Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. M.116 din 26 septembrie 2017  pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind elaborarea bugetelor de venituri şi cheltuieli ale unităţilor sanitare cu paturi din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.122/2013     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. M.116 din 26 septembrie 2017 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind elaborarea bugetelor de venituri şi cheltuieli ale unităţilor sanitare cu paturi din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.122/2013

EMITENT: Ministerul Apărării Naţionale
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 800 din 10 octombrie 2017
    Pentru aplicarea prevederilor art. 201 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
    având în vedere Avizul Ministerului Sănătăţii nr. F.B. 6.812 din 11 iulie 2017,
    în temeiul prevederilor art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare,
    ministrul apărării naţionale emite prezentul ordin.
    ART. I
    Normele metodologice privind elaborarea bugetelor de venituri şi cheltuieli ale unităţilor sanitare cu paturi din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.122/2013, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 800 din 18 decembrie 2013, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La articolul 1 alineatul (1), litera b) se abrogă.
    2. La articolul 4 alineatul (1), după litera l) se introduce o nouă literă, litera l^1), cu următorul cuprins:
    "l^1) verificarea realităţii şi exactităţii datelor din situaţiile lunare privind execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului şi transmiterea acestora către Ministerul Sănătăţii, cu avizul, la data, în formatul şi structura solicitate, potrivit prevederilor legale;"

    3. La articolul 6 alineatul (1), după litera p) se introduce o nouă literă, litera p^1), cu următorul cuprins:
    "p^1) sume acordate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Apărării Naţionale pentru finanţarea unor cheltuieli de administrare şi funcţionare, în condiţiile legii;"

    4. La articolul 8, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) În situaţia în care spitalul a rămas cu excedent la finele anului precedent, pentru utilizarea acestuia în noul exerciţiu bugetar se procedează după cum urmează:
    a) excedentul se cuprinde în buget ca venit la cap. 40 «Operaţiuni financiare», paragraful 15 «Sume utilizate din excedentul anului precedent pentru efectuarea de cheltuieli»;
    b) cheltuielile pentru exerciţiul curent se măresc în limita excedentului înregistrat la finele anului precedent şi care se află sub formă de disponibilităţi în contul curent deschis la Trezoreria Statului, astfel încât cheltuielile vor fi egale cu veniturile."

    5. La articolul 14, alineatele (2) şi (5) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "(2) Cuantumul cheltuielilor aferente drepturilor de personal se aprobă potrivit prevederilor legale, cu avizul consiliului de administraţie, în cadrul bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului, conform anexei nr. 6.
    ...............................................................................................
(5) Cheltuielile de capital se estimează ţinându-se cont de propunerile justificate ale secţiilor şi celorlalte structuri din compunerea spitalului, pe bază de documentaţii tehnice, în condiţiile legii; fundamentarea cheltuielilor de capital se realizează conform secţiunii a 3-a din capitolul III din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi altor dispoziţii legale din domeniul investiţiilor publice; cheltuielile de capital se înscriu în lista de investiţii, în condiţiile legii; în cadrul cheltuielilor de capital, cheltuielile din Fondul de dezvoltare al spitalului se evidenţiază distinct, în conformitate cu condiţiile cuprinse în prezentele norme metodologice."

    6. După articolul 15 se introduce un nou articol, articolul 15^1, cu următorul cuprins:
    "ART. 15^1
    (1) Spitalele pot beneficia de la bugetul de stat de sume pentru finanţarea unor cheltuieli de administrare şi funcţionare, conform legii, pentru: utilităţi, reparaţii curente, service aparatură medicală, mentenanţă, obiecte de inventar şi materiale consumabile specifice activităţilor. Aceste sume se prevăd în anexă separată la buget, conform modelului din anexa nr. 7. În nota de prezentare spre aprobare a bugetului de venituri şi cheltuieli al spitalului, prevăzută la art. 18 alin. (2), se explică necesitatea şi oportunitatea alocării acestor sume de la bugetul de stat.
    (2) Spitalele beneficiază de la bugetul de stat de sume pentru finanţarea următoarelor funcţii şi structuri necesare executării activităţilor specifice Ministerului Apărării Naţionale, astfel:
    a) structuri de pază a obiectivelor;
    b) structura de securitate;
    c) structura de expertiză medico-militară, expertiză medicală şi de evaluare a capacităţii de muncă;
    d) centrul de asistenţă medicală multidisciplinară pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii;
    e) funcţii cu atribuţii specifice activităţii de stat major şi mobilizare;
    f) funcţii cu atribuţii privind evidenţa contabilă/operativă şi gestionare a bunurilor materiale de resortul armament, geniu, chimic, transmisiuni;
    g) funcţii cu atribuţii specifice activităţii de medicină dentară, care desfăşoară activităţi de asistenţă medicală pentru beneficiarii Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, Legii nr. 384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti, cu modificările şi completările şi ulterioare, şi Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2006 pentru recunoaşterea meritelor personalului armatei participant la acţiuni militare şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2007, cu modificările şi completările ulterioare, pentru acoperirea diferenţei neasigurate din FNUASS;
    h) funcţii cu atribuţii de evidenţă şi mânuire a documentelor clasificate specifice."

    7. Articolul 22 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 22
    (1) Execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli se derulează prin conturile deschise la unităţile teritoriale ale Trezoreriei Statului pe seama spitalului, iar operaţiunile respective sunt înregistrate în contabilitatea proprie, potrivit normelor şi procedurilor aprobate pentru instituţiile publice.
    (2) Pentru veniturile încasate şi plăţile dispuse în limita bugetului de venituri şi cheltuieli pe subdiviziunile acestuia, spitalul are deschise la Trezoreria Statului următoarele conturi:
    a) contul 20F dezvoltat pe surse pentru gestionarea încasărilor;
    b) contul 23F dezvoltat pe clasificaţia economică - pentru gestionarea plăţilor.
    (3) În contul 560.01.xx «Disponibil curent al instituţiilor publice finanţate integral din venituri proprii» se înregistrează:
    a) veniturile proprii încasate din activitatea de prestări de servicii medicale pe bază de contracte încheiate cu CASAOPSNAJ, acte adiţionale la contracte, venituri din servicii medicale la cerere;
    b) venituri din închirieri, asociaţii investiţionale în domeniul medical ori de cercetare ştiinţifică medicală şi farmaceutică, editarea şi difuzarea unor publicaţii cu caracter medical, donaţii şi sponsorizări, alte surse.
    (4) Operaţiunile efectuate şi evidenţiate în contul de la alin. (3) se înregistrează în mod corespunzător în contabilitatea proprie în conturile următoare:
    a) 750.00.00 «Venituri din proprietate», cod 30.10;
    b) 751.01.00 «Venituri din prestări de servicii şi alte activităţi», cod 33.10;
    c) 751.04.00 «Diverse venituri», cod 36.10;
    d) 751.05.00 «Transferuri voluntare, altele decât subvenţiile (donaţii şi sponsorizări)», cod 37.10;
    e) 766.00.00 «Venituri din dobânzi», cod 31.10;
    f) 772.01.00 «Subvenţii de la bugetul de stat», cod 42.10;
    g) 772.02.00 «Subvenţii de la alte bugete», cod 43.10;
    h) 775.00.00 «Finanţare din fonduri externe nerambursabile postaderare», cod 45.10;
    i) 791.00.00 «Venituri din valorificarea unor bunuri ale statului», cod 39.10."

    8. La articolul 23, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 23
    (1) Potrivit dispoziţiilor pct. 5 din Normele metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonanţarea şi plata cheltuielilor instituţiilor publice, precum şi organizarea, evidenţa şi raportarea angajamentelor bugetare şi legale, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.792/2002, cu modificările şi completările ulterioare, comandanţii spitalelor, în baza atribuţiilor pe care le îndeplinesc ca ordonatori terţiari de credite, au obligaţia organizării evidenţei creditelor bugetare aprobate, a angajamentelor bugetare şi legale, folosindu-se în acest scop conturile în afara bilanţului:
    a) contul 8060000 «Credite bugetare aprobate»;
    b) contul 8066000 «Angajamente bugetare»;
    c) contul 8067000 «Angajamente legale»;
    d) contul 8071000 «Credite de angajament aprobate»;
    e) contul 8072000 «Credite de angajament angajate"

    9. La articolul 26 alineatul (1), litera c) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "c) o cotă de 20% din excedentul bugetului de venituri şi cheltuieli înregistrat la finele exerciţiului financiar, numai dacă spitalul nu are obligaţii restante la data repartizării excedentului şi sunt acoperite în totalitate toate angajamentele legale rămase neachitate la finele anului precedent;"

    10. La articolul 26, alineatul (4) se abrogă.
    11. Articolul 29 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 29
    Anexele nr. 1-7 fac parte integrantă din prezentele norme metodologice."

    12. Anexa nr. 1 se modifică şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1 la prezentul ordin.
    13. După anexa nr. 5 se introduc două noi anexe, anexele nr. 6 şi 7, având cuprinsul prevăzut în anexele nr. 2 şi 3 la prezentul ordin.

    ART. II
    Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. III
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.



                    Ministrul apărării naţionale,
                    Mihai-Viorel Fifor

    Bucureşti, 26 septembrie 2017.
    Nr. M.116.
    ANEXA

    (Anexa nr. 1 la normele metodologice)

                                                 - MODEL -
                 ROMÂNIA
        MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
            SPITALUL MILITAR
                                                                                APROB
                                                           ORDONATOR DE CREDITE IERARHIC SUPERIOR

                      BUGETUL DE VENITURI ŞI CHELTUIELI PENTRU ANUL ________

                                                                                                          - mii lei -
    ┌────┬───────┬────────┬──────┬────────────────────────────────────────────────┬──────┬──────┬─────┬─────┬─────┬─────┐
    │Nr. │Capitol│Subcapi-│ Para-│ Denumirea indicatorilor │Credi-│Preve-│Trim │Trim │Trim │Trim │
    │crt.│ │ tol │ graf │ │te de │ deri │ I │ II │ III │ IV │
    │ │ │ │ │ │anga- │anuale│ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ │jament│ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ │anual │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ A │ B │ C │ D │ E │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 1.│ │ │ │VENITURI TOTAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 2.│ │ │ │I. VENITURI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 3.│ 30.10│ │ │Venituri din proprietate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 4.│ │ 05 │ │Venituri din concesiuni şi închirieri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 5.│ │ │ 30│Alte venituri din concesiuni şi închirieri de │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │către instituţiile publice │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 6.│ 31.10│ │ │Venituri din dobânzi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 7.│ │ 03 │ │Alte venituri din dobânzi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 8.│ 33.10│ │ │Venituri din prestări de servicii şi alte │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │activităţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 9.│ │ 20 │ │Venituri din cercetare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 10.│ │ 21 │ │Venituri din contracte încheiate cu │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │CASAOPSNAJ │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 11.│ │ 30 │ │Venituri din contracte încheiate cu │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │DSPJ/DSPMB │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 12.│ │ 50 │ │Alte venituri din domeniul sănătăţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 13.│ 36.10│ │ │Diverse venituri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 14.│ │ 50 │ │Alte venituri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 15.│ 36.32│ │ │Venituri din anii precedenţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 16.│ │ 01 │ │Sume provenite din finanţarea bugetară a │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │anilor precedenţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 17.│ 37.10│ │ │Transferuri voluntare altele decât subvenţiile │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 18.│ │ 01 │ │Donaţii şi sponsorizări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 19.│ 40.10│ │ │OPERAŢIUNI FINANCIARE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 20.│ │ 15 │ │Sume utilizate din excedentul anului precedent │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │pentru efectuarea de cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 21.│ │ │ 03│Sume utilizate de alte instituţii din excedentul│ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │anului precedent │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 22.│ 41.10│ │ │ALTE OPERAŢIUNI FINANCIARE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 23.│ │ 06 │ │Sume din excedentul anului precedent pentru │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 24.│ │ │ │II. SUBVENŢII │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 25.│ 42.10│ │ │SUBVENŢII DE LA BUGETUL DE STAT │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 26.│ │ 11 │ │Subvenţii de la bugetul de stat pentru spitale │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │(investiţii) │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 27.│ │ │ │Acţiuni de sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 28.│ │ │ │Investiţii, în condiţiile legii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 29.│ │ │ │Aparatură şi echipamente medicale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 30.│ │ │ │Reparaţii capitale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 31.│ │ │ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 32.│ 43.10│ │ │SUBVENŢII DE LA ALTE ADMINISTRAŢII │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 33.│ │ 09 │ │Subvenţii pentru instituţii publice │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │(Transferuri) │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 34.│ │ 33 │ │Subvenţii din bugetul Fondului Naţional unic de │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │asigurări de sănătate pentru acoperirea │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │drepturilor salariale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 35.│ 45.10│ │ │Sume primite de la UE în contul plăţilor │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │efectuate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 36.│ │ 02 │ │Fondul Social European │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 37.│ │ │ 02│Sume primite în contul plăţilor efectuate în │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │anii precedenţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 38.│Titlu │Art. │Alin. │CHELTUIELI TOTAL (II. 1. - II.7.)-66.10.06 │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 39.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 40.│ 10 │ │ │Titlul I - Cheltuieli de personal │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 41.│ │ 10.01│ │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 42.│ │ │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 43.│ │ │ 05│Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 44.│ │ │ 06│Alte sporuri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 45.│ │ │ 07│Ore suplimentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 46.│ │ │ 08│Fond de premii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 47.│ │ │ 11│Fond aferent plăţii cu ora │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 48.│ │ │ 13│Indemnizaţii de delegare-în ţară │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 49.│ │ │ 14│Indemnizaţii de detaşare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 50.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 51.│ │ 10.02│ │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 52.│ │ │ 02│Norme de hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 53.│ │ │ 03│Uniforme şi echipament obligatoriu │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 54.│ │ │ 05│Transportul la şi de la locul de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 55.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 56.│ │ 10.03│ │Contribuţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 57.│ │ │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 58.│ │ │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 59.│ │ │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 60.│ │ │ 06│Contrib pt. concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 61.│ │ │ 07│Fond de garantare a creanţelor salariale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 62.│ 20│ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 63.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 64.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 65.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 66.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 67.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 68.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 69.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 70.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 71.│ │ │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 72.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 73.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 74.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 75.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 76.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 77.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 78.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 79.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 80.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 81.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 82.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 83.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 84.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 85.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 86.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 87.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 88.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 89.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 90.│ │ 20.10│ │Cercetare-dezvoltare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 91.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 92.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 93.│ │ 20.13│ │Pregătire profesională │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 94.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 95.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 96.│ │ │ 04│Chirii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 97.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 98.│ 51 │ │ │Titlul VI - Transferuri între unităţi ale │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │administraţiei publice │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 99.│ │ 51.01│ │Transferuri curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │100.│ │ │ 26│Transf. priv. c.a.s.s. pt. persoanele aflate în │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │concediu pt. creşterea copilului │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │101.│ 56 │ │ │TITLUL VIII - Proiecte cu finanţare din fonduri │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │externe nerambursabile (FEN) postaderare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │102.│ 57 │ │ │TITLUL IX - Asistentă socială │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │103.│ │ 57.01│ │Asigurări sociale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │104.│ │ 57.01│ 03│Plăţi compensatorii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │105.│ │ 57.02│ │Ajutoare sociale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │106.│ │ 57.02│ 01│Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │107.│ 59 │ │ │TITLUL X Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │108.│ │ 59.01│ │Burse │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │109.│ │ 59.17│ │Despăgubiri civile │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │110.│ 70 │ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │111.│ 71 │ │ │TITLUL XI - Active nefinanciare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │112.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │113.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │114.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │115.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │116.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │117.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │118.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │119.│ │ │ │II. 1. - Cheltuieli din venituri CASAOPSNAJ │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │120.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │121.│ 10 │ │ │Titlul I - Cheltuieli de personal │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │122.│ │ 10.01│ │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │123.│ │ │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │124.│ │ │ 05│Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │125.│ │ │ 06│Alte sporuri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │126.│ │ │ 07│Ore suplimentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │127.│ │ │ 08│Fond de premii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │128.│ │ │ 11│Fond aferent plăţii cu ora │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │129.│ │ │ 13│Indemnizaţii de delegare în ţară │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │130.│ │ │ 14│Indemnizaţii de detaşare în ţară │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │131.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │132.│ │ 10.02│ │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │133.│ │ │ 02│Norme de hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │134.│ │ │ 03│Uniforme şi echipament obligatoriu │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │135.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │136.│ │ 10.03│ │Contribuţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │137.│ │ │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │138.│ │ │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │139.│ │ │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │140.│ │ │ 06│Cotă contribuţie pt. concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │141.│ │ │ 07│Fond de garantare a creanţelor salariale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │142.│ 20 │ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │143.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │144.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │145.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │146.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │147.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │148.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │149.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │150.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │151.│ │ │ 08│Postă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │152.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │153.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │154.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │155.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │156.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │157.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │158.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │159.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │160.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │161.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │162.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │163.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │164.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │165.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │166.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │167.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │168.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │169.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │170.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │171.│ │ 20.12│ │Consultanţă şi expertiză │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │172.│ │ 20.13│ │Pregătire profesională │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │173.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │174.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │175.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │176.│ │ │ 04│Chirii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │177.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │178.│ 56 │ │ │TITLUL VIII - Proiecte cu finanţare din fonduri │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │externe nerambursabile (FEN) postaderare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │179.│ 70 │ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │180.│ 71 │ │ │TITLUL X - Active nefinanciare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │181.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │182.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │183.│ │ │ 01,01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │184.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │185.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │186.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │187.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │188.│ │ │ │II.2. - Cheltuieli din venituri proprii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │189.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │190.│ 10 │ │ │Titlul I - Cheltuieli de personal │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │191.│ │ 10.01│ │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │192.│ │ │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │193.│ │ │ 05│Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │194.│ │ │ 06│Alte sporuri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │195.│ │ │ 07│Ore suplimentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │196.│ │ │ 08│Fond de premii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │197.│ │ │ 11│Fond aferent plăţii cu ora │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │198.│ │ │ 13│Indemnizaţii de delegare în ţară │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │199.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │200.│ │ 10.02│ │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │201.│ │ │ 02│Norme de hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │202.│ │ │ 03│Uniforme şi echipament obligatoriu │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │203.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │204.│ │ 10.03│ │Contribuţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │205.│ │ │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │206.│ │ │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │207.│ │ │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │208.│ │ │ 06│Cotă contribuţie pt. concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │209.│ 20 │ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │210.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │211.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │212.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │213.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │214.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │215.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │216.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │217.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │218.│ │ │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │219.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │220.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │221.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │222.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │223.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │224.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │225.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │226.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │227.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │228.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │229.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │230.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │231.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │232.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │233.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │234.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │235.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │236.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │237.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │238.│ │ 20.12│ │Consultanţă şi expertiză │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │239.│ │ 20.13│ │Pregătire profesională │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │240.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │241.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │242.│ │ │ 01│Reclamă şi publicitate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │243.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │244.│ │ │ 04│Chirii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │245.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │246.│ 56 │ │ │TITLUL VIII - Proiecte cu finanţare din fonduri │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │externe nerambursabile (FEN) postaderare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │247.│ 70 │ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │248.│ 71 │ │ │TITLUL X - Active nefinanciare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │249.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │250.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │251.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │252.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │253.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │254.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │255.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │256.│ │ │ │II.3. - Cheltuieli din subvenţii de la bugetul │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │de stat pentru spitale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │257.│ 70 │ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │258.│ 71 │ │ │TITLUL X - Active nefinanciare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │259.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │260.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │261.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │262.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │263.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │264.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │265.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │266.│ │ │ │II.4. - Cheltuieli din transferuri de la buget │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │267.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │268.│ 10 │ │ │Titlul I - Cheltuieli de personal │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │269.│ │ 10.01│ │Cheltuieli salariate în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │270.│ │ │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │271.│ │ │ 05│Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │272.│ │ │ 06│Alte sporuri │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │273.│ │ │ 07│Ore suplimentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │274.│ │ │ 08│Fond de premii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │275.│ │ │ 11│Fond aferent plăţii cu ora │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │276.│ │ │ 13│Indemnizaţii de delegare în ţară │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │277.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │278.│ │ 10.02│ │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │279.│ │ │ 02│Norme de hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │280.│ │ │ 03│Uniforme şi echipament obligatoriu │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │281.│ │ │ 05│Transportul la şi de la locul de muncă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │282.│ │ │ 30│Alte drepturi salariale în natură │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │283.│ │ 10.03│ │Contribuţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │284.│ │ │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │285.│ │ │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │286.│ │ │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │287.│ │ │ 06│Cotă contribuţie pt. concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │288.│ │ │ 07│Fond de garantare a creanţelor salariale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │289.│ 20│ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │290.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │291.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │292.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │293.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │294.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │295.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │296.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │297.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │298.│ │ │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │299.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │300.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │301.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │302.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │303.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │304.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │305.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │306.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │307.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │308.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │309.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │310.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │311.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │312.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │313.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │314.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │315.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │316.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │317.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │318.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │319.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │320.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │321.│ │ │ 04│Chirii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │322.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │323.│ 51│ │ │Titlul VI - Transferuri între unităţi ale │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │administraţiei publice │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │324.│ │ 51.01│ │Transferuri curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │325.│ │ │ 26│C.a.s.s. pt. persoanele aflate în concediu pt. │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │creşterea copilului │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │326.│ 56│ │ │TITLUL VIII - Proiecte cu finanţare din fonduri │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │externe nerambursabile (FEN) postaderare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │327.│ 57│ │ │TITLUL IX - Asistenţă socială │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │328.│ │ 57.01│ │Asigurări sociale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │329.│ │ 57.01│ 03│Plăţi compensatorii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │330.│ │ 57.02│ │Ajutoare sociale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │331.│ │ 57.02│ 01│Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │332.│ 59│ │ │TITLUL X Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │333.│ │ 59.01│ │Burse │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │334.│ │ 59.17│ │Despăgubiri civile │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │335.│ │ │ │II.5. - Cheltuieli din donaţii şi sponsorizări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │336.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │337.│ 20│ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │338.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │339.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │340.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │341.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │342.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │343.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │344.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │345.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │346.│ │ │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │347.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │348.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │349.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │350.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │351.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │352.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │353.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │354.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │355.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │356.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │357.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │358.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │359.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │360.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │361.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │362.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │363.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │364.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │365.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │366.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │367.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │368.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │369.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │370.│ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │371.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │372.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │373.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │374.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │375.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │376.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │377.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │378.│ │ │ │II.6 - Cheltuieli din cercetare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │379.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │380.│ 20│ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │381.│ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │382.│ │ │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │383.│ │ │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │384.│ │ │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │385.│ │ │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │386.│ │ │ 05│Carburanţi şi lubrifianti │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │387.│ │ │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │388.│ │ │ 07│Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │389.│ │ │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │390.│ │ │ 09│Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │391.│ │ │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │392.│ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │393.│ │ 20.03│ │Hrană │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │394.│ │ │ 01│Hrană pentru oameni │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │395.│ │ │ 02│Hrană pentru animale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │396.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │397.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │398.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │399.│ │ │ 03│Reactivi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │400.│ │ │ 04│Dezinfectanţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │401.│ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │402.│ │ │ 01│Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │403.│ │ │ 03│Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │404.│ │ │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │405.│ │ 20.06│ │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │406.│ │ │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │407.│ │ 20.09│ │Materiale de laborator │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │408.│ │ 20.11│ │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │409.│ │ 20.14│ │Protecţia muncii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │410.│ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │411.│ │ │ 03│Prime de asigurare non viaţă │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │412.│ │ │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │413.│ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │414.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │415.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │416.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │417.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │418.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │419.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │420.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │421.│ │ │ │II.7. - Cheltuieli din programe naţionale de │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │422.│ │ │ │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │423.│ 20│ │ │Titlul II - Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │424.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │425.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │426.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │427.│ │ │ │Cheltuieli din subprogramele naţionale de │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │sănătate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │428.│ │ 20.04│ │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │429.│ │ │ 01│Medicamente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │430.│ │ │ 02│Materiale sanitare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │431.│ │ │ │Din total cheltuieli de capital, cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │pentru fondul de dezvoltare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │432.│ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │433.│ │ 71.01│ │Active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │434.│ │ │ 01│Construcţii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │435.│ │ │ 01.01│Investiţii noi şi în continuare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │436.│ │ │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │437.│ │ │ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │corporale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │438.│ │ │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │439.│ │ 71.03│ │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │ │ │
    └────┴───────┴────────┴──────┴────────────────────────────────────────────────┴──────┴──────┴─────┴─────┴─────┴─────┘

        COMANDANTUL SPITALULUI
                                                        DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL


    ANEXA

    (Anexa nr. 6 la normele metodologice)


                                        - MODEL -
                     ROMÂNIA
        MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
               SPITALUL MILITAR
        NR. ____________________
                                                           APROB
                                          ORDONATOR DE CREDITE IERARHIC SUPERIOR

                       FUNDAMENTAREA CHELTUIELILOR DE PERSONAL
                                 PE ANUL .........
    ┌────┬──────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
    │Nr. │ │ │
    │crt.│ DENUMIRE INDICATOR │ SUMA │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ 1.│Venituri din contractele cu CASA │ │
    │ │(fără programe de sănătate) │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ 2.│Venituri din subvenţii de la bugetul de stat │ │
    │ │(acţiuni de sănătate) │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ 3.│Venituri din prestări de servicii (suma cu │ │
    │ │destinaţia cheltuieli de personal) │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ │TOTAL VENITURI │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ │TOTAL CHELTUIELI DE PERSONAL │ │
    ├────┼──────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
    │ │Procent cheltuieli de personal din total venituri │ │
    │ │cu această destinaţie │ % │
    └────┴──────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘

        COMANDANTUL SPITALULUI ........
                                                 DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL

        Notă: Cuantumul cheltuielilor de personal a fost avizat de consiliul de
    administraţie în şedinţa din data de şi consemnat în procesul-verbal al
    şedinţei nr. ........ din ..............


    ANEXA

    (Anexa nr. 7 la normele metodologice)

                                           MODEL
                   ROMÂNIA
        MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
               SPITALUL MILITAR
        NR. _______________________
                                                              APROB
                                            ORDONATOR DE CREDITE IERARHIC SUPERIOR

                            FUNDAMENTAREA SUMELOR SOLICITATE DIN BUGETUL
              MINISTERULUI APĂRĂRII NAŢIONALE PENTRU CHELTUIELI DE ADMINISTRARE
                  ŞI FUNCŢIONARE DIN TOTALUL SUMELOR APROBATE DE LA BUGETUL DE STAT
                                                                                                           - mii lei -
    ┌────┬───────┬────────┬──────┬────────────────────────────────────────────────┬──────┬──────┬─────┬─────┬─────┬─────┐
    │Nr. │Capitol│Subcapi-│ Para-│ Denumirea indicatorilor │Credi-│Preve-│Trim │Trim │Trim │Trim │
    │crt.│ │ tol │ graf │ │te de │deri │ I │ II │ III │ IV │
    │ │ │ │ │ │anga- │anuale│ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ │jament│ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ │anual │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ A │ B │ C │ D │ E │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 1 │ │ │ │TOTAL VENITURI PROPRII │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 2 │ 42.10│ │ │SUBVENŢII DE LA BUGETUL DE STAT │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 3 │ │ 11 │ │Subvenţii de la bugetul de stat pentru spitale │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 5 │Titlu │Articol │Ali- │ │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │neat │Denumirea indicatorilor │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 6 │ │ │ │TOTAL CHELTUIELI │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 7 │ 20 │ │ │TITLUL II - bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 8 │ │ 20.01│ │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 9 │ │ │ 01 │Furnituri de birou │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 10 │ │ │ 02 │Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 11 │ │ │ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 12 │ │ │ 04 │Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 13 │ │ │ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 14 │ │ │ 06 │Piese de schimb │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 15 │ │ │ 07 │Transport │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 16 │ │ │ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 17 │ │ │ 09 │Materiale şi prestări servicii cu caracter │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţional │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 18 │ │ │ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │funcţionare │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 19 │ │ 20.02│ │Reparaţii curente │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 20 │ │ 20.05│ │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 21 │ │ │ 01 │Uniforme şi echipament │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 22 │ │ │ 30 │Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 23 │ │ 20.30│ │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │
    ├────┼───────┼────────┼──────┼────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
    │ 24 │ │ │ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │ │ │
    └────┴───────┴────────┴──────┴────────────────────────────────────────────────┴──────┴──────┴─────┴─────┴─────┴─────┘

         COMANDANTUL SPITALULUI DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL

    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016