Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 78 din 4 septembrie 2003  pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 78 din 4 septembrie 2003 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 657 din 17 septembrie 2003
    În temeiul art. 114 alin. (4) din Constituţie,
    Guvernul României adopta prezenta ordonanţă de urgenţă.
    ART. I
    Legea nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 358 din 29 mai 2002, cu modificările ulterioare, se modifica şi se completează după cum urmează:
    1. Alineatul (2) al articolului 2 va avea următorul cuprins:
    "(2) Cercetarea ştiinţifică şi inovarea sunt activităţi ştiinţifice care au ca scop: gestionarea, valorificarea şi implementarea rezultatelor cercetării ştiinţifice şi ale dezvoltării tehnologice, în mod deosebit a materialelor biologice valoroase, a tehnologiilor de cultura vegetala, de creştere şi îngrijire a animalelor, alte tehnologii de exploatare şi industrializare în domeniul agricol."

    2. La articolul 6 alineatul (2), după litera a) se introduce litera a^1) cu următorul cuprins:
    "a^1) aproba planul sectorial din domeniul agricol, care conţine programe şi proiecte de interes prioritar, avizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului;"

    3. La articolul 6 alineatul (2), după litera b) se introduce litera b^1) cu următorul cuprins:
    "b^1) atribuie conducerea programelor şi proiectelor planului sectorial în sistem competitional sau în mod direct academiei de ramura ori instituţiilor de profil;"

    4. Litera c) a alineatului (2) al articolului 6 va avea următorul cuprins:
    "c) asigura din bugetul propriu finanţarea investiţiilor şi dotărilor necesare realizării obiectivelor de cercetare-dezvoltare aprobate."

    5. Alineatul (1) al articolului 7 va avea următorul cuprins:
    "ART. 7
    (1) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 1b) şi la pct. 4 din anexa nr. 5 se reorganizează ca institute naţionale de cercetare-dezvoltare în coordonarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului. Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 1a), 2 şi la pct. 1-3 din anexa nr. 5 se reorganizează ca institute, centre şi staţiuni de cercetare-dezvoltare organizate ca instituţii publice, cu personalitate juridică, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti". Societăţile comerciale prevăzute în anexa nr. 5 se reorganizează în baza hotărârilor adunărilor generale ale acţionarilor. Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 3 se reorganizează în societăţi comerciale, staţiunile de cercetare-dezvoltare şi fermele Istrita şi Stoieneşti prevăzute în anexa nr. 4 se preiau în cadrul instituţiilor de învăţământ superior agricol de stat."

    6. După alineatul (2) al articolului 7 se introduce alineatul (3) cu următorul cuprins:
    "(3) Unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute la alin. (1), care se organizează ca institute naţionale de cercetare-dezvoltare, pot înfiinţa în cadrul structurii organizatorice subunitati cu sau fără personalitate juridică necesare realizării obiectului sau de activitate. Modalitatea de constituire a acestora şi relaţiile functionale se stabilesc prin regulamentul de organizare şi funcţionare al acestora."

    7. Alineatele (1) şi (3) ale articolului 8 vor avea următorul cuprins:
    "ART. 8
    (1) Bunurile din patrimoniul institutelor, centrelor şi staţiunilor de cercetare-dezvoltare organizate ca instituţii publice, care aparţin domeniului public al statului, cu excepţia terenurilor agricole, se dau în administrarea acestora, în condiţiile legii.
    .................................................................
    (3) Suprafeţele de teren agricol necesare desfăşurării activităţii de cercetare ştiinţifică, activităţii didactice şi producerii de seminţe, material săditor din categoriile biologice superioare, precum şi furajarii animalelor de rasa destinate reproductiei, care aparţin domeniului public al statului, se stabilesc prin hotărâre a Guvernului initiata de Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului, la propunerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti";."

    8. La articolul 8, după alineatul (3) se introduce alineatul (4) cu următorul cuprins:
    "(4) Institutelor naţionale de cercetare-dezvoltare, institutelor, centrelor, staţiunilor de cercetare-dezvoltare şi instituţiilor publice de învăţământ agricol li se concesioneaza suprafeţe de teren dintre cele prevăzute la alin. (3), fără plata redeventei."

    9. La articolul 11, după litera a) se introduce litera a^1) cu următorul cuprins:
    "a^1) poate conduce programe de cercetare ale planului sectorial finanţat de Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului;"

    10. La articolul 11, litera f) va avea următorul cuprins:
    "f) organizează activităţi de perfecţionare şi specializare profesională şi de atestare a cercetatorilor şi poate acorda în condiţiile legii titluri academice şi grade profesionale;"

    11. Alineatul (1) al articolului 13 va avea următorul cuprins:
    "ART. 13
    (1) Pentru evaluarea şi atestarea activităţilor de cercetare-dezvoltare, prin ordin al preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Siseşti"; se constituie Consiliul de evaluare, atestare pentru cercetare-dezvoltare în agricultura, silvicultura şi industrie alimentara, având în componenta personalităţi ştiinţifice, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului şi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului. Pentru activitatea de evaluare şi atestare se percep taxe de până la 5 salarii maxime ale unui cercetator principal I."

    12. După articolul 13 se introduce articolul 13^1 cu următorul cuprins:
    "ART. 13^1
    Institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, organizate ca instituţii publice, sunt persoane juridice române care au ca obiect principal activitatea de cercetare-dezvoltare, se finanţează din venituri proprii şi se supun următoarelor reglementări:
    a) conducerea se exercită de consiliul de administraţie, din care fac parte, în mod obligatoriu, un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului, un reprezentant al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Sisesti>> şi directorul unităţii, care este preşedintele consiliului de administraţie, precum şi preşedintele consiliului ştiinţific. Consiliul de administraţie se numeşte prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Sisesti>>;
    b) regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului ştiinţific se aproba de consiliul de administraţie;
    c) directorul general/directorul este numit prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti", conform rezultatelor concursului organizat în condiţiile legii;
    d) regulamentul de organizare şi funcţionare şi structura organizatorică se aproba de consiliul de administraţie şi se validează prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Sisesti>>;
    e) bugetul de venituri şi cheltuieli se aproba de consiliul de administraţie al unităţii şi se avizează de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"; sau de institutul coordonator, după caz;
    f) situaţiile financiare anuale se aproba de consiliul de administraţie al unităţii de cercetare."

    13. Articolul 14 va avea următorul cuprins:
    "ART. 14
    Finanţarea activităţilor din unităţile de cercetare-dezvoltare din domeniul agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare se realizează din venituri provenite, după caz, din:
    a) contracte de finanţare, încheiate pe perioade multianuale, pentru realizarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare şi inovare şi acţiunilor cuprinse în Planul naţional de cercetare-dezvoltare şi inovare şi în programele-nucleu de cercetare, finanţate în sistem competitional sau direct de către autoritatea de stat pentru cercetare-dezvoltare;
    b) contracte de finanţare pentru programe şi proiecte sectoriale finanţate de Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului şi cofinantarea unor programe proprii de către academia de ramura;
    c) contracte de finanţare a programelor internaţionale obţinute de unităţile de cercetare-dezvoltare la care statul român contribuie cu fonduri conform acordurilor încheiate cu parteneri străini;
    d) valorificarea rezultatelor cercetării conform prevederilor legale;
    e) contractarea unor servicii de cercetare, extensie, consultanţa şi expertiza cu instituţii, agenţi economici şi persoane fizice din ţara şi din străinătate;
    f) valorificarea produselor rezultate din activitatea de cercetaredezvoltare, din activitatea de producere de seminţe, material săditor, furaje speciale, animale de rasa şi a oricăror alte produse realizate de acestea;
    g) redevenţe asupra soiurilor şi hibrizilor de plante şi raselor de animale, precum şi asupra altor creatii originale;
    h) vânzări de licenţe, soiuri, hibrizi de plante şi rase de animale, tehnologii şi metode;
    i) valorificarea mijloacelor fixe disponibile sau componentelor şi materialelor rezultate în urma casării, chirii, dobânzi la disponibilităţile din conturile bancare şi Trezoreria Statului, prestări de servicii, analize;
    j) contracte de parteneriat public-privat, precum şi din diferite forme de participare directa a capitalului privat la activitatea de cercetare-dezvoltare;
    k) alte venituri conform dispoziţiilor legale."

    14. După articolul 14 se introduc articolele 14^1, 14^2 şi 14^3 cu următorul cuprins:
    "ART. 14^1
    În situaţia în care în cursul unui an veniturile nu sunt suficiente, pentru acoperirea cheltuielilor curente unităţile de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare pot contracta credite bancare şi/sau pot beneficia de împrumuturi de la Trezoreria Statului, după caz, în condiţiile legii.
    ART. 14^2
    Institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare pot deschide conturi de escrow şi conturi în valută, cu avizul Ministerului Finanţelor Publice, la o banca agreată de instituţiile finanţatoare externe sau interne, în condiţiile stabilite prin convenţii încheiate între părţi.
    ART. 14^3
    (1) În scopul atragerii de fonduri private în cercetare, institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare pot participa la constituirea parcurilor ştiinţifice şi tehnologice, cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", conform prevederilor legale şi normelor elaborate de autoritatea de stat în domeniul cercetării.
    (2) Institutele, centrele şi staţiunile de cercetare-dezvoltare se pot asocia, cu aprobarea consiliului de administraţie şi cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice <<Gheorghe Ionescu-Sisesti>>, cu alte unităţi de cercetare-dezvoltare, de interes public şi privat, precum şi cu unităţi de învăţământ acreditate."

    15. Articolul 15 va avea următorul cuprins:
    "ART. 15
    (1) Unităţile prevăzute în anexele nr. 1a), 1b), 2, 4, 5 şi 6, precum şi unităţile prevăzute în anexa nr. 3, până la data privatizării, beneficiază de toate prevederile legislaţiei în vigoare privind subvenţiile, creditarea şi alte facilităţi acordate de stat agenţilor economici din agricultura, industrie alimentara şi silvicultura.
    (2) Unităţile prevăzute la alin. (1), care desfăşoară activităţi comerciale în vederea valorificării eficiente a rezultatelor cercetării-dezvoltării şi a produselor realizate cu parteneri interni şi externi pe baze contractuale, se înregistrează la registrul comerţului, potrivit legii."

    16. Articolul 17 va avea următorul cuprins:
    "ART. 17
    (1) Veniturile şi cheltuielile unităţilor de cercetaredezvoltare prevăzute în anexele nr. 1a), 1b), 2, 4, 5 şi 6 se cuprind în bugetele şi în situaţiile financiare ale acestora. Excedentele rezultate din execuţia bugetelor unităţilor de cercetare-dezvoltare organizate ca instituţii publice, finanţate integral din venituri proprii, care rămân la dispoziţia acestora, se vor utiliza cu prioritate pentru finanţarea activităţii de cercetare-dezvoltare.
    (2) Evaluarea şi regularizarea, transpunerea şi reflectarea în evidenţa contabilă a elementelor patrimoniale ale unităţilor de cercetare-dezvoltare, care se reorganizează ca instituţii publice, se fac potrivit normelor stabilite de Ministerul Finanţelor Publice în acest scop."

    17. Alineatul (1) al articolului 18 va avea următorul cuprins:
    "ART. 18
    (1) Finanţarea activităţilor Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"; se asigura din cote aplicate asupra veniturilor realizate de unităţile de cercetare-dezvoltare din subordinea şi din coordonarea sa, cu excepţia celor provenite din contracte finanţate din fonduri publice. Cotele se stabilesc anual de Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"; prin bugetul de venituri şi cheltuieli, care se avizează în condiţiile legii de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului. Cota stabilită pentru finanţarea activităţii proprii a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"; nu poate depăşi 1% din veniturile realizate din activităţile de dezvoltare."

    18. La articolul 18, după alineatul (3) se introduce alineatul (4) cu următorul cuprins:
    "(4) Veniturile Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşt"; pot fi completate cu venituri provenite din: activităţi de conducere a planurilor şi programelor de cercetare-dezvoltare finanţate din surse interne şi/sau internaţionale, chirii, taxe, manifestări ştiinţifice, publicaţii, studii şi lucrări de cercetare ştiinţifică, consultaţii ştiinţifice, valorificari de produse din activităţi proprii sau anexe, donaţii şi sponsorizări, conform legii, precum şi din alte activităţi realizate suplimentar faţă de cele cuprinse în programele aprobate."

    19. Articolul 19 va avea următorul cuprins:
    "ART. 19
    (1) Personalul contractual al unităţilor de cercetare-dezvoltare reorganizate se preia de noua unitate, cu aceleaşi drepturi salariale.
    (2) Ocuparea funcţiilor de director general/director din unităţile de cercetare-dezvoltare prevăzute la art. 7 se face prin concurs, cu respectarea legislaţiei în vigoare. Din comisia de concurs va face parte în mod obligatoriu câte un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului, Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti"."

    20. Alineatul (2) al articolului 21 se abroga.
    21. Alineatele (1) şi (3) ale articolului 22 vor avea următorul cuprins:
    "ART. 22
    (1) Pentru realizarea obiectivelor din domeniile zootehniei şi imbunatatirilor funciare se înfiinţează Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Animalelor de Blana Targu Mures, Staţiunea de Cercetări Sericicole Băneasa - Bucureşti şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Îmbunătăţiri Funciare - I.N.C.D.I.F. - "; Bucureşti prin reorganizarea unităţilor prevăzute în anexa nr. 5.
    ....................................................................
    (3) Unităţile prevăzute la alin. (1) şi (2) se organizează ca institute naţionale de cercetare-dezvoltare în coordonarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului şi ca instituţii publice în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşt", după caz."

    22. După alineatul (4) al articolului 22 se introduc alineatele (5), (6) şi (7) cu următorul cuprins:
    "(5) Despăgubirea acţionarilor societăţilor comerciale care se reorganizează în unităţi de cercetare-dezvoltare, prevăzute în anexa nr. 5, se face pe baza hotărârilor adunărilor generale ale acţionarilor şi va fi asigurata din surse proprii ale unităţilor nou-înfiinţate.
(6) Drepturile şi obligaţiile societăţilor comerciale, precum şi ale unităţilor de cercetare-dezvoltare, care se reorganizează în condiţiile prezentei legi, trec asupra instituţiilor nou-înfiinţate şi se achită din sursele proprii ale acestora.
(7) Obligaţiile financiare ale unităţilor de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexa nr. 4 se preiau de către instituţiile de învăţământ superior agricol respective şi se achită din sursele proprii ale acestora."

    23. Anexele nr. 1-6 se modifica şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1-6*) la prezenta ordonanţă de urgenţă.

    ART. II
    Reorganizarea unităţilor de cercetare-dezvoltare prevăzute în anexele nr. 1-5 la Legea nr. 290/2002, cu modificările ulterioare, se va face prin hotărâre a Guvernului, initiata de Ministerul Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi Mediului, cu avizul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi cu consultarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", în termen de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

    ART. III
    Legea nr. 290/2002, cu modificările ulterioare, precum şi cu modificările şi completările aduse prin prezenta ordonanţă de urgenţă, va fi republicată după aprobarea prezentei ordonanţe de urgenţă de către Parlament, dându-se textelor o noua numerotare.



                    PRIM-MINISTRU
                    ADRIAN NASTASE
                    Contrasemnează:
                    Ministrul agriculturii,
                    pădurilor, apelor şi mediului,
                    Ilie Sarbu
                    Ministrul administraţiei şi internelor,
                    Ioan Rus
                    Ministrul educaţiei, cercetării şi tineretului,
                    Alexandru Athanasiu
                    p. Ministrul finanţelor publice,
                    Gheorghe Gherghina,
                    secretar de stat

    Bucureşti, 4 septembrie 2003.
    Nr. 78.
    ANEXA 1a)

           UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SUBORDINEA ACADEMIEI DE ŞTIINŢE
              AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHE IONESCU-SISESTI" ORGANIZATE CA
                 INSTITUTE, CENTRE ŞI STAŢIUNI DE CERCETARE-DEZVOLTARE

┌────┬─────────────┬─────────────────────┬──────────────┬─────────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D │ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬─────────┤care se ├───────────┬─────────┤
│ │desfiinţează │Localitatea│Judeţul │înfiinţează │Localitatea│Judeţul │
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1. │Dezvoltare │Fundulea │Calarasi │Dezvoltare │Fundulea │Calarasi │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Fundulea │ │ │Fundulea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.1 │Dezvoltare │Turda │Cluj │Dezvoltare │Turda │Cluj │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă Turda│ │ │
│ │Turda │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.2 │Dezvoltare │Lovrin │Timiş │Dezvoltare │Lovrin │Timiş │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Lovrin │ │ │Lovrin │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │Draganesti │ │Cercetare- │Draganesti │ │
│1.3 │Dezvoltare │Vlasca │Teleorman│Dezvoltare │Vlasca │Teleorman│
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Teleorman │ │ │Teleorman │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.4 │Dezvoltare │Secuieni │Neamt │Dezvoltare │Secuieni │Neamt │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Secuieni │ │ │Secuieni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │Valu lui │ │Cercetare- │Valu lui │ │
│1.5 │Dezvoltare │Traian │Constanta│Dezvoltare │Traian │Constanta│
│ │Agricolă Valu│ │ │Agricolă Valu │ │ │
│ │lui Traian │ │ │lui Traian │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.6 │Dezvoltare │Pitesti │Arges │Dezvoltare │Pitesti │Arges │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Pitesti │ │ │Pitesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.7 │Dezvoltare │Simnic │Dolj │Dezvoltare │Simnic │Dolj │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Simnic │ │ │Simnic │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.8 │Dezvoltare │Brăila │Brăila │Dezvoltare │Brăila │Brăila │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Brăila │ │ │Brăila │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.9 │Dezvoltare │Suceava │Suceava │Dezvoltare │Suceava │Suceava │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Suceava │ │ │Suceava │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.10│Dezvoltare │Livada │Satu Mare│Dezvoltare │Livada │Satu Mare│
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Livada │ │ │Livada │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.11│Dezvoltare │Oradea │Bihor │Dezvoltare │Oradea │Bihor │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Oradea │ │ │Oradea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │Podu │ │Cercetare- │Podu │ │
│1.12│Dezvoltare │Iloaiei │Iaşi │Dezvoltare │Iloaiei │Iaşi │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă Podu │ │ │
│ │Podu Iloaiei │ │ │Iloaiei │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│1.13│Dezvoltare │Perisoru │Calarasi │Dezvoltare │Perisoru │Calarasi │
│ │Agricolă │ │ │Agricolă │ │ │
│ │Marculesti │ │ │Marculesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│2. │Dezvoltare │Braşov │Braşov │Dezvoltare │Braşov │Braşov │
│ │pentru Cartof│ │ │pentru Cartof │ │ │
│ │şi Sfecla de │ │ │şi Sfecla de │ │ │
│ │Zahăr Braşov │ │ │Zahăr Braşov │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│2.1 │Dezvoltare │Miercurea- │Harghita │Dezvoltare │Miercurea- │Harghita │
│ │pentru Cartof│Ciuc │ │pentru Cartof │Ciuc │ │
│ │Miercurea- │ │ │Miercurea- │ │ │
│ │Ciuc │ │ │Ciuc │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │Tg. │ │Cercetare- │Tg. │ │
│2.2 │Dezvoltare │Secuiesc │Covasna │Dezvoltare │Secuiesc │Covasna │
│ │pentru Cartof│ │ │pentru Cartof │ │ │
│ │Tg. Secuiesc │ │ │Tg. Secuiesc │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│3. │Dezvoltare │Braşov │Braşov │Dezvoltare │Braşov │Braşov │
│ │pentru │ │ │pentru Pajişti│ │ │
│ │Pajişti │ │ │Braşov │ │ │
│ │Braşov │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│3.1 │Dezvoltare │Timişoara │Timiş │Dezvoltare │Timişoara │Timiş │
│ │pentru │ │ │pentru Pajişti│ │ │
│ │Pajişti │ │ │Timişoara │ │ │
│ │Timişoara │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │Valea │ │pentru │Valea │ │
│4. │Viticultura │Caluga- │Prahova │Viticultura şi│Caluga- │Prahova │
│ │şi │rească │ │Vinificaţie- │rească │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Valea │ │ │
│ │Valea │ │ │Calugareasca │ │ │
│ │Calugareasca │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.1 │pentru │Murfatlar │Constanta│pentru │Murfatlar │Constanta│
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │-Murfatlar │ │ │
│ │Murfatlar │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.2 │pentru │Blaj │Alba │pentru │Blaj │Alba │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Blaj │ │ │
│ │Blaj │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.3 │pentru │Dragasani │Valcea │pentru │Dragasani │Valcea │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Dragasani │ │ │
│ │Dragasani │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.4 │pentru │Iaşi │Iaşi │pentru │Iaşi │Iaşi │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Iaşi │ │ │
│ │Iaşi │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.5 │pentru │Odobesti │Vrancea │pentru │Odobesti │Vrancea │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Odobesti │ │ │
│ │Odobesti │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.6 │pentru │Minis │Arad │pentru │Minis │Arad │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │- Minis │ │ │
│ │Minis │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4.7 │pentru │Tg. Bujor │Galaţi │pentru │Tg. Bujor │Galaţi │
│ │Viticultura │ │ │Viticultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi Vinificaţie│ │ │
│ │Vinificaţie- │ │ │Bujoru │ │ │
│ │Bujoru │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│5. │pentru │Maracineni │Arges │pentru │Maracineni │Arges │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Maracineni │ │ │Pitesti │ │ │
│ │ │ │ │Maracineni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.1 │Dezvoltare │Bistrita │Bistrita-│Dezvoltare │Bistrita │Bistrita-│
│ │pentru │ │Nasaud │pentru │ │Nasaud │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Bistrita │ │ │Bistrita │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.2 │Dezvoltare │Cluj-Napoca│Cluj │Dezvoltare │Cluj-Napoca│Cluj │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Cluj-Napoca │ │ │Cluj-Napoca │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.3 │Dezvoltare │Falticeni │Suceava │Dezvoltare │Falticeni │Suceava │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Falticeni │ │ │Falticeni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.4 │Dezvoltare │Voinesti │Dambovita│Dezvoltare │Voinesti │Dambovita│
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Voinesti │ │ │Voinesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.5 │Dezvoltare │Ramnicu │Valcea │Dezvoltare │Ramnicu │Valcea │
│ │pentru │Valcea │ │pentru │Valcea │ │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Valcea │ │ │Valcea │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│5.6 │Dezvoltare │Iaşi │Iaşi │Dezvoltare │Iaşi │Iaşi │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Iaşi │ │ │Iaşi │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│ │Dezvoltare │Valu lui │ │Dezvoltare │Valu lui │ │
│5.7 │pentru │Traian │Constanta│pentru │Traian │Constanta│
│ │Pomicultura- │ │ │Pomicultura- │ │ │
│ │Valu lui │ │ │Valu lui │ │ │
│ │Traian │ │ │Traian │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│5.8 │Dezvoltare │Tg. Jiu │Gorj │Dezvoltare │Tg. Jiu │Gorj │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Horticultura │ │ │Horticultura │ │ │
│ │Tg. Jiu │ │ │Tg. Jiu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│5.9 │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Pomicultura │ │ │Pomicultura │ │ │
│ │Baneasa │ │ │Baneasa │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│6. │pentru │Vidra │Ilfov │pentru │Vidra │Ilfov │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │şi │ │ │şi │ │ │
│ │Floricultura │ │ │Floricultura │ │ │
│ │Vidra │ │ │Vidra │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare │ │ │
│6.1 │Dezvoltare │Bacau │Bacau │Dezvoltare │Bacau │Bacau │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │Bacau │ │ │Bacau │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Cercetare │ │ │
│6.2 │Dezvoltare │Buzau │Buzau │Dezvoltare │Buzau │Buzau │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │Buzau │ │ │Buzau │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│6.3 │Dezvoltare │Isalnita │Dolj │Dezvoltare │Isalnita │Dolj │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │Isalnita │ │ │Isalnita │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│6.4 │Dezvoltare │Iernut │Mures │Dezvoltare │Iernut │Mures │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Legumicultura│ │ │Legumicultura │ │ │
│ │Iernut │ │ │Iernut │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Institutul de │ │ │
│ │Institutul de│ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7. │Dezvoltare │Balotesti │Ilfov │pentru │Balotesti │Ilfov │
│ │pentru Bovine│ │ │Creşterea │ │ │
│ │Balotesti │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Balotesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.1 │Dezvoltare │Arad │Arad │pentru │Arad │Arad │
│ │pentru Bovine│ │ │Creşterea │ │ │
│ │Arad │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Arad │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.2 │Dezvoltare │Dancu │Iaşi │pentru │Dancu │Iaşi │
│ │pentru Bovine│ │ │Creşterea │ │ │
│ │Dancu │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Dancu │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.3 │Dezvoltare │Targu Mures│Mures │pentru │Targu Mures│Mures │
│ │pentru Bovine│ │ │Creşterea │ │ │
│ │Targu Mures │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Targu Mures │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.4 │Dezvoltare │Sighet │Maramures│pentru │Sighet │Maramures│
│ │pentru Bovine│ │ │Creşterea │ │ │
│ │Sighet │ │ │Bovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Sighet │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │pentru │ │ │Dezvoltare │ │ │
│7.5 │Creşterea │Sercaia │Braşov │pentru │Sercaia │Braşov │
│ │Bubalinelor │ │ │Creşterea │ │ │
│ │Sercaia │ │ │Bubalinelor │ │ │
│ │ │ │ │Sercaia │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Institutul de │ │ │
│ │Institutul de│ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8. │Dezvoltare │Palas │Constanta│pentru │Palas │Constanta│
│ │pentru Ovine │ │ │Creşterea │ │ │
│ │şi Caprine │ │ │Ovinelor şi │ │ │
│ │Palas │ │ │Caprinelor │ │ │
│ │ │ │ │Palas │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8.1 │Dezvoltare │Popauti │Botosani │pentru │Popauti │Botosani │
│ │pentru Ovine │ │ │Creşterea │ │ │
│ │Popauti │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Popauti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Staţiunea de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │Caras- │Dezvoltare │ │Caras- │
│8.2 │Dezvoltare │Caransebes │Severin │pentru │Caransebes │Severin │
│ │pentru Ovine │ │ │Creşterea │ │ │
│ │Caransebes │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │ │ │ │Caransebes │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │pentru │ │ │Dezvoltare │ │ │
│8.3 │Creşterea şi │Bilciuresti│Dambovita│pentru │Bilciuresti│Dambovita│
│ │Ameliorarea │ │ │Creşterea │ │ │
│ │Ovinelor │ │ │Ovinelor │ │ │
│ │Bilciuresti │ │ │Bilciuresti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Biologie şi │ │ │Biologie şi │ │ │
│9. │Nutriţie │Balotesti │Ilfov │Nutriţie │Balotesti │Ilfov │
│ │Animala │ │ │Animala │ │ │
│ │Balotesti │ │ │Balotesti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│10. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Protecţia │ │ │Protecţia │ │ │
│ │Plantelor │ │ │Plantelor │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Industrializa│ │ │Industrializa-│ │ │
│11. │rea şi │Bucureşti │- │rea şi │Bucureşti │- │
│ │Marketingul │ │ │Marketingul │ │ │
│ │Produselor │ │ │Produselor │ │ │
│ │Horticole │ │ │Horticole │ │ │
│ │"Horting", │ │ │"Horting", │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│12. │Piscicultura │Galaţi │Galaţi │Ecologie │Galaţi │Galaţi │
│ │şi Industri- │ │ │Acvatica, │ │ │
│ │alizarea │ │ │Pescuit şi │ │ │
│ │Peştelui │ │ │Acvacultura │ │ │
│ │Galaţi │ │ │Galaţi │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de│ │ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │pentru │ │ │
│13. │pentru │Bucureşti │- │Economia │Bucureşti │- │
│ │Economia │ │ │Agriculturii │ │ │
│ │Agrară │ │ │şi Dezvoltare │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Rurală │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Laboratorul │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Central │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │pentru │ │ │Dezvoltare │ │ │
│14. │Bio- │Cluj-Napoca│Cluj │pentru │Cluj-Napoca│Cluj │
│ │stimulatori │ │ │Biostimulatori│ │ │
│ │Cluj-Napoca │ │ │"BIOS" │ │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│15. │pentru │Dabuleni │Dolj │pentru Cultura│Dabuleni │Dolj │
│ │Cultura │ │ │Plantelor pe │ │ │
│ │Plantelor pe │ │ │Nisipuri │ │ │
│ │Nisipuri │ │ │Dabuleni │ │ │
│ │Dabuleni │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│16. │pentru │Perieni │Vaslui │pentru │Perieni │Vaslui │
│ │Combaterea │ │ │Combaterea │ │ │
│ │Eroziunii │ │ │Eroziunii │ │ │
│ │Solului │ │ │Solului │ │ │
│ │Perieni │ │ │Perieni │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼──────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │Centrul de │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Cercetare - │ │ │
│17. │Dezvoltare │Nucet │Dambovita│Dezvoltare │Nucet │Dambovita│
│ │pentru │ │ │pentru │ │ │
│ │Piscicultura │ │ │Piscicultura │ │ │
│ │Nucet*) │ │ │Nucet │ │ │
└────┴─────────────┴───────────┴─────────┴──────────────┴───────────┴─────────┘


     -------------
        *) Inclusiv luciu de apa.

    ANEXA 1b)

    UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE TRANSFORMĂ
    ÎN INSTITUTE NAŢIONALE ÎN COORDONAREA MINISTERULUI AGRICULTURII,
    PĂDURILOR, APELOR ŞI MEDIULUI

┌────┬────────────┬───────────────────┬─────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D│ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬───────┤care se ├───────────┬───────┤
│ │desfiinţează│Localitatea│Judeţul│înfiinţează │Localitatea│Judeţul│
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│ │Staţiunea de│ │ │Institutul │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Naţional de │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │Cercetare- │ │ │
│1. │pentru │Stefanesti │Arges │Dezvoltare │Stefanesti │Arges │
│ │Viticultura │ │ │pentru │ │ │
│ │şi │ │ │Biotehnologii│ │ │
│ │Vinificaţie │ │ │în │ │ │
│ │Stefanesti │ │ │Horticultura │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼─────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │ │ │Institutul │ │ │
│ │Institutul │ │ │Naţional de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare │ │ │Dezvoltare │ │ │
│2. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Pedologie şi│ │ │Pedologie, │ │ │
│ │Agrochimie │ │ │Agrochimie şi│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Protecţia │ │ │
│ │ │ │ │Mediului │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
└────┴────────────┴───────────┴───────┴─────────────┴───────────┴───────┘


    ANEXA 2

    UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE REORGANIZEAZĂ
    PRIN FUZIUNE CA INSTITUTE, CENTRE ŞI STAŢIUNI DE
    CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN SUBORDINEA ACADEMIEI
    DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI SILVICE "GHEORGHE IONESCU SISEŞTI"

┌────┬────────────────┬──────────┬───────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │Denumirea │ │Sediul │
│Nr. │unităţii C-D │unităţii │Denumirea │ │
│crt.│care │C-D │unităţii C-D ├───────────┬───────┤
│ │se desfiinţează │care o │reorganizate │Localitatea│Judeţul│
│ │ │preia │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│0 │1 │3 │5 │6 │7 │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │Staţiunea │ │ │ │
│ │ │de │ │ │ │
│ │Staţiunea de │Cercetare-│Centrul de │ │ │
│ │Cercetare- │Dezvoltare│Cercetare- │ │ │
│ │Dezvoltare │pentru │Dezvoltare │ │ │
│1. │pentru │Cultura │pentru Cultura │Dabuleni │Dolj │
│ │Cartof Marsani, │Plantelor │Plantelor pe │ │ │
│ │jud Dolj │pe │Nisipuri │ │ │
│ │ │Nisipuri │Dabuleni │ │ │
│ │ │Dabuleni, │ │ │ │
│ │ │jud. Dolj │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │Institutul│ │ │ │
│ │ │de │ │ │ │
│ │Staţiunea de │Cercetare-│Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │Dezvoltare│Cercetare- │ │ │
│ │Producţie pentru│pentru │Dezvoltare │ │ │
│2. │Cultura Sfeclei │Cartof şi │pentru Cultura │Braşov │Braşov │
│ │de │Sfecla │Cartofului şi │ │ │
│ │Zahăr Braşov, │de Zahăr │Sfeclei de │ │ │
│ │jud. Braşov │Braşov, │Zahăr Braşov │ │ │
│ │ │jud. │ │ │ │
│ │ │Braşov │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Staţiunea de │Staţiunea │ │ │ │
│ │Cercetare şi │de │Staţiunea de │ │ │
│ │Producţie pentru│Cercetare-│Cercetare- │ │ │
│3. │Industrializarea│Dezvoltare│Dezvoltare │Arad │Arad │
│ │Sfeclei de Zahăr│pentru │pentru │ │ │
│ │şi Substanţelor │Bovine │Creşterea │ │ │
│ │Dulci Arad, │Arad, │Bovinelor Arad │ │ │
│ │jud. Arad │jud. Arad │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Staţiunea de │Staţiunea │ │ │ │
│ │Cercetare- │de │Staţiunea de │ │ │
│4. │Dezvoltare │Cercetare-│Cercetare- │Livada │Satu │
│ │pentru │Dezvoltare│Dezvoltare │ │Mare │
│ │Pomicultura │Agricolă │Agricolă-Livada│ │ │
│ │Satu Mare │Livada │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────────┼───────────┼───────┤
│ │Staţiunea de │Staţiunea │ │ │ │
│ │Cercetare- │de │Staţiunea de │ │ │
│5. │Dezvoltare │Cercetare-│Cercetare- │Oradea │Bihor │
│ │pentru │Dezvoltare│Dezvoltare │ │ │
│ │Pomicultura │Agricolă │Agricolă-Oradea│ │ │
│ │Oradea │Oradea │ │ │ │
└────┴────────────────┴──────────┴───────────────┴───────────┴───────┘


    ANEXA 3

                  UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE REORGANIZEAZĂ
                                ÎN SOCIETĂŢI COMERCIALE

┌────┬────────────────────┬─────────────────────┐
│Nr. │Denumirea unităţii │Sediul │
│crt.│C-D ├───────────┬─────────┤
│ │ │Localitatea│Judeţul │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare-Dezvoltare│ │ │
│1. │pentru │Roman │Neamt │
│ │Sfecla de Zahăr, │ │ │
│ │Roman, jud. Neamt │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│2. │Cercetare-Dezvoltare│Tulcea │Tulcea │
│ │Agricolă │ │ │
│ │Tulcea │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│ │Producţie pt. │ │ │
│3. │Cultura şi │Fundulea │Calarasi │
│ │Industrializarea │ │ │
│ │Sfeclei de Zahăr │ │ │
│ │şi Substanţelor │ │ │
│ │Dulci Fundulea │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│ │Producţie pentru │ │ │
│4. │Cultura şi │Giurgiu │Giurgiu │
│ │Industrializarea │ │ │
│ │Sfeclei de Zahăr │ │ │
│ │Giurgiu │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│5. │Cercetare-Dezvoltare│Geoagiu │Hunedoara│
│ │pentru │ │ │
│ │Pomicultura Geoagiu │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│6. │Dezvoltare Pomicola │Carcea │Dolj │
│ │Dolj │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │Drobeta-Tr.│ │
│7. │Dezvoltare Pomicola │Severin │Mehedinti│
│ │Mehedinti │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│8. │Dezvoltare Pomicola │Focsani │Vrancea │
│ │Vrancea │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│9. │Dezvoltare Pomicola │Zalau │Salaj │
│ │Zalau │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│10. │Dezvoltare Pomicola │Strejeşti │Olt │
│ │Strejeşti │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│11. │Cercetare şi │Tg. Mures │Mures │
│ │Producţie Pomicola │ │ │
│ │Mures │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│12. │Producţie pentru │Margineni │Neamt │
│ │Creşterea Bovinelor │ │ │
│ │Margineni │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│13. │Dezvoltare pentru │Rusetu │Buzau │
│ │Ovine Rusetu │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │Candesti- │ │
│14. │Dezvoltare Pomicola │Buzau │Buzau │
│ │Buzau*) │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare Dezvoltare│ │ │
│15. │pentru │Baneasa │Giurgiu │
│ │Irigaţii şi Drenaje │ │ │
│ │Baneasa - Giurgiu**)│ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│ │Cercetare-Dezvoltare│ │ │
│16. │pentru │Greaca │Giurgiu │
│ │Viticultura şi │ │ │
│ │Vinificaţie Greaca │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│17. │Cercetare-Dezvoltare│Dulbanu │Buzau │
│ │pentru │ │ │
│ │Bovine Dulbanu │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│18. │Cercetare-Dezvoltare│Vaslui │Vaslui │
│ │pentru │ │ │
│ │Pajişti Vaslui │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │Staţiunea de │ │ │
│19. │Cercetare-Dezvoltare│Secuieni │Bacau │
│ │pentru Ovine │ │ │
│ │şi Caprine Secuieni │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│20. │SC Romsuintest Peris│Peris │Ilfov │
│ │SA │ │ │
├────┼────────────────────┼───────────┼─────────┤
│ │SC Institutul de │ │ │
│ │Cercetare şi │ │ │
│21. │Producţie │Balotesti │Ilfov │
│ │pentru Păsări şi │ │ │
│ │Animale Mici SA │ │ │
│ │Balotesti***) │ │ │
└────┴────────────────────┴───────────┴─────────┘


     ------------
        *) Sectorul de cercetare cu suprafaţa şi baza materială aferente se
           preiau de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara -
           Bucureşti
        **) Sectorul de cercetare cu suprafaţa şi baza materială aferente se
            preiau de Institutul de Studii şi Proiecte pentru Îmbunătăţiri
            Funciare (ISPIF) - Bucureşti
        ***) Sectorul de cercetare - laboratoare şi biblioteca se preiau de
             Institutul de Biologie şi Nutriţie Animala Balotesti, prin
             creşterea patrimoniului de domeniul public al acestuia şi
             diminuarea corespunzătoare a capitalului social deţinut de stat
             la SC Institutul de Cercetare şi Producţie pentru Păsări şi Animale
             Mici SA Balotesti.

    ANEXA 4

                     UNITĂŢI DE CERCETARE-DEZVOLTARE CARE SE PREIAU
                 ÎN CADRUL INSTITUŢIILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR AGRICOL

┌───┬────────────┬────────────────────┬─────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │ │
│Nr.│unităţii C-D│ │Denumirea │
│crt│care se ├───────────┬────────┤unităţii │
│ │preia │Localitatea│Judeţul │care preia │
│ │ │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │ │
│1. │Pentru │Pietroasele│Buzau │USAMV* │
│ │Viticultura │ │ │Bucureşti │
│ │şi │ │ │ │
│ │Vinificaţie │ │ │ │
│ │Pietroasa │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Ferma │ │ │ │
│ │Istrita a │ │ │ │
│2. │Staţiunii de│Istrita │Buzau │USAMV* │
│ │Dezvoltare │ │ │Bucureşti │
│ │Pomicola │ │ │ │
│ │Buzau │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Ferma de │ │ │ │
│ │Cercetare şi│ │ │USAMV* │
│3. │Producţie │Stoieneşti │Prahova │Bucureşti │
│ │Agricolă- │ │ │ │
│ │Stoieneşti │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│ │Dezvoltare │ │ │ │
│4. │pentru │Fundulea │Calarasi│USAMV* │
│ │Plante │ │ │Bucureşti │
│ │Medicinale │ │ │ │
│ │şi Aromatice│ │ │ │
│ │Fundulea │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │USAMV* │
│5. │Dezvoltare │Jucu │Cluj │Cluj-Napoca │
│ │pentru │ │ │ │
│ │Pajişti-Jucu│ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│6. │Dezvoltare │Reghin │Mures │USAMV* │
│ │pentru Ovine│ │ │Cluj-Napoca │
│ │şi Caprine │ │ │ │
│ │Reghin │ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │ │
│ │Dezvoltare │ │Caras- │USAMV* a │
│7. │pentru │Lugoj │Severin │Banatului │
│ │Pomicultura │ │ │Timişoara │
│ │- Lugoj │ │ │ │
│ │(Caransebes)│ │ │ │
├───┼────────────┼───────────┼────────┼─────────────┤
│ │Staţiunea de│ │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Universitatea│
│8. │Dezvoltare │Caracal │Olt │Craiova │
│ │Agricolă │ │ │ │
│ │Caracal │ │ │ │
└───┴────────────┴───────────┴────────┴─────────────┘


     -----------
        *) Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara

    ANEXA 5

                              SOCIETĂŢI COMERCIALE CARE SE
                  REORGANIZEAZĂ ÎN INSTITUTE ŞI STAŢIUNI DE CERCETARE
                - DEZVOLTARE ÎN SUBORDINEA ACADEMIEI DE ŞTIINŢE AGRICOLE
                   ŞI SILVICE ŞI ÎN INSTITUTE NAŢIONALE DE CERCETARE,
              AFLATE ÎN COORDONAREA MINISTERULUI AGRICULTURII, PĂDURILOR,
                                   APELOR ŞI MEDIULUI

┌────┬────────────┬───────────────────┬──────────────┬───────────────────┐
│ │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│Nr. │unităţii │ │unităţii │ │
│crt.│care se ├───────────┬───────┤care se ├───────────┬───────┤
│ │desfiinţează│Localitatea│Judeţul│înfiinţează │Localitatea│Judeţul│
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │SC Staţiunea│ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │de Cercetare│ │ │Cercetare- │ │ │
│ │şi Producţie│ │ │Dezvoltare │ │ │
│1. │pentru │Tg. Mures │Mures │pentru │Tg.Mures │Mures │
│ │Animale de │ │ │Creşterea │ │ │
│ │Blana SA │ │ │Animalelor de │ │ │
│ │Tg. Mures │ │ │Blana Tg.Mures│ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │ │ │ │Staţiunea de │ │ │
│ │ │ │ │Cercetări │ │ │
│2. │SC Sericarom│Bucureşti │- │Sericicole, │Bucureşti │- │
│ │ │ │ │Baneasa- │ │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │Societatea │ │ │ │ │ │
│ │Comercială │ │ │Institutul de │ │ │
│ │de │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Cercetare- │ │ │Dezvoltare │ │ │
│3. │Dezvoltare │Cristian │Sibiu │pentru │Cristian │Sibiu │
│ │Rurală │ │ │Montanologie │ │ │
│ │"CEDER" SA │ │ │Cristian-Sibiu│ │ │
│ │Cristian- │ │ │ │ │ │
│ │Sibiu │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────────┼───────┼──────────────┼───────────┼───────┤
│ │Institutul │ │ │Institutul │ │ │
│ │de │ │ │Naţional de │ │ │
│ │Studii şi │ │ │Cercetare- │ │ │
│ │Proiecte │ │ │Dezvoltare │ │ │
│4. │pentru │Bucureşti │- │pentru │Bucureşti │- │
│ │Îmbunătăţiri│ │ │îmbunătăţiri │ │ │
│ │Funciare- │ │ │Funciare - │ │ │
│ │"SC ISPIF │ │ │I.N.C.D.I.F.- │ │ │
│ │SA" │ │ │"ISPIF" │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │Bucureşti*) │ │ │
└────┴────────────┴───────────┴───────┴──────────────┴───────────┴───────┘


     ---------
        *) se afla în coordonarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor, Apelor şi
           Mediului şi preia sectorul de cercetare cu suprafaţa şi baza materială
           aferente, de la SCD Baneasa Giurgiu.

    ANEXA 6

    STAŢIUNI ŞI FERME DIDACTICE ALE UNIVERSITATILOR DE ŞTIINŢE
    AGRONOMICE ŞI MEDICINA VETERINARA

┌────┬─────────────┬─────────────────────┬─────────────┬────────────────────┐
│Nr. │Denumirea │Sediul │Denumirea │Sediul │
│crt.│unităţii ├───────────┬─────────┤staţiunii/ ├───────────┬────────┤
│ │de învăţământ│Localitatea│Judeţul │fermei │Localitatea│Judeţul │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│ │Universitatea│ │ │ │ │ │
│ │de Ştiinţe │ │ │1.1. Ferma │Belciuga- │ │
│1. │Agronomice şi│Bucureşti │Bucureşti│Belciugatele │tele │Calarasi│
│ │Medicina │ │ │ │ │ │
│ │Veterinara │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│ │Universitatea│ │ │2.1. │ │ │
│ │de Ştiinţe │ │ │Staţiunea │ │ │
│2. │Agronomice şi│Cluj-Napoca│Cluj │Didactica │Cluj-Napoca│Cluj │
│ │Medicina │ │ │Experimentala│ │ │
│ │Veterinara │ │ │Manastur │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│ │ │ │ │3.1. │ │ │
│ │Universitatea│ │ │Staţiunea │ │ │
│3. │din Craiova │Craiova │Dolj │Didactica │Craiova │Dolj │
│ │ │ │ │"Banu │ │ │
│ │ │ │ │Maracine" │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│ │Universitatea│ │ │ │ │ │
│ │de Ştiinţe │ │ │ │ │ │
│ │Agronomice şi│ │ │4.1. │ │ │
│4. │Medicina │Iaşi │Iaşi │Staţiunea │Iaşi │Iaşi │
│ │Veterinara │ │ │Didactica │ │ │
│ │"Ion Ionescu │ │ │ │ │ │
│ │de la Brad" │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────┼─────────┼─────────────┼───────────┼────────┤
│ │Universitatea│ │ │ │ │ │
│ │de Ştiinţe │ │ │5.1. │ │ │
│5. │Agronomice şi│Timişoara │Timiş │Staţiunea │Timişoara │Timiş │
│ │Medicina │ │ │Didactica │ │ │
│ │Veterinara a │ │ │Experimentala│ │ │
│ │Banatului │ │ │ │ │ │
└────┴─────────────┴───────────┴─────────┴─────────────┴───────────┴────────┘


    -----------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016