Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 87 din 15 noiembrie 2011  privind modificarea anexei nr. 4 la Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor privind procedura de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor a activitatilor de obtinere si de vanzare directa si/sau cu amanuntul a produselor alimentare de origine animala sau nonanimala, precum si a activitatilor de productie, procesare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare de origine nonanimala, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 111/2008    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 87 din 15 noiembrie 2011 privind modificarea anexei nr. 4 la Norma sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor privind procedura de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor a activitatilor de obtinere si de vanzare directa si/sau cu amanuntul a produselor alimentare de origine animala sau nonanimala, precum si a activitatilor de productie, procesare, depozitare, transport si comercializare a produselor alimentare de origine nonanimala, aprobata prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 111/2008

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 827 din 22 noiembrie 2011

    Vãzând Referatul de aprobare nr. 1.730 din 28 octombrie 2011, întocmit de Direcţia juridicã, litigii şi resurse umane şi Direcţia buget, finanţe, investiţii, achiziţii, patrimoniu şi administrativ din cadrul Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
    având în vedere prevederile art. 10 lit. b), art. 18 alin. (5) şi art. 48 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitãţii sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 215/2004, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
    în temeiul art. 3 alin. (3) şi art. 4 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unitãţilor din subordinea acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    preşedintele Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite urmãtorul ordin:

    ART. I
    Anexa nr. 4 la Norma sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor a activitãţilor de obţinere şi de vânzare directã şi/sau cu amãnuntul a produselor alimentare de origine animalã sau nonanimalã, precum şi a activitãţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimalã, aprobatã prin Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 111/2008, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 895 din 30 decembrie 2008, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
    ART. II
    Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

                  Preşedintele Autoritãţii Naţionale Sanitare
                  Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
                               Radu Roatiş Cheţan

    Bucureşti, 15 noiembrie 2011.
    Nr. 87.


    ANEXÃ
    (Anexa nr. 4 la norma sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor)

                                     TARIFE
    pentru înregistrarea sanitarã veterinarã şi pentru siguranţa alimentelor
            a unitãţilor de vânzare directã sau vânzare cu amãnuntul


 ┌────┬───────────────────────────────────────────────┬───────────────────────┐
 │Nr. │ Unitatea │Tariful de înregistrare│
 │crt.│ │ - lei/unitate - │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 1. │Carne, lapte şi produse din lapte │336 - persoane juridice│
 │ │Carmangerie, mãcelãrie, centru de sacrificare a│10 - persoane fizice │
 │ │pãsãrilor şi/sau lagomorfelor la nivelul fermei│ 224 │
 │ │sau exploataţiei, centru de prelucrare a │ │
 │ │laptelui │ │
 │ │Centru de colectare a vânatului sãlbatic │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 2. │Peşte şi produse din pescuit, miere şi alte │ │
 │ │produse din miere şi ouã pentru consum │ │
 │ │Centru de colectare a peştelui, magazin de │ 224 │
 │ │desfacere a peştelui, pescãrie, centru de │ │
 │ │colectare a batracienilor, gasteropodelor, │ │
 │ │crustaceelor, punct de debarcare, centru de │ │
 │ │extracţie, colectare a mierii şi a altor pro- │ │
 │ │duse apicole, centru de colectare a ouãlor │ │
 │ │Ambarcaţiune de pescuit, stupinã, magazin de │ 112 │
 │ │desfacere a mierii de albine şi a altor produse│ │
 │ │apicole │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 3. │Unitãţi de alimentaţie publicã, unitãţi de │ │
 │ │comercializare a alimentelor şi unitãţi care │ │
 │ │desfãşoarã alte activitãţi în domeniu │ │
 │ │Restaurant, indiferent de specific, laborator │ 336 │
 │ │de cofetãrie şi/sau patiserie, pensiuni turis- │ │
 │ │tice, unitãţi de vânzare prin internet, staţie │ │
 │ │de spãlare şi dezinfecţie a mijloacelor de │ │
 │ │transport │ │
 │ │Pizzerie, cantinã, cofetãrie/patiserie, magazin│ 224 │
 │ │alimentar, depozit alimentar, catering │ │
 │ │Hipermarket/Supermarket │ 561 │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 4. │Activitãţi de prelucrare şi conservare a │ │
 │ │fructelor şi legumelor │ │
 │ │Unitãţi de prelucrare a cartofilor şi de pro- │ 224 │
 │ │ducţie a produselor din cartofi în scop │ │
 │ │alimentar │ │
 │ │Unitãţi de conservare şi fabricare a sucurilor/│ 224 │
 │ │concentratelor de fructe şi legume │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a produselor alimentare │ 224 │
 │ │din fructe şi legume (inclusiv gemuri,marmelade│ │
 │ │şi jeleuri) │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 5. │Activitãţi de fabricare a uleiurilor şi a grã- │ │
 │ │similor vegetale şi animale │ │
 │ │Unitãţi pentru producţia şi prelucrarea uleiu- │ 336 │
 │ │rilor vegetale brute şi rafinate │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea margarinei, a ames- │ 336 │
 │ │tecurilor pentru tartine şi a grãsimilor de │ │
 │ │gãtit combinate │ │
 │ │Unitãţi pentru producţia fãinii oleaginoase │ 224 │
 │ │nedegresate │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 6. │Activitãţi de fabricare a produselor de morãrit│ │
 │ │amidonului şi produselor din amidon │ │
 │ │Unitãţi de morãrit şi mãcinat │ 224 │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea cerealelor pentru │ 336 │
 │ │micul dejun şi a premixurilor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea amidonului, glute- │ 224 │
 │ │nului, glucozei, siropului de glucozã şi a │ │
 │ │maltozei │ │
 │ │Unitãţi pentru mãcinarea legumelor │ 224 │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 7. │Activitãţi de fabricare a altor produse │ │
 │ │alimentare │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea pâinii, produselor │ 336 │
 │ │proaspete şi conservate de patiserie,produselor│ │
 │ │proaspete şi uscate de panificaţie,plãcintelor,│ │
 │ │checurilor, tartelor, biscuiţilor,pişcoturilor,│ │
 │ │prãjiturilor conservate, produselor pentru gus-│ │
 │ │tãri dulci sau sãrate etc. │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea zahãrului, produselor│ 336 │
 │ │zaharoase, gumei de mestecat, ciocolatei şi a │ │
 │ │produselor din cacao etc. │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea macaroanelor, │ 224 │
 │ │tãiţeilor, cuşcuşului, pastelor fãinoase şi │ │
 │ │altor produse fãinoase similare │ │
 │ │Unitãţi pentru prelucrarea cafelei, ceaiului şi│ 336 │
 │ │fabricarea condimentelor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea preparatelor alimen- │ 336 │
 │ │tare omogenizate şi a alimentelor dietetice │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea produselor alimentare│ 224 │
 │ │congelate │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea altor produse alimen-│ 224 │
 │ │tare de origine nonanimalã neclasificate în │ │
 │ │altã parte │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a produselor alimentare │ 224 │
 │ │confiate/deshidratate (legume, fructe, coji de │ │
 │ │fructe şi alte pãrţi de plante - confiate, │ │
 │ │deshidratate, uscate, glasate sau cristalizate)│ │
 │ │Unitãţi pentru producţia, procesarea şi comer- │ 224 │
 │ │cializarea ciupercilor │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 8. │Activitãţi de fabricare a bãuturilor │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea alcoolului etilic de │ 336 │
 │ │fermentaţie şi a bãuturilor alcoolice distilate│ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea vinului, cidrului şi │ 336 │
 │ │a altor vinuri din fructe │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea berii, a malţului şi │ 336 │
 │ │a altor bãuturi nedistilate obţinute prin │ │
 │ │fermentare │ │
 │ │Unitãţi pentru fabricarea de ape minerale şi │ 336 │
 │ │bãuturi rãcoritoare nealcoolice │ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────┼───────────────────────┤
 │ 9. │Alte activitãţi │ │
 │ │Unitãţi de ambalare şi/sau îmbuteliere a pro- │ 224 │
 │ │duselor alimentare de origine nonanimalã │ │
 │ │Unitãţi de fabricare a îngheţatei │ 224 │
 │ │Depozit alimentar/frigorific pentru produse de │ 336 │
 │ │origine nonanimalã │ │
 │ │Depozit pentru seminţe de consum │ 224 │
 │ │Unitãţi de comercializare a produselor alimen- │ 336 │
 │ │tare de origine nonanimalã congelate │ │
 │ │Unitãţi de producere a ambalajelor pentru pro- │ 112 │
 │ │dusele alimentare ce vin în contact cu │ │
 │ │alimentele │ │
 │ │Mijloc de transport al produselor de origine │ 112 │
 │ │nonanimalã │ │
 └────┴───────────────────────────────────────────────┴───────────────────────┘


                                      ----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016