Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 91 din 19 august 2021  privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar  pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 91 din 19 august 2021 privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 812 din 24 august 2021
    Situaţia identificată la nivelul sistemului de învăţământ preuniversitar în care un număr mare de elevi se află în situaţie de abandon şcolar ca urmare a condiţiilor socioeconomice şi geografice defavorabile, date fiind condiţiile socioeconomice care impietează asupra capacităţii multor familii de a susţine şcolarizarea sau participarea copiilor lor la întregul program zilnic de activităţi şcolare, inclusiv cele extracurriculare, condiţii care impun implementarea cu celeritate a unor măsuri de sprijin,
    având în vedere necesitatea continuării eforturilor pentru diminuarea ratei părăsirii timpurii a şcolii, în condiţiile în care valoarea acestui indicator se plasează încă peste media Uniunii Europene, fiind de 18,1% în 2017, 16,4% în 2018 şi 15,3% în 2019 (conform datelor oficiale Eurostat),
    întrucât evaluarea corespunzătoare a impactului Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, implementat în anii şcolari 2016-2017, 2017-2018 şi în anul 2019, respectiv în 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, în anul 2020, conform Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 72/2016, aprobată prin Legea nr. 92/2017, Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 92/2017, aprobată cu modificări prin Legea nr. 107/2018, Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 97/2018, aprobată prin Legea nr. 201/2019, precum şi Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 9/2020, aprobată prin Legea nr. 26/2021, impune continuarea implementării acestuia şi în anul 2021, având în vedere necesitatea susţinerii participării şcolare, inclusiv prin măsuri care să stimuleze motivarea pentru învăţare şi creşterea eficienţei efortului intelectual al copiilor din unităţile de învăţământ-pilot, printr-o alimentaţie echilibrată, pentru asigurarea intervenţiei cel puţin pe un ciclu de învăţământ,
    în prezent cadrul legal în vigoare nu asigură soluţii viabile care să permită un acces nediscriminatoriu la educaţie, iar până la începutul anului şcolar este un interval de timp foarte scurt.
    Urgenţa adoptării rezultă din faptul că un număr însemnat de preşcolari şi elevi vulnerabili se află în situaţie de abandon şcolar, descurajaţi de un cadru legal neadaptat nevoilor reale ale acestora. În lipsa adoptării prezentei ordonanţe de urgenţă există un risc crescut de a nu se realiza incluziunea educaţională a tuturor preşcolarilor şi elevilor.
    Întrucât învăţământul constituie prioritate naţională, deoarece toate aceste elemente vizează interesul public şi constituie situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată,
    în temeiul art. 115 alin. (4) din Constituţia României, republicată,
    Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă de urgenţă.
    ART. 1
    (1) În semestrul I al anului şcolar 2021-2022, în perioada desfăşurării cursurilor, preşcolarilor şi elevilor din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, denumite în continuare unităţi-pilot, li se acordă, cu titlu gratuit, un suport alimentar constând într-un pachet alimentar sau într-o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată.
    (2) Limita valorică prevăzută la alin. (1) cuprinde preţul produselor, cheltuielile de transport, de distribuţie şi de depozitare a acestora, după caz.
    (3) La cererea motivată a părinţilor/reprezentanţilor legali/ocrotitorilor legali, formulată în scris şi susţinută de un document-suport, înregistrată la secretariatul unităţii de învăţământ în care este înmatriculat preşcolarul/elevul, preşcolarii şi elevii care din considerente de natură medicală, culturală sau religioasă nu pot beneficia de pachetul alimentar/masă caldă vor beneficia de produse alimentare adecvate situaţiei acestora, în limita valorii zilnice prevăzute la alin. (1). În cazul preşcolarilor şi elevilor care din considerente de natură culturală sau religioasă nu pot beneficia de pachetul alimentar/masă caldă, documentul-suport este reprezentat de declaraţia pe propria răspundere a părinţilor/reprezentanţilor legali/ocrotitorilor legali.
    (4) Pentru menţinerea sănătăţii preşcolarilor şi elevilor prevăzuţi la alin. (1), în cadrul Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, denumit în continuare Programul-pilot, se vor distribui numai produse alimentare obţinute în unităţi autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare.
    (5) Produsele distribuite vor respecta cerinţele prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 1.169/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1.924/2006 şi (CE) nr. 1.925/2006 ale Parlamentului European şi ale Consiliului şi de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European şi a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE şi 2008/5/CE ale Comisiei şi a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 304 din 22 noiembrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 2
    (1) Pentru finanţarea Programului-pilot în perioada desfăşurării activităţilor didactice, până la sfârşitul anului 2021 se alocă bugetelor locale ale unităţilor/subdiviziunilor administrativ–teritoriale sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor şi municipiului Bucureşti, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenţă.
    (2) Sumele prevăzute la alin. (1) pot fi suplimentate din veniturile proprii ale bugetelor locale ale unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale sau din alte surse de finanţare, legal prevăzute, în următoarele situaţii:
    a) stabilirea prin hotărâre a consiliului local a unei valori zilnice mai mari decât cea prevăzută la art. 1 alin. (1);
    b) creşterea, în perioada aplicării Programului-pilot, a numărului de preşcolari/elevi beneficiari din unităţile-pilot.

    (3) Reflectarea în bugetele unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat primite, precum şi a creditelor destinate implementării Programului-pilot se va face cu ajutorul indicatorilor distincţi, prevăzuţi în normele metodologice de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

    ART. 3
    (1) Procedura de atribuire a contractelor de furnizare/servicii a pachetelor alimentare/mesei calde se organizează la nivelul fiecărei unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale şi se stabileşte potrivit prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Unităţile/Subdiviziunile administrativ-teritoriale, care dispun de mijloacele necesare preparării şi distribuirii pachetelor alimentare/mesei calde, în scopul creşterii calităţii acestora, pot utiliza în acest scop sumele alocate potrivit prevederilor art. 2 alin. (1).
    (3) Pentru obţinerea unor preţuri cât mai competitive, autorităţile contractante pot opta pentru atribuirea contractului de achiziţie publică fie pe întreg pachetul alimentar/întreaga masă caldă, fie pe loturi distincte pe categorii de produse ce intră în componenţa pachetului alimentar/mesei calde, potrivit Legii nr. 98/2016, cu modificările şi completările ulterioare, iar faza finală a procedurii de atribuire poate fi organizată prin licitaţie electronică, cu respectarea legislaţiei din domeniul achiziţiilor publice.
    (4) Responsabilii pentru efectuarea plăţilor către furnizori sunt primarii unităţilor/subdiviziunilor administrativ–teritoriale sau persoanele împuternicite, după caz.
    (5) Plata produselor şi a serviciilor contractate se efectuează de către ordonatorii principali de credite, la solicitarea furnizorilor, pe baza documentelor de recepţie calitativă şi cantitativă, întocmite şi aprobate de unităţile-pilot.
    (6) Sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat alocate unităţilor/subdiviziunilor administrativ–teritoriale, potrivit prevederilor art. 2, rămase neutilizate la finele exerciţiului bugetar, se regularizează cu bugetul de stat.

    ART. 4
    (1) Dreptul de a beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) îl au elevii/preşcolarii prezenţi la activităţile didactice pe perioada cursurilor, conform structurii anului şcolar.
    (2) Dreptul de a beneficia de prevederile art. 1 alin. (1), pe perioada cursurilor, conform structurii anului şcolar, îl au şi elevii/preşcolarii care participă la activităţi didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, conform scenariilor de organizare şi desfăşurare a cursurilor prevăzute de legislaţia în vigoare.
    (3) Dreptul de a beneficia de prevederile art. 1 alin. (1), pe perioada cursurilor, conform structurii anului şcolar, îl au şi elevii/preşcolarii care au acces limitat la tehnologie şi care îşi desfăşoară activitatea de învăţare prin mijloace alternative, altele decât tehnologia şi internetul, în cadrul scenariilor de organizare şi desfăşurare a cursurilor prevăzute de legislaţia în vigoare.
    (4) Prin elev/preşcolar prezent la cursuri se înţelege elevul/preşcolarul care a participat la cel puţin o oră de curs/zi în cadrul scenariilor de organizare şi desfăşurare a cursurilor, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
    (5) Autorităţile administraţiei publice locale, instituţiile şi autorităţile cu atribuţii în domeniul educaţiei au obligaţia să urmărească şi să verifice buna desfăşurare a procesului de aprovizionare privind distribuţia către elevi/preşcolari a pachetului alimentar/mesei calde.
    (6) Controlul respectării prevederilor legislaţiei în vigoare privind condiţiile igienico-sanitare prin care pachetul alimentar/masa caldă este oferit/oferită elevilor/preşcolarilor, precum şi al respectării unei alimentaţii sănătoase în unităţile de învăţământ preuniversitar se exercită de către personalul împuternicit de Ministerul Sănătăţii, din cadrul Inspecţiei Sanitare de Stat şi al direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, pentru pachetul alimentar/masa caldă distribuit/distribuită în spaţiul unităţii de învăţământ preuniversitar.
    (7) Unităţile care produc, prepară, transportă şi distribuie alimente în cadrul acestui program sunt supuse controalelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor oficiale, efectuate de către personalul de specialitate din cadrul direcţiilor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2017/625 al Parlamentului European şi al Consiliului din 15 martie 2017 privind controalele oficiale şi alte activităţi oficiale efectuate pentru a asigura aplicarea legislaţiei privind alimentele şi furajele, a normelor privind sănătatea şi bunăstarea animalelor, sănătatea plantelor şi produsele de protecţie a plantelor (Regulamentul privind controalele oficiale), de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 999/2001, (CE) nr. 396/2005, (CE) nr. 1.069/2009, (CE) nr. 1.107/2009, (UE) nr. 1.151/2012, (UE) nr. 652/2014, (UE) 2016/429 şi (UE) 2016/2.031 ale Parlamentului European şi ale Consiliului, a Regulamentelor (CE) nr. 1/2005 şi (CE) nr. 1.099/2009 ale Consiliului şi a Directivelor 98/58/CE, 1.999/74/CE, 2007/43/CE, 2008/119/CE şi 2008/120/CE ale Consiliului şi de abrogare a Regulamentelor (CE) nr. 854/2004 şi (CE) nr. 882/2004 ale Parlamentului European şi ale Consiliului, precum şi a Directivelor 89/608/CEE, 89/662/CEE, 90/425/CEE, 91/496/CEE, 96/23/CE, 96/93/CE şi 97/78/CE ale Consiliului şi a Deciziei 92/438/CEE a Consiliului.

    ART. 5
    (1) Unităţile-pilot sunt prevăzute în anexă.
    (2) La închiderea programului-pilot, la finalul anului 2021, în urma analizei realizate de Ministerul Educaţiei, pe baza rezultatelor obţinute şi interpretate lunar, pe parcursul derulării proiectului, la nivelul fiecărui inspectorat şcolar judeţean/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, se va decide asupra oportunităţii extinderii acestui program la nivel naţional, respectiv asupra modalităţii de implementare.
    (3) Unităţile de învăţământ incluse în Programul-pilot pot beneficia şi de finanţare externă pentru susţinerea unor activităţi similare programului-pilot, activităţi reprezentând suport alimentar.
    (4) Ministerul Educaţiei, inspectoratele şcolare, unităţile administrativ-teritoriale, unităţile de învăţământ pot accesa fonduri de la bugetul Uniunii Europene sau pot finanţa din fonduri proprii/din bugetele locale desfăşurarea unor programe similare, reprezentând programe de suport alimentar, şi în alte unităţi de învăţământ decât cele prevăzute în anexă.
    (5) Ministerul Educaţiei are atribuţii de monitorizare şi evaluare a programului-pilot.
    (6) În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei, împreună cu Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, elaborează normele metodologice de aplicare a acesteia, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului.



                    PRIM-MINISTRU
                    FLORIN-VASILE CÎŢU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul educaţiei,
                    Sorin-Mihai Cîmpeanu
                    Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei,
                    Cseke Attila Zoltán
                    Ministrul finanţelor,
                    Dan Vîlceanu
                    Ministrul sănătăţii,
                    Ioana Mihăilă

    Bucureşti, 19 august 2021.
    Nr. 91.
    ANEXA 1

    LISTA
    unităţilor/subdiviziunilor administrativ-teritoriale şi a unităţilor-pilot în care se implementează Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar şi sumele alocate pentru finanţarea programului în anul 2021

┌────┬───────────────┬─────────┬─────────────────────────┬────────────────────┬───────────┬──────────┬─────────┐
│ │ │ │ │ │ │Din care │Suma │
│ │ │ │Unitatea/ │ │Nr. total │preşcolari│- mii lei│
│Nr. │Judeţul │Tip UAT │Subdiviziunea │Unitatea de │de │şi elevi │- │
│crt.│ │ │administrativ-teritorială│învăţământ │beneficiari│învăţământ├─────────┤
│ │ │ │ │ │ │primar │Total an │
│ │ │ │ │ │ │ │2021 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │Total, din │ │ │ │68.800 │36.546 │46.404,00│
│ │care: │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ALBA TOTAL │ │ │ │1.161 │761 │776,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│1 │ALBA │COMUNA │BUCERDEA GRÂNOASĂ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │257 │167 │172,00 │
│ │ │ │ │„IOAN MAIORESCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│2 │ALBA │COMUNA │UNIREA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │417 │273 │279,00 │
│ │ │ │ │„AVRAM IANCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│3 │ALBA │COMUNA │ROŞIA MONTANĂ │„SIMION BALINT“ │241 │157 │161,00 │
│ │ │ │ │ROŞIA MONTANĂ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│4 │ALBA │COMUNA │CETATEA DE BALTĂ │„ŞTEFAN CEL MARE“ │246 │164 │164,00 │
│ │ │ │ │CETATEA DE BALTĂ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ARAD TOTAL │ │ │ │1.972 │968 │1.333,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│5 │ARAD │MUNICIPIU│ARAD │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │357 │190 │241,00 │
│ │ │ │ │„ILARION FELEA“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│6 │ARAD │MUNICIPIU│ARAD │LICEUL TEHNOLOGIC │651 │117 │450,00 │
│ │ │ │ │„FRANCISC NEUMAN“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│7 │ARAD │MUNICIPIU│ARAD │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │209 │126 │140,00 │
│ │ │ │ │„ADAM NICOLAE“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│8 │ARAD │ORAŞ │SÂNTANA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │755 │535 │502,00 │
│ │ │ │ │SÂNTANA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ARGEŞ TOTAL │ │ │ │827 │520 │554,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│9 │ARGEŞ │COMUNA │VALEA MARE PRAVĂŢ │NR. 1 VALEA MARE │461 │286 │309,00 │
│ │ │ │ │PRAVĂŢ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│10 │ARGEŞ │COMUNA │BUZOEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │366 │234 │245,00 │
│ │ │ │ │VULPEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BACĂU TOTAL │ │ │ │1.599 │1.041 │1.070,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│11 │BACĂU │COMUNA │DOFTEANA │„SCARLAT LONGHIN“ │578 │389 │386,00 │
│ │ │ │ │DOFTEANA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│12 │BACĂU │COMUNA │AGĂŞ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │24 │15 │17,00 │
│ │ │ │ │COŞNEA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│13 │BACĂU │COMUNA │PODURI │„GENERAL NICOLAE │606 │375 │406,00 │
│ │ │ │ │ŞOVA“ PODURI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│14 │BACĂU │COMUNA │GURA VĂII │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │391 │262 │261,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 GURA VĂII │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BIHOR TOTAL │ │ │ │3.011 │1.636 │2.027,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│15 │BIHOR │COMUNA │SÂNMARTIN │LICEUL TEHNOLOGIC │1.165 │834 │774,00 │
│ │ │ │ │„FELIX“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│16 │BIHOR │MUNICIPIU│BEIUŞ │COLEGIUL TEHNIC │695 │0 │487,00 │
│ │ │ │ │„IOAN CIORDAŞ“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│17 │BIHOR │COMUNA │CIUMEGHIU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │538 │397 │357,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 CIUMEGHIU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│18 │BIHOR │COMUNA │INEU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │613 │405 │409,00 │
│ │ │ │ │„PUIU SEVER“ INEU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BISTRIŢA-NĂSĂUD│ │ │ │984 │665 │657,00 │
│ │TOTAL │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│19 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│COMUNA │TIHA BÂRGĂULUI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │328 │237 │218,00 │
│ │ │ │ │TIHA BÂRGĂULUI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│20 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│COMUNA │TIHA BÂRGĂULUI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │432 │273 │289,00 │
│ │ │ │ │TUREAC │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│21 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│COMUNA │MATEI │„VASILE GRIGORE │112 │72 │75,00 │
│ │ │ │ │BORGOVAN“ CORVINEŞTI│ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│22 │BISTRIŢA-NĂSĂUD│COMUNA │MATEI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │112 │83 │75,00 │
│ │ │ │ │MATEI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BOTOŞANI TOTAL │ │ │ │2.225 │968 │1.511,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│23 │BOTOŞANI │COMUNA │UNGURENI │LICEUL TEHNOLOGIC │665 │341 │449,00 │
│ │ │ │ │PLOPENII MARI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│24 │BOTOŞANI │MUNICIPIU│BOTOŞANI │LICEUL CU PROGRAM │839 │163 │580,00 │
│ │ │ │ │SPORTIV BOTOŞANI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│25 │BOTOŞANI │COMUNA │HUDEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │721 │464 │482,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 HUDEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BRAŞOV TOTAL │ │ │ │686 │441 │460,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│26 │BRAŞOV │COMUNA │PÂRĂU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │248 │163 │166,00 │
│ │ │ │ │PÂRĂU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│27 │BRAŞOV │COMUNA │TICUŞU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │193 │132 │129,00 │
│ │ │ │ │TICUŞU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│28 │BRAŞOV │COMUNA │LISA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │245 │146 │165,00 │
│ │ │ │ │LISA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BRĂILA TOTAL │ │ │ │705 │442 │473,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│29 │BRĂILA │COMUNA │CIOCILE │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │268 │160 │180,00 │
│ │ │ │ │CIOCILE │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│30 │BRĂILA │COMUNA │MĂRAŞU │„NICOLAE GRIGORE │225 │156 │150,00 │
│ │ │ │ │MĂRĂŞANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│31 │BRĂILA │COMUNA │RÂMNICELU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │212 │126 │143,00 │
│ │ │ │ │RÂMNICELU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │BUZĂU TOTAL │ │ │ │1.635 │1.053 │1.092,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│32 │BUZĂU │MUNICIPIU│BUZĂU │„MIHAIL │681 │456 │454,00 │
│ │ │ │ │KOGĂLNICEANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│33 │BUZĂU │COMUNA │VADU PAŞII │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │780 │481 │522,00 │
│ │ │ │ │VADU PAŞII │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│34 │BUZĂU │COMUNA │CĂTINA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │174 │116 │116,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 COMUNA CĂTINA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │CARAŞ-SEVERIN │ │ │ │682 │453 │455,00 │
│ │TOTAL │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│35 │CARAŞ-SEVERIN │COMUNA │VRANI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │114 │76 │76,00 │
│ │ │ │ │VRANI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│36 │CARAŞ-SEVERIN │COMUNA │DOGNECEA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │259 │167 │173,00 │
│ │ │ │ │DOGNECEA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│37 │CARAŞ-SEVERIN │COMUNA │TURNU RUIENI │„TRANDAFIR COCÎRLĂ“ │309 │210 │206,00 │
│ │ │ │ │TURNU RUIENI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │CĂLĂRAŞI TOTAL │ │ │ │2.304 │1.354 │1.548,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│38 │CĂLĂRAŞI │COMUNA │DRAGALINA │LICEUL TEHNOLOGIC │1.142 │641 │768,00 │
│ │ │ │ │„DUILIU ZAMFIRESCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│39 │CĂLĂRAŞI │COMUNA │ULMU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │81 │51 │55,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 ULMU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│40 │CĂLĂRAŞI │COMUNA │CIOCĂNEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │328 │205 │220,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 CIOCĂNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│41 │CĂLĂRAŞI │COMUNA │GRĂDIŞTEA │„CONSTANTIN GEORGE │408 │260 │273,00 │
│ │ │ │ │CĂLINESCU“ GRĂDIŞTEA│ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│42 │CĂLĂRAŞI │COMUNA │MODELU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │345 │197 │232,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 MODELU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │CLUJ TOTAL │ │ │ │3.300 │1.070 │2.258,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │COLEGIUL NAŢIONAL │ │ │ │
│43 │CLUJ │MUNICIPIU│CLUJ-NAPOCA │PEDAGOGIC „GHEORGHE │1.068 │408 │728,00 │
│ │ │ │ │LAZĂR“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │COLEGIUL DE SERVICII│ │ │ │
│44 │CLUJ │MUNICIPIU│CLUJ-NAPOCA │ÎN TURISM „NAPOCA“ │550 │0 │385,00 │
│ │ │ │ │CLUJ-NAPOCA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEORETIC │ │ │ │
│45 │CLUJ │MUNICIPIU│CLUJ-NAPOCA │„NICOLAE BĂLCESCU“ │1.682 │662 │1.145,00 │
│ │ │ │ │CLUJ-NAPOCA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │CONSTANŢA TOTAL│ │ │ │2.385 │1.131 │1.615,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEORETIC │ │ │ │
│46 │CONSTANŢA │COMUNA │MIHAIL KOGĂLNICEANU │„MIHAIL │1.181 │643 │795,00 │
│ │ │ │ │KOGĂLNICEANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│47 │CONSTANŢA │COMUNA │MIHAI VITEAZU │„MIHAI VITEAZUL“ │706 │379 │476,00 │
│ │ │ │ │MIHAI VITEAZU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│48 │CONSTANŢA │COMUNA │POARTA ALBĂ │LICEUL AGRICOL │498 │109 │344,00 │
│ │ │ │ │POARTA ALBĂ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │COVASNA TOTAL │ │ │ │595 │391 │398,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│49 │COVASNA │COMUNA │MALNAŞ │„TOKES JOZSEF“ │120 │70 │81,00 │
│ │ │ │ │MALNAŞ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│50 │COVASNA │COMUNA │BREŢCU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │319 │213 │213,00 │
│ │ │ │ │„COMENIUS“ BREŢCU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│51 │COVASNA │COMUNA │MICFALĂU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │156 │108 │104,00 │
│ │ │ │ │„FEJER AKOS“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │DÂMBOVIŢA TOTAL│ │ │ │1.448 │953 │968,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│52 │DÂMBOVIŢA │COMUNA │DRAGOMIREŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │695 │465 │464,00 │
│ │ │ │ │DRAGOMIREŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│53 │DÂMBOVIŢA │COMUNA │DĂRMĂNEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │431 │281 │288,00 │
│ │ │ │ │DĂRMĂNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│54 │DÂMBOVIŢA │COMUNA │GLODENI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │322 │207 │216,00 │
│ │ │ │ │„BUICĂ IONESCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │DOLJ TOTAL │ │ │ │1.720 │932 │1.159,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEORETIC │ │ │ │
│55 │DOLJ │COMUNA │BÂRCA │„ADRIAN PĂUNESCU“ │548 │281 │370,00 │
│ │ │ │ │BÂRCA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│56 │DOLJ │COMUNA │PLENIŢA │„CONSTANTIN │565 │260 │383,00 │
│ │ │ │ │NICOLAESCU PLOPŞOR“ │ │ │ │
│ │ │ │ │PLENIŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│57 │DOLJ │COMUNA │SADOVA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │607 │391 │406,00 │
│ │ │ │ │SADOVA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │GALAŢI TOTAL │ │ │ │2.066 │1.072 │1.395,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│58 │GALAŢI │COMUNA │CAVADINEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │286 │177 │192,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 CAVADINEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│59 │GALAŢI │ORAŞ │BEREŞTI │LICEUL TEORETIC │663 │194 │455,00 │
│ │ │ │ │„PAUL BUJOR“ BEREŞTI│ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│60 │GALAŢI │COMUNA │CORNI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │159 │110 │106,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 CORNI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│61 │GALAŢI │MUNICIPIU│TECUCI │„NICOLAE BĂLCESCU“ │322 │170 │217,00 │
│ │ │ │ │TECUCI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│62 │GALAŢI │COMUNA │GHIDIGENI │NR. 1 COMUNA │636 │421 │425,00 │
│ │ │ │ │GHIDIGENI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │GIURGIU TOTAL │ │ │ │1.333 │838 │893,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│63 │GIURGIU │COMUNA │FLOREŞTI-STOENEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │427 │258 │286,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 FLOREŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│64 │GIURGIU │COMUNA │GOGOŞARI │„MARIN GH. POPESCU“ │169 │107 │113,00 │
│ │ │ │ │GOGOŞARI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│65 │GIURGIU │COMUNA │STĂNEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │211 │132 │142,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 STĂNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│66 │GIURGIU │COMUNA │BOLINTIN-DEAL │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │526 │341 │352,00 │
│ │ │ │ │„BANU BĂLEANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │GORJ TOTAL │ │ │ │596 │404 │398,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│67 │GORJ │COMUNA │POLOVRAGI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │266 │180 │178,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 POLOVRAGI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│68 │GORJ │COMUNA │SCOARŢA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │330 │224 │220,00 │
│ │ │ │ │SCOARŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │HARGHITA TOTAL │ │ │ │1.629 │1.001 │1.092,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│69 │HARGHITA │MUNICIPIU│ODORHEIU SECUIESC │LICEUL „MARIN PREDA“│333 │43 │231,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│70 │HARGHITA │MUNICIPIU│GHEORGHENI │„KOS KAROLY“ │466 │357 │309,00 │
│ │ │ │ │GHEORGHENI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│71 │HARGHITA │MUNICIPIU│MIERCUREA-CIUC │„XANTUS JANOS“ │495 │352 │329,00 │
│ │ │ │ │MIERCUREA-CIUC │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│72 │HARGHITA │MUNICIPIU│TOPLIŢA │„MIRON CRISTEA“ │335 │249 │223,00 │
│ │ │ │ │TOPLIŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │HUNEDOARA TOTAL│ │ │ │2.930 │1.245 │1.990,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│73 │HUNEDOARA │COMUNA │SÂNTĂMĂRIA-ORLEA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │203 │149 │135,00 │
│ │ │ │ │SÂNTĂMĂRIA-ORLEA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│74 │HUNEDOARA │ORAŞ │ANINOASA │„SFÂNTA VARVARA“ │337 │183 │227,00 │
│ │ │ │ │ANINOASA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│75 │HUNEDOARA │MUNICIPIU│ORĂŞTIE │„DR. AUREL VLAD“ │894 │569 │598,00 │
│ │ │ │ │ORĂŞTIE │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│76 │HUNEDOARA │MUNICIPIU│DEVA │ENERGETIC „DRAGOMIR │1.496 │344 │1.030,00 │
│ │ │ │ │HURMUZESCU“ DEVA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │IAŞI TOTAL │ │ │ │3.602 │1.572 │2.445,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│77 │IAŞI │COMUNA │DAGÂŢA │ŞCOALA PROFESIONALĂ │729 │407 │490,00 │
│ │ │ │ │DAGÂŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│78 │IAŞI │COMUNA │ALEXANDRU IOAN CUZA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │280 │208 │186,00 │
│ │ │ │ │ŞCHEIA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│79 │IAŞI │COMUNA │BELCEŞTI │„VICTOR MIHĂILESCU │992 │362 │677,00 │
│ │ │ │ │CRAIU“ BELCEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│80 │IAŞI │COMUNA │MIRONEASA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │872 │565 │583,00 │
│ │ │ │ │MIRONEASA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│81 │IAŞI │MUNICIPIU│IAŞI │COLEGIUL PEDAGOGIC │729 │30 │509,00 │
│ │ │ │ │„VASILE LUPU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │IALOMIŢA TOTAL │ │ │ │1.664 │1.042 │1.115,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│82 │IALOMIŢA │ORAŞ │CĂZĂNEŞTI │ŞCOALA PROFESIONALĂ │337 │215 │226,00 │
│ │ │ │ │CĂZĂNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│83 │IALOMIŢA │COMUNA │BORDUŞANI │ŞCOALA PROFESIONALĂ │607 │370 │407,00 │
│ │ │ │ │BORDUŞANI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│84 │IALOMIŢA │COMUNA │REVIGA │ŞCOALA PROFESIONALĂ │336 │196 │226,00 │
│ │ │ │ │REVIGA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│85 │IALOMIŢA │MUNICIPIU│FETEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │384 │261 │256,00 │
│ │ │ │ │„RADU VODĂ“ FETEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │MARAMUREŞ TOTAL│ │ │ │428 │264 │288,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│86 │MARAMUREŞ │COMUNA │BICAZ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │93 │57 │63,00 │
│ │ │ │ │BICAZ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│87 │MARAMUREŞ │COMUNA │BOGDAN VODĂ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │196 │120 │132,00 │
│ │ │ │ │BOGDAN VODĂ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│88 │MARAMUREŞ │COMUNA │BĂIUŢ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │139 │87 │93,00 │
│ │ │ │ │„REGINA ELISABETA“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │MEHEDINŢI TOTAL│ │ │ │926 │659 │617,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│89 │MEHEDINŢI │COMUNA │GRUIA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │419 │309 │278,00 │
│ │ │ │ │GRUIA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│90 │MEHEDINŢI │COMUNA │CĂZĂNEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │185 │123 │124,00 │
│ │ │ │ │CĂZĂNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│91 │MEHEDINŢI │COMUNA │HUSNICIOARA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │77 │51 │52,00 │
│ │ │ │ │HUSNICIOARA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│92 │MEHEDINŢI │COMUNA │PUNGHINA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │245 │176 │163,00 │
│ │ │ │ │PUNGHINA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │MUREŞ TOTAL │ │ │ │1.942 │1.292 │1.297,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│93 │MUREŞ │COMUNA │SÂNPAUL │„DOSA DANIEL“ VALEA │661 │440 │441,00 │
│ │ │ │ │IZVOARELOR │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│94 │MUREŞ │COMUNA │VÂNĂTORI │„PETRE N. POPESCU“ │613 │421 │409,00 │
│ │ │ │ │VÂNĂTORI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│95 │MUREŞ │COMUNA │PETELEA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │491 │323 │328,00 │
│ │ │ │ │PETELEA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│96 │MUREŞ │COMUNA │SUSENI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │177 │108 │119,00 │
│ │ │ │ │SUSENI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │NEAMŢ TOTAL │ │ │ │2.858 │826 │1.961,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│97 │NEAMŢ │MUNICIPIU│ROMAN │LICEUL CU PROGRAM │871 │210 │600,00 │
│ │ │ │ │SPORTIV ROMAN │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│98 │NEAMŢ │MUNICIPIU│ROMAN │COLEGIUL TEHNIC │1.166 │127 │810,00 │
│ │ │ │ │„DANUBIANA“ ROMAN │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│99 │NEAMŢ │COMUNA │RĂUCEŞTI │ŞCOALA PROFESIONALĂ │502 │296 │337,00 │
│ │ │ │ │OGLINZI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│100 │NEAMŢ │COMUNA │RĂUCEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │319 │193 │214,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 RĂUCEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │OLT TOTAL │ │ │ │283 │180 │190,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│101 │OLT │COMUNA │OSICA DE JOS │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │135 │90 │90,00 │
│ │ │ │ │OSICA DE JOS │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│102 │OLT │COMUNA │SPINENI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │83 │52 │56,00 │
│ │ │ │ │ALUNIŞU │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│103 │OLT │COMUNA │LELEASCA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │65 │38 │44,00 │
│ │ │ │ │LELEASCA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │PRAHOVA TOTAL │ │ │ │1.718 │1.100 │1.150,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│104 │PRAHOVA │COMUNA │POSEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │413 │284 │275,00 │
│ │ │ │ │„POSEŞTII-PĂMÂNTENI“│ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│105 │PRAHOVA │COMUNA │VALEA DOFTANEI │„CAROL I“ COMUNA │660 │339 │446,00 │
│ │ │ │ │VALEA DOFTANEI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│106 │PRAHOVA │COMUNA │ŞOTRILE │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │295 │222 │196,00 │
│ │ │ │ │COMUNA ŞOTRILE │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│107 │PRAHOVA │COMUNA │TÂRGŞORU VECHI │COMUNA TÂRGŞORU │350 │255 │233,00 │
│ │ │ │ │VECHI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │SATU MARE TOTAL│ │ │ │849 │570 │567,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│108 │SATU MARE │COMUNA │TEREBEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │277 │194 │185,00 │
│ │ │ │ │TEREBEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│109 │SATU MARE │COMUNA │CULCIU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │171 │114 │114,00 │
│ │ │ │ │„BEM JOZSEF“ CĂRĂŞEU│ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│110 │SATU MARE │COMUNA │BELTIUG │„VIOREL SĂLĂGEAN“ │401 │262 │268,00 │
│ │ │ │ │BELTIUG │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │SĂLAJ TOTAL │ │ │ │1.810 │954 │1.221,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│111 │SĂLAJ │COMUNA │HIDA │LICEUL TEHNOLOGIC │442 │241 │298,00 │
│ │ │ │ │„LIVIU REBREANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│112 │SĂLAJ │COMUNA │SÂG │ŞCOALA PROFESIONALĂ │504 │301 │338,00 │
│ │ │ │ │SÂG │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│113 │SĂLAJ │COMUNA │SURDUC │LICEUL TEHNOLOGIC │463 │153 │317,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 SURDUC │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│114 │SĂLAJ │COMUNA │VALCĂU DE JOS │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │401 │259 │268,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 VALCĂU DE JOS │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │SIBIU TOTAL │ │ │ │4.185 │2.005 │2.832,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│115 │SIBIU │ORAŞ │SĂLIŞTE │LICEUL TEHNOLOGIC │823 │444 │554,00 │
│ │ │ │ │„IOAN LUPAŞ“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│116 │SIBIU │ORAŞ │AVRIG │LICEUL TEORETIC │862 │446 │582,00 │
│ │ │ │ │„GHEORGHE LAZĂR“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │COLEGIUL NATIONAL │ │ │ │
│117 │SIBIU │MUNICIPIU│SIBIU │PEDAGOGIC „ANDREI │965 │294 │661,00 │
│ │ │ │ │ŞAGUNA“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│118 │SIBIU │MUNICIPIU│SIBIU │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │634 │320 │428,00 │
│ │ │ │ │„RADU SELEJAN“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│119 │SIBIU │COMUNA │BOIŢA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │177 │114 │119,00 │
│ │ │ │ │„ION ALBESCU“ BOIŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│120 │SIBIU │ORAŞ │COPŞA MICĂ │„NICOLAE TECLU“ │724 │387 │488,00 │
│ │ │ │ │COPŞA MICĂ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │SUCEAVA TOTAL │ │ │ │925 │660 │616,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│121 │SUCEAVA │COMUNA │MOLDOVA-SULIŢA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │235 │148 │158,00 │
│ │ │ │ │MOLDOVA-SULIŢA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│122 │SUCEAVA │ORAŞ │DOLHASCA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │383 │290 │254,00 │
│ │ │ │ │GULIA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│123 │SUCEAVA │COMUNA │CAPU CÂMPULUI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │307 │222 │204,00 │
│ │ │ │ │„ION BARBIR“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│ │TELEORMAN TOTAL│ │ │ │807 │514 │542,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┼──────────┼─────────┤
│124 │TELEORMAN │COMUNA │LUNCA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │434 │292 │290,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 LUNCA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼───────────┴┬─────────┼─────────┤
│125 │TELEORMAN │COMUNA │TALPA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │139 │85 │94,00 │
│ │ │ │ │TALPA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│126 │TELEORMAN │COMUNA │SUHAIA │„ÎNVĂŢĂTOR MARIN │128 │82 │86,00 │
│ │ │ │ │BUNESCU“ SUHAIA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│127 │TELEORMAN │COMUNA │SAELELE │ŞCOALA PROFESIONALĂ │106 │55 │72,00 │
│ │ │ │ │SAELELE │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │TIMIŞ TOTAL │ │ │ │2.152 │952 │1.460,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│128 │TIMIŞ │COMUNA │MAŞLOC │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │305 │201 │204,00 │
│ │ │ │ │MAŞLOC │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEOLOGIC │ │ │ │
│129 │TIMIŞ │MUNICIPIU│TIMIŞOARA │ORTODOX „SFÂNTUL │526 │336 │352,00 │
│ │ │ │ │ANTIM IVIREANUL“ │ │ │ │
│ │ │ │ │TIMIŞOARA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│130 │TIMIŞ │ORAŞ │FĂGET │LICEUL TEORETIC │1.321 │415 │904,00 │
│ │ │ │ │„TRAIAN VUIA“ FĂGET │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │TULCEA TOTAL │ │ │ │1.216 │812 │813,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│131 │TULCEA │COMUNA │CEATALCHIOI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │30 │19 │21,00 │
│ │ │ │ │CEATALCHIOI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│132 │TULCEA │ORAŞ │BABADAG │„CONSTANTIN │421 │296 │280,00 │
│ │ │ │ │BRÂNCOVEANU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│133 │TULCEA │ORAŞ │BABADAG │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │498 │308 │334,00 │
│ │ │ │ │„MIRCEA CEL BĂTRÂN“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│134 │TULCEA │COMUNA │NALBANT │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │267 │189 │178,00 │
│ │ │ │ │NALBANT │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │VASLUI TOTAL │ │ │ │2.133 │887 │1.451,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│135 │VASLUI │COMUNA │BĂCEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │708 │523 │470,00 │
│ │ │ │ │„TEODOR JUNCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│136 │VASLUI │COMUNA │BOGDĂNIŢA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │199 │120 │134,00 │
│ │ │ │ │NR. 1, CEPEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │LICEUL TEHNOLOGIC │ │ │ │
│137 │VASLUI │ORAŞ │MURGENI │„GHENUŢĂ COMAN“ │454 │244 │306,00 │
│ │ │ │ │MURGENI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│138 │VASLUI │MUNICIPIU│VASLUI │COLEGIUL ECONOMIC │772 │0 │541,00 │
│ │ │ │ │„ANGHEL RUGINĂ“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │VÂLCEA TOTAL │ │ │ │834 │448 │564,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│139 │VÂLCEA │COMUNA │LĂDEŞTI │LICEUL TEORETIC │275 │67 │190,00 │
│ │ │ │ │„VIRGIL IERUNCA“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ, │ │ │ │
│140 │VÂLCEA │COMUNA │CERNIŞOARA │SAT MĂDULARI, COMUNA│242 │166 │162,00 │
│ │ │ │ │CERNIŞOARA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│141 │VÂLCEA │COMUNA │BUDEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │317 │215 │212,00 │
│ │ │ │ │BUDEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │VRANCEA TOTAL │ │ │ │1.832 │976 │1.235,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│142 │VRANCEA │ORAŞ │MĂRĂŞEŞTI │LICEUL TEHNOLOGIC │703 │230 │481,00 │
│ │ │ │ │„EREMIA GRIGORESCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│ │ │ │ │„PRINCIPELE ŞERBAN │ │ │ │
│143 │VRANCEA │COMUNA │SIHLEA │GHICA ŞI PRINCIPESA │606 │406 │404,00 │
│ │ │ │ │ARISTIŢA GHICA“ │ │ │ │
│ │ │ │ │SIHLEA │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│144 │VRANCEA │COMUNA │PĂUNEŞTI │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │439 │297 │293,00 │
│ │ │ │ │PĂUNEŞTI │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│145 │VRANCEA │COMUNA │RĂSTOACA │„PROFESOR GROZEA │84 │43 │57,00 │
│ │ │ │ │NICU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │BUCUREŞTI TOTAL│ │ │ │1.063 │529 │719,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│146 │BUCUREŞTI │SECTOR │SECTOR 2 │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │333 │135 │227,00 │
│ │ │ │ │NR. 71 │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │ │ │ │
│147 │BUCUREŞTI │SECTOR │SECTOR 4 │„GENERAL EREMIA │730 │394 │492,00 │
│ │ │ │ │GRIGORESCU“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ILFOV TOTAL │ │ │ │1.780 │965 │1.199,00 │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│148 │ILFOV │COMUNA │ŞTEFĂNEŞTII DE JOS │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │723 │450 │484,00 │
│ │ │ │ │NR. 1 │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│149 │ILFOV │COMUNA │VIDRA │LICEUL TEORETIC │547 │210 │373,00 │
│ │ │ │ │„ALEXANDRU ROSETTI“ │ │ │ │
├────┼───────────────┼─────────┼─────────────────────────┼────────────────────┼────────────┼─────────┼─────────┤
│150 │ILFOV │ORAŞ │BUFTEA │ŞCOALA GIMNAZIALĂ │510 │305 │342,00 │
│ │ │ │ │NR. 3 BUFTEA │ │ │ │
└────┴───────────────┴─────────┴─────────────────────────┴────────────────────┴────────────┴─────────┴─────────┘



    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016