Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 761 din 19 decembrie 2008  privind aprobarea Conditiilor de emitere a certificatului pentru carne de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, a certificatului pentru carne dezosata sferturi posterioare de bovine adulte - masculi si a certificatului pentru carne dezosata sferturi anterioare de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 1.359/2007, precum si a celor de verificare si supraveghere a produselor care fac obiectul certificatelor pana in momentul plasarii acestora sub un regim vamal in vederea exportului    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 761 din 19 decembrie 2008 privind aprobarea Conditiilor de emitere a certificatului pentru carne de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, a certificatului pentru carne dezosata sferturi posterioare de bovine adulte - masculi si a certificatului pentru carne dezosata sferturi anterioare de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 1.359/2007, precum si a celor de verificare si supraveghere a produselor care fac obiectul certificatelor pana in momentul plasarii acestora sub un regim vamal in vederea exportului

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 12 din 7 ianuarie 2009
Vãzând Referatul de aprobare nr. 120.843 din 15 decembrie 2008 al Direcţiei politici de piaţã în sectorul zootehnic,
având în vedere prevederile <>art. 3 din Hotãrârea Guvernului nr. 1.297/2008 pentru desemnarea autoritãţii naţionale competente în ceea ce priveşte certificarea cãrnii de bovine adulte - masculi, în vederea acordãrii restituirilor speciale la export în sectorul cãrnii de vitã şi mânzat şi pentru aprobarea atribuţiilor principale ale acesteia în acest domeniu, precum şi pentru completarea <>art. 2 din Hotãrârea Guvernului nr. 1.223/1996 privind reorganizarea activitãţii de coordonare şi dezvoltare a patrimoniului genetic naţional din zootehnie,
în temeiul <>Hotãrârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale,

ministrul agriculturii şi dezvoltãrii rurale emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aprobã Condiţiile de emitere a certificatului pentru carne de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, a certificatului pentru carne dezosatã sferturi posterioare de bovine adulte - masculi şi a certificatului pentru carne dezosatã sferturi anterioare de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 1.359/2007, precum şi cele de verificare şi supraveghere a produselor care fac obiectul certificatelor pânã în momentul plasãrii acestora sub un regim vamal în vederea exportului, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Agenţia Naţionalã pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie "Prof. dr. G. K. Constantinescu" asigurã tipãrirea formularelor certificatelor prevãzute la art. 1, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
ART. 3
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul agriculturii
şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Albu,
secrtetar de stat

Bucureşti, 19 decembrie 2008.
Nr. 761.

ANEXĂ
------

CONDIŢIILE
de emitere a certificatului pentru carne de bovine adulte - masculi,
conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, a certificatului pentru
carne dezosatã sferturi posterioare de bovine adulte - masculi şi
a certificatului pentru carne dezosatã sferturi anterioare de
bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE)
nr. 1.359/2007, precum şi cele de verificare şi supraveghere a
produselor care fac obiectul certificatelor pânã în momentul
plasãrii acestora sub un regim vamal în vederea exportului

ART. 1
(1) Conform prevederilor <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.297/2008 pentru desemnarea autoritãţii naţionale competente în ceea ce priveşte certificarea cãrnii de bovine adulte - masculi, în vederea acordãrii restituirilor speciale de export în sectorul cãrnii de vitã şi mânzat şi pentru aprobarea atribuţiilor principale ale acesteia în acest domeniu, precum şi pentru completarea <>art. 2 din Hotãrârea Guvernului nr. 1.223/1996 privind reorganizarea activitãţii de coordonare şi dezvoltare a patrimoniului genetic naţional din zootehnie, Agenţia Naţionalã pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie "Prof. dr. G. K. Constantinescu", denumitã în continuare ANARZ, este desemnatã ca autoritate naţionalã competentã pentru certificarea cãrnii de bovine adulte - masculi, în vederea acordãrii restituirilor speciale la export în sectorul cãrnii de vitã şi mânzat, şi elibereazã solicitanţilor certificatul pentru carne de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, certificatul pentru carne dezosatã sferturi posterioare de bovine adulte - masculi şi certificatul pentru carne dezosatã sferturi anterioare de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 1.359/2007, prevãzute în anexele nr. 1-3.
(2) ANARZ nominalizeazã personalul din cadrul oficiilor judeţene pentru ameliorare şi reproducţie în zootehnie, denumite în continuare OARZ, responsabil cu verificarea şi supravegherea produselor care fac obiectul certificatelor pânã în momentul plasãrii acestora sub un regim vamal în vederea exportului.
(3) Personalul nominalizat ANARZ/OARZ are acces în spaţiile de sacrificare, tranşare şi/sau dezosare, ambalare a cãrnii pentru care se emit certificatele menţionate la alin. (1).
ART. 2
Certificatul pentru carne de bovine adulte - masculi, conform Regulamentului (CE) nr. 433/2007, aşa cum este prevãzut în anexa nr. 1, se elibereazã pentru carnea proaspãtã sau refrigeratã, prezentatã sub formã de carcase, semicarcase, sferturi anterioare şi sferturi posterioare, exportate în unele ţãri nemembre ale Uniunii Europene (UE).
ART. 3
Pentru eliberarea certificatului prevãzut în anexa nr. 1:
a) operatorul economic, solicitantul restituirilor speciale la export în sectorul cãrnii de vitã şi mânzat, are urmãtoarele obligaţii:
- anunţã ANARZ/OARZ despre data şi locul unde are intenţia de a sacrifica bovine adulte - masculi în vederea exportãrii cãrnii în unele ţãri nemembre UE, cu minimum 10 zile lucrãtoare înainte de data sacrificãrii, respectiv data menţionatã la poziţia 10 din anexa nr. 1;
- asigurã accesul personalului nominalizat ANARZ/OARZ în abatorul în care se sacrificã animalele şi pe tot fluxul de sacrificare;
- pune la dispoziţia personalului nominalizat ANARZ/OARZ o copie de pe paşapoartele animalelor sacrificate, care fac obiectul exportului;
- prezintã certificatul original autoritãţilor vamale în momentul îndeplinirii formalitãţilor vamale la export, care ulterior este trimis pe cale administrativã cãtre Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã;
b) personalul nominalizat ANARZ/OARZ are urmãtoarele obligaţii:
- supravegheazã tot fluxul de sacrificare şi aplicã un marcaj pe carcasã/sfert, marcaj care nu se poate şterge, care indicã sexul, respectiv M însemnând carcasã bovine adulte - masculi, MS însemnând semicarcasã bovine adulte - masculi, MA însemnând sferturi anterioare de la bovine adulte - masculi şi MP însemnând sferturi posterioare de la bovine adulte - masculi;
- stabileşte greutatea netã a produselor şi o înscrie la rubrica 7 din certificat;
- asigurã supravegherea cãrnii proaspete sau refrigerate, prezentatã sub formã de carcase, semicarcase, sferturi anterioare şi sferturi posterioare, care urmeazã a fi exportatã în unele ţãri nemembre UE, prin aplicarea unui sigiliu pe spaţiul de depozitare a acesteia şi/sau pe mijlocul de transport, pânã în momentul plasãrii acesteia sub un regim vamal;
- cantitatea minimã de carne proaspãtã sau refrigeratã, prezentatã sub formã de carcase, semicarcase, sferturi anterioare şi sferturi posterioare, pentru care se realizeazã supravegherea şi verificarea, în vederea exportãrii acesteia în unele ţãri nemembre UE, este de minimum 1 tonã/perioadã de deplasare a personalului ANARZ/OARZ;
- înmâneazã certificatul original operatorului economic, iar douã copii rãmân la ANARZ/OARZ pentru arhivare.
ART. 4
(1) Certificatele întocmite conform Regulamentului (CE) nr. 1.359/2007, prevãzute în anexele nr. 2 şi 3, se elibereazã pentru carne dezosatã sferturi posterioare de bovine adulte - masculi şi pentru carne dezosatã sferturi anterioare de bovine adulte - masculi exportatã în unele ţãri nemembre UE.
(2) Se pot acorda restituiri speciale la export pentru bucãţile dezosate care provin din sferturi anterioare sau din sferturi posterioare proaspete ori refrigerate de bovine adulte - masculi, ambalate individual şi cu un conţinut mediu de carne macrã de minimum 55%, în condiţiile menţionate în Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007.
ART. 5
Pentru eliberarea certificatelor prevãzute în anexele nr. 2 şi 3:
a) operatorul economic, solicitantul restituirilor speciale la export pentru carne dezosatã provenitã din sferturi posterioare şi sferturi anterioare de bovine adulte - masculi, are urmãtoarele obligaţii:
- depune la ANARZ/OARZ o declaraţie în care îşi manifestã intenţia de a dezosa fie sferturi anterioare, fie sferturi posterioare, precum şi de a exporta cantitatea totalã de bucãţi dezosate obţinute, fiecare bucatã fiind ambalatã individual;
- completeazã şi depune certificatul prevãzut în anexa nr. 1;
- asigurã accesul personalului nominalizat ANARZ/OARZ în abatorul în care se sacrificã animalele, respectiv în sala în care se realizeazã dezosarea;
- prezintã certificatul original autoritãţilor vamale în momentul îndeplinirii formalitãţilor vamale la export, care ulterior este trimis pe cale administrativã cãtre Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã;
b) personalul nominalizat ANARZ/OARZ are urmãtoarele obligaţii:
- primeşte declaraţia şi completeazã certificatele prevãzute în anexele nr. 2 şi/sau nr. 3 cu data acceptãrii;
- asigurã supravegherea operaţiunilor de dezosare, care trebuie sã se realizeze în maximum 10 zile lucrãtoare de la data depunerii declaraţiei, cu excepţia forţei majore;
- verificã existenţa marcajului care atestã provenienţa sferturilor de la bovine adulte - masculi;
- dupã dezosare, calculeazã conţinutul mediu de carne macrã, care trebuie sã fie de minimum 55%;
- dupã dezosare, verificã ambalarea individualã a bucãţilor de carne rezultatã şi aplicã sigilii pe ambalajele utilizate (saci, cutii etc.);
- verificã conformitatea datelor înscrise pe certificatul de carne dezosatã (anexele nr. 2 şi 3) în ceea ce priveşte rubrica 4 (numãrul de colete - descrierea cãrnii) şi rubrica 6 (greutatea netã), rubrica 7 (numerele şi datele certificatelor întocmite conform anexei nr. 1);
- pe perioada efectuãrii supravegherii, se asigurã cã sunt respectate urmãtoarele condiţii:
1. cu excepţia cãrnii de porc, nicio altã carne, în afarã de cea vizatã de prezentul ordin, nu este admisã în sala de dezosare în momentul dezosãrii, al fasonãrii sau ambalãrii cãrnii respective;
2. nu este permisã dezosarea simultanã a sferturilor anterioare şi a sferturilor posterioare în aceeaşi salã de dezosare;
3. în situaţia în care dezosarea se efectueazã pe parcursul a mai multor zile, se vor asigura depozitarea separatã şi supravegherea bucãţilor rezultate din dezosare, pânã la completarea întregului lot;
- asigurã supravegherea cãrnii dezosate, care urmeazã a fi exportatã în unele ţãri nemembre UE, prin aplicarea unui sigiliu pe spaţiul de depozitare a acesteia şi/sau pe mijlocul de transport, pânã în momentul plasãrii acesteia sub un regim vamal;
- dacã se exportã cel puţin 95% din greutatea totalã a tranşelor obţinute prin dezosare, trebuie sã completeze la rubrica 4 din certificat menţiunea "aplicarea art. 7 alin. (2) din Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007 - condiţie 95%", iar operatorul economic beneficiazã de suma întreagã a restituirii speciale;
- dacã se exportã între 85% - 95% din greutatea totalã a tranşelor obţinute prin dezosare, trebuie sã completeze la rubrica 4 din certificat menţiunea "aplicarea art. 7 alin. (2) din Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007 - condiţie 85%", iar operatorul economic beneficiazã de suma redusã a restituirii speciale, calculatã conform procedurii elaborate de Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã;
- înmâneazã certificatul original operatorului economic, iar douã copii rãmân la ANARZ/OARZ pentru arhivare.
ART. 6
Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezentele condiţii de emitere.

ANEXA 1
-------
la condiţiile de emitere
------------------------

COMUNITATEA EUROPEANĂ


┌────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────┐
│1.Exportator sau solicitant │ CERTIFICAT │
│ │ pentru carne de bovine adulte - masculi │
│ │ Numãrul │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 433/2007 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│2. Destinatar*1) │ 3. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AMELIORARE │
│ │ ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE/OFICIUL │
│ │ PENTRU AMELIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN │
│ │ ZOOTEHNIE AL JUDEŢULUI......... │
└────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────┘
NOTE
A. Carnea trebuie sã fie descrisã în conformitate cu nomenclatura utilizatã
pentru restituirile la export.
┌──────────────────────────────┐
│4. Mijloace de transport*1) │B. Prezentul certificat se prezintã la biroul
│ │vamal în care se îndeplinesc formalitãţile
│ │vamale pentru export ori se depoziteazã într-un
│ │antrepozit vamal sau zonã liberã.
│ │C. Biroul vamal respectiv trimite prezentul
│ │certificat, dupã aplicarea vizei, agenţiei
│ │responsabile de plata restituirilor la
│ │export.
├─────────────────────────┬────┴─────────────────────────┬─────────────────────┐
│5. Marcajele, numerele*1)│6. Subpoziţia din Nomenclatura│7. Greutatea netã │
│şi numãrul de bucãţi, │combinatã │(kg)*3) │
│descrierea cãrnii │ │ │
│- cu organe comestibile │ │ │
│netranşate*2) │ │ │
│- fãrã organe comestibile│ │ │
│netranşate*2) │ │ │
├─────────────────────────┴──────────────────────────────┴─────────────────────┤
│8. Numãrul de bucãţi, în litere │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. Observaţii speciale │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│10. Declaraţia ANARZ/OARZ al judeţului...... │
│Subsemnatul, ....., declar cã aceastã carne descrisã anterior provine de la │
│bovine adulte mascule. │
│Mijloacele de identificare folosite: │
├────────────────────────────────────────────────┐ │
│11. VIZA VAMALĂ │ Locul: │
│Au fost îndeplinite formalitãţile vamale pentru │ │
│exportul ori depozitare în antrepozit vamal sau │ Data: │
│în zonã liberã pentru carnea menţionatã │ │
│anterior. │ │
│Tipul: │ │
│Numãrul: │ │
│Data: │ │
│(Semnãtura) (Ştampila) │(Semnãtura) (Ştampila) │
└────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────┘




─────────────────
*1) Facultativ.
*2) Se taie, dacã nu este cazul.
*3) Dupã ce se deduce greutatea fixã a organelor comestibile, în cazul în care acestea sunt ataşate de carcasã sau de sfertul posterior netranşat.

ANEXA 2


la condiţiile de emitere
------------------------

COMUNITATEA EUROPEANĂ


┌───────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│1.Exportator (Numele şi adresa │ CERTIFICAT │
│completã) │ de carne dezosatã sferturi posterioare │
│ │ de masculi adulţi din specia bovinã │
│ │ Numãrul Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007 │
└───────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│ 2. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AMELIORARE │
│ ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE/OFICIUL │
│ PENTRU AMELIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE│
│ AL JUDEŢULUI............... │
└──────────────────────────────────────────────┘
NOTE
B. Tipurile de carne trebuie descrise în conformitate cu nomenclatura
utilizatã pentru restituirile la export şi fiecare bucatã trebuie ambalatã
individual
C. Prezentul certificat trebuie prezentat, în scopul impozitãrii, la biroul
vamal la care se îndeplinesc formalitãţile vamale pentru fiecare export,
introducerea într-un antrepozit vamal sau în zona liberã.
D. Dupã fiecare impozitare parţialã, biroul vamal respectiv remite
prezentul certificat exportatorului sau reprezentantului acestuia şi îl
transmite organismului însãrcinat cu plata restituirilor la export, dupã ce
a fost impozitatã cantitatea totalã de carne.
┌───────────────────────────┐
│3. Mijlocul de transport │
│(menţiune facultativã) │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────┬──────────────────┐
│4. Numãrul de colete - │5. Subpoziţia din Nomenclatura│6. Greutatea netã │
│Descrierea cãrnii │ combinatã │ (kg) │
├───────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────┤
│7. Numerele şi datele certificatelor pentru carnea de masculi adulţi din │
│specia bovinã │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│8. Certificat al ANARZ/OARZ al judeţului ................ │
│Subsemnatul, ...., certific cã provenienţa cãrnii mai sus menţionate este din│
│sferturi posterioare │
│de mascuili adulţi din specia bovinã. │
│Parafe sau sigilii aplicate: Numãrul: Mãrcile: │
│Numerele de serie care figureazã pe ambalaj: │
│Locul: Data: Semnãtura: Ştampila: │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. SE COMPLETEAZĂ DE CĂTRE BIROUL VAMAL LA CARE SE ÎNDEPLINESC FORMALITĂŢILE │
│VAMALE DE EXPORT, DE INTRODUCERE ÎN ATREPOZIT VAMAL SAU DE INTRODUCERE ÎNTR-O│
│ZONĂ LIBERĂ. │
├────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────┤
│10. Cantitãţile de carne│11. Numãrul şi data documentului vamal şi, dacã este│
│ │ cazul, al declaraţiei de platã de intrare în │
│ │ depozitare, menţionatã la art. 4 alin. (1) din │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 1.741/2006 │
│ │ │
│ │ Semnãtura şi ştampila biroului vamal │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────┘
A se vedea pe verso continuarea.
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────┐
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 3
-------
la condiţiile de emitere
------------------------

COMUNITATEA EUROPEANĂ


┌──────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────┐
│1.Exportator (Numele şi adresa completã) │ CERTIFICAT │
│ │ de carne dezosatã sferturi ante-│
│ │ rioare de masculi adulţi din │
│ │ specia bovinã │
│ │ Numãrul │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007│
└──────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
│2. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AME- │
│LIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEH- │
│NIE/OFICIUL PENTRU AMELIORARE ŞI │
│REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE AL │
│JUDEŢULUI............. │
└──────────────────────────────────┘
NOTE
E. Tipurile de carne trebuie descrise în conformitate cu nomenclatura
utilizatã pentru restituirile la export şi fiecare bucatã trebuie ambalatã
individual
F. Prezentul certificat trebuie prezentat, în scopul impozitãrii, la biroul
vamal la care se îndeplinesc formalitãţile vamale pentru fiecare export,
introducerea într-un antrepozit vamal sau în zona liberã.
G. Dupã fiecare impozitare parţialã, biroul vamal respectiv remite
prezentul certificat exportatorului sau reprezentantului acestuia şi îl
transmite organismului însãrcinat cu plata restituirilor la export, dupã ce
a fost impozitatã cantitatea totalã de carne.
┌─────────────────────────────────────────┐
│3. Mijlocul de transport (menţiune │
│ facultativã) │
├─────────────────────────────────────────┼────────────────┬──────────────────┐
│4. Numãrul de colete - Descrierea cãrnii │ 5. Subpoziţia │ 6. Greutatea │
│ │ din Nomen- │ netã (kg) │
│ │ clatura │ │
│ │ combinatã │ │
├─────────────────────────────────────────┴────────────────┴──────────────────┤
│7. Numerele şi datele certificatelor pentru carnea de masculi adulţi din │
│ specia bovinã │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│8. Certificat al ANARZ/OARZ al judeţului ............. │
│Subsemnatul, ......, certific cã provenienţa cãrnii mai sus menţionate este │
│din sferturi posterioare de mascuili adulţi din specia bovinã. │
│Parafe sau sigilii aplicate: Numãrul: Mãrcile: │
│Numerele de serie care figureazã pe ambalaj: │
│ │
│Locul: Data: Semnãtura: Ştampila: │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. SE COMPLETEAZĂ DE CĂTRE BIROUL VAMAL LA CARE SE ÎNDEPLINESC FORMALITĂŢILE │
│ VAMALE DE EXPORT, DE INTRODUCERE ÎN ATREPOZIT VAMAL SAU DE INTRODUCERE │
│ ÎNTR-O ZONĂ LIBERĂ. │
├─────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┤
│10. Cantitãţile de carne │ 11. Numãrul şi data documentului vamal şi, │
│ │ dacã este cazul, al declaraţiei de platã de │
│ │ intrare în depozitare, menţionatã la art. 4 │
│ │ alin. (1) din Regulamentul (CE) nr. 1.741/2006│
│ │ Semnãtura şi ştampila biroului vamal │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────┘
A se vedea pe verso continuarea.
┌─────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────┘



--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016