Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 949 din 23 noiembrie 2010  pentru modificarea si completarea Procedurilor de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul prin retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor cu numarul de inmatriculare, aprobate prin Ordinul ministrului administratiei si internelor si al ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 108/368/2010    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 949 din 23 noiembrie 2010 pentru modificarea si completarea Procedurilor de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul prin retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor cu numarul de inmatriculare, aprobate prin Ordinul ministrului administratiei si internelor si al ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 108/368/2010

EMITENT: MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCTURII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 805 din 2 decembrie 2010
    În temeiul <>art. IV din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 34/2010 privind unele mãsuri pentru întãrirea controlului în scopul combaterii transporturilor ilicite de mãrfuri şi de persoane, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 168/2010, al <>art. 7 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobatã cu modificãri prin <>Legea nr. 15/2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi al <>art. 5 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 76/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    ministrul administraţiei şi internelor şi ministrul transporturilor şi infrastructurii emit urmãtorul ordin:

    ART. I
    Procedurile de suspendare a dreptului de utilizare a unui autovehicul prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare, aprobate prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor şi al ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 108/368/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 330 din 19 mai 2010, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
    1. La articolul 7, dupã alineatul (5) se introduc trei noi alineate, alineatele (6)-(8), cu urmãtorul cuprins:
    "(6) În cazul în care poliţiştii rutieri aplicã mãsura suspendãrii dreptului de utilizare a unui vehicul, în lipsa inspectorilor de trafic, conform prevederilor <>art. 62 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 109/2005 privind transporturile rutiere, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 102/2006, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, aceştia notificã acest fapt, în termen de cel mult 3 zile lucrãtoare, ARR. La notificare se anexeazã, în copie, procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi certificatul de înmatriculare a vehiculului al cãrui drept de utilizare a fost suspendat.
    (7) În cazul în care mãsura suspendãrii dreptului de utilizare se prelungeşte pentru o perioadã de încã 6 luni, inspectoratul judeţean de poliţie sau Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciul rutier/brigada rutierã pe raza cãruia/cãreia este înmatriculat autovehiculul notificã deţinãtorului înscris în certificatul de înmatriculare mãsura prelungirii suspendãrii dreptului de utilizare a autovehiculului. Modelul notificãrii este prevãzut în anexa nr. 3.
    (8) Contravenientul nu beneficiazã de reducerea termenului de suspendare a dreptului de utilizare a autovehiculului în cazul în care, în cel mult 12 luni de la încetarea mãsurii de suspendare, aplicatã pentru acelaşi autovehicul, sãvârşeşte o faptã pentru care se aplicã mãsura suspendãrii dreptului de utilizare a vehiculului. Inspectoratul judeţean de poliţie sau Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciul rutier/brigada rutierã pe raza cãruia/cãreia este înmatriculat autovehiculul notificã deţinãtorului înscris în certificatul de înmatriculare mãsura suspendãrii dreptului de utilizare a autovehiculului. Modelul notificãrii este prevãzut în anexa nr. 4."
    2. La articolul 8, alineatul (4) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
    "(4) La expirarea termenului de suspendare, certificatul de înmatriculare şi plãcuţele cu numãrul de înmatriculare reţinute se transmit direcţiei rutiere."
    3. Articolul 9 se abrogã.
    4. Articolul 10 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
    "Art. 10. - Anexele nr. 1a)-1d) şi 2-4 fac parte integrantã din prezentele proceduri."
    5. Anexele nr. 1a) - 1d) şi 2 se modificã şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1a)-1d) şi 2.
    6. Dupã anexa nr. 2 se introduc douã noi anexe, anexele nr. 3 şi 4, având cuprinsul prevãzut în anexele nr. 3 şi 4.
    ART. II
    Anexele nr. 1a)-1d) şi 2-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. III
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                    Ministrul administraţiei şi internelor,
                             Constantin-Traian Igaş

                 Ministrul transporturilor şi infrastructurii,
                              Anca Daniela Boagiu


     ANEXA 1a)
    [Anexa nr. 1a) la proceduri]

                                   - Model -

    ROMÂNIA
    MINISTERUL TRANSPORTURILOR ŞI INFRASTRUCTURII
    AUTORITATEA RUTIERĂ ROMÂNĂ - ARR
    Agenţia ARR .....................


                                 PROCES-VERBAL
                     de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de
               înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare

                           Seria ..... nr. ...........

    În ziua ............., luna ............, anul ......., locul ............, localitatea .................., judeţul (sectorul) ...................,
    subsemnatul, ......................, în calitate de ......... la Autoritatea Rutierã Românã ARR - Agenţia ........................, legitimaţia de control nr. ......, în temeiul art. ........ din ............, dispun suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului cu nr. de înmatriculare ........ pentru o perioadã de 6 luni, drept care am procedat la reţinerea urmãtoarelor:
    [ ]DA/[ ]NU Certificatul de înmatriculare nr. ................. al vehiculului .........(marca).......... nr. .............; sau Dovada seria ....... nr. ............ din data de ................., deţinãtor ...................................... .
    Certificatul de înmatriculare nu a fost reţinut deoarece ................................ .
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare .............., deoarece nu s-a fãcut dovada deţinerii ..............................., fapt constatat şi sancţionat prin Procesul-verbal de constatare şi sancţionare contravenţionalã seria ......... nr. ......... din data de: ziua ......... luna ......... anul ......... .
    Starea plãcuţelor de înmatriculare/certificatului de înmatriculare:
    - plãcuţele cu numãrul de înmatriculare sunt/nu sunt deteriorate
    ........................................................................;
    - certificatul de înmatriculare este/nu este deteriorat
    ........................................................................;
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare împreunã cu certificatul de înmatriculare/dovada, o copie a procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi o copie a procesului-verbal de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se transmit inspectoratului de poliţie judeţean sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciului rutier/brigãzii rutiere pe a cãrui/cãrei razã teritorialã este înmatriculat vehiculul.
    Suspendarea notificatã a dreptului de utilizare a autovehiculului înceteazã, iar plãcuţele cu numãrul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitãrii amenzii contravenţionale.
    Dupã epuizarea termenului notificat de suspendare, dacã nu se face dovada achitãrii amenzii contravenţionale, suspendarea dreptului de utilizare se prelungeşte pentru încã 6 luni.
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Conducerea autovehiculului ale cãrui plãcuţe cu numãrul de înmatriculare au fost reţinute constituie infracţiune, prevãzutã şi pedepsitã de <>art. 85 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

      Semnãtura inspectorului Semnãtura de primire a unui exemplar
         ............... din prezentul proces-verbal
                                            ...............................


    Data .............



     ANEXA 1b)
    [Anexa nr. 1b) la proceduri]

                                   - Model -

    ROMÂNIA
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE


                                 PROCES-VERBAL
                     de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de
               înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare


    Anul ........., luna ..........., ziua ....., locul ..............., localitatea ................, judeţul (sectorul) ................... .
    Gradul ............, numele .............. prenumele .............., din cadrul ................, în temeiul art. ............. din ............................, dispun suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului cu nr. de înmatriculare .......... pentru o perioadã de 6 luni, drept care am procedat la reţinerea urmãtoarelor:
    [ ]DA/[ ]NU Certificatul de înmatriculare nr. ................. al vehiculului ............... marca .....................; sau Dovada seria ......... nr. ........... din data de ........................, deţinãtor ........................................ .
    Certificatul de înmatriculare nu a fost reţinut deoarece
    ....................................................................... .
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare ........................., deoarece nu s-a fãcut dovada deţinerii ......................................., fapt constatat şi sancţionat prin Procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria ............ nr. .............. din data de: ziua ..... luna ........ anul ........... .
    Starea plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare/certificatului de înmatriculare:
    - plãcuţele cu numãrul de înmatriculare sunt/nu sunt deteriorate
    .......................................................................;
    - certificatul de înmatriculare este/nu este deteriorat
    .......................................................................;
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare împreunã cu certificatul de înmatriculare/dovada, o copie a procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi o copie a procesului-verbal de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se transmit inspectoratului de poliţie judeţean sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciului rutier/brigãzii rutiere pe a cãrui/cãrei razã teritorialã este înmatriculat vehiculul.
    Suspendarea notificatã a dreptului de utilizare a autovehiculului înceteazã, iar plãcuţele cu numãrul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitãrii amenzii contravenţionale.
    Dupã epuizarea termenului notificat de suspendare, dacã nu se face dovada achitãrii amenzii contravenţionale, suspendarea dreptului de utilizare se prelungeşte pentru încã 6 luni.
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Conducerea autovehiculului ale cãrui plãcuţe cu numãrul de înmatriculare au fost reţinute constituie infracţiune, prevãzutã şi pedepsitã de <>art. 85 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    Semnãtura poliţistului Semnãtura conducãtorului auto/
       .............. contravenientului
                                                 ....................


     ANEXA 1c)
    [Anexa nr. 1c) la proceduri]

                                   - Model -

    ROMÂNIA
    MINISTERUL TRANSPORTURILOR ŞI INFRASTRUCTURII
    AUTORITATEA RUTIERĂ ROMÂNĂ - ARR
    Agenţia ARR ..................



                                 PROCES-VERBAL
                     de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de
               înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare

                            Seria ..... nr. ........
                      (autovehicul înmatriculat în alt stat)

    În ziua ........, luna ............., anul ........., locul ............., localitatea .................., judeţul (sectorul) .......................,
    subsemnatul, ......................., în calitate de .................. la Autoritatea Rutierã Românã ARR - Agenţia .................., legitimaţia de control nr. ......., în temeiul art. ......... din .............., dispun suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului cu nr. de înmatriculare ...................... pentru o perioadã de 6 luni, drept care am procedat la reţinerea urmãtoarelor:
    [ ]DA/[ ]NU Certificatul de înmatriculare nr. .................. al vehiculului ...... (marca)........... nr. ......; sau Dovada seria ........... nr. ........ din data de ........., deţinãtor ............... .
    Certificatul de înmatriculare nu a fost reţinut deoarece
    ...........................................................................
    ...........................................................................
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare ................................, deoarece nu s-a fãcut dovada deţinerii ........................................, fapt constatat şi sancţionat prin Procesulverbal de constatare şi sancţionare contravenţionalã seria ........ nr. ....... din data de: ziua ........ luna ........ anul .......... .
    Starea plãcuţelor de înmatriculare/certificatului de înmatriculare:
    - plãcuţele cu numãrul de înmatriculare sunt/nu sunt deteriorate
    ...........................................................................
    - certificatul de înmatriculare este/nu este deteriorat
    ...........................................................................
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare împreunã cu certificatul de înmatriculare/dovada, o copie a procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi o copie a procesului-verbal de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se transmit inspectoratului de poliţie judeţean sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciului rutier/brigãzii rutiere pe a cãrui/cãrei razã teritorialã a fost constatatã fapta.
    Suspendarea notificatã a dreptului de utilizare a autovehiculului înceteazã, iar plãcuţele cu numãrul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitãrii amenzii contravenţionale.
    Dupã epuizarea termenului notificat de suspendare, dacã nu se face dovada achitãrii amenzii contravenţionale, suspendarea dreptului de utilizare se prelungeşte pentru încã 6 luni.
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Conducerea autovehiculului ale cãrui plãcuţe cu numãrul de înmatriculare au fost reţinute constituie infracţiune, prevãzutã şi pedepsitã de <>art. 85 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    Semnãtura inspectorului Semnãtura de primire a unui exemplar
      ................. din prezentul proces-verbal
                                                .............................

    Data ............


     ANEXA 1d)
    [Anexa nr. 1d) la proceduri]

                                   - Model -

    ROMÂNIA
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE


                                 PROCES-VERBAL
                     de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de
               înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare
                     (autovehicul înmatriculat în alt stat)


    Anul ........, luna ........, ziua ......., locul ........., localitatea .................., judeţul (sectorul) ................
    Gradul ............., numele ................... prenumele ................., din cadrul ...................., în temeiul art. ........... din ....................., dispun suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului cu nr. de înmatriculare ..............., pentru o perioadã de 6 luni, drept care am procedat la reţinerea urmãtoarelor:
    [ ]DA/[ ]NU Certificatul de înmatriculare nr. ............... al vehiculului .................... (marca) ........... nr. .....; sau Dovada seria ......... nr. ............. din data de ..........., deţinãtor ........................... .
    Certificatul de înmatriculare nu a fost reţinut deoarece
    ......................................................................... .
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare ...................., deoarece nu s-a fãcut dovada deţinerii ................................., fapt constatat şi sancţionat prin Procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria ............... nr. ............. din data de: ziua .......... luna ......... anul ....... .
    Starea plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare/certificatului de înmatriculare:
    - plãcuţele cu numãrul de înmatriculare sunt/nu sunt deteriorate
    ..........................................................................;
    - certificatul de înmatriculare este/nu este deteriorat ..........................................................................;
    Plãcuţele cu numãrul de înmatriculare împreunã cu certificatul de înmatriculare/dovada, o copie a procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi o copie a procesului-verbal de reţinere a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare se transmit inspectoratului de poliţie judeţean sau Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti/serviciului rutier/brigãzii rutiere pe a cãrui/cãrei razã teritorialã a fost constatatã fapta.
    Suspendarea notificatã a dreptului de utilizare a autovehiculului înceteazã, iar plãcuţele cu numãrul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitãrii amenzii contravenţionale.
    Dupã epuizarea termenului notificat de suspendare, dacã nu se face dovada achitãrii amenzii contravenţionale, suspendarea dreptului de utilizare se prelungeşte pentru încã 6 luni.
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Conducerea autovehiculului ale cãrui plãcuţe cu numãrul de înmatriculare au fost reţinute constituie infracţiune, prevãzutã şi pedepsitã de <>art. 85 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    Semnãtura poliţistului Semnãtura conducãtorului auto/contravenientului
     .................... ................................


    ANEXA 2
    (Anexa nr. 2 la proceduri)

                                   - Model -


    ROMÂNIA
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE



                                   NOTIFICARE
          privind suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului
                              data ..............


    Cãtre ......................, cu domiciliul/sediul în ..........................., str. ............... nr. ......., bl. ...., sc. ....., ap. ....., judeţul/sectorul ............
    Vã comunicãm faptul cã, începând cu data de ............, dreptul de a utiliza autovehiculul marca ........................., cu numãrul de înmatriculare ..........................., este suspendat în conformitate cu prevederile art. ......... din ................., prin reţinerea certificatului şi a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare, pentru o perioadã de 6 luni.
    Mãsura a fost dispusã de ..............................., ca urmare a nerespectãrii prevederilor legale prevãzute de ................................, de cãtre ................................, la data de ........................ .
    Suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului înceteazã, iar plãcuţele cu numãrul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare se restituie, la cerere, dacã sunt îndeplinite cumulativ urmãtoarele condiţii:
    a) au trecut cel puţin 30 de zile de la data procesului-verbal de reţinere;
    b) se depune dovada achitãrii amenzii contravenţionale.
    Dupã epuizarea termenului notificat de suspendare, dacã nu se face dovada achitãrii amenzii contravenţionale, suspendarea dreptului de utilizare se prelungeşte pentru încã 6 luni.
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Certificatul de înmatriculare şi plãcuţele cu numãrul de înmatriculare se aflã la Brigada rutierã/Serviciul rutier din cadrul ..............................................


                   Şeful Serviciului rutier/Brigãzii rutiere,
                  ............................................


    ANEXA 3
    (Anexa nr. 3 la proceduri)

                                   - Model -


    ROMÂNIA
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE


                                   NOTIFICARE
    privind prelungirea suspendãrii dreptului de utilizare a autovehiculului
                                data ...........

    Cãtre ....................................................., cu domiciliul/sediul în ................., str. ..................... nr. ......, bl. ....., sc. ....., ap. ..., judeţul/sectorul ......................
    Vã comunicãm faptul cã, începând cu data de ............, mãsura de suspendare a dreptului de utilizare, prin reţinerea plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare a autovehiculului marca ................................, cu numãrul de înmatriculare .........................., se prelungeşte pentru încã 6 luni în conformitate cu prevederile art. ......... din ................. .
    Suspendarea dreptului de a utiliza vehiculul înceteazã, la cerere, la data prezentãrii dovezii achitãrii amenzii contravenţionale, stabilitã prin Procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria .......... nr. .......... .
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Certificatul de înmatriculare şi plãcuţele cu numãrul de înmatriculare se aflã la Brigada rutierã/Serviciul rutier din cadrul .....................................................


                   Şeful Serviciului rutier/Brigãzii rutiere,
                  ............................................


    ANEXA 4
    (Anexa nr. 4 la proceduri)

                                   - Model -

    ROMÂNIA
    MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
    INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE


                                   NOTIFICARE
          privind suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului
                               data ............
    Cãtre ................................................, cu domiciliul/sediul în ........................, str. ................... nr. ......., bl. ......., sc. ....., ap. ....., judeţul/sectorul ...............
    Vã comunicãm faptul cã, începând cu data de ................., dreptul de a utiliza autovehiculul marca ....................., cu numãrul de înmatriculare .................., este suspendat în conformitate cu prevederile art. ........... din .............., prin reţinerea certificatului şi a plãcuţelor cu numãrul de înmatriculare, pentru o perioadã de 6 luni.
    Mãsura a fost dispusã de ............................., ca urmare a nerespectãrii prevederilor legale prevãzute de .........................., de cãtre ......................., la data de .............................. .
    Împotriva mãsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului se poate formula plângere la instanţa de contencios administrativ în condiţiile <>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    Certificatul de înmatriculare şi plãcuţele cu numãrul de înmatriculare se aflã la Brigada rutierã/Serviciul rutier din cadrul ..............................................

                   Şeful Serviciului rutier/Brigãzii rutiere,
                  ............................................

                                   ---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016