Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. M.93 din 17 septembrie 2008  pentru aprobarea Criteriilor si metodologiei privind selectionarea personalului si stabilirea duratei participarii acestuia la misiuni individuale in afara teritoriului statului roman    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. M.93 din 17 septembrie 2008 pentru aprobarea Criteriilor si metodologiei privind selectionarea personalului si stabilirea duratei participarii acestuia la misiuni individuale in afara teritoriului statului roman

EMITENT: MINISTERUL APARARII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 670 din 29 septembrie 2008

Pentru aplicarea dispoziţiilor <>art. 14 alin. (2) din Legea nr. 42/2004 privind participarea forţelor armate la misiuni în afara teritoriului statului român,
în temeiul prevederilor <>art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apãrãrii,

ministrul apãrãrii emite prezentul ordin.

ART. 1
Se aprobã Criteriile şi metodologia privind selecţionarea personalului şi stabilirea duratei participãrii acestuia la misiuni individuale în afara teritoriului statului român, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
(1) Prezentul ordin intrã în vigoare la data de 1 octombrie 2008.
(2) La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã "M.R.U.-5, Norme privind selecţia şi pregãtirea personalului pentru trimiterea la misiuni în strãinãtate şi utilizarea ulterioarã a acestuia", aprobate prin Ordinul ministrului apãrãrii naţionale nr. M.136/2002*).
-----------
*) Ordinul ministrului apãrãrii naţionale nr. M.136/2002 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, deoarece avea ca obiect reglementãri din sectorul de apãrare a ţãrii şi securitate naţionalã.

ART. 3
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul apãrãrii,
Teodor Viorel Meleşcanu

Bucureşti, 17 septembrie 2008.
Nr. M.93.


ANEXĂ

CRITERII ŞI METODOLOGIE
privind selecţionarea personalului şi stabilirea duratei
participãrii acestuia la misiuni individuale în afara
teritoriului statului român

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Prezentul ordin reglementeazã modul de selecţionare a personalului din Ministerul Apãrãrii în vederea participãrii la misiuni individuale în afara teritoriului statului român.
ART. 2
(1) Misiunile individuale se ocupã prin detaşare şi au durata de pânã la un an.
(2) Misiunile individuale sunt acele misiuni în funcţii de stat major din structuri NATO, UE, ONU, OSCE şi alte structuri/organizaţii internaţionale la care România este parte, precum şi în funcţii aparţinând forţelor din teatrele de operaţii, inclusiv funcţii de vizibilitate.
(3) Prin funcţii de vizibilitate se înţelege funcţiile prevãzute cu gradul de colonel/similar şi general/similar.
ART. 3
Misiunile individuale în afara teritoriului statului român a cãror duratã este mai mare de un an se reglementeazã separat, prin ordin al ministrului apãrãrii.

CAP. II
Criteriile privind selecţionarea personalului

ART. 4
Selecţionarea personalului în vederea participãrii la misiuni individuale în afara teritoriului statului român se desfãşoarã pe baza urmãtoarelor criterii:
a) criterii eliminatorii;
b) criterii de ierarhizare.
ART. 5
(1) Criteriile eliminatorii, prevãzute în anexa nr. 1, se analizeazã în baza documentelor de evidenţã a personalului şi a testelor specifice susţinute de candidaţi.
(2) Candidaţii care nu îndeplinesc criteriile eliminatorii sunt respinşi şi nu mai pot fi ierarhizaţi.
(3) Criteriile de ierarhizare, prevãzute în anexa nr. 2, stabilesc ierarhizarea candidaţilor pe baza punctajului obţinut de cãtre aceştia.
ART. 6
Pentru funcţiile de vizibilitate se organizeazã şi se desfãşoarã şi proba de interviu de evaluare.

CAP. III
Metodologia privind selecţionarea personalului

ART. 7
Personalul din Ministerul Apãrãrii poate fi trimis în misiuni individuale în afara teritoriului statului român prin concurs, cu aprobarea ministrului apãrãrii.
ART. 8
Scopul desfãşurãrii concursului este de a ierarhiza candidaţii care au îndeplinit criteriile eliminatorii.
ART. 9
(1) Concursul se organizeazã, de regulã, cu 4 luni înainte de data stabilitã pentru ocuparea postului sau trimiterii personalului la misiuni individuale în afara teritoriului statului român.
(2) În situaţii deosebite, selecţionarea personalului în vederea participãrii la misiuni individuale în afara teritoriului statului român se poate face şi prin procedura de urgenţã, procedurã ce constã în selecţionarea candidatului din baza de date existentã.
ART. 10
Situaţiile deosebite precizate la art. 9 alin. (2) sunt urmãtoarele:
a) întoarcerea din misiune a celui detaşat din motive obiective;
b) perioada dintre momentul lansãrii ofertei de cãtre structurile/organizaţiile internaţionale şi cel pentru ocuparea postului este mai micã de 4 luni.
ART. 11
Pentru organizarea concursului, Statul Major General, prin Direcţia personal şi mobilizare, elaboreazã un plan propriu de mãsuri, conform modelului prezentat în anexa nr. 3, şi o bazã de selecţie, conform modelului prezentat în anexa nr. 4, în scopul respectãrii principiilor transparenţei şi egalitãţii de şanse, precum şi a criteriilor formulate de organismele internaţionale, cu indicarea surselor de selecţie şi a numãrului de candidaţi.
ART. 12
Pentru rezolvarea problemelor tehnice de organizare a interviului de evaluare se înfiinţeazã secretariatul comisiei de evaluare a candidaţilor pentru funcţiile de vizibilitate, format din 2 membri ai structurii de personal din Direcţia personal şi mobilizare. Comisia de evaluare a candidaţilor pentru funcţiile de vizibilitate este desemnatã de cãtre directorul Statului Major General, are o componentã variabilã în funcţie de nivelul gradelor candidaţilor şi nu va avea mai mult de 5 membri.
ART. 13
Concursul cuprinde urmãtoarele etape:
a) ierarhizarea candidaţilor declaraţi admişi în procesul de selecţie pe baza evaluãrii datelor din memoriul original/dosarul profesional;
b) desfãşurarea interviului de evaluare a candidaţilor;
c) stabilirea ierarhiei finale;
d) aprobarea de cãtre ministrul apãrãrii a candidatului care urmeazã sã ocupe postul scos la concurs.
ART. 14
(1) Ierarhizarea candidaţilor se efectueazã în ordine descrescãtoare, pe baza punctajelor standard acordate în urma evaluãrii datelor din memoriul original.
(2) În cazul celor care solicitã ocuparea funcţiilor de vizibilitate, punctajul obţinut la interviul de evaluare - prin însumarea notelor, pe o scarã de la 1 la 10 - se înmulţeşte cu coeficientul 0,6 şi se însumeazã cu punctajul rezultat în urma evaluãrii datelor din memoriul original - înmulţit la rândul sãu cu coeficientul 0,4. Ierarhia finalã a candidaţilor se realizeazã pe baza mediei ponderate a celor 2 termeni.

Exemplu:
Punctaj la interviul de evaluare: 9+9+9+8+8=43
Punctaj în urma evaluãrii datelor din memoriul original: 14
Punctaj final: (43x0,6+14x0,4):2=(25,8+5,6):2=31,4:2=15,7

CAP. IV
Responsabilitãţile structurilor privind selecţionarea personalului

ART. 15
Departamentul pentru politica de apãrare şi planificare analizeazã solicitãrile structurilor/organizaţiilor internaţionale prevãzute la art. 2 alin. (2) şi oportunitatea participãrii cu personal din Ministerul Apãrãrii la misiuni individuale în afara teritoriului statului român şi, dupã caz, aprobã sau înainteazã spre aprobare documentaţia necesarã pentru luarea deciziei.
ART. 16
Statul Major General are responsabilitãţi privind gestionarea, selecţia, organizarea, desfãşurarea concursului şi instruirea personalului Ministerului Apãrãrii, cu excepţia personalului Direcţiei generale de informaţii a apãrãrii, în vederea trimiterii la misiuni individuale temporare în afara teritoriului statului român.
ART. 17
Direcţia generalã de informaţii a apãrãrii are responsabilitãţi privind planificarea, selecţia, instruirea, gestiunea şi evaluarea personalului din structurile subordonate pentru participarea la misiuni individuale temporare în afara teritoriului statului român, conform reglementãrilor proprii.
ART. 18
Direcţia personal şi mobilizare exercitã urmãtoarele atribuţii:
a) evalueazã datele din memoriile originale/dosarele profesionale ale candidaţilor declaraţi admişi în urma desfãşurãrii procesului de selecţie, pe baza punctajelor standard, prevãzute în anexa nr. 2;
b) centralizeazã datele şi întocmeşte tabelul cu ierarhizarea tuturor candidaţilor;
c) pregãteşte documentaţia necesarã pentru susţinerea interviului de evaluare de cãtre candidaţii pentru funcţiile de vizibilitate şi transmite preşedintelui comisiei datele necesare convocãrii acesteia;
d) comunicã rezultatele finale ale concursului structurilor din care provin candidaţii;
e) întocmeşte raportul adresat ministrului apãrãrii pentru aprobarea candidaţilor ce urmeazã sã ocupe posturile scoase la concurs; raportul cu candidaţii care au susţinut interviul de evaluare va fi semnat şi de preşedintele comisiei;
f) iniţiazã demersurile necesare emiterii ordinului de detaşare a candidaţilor declaraţi admişi.
ART. 19
Pentru evaluarea candidaţilor în vederea selecţionãrii, se abiliteazã urmãtoarele structuri cu atribuţii specifice, astfel:
a) Secţia psihologie militarã a Statului Major General şi Secţia psihologie a Direcţiei generale de informaţii a apãrãrii, pentru examinarea psihologicã;
b) Spitalul Clinic de Urgenţã Militar Central "Dr. Carol Davila", prin ambulatoriul de specialitate, pentru examinarea medicalã;
c) Secţia poliţie militarã a Statului Major General, pentru verificarea cunoştinţelor şi deprinderilor privind circulaţia pe drumurile publice şi conducerea autovehiculelor;
d) Direcţia management resurse umane, prin Centrul naţional militar de testare limbi strãine, pentru administrarea testelor de plasament pentru cursul de învãţare a limbii engleze americane/American Language Course Placement Test, denumit în continuare ALCPT, pentru funcţiile de stat major, şi a testelor de stabilire a profilului lingvistic standardizat, pentru funcţiile de vizibilitate.

CAP. V
Dispoziţii finale

ART. 20
(1) Duratele mandatelor şi alte cerinţe de personal pentru participarea la misiuni individuale sunt precizate în fişele posturilor transmise de structurile/organizaţiile internaţionale prevãzute la art. 2 alin. (2) în care personalul urmeazã sã fie detaşat.
(2) Instruirea personalului din cadrul Ministerului Apãrãrii care participã la misiuni individuale în afara teritoriului statului român se reglementeazã prin ordin al ministrului apãrãrii şi se executã cu cel puţin 20 de zile înainte de plecarea în misiune.
ART. 21
(1) Personalul care a participat la o misiune individualã în afara teritoriului statului român poate fi selecţionat pentru a îndeplini o nouã misiune de acelaşi tip, numai dupã o perioadã de cel puţin un an.
(2) În scopul încadrãrii unor funcţii pentru care nu existã candidaţi, şeful Statului Major General şi directorul general al Direcţiei generale de informaţii a apãrãrii pot aproba participarea la selecţie şi înainte de expirarea termenului prevãzut la alin. (1), pentru personalul din subordine.
ART. 22
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentele criterii şi metodologie.


ANEXA 1
-------
la criterii şi metodologie
--------------------------

CRITERII ELIMINATORII
privind selecţionarea candidaţilor pentru misiuni individuale




┌───┬─────────────┬──────────────────────────────────────────┬──────────────┬──────────────┐
│Nr.│ │ │ Modul de │ Structura │
│crt│ Criterii │ Condiţii │ verificare │care verificã │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┼──────────────┼──────────────┤
│ 1.│Competenţa │Pregãtirea militarã generalã │ │ │
│ │profesionalã ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │ │Pregãtirea de specialitate │ │ │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ 2.│Cerinţe de │Abilitãţi de lucru în mediul internaţional│Evaluarea │ │
│ │stat major ├──────────────────────────────────────────┤competenţei │ │
│ │ │Capacitatea de a redacta documente în │profesionale │ │
│ │ │limba englezã │şi verificarea│Structura care│
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤cerinţelor de │propune │
│ │ │Cunoştinţe de bazã privind operarea PC, │personal - │candidaţii │
│ │ │MS Office │studiul │ │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┤documentelor │ │
│ 3.│Gradul │Subofiţer/maistru militar la general - în │de evidenţã │ │
│ │ │funcţie de cerinţele postului │ │ │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ 4.│Vârsta │Sã nu împlineascã limita de vârstã în │ │ │
│ │ │grad pe timpul misiunii │ │ │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │ │25-50 de ani pentru observatorii militari │ │ │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ 5.│Cerinţe de │Sã aibã cel puţin un an de la întoarcerea │ │ │
│ │personal │din ultima misiune │ │ │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │ │Sã nu aibã probleme personale sau │ │ │
│ │ │familiale deosebite şi sã nu fie urmãrit, │ │ │
│ │ │cercetat penal sau administrativ, aspecte │ │ │
│ │ │care sã necesite prezenţa în ţarã │ │ │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │ │Sã nu fi fost repatriat sau sancţionat pe │ │ │
│ │ │timpul unei misiuni internaţionale │ │ │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┼──────────────┼──────────────┤
│ 6.│Starea │Apt psihologic │Test - admis/ │Secţia │
│ │sãnãtãţii │ │respins │psihologicã │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┼──────────────┼──────────────┤
│ │ │Apt medical conform cerinţelor fişei │ │ │
│ │ │medicale standard ONU │Vizitã │Ambulatoriul │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤medicalã - │de specialitate
│ │ │Condiţie fizicã foarte bunã certificatã de│admis/respins │din cadrul │
│ │ │medicul unitãţii la capitolul antecedente │ │Spitalului │
│ │ │personale şi date antropologice din fişa │ │Clinic de │
│ │ │medicalã │ │Urgenţã │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤ │Militar │
│ │ │Capacitate de lucru în condiţii grele şi │ │Central │
│ │ │periculoase │ │"Dr. Carol │
│ │ │ │ │ Davila" │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┼──────────────┼──────────────┤
│ 7.│Cunoaşterea │- pentru observatorii ONU sau OSCE - cel │ │Centrul naţio-│
│ │limbii │puţin 80 de puncte ALCPT │Test ALCPT │nal militar │
│ │engleze │- pentru personalul de stat major - cel │ │de testare │
│ │ │puţin 70 de puncte ALCPT │ │limbi strãine │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┼──────────────┤din cadrul │
│ │ │Pentru funcţiile de vizibilitate │STANAG 6001 │Direcţiei │
│ │ │ │ │managament │
│ │ │ │ │resurse │
│ │ │ │ │umane │
├───┼─────────────┼──────────────────────────────────────────┼──────────────┼──────────────┤
│ 8.│Conducerea │Posesor al permisului de conducere │ │ │
│ │autoturis- │categoria B │ │ │
│ │melor de ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │teren │Cel puţin 2 ani experienţã de conducãtor │Probã teore- │Secţia poliţie│
│ │ │ auto │ticã şi │militarã │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤practicã - │ │
│ │ │Abilitãţi în conducerea vehiculelor 4x4 │admis/respins │ │
│ │ ├──────────────────────────────────────────┤ │ │
│ │ │Cunoştinţe privind executarea întreţinerii│ │ │
│ │ │zilnice a autoturismelor │ │ │
└───┴─────────────┴──────────────────────────────────────────┴──────────────┴──────────────┘



ANEXA 2
--------
la criterii şi metodologie
--------------------------

CRITERII DE IERARHIZARE
a candidaţilor selecţionaţi pentru misiuni individuale




┌───┬──────────────────────┬────────────────────────────────────────────┬────────┬─────────┐
│Nr.│ │ │ │ Punctaj │
│crt│ Criteriul │ Nivel │Punctaj │ obţinut │
├───┼──────────────────────┼────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│1. │Funcţii îndeplinite │Comandant de pluton/similar │ 1 │ │
│ │- se puncteazã o ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │singurã funcţie din │Comandant companie/similar │ 2 │ │
│ │fiecare categorie. ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │Pentru subofiţeri se │Comandant batalion/similar │ 3 │ │
│ │vor evalua funcţiile ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │corespunzãtoare │Ofiţer de stat major la nivel batalion/ │ │ │
│ │domeniului fişei │similar │ 2 │ │
│ │postului din teatru ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │şi eşalonului unde │Ofiţer de stat major la nivel brigadã/ │ │ │
│ │sunt încadraţi. │similar │ 3 │ │
│ │ ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Ofiţer de stat major la nivel categorii de │ │ │
│ │ │forţe ale armatei/similar │ 3 │ │
├───┼──────────────────────┼────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ 2.│Cursuri/similare │Curs de bazã │ 1 │ │
│ │pentru subofiţeri ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Curs avansat │ 2 │ │
│ │ ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Curs stat major │ 3 │ │
│ │ ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Facultatea de comandã şi stat major/ULD │ 4 │ │
│ │ ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Curs de operaţiuni de pace │ 4 │ │
│ │ ├────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ │ │Curs de conducere a operaţiunilor │ │ │
│ │ │multinaţionale întrunite - JOINT │ 4 │ │
├───┼──────────────────────┴────────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┤
│ 3.│Participarea la alte misiuni individuale în afara teritoriului │ │ │
│ │ statului român │ 1 │ │
└───┴───────────────────────────────────────────────────────────────────┴────────┴─────────┘

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ REZULTAT OBŢINUT │
│ puncte │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


Observaţii:
.................................................................
.................................................................
.................................................................



ANEXA 3
-------
la criterii şi metodologie
--------------------------






- model -
ROMÂNIA NESECRET
MINISTERUL APĂRĂRII Exemplarul nr. .......
Statul Major General
Direcţia personal şi mobilizare
.......... 2008
Nr. ...........
Bucureşti Aprob

PLAN DE MĂSURI
pentru selecţia organizatã în perioada ....... pentru
încadrarea funcţiei ....... în perioada ........

┌───┬──────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬────────┬─────────┐
│Nr.│ │Data şi│ Cine │ Obser- │
│crt│ Activitatea │ locul │executã │ vaţii │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 1.│Elaborarea cerinţelor de personal │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 2.│Întocmirea planului de mãsuri şi stabilizarea bazei de │ │ │ │
│ │date de selecţie │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 3.│Transmiterea solicitãrilor de personal cãtre structurile │ │ │ │
│ │menţionate în baza de selecţie la structurile evaluatoare │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 4.│Centralizarea propunerilor primite şi pregãtirea │ │ │ │
│ │documentaţiei necesare desfãşurãrii selecţiei - tabele │ │ │ │
│ │nominale, fişe medicale, formulare de lucru etc. │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 5.│Întâlnire cu candidaţii, instructaj privind programul │ │ │ │
│ │selecţiei, preluarea documentelor solicitate şi înmânarea │ │ │ │
│ │fişelor medicale │ │ │ │
│ │Examinarea psihologicã │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 6.│Evaluarea cunoştinţelor de limba englezã │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 7.│Examinarea cunoştinţelor şi deprinderilor auto │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 8.│Examinarea medicalã │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│ 9.│Verificarea îndeplinirii cerinţelor de personal │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│10.│Centralizarea rezultatelor examinãrilor │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│11.│Întocmirea documentelor şi prezentarea rezultatelor │ │ │ │
│ │candidaţilor, în vederea stabilirii participanţilor │ │ │ │
│ │la misiune │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│12.│Iniţierea raportului de misiune │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│13.│Comunicarea rezultatelor │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│14.│Solicitarea certificatelor de securitate │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│15.│Înştiinţarea Direcţiei operaţionalizare, generare şi │ │ │ │
│ │evaluare forţe /J.7 privind perioada de pregãtire │ │ │ │
│ │centralizatã │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│16.│Înapoierea memoriilor originale │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│17.│Emiterea ordinelor de detaşare │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│18.│Expedierea extraselor din ordinul de detaşare │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼────────┼─────────┤
│19.│Actualizarea bazei de date │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴────────┴─────────┘


Şeful,
...............
Întocmit
................



ANEXA 4
-------
la criterii şi metodologie
---------------------------






- model -

BAZA DE SELECŢIE
pentru activitatea din perioada .............

┌───┬───────────────────────────────────────────────────┬──────┬───────────────────┬───────┐
│Nr.│ │ │ Solicitãri │ │
│crt│ Cod denumire funcţie │Gradul├─────────┬─────────┤ Total │
│ │ │ │Structura│Nr. de │ │
│ │ │ │ │candidaţi│ │
├───┴───────────────────────────────────────────────────┴──────┴─────────┴─────────┴───────┤
│ Comandamentul Forţei Multinaţionale, Bagdad │
├───┬───────────────────────────────────────────────────┬──────┬─────────┬─────────┬───────┤
│ │ │ │ SMFT │ │ │
│ 1.│ │ ├─────────┼─────────┼───────┤
│ │ │ │ SMFA │ │ │
│ │ │ ├─────────┼─────────┼───────┤
│ │ │ │ SMFN │ │ │
├───┴───────────────────────────────────────────────────┴──────┴─────────┴─────────┴───────┤
│ Comandamentul Corpului Multinaţional, Bagdad │
├───┬──────────────────────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────┬───────┤
│ 2.│ │ │ │ │
│ │ ├─────────┼─────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────────────────────────────────────┬──────┼─────────┼─────────┼───────┤
│.. │ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────┼─────────┼───────┤
│.. │ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────────────────────────────────────┼──────┼─────────┼─────────┼───────┤
│.. │ │ │ │ │ │
├───┴───────────────────────────────────────────────────┴──────┴─────────┴─────────┴───────┤
│ Comandamentul Brigãzii Înaintate Vest, Tallil │
├───┬───────────────────────────────────────────────────┬──────┬─────────┬─────────┬───────┤
│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┼─────────┼───────┤
│ n │ │ │ │ │ │
│ │ │ ├─────────┼─────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
└───┴───────────────────────────────────────────────────┴──────┴─────────┴─────────┴───────┘



Şeful,
..................
Întocmit
.................


-----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016