───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Specificaţie Tariful
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I. a) carne de bovine şi bubaline adulte 3 euro/animal
carne de bovine şi bubaline tineret 1,5 euro/animal
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b) carne de solipede şi ecvidee 3 euro/animal
- controlul trichinelozei inclusã în activitatea de asistenţã
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
c) carne de porcine 0,8 euro/animal
- controlul trichinelozei inclusã în activitatea de asistenţã
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
d) carne de ovine şi caprine
- tineret < 18 kg 0,2 euro/animal
- animale > 18 kg 0,3 euro/animal
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
e) carne de pasãre 0,01 euro/animal
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
f) carne de vânat mic în pene
şi vânat mic în blanã 0,03 euro/animal
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
g) carne de vânat mare în blanã
- mistreţ 1,3 euro/animal
- examinare pentru trichinã conform prevederilor legale
în vigoare
- rumegãtor (cerb, cãprior etc.) 4,4 euro/animal
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
II.*) tranşarea şi/sau prelucrarea 3 euro/tonã carne şi/sau alte
cãrnii în unitãţi independente materii prime de origine
animalã recepţionate
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
III. unitãţi independente de prelucrare 3 euro/tonã produs materie primã
a membranelor naturale de origine animalã recepţionat
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
IV. depozite/antrepozite frigorifice 2 euro/tonã produs de origine
depozite alimentare animalã recepţionat
2 euro/tonã produs de origine
animalã recepţionat/10.000 ouã
recepţionate
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
V. antrepozite frigorifice cu salã 2 euro/tonã produs de origine
de tranşare animalã recepţionat pentru
depozitare şi 3 euro/tonã materie
primã de origine animalã introdusã
la tranşare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VI. unitãţi de prelucrare a 0,05 euro/hl lapte crud recepţionat
laptelui/produselor lactate 1,5 euro/tonã alte materii prime
de origine animalã recepţionate
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VII. unitãţi de prelucrare a produselor 1,5 euro/tonã produs recepţionat
din pescuit, a moluştelor,
gasteropodelor şi batracienilor
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VIII. unitãţi de prelucrare a 3 euro/10.000 ouã/tonã produs
ouãlor/produselor din ouã recepţionat
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
IX. unitãţi de comercializare, incluzând 2 euro/tonã produs de origine
şi activitatea de depozitare, tranşare animalã depozitat
a cãrnii şi/sau de prelucrare a 3 euro/tonã produs finit rezultat
produselor de origine animalã din tranşare şi/sau din prelucrare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
X. halã de desfacere a produselor 2 euro/tonã produs/10.000 ouã
de origine animalã recepţionate
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────