┌────┬──────────────────────────────────────────────────┬───────────────┬───────────────┬────────────┐
│ │ │ Cheltuielile │ Cheltuielile │ Total │
│Nr. │ Etapele aferente realizării unui control oficial │pentru salariu/│ necesare │cheltuieli/h│
│crt.│ în domeniul alimentar │ persoană/h │perfecţionării/│ (lei) │
│ │ │ (lei) │ persoană/h │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┤
│ 1. │Pregătirea controlului, studierea facilităţilor şi│ 21 │ 1 │ 22 │
│ │documentaţiei deţinute de operatorii economici, │ │ │ │
│ │astfel încât să fie capabil să îşi îndeplinească │ │ │ │
│ │atribuţiile în mod adecvat │ │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┤
│ 2. │Realizarea controlului │ 21 │ 1 │ 22 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┤
│ 3. │Analiza activităţii de control şi stabilirea │ 21 │ 1 │ 22 │
│ │concluziilor │ │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────┤
│ │TOTAL: │ 63 │ 3 │ 66 │
└────┴──────────────────────────────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────┘