare, la valoarea nominală, fără să se îndrepte împotriva debitorului pentru recuperarea acestor creanţe.
    (4) În vederea negocierii şi valorificării creanţelor viitoare prevăzute la alin. (3), Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare va încheia o convenţie cu Banca Comercială Română - S.A., care va cuprinde cel puţin următoarele elemente:
    - numele debitorilor;
    – categoria de angajamente extrabilanţiere şi valoarea acestora;
    – termenele de valabilitate şi scadentele angajamentelor extrabilanţiere.
    (5) Angajamentele extrabilanţiere, altele decât cele prevăzute la alin. (3), care ulterior devin creanţe neperformante potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 51/1998 privind unele măsuri premergătoare privatizării băncilor, modificată şi completată prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 64/1999 şi prin Ordonanţa Guvernului nr. 54/1999, vor fi predate la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare la valoarea nominală.
    (6) În contrapartida activelor preluate de Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare Banca Comercială Română S.A. va primi titluri de stat de valoare egala, în lei sau în valuta, după caz.
    Emisiunea titlurilor de stat se va face cu data predării la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare a activelor prevăzute la alin. (3) şi (5). Cu contravaloarea titlurilor de stat primite de Banca Comercială Română - S.A. se va diminua valoarea garanţiei statului prevăzută la alin. (1)."

    3. Articolul 21 va avea următorul cuprins:
    "ART. 21
    (1) În termen de 158 de zile de la data fuziunii Banca Comercială Română - S.A. va efectua o analiza a activelor preluate prin fuziune de la banca absorbită.
    (2) În baza analizei efectuate potrivit prevederilor alin. (1), Banca Comercială Română - S.A. va hotărî asupra activelor care vor fi păstrate în proprietatea băncii şi asupra celor care vor fi preluate în proprietatea statului.
    (3) Activele prevăzute în anexa nr. 2 la prezenta ordonanţa trec în proprietatea statului şi vor avea următorul regim juridic:
    a) Activele de natura titlurilor de participare, în lei şi în valuta în echivalent dolari S.U.A., prevăzute la pct. 1 din anexa nr. 2 la prezenta ordonanţa, se preiau cu plata, la valoarea de înregistrare în contabilitate, de către Fondul Proprietăţii de Stat, urmând a fi valorificate potrivit legii. În acest sens, se împuterniceşte Fondul Proprietăţii de Stat ca, prin derogare de la dispoziţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societăţilor comerciale, aprobată prin Legea nr. 44/1998, cu modificările şi completările ulterioare, să efectueze plata acestor titluri de participare. Cu sumele corespunzătoare se anulează şi obligaţiile de plata ale Fondului Proprietăţii de Stat către bugetul de stat.
        Preluarea activelor de mai sus se va face până la data de 15 februarie 2000, pe baza de contract de cesiune.
    b) Activele prevăzute la nr. crt. 2-4 din anexa nr. 2 la prezenta ordonanţa, de natura sumelor de recuperat, în lei şi în valuta în echivalent dolari S.U.A., evidenţiate în conturile "Debitori" şi "Valori de recuperat", a creditelor în lei şi în valuta în echivalent dolari S.U.A., acordate persoanelor fizice şi juridice, a dobânzilor neîncasate aferente, precum şi a titlurilor de investiţii în lei şi a dobânzilor neîncasate aferente, se predau la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare în condiţiile prevăzute la art. 3, 8 şi 12^1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 51/1998, cu modificările ulterioare.
        Transferul activelor de mai sus la Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare se va face până la data de 15 februarie 2000.
    c) Activele prevăzute la nr. crt. 5-7 din anexa nr. 2 la prezenta ordonanţa, de natura imobilizărilor corporale ale activităţii de exploatare, a imobilizărilor corporale în curs şi a obiectelor de inventar, trec în administrarea instituţiilor publice nominalizate în anexele nr. 2 a)-n). Activele prevăzute în anexa nr. 2 pct. 5 "alte mijloace fixe disponibile", cu valoarea de 7.423.171,07 mii lei, trec în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat
        Predarea-primirea activelor de mai sus se va face până la data de 15 februarie 2000, pe baza de proces-verbal încheiat între Banca Comercială Română - S.A. şi instituţiile publice nominalizate în anexele nr. 2 a)-n), pe baza inventarului întocmit de reprezentanţii Băncii Comerciale Române - S.A. şi de reprezentanţii instituţiilor publice care le preiau.
        Imobilele ce trec în proprietatea publică a statului şi în administrarea instituţiilor publice sunt prevăzute în anexa nr. 3 care face parte integrantă din prezenta ordonanţa.
    d) Activele prevăzute la nr. crt. 8 şi 9 din anexa nr. 2 la prezenta ordonanţa, de natura imobilizărilor necorporale şi a investiţiilor în spaţii închiriate, vor fi păstrate spre administrare, în numele şi în contul statului, de către Banca Comercială Română - S.A.
        Predarea-primirea activelor de mai sus se va face până la data de 15 februarie 2000, pe baza de proces-verbal încheiat între Banca Comercială Română - S.A. şi Ministerul Finanţelor.
    (4) Reprezentanţii Băncii Comerciale Române - S.A. împreună cu reprezentanţii instituţiilor publice care preiau activele sunt împuterniciţi să efectueze eventuale corecţii ale datelor înscrise în anexele nr. 2, nr. 2 a)-q) la prezenta ordonanţa, în funcţie de situaţia de fapt constatată cu ocazia predării-primirii activelor respective.
        Anexele nr. 2, nr. 2 a)-q) fac parte integrantă din prezenta ordonanţa şi se pot modifica cu diferenţele rezultate în urma efectuării operaţiunilor de predare-primire a activelor prevăzute în aceste anexe. Activele prevăzute în anexa nr. 2, cu excepţia celor prevăzute la nr. crt. 1, trec în proprietatea statului astfel:
    a) activele prevăzute la nr. crt. 6 şi 9, la valoarea de înregistrare în contabilitate;
    b) activele prevăzute la nr. crt. 2-4, la valoarea netă;
    c) activele prevăzute la nr. crt. 5, 7 şi 8, la valoarea rămasă neamortizată.
    (5) În contrapartida activelor prevăzute la alin. (3) lit. b)-d) Banca Comercială Română - S.A. va primi de la Ministerul Finanţelor titluri de stat de valoare egala, în lei şi în valuta, după caz. Instituţiile publice care preiau în administrare activele, Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare şi Banca Comercială Română - S.A. vor evidenţia în contabilitate operaţiunile de predare-primire a acestor active şi de emitere a titlurilor de stat cu data de 15 februarie 2000.
    (6) Fondul Proprietăţii de Stat va achită contravaloarea activelor prevăzute la alin. (3) lit. a) la data preluării acestora. Plata se va efectua în lei sau în valuta în echivalent dolari S.U.A., în funcţie de moneda în care sunt evidenţiate în contabilitate aceste active.
    (7) Sumele obţinute de Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", Agenţia de Valorificare a Activelor Bancare şi de Banca Comercială Română - S.A. din valorificarea activelor prevăzute la alin. (3) lit. b)-d) se fac venit la bugetul de stat.
    (8) Activele păstrate spre administrare în contul şi în numele statului, prevăzute la alin. (3) lit. d), se vor evidenţia de către Banca Comercială Română - S.A. în conturi în afară bilanţului. Pentru serviciile prestate Banca Comercială Română - S.A. va primi un comision, negociat cu Ministerul Finanţelor.
    (9) Dreptul de proprietate al statului, precum şi dreptul de administrare constituit în folosul instituţiilor publice nominalizate asupra bunurilor imobile prevăzute la alin. (3) lit. c), existente în evidenta Băncii Comerciale Române - S.A., se înscriu în cartea funciară.
    (10) Oficiul Naţional de Cadastru, Geodezie şi Cartografie, precum şi Institutul de Geodezie, Fotogrammetrie, Cartografie şi Cadastru, împreună cu instituţiile publice nominalizate care primesc în administrare imobilele prevăzute la alin. (3) lit. c), efectuează toate lucrările necesare în vederea înscrierii dreptului de proprietate al statului, precum şi a dreptului de administrare asupra acestor active transferate.
    (11) Operaţiunile legate de transferul şi de înscrierea dreptului de proprietate al statului şi a dreptului de administrare constituit în folosul instituţiilor publice nominalizate sunt scutite de la plata impozitelor şi a taxelor prevăzute de lege.""

    4. Articolul 22 va avea următorul cuprins:
    "ART. 22
    (1) Ministerul Finanţelor va emite titluri de stat în conformitate cu prevederile art. 17 şi 20, la data primirii comunicării prevăzute la art. 21^1.
    (2) Ministerul Finanţelor va emite titlurile de stat în conformitate cu prevederile art. 21, în termen de 3 zile lucrătoare de la data finalizării operaţiunilor de preluare în proprietatea statului a activelor prevăzute la art. 21 alin. (3) lit. b)-d). Emisiunea titlurilor de stat se va face cu data de 15 februarie 2000.
    (3) Titlurile de stat emise potrivit dispoziţiilor art. 17, 20 şi 21 sunt negociabile şi au o scadenta de 2 ani. Titlurile de stat în lei poarta o dobânda a carei rata este egala cu rata medie lunară a dobânzilor active practicate de bănci în relaţiile cu clienţii nebancari. Rata medie lunară a dobânzilor active este calculată de Banca Naţională a României pe baza datelor transmise de bănci. Titlurile de stat în valuta vor fi exprimate în dolari S.U.A. şi vor purta o dobânda a carei rata va fi egala cu 5% pe an, cu excepţia celor emise în baza art. 21, care vor purta o dobânda a carei rata va fi egala cu 7% pe an.
    (4) Dobânda aferentă titlurilor de stat emise potrivit dispoziţiilor art. 16, 17, 20 şi 21 se calculează trimestrial, începând cu trimestrul următor realizării emisiunii, şi se plăteşte până la data de 27 a lunii următoare trimestrului pentru care se face calculul. Banca Comercială Română - S.A. va înregistra pe venituri dobânzile aferente titlurilor de stat în lei şi în valuta la data încasării acestora."

    5. După articolul 26 se introduce articolul 27 cu următorul cuprins:
    "ART. 27
    Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta ordonanţa."



    ART. II
    Anexele nr. 2-3 la Ordonanţa Guvernului nr. 39/1999 sunt prevăzute în anexele care fac parte integrantă din prezenta ordonanţa.

    ART. III
    Ordonanţa Guvernului nr. 39/1999, cu modificările şi completările ulterioare şi cu completările aduse prin prezenta ordonanţa, va fi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, după aprobarea prin lege, dându-se textelor o noua numerotare.



                                        PRIM-MINISTRU
                                 MUGUR CONSTANTIN ISĂRESCU
                                             Contrasemnează:
                                Preşedintele Agenţiei Române de Dezvoltare,
                                             Sorin Fodoreanu
                                          Ministrul finanţelor,
                                          Decebal Traian Remeş
                                     Secretarul general al Guvernului,
                                              Radu Stroe
                                 Guvernatorul Băncii Naţionale a României,
                                             Emil Iota Ghizari
                                  Preşedintele Consiliului de administraţie
                                     al Fondului Proprietăţii de Stat,
                                                Radu Sârbu

        Bucureşti, 30 ianuarie 2000.
        Nr. 61.
    ANEXA 2

                                        SITUAŢIA
         privind activele preluate de Banca Comercială Română - S.A. ca urmare
             a fuziunii prin absorbire cu Banca Română de Comerţ Exterior -
                    BANCOREX - S.A. ce trec în proprietatea statului

┌────┬──────────────────────────────────────────┬────────────────────┬──────────────┐
│─ │──────────────────────────────────────────│────────────────────│──────────────│
│Nr. │Denumirea activului │Valoarea │Valoarea │
│crt.│ │- mii lei - │USD │
│─ │──────────────────────────────────────────│────────────────────│──────────────│
│1. │Titluri de participare │70.069.675,56 │6.800.000,00 │
│2. │Debite şi alte valori de recuperat │23.322.875,76 │7.916.731,23 │
│3. │Credite şi dobânzi aferente │6.764.239,08 │5.016.022,79 │
│4. │Titluri de investiţii şi dobânzi aferente │129.892.603,29 │ │
│5. │Imobilizări corporale, │424.096.347,47 │ │
│ │din care: │ │ │
│ │- clădiri │347.762.203,29 │ │
│ │- terenuri │26.703.708,19 │ │
│ │- mijloace fixe existente în clădiri │42.207.264,92 │ │
│ │- alte mijloace fixe disponibile │7.423.171,07 │ │
│6. │Imobilizări corporale în curs, │28.252.043,43 │ │
│ │din care: │ │ │
│ │- aferente clădirilor disponibile │25.883.383,21 │ │
│ │- alte imobilizări corporale în curs │2.368.660,22 │ │
│7. │Obiecte de inventar în magazie │54.424,19 │ │
│8. │Imobilizări necorporale │848.210,17 │ │
│9. │Investiţii în spatii închiriate │3.398.100,70 │ │
│─ │──────────────────────────────────────────│────────────────────│──────────────│
│ │TOTAL: │686.698.519,65 │19.732.754,02 │
│─ │──────────────────────────────────────────│────────────────────│──────────────│
└────┴──────────────────────────────────────────┴────────────────────┴──────────────┘


    ANEXA 2a)

    ACTIVELE
              din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care vor fi
                  preluate de Ministerul Agriculturii şi Alimentaţiei

┌────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────┐
│────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────│
│Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────│
│Judeţul Braşov, Braşov, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, aria │Ministerul Finanţelor va │
│str. Armata Română nr. 22 │desfăşurată = 2.095 m², teren în suprafaţă de 491,4 m², │pune la dispoziţie spatii │
│ │conform cărţii funciare; echipamente tehnologice, aparate │Ministerului Agriculturii │
│ │de măsură şi control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │şi Alimentaţiei. │
│────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────│
└────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────┘


    ANEXA 2b)

    ACTIVELE
                       din patrimoniul Băncii Comerciale Române -
                   S.A. care vor fi preluate de Ministerul Culturii

┌─────┬────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
│ │ │ │────────────────────────│
│ │ │ │Modul de preluare │
│ │ │ │ │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Ministerul Finanţelor va│
│crt. │ │ │pune la dispoziţie │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│spatii │
│1. │Judeţul Braşov, Braşov, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, aria │Ministerului Culturii │
│ │str. Armata Română nr. 22 │desfăşurată = 2.095 m², teren în suprafaţă de 491,4 m², │ │
│ │ │conform cărţii funciare; echipamente tehnologice, aparate │────────────────────────│
│ │ │de măsură şi control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │Ministerul Finanţelor va│
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│pune la dispoziţie │
│2. │Judeţul Bacău, Bacău, │Imobil compus din subsol, parter, mezanin, doua etaje, aria │spatii │
│ │str. 9 Mai nr. 33 │desfăşurată = 2.250 m², teren în suprafaţă de 440 m², │Ministerului Culturii. │
│ │ │concesionat pe 99 de ani; echipamente tehnologice, aparate │ │
│ │ │de măsură şi control, mobilier, birotică, obiecte de │ │
│ │ │inventar, mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor │ │
│ │ │şi a blindatelor │────────────────────────│
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Integral │
│3. │Judeţul Gorj, Târgu Jiu, │Imobil compus din subsol, parter, mezanin, aria desfăşurată │ │
│ │Bd Eroilor nr. 15-17 │= 889 m² şi teren aferent în suprafaţă de 79 m²; echipamente │ │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │────────────────────────│
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de Interne va│
│4. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil format din subsol, parter, doua mezanine, aria │pune la dispoziţie │
│ │Bd Republicii bl. E30 │desfăşurată = 682 m², teren în suprafaţă de 330 m²; │spatii │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │Ministerului Culturii. │
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │ │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────│
│5. │Judeţul Hunedoara, Orăştie, │Imobil compus din subsol, parter şi etaj, aria desfăşurată │Integral │
│ │piaţa Aurel Vlaicu nr. 3 │= 1.900 m², teren în suprafaţă de 644 m² │ │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────│
│6. │Judeţul Mureş, Sighişoara, │Imobil compus din doua corpuri de clădire având subsol, │Ministerul de Interne va│
│ │str. Octavian Goga nr. 11, │parter, etaj, mansardă, aria desfăşurată = 1.793 m², teren în │pune la dispoziţie │
│ │bl. KO 1 │suprafaţă de 779 m², concesionat pe 99 de ani; echipamente │spatii │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │Ministerului Culturii. │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│7. │Judeţul Maramureş, Baia │Imobil compus din subsol, parter, un etaj, aria desfăşurată │────────────────────────│
│ │Mare, Str. Scolii nr. 1 │= 3.100 m², teren în suprafaţă de 1.275 m², din care: │Ministerul de Interne │
│ │ │proprietate = 975 m², concesionat pe 99 de ani = 300 m²; │pune la dispoziţie │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │spatii │
│ │ │mobilier, birotică │Ministerului Culturii. │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│8. │Judeţul Neamţ, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 482 m², │ │
│ │Piatra-Neamţ, Bd Traian │teren în suprafaţă de 155 m², concesionat; echipamente │────────────────────────│
│ │nr. 17, bl. A4 │tehnologice │Ministerul Culturii │
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│preia │
│9. │Judeţul Olt, Slatina, │Imobil compus din parter şi etaj, aria desfăşurată = 1.101 m² │în administrare 50% din │
│ │bd Nicolae Titulescu nr. 45 │teren în suprafaţă de 750 m², fără documente; echipamente │imobil. │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │────────────────────────│
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul Finanţelor va│
│10. │Judeţul Sibiu, Sibiu, │Imobil compus din subsol, parter, doua etaje, mansardă, aria │pune la dispoziţie │
│ │Str. Tribunei nr. 6 │desfăşurată = 2.340 m², teren în suprafaţă de 22,7 m², │spatii │
│ │ │proprietate; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │Ministerului Culturii. │
│ │ │control │────────────────────────│
│─────│────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │────────────────────────│
└─────┴────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────┘


    ANEXA 2c)

    ACTIVELE
                    din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A.
                 care vor fi preluate de Ministerul Educaţiei Naţionale

┌───────┬──────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────┐
│───────│──────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│crt. │ │ │ │
│───────│──────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────│
│1. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil compus din subsol, parter, doua mezanine, aria │Ministerul Educaţiei │
│ │Bd Republicii bl. E30 │desfăşurată = 2.884 m², teren în suprafaţă de 958 m²; │Naţionale va prelua în│
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │administrare o │
│ │ │mobilier, birotică │suprafaţă │
│───────│──────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│de 800 m². │
│2. │Judeţul Hunedoara, Deva, │Imobil compus din subsol, parter, etaj, aria desfăşurat │──────────────────────│
│ │Piaţa Unirii nr. 3 │= 1.290 m², teren în suprafaţă de 798 m² │Integral │
│───────│──────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│ │ │ │──────────────────────│
└───────┴──────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────┘


    ANEXA 2d)

    ACTIVELE
                  din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care
                 vor fi preluate de Comisia Naţională pentru Statistica

┌──────┬────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────┐
│ │ │ │────────────────│
│ │ │ │Modul de │
│──────│────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│preluare │
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │ │
│crt. │ │ │────────────────│
│──────│────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Spaţiu pus la │
│1. │Judeţul Bistriţa-Năsăud, │aria desfăşurată = 1.682 m², teren în suprafaţă de 1.045 m²; │dispoziţie │
│ │Bistriţa, str. Mihai │echipamente tehnologice │de Ministerul │
│ │Eminescu nr. 13 │ │Finanţelor. │
│──────│────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│2. │Judeţul Bacău, Bacău, │aria desfăşurată = 2.250 m², teren în suprafaţă de 440 m² │────────────────│
│ │str. 9 Mai nr. 33 │ │Spaţiu pus la │
│──────│────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│dispoziţie │
│ │ │ │de Ministerul │
│ │ │ │Finanţelor. │
│ │ │ │────────────────│
└──────┴────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────┘


    ANEXA 2e)

    ACTIVELE
                       din patrimoniul Băncii Comerciale Române -
                   S.A. care vor fi preluate de Ministerul de Interne
    Spatiile administrate de Ministerul de Interne şi puse la dispoziţie altor instituţii, după preluare, vor fi predate de către acesta pe baza de protocol.

┌─────┬──────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Modul de preluare │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │o │
│ │ │ │suprafaţă de 800 m². │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │o │
│ │ │ │suprafaţă de 500 m², │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│care reprezintă un corp│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │de clădire independent.│
│crt. │ │ │───────────────────────│
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de Interne │
│1. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil compus din subsol, parter, doua mezanine, aria │va │
│ │Bd Republicii bl. E30 │desfăşurată = 2.884 m², teren în suprafaţă de 958 m²; │prelua în administrare │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │întregul imobil, după │
│ │ │mobilier, birotică │care va repartiza, prin│
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│protocol, un număr de │
│2. │Judeţul Botoşani, Botoşani, │Imobil compus din 3 corpuri de clădire având subsol, parter, │2-3 │
│ │str. Cuza Vodă nr. 2, bl. 7 │etaj, aria desfăşurată = 1.039 m², teren în suprafaţă de 157 │încăperi pentru │
│ │ │m², din care: proprietate = 138 m², concesionat = 19 m²; │Inspecţia │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │judeţeană a │
│ │ │mobilier, birotică │Ministerului │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│Lucrărilor Publice şi │
│3. │Judeţul Bihor, Oradea, │Imobil compus din demisol, parter, etaj, aria desfăşurată │Amenajării │
│ │Str. Independentei nr. 51, │= 682 m² şi teren aferent în suprafaţă de 330 m²; │Teritoriului. │
│ │bl. A1 │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │───────────────────────│
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │întregul imobil, │
│ │ │ │împreună │
│ │ │ │cu echipamentele │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│tehnologice, aparatele │
│4. │Judeţul Covasna, Sfântu │Imobil format din parter comercial, aria desfăşurată = 472 │de │
│ │Gheorghe, str. Kossuth Lajos │m², teren în suprafaţă de 124 m²; echipamente tehnologice, │măsură şi control, │
│ │nr. 1, bl. 2, sc. B, C │aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │mobilierul şi birotică │
│ │ │ │existente. │
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│întregul imobil, după │
│5. │Judeţul Cluj, Turda, │Imobil compus din demisol şi parter, aria desfăşurată │care va stabili, prin │
│ │Piaţa Română │= 603 m², teren în suprafaţă de 1.231 m²; echipamente │protocol, spaţiul │
│ │nr. 15, bl. O1 │tehnologice, mobilier, birotică │necesar │
│ │ │ │pentru laboratoarele │
│ │ │ │Ministerului Sănătăţii.│
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Imobilul a fost │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│atribuit î │
│6. │Judeţul Dâmboviţa, │Imobil compus din parter şi doua etaje, aria desfăşurată │administrare │
│ │Târgovişte, Str. │= 1.190 m², teren în suprafaţă de 825 m²; echipamente │Ministerului │
│ │Victoriei nr. 2 │tehnologice, aparate de măsură şi control mobilier, birotică │de Interne (etajul 2) │
│ │ │ │şi │
│ │ │ │Ministerului Finanţelor│
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│(parterul şi etajul 1).│
│7. │Judeţul Galaţi, Tecuci, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, aria │───────────────────────│
│ │str. 1 Decembrie 1918 │desfăşurată = 900 m², teren în suprafaţă de 1.046 m²; │Ministerul de Interne │
│ │nr. 43 │mobilier, birotică │va prelua în │
│ │ │ │administrare etajul 2 │
│ │ │ │împreună cu dotările │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│aferente acestuia. │
│8. │Judeţul Harghita, Odorheiu │Imobil compus din doua corpuri de clădire având: corpul A: │───────────────────────│
│ │Secuiesc, Str. Morii nr. 1 │subsol, parter, doua etaje, mansardă; corpul B: parter, etaj, │Ministerul de Interne │
│ │ │aria desfăşurată = 1.100 m², teren în suprafaţă de 1.300 m²; │va │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │prelua în administrare │
│ │ │mobilier, birotică │corpul B, celălalt corp│
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│de clădire fiind │
│9. │Judeţul Mureş, Sighişoara, │Imobil compus din doua corpuri de clădire având subsol, │repartiza │
│ │str. Octavian Goga nr. 11, │parter, etaj, mansardă, aria desfăşurată = 1.793 m², teren │Ministerului │
│ │bl. KO 1 │în suprafaţă de 779 m², concesionat pe 99 de ani; │Finanţelor. │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │───────────────────────│
│ │ │mobilier, birotică │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│prelua în administrare │
│10. │Judeţul Maramureş, Baia │Imobil compus din subsol, parter, un etaj, aria desfăşurată │corpul de clădire şi va│
│ │Mare, Str. Scolii nr. 1 │= 3.100 m², teren în suprafaţă de 1.275 m², din care: │pune la dispoziţie │
│ │ │proprietate = 975 m², concesionat pe 99 de ani = 300 m²; │Ministerului Culturii │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │250 m², prin protocol. │
│ │ │mobilier, birotică │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │întregul imobil, │
│ │ │ │împreună │
│ │ │ │cu echipamentele │
│ │ │ │tehnologice, aparatele │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│de │
│11. │Judeţul Neamţ, Piatra-Neamţ, │Imobil compus din parter, aria desfăşurată = 103 m², teren │măsură şi control, │
│ │str. Alexandru cel Bun │în suprafaţă de 103 m², fără titlu de proprietate, contract │mobilierul şi birotică │
│ │nr. 27 bis │de închiriere sau concesiune; mobilier, birotică │existente şi va pune la│
│ │ │ │dispoziţie 250 m² │
│ │ │ │Ministerului Culturii, │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│200 │
│12. │Judeţul Neamţ, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, aria │m² Ministerului │
│ │Piatra-Neamţ, str. │desfăşurată = 3.083 m², teren în suprafaţă de 3.068 m², │Industriei │
│ │Alexandru cel Bun nr. 12 │concesionat pe durata existentei construcţiei; echipamente │şi Comerţului. │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │întregul imobil, │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│împreună │
│13. │Bucureşti, Bd Libertăţii │Imobil având aria desfăşurată de 200 m², teren în suprafaţă │cu mobilierul şi │
│ │nr. 1, bl. A1, sc. 1, et. │de 22,7 m² în folosinţă pe perioada existentei clădirii, │birotică │
│ │4, ap. 33, sectorul 4 │mobilier, birotică │existente. │
│ │ │ │───────────────────────│
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de Interne │
│14. │Bucureşti, Aleea │Imobil având aria desfăşurată de 253 m², teren concesionat │va │
│ │Textiliştilor nr. 3, bl. │pe durata existentei clădirii, mobilier │prelua în administrare │
│ │MY 2, ap. 17, 18, 19, 20, │ │întregul imobil, │
│ │sectorul 3 │ │împreună │
│ │ │ │cu echipamentele │
│─────│──────────────────────────────│─────────────────────────────────────────────────────────────────│tehnologice, aparatele │
│ │ │ │de │
│ │ │ │măsură şi control, │
│ │ │ │mobilierul şi birotică │
│ │ │ │existente. │
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va │
│ │ │ │prelua în administrare │
│ │ │ │apartamentul pentru │
│ │ │ │locuinţă de serviciu. │
│ │ │ │───────────────────────│
│ │ │ │Ministerul de Interne │
│ │ │ │va prelua în │
│ │ │ │administrare cele 4 │
│ │ │ │apartamente pentru │
│ │ │ │locuinţe de serviciu. │
│ │ │ │───────────────────────│
└─────┴──────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘


    ANEXA 2f)

    ACTIVELE
                  din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care
                 vor fi preluate de Ministerul Industriei şi Comerţului

┌─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
│ │ │ │───────────────────────│
│─────│─────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────────│Modul de preluare │
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │ │
│crt. │ │ │───────────────────────│
│─────│─────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de Interne │
│1. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil format din subsol, parter, doua mezanine, aria │va │
│ │Bd Republicii bl. E30 │desfăşurată = 682 m², teren în suprafaţă de 330 m²; │pune la dispoziţie │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │spatii │
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │Ministerului Industriei│
│─────│─────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────────│şi Comerţului. │
│2. │Judeţul Maramureş, Baia │Imobil compus din subsol, parter, un etaj, aria desfăşurată │───────────────────────│
│ │Mare, Str. Scolii nr. 1 │= 3.100 m², teren în suprafaţă de 1.275 m², din care: │Ministerul de Interne │
│ │ │proprietate = 975 m², concesionat pe 99 de ani = 300 m²; │pune la dispoziţie │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │spatii │
│ │ │mobilier, birotică │Ministerului Industriei│
│─────│─────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────────│şi Comerţului. │
│3. │Judeţul Suceava, Câmpulung │Imobil compus din subsol, parter; aria desfăşurată = 864 m², │ │
│ │Moldovenesc, Calea │teren în suprafaţă de 589 m², proprietate; echipamente │───────────────────────│
│ │Bucovinei nr. 12 │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │Integral │
│─────│─────────────────────────────│──────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────────│
└─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘


    ANEXA 2g)

    ACTIVELE
                       din patrimoniul Băncii Comerciale Române -
                   S.A. care vor fi preluate de Ministerul Justiţiei

┌───────┬──────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│───────│──────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│crt. │ │ │ │
│───────│──────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
│1. │Judeţul Mehedinţi, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 400 m², │Integral │
│ │Drobeta-Turnu Severin, │teren în suprafaţă de 213 m², fără titlu de proprietate; │ │
│ │str. Costescu nr. 6, colt │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │ │
│ │cu str. Mareşal Averescu │mobilier, birotică │ │
│───────│──────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
│2. │Judeţul Tulcea, str. │Imobil compus din parter, doua etaje, aria desfăşurată = │Integral │
│ │Isaccea nr. 68 │681 m², teren în suprafaţă de 270 m², proprietate; │ │
│ │ │mobilier birotică, obiecte de inventar │ │
│───────│──────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
└───────┴──────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘


    ANEXA 2h)

    ACTIVELE
                                 din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care vor fi preluate
                                     de Ministerul Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului

┌──────┬─────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────┐
│ │ │ │─────────────────────│
│ │ │ │Modul de preluare │
│ │ │ │ │
│ │ │ │─────────────────────│
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de Interne│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │va │
│crt. │ │ │pune la dispoziţie │
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerului │
│1. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil compus din subsol, parter, doua mezanine, aria │Lucrărilor │
│ │Bd Republicii, bl. E 30 │desfăşurată = 2.884 m², teren în suprafaţă de 958 m²; │Publice şi Amenajării│
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │Teritoriului o │
│ │ │mobilier, birotică │suprafaţă │
│ │ │ │de 500 m². │
│ │ │ │─────────────────────│
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Integral │
│2. │Judeţul Prahova, Sinaia, │Imobil având aria desfăşurată de 676 m², teren în suprafaţă │ │
│ │Bd Republicii nr. 33 │de 231 m²; echipamente tehnologice, aparate de măsură │ │
│ │ │şi control, mobilier, birotică │─────────────────────│
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul Finanţelor│
│3. │Judeţul Vâlcea, Râmnicu │Imobil compus din subsol, parter, 4 etaje, aria desfăşurată │va │
│ │Vâlcea, str. Tudor │= 4.075 m² şi teren în suprafaţă de 2.500 m², în concesiune │pune la dispoziţie │
│ │Vladimirescu nr. 18 │pe 99 de ani; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │Ministerului │
│ │ │control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │Lucrărilor │
│ │ │ │Publice şi Amenajării│
│ │ │ │Teritoriului o │
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│suprafaţă │
│4. │Judeţul Bihor, Oradea, │Imobil format din demisol, parter, etaj, cu aria │de 400 m². │
│ │Str. Independentei nr. 51, │desfăşurată = 682 m², teren în suprafaţă de 330 m²; │─────────────────────│
│ │bl. A1 │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │Ministerul de Interne│
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │va │
│ │ │ │pune la dispoziţie │
│ │ │ │Ministerului │
│──────│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────────│Lucrărilor │
│ │ │ │Publice şi Amenajării│
│ │ │ │Teritoriului o │
│ │ │ │suprafaţă │
│ │ │ │de 382 m². │
│ │ │ │─────────────────────│
└──────┴─────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────┘


    ANEXA 2i)

    ACTIVELE
                  din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care
               vor fi preluate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale

┌───────┬───────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────┐
│ │ │ │─────────────────────│
│ │ │ │Modul de preluare │
│───────│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │─────────────────────│
│crt. │ │ │Ministerul de Interne│
│───────│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│va │
│1. │Judeţul Argeş, Piteşti, │Imobil format din subsol, parter, doua mezanine, cu aria │pune la dispoziţie │
│ │Bd Republicii, bl. E 30 │desfăşurată de 682 m², teren în suprafaţă de 330 m²; │spatii │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │Ministerului Muncii │
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │şi │
│───────│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Protecţiei Sociale. │
│2. │Judeţul Neamţ, Piatra-Neamţ, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 482 m², │─────────────────────│
│ │bd Traian nr. 17, bl. A4 │teren în suprafaţă de 155 m², concesionat; echipamente │Ministerul Muncii şi │
│ │ │tehnologice │Protecţiei Sociale │
│ │ │ │preia │
│───────│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│în administrare 50% │
│ │ │ │din imobil. │
│ │ │ │─────────────────────│
└───────┴───────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────┘


    ANEXA 2j)

    SITUAŢIA
                  privind imobilele din patrimoniul Băncii Comerciale
                Române - S.A. care vor fi preluate de Ministerul Public

┌───────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────┐
│───────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────────│
│Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│───────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────────│
│Judeţul Suceava, Suceava, │Imobil având aria desfăşurată de 812 m², teren în suprafaţă │Integral │
│aleea Ion Grămadă nr. 1-3 │de 457 m² │ │
│───────────────────────────────│───────────────────────────────────────────────────────────────│──────────────────────────────│
└───────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────────────────────────┘


    ANEXA 2k)

    ACTIVELE
                       din patrimoniul Băncii Comerciale Române -
                   S.A. care vor fi preluate de Ministerul Sănătăţii

┌───────┬────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────┐
│ │ │ │────────────────│
│ │ │ │Modul de │
│───────│────────────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│preluare │
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │ │
│crt. │ │ │────────────────│
│───────│────────────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Integral │
│1. │Judeţul Călăraşi, Călăraşi, │Imobil, teren în suprafaţă de 800 m² │ │
│ │str. Sfântu Nicolae nr. 50 │ │────────────────│
│───────│────────────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerul de │
│2. │Judeţul Cluj, Turda, │Imobil compus din demisol şi parter, aria desfăşurată = │Interne va │
│ │Piaţa Română nr. 15, │603 m², teren în suprafaţă de 1.231 m²; echipamente │pune la │
│ │bl. O 1 │tehnologice, mobilier, birotică │dispoziţie │
│───────│────────────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│spatii │
│3. │Judeţul Sălaj, Zalău, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, mansardă, │Ministerului │
│ │str. Corneliu Coposu nr. 1 │aria desfăşurată = 1.275 m², teren în suprafaţă de 457 m², │Sănătăţii. │
│ │ │proprietate; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │────────────────│
│ │ │control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │Integral │
│───────│────────────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │────────────────│
└───────┴────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────┘


    ANEXA 2l)

    ACTIVELE
                                 din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care vor fi preluate
                                de Regia Autonoma "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"*)

┌─────┬──────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────────┐
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│crt. │ │ │ │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│1. │Judeţul Argeş, Hotel │Complex hotelier; investiţii în curs de definitivare; │Regia Autonoma │
│ │Brădet, comuna Brăduleţ, │suprafaţă = 1.528 m² │"Administraţia │
│ │localitatea Brădet - Centru │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │de perfecţionare │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│2. │Judeţul Braşov, │Teren în suprafaţă de 42.975 m² │Regia Autonoma │
│ │Poiana Braşov │ │"Administraţia │
│ │ │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│3. │Judeţul Constanţa, Mamaia, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 354 m² │Regia Autonoma │
│ │Constanţa, vila Egreta │şi teren conform actului de proprietate; echipamente │"Administraţia │
│ │ │tehnologice, mobilier, birotică │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│4. │Judeţul Constanţa, Mamaia, │Imobil format din parter, etaj, aria desfăşurată de 354 m² │Regia Autonoma │
│ │Constanţa, vila Cerna │teren conform actului de proprietate; mobilier, birotică │"Administraţia │
│ │ │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│5. │Judeţul Ilfov, comuna │" Imobil compus din centru de învăţământ având subsol, │Regia Autonoma │
│ │Ciolpani, satul Izvorani, │parter, doua etaje │"Administraţia │
│ │Centru de pregătire │" Hotel având doua subsoluri, parter, 5 etaje │Patrimoniului Protocolului │
│ │profesională │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│ │ │" Vila având parter, un etaj, magazin, casa portar, aria │ │
│ │ │desfăşurată = 6.601 m², teren în suprafaţă de 15.000 m² │ │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │ │
│ │ │mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor şi a │ │
│ │ │blindatelor; mobilier, birotică, obiecte de inventar, │ │
│ │ │animale şi plantaţii │ │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│6. │Judeţul Prahova, Buşteni, │Imobil compus din demisol, parter şi etaj, teren în supra │aţă Regia Autonoma │
│ │vila Piscului, Str. │de 1.166 m²; mobilier, birotică │"Administraţia │
│ │Şoimului nr. 11 │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│7. │Bucureşti, str. Matei │Imobil având aria desfăşurată de 1.264 m², teren │Regia Autonoma │
│ │Voievod nr. 21-23, │în suprafaţă de 668 m², proprietate; mobilier, birotică │"Administraţia │
│ │sectorul 2 │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│8. │Judeţul Prahova, Sinaia, │Mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor şi │Regia Autonoma │
│ │Bd Republicii nr. 33 │a blindatelor │"Administraţia │
│ │ │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│9. │Judeţul Gorj, Târgu Jiu, │Mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor şi │Regia Autonoma │
│ │Bd Eroilor nr. 15-17 │a blindatelor │"Administraţia │
│ │ │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
│10. │Judeţul Sibiu, Sibiu, │Mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor şi │Regia Autonoma │
│ │Str. Tribunei nr. 6 │a blindatelor │"Administraţia │
│ │ │ │Patrimoniului Protocolului │
│ │ │ │de Stat" va prelua │
│ │ │ │integral în administrare. │
│─────│──────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────│────────────────────────────│
└─────┴──────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────────────┘

        *) Activele preluate în administrare de către Regia Autonoma "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" vor fi transmise ulterior în administrarea altor instituţii publice, prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Consiliului de Coordonare Economico-Financiara.

    ANEXA 2m)

    ACTIVELE
                    din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A.
                 care vor fi preluate de Serviciul Român de Informaţii

┌───────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────┐
│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│─────────────────────────────│
│Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│─────────────────────────────│
│Judeţul Galaţi, Galaţi, │Aria desfăşurată = 1.312 m², teren în suprafaţă de 320 m²; │Integral │
│str. Dr. Camabel, bl. A17 │echipamente tehnologice │ │
│───────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────│─────────────────────────────│
└───────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────┘


    ANEXA 2n)

    ACTIVELE
                  din patrimoniul Băncii Comerciale Române - S.A. care
                 vor fi preluate de Secretariatul General al Guvernului
             pentru dotarea Consiliului de Coordonare Economico-Financiara

┌─────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────│───────────────────────────────────│
│Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Modul de preluare │
│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────│───────────────────────────────────│
│Judeţul Sibiu, Sibiu │Mobilier, birotică │Integral │
│Str. Tribunei nr. 6 │ │ │
│─────────────────────────────│───────────────────────────────────────│───────────────────────────────────│
└─────────────────────────────┴───────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘


    ANEXA 2q)

    ACTIVELE
                       din patrimoniul Băncii Comerciale Române -
                   S.A. care vor fi preluate de Ministerul Finanţelor
    Spatiile administrate de Ministerul Finanţelor şi puse la dispoziţie altor instituţii, după preluare, vor fi predate de acesta pe baza de protocol.

┌───────┬─────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Modul de preluare │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral în │
│ │ │ │administrarea │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Ministerului │
│Nr. │Adresa imobilului │Caracteristicile tehnice │Finanţelor, │
│crt. │ │ │cu obligaţia de a │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│pune │
│1. │Judeţul Alba, Alba Iulia, │Imobil compus din subsol, parter, doua etaje, aria │spatii la │
│ │Calea Moţilor nr. 5 │desfăşurată = 3.359 m², teren în suprafaţă de 895 m², │dispoziţie │
│ │ │concesionat pe 99 de ani; echipamente tehnologice, aparate │Comisiei Naţionale │
│ │ │de măsură şi control, mobilier, birotică │pentru Statistica │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│şi │
│2. │Judeţul Argeş, Câmpulung │Imobil compus din subsol, parter, doua etaje, aria │Ministerului │
│ │Muscel, str. Negru Vodă │desfăşurată = 600 m², teren în suprafaţă de 814 m²; │Culturii │
│ │nr. 84 │echipamente tehnologice, mobilier, birotică │───────────────────│
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Integral în │
│3. │Judeţul Bacău, Bacău, │Imobil compus din subsol, parter, mezanin, doua etaje, aria │administrarea │
│ │str. 9 Mai nr. 33 │desfăşurată = 2.250 m², teren în suprafaţă de 440 m², │Ministerului │
│ │ │concesionat pe 99 de ani; echipamente tehnologice, aparate │Finanţelor, │
│ │ │de măsură şi control, mijloace de transport, cu exceptia │care asigura spatii│
│ │ │autoturismelor şi a blindatelor, mobilier, birotică, obiecte │Comisiei Naţionale │
│ │ │de inventar │pentru Statistica │
│ │ │ │───────────────────│
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Preia în │
│4. │Judeţul Bistriţa-Năsăud, │Imobil compus din demisol, parter, mezanin, aria desfăşurată │administrare │
│ │Bistriţa, str. Mihai │= 1.682 m², teren în suprafaţă de 1.045 m²; echipamente │doua corpuri din │
│ │Eminescu nr. 13 │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │imobil │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│5. │Judeţul Botoşani, Botoşani, │Imobil compus din 3 corpuri de clădire, având subsol, parter, │───────────────────│
│ │str. Cuza Vodă nr. 2, bl. 7 │etaj, aria desfăşurată = 1.039 m², teren în suprafaţă de 157 │Preia în │
│ │ │m², din care: proprietate = 138 m², concesionat = 19 m² pe │administrare │
│ │ │toată durata construcţiei; echipamente tehnologice, aparate │integral imobilul, │
│ │ │de măsură şi control, mobilier, birotică │cu │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│obligaţia de a pune│
│6. │Judeţul Braşov, Braşov, │Imobil compus din subsol, parter, doua etaje, aria │la │
│ │str. Armata Română nr. 22 │desfăşurată = 2.095 m², teren în suprafaţă de 491,4 m² │dispoziţie │
│ │ │conform cărţii funciare; echipamente tehnologice, aparate de │Ministerului │
│ │ │măsură şi control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │Agriculturii şi │
│ │ │ │Alimentaţiei 750 m²│
│ │ │ │şi │
│ │ │ │Ministerului │
│ │ │ │Culturii │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│250 m². │
│7. │Judeţul Buzău, Râmnicu │Imobil compus din parter şi etaj, aria desfăşurată = 643 m², │───────────────────│
│ │Sărat, str. Mihail │teren în suprafaţă de 496 m², din care: proprietate = 425 m², │Integral │
│ │Kogălniceanu bl. 16A-16B │concesionat pe 99 de ani = 71 m²; echipamente tehnologice, │ │
│ │ │aparate de măsură şi control, mobilier, birotică, obiecte de │ │
│ │ │inventar │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│8. │Judeţul Cluj, Cluj-Napoca, │Imobil având aria desfăşurată = 520 m², teren în suprafaţă │───────────────────│
│ │str. Regele Ferdinand nr. 8, │de 830 m²; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │Integral │
│ │(fosta str. Gheorghe Doja) │control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│9. │Judeţul Constanţa, │Imobil compus din mezanin, aria desfăşurată = 416 m², │───────────────────│
│ │Constanţa, str. 1 Decembrie │teren cu drept de folosinţă; echipamente tehnologice, │Integral │
│ │1918 nr. 2A, bl. I.2 │mobilier, birotică │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│10. │Judeţul Dâmboviţa, │Imobil compus din parter şi doua etaje, aria desfăşurată = │───────────────────│
│ │Târgovişte, Str. │1.190 m², teren în suprafaţă de 825 m²; echipamente │Preia în │
│ │Victoriei nr. 2 │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │administrare │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│parterul şi etajul │
│11. │Judeţul Galaţi, Tecuci, │Imobil compus din subsol, parter şi doua etaje, aria │1 │
│ │str. 1 Decembrie 1918 │desfăşurată = 900 m², teren în suprafaţă de 1.046 m²; │ │
│ │nr. 43 │mobilier, birotică │───────────────────│
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Preia în │
│12. │Judeţul Giurgiu, Giurgiu, │Imobil compus din parter şi etaj, aria desfăşurată = 1.670 m², │administrare │
│ │Str. Independentei │teren; aparate de măsură şi control, mijloace de transport, │subsolul, parterul │
│ │bl. 105-106 │cu exceptia autoturismelor şi a blindatelor, mobilier, birotică │şi │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│etajul 1. │
│13. │Judeţul Giurgiu, Giurgiu, │Construcţie metalică la Vama Giurgiu - doua barăci │───────────────────│
│ │baraca │ │Integral │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│14. │Judeţul Harghita, Odorheiu │Imobil compus din doua corpuri de clădire, având: corpul A: │ │
│ │Secuiesc, Str. Morii nr. 1 │subsol, parter, doua etaje, mansardă; corpul B: parter, etaj; │───────────────────│
│ │ │aria desfăşurată = 1.100 m², teren în suprafaţă de 1.300 m²; │Integral │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │ │
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │───────────────────│
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Preia în │
│15. │Judeţul Hunedoara, │Imobil compus din parter, aria desfăşurată = 200 m², teren │administrare │
│ │Petroşani, str. 1 │în suprafaţă de 30 m² │corpul A al │
│ │Decembrie 1918, bl. 97 │ │imobilului. │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│16. │Judeţul Iaţi, Iaţi, │Imobil compus din parter, aria desfăşurată = 200 m², teren │ │
│ │Str. Bălţii nr. 1 │în suprafaţă de 30 m² │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
│17. │Judeţul Mureş, Târgu Mureş, │Imobil compus din subsol, parter, 3 etaje, aria desfăşurată │Integral │
│ │Str. Călăraşilor nr. 26-28 │= 2.501 m², teren în suprafaţă de 2.245 m² concesionat pe 99 │ │
│ │ │de ani; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │ │
│ │ │control, mijloace de transport, cu exceptia autoturismelor │───────────────────│
│ │ │şi a blindatelor, mobilier, birotică, obiecte de inventar │Integral │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│18. │Judeţul Mureş, Sighişoara, │Imobil compus din doua corpuri de clădire având subsol, │───────────────────│
│ │str. 1 Decembrie 1918 │parter, etaj, mansardă, aria desfăşurată = 1.793 m², teren │Integral │
│ │nr. 37-39 │în suprafaţă de 779 m², concesionat pe 99 de ani; │ │
│ │ │echipamente tehnologice, aparate de măsură şi control, │ │
│ │ │mobilier, birotică, obiecte de inventar │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│19. │Judeţul Neamţ, Târgu │Imobil compus din parter, aria desfăşurată = 210 m², teren │───────────────────│
│ │Neamţ, str. Mihail │în suprafaţă de 377 m², proprietate; echipamente tehnologice, │Sediul din │
│ │Kogălniceanu nr. 6-8 │mobilier, birotică │str. 1 Decembrie │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│1918 │
│20. │Judeţul Olt, Slatina, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 1.101 m², │nr. 37-39 │
│ │bd. Nicolae Titulescu nr. 45 │teren în suprafaţă de 750 m², fără documente; echipamente │ │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│21. │Judeţul Suceava, Rădăuţi, │Imobil compus din parter, un etaj, aria desfăşurată = 947 m², │ │
│ │str. 1 Mai nr. 3 │teren în suprafaţă de 2/5 parte indiviză din 261 m², │───────────────────│
│ │ │proprietate; echipamente tehnologice, aparate de măsură şi │Preia în │
│ │ │control, mobilier, birotică, mijloace de transport, cu │administrare │
│ │ │exceptia autoturismelor şi a blindatelor │integral imobilul │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│şi │
│22. │Judeţul Vâlcea, │Imobil compus din subsol, parter, 4 etaje, aria desfăşurată = │pune la dispoziţie │
│ │Râmnicu Vâlcea, str. Tudor │4.075 m², teren în suprafaţă de 2.500 m² concesionat │Ministerului │
│ │Vladimirescu nr. 18 │pe 99 de ani; echipamente tehnologice, aparate de măsură │Culturii │
│ │ │şi control, mobilier, birotică, obiecte de inventar │spaţiul necesar. │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│23. │Judeţul Vrancea, Focşani, │Imobil compus din parter, etaj, aria desfăşurată = 3.529 m², │ │
│ │Str. Republicii nr. 96 │teren în suprafaţă de 2.194 m², proprietate; echipamente │ │
│ │ │tehnologice, aparate de măsură şi control, mobilier, birotică, │───────────────────│
│ │ │obiecte de inventar, mijloace de transport, cu exceptia │Preia integral în │
│ │ │autoturismelor şi a blindatelor │administrare │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│imobilul şi │
│24. │Bucureşti, Calea Victoriei │Imobil având aria desfăşurată = 8.050 m², teren în suprafaţă │pune la dispoziţie │
│ │nr. 22-24, sectorul 3 │de 2.658 m², proprietate; mobilier, birotică, investiţii în curs │Ministerului │
│ │ │de definitivare │Lucrărilor │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│Publice şi │
│25. │Bucureşti, VIP Lipscani │Imobil având parter, aria desfăşurată = 170 m²; mobilier, │Amenajării │
│ │Calea Victoriei nr. 22-24, │birotică │Teritoriului │
│ │sectorul 3 │ │spaţiul │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│necesar. │
│26. │Bucureşti, Calea Victoriei │Imobil având aria desfăşurată = 29 m² │───────────────────│
│ │nr. 16-20, apart. parter │ │Integral │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│ │
│27. │Bucureşti, Splaiul │Imobil având aria desfăşurată = 621 m², teren în suprafaţă │ │
│ │Independentei │de 156 m², proprietate; echipamente tehnologice, alte mijloace │ │
│ │ │fixe │ │
│───────│─────────────────────────────│────────────────────────────────────────────────────────────────────│───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
│ │ │ │Integral │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │───────────────────│
└───────┴─────────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘


    ANEXA 3

    LISTA
                       cuprinzând imobilele aflate în patrimoniul
                    Băncii Comerciale Române - S.A. care se transmit
     în proprietatea publică a statului şi în administrarea unor instituţii publice
       Legenda: a.d. = aria desfăşurată a imobilului
                S = suprafaţă terenului


    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                                               Imobilul şi terenul
    Nr. ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Persoana Persoana
    crt. Adresa Caracteristicile Valoarea (lei) juridica juridica care
                            ──────────────────────────────────────────────────────────── Observaţii solicitantă preia în
                           imobilului terenului imobilului terenului administrare
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     0 1 2 3 4 5 6 7 8
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     1. Judeţul Alba, a.d. = 3.359 m² S = 895 m² 10.216.303.611 concesionat ● Ministerul de Interne ● Ministerul
        Alba Iulia, pe 99 de ani ● Ministerul Finanţelor Finanţelor
        Calea Moţilor (eliberează doua spatii
        nr. 5 închiriate)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de
                                                                                                                  sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Tineretului şi
                                                                                                                  Sportului (pentru Direcţia
                                                                                                                  pentru tineret şi sport a
                                                                                                                  judeţului Alba)
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  Curtea de Apel)
                                                                                                                ● Consiliul Local şi
                                                                                                                  Primăria Municipiului
                                                                                                                  Alba Iulia
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     2. Judeţul Argeş, a.d. = 600 m² S = 814 m² 4.791.999.966 299.226.400 ● Ministerul de Interne ● Ministerul
        Câmpulung (pentru sediul politiei Finanţelor
        Muscel, Câmpulung Muscel)
        str. Negru Vodă ● Ministerul Finanţelor
        nr. 84 (pentru trezoreria
                                                                                                                  administraţiei financiare
                                                                                                                  Câmpulung Muscel;
                                                                                                                  eliberează spaţiul deţinut
                                                                                                                  aflat în litigiu)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     3. Judeţul Argeş, a.d. = 2.884 m²: S = 958 m² 24.146.437.058 78.078.240 Ministerul de
        Piteşti, subsol, parter, Interne preia în
        Bd Republicii, doua mezanine administrare şi
        bl. E 30 pune la dispoziţie
                                                                                                                                                 spatii:
                                                                                                                ● Ministerul Muncii şi 400 m²
                                                                                                                  Protecţiei Sociale Ministerului
                                                                                                                  (pentru funcţionarea unor Muncii şi
                                                                                                                  direcţii generale de muncă Protecţiei
                                                                                                                  şi protecţie sociala şi a Sociale
                                                                                                                  unităţilor teritoriale ale
                                                                                                                  inspecţiei muncii)
                                                                                                                ● Ministerul Lucrărilor 500 m²
                                                                                                                  Publice şi Amenajării Ministerului
                                                                                                                  Teritoriului (care Lucrărilor
                                                                                                                  solicita 500 m²) Publice şi
                                                                                                                                                 Amenajării
                                                                                                                                                 Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul Educaţiei 800 m²
                                                                                                                  Naţionale, Universitatea Ministerului
                                                                                                                  din Piteşti Educaţiei
                                                                                                                                                 Naţionale
                                                                                                                ● Ministerul de Interne 800 m²
                                                                                                                                                 Ministerului
                                                                                                                                                 de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Culturii 200 m²
                                                                                                                                                 Ministerului
                                                                                                                                                 Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi 200 m²
                                                                                                                  Comerţului Ministerului
                                                                                                                                                 Industriei şi
                                                                                                                                                 Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     4. Judeţul Argeş, complex S = 1.528 m² 6.507.848.353 104.375.469 ● Ministerul Sănătăţii Regia
        Hotel Brădet, hotelier Autonoma
        comuna Brăduleţ, "Administraţia
        localitatea Patrimoniului
        Brădet - Centru Protocolului
        de perfecţionare de Stat"
                                                                                                                ● Ministerul Apărării
                                                                                                                  Naţionale
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (şcoala fiscala, cazare
                                                                                                                  delegaţii străine)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     5. Judeţul Bistriţa- a.d. = 1.682 m² S = 1.045 m² 7.430.617.024 ● Ministerul Educaţiei Ministerul
        Năsăud, Bistriţa, (inclusiv terenul) Naţionale, Colegiul Finanţelor
        str. Mihai Universitar, Bistriţa preia în
        Eminescu administrare
        nr. 13 ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor Pune la
                                                                                                                  (necesităţi trezorerie) dispoziţie
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Comisiei
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de Naţionale
                                                                                                                  sănătate publică şi pentru
                                                                                                                  laboratoare) Statistica
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Comisia Naţională pentru
                                                                                                                  Statistica (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  tribunal şi judecătorie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     6. Judeţul Botoşani, a.d. = 1.039 m² S = 157 m² 7.082.855.971 42.962.956 ● 138 m² ● Ministerul Educaţiei Ministerul de
        Botoşani, (136 m² proprietate Naţionale, Inspectoratul Interne preia
        str. Cuza Vodă ● 19 m² Şcolar Botoşani în administrare
        nr. 2, bl. 7 concesionaţi ● Ministerul de Interne un corp.
                                                                                             pe toată durata (pentru organizarea
                                                                                                                  construcţiei spatiilor de
                                                                                                                  lucru cu publicul)
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (eliberează un spaţiu în
                                                                                                                  litigiu şi doua spatii
                                                                                                                  închiriate) Ministerul
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Finanţelor
                                                                                                                  (Centru de diagnostic şi preia în
                                                                                                                  tratament) administrare
                                                                                                                ● Serviciul Român de doua corpuri.
                                                                                                                  Informaţii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     7. Judeţul Braşov, S = 42.975 m² 4.694.767.324 ● Ministerul Apărării Naţionale Regia
        Poiana Braşov ● Ministerul de Interne Autonoma
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi "Administraţia
                                                                                                                  Comerţului Patrimoniului
                                                                                                                                                 Protocolului
                                                                                                                                                 de Stat"
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     8. Judeţul Braşov, a.d. = 2.095 m²: S = 491,4 m² 9.078.320.000 conform cărţii ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Braşov, subsol, parter, funciare (necesităţi acute pentru Finanţelor
        str. Armata doua etaje trezorerie) preia în
        Română ● Ministerul Agriculturii şi administrare
        nr. 22 Alimentaţiei şi pune la
                                                                                                                ● Ministerul de Interne dispoziţie
                                                                                                                  (pentru sediul unei noi spatii
                                                                                                                  secţii de politie şi pluton Ministerului
                                                                                                                  intervenţie rapida) Agriculturii şi
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Alimentaţiei şi
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de Ministerului
                                                                                                                  sănătate publică) Culturii.
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Comisia Naţională pentru
                                                                                                                  Statistica (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     9. Judeţul Bihor, a.d. = 682 m²: S = 330 m² 5.224.026.364 521.624.000 ● Ministerul Muncii şi
        Oradea, Str. demisol, parter, Protecţiei Sociale (pentru Ministerul de
        Independentei etaj funcţionarea unor direcţii Interne preia
        nr. 51, bl. A 1 generale de muncă şi în administrare
                                                                                                                  protecţie sociala şi a şi pune la
                                                                                                                  unităţilor teritoriale ale dispoziţie
                                                                                                                  inspecţiei muncii) spatii
                                                                                                                ● Ministerul Lucrărilor Ministerului
                                                                                                                  Publice şi Amenajării Lucrărilor
                                                                                                                  Teritoriului Publice şi
                                                                                                                ● Ministerul de Interne Amenajării
                                                                                                                  (pentru organizarea de Teritoriului.
                                                                                                                  spatii de lucru pentru
                                                                                                                  politia rutiera şi serviciile
                                                                                                                  de relaţii cu publicul)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (inspectoratul sanitar de
                                                                                                                  stat, Serviciul programe
                                                                                                                  şi epidemiologic)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Comisia Naţională pentru
                                                                                                                  Statistica (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    10. Judeţul Bacău, a.d. = 2.250 m² S = 440 m² 13.373.375.775 teren ● Ministerul de Interne
        Bacău, concesionat ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        str. 9 Mai pe 99 de ani (pentru trezoreria Finanţelor
        nr. 33 judeţeană şi trezoreria preia în
                                                                                                                  administraţiei financiare administrare
                                                                                                                  Bacău; eliberează spaţiul şi pune la
                                                                                                                  actual, vechi) dispoziţie
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii spatii
                                                                                                                  (Spital municipal şi Ministerului
                                                                                                                  Centru de diagnostic şi Culturii şi
                                                                                                                  tratament) Comisiei
                                                                                                                ● Ministerul Culturii Naţionale
                                                                                                                ● Comisia Naţională pentru pentru
                                                                                                                  Statistica (pentru Direcţia Statistica.
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    11. Judeţul Buzău, a.d. = 643 m² S = 496 m² 4.471.488.016 ● 425 m² ● Ministerul de Interne
        Râmnicu Sărat, proprietate (pentru sediul noii
        Str. Mihail ● 71 m² subunităţi Detaşament Ministerul
        Kogălniceanu, concesionat mobil de jandarmi) Finanţelor
        bl. 16A-16B pe 99 de ani ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (eliberează doua spatii:
                                                                                                                  unul al primăriei şi unul
                                                                                                                  istoric)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (laboratoare medicale)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    12. Judeţul Călăraşi, S = 800 m² 1.361.280.129 ● Ministerul Sănătăţii Ministerul
        Călăraşi, (imobil + teren) (Direcţia de sănătate Sănătăţii
        str. Sfântu publică)
        Nicolae nr. 50
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    13. Judeţul a.d. = 354 m²: 3.848.778.348 teren conform ● Ministerul Justiţiei Regia
        Constanţa, parter şi etaj actului de (pentru baza de odihna) Autonoma
        Mamaia, proprietate ● Ministerul Lucrărilor "Administraţia
        Constanţa, Publice şi Amenajării Patrimoniului
        vila Egreta Teritoriului Protocolului
                                                                                                                ● Ministerul Apărării Naţionale de Stat"
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    14. Judeţul a.d. = 416 m² 3.708.043.711 teren cu drept ● Ministerul de Interne
        Constanţa, de folosinţă ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Constanţa, (se eliberează spatiile Finanţelor
        str. 1 Decembrie ocupate în imobilul
        1918 nr. 2A, Prefecturii Constanţa şi
        bl. I.2 doua sedii închiriate)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei
                                                                                                                  de sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  Curtea de Apel)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    15. Judeţul a.d. = 354 m²: 3.829.827.851 teren conform ● Ministerul Muncii şi Regia
        Constanţa, parter şi etaj actului de Protecţiei Sociale Autonoma
        Mamaia, proprietate (pentru funcţionarea "Administraţia
        Constanţa, unor direcţii generale Patrimoniului
        vila Cerna de muncă şi protecţie Protocolului
                                                                                                                  sociala şi a unităţilor de Stat"
                                                                                                                  teritoriale ale inspecţiei
                                                                                                                  muncii)
                                                                                                                ● Ministerul Lucrărilor Publice
                                                                                                                  şi Amenajării Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul Apărării Naţionale
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (cazare delegaţii şi protocol)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  Curtea Supremă de Justiţie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    16. Judeţul Covasna, a.d = 472 m²: S = 124 m² 4.271.450.986 21.055.099 ● Ministerul Muncii
        Sfântu Gheorghe, parter comercial şi Protecţiei Sociale
        str. Kossuth (pentru funcţionarea unor
        Lajos nr. 1, direcţii generale de muncă
        bl. 2, sc. B, şi protecţie sociala şi a
        sc. C unităţilor teritoriale
                                                                                                                  ale inspecţiei muncii)
                                                                                                                ● Ministerul de Interne Ministerul
                                                                                                                  (pentru organizarea de de Interne
                                                                                                                  spatii de lucru cu publicul)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei
                                                                                                                  de sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    17. Judeţul Cluj, a.d. = 520 m² S = 830 m² 1.672.508.509 11.888.250 ● Ministerul de Interne
        Cluj-Napoca, (pentru amenajarea unei
        str. Regele secţii de politie)
        Ferdinand nr. 8 ● Ministerul Finanţelor Ministerul
                                                                                                                  (necesităţi urgente Finanţelor
                                                                                                                  ale trezoreriei)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (reorganizarea activităţii
                                                                                                                  medicale)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Serviciul Român
                                                                                                                  de Informaţii (urgent)
                                                                                                                ● Comisia Naţională
                                                                                                                  pentru Statistica
                                                                                                                  (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    18. Judeţul Cluj, a.d. = 603 m² S = 1.231 m² 1.985.554.543 312.312.960 ● Ministerul de Interne Ministerul
        Turda, (pentru politia municipiului, de Interne
        Piaţa Română deoarece actualul sediu a preia în
        nr. 15, bl. O1 fost revendicat şi câştigat) administrare
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor şi pune la
                                                                                                                  (eliberează spaţiul actual dispoziţie spatii
                                                                                                                  deţinut cu chirie) Ministerului
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Sănătăţii
                                                                                                                  (laboratoare medicale)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    19. Judeţul a.d. = 1.190 m² S = 825 m² 7.409.220.412 471.713.378 ● Ministerul de Interne Ministerul
        Dâmboviţa, (pentru sediul Politiei de Interne
        Târgovişte, Municipiului Târgovişte) preia în
        Str. Victoriei ● Ministerul Finanţelor administrare
        nr. 2 (necesităţi trezorerie şi etajul 2
                                                                                                                  administraţie; cedează un
                                                                                                                  sediu consiliului municipal) Ministerul
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Finanţelor
                                                                                                                  (Centru de diagnostic preia în
                                                                                                                  şi tratament) administrare
                                                                                                                ● Ministerul Culturii parterul şi
                                                                                                                                                 etajul 1
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    20. Judeţul Giurgiu, a.d. = 1.670 m² 10.057.389.911 ● Ministerul de Interne
        Giurgiu, (inclusiv terenul) ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Str. Independentei (necesităţi trezorerie şi Finanţelor
        bl. 105-106 administraţie; eliberează
                                                                                                                  3 spatii închiriate)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate
                                                                                                                  publică)
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  tribunal şi judecătorie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    21. Judeţul Giurgiu, construcţie 73.531.060 ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Baraca, Giurgiu metalică (inclusiv terenul (punct de încasare Finanţelor
                           la Vama aferent) trezorerie)
                           Giurgiu - ● Ministerul Sănătăţii
                           doua barăci (sediul Direcţiei de
                                                                                                                  sănătate publică şi
                                                                                                                  serviciu epidemiologic)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    22. Judeţul Galaţi, a.d. = 1.312 m² S = 320 m² 8.105.426.582 cota indiviză ● Ministerul Muncii
        Galaţi, şi Protecţiei Sociale
        str. Dr. Camabel, (pentru funcţionarea unor
        bl. A17 direcţii generale de muncă
                                                                                                                  şi protecţie sociala
                                                                                                                  şi a unităţilor teritoriale
                                                                                                                  ale inspecţiei muncii) Serviciul
                                                                                                                ● Ministerul de Interne Român de
                                                                                                                  (pentru spatii de lucru Informaţii
                                                                                                                  cu publicul)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate
                                                                                                                  publică)
                                                                                                                ● Serviciul Român
                                                                                                                  de Informaţii (urgent)
                                                                                                                ● Comisia Naţională
                                                                                                                  pentru Statistica
                                                                                                                  (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    23. Judeţul Galaţi, a.d. = 900 m² S = 1.046 m² 3.553.927.573 1.102.800.000 ● Ministerul de Interne Ministerul
        Tecuci, ● Ministerul Finanţelor de Interne
        str. 1 Decembrie (necesităţi trezorerie preia în
        1918 nr. 43 şi administraţie) administrare
                                                                                                                                                 etajul 2.
                                                                                                                                                 Ministerul
                                                                                                                                                 Finanţelor
                                                                                                                                                 preia în
                                                                                                                                                 administrare
                                                                                                                                                 subsolul,
                                                                                                                                                 parterul şi
                                                                                                                                                 etajul 1.
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    24. Judeţul Gorj, a.d. = 889 m² S = 79 m² 3.541.953.429 68.398.641 ● Ministerul Muncii
        Târgu Jiu, (suprafaţă şi Protecţiei Sociale
        Bd Eroilor indiviză subsol (pentru funcţionarea
        nr. 15-17 180 m²) unor direcţii generale
                                                                                                                  de muncă şi protecţie
                                                                                                                  sociala şi a unităţilor
                                                                                                                  teritoriale ale inspecţiei
                                                                                                                  muncii)
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Culturii Ministerul
                                                                                                                  (Inspectoratul pentru Culturii
                                                                                                                  Cultura Gorj - pentru
                                                                                                                  un palat al culturii
                                                                                                                  târgujiene)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate
                                                                                                                  publică)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    25. Judeţul a.d. = 1.290 m²: S = 798 m² 1.307.718.180 ● Ministerul Educaţiei Ministerul
        Hunedoara, subsol, parter, (inclusiv terenul Naţionale Educaţiei
        Deva, etaj aferent) ● Ministerul Lucrărilor Naţionale
        str. Piaţa Unirii Publice şi Amenajării
        nr. 3 Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei
                                                                                                                  de sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    26. Judeţul a.d. = 200 m² S = 30 m² 572.232.769 ● Ministerul de Interne
        Hunedoara, (inclusiv terenul) ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Petroşani, (necesităţi urgente Finanţelor
        str. 1 Decembrie pentru trezorerie)
        1918, bl. 97
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    27. Judeţul a.d. = 1.900 m² S = 644 m² 641.567.861 ● Ministerul Culturii Ministerul
        Hunedoara, (inclusiv terenul) Culturii
        Orăştie, piaţa
        Aurel Vlaicu
        nr. 3
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    28. Judeţul a.d. = 1.100 m² S = 1.300 m² 10.545.005.747 ● Ministerul de Interne Ministerul de
        Harghita (inclusiv terenul) Interne preia
        Odorheiul în administrare
        Secuiesc, corpul B.
        Str. Morii ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        nr. 1 (necesităţi urgente datorita Finanţelor
                                                                                                                  evacuării începând cu preia în
                                                                                                                  1 ianuarie 2000) administrare
                                                                                                                                                 corpul A.
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (secţia de pneumoftiziologie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    29. Judeţul Iaţi, a.d. = 15 m² 10.625.754 teren închiriat ● Ministerul de Interne Ministerul
        Iaţi, Str. Bălţii Finanţelor
        nr. 1 ● Serviciul Român de
                                                                                                                  Informaţii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    30. Judeţul Ilfov, a.d. = 6.601 m²: S = 15.000 m² 54.755.720.107 7.436.180.400 ● Ministerul Agriculturii şi Regia
        comuna ● centru de Alimentaţiei (numai subsolul, Autonoma
        Ciolpani, învăţământ parterul, doua etaje, "Administraţia
        satul Izvorani, (subsol, parter, echipamente tehnologice) Patrimoniului
        Centrul doua etaje) ● Ministerul de Interne Protocolului
        de pregătire ● hotel (doua (pentru organizarea unui de Stat"
        profesională subsoluri, centru de pregătire
                           parter, 5 etaje) profesională a cadrelor
                           ● vila (parter, din Jandarmeria Română)
                           un etaj) ● Ministerul Finanţelor
                           ● magazin (necesităţi pentru pregătirea
                           ● casa portar profesională a salariaţilor)
                                                                                                                ● Ministerul Justiţiei (pentru
                                                                                                                  pregătire profesională)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (laboratoare medicale)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    31. Judeţul Mureş, a.d. = 1.793 m² S = 779 m² 7.572.913.457 teren concesionat ● Ministerul de Interne Ministerul de
        Sighişoara pe 99 de ani (pentru sediul Politiei Interne preia
        str. 1 Decembrie Municipiului Sighişoara) imobilul din
        1918 nr. 37-39 str. Octavian
        şi str. Octavian Goga şi pune
        Goga nr. 11, la dispoziţie
        bl. KO1 spatii
                                                                                                                                                 Ministerului
                                                                                                                                                 Culturii;
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor Ministerul
                                                                                                                  (necesităţi trezorerie; Finanţelor
                                                                                                                  se eliberează spaţiul preia imobilul
                                                                                                                  pentru Primăria din str. 1
                                                                                                                  Sighişoara) Decembrie
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    32. Judeţul Mureş, a.d. = 2.501 m² S = 2.245 m² 14.001.745.904 concesionat pe ● Ministerul Educaţiei Ministerul
        Târgu Mureş, 99 de ani Naţionale, Universitatea Finanţelor
        Str. Călăraşilor Tehnica din Târgu Mureş
        nr. 26-28
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Justiţiei
                                                                                                                  (necesităţi trezorerie;
                                                                                                                  se eliberează spaţiul
                                                                                                                  pt. Prefectura şi Primăria
                                                                                                                  Târgu Mureş)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de
                                                                                                                  sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                ● Ministerul Public
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă
                                                                                                                  tribunal şi judecătorie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    33. Judeţul a.d. = 400 m²: S = 213 m² 1.941.141.842 fără titlu de ● Ministerul Justiţiei, Ministerul
        Mehedinţi, parter, un etaj proprietate Parchetul Tribunalului Justiţiei
        Drobeta-Turnu Mehedinţi
        Severin, str. Th. ● Ministerul Muncii şi
        Costescu nr. 6, Protecţiei Sociale (pentru
        colt cu str. funcţionarea unor direcţii
        Mareşal Averescu generale de muncă şi
                                                                                                                  protecţie sociala şi a
                                                                                                                  unităţilor teritoriale ale
                                                                                                                  inspecţiei muncii)
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (necesităţi trezorerie;
                                                                                                                  eliberează spaţiul pentru
                                                                                                                  primărie)
                                                                                                                ● Consiliul Local al
                                                                                                                  Municipiului Drobeta-Turnu
                                                                                                                  Severin, judeţul Mehedinţi
                                                                                                                  (solicita 800 m²)
                                                                                                                ● Ministerul Lucrărilor
                                                                                                                  Publice şi Amenajării
                                                                                                                  Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                  (pentru organizarea de
                                                                                                                  spatii de lucru cu publicul)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii (sediul
                                                                                                                  Direcţiei de sănătate publică)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Public (Parchetul
                                                                                                                  de pe lângă tribunal şi
                                                                                                                  judecătorie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    34. Judeţul a.d. = 3.100 m² S = 1.275 m² 13.224.621.844 4.037.841.178 proprietate = ● Ministerul Muncii şi
        Maramureş, 975 m², Protecţiei Sociale (pentru
        Baia Mare, concesionat funcţionarea unor direcţii
        Str. Scolii nr. 1 pe 99 de ani generale de muncă şi
                                                                                             = 300 m² protecţie sociala şi a
                                                                                                                  unităţilor teritoriale ale
                                                                                                                  inspecţiei muncii)
                                                                                                                ● Ministerul de Interne Ministerul
                                                                                                                                                 de Interne
                                                                                                                                                 preia în
                                                                                                                                                 administrare şi
                                                                                                                                                 pune la
                                                                                                                                                 dispoziţie
                                                                                                                                                 spatii
                                                                                                                                                 Ministerului
                                                                                                                                                 Culturii şi
                                                                                                                                                 Ministerului
                                                                                                                                                 Industriei şi
                                                                                                                                                 Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii (sediul
                                                                                                                  Direcţiei de sănătate
                                                                                                                  publică)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    35. Judeţul Neamţ, a.d. = 482 m²: S = 155 m² 544.083.028 concesionat ● Ministerul Apărării
        Piatra-Neamţ, parter, etaj Naţionale
        bd Traian ● Ministerul Muncii şi Ministerul Muncii
        nr. 17, bl. A4 Protecţiei Sociale şi Protecţiei
                                                                                                                                                 Sociale preia în
                                                                                                                                                 administrare 50%.
                                                                                                                ● Ministerul Justiţiei
                                                                                                                                                 Ministerul
                                                                                                                ● Ministerul Culturii Culturii preia în
                                                                                                                  (Direcţia monumentelor administrare 50%
                                                                                                                  istorice)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    36. Judeţul Neamţ, a.d. = 103 m² S = 103 m² 197.828.236 fără titlu de Ministerul
        Piatra-Neamţ, proprietate sau de Interne
        str. Alexandru contract de
        cel Bun nr. 27 închiriere sau
        bis concesiune
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    37. Judeţul Neamţ, a.d. = 3.083 m² S = 3.068 m² 19.807.410.855 teren concesionat ● Ministerul de Interne Ministerul
        Piatra-Neamţ, pe durata ● Ministerul Culturii de Interne
        str. Alexandru existentei ● Ministerul Industriei şi
        cel Bun nr. 12 construcţiei Comerţului
                                                                                                                ● Comisia Naţională pentru
                                                                                                                  Statistica (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    38. Judeţul Neamţ, a.d. = 210 m² S = 377 m² 823.402.299 72.439.256 teren ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Târgu Neamţ, parter proprietate (necesităţi urgente Finanţelor
        str. Mihail pentru trezorerie)
        Kogălniceanu ● Ministerul de Interne
        nr. 6-8 (pentru subunitate
                                                                                                                  jandarmi paza parchete)
                                                                                                                ● Ministerul Justiţiei
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (activităţi medicale)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    39. Judeţul Olt, a.d. = 1.101 m² S = 750 m² 5.788.145.446 teren fără ● Ministerul de Interne
        Slatina, documente ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        bd Nicolae (necesităţi urgente Finanţelor
        Titulescu pentru trezorerie) preia în
        nr. 45 ● Ministerul Culturii administrare
                                                                                                                ● Serviciul Român şi pune la
                                                                                                                  de Informaţii dispoziţie
                                                                                                                ● Comisia Naţională spatii
                                                                                                                  pentru Statistica Ministerului
                                                                                                                  (pentru Direcţia Culturii
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    40. Judeţul a.d. = 676 m² S = 231 m² 3.031.368.951 ● Ministerul Lucrărilor Ministerul
        Prahova, Publice şi Amenajării Lucrărilor
        Sinaia, Teritoriului Publice şi
        Bd. Republicii ● Ministerul Apărării Amenajării
        nr. 33 Naţionale Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (necesităţi trezorerie;
                                                                                                                  se eliberează spatii
                                                                                                                  ale primăriei)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (laboratoare medicale)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    41. Judeţul ● demisol S = 1.166 m² 1.519.552.716 4.855.399.900 ● Ministerul Sănătăţii Regia
        Prahova, ● parter (laboratoare medicale) Autonoma
        Buşteni, ● etaj ● Ministerul Apărării "Administraţia
        Vila Piscului, Naţionale Patrimoniului
        Str. Şoimului ● Ministerul de Interne Protocolului
        nr. 11 (pentru sediu de Stat"
                                                                                                                  politie orăşenească)
                                                                                                                ● Ministerul Justiţiei
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (activităţi de protocol)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    42. Judeţul Sibiu, a.d. = 2.340 m² 8.572.776.419 teren ● Ministerul Educaţiei
        Sibiu, ● subsol, (inclusiv proprietate Naţionale,
        Str. Tribunei parter, terenul Universitatea Sibiu
        nr. 6 doua etaje, aferent) (pentru spatii de cazare)
                           mansardă ● Ministerul Apărării
                                                                                                                  Naţionale
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (necesităţi urgente pentru
                                                                                                                  trezorerie; eliberează
                                                                                                                  un spaţiu al primăriei)
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de
                                                                                                                  sănătate publică) Ministerul
                                                                                                                ● Ministerul Culturii Culturii
                                                                                                                ● Serviciul Român
                                                                                                                  de Informaţii
                                                                                                                ● Comisia Naţională
                                                                                                                  pentru Statistica
                                                                                                                  (pentru Direcţia
                                                                                                                  judeţeană de statistica)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    43. Judeţul Sălaj, a.d. = 1.275 m² S = 457 m² 3.652.820.457 148.031.811 teren ● Ministerul Muncii şi
        Zalău, proprietate Protecţiei Sociale
        str. Corneliu (pentru funcţionarea
        Coposu nr. 1 unor direcţii generale de
                                                                                                                  muncă şi protecţie sociala
                                                                                                                  şi a unităţilor teritoriale
                                                                                                                  ale inspecţiei muncii)
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii Ministerul
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate Sănătăţii
                                                                                                                  publică)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    44. Judeţul a.d. = 812 m² S = 457 m² 111.380.680 254.202.995 teren ● Ministerul Apărării
        Suceava, proprietate Naţionale
        Suceava, aleea ● Ministerul de Interne
        Ion Grămadă ● Ministerul Culturii
        nr. 1-3 ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Muncii şi
                                                                                                                  Protecţiei Sociale
                                                                                                                ● Ministerul Public Ministerul
                                                                                                                  (Parchetul de pe lângă Public
                                                                                                                  Curtea de Apel, tribunal
                                                                                                                  şi judecătorie)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    45. Judeţul a.d. = 947 m² S = 2/5 cota 5.661.451.997 72.728.160 teren ● Ministerul de Interne
        Suceava, indiviză din proprietate ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Rădăuţi, 261 m² (necesităţi pentru Finanţelor
        str. 1 Mai trezorerie)
        nr. 3 ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (laboratoare medicale)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    46. Judeţul a.d. = 864 m² S = 589 m² 228.700.560 337.317.480 teren ● Ministerul de Interne
        Suceava, proprietate ● Ministerul Culturii
        Câmpulung ● Ministerul Industriei şi Ministerul
        Moldovenesc, Comerţului Industriei şi
        Calea Bucovinei Comerţului
        nr. 12
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    47. Judeţul Tulcea, a.d. = 681 m²: S = 270 m² 2.442.652.780 158.207.688 proprietate ● Ministerul Justiţiei Ministerul
        Tulcea, parter, ● Ministerul de Interne Justiţiei
        str. Isaccea doua etaje ● Ministerul Culturii
        nr. 6B ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate
                                                                                                                  publică)
                                                                                                                ● Serviciul Român
                                                                                                                  de Informaţii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    48. Judeţul a.d. = 4.075 m²: S = 2.500 m² 14.500.056.673 concesiune pe ● Ministerul de Interne
        Vâlcea, subsol, parter, 99 de ani ● Ministerul Lucrărilor Ministerul
        Râmnicu 4 etaje Publice şi Amenajării Finanţelor
        Vâlcea, Teritoriului preia în
        str. Tudor ● Ministerul Finanţelor administrare
        Vladimirescu (necesităţi trezorerie, şi pune la
        nr. 18 şcoala finanţe publice) dispoziţie
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii spatii
                                                                                                                  (sediul Direcţiei de Ministerului
                                                                                                                  sănătate publică) Lucrărilor
                                                                                                                ● Serviciul Român de Publice şi
                                                                                                                  Informaţii Amenajării
                                                                                                                ● Comisia Naţională Teritoriului
                                                                                                                  pentru Statistica
                                                                                                                 (pentru Direcţia judeţeană
                                                                                                                 de statistica) - un spaţiu
                                                                                                                 din imobil
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    49. Judeţul a.d. = 3.529 m² S = 2.194 m² 13.055.338.244 641.965.244 teren ● Ministerul de Interne Ministerul
        Vrancea, proprietate (pentru servicii din politia Finanţelor
        Focşani, municipala, pentru spatii
        Str. Republicii de lucru cu publicul,
        nr. 96 pentru Comandamentul
                                                                                                                  Judeţean de Jandarmi
                                                                                                                  Vrancea)
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (se eliberează spaţiul
                                                                                                                  pentru Primăria Focşani)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    50. Bucureşti, a.d. = 8.050 m² S = 2.658 m² 4.213.563.782 32.677.100 ● Ministerul Culturii, Ministerul
        Calea Victoriei Direcţia monumentelor Finanţelor
        nr. 22-24, istorice Direcţia
        sectorul 3 ● Ministerul Afacerilor Generala a
                                                                                                                  Externe Vămilor
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                  (numai 8.050 m² şi
                                                                                                                  terenul aferent)
                                                                                                                ● Ministerul Finanţelor
                                                                                                                  (Direcţia Generala a
                                                                                                                  Vămilor, datorita evacuării)
                                                                                                                ● Ministerul Industriei
                                                                                                                  şi Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Tineretului
                                                                                                                  şi Sportului (sau imobilul
                                                                                                                  din str. Matei Voievod
                                                                                                                  nr. 21-23)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    51. Bucureşti, a.d. = 170 m² 431.453.986 Ministerul
        Calea Victoriei Finanţelor
        nr. 22-24,
        VIP Lipscani,
        sectorul 3
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    52. Bucureşti, a.d. = 1.264 m² S = 668 m² 2.180.569.654 457.648.766 teren ● Ministerul Afacerilor Regia
        str. Matei proprietate Externe Autonoma
        Voievod ● Ministerul Muncii "Administraţia
        nr. 21-23, şi Protecţiei Sociale Patrimoniului
        sectorul 2 ● Ministerul Lucrărilor Protocolului
                                                                                                                  Publice şi Amenajării de Stat"
                                                                                                                  Teritoriului
                                                                                                                ● Ministerul Sănătăţii
                                                                                                                  (Direcţia de sănătate
                                                                                                                  publică)
                                                                                                                ● Ministerul de Interne
                                                                                                                  (pentru locuinţe de
                                                                                                                  serviciu)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
                                                                                                                ● Ministerul Tineretului
                                                                                                                  şi Sportului (sau imobilul
                                                                                                                  din Calea Victoriei
                                                                                                                  nr. 22-24)
                                                                                                                ● Comisia Naţională a
                                                                                                                  Valorilor Mobiliare (foarte
                                                                                                                  urgent)
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    53. Bucureşti, a.d. = 200 m² S = 22,7 m² 1.170.052.820 terenul aferent ● Agenţia Naţională
        Bd. Libertăţii (imobil + teren) în folosinţă pe pentru Dezvoltare
        nr. 1, bl. A1, durata Regională
        sc. 1, et. 4, existentei ● Ministerul de Interne Ministerul
        ap. 33, clădirii (pentru locuinţe de de Interne
        sectorul 4 serviciu)
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
                                                                                                                ● Ministerul Industriei şi
                                                                                                                  Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    54. Bucureşti, a.d. = 253 m² 205.705.510 teren ● Ministerul de Interne Ministerul de
        Aleea concesionat (pentru locuinţe de Interne
        Textiliştilor pe durata serviciu)
        nr. 3, bl. MY2, existentei ● Ministerul Culturii
        ap. 17;18;19;20, construcţiei ● Ministerul Industriei şi
        sectorul 3 Comerţului
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    55. Bucureşti, a.d. = 29 m² 193.032.890 ● Ministerul de Interne
        Calea Victoriei (pentru locuinţă de
        nr. 16-20, serviciu)
        parter ● Ministerul Finanţelor Ministerul
                                                                                                                  (punct încasare trezorerie) Finanţelor
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    56. Bucureşti, a.d. = 621 m² S = 156 m² 9.115.396.663 369.865.092 teren ● Ministerul de Interne
        Splaiul proprietate ● Ministerul Finanţelor Ministerul
        Independentei (preluat de trezorerie) Finanţelor
                                                                                                                ● Ministerul Culturii
    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016