Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 701 din 17 decembrie 2003  pentru desemnarea institutiei care sa recunoasca automat documentele care dovedesc calificarea dobandita in strainatate, in afara sistemului de invatamant, de cetateni romani sau cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene si ai statelor apartinand Spatiului Economic European    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 701 din 17 decembrie 2003 pentru desemnarea institutiei care sa recunoasca automat documentele care dovedesc calificarea dobandita in strainatate, in afara sistemului de invatamant, de cetateni romani sau cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene si ai statelor apartinand Spatiului Economic European

EMITENT: MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE SI FAMILIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 19 din 9 ianuarie 2004
ORDIN nr. 701 din 17 decembrie 2003
pentru desemnarea instituţiei care sa recunoascã automat documentele care dovedesc calificarea dobandita în strãinãtate, în afarã sistemului de învãţãmânt, de cetãţeni romani sau cetãţeni ai statelor membre ale Uniunii Europene şi ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European
EMITENT: MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITÃŢII SOCIALE ŞI FAMILIEI
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 19 din 9 ianuarie 2004

Având în vedere:
- <>Legea nr. 203/1999 privind permisele de munca, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- <>Legea nr. 507/2002 privind organizarea şi desfãşurarea unor activitãţi economice de cãtre persoane fizice;
- <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.225/2003 pentru modificarea Normelor metodologice privind procedura de eliberare şi de anulare a permiselor de munca, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 434/2000 ;
- <>Hotãrârea Guvernului nr. 58/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a <>Legii nr. 507/2002 privind organizarea şi desfãşurarea unor activitãţi economice de cãtre persoane fizice, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- <>Hotãrârea Guvernului nr. 737/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei,

ministrul muncii, solidaritãţii sociale şi familiei emite urmãtorul ordin:

ART. 1
(1) Se aproba Procedura de eliberare a atestatelor de recunoaştere automatã a calificãrii - pregãtire profesionalã sau experienta profesionalã - dobândite în strãinãtate, în afarã sistemului de învãţãmânt, de cãtre cetãţenii romani sau cetãţeni ai statelor membre ale Uniunii Europene şi ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European, precum şi de membrii de familie ai acestora, care doresc sa desfãşoare pe teritoriul României activitãţi economice în mod independent, în cadrul unor asociaţii familiale sau ca salariat, prevãzutã în anexa nr. 1.
(2) În sensul prezentului ordin, prin calificare dobandita în strãinãtate se înţelege calificarea dobandita într-un stat membru al Uniunii Europene sau într-un stat aparţinând Spaţiului economic european ori dobandita într-un alt stat şi recunoscuta într-un stat membru al Uniunii Europene sau într-un stat aparţinând Spaţiului Economic European.
ART. 2
(1) Ministerul Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, prin Direcţia politici forta de munca, recunoaşte automat calificarea prevãzutã la art. 1, prin eliberarea unui atestat de recunoaştere a calificãrii, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 2.
(2) Recunoaşterea automatã a calificãrii se face pentru activitãţile economice prevãzute în anexa nr. 3.
ART. 3
Direcţia politici forta de munca va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 4
Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 5
Prezentul ordin intra în vigoare la data publicãrii lui în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. 6
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se anuleazã prevederile <>Ordinului ministrului muncii, solidaritãţii sociale şi familiei nr. 237/2003 pentru desemnarea instituţiei care sa recunoascã automat documentele care dovedesc pregãtirea profesionalã de specialitate dobandita în strãinãtate de cetãţenii romani sau cetãţeni ai statelor membre ale Uniunii Europene şi ai statelor aparţinând Spaţiului economic european, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 538 din 25 iulie 2003.

Ministrul muncii, solidaritãţii sociale şi familiei,
Elena Dumitru

Bucureşti, 17 decembrie 2003.
Nr. 701.

ANEXA 1

PROCEDURA
de eliberare a atestatelor de recunoaştere a calificãrii -
pregãtire profesionalã sau experienta profesionalã - dobândite
în strãinãtate, în afarã sistemului de învãţãmânt, de
cetãţeni romani sau cetãţeni ai statelor membre ale Uniunii
Europene şi ai statelor aparţinând Spaţiului economic
european, precum şi de membrii de familie ai acestora,
care doresc sa desfãşoare pe teritoriul României
activitãţi economice în mod independent, în cadrul unor asociaţii
familiale sau ca salariat

1. În vederea obţinerii atestatului de recunoaştere a calificãrii, prevãzut de prezentul ordin, solicitantii depun la Registratura Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei un dosar care trebuie sa conţinã urmãtoarele documente:
a) cerere în limba romana (se vor mentiona adresa şi telefonul solicitantului);
b) copia documentului de identitate;
c) copia certificatului de naştere, tradusa în limba romana şi legalizatã;
d) copia documentului care atesta calificarea dobandita în strãinãtate, tradusa în limba romana şi legalizatã, însoţitã de documentul original;
e) copia de pe dovada recunoaşterii documentului de calificare a solicitantului, eliberata de autoritatea competenta dintr-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spaţiului economic european, tradusa în limba romana şi legalizatã, însoţitã de documentul original*).

------------
*) Documentele prevãzute la pct. 1 lit. e) sunt obligatorii numai pentru persoanele care au dobândit calificarea într-un stat din afarã Uniunii Europene sau a Spaţiului economic european şi pentru persoanele care au dobândit calificarea într-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spaţiului economic european care nu a aderat la Convenţia cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale strãine, adoptatã la Haga la 5 octombrie 1961. <>Legea nr. 52/2000 aproba <>Ordonanta Guvernului nr. 66/1999 pentru aderarea României la Convenţia cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale strãine, adoptatã la Haga la 5 octombrie 1961.

2. Cererile de eliberare a atestatelor de recunoaştere a calificãrii însoţite de documentaţia completa se soluţioneazã în termen de 30 de zile de la data înregistrãrii acestora.
3. În cazul în care în urma analizei dosarului se constata neregularitãţi privind documentele prevãzute la pct. 1, Direcţia politici forta de munca va notifica acest lucru solicitantului, cu cel puţin 10 zile înainte de expirarea termenului prevãzut la pct. 2, indicând modul în care pot fi remediate acestea. În acest caz, termenul prevãzut la pct. 2 se prelungeşte în mod corespunzãtor cu 10 zile.
4. Dupã expirarea termenului prevãzut la pct. 2 sau, dupã caz, la pct. 3, în lipsa unei comunicãri scrise din partea Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei - Direcţia politici forta de munca, se aplica prevederile <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 27/2003 privind procedura aprobãrii tacite, aprobatã şi modificatã prin <>Legea nr. 486/2003 .
5. Respingerea cererii şi motivele care au stat la baza acestei decizii se comunica în scris, în termenul prevãzut la pct. 2. Decizia de neacordare a atestatului poate fi contestatã la instanta judecãtoreascã competenta, în condiţiile prevãzute de <>Legea contenciosului administrativ nr. 29/1990 , cu modificãrile ulterioare.
6. Atestatele de recunoaştere a calificãrii eliberate de Direcţia politici forta de munca vor fi înscrise într-un registru.
7. Direcţia politici forta de munca elibereazã atestatul de recunoaştere a calificãrii solicitantului sau persoanei desemnate de acesta prin procura şi returneazã documentele originale prevãzute la pct. 1 lit. d) şi e).

ANEXA 2

MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITÃŢII SOCIALE ŞI FAMILIEI
Direcţia politici forta de munca
Str. Dem. I. Dobrescu nr. 2B, sectorul 1, Bucureşti,
telefon/fax 311.02.02 www.mmssf.ro


ATESTAT Nr. ..........
de recunoaştere a calificãrii

În baza prevederilor Ordinului ministrului muncii, solidaritãţii sociale şi familiei nr. ........ se atesta ca domnul/doamna ......................., nãscut/nascuta la data de ........, având cetãţenia ......., posesor/posesoare al/a documentului de identitate ....... seria ..... nr. ......, are calificarea de .............. în conformitate cu*) ........................ seria ......... nr. ........., eliberat de**) ................ la data de ............ .
Prezentul atestat reprezintã recunoaşterea calificãrii în scopul exercitãrii profesiei/ocupaţiei, conform legislaţiei din România, la nivelul actului de calificare obţinut în strãinãtate, şi nu este valabil pentru continuarea studiilor.


Director,

Semnatura titularului
................................
Data eliberãrii ..................

-----------
*) Se vor mentiona denumirea şi tipul documentului privind calificarea persoanei.
**) Se vor mentiona instituţia emitenta, localitatea şi ţara.

ANEXA 3


Lista activitãţilor economice pentru
care se recunoaşte automat calificarea*)


┌─────────────────┬────┬──────────────────────┬─────┬──────────────────────────┐
│Diviziunea │Co- │Grupa │Codul│ Denumirea clasei de │
│ │dul │ │cla- │ activitãţi │
│ │gru-│ │sei de │
│ │pei │ │ac- │ │
│ │ │ │ti- │ │
│ │ │ │vi- │ │
│ │ │ │tati │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓉 Agricultura │.011│Cultivarea plantelor; │.0111│Cultivarea cerealelor, │
│ şi servicii │ │gradinaritul destinat │ │porumbului şi a altor │
│ auxiliare; │ │pieţei; horticultura │ │plante n.c.a. │
│ vanatoare │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0112│Cultivarea legumelor, a │
│ │ │ │ │specialitatilor horticole │
│ │ │ │ │şi a produselor de sera │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0113│Cultivarea fructelor, a │
│ │ │ │ │nucilor, a plantelor │
│ │ │ │ │pentru bãuturi şi │
│ │ │ │ │mirodenii │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ │.012│Creşterea animalelor │.0121│Creşterea bovinelor; │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0122│Creşterea ovinelor, │
│ │ │ │ │caprinelor, cabalinelor, │
│ │ │ │ │magarilor, catarilor, │
│ │ │ │ │asinilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0123│Creşterea porcinelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0124│Creşterea pasarilor; │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0125│Creşterea altor animale │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ │.014│Activitãţi de servicii│.0141│Activitãţi de servicii │
│ │ │anexe agriculturii, cu│ │anexe agriculturii; │
│ │ │excepţia activitãţilor│ │gradinarit peisagistic │
│ │ │veterinare │ │(arhitectura peisagera) │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ │.0142│Activitãţi de servicii │
│ │ │ │ │pentru creşterea │
│ │ │ │ │animalelor, cu excepţia │
│ │ │ │ │activitãţilor veterinare │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓊 Silvicultura, │.020│Silvicultura, │.0201│Silvicultura şi exploatare│
│exploatare │ │exploatare forestierã │ │forestierã │
│forestierã şi │ │şi servicii anexe ├─────┼──────────────────────────┤
│servicii anexe │ │ │.0202│Servicii auxiliare │
│ │ │ │ │silviculturii şi │
│ │ │ │ │exploatãrii forestiere │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓍 Pescuitul, │.050│Pescuitul, │.0501│Pescuitul │
│piscicultura şi │ │piscicultura şi │ │ │
│serviciile anexe │ │serviciile anexe │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓒 Extractia şi � │Extractia şi � │Extractia şi prepararea │
│prepararea │ │prepararea carbunelui │ │carbunelui superior │
│carbunelui │ │superior (PCS => │ │(PCS => 23865 kJ/kg) │
│ │ � kJ/kg) │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Extractia şi � │Extractia şi prepararea │
│ │ │prepararea carbunelui │ │carbunelui inferior (PCS │
│ │ │inferior (PCS < 23865 │ │< 23865 kJ/kg) │
│ │ │kJ/kg) │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Extractia şi � │Extractia şi prepararea │
│ │ │prepararea turbei │ │turbei │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓓 Extractia � │Fabricarea produselor � │Fabricarea produselor │
│hidrocarburilor │ │obţinute din │ │obţinute din prelucrarea │
│şi servicii anexe│ │prelucrarea ţiţeiului │ │ţiţeiului │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Extractia � │ Extractia hidrocarburilor│
│ │ │hidrocarburilor │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi de servicii� │Servicii anexe extractiei │
│ │ │anexe extractiei │ │petrolului │
│ │ │petrolului │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓕 Extractia şi � │Extractia şi � │Extractia şi prepararea │
│prepararea │ │prepararea │ │minereurilor feroase │
│minereurilor │ │minereurilor feroase │ │ │
│metalifere ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Extractia şi � │Extractia şi prepararea │
│ │ │prepararea │ │minereurilor neferoase │
│ │ │minereurilor neferoase│ │şi rare (exclusiv │
│ │ │şi rare (exclusiv │ │minereurilor radioactive) │
│ │ │minereurilor │ │ │
│ │ │radioactive) │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓖 Alte � │Extractia minereurilor� │Extractia pietrei pentru │
│activitãţi │ │pentru industria │ │construcţii │
│extractive │ │materialelor de ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │construcţii � │Extractia pietrei │
│ │ │ │ │calcaroase, ghipsului şi a│
│ │ │ │ │cretei │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Extractia ardeziei │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Extractia nisipului � │Extractia pietrisului şi │
│ │ │şi argilei │ │nisipului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Extractia argilei şi │
│ │ │ │ │caolinuiui │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓗 Industria � │Producţia, prelucrarea� │Producţia şi conservarea │
│alimentara şi a │ │şi conservarea carnii │ │carnii │
│bãuturilor │ │şi a produselor din ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │carne � │Producţia şi conservarea │
│ │ │ │ │carnii de pasare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Prepararea produselor din │
│ │ │ │ │carne (inclusiv din carne │
│ │ │ │ │de pasare) │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Prelucrarea şi � │Prelucrarea şi conservarea│
│ │ │conservarea │ │pestelui şi a produselor │
│ │ │pestelui şi a │ │din peste │
│ │ │produselor din peste │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Prelucrarea şi � │Prelucrarea şi conservarea│
│ │ │conservarea fructelor │ │cartofilor │
│ │ │şi legumelor ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea sucurilor de │
│ │ │ │ │fructe şi legume │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Prelucrarea şi conservarea│
│ │ │ │ │fructelor şi legumelor │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea uleiurilor � │Fabricarea uleiurilor şi │
│ │ │şi a grasimilor │ │grasimilor brute │
│ │ │vegetale şi animale │ │ │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea uleiurilor şi a│
│ │ │ │ │grasimilor rafinate │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea margarinei şi │
│ │ │ │ │produselor comestibile │
│ │ │ │ │similare │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea produselor � │Fabricarea produselor │
│ │ │lactate │ │lactate şi a branzeturilor│
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea inghetatei │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea produselor � │Fabricarea produselor de │
│ │ │de morarit, amidonului│ │morarit │
│ │ │şi produselor │ │ │
│ │ │din amidon ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea amidonului şi a│
│ │ │ │ │produselor din amidon │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea painii; │
│ │ │produse alimentare │ │fabricarea produselor │
│ │ │ │ │proaspete de patiserie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea biscuitilor, │
│ │ │ │ │piscoturilor şi altor │
│ │ │ │ │produse similare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea zahãrului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea produselor din │
│ │ │ │ │cacao, a ciocolatei şi a │
│ │ │ │ │produselor zaharoase │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │alimentare n.c.a. │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea bãuturilor � │Fabricarea bãuturilor │
│ │ │ │ │alcoolice distilate │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea alcoolului │
│ │ │ │ │etilic de fermentaţie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea vinurilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea cidrului şi a │
│ │ │ │ │altor vinuri din fructe │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor bãuturi │
│ │ │ │ │nedistilate, obţinute prin│
│ │ │ │ │fermentare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea berii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea maltului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia de ape minerale │
│ │ │ │ │şi bãuturi racoritoare │
│ │ │ │ │nealcoolice │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓙 Fabricarea � │Pregãtirea fibrelor şi� │Pregãtirea fibrelor şi │
│produselor │ │filarea în fire │ │filarea în fire de bumbac │
│textile │ │ │ │şi tip bumbac │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Pregãtirea fibrelor şi │
│ │ │ │ │filarea în fire de lana │
│ │ │ │ │cardata şi tip lana │
│ │ │ │ │cardata │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Pregãtirea fibrelor şi │
│ │ │ │ │filarea în fire de lana │
│ │ │ │ │pieptanata şi tip lana │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Pregãtirea şi filarea în │
│ │ │ │ │fire a fibrelor tip în │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Prelucrarea şi rasucirea │
│ │ │ │ │matasii naturale şi │
│ │ │ │ │artificiale (inclusiv din │
│ │ │ │ │scame) şi a firelor │
│ │ │ │ │sintetice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Pregãtirea fibrelor şi │
│ │ │ │ │filarea altor tipuri │
│ │ │ │ │de fire │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de tesaturi � │Tesaturi din bumbac şi din│
│ │ │ │ │fire tip bumbac │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Tesaturi din lana cardata │
│ │ │ │ │şi din fire tip lana │
│ │ │ │ │cardata │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Tesaturi din lana │
│ │ │ │ │pieptanata şi din fire tip│
│ │ │ │ │lana pieptanata │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Tesaturi din mãtase şi din│
│ │ │ │ │fire tip mãtase │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Tesaturi din alte textile │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Finisarea materialelor� │Finisarea materialelor │
│ │ │textile │ │textile │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de articole� │Fabricarea de articole │
│ │ │confectionate din │ │confectionate din textile │
│ │ │textile (cu excepţia │ │(cu excepţia imbracamintei│
│ │ │imbracamintei şi │ │şi lenjeriei de corp) │
│ │ │lenjeriei de corp) │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │fabricarea de mochete şi │
│ │ │articole textile │ │covoare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de franghii, │
│ │ │ │ │sfori şi plase │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de textile │
│ │ │ │ │netesute şi articole din │
│ │ │ │ │acestea, cu excepţia │
│ │ │ │ │confecţiilor de │
│ │ │ │ │îmbrãcãminte │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor articole │
│ │ │ │ │textile n.c.a. │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de metraje � │Fabricarea de metraje prin│
│ │ │obţinute prin │ │tricotare sau crosetare │
│ │ │tricotare sau │ │ │
│ │ │crosetare │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de articole� │Fabricarea de ciorapi, │
│ │ │tricotate sau │ │sosete şi ciorapi │
│ │ │crosetate │ │pantalon, tricotati sau │
│ │ │ │ │crosetati │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de pulovere, │
│ │ │ │ │veste şi articole similare│
│ │ │ │ │tricotate sau crosetate │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓚 Fabricarea � │Fabricarea articolelor� │Fabricarea articolelor de │
│articolelor de │ │de îmbrãcãminte │ │îmbrãcãminte din piele │
│îmbrãcãminte; │ │din piele │ │ │
│aranjarea şi ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│vopsirea � │Fabricarea altor � │Fabricarea de articole de │
│blanurilor │ │articole de │ │îmbrãcãminte pentru lucru │
│ │ │îmbrãcãminte şi ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │accesorii � │Fabricarea altor articole │
│ │ │ │ │de îmbrãcãminte (exclusiv │
│ │ │ │ │lenjeria de corp) │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de articole de │
│ │ │ │ │lenjerie de corp │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor articole │
│ │ │ │ │de îmbrãcãminte şi │
│ │ │ │ │accesorii n.c.a. │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Prepararea şi vopsirea� │Prepararea şi vopsirea │
│ │ │blanurilor; fabricarea│ │blanurilor; fabricarea │
│ │ │articolelor din blana │ │articolelor din blana │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓛 Tabacirea şi � │Reproducerea � │Tabacirea şi finisarea │
│finisarea │ │înregistrãrilor pe │ │pieilor │
│pieilor; │ │suporti │ │ │
│fabricarea ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│articolelor � │Fabricarea � │Fabricarea de articole de │
│de voiaj şi │ │articolelor de voiaj │ │voiaj şi marochinarie │
│marochinarie, a │ │şi marochinarie şi a │ │şi a articolelor de │
│harnasamentelor │ │articolelor de │ │harnasament │
│şi incaltamintei │ │harnasament │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea � │Fabricarea incaltamintei │
│ │ │incaltamintei │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓜 Fabricarea � │Taierea şi rindeluirea� │Taierea şi rindeluirea │
│lemnului şi a │ │lemnului; impregnarea │ │lemnului; impregnarea │
│produselor din │ │lemnului │ │lemnului │
│lemn şi pluta, ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│cu excepţia � │Fabricarea de produse � │Fabricarea de produse │
│mobilei; │ │stratificate din lemn │ │stratificate din │
│fabricarea │ │ │ │lemn: placaj, panel, │
│articolelor din │ │ │ │furnire, plãci din aschii │
│impletitura de │ │ │ │de lemn, plãci │
│pai şi alte │ │ │ │fibrolemnoase etc.. │
│materiale ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de elemente� │Fabricarea de elemente de │
│ │ │de dulgherie şi │ │dulgherie şi tâmplãrie │
│ │ │tâmplãrie, pentru │ │pentru construcţii │
│ │ │construcţii │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea ambalajelor� │Fabricarea ambalajelor din│
│ │ │din lemn │ │lemn │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea altor produse │
│ │ │produse din lemn; │ │din lemn │
│ │ │fabricarea articolelor├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │din pluta, paie şi � │Fabricarea articolelor din│
│ │ │impletituri │ │pluta, paie şi impletituri│
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓝 Fabricarea � │Fabricarea celulozei, � │Fabricarea celulozei │
│celulozei, │ │hârtiei şi cartonului ├─────┼──────────────────────────┤
│hârtiei şi a │ │ � │Fabricarea hârtiei şi │
│produselor din │ │ │ │cartonului │
│hârtie ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea articolelor� │Fabricarea hârtiei şi │
│ │ │din hârtie │ │cartonului ondulat │
│ │ │şi carton │ │şi a ambalajelor din │
│ │ │ │ │hârtie sau carton │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │uz gospodãresc şi sanitar,│
│ │ │ │ │din hârtie sau carton │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor de │
│ │ │ │ │papetarie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea tapetului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor articole │
│ │ │ │ │din hârtie şi carton │
│ │ │ │ │n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓞 Edituri, � │Activitatea editurilor� │Editarea cãrţilor │
│poligrafie şi │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│reproducerea pe │ │ � │Editarea ziarelor │
│suporti a │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│înregistrãrilor │ │ � │Editarea revistelor şi │
│ │ │ │ │periodicelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Editarea înregistrãrilor │
│ │ │ │ │sonore │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte activitãţi de editare│
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Tipãrirea şi � │Tipãrirea ziarelor │
│ │ │activitãţi anexe ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte activitãţi de │
│ │ │ │ │tipãrire n.c.a. │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Legatorie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Servicii pregãtitoare │
│ │ │ │ │pentru tipãrire │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri auxiliare legate │
│ │ │ │ │de activitatea de │
│ │ │ │ │tipografie │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Reproducerea � │Reproducerea │
│ │ │înregistrãrilor pe │ │înregistrãrilor audio │
│ │ │suporti ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Reproducerea │
│ │ │ │ │înregistrãrilor video │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Reproducerea │
│ │ │ │ │înregistrãrilor │
│ │ │ │ │informatice │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓟 Industria de � │Fabricarea produselor � │Fabricarea produselor de │
│prelucrare a │ │de cocserie │ │cocserie │
│ţiţeiului, │ │ │ │ │
│cocsificarea │ │ │ │ │
│carbunelui şi │ │ │ │ │
│tratarea │ │ │ │ │

│combustibililor │ │ │ │ │
│nucleari │ │ │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓠 Fabricarea � │Fabricarea fibrelor şi� │Fabricarea fibrelor şi │
│substanţelor şi │ │firelor sintetice şi │ │firelor sintetice şi │
│a produselor │ │artificiale │ │artificiale │
│chimice ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea produselor � │Fabricarea gazelor │
│ │ │chimice de baza │ │industriale │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea colorantilor şi│
│ │ │ │ │a pigmentilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │chimice anorganice de baza│
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │chimice organice de baza │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea ingrasamintelor│
│ │ │ │ │şi produselor azotoase │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea materialelor │
│ │ │ │ │plastice în forme primare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea cauciucului │
│ │ │ │ │sintetic în forme primare │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea � │Fabricarea pesticidelor şi│
│ │ │pesticidelor şi a │ │a altor produse │
│ │ │altor │ │agrochimice │
│ │ │produse agrochimice │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea vopselelor,� │Fabricarea vopselelor, │
│ │ │lacurilor, cernelii │ │lacurilor, cernelii │
│ │ │tipografice şi │ │tipografice şi │
│ │ │masticurilor │ │masticurilor │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de � │Fabricarea produselor │
│ │ │medicamente, │ │farmaceutice de baza │
│ │ │produse farmaceutice ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │şi naturiste � │Fabricarea preparatelor │
│ │ │ │ │farmaceutice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea � │Fabricarea sapunurilor, │
│ │ │sapunurilor, │ │şi detergentilor şi a │
│ │ │detergentilor │ │produselor de întreţinere │
│ │ │a produselor de ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │întreţinere � │Fabricarea parfumurilor şi│
│ │ │ │ │a produselor cosmetice (de│
│ │ │ │ │toaleta) │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea explozivilor │
│ │ │produse chimice ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea cleiurilor şi │
│ │ │ │ │gelatinelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea uleiurilor │
│ │ │ │ │esenţiale │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea preparatelor │
│ │ │ │ │chimice de uz fotografic │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea suportilor │
│ │ │ │ │destinaţi înregistrãrilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │chimice n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓡 Fabricarea � │Producţia de articole � │Fabricarea anvelopelor şi │
│produselor din │ │din cauciuc │ │a camerelor de aer │
│cauciuc şi mase │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│plastice │ │ � │Resaparea anvelopelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │din cauciuc │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea articolelor� │Fabricarea placilor, │
│ │ │din material plastic │ │foliilor, tuburilor şi │
│ │ │ │ │profilelor din material │
│ │ │ │ │plastic │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor de │
│ │ │ │ │ambalaj din material │
│ │ │ │ │plastic │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor din│
│ │ │ │ │material plastic pentru │
│ │ │ │ │construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │din material plastic │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓢 Fabricarea � │Fabricarea caramizilor� │Fabricarea caramizilor, │
│altor produse │ │tiglelor şi altor │ │tiglelor şi altor │
│din minerale │ │produse pentru │ │produse pentru │
│nemetalice │ │construcţii, │ │construcţii, din argila │
│ │ │din argila arsa │ │arsa │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea sticlei şi � │Fabricarea sticlei plate │
│ │ │a articolelor din ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │sticla � │Prelucrarea şi fasonarea │
│ │ │ │ │sticlei plate │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor din│
│ │ │ │ │sticla │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea fibrelor din │
│ │ │ │ │sticla │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de sticlarie │
│ │ │ │ │tehnica │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea produselor � │Fabricarea articolelor │
│ │ │din ceramica │ │ceramice pentru uz │
│ │ │refractara şi │ │gospodãresc şi ornamental │
│ │ │nerefractara (exclusiv├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │cele pentru � │Fabricarea de obiecte │
│ │ │construcţii) │ │sanitare din ceramica │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea izolatorilor şi│
│ │ │ │ │pieselor, izolante din │
│ │ │ │ │ceramica │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │ceramice de uz tehnic │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │ceramice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea produselor │
│ │ │ │ │ceramice refractare │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea placilor şi� │Fabricarea placilor şi │
│ │ │dalelor, din ceramica │ │dalelor din ceramica │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea cimentului,� │Fabricarea cimentului │
│ │ │varului şi ipsosului ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea varului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea ipsosului │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea elementelor� │Fabricarea elementelor din│
│ │ │din beton, ciment şi │ │beton pentru construcţii │
│ │ │ipsos │ │ │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea elementelor din│
│ │ │ │ │ipsos pentru construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea betonului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea mortarului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea produselor din │
│ │ │ │ │azbociment │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor elemente │
│ │ │ │ │din beton, ciment şi ipsos│
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Taierea, fasonarea şi � │Taierea, fasonarea şi │
│ │ │finisarea pietrei │ │finisarea pietrei │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea de produse │
│ │ │produse din minerale │ │abrazive │
│ │ │nemetalice ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │din minerale nemetalice, │
│ │ │ │ │n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓣 Industria � │Producţia de metale � │Producţia de metale │
│metalurgica │ │feroase sub forme │ │feroase sub forme primare │
│ │ │primare şi │ │şi cea de feroaliaje │
│ │ │semifabricate │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de tuburi � │Producţia de tuburi (ţevi)│
│ │ │din fonta şi oţel │ │din fonta │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia de tuburi (ţevi)│
│ │ │ │ │din oţel │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Alte activitãţi � │Tragere la rece │
│ │ │metalurgice ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Laminare la rece │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia altor profile │
│ │ │ │ │obţinute la rece │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Trefilare │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia metalelor � │Producţia metalelor │
│ │ │preţioase şi a altor │ │preţioase │
│ │ │metale neferoase ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Metalurgia aluminiului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia plumbului, │
│ │ │ │ │zincului şi cositorului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Metalurgia cuprului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia altor metale │
│ │ │ │ │neferoase │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Turnarea metalelor � │Turnarea fontei │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Turnarea otelului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Turnarea metalelor │
│ │ │ │ │neferoase uşoare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Turnarea altor metale │
│ │ │ │ │neferoase │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓤 Industria � │Fabricarea de � │Fabricarea de construcţii │
│construcţiilor │ │construcţii metalice │ │metalice şi pãrţi │
│metalice şi a │ │ │ │componente ale │
│produselor din │ │ │ │structurilor metalice │
│metal │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│(exclusiv maşini,│ │ � │Fabricarea de elemente de │
│utilaje şi │ │ │ │dulgherie şi tâmplãrie din│
│instalaţii) │ │ │ │metal │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de � │Producţia de rezervoare, │
│ │ │rezervoare, cisterne │ │cisterne şi containere │
│ │ │şi containere │ │metalice │
│ │ │metalice; producţia de│ │ │
│ │ │radiatoare şi cazane │ │ │
│ │ │pentru încãlzire │ │ │
│ │ │centrala │ │ │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia de radiatoare şi│
│ │ │ │ │cazane pentru încãlzire │
│ │ │ │ │centrala │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea produselor � │Fabricarea produselor │
│ │ │metalice obţinute prin│ │metalice obţinute prin │
│ │ │deformare plastica; │ │deformare plastica; │
│ │ │metalurgia pulberilor │ │metalurgia pulberilor │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Tratarea şi acoperirea� │Tratarea şi acoperirea │
│ │ │metalelor; │ │metalelor │
│ │ │operaţiuni de mecanicã├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │generalã � │Operaţiuni de mecanicã │
│ │ │ │ │generalã │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de unelte şi� │Fabricarea produselor de │
│ │ │articole de fierãrie │ │tãiat şi de uz casnic │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea uneltelor de │
│ │ │ │ │mana │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor de │
│ │ │ │ │feronerie │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea de recipienţi, │
│ │ │produse prelucrate din│ │containere şi alte produse│
│ │ │metal │ │similare din oţel │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea ambalajelor din│
│ │ │ │ │metale uşoare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea articolelor din│
│ │ │ │ │fire metalice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de suruburi, │
│ │ │ │ │buloane, lanturi şi arcuri│
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor articole │
│ │ │ │ │din metal │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓥 Industria de � │Fabricarea de � │Fabricarea lagarelor, │
│maşini şi │ │echipamente pentru │ │angrenajelor şi organelor │
│echipamente │ │producerea şi │ │mecanice de transmisie │
│ │ │utilizarea energiei │ │ │
│ │ │mecanice (cu excepţia │ │ │
│ │ │motoarelor pentru │ │ │
│ │ │avioane, autovehicule │ │ │
│ │ │şi motociclete) │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea de maşini � │Fabricarea tractoarelor │
│ │ │agricole şi forestiere│ │ │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor maşini şi│
│ │ │ │ │utilaje agricole şi │
│ │ │ │ │forestiere │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea maşinilor- � │Fabricarea maşinilor- │
│ │ │unelte │ │unelte portabile │
│ │ │ │ │acţionate electric │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor maşini- │
│ │ │ │ │unelte pentru prelucrarea │
│ │ │ │ │metalului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor maşini- │
│ │ │ │ │unelte n.c.a. │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea utilajelor │
│ │ │maşini cu │ │pentru metalurgie │
│ │ │destinaţie specifica ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea utilajelor │
│ │ │ │ │pentru extracţie şi │
│ │ │ │ │construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea utilajelor │
│ │ │ │ │pentru prelucrarea │
│ │ │ │ │produselor alimentare, │
│ │ │ │ │bãuturilor şi tutunului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea utilajelor │
│ │ │ │ │pentru industria textila, │
│ │ │ │ │a imbracamintei şi a │
│ │ │ │ │pielariei │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea utilajelor │
│ │ │ │ │pentru industria hârtiei │
│ │ │ │ │şi cartonului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor maşini şi│
│ │ │ │ │utilaje specifice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea maşinilor � │Fabricarea de maşini şi │
│ │ │şi aparatelor pentru │ │aparate electrocasnice │
│ │ │uz casnic ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea de aparate │
│ │ │ │ │neelectrice, de uz casnic │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓦 Industria de � │Producţia de mijloace � │Fabricarea maşinilor de │
│mijloace ale │ │ale tehnicii de calcul│ │birou │
│tehnicii de │ │şi de birou │ │ │
│calcul şi de ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│birou � │Producţia de motoare, � │Producţia de motoare, │
│ │ │generatoare şi │ │generatoare şi │
│ │ │transformatoare │ │transformatoare │
│ │ │electrice │ │electrice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de aparate � │Producţia de aparate │
│ │ │pentru comanda şi │ │pentru distribuţia şi │
│ │ │distribuţia │ │comanda electricitatii │
│ │ │electricitatii │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de fire şi � │Producţia de fire şi │
│ │ │cabluri electrice şi │ │cabluri electrice şi │
│ │ │optice, izolate │ │optice, izolate │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de � │Producţia de acumulatori, │
│ │ │acumulatori, baterii │ │baterii şi pile electrice │
│ │ │şi pile electrice │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de lampi � │Producţia de lampi │
│ │ │electrice şi │ │electrice şi echipamente │
│ │ │echipamente de │ │de iluminat │
│ │ │iluminat │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de alte � │Producţia de componente │
│ │ │aparate, echipamente │ │electrice pentru │
│ │ │şi materiale electrice│ │motoare şi vehicule n.c.a.│
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia altor componente│
│ │ │ │ │electrice n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓨 Industria de � │Producţia de tuburi � │Producţia tuburilor │
│echipamente │ │electronice şi │ │electronice şi a altor │
│pentru radio, │ │alte componente │ │componente electronice │
│televiziune şi │ │electronice │ │ │
│comunicaţii ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de � │Producţia de emitatoare │
│ │ │emitatoare radio- │ │radio-televiziune, │
│ │ │televiziune, │ │echipamente şi aparate │
│ │ │echipamente │ │telefonice şi telegrafice │
│ │ │şi aparate telefonice │ │ │
│ │ │şi telegrafice │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de � │Producţia de receptoare de│
│ │ │receptoare de radio │ │radio şi televiziune; │
│ │ │şi televiziune; │ │aparate de înregistrare │
│ │ │aparate de │ │şi reproducere audio │
│ │ │înregistrare │ │sau video │
│ │ │şi reproducere audio │ │ │
│ │ │sau video │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓩 Industria de � │Producţia de aparatura� │Producţia de aparatura şi │
│aparatura şi │ │şi instrumente │ │instrumente medicale │
│instrumente │ │medicale │ │ │
│medicale, de ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│precizie, optice � │Producţia de � │Producţia de echipamente │
│şi fotografice, │ │echipamente de │ │de mãsura, reglare şi │
│ceasornicarie │ │mãsura, reglare şi │ │control pentru procesele │
│ │ │control pentru │ │industriale │
│ │ │procesele industriale │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de aparatura� │Producţia de aparatura şi │
│ │ │şi instrumente optice │ │instrumente optice şi │
│ │ │şi fotografice │ │fotografice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de ceasuri � │Producţia de ceasuri │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓪 Industria � │Producţia de � │Producţia de autovehicule │
│mijloacelor de │ │autovehicule │ │ │
│transport rutier ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de caroserii� │Producţia de caroserii, │
│ │ │remorci şi semiremorci│ │remorci şi semiremorci │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia de piese şi � │Producţia de piese şi │
│ │ │accesorii pentru │ │accesorii pentru │
│ │ │autovehicule şi pentru│ │autovehicule şi pentru │
│ │ │motoare de │ │motoare de autovehicule │
│ │ │autovehicule │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓫 Industria � │Construcţii şi � │Construcţii şi reparaţii │
│altor mijloace de│ │reparaţii de nave │ │de nave │
│transport n.c.a. │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Construcţii şi reparaţii │
│ │ │ │ │de ambarcatiuni sportive │
│ │ │ │ │şi de agrement │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Construcţia şi � │Construcţia şi repararea │
│ │ │repararea materialului│ │materialului rulant │
│ │ │rulant │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Construcţia şi � │Construcţii şi reparaţii │
│ │ │repararea de │ │de aeronave şi nave │
│ │ │aeronave şi nave │ │spatiale │
│ │ │spatiale │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓪 Industria � │Producţia de � │Producţia de motociclete │
│mijloacelor de │ │motociclete, biciclete├─────┼──────────────────────────┤
│transport rutier │ │şi vehicule pentru � │Producţia de biciclete │
│ │ │invalizi │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia altor � │Producţia altor mijloace │
│ │ │mijloace de transport │ │de transport n.c.a. │
│ │ │n.c.a. │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓬 Producţia de � │Producţia de mobilier � │Producţia de scaune │
│mobilier şi alte │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│activitãţi │ │ � │Producţia mobilierului │
│industriale │ │ │ │pentru birou şi magazine │
│n.c.a. │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia mobilierului │
│ │ │ │ │pentru bucatarii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia altor tipuri de │
│ │ │ │ │mobilier │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Producţia de saltele şi │
│ │ │ │ │somiere │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea � │Baterea monedelor │
│ │ │bijuteriilor şi ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │articolelor similare � │Fabricarea bijuteriilor şi│
│ │ │ │ │articolelor similare din │
│ │ │ │ │metale şi pietre │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea � │Fabricarea instrumentelor │
│ │ │instrumentelor │ │muzicale │
│ │ │muzicale │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea articolelor� │Fabricarea articolelor │
│ │ │pentru sport │ │pentru sport │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea jocurilor � │Fabricarea jocurilor şi │
│ │ │şi jucariilor │ │jucariilor │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Fabricarea altor � │Fabricarea bijuteriilor de│
│ │ │produse n.c.a. │ │fantezie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Confecţionarea maturilor │
│ │ │ │ │şi periilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Fabricarea altor produse │
│ │ │ │ │manufacturiere │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓰 Producţia şi � │Producţia şi � │Producţia de energie │
│furnizarea │ │distribuţia energiei │ │electrica │
│de energie │ │electrice ├─────┼──────────────────────────┤
│electrica şi │ │ � │Transportul energiei │
│termica, gaze şi │ │ │ │electrice │
│apa calda │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Distribuţia şi │
│ │ │ │ │comercializarea energiei │
│ │ │ │ │electrice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │ � │Producţia gazelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Distribuţia şi │
│ │ │ │ │comercializarea │
│ │ │ │ │combustibililor gazosi, │
│ │ │ │ │prin conducte │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Producţia şi � │Producţia şi distribuţia │
│ │ │distribuţia energiei │ │energiei termice │
│ │ │termice şi a apei │ │şi a apei calde │
│ │ │calde │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓵 Construcţii � │Organizarea de � │Demolarea construcţiilor, │
│ │ │santiere şi │ │terasamente şi organizare │
│ │ │pregãtirea terenului │ │de santiere │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de foraj şi sondaj│
│ │ │ │ │pentru construcţii │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Construcţii de clãdiri� │Construcţii de clãdiri │
│ │ │sau pãrţi ale │ │şi lucrãri de geniu civil│
│ │ │acestora; geniu civil │ │ │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de învelitori, │
│ │ │ │ │sarpante şi terase la │
│ │ │ │ │construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Construcţii de autostrazi,│
│ │ │ │ │drumuri, aerodroame şi │
│ │ │ │ │baze sportive │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Construcţii hidrotehnice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte lucrãri speciale de │
│ │ │ │ │construcţii │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Lucrãri de instalaţii � │Lucrãri de instalaţii │
│ │ │pentru clãdiri │ │electrice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de izolaţii şi │
│ │ │ │ │protecţie anticoroziva │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de instalaţii │
│ │ │ │ │tehnico-sanitare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte lucrãri de instalaţii│
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Lucrãri de finisare � │Lucrãri de ipsoserie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de tâmplãrie şi │
│ │ │ │ │dulgherie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de pardosire şi │
│ │ │ │ │placare a pereţilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Lucrãri de vopsitorie, │
│ │ │ │ │zugraveli şi montari de │
│ │ │ │ │geamuri │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte lucrãri de finisare │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓺 Comerţ cu � │Întreţinerea şi � │Întreţinerea şi repararea │
│ridicatã şi cu │ │repararea │ │autovehiculelor │
│amãnuntul, │ │autovehiculelor │ │ │
│întreţinerea şi ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│repararea � │Întreţinerea şi � │Întreţinerea şi repararea │
│autovehiculelor │ │repararea │ │motocicletelor │
│şi a │ │motocicletelor │ │ │
│motocicletelor; │ │ │ │ │
│comerţ cu │ │ │ │ │
│amãnuntul al │ │ │ │ │
│carburantilor │ │ │ │ │
│pentru │ │ │ │ │
│autovehicule │ │ │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓻 Comerţ cu � │Activitãţi de � │Intermedieri în comerţul │
│ridicatã şi │ │intermediere în │ │cu materii prime agricole,│
│servicii de │ │comerţul cu ridicatã │ │animale vii, materii prime│
│intermediere în │ │ │ │textile şi cu │
│comerţul cu │ │ │ │semifabricate │
│ridicatã (cu │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│excepţia │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│comerţului cu │ │ │ │cu combustibili, minerale │
│autovehicule şi │ │ │ │şi produse chimice pentru │
│motociclete) │ │ │ │industrie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu material lemnos şi de │
│ │ │ │ │construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu maşini, echipamente │
│ │ │ │ │industriale, nave şi │
│ │ │ │ │avioane │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu mobila, articole de │
│ │ │ │ │menaj şi de fierãrie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu textile, confecţii, │
│ │ │ │ │incaltaminte şi articole │
│ │ │ │ │din piele │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu produse alimentare, │
│ │ │ │ │bãuturi şi tutun │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │specializat în vânzarea │
│ │ │ │ │produselor cu caracter │
│ │ │ │ │specific, n.c.a. │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Intermedieri în comerţul │
│ │ │ │ │cu produse diverse │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Comerţ cu ridicatã al � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │produselor agricole │ │cerealelor, seminţelor │
│ │ │brute şi al animalelor│ │şi furajelor │
│ │ │vii ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │florilor şi al plantelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │animalelor vii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã a │
│ │ │ │ │pieilor brute şi al │
│ │ │ │ │pieilor prelucrate │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │tutunului neprelucrat │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Comerţ cu ridicatã al � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │produselor alimentare,│ │fructelor şi legumelor │
│ │ │al bãuturilor şi al ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │tutunului � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │carnii şi produselor din │
│ │ │ │ │carne │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor lactate, │
│ │ │ │ │oualor, uleiurilor şi │
│ │ │ │ │grasimilor comestibile │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │bãuturilor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor din tutun │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │zahãrului, ciocolatei şi │
│ │ │ │ │produselor zaharoase │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã cu │
│ │ │ │ │cafea, ceai, cacao şi │
│ │ │ │ │condimente │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã, │
│ │ │ │ │specializat, al altor │
│ │ │ │ │alimente, inclusiv peste, │
│ │ │ │ │crustacee şi moluste │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã, │
│ │ │ │ │nespecializat, de produse │
│ │ │ │ │alimentare, bãuturi şi │
│ │ │ │ │tutun │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Comerţ cu ridicatã al � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │bunurilor de consum, │ │produselor textile │
│ │ │altele decât cele ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │alimentare � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │imbracamintei şi │
│ │ │ │ │incaltamintei │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │aparatelor electrice şi │
│ │ │ │ │de uz gospodãresc, al │
│ │ │ │ │aparatelor de radio şi │
│ │ │ │ │televizoarelor │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor din ceramica, │
│ │ │ │ │sticlarie, tapete şi │
│ │ │ │ │produse de întreţinere │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor cosmetice şi de│
│ │ │ │ │parfumerie │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor farmaceutice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │altor bunuri de consum, │
│ │ │ │ │nealimentare, n.c.a. │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Comerţ cu ridicatã al � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │produselor │ │combustibililor solizi, │
│ │ │intermediare │ │lichizi şi gazosi şi al │
│ │ │neagricole şi al │ │produselor derivate │
│ │ │deşeurilor ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │metalelor şi minereurilor │
│ │ │ │ │metalice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │materialului lemnos şi de │
│ │ │ │ │construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │echipamentelor şi │
│ │ │ │ │furniturilor de fierãrie │
│ │ │ │ │pentru instalaţii sanitare│
│ │ │ │ │şi de încãlzire │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │produselor chimice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │altor produse intermediare│
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţul cu ridicatã al │
│ │ │ │ │deşeurilor şi resturilor │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Comerţ cu ridicatã al � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │maşinilor, │ │maşinilor-unelte │
│ │ │echipamentelor ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │şi furniturilor � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │maşinilor pentru industria│
│ │ │ │ │miniera şi construcţii │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │maşinilor pentru industria│
│ │ │ │ │textila şi al maşinilor de│
│ │ │ │ │cusut şi de tricotat │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │calculatoarelor, │
│ │ │ │ │echipamentelor periferice │
│ │ │ │ │şi software-ului │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │altor maşini şi │
│ │ │ │ │echipamente de birou │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │altor componente şi │
│ │ │ │ │echipamente electronice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │altor aparaturi utilizate │
│ │ │ │ │în industrie, comerţ şi │
│ │ │ │ │transporturi │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Comerţ cu ridicatã al │
│ │ │ │ │maşinilor, accesoriilor şi│
│ │ │ │ │uneltelor agricole, │
│ │ │ │ │inclusiv al tractoarelor │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓼 Comerţ cu � │Comerţ cu amãnuntul � │Comerţ cu amãnuntul │
│amãnuntul (cu │ │neefectuat prin │ │care nu se efectueazã │
│excepţia │ │magazine │ │prin magazine │
│comerţului cu │ │ │ │ │
│autovehicule şi │ │ │ │ │
│motociclete); │ │ │ │ │
│reparea bunurilor│ │ │ │ │
│personale şi │ │ │ │ │
│gospodãreşti │ │ │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧓿 Hoteluri şi � │Hoteluri � │Hoteluri │
│restaurante ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Campinguri şi alte � │Tabere de tineret şi │
│ │ │facilitãţi │ │refugii montane │
│ │ │pentru cazare de │ │ │
│ │ │scurta durata │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Campinguri şi alte � │Campinguri, inclusiv │
│ │ │facilitãţi pentru │ │parcuri pentru rulote │
│ │ │cazare de scurta │ │ │
│ │ │durata │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Campinguri şi alte � │Alte mijloace de cazare │
│ │ │facilitãţi pentru │ │n.c.a. │
│ │ │cazare de scurta │ │ │
│ │ │durata │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Restaurante � │Restaurante │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Baruri � │Baruri │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Cantine şi alte � │Cantine │
│ │ │unitãţi de preparare ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │a hranei � │Alte unitãţi de preparare │
│ │ │ │ │a hranei │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔄 Transporturi � │Alte transporturi � │Alte transporturi terestre│
│terestre; │ │terestre │ │de cãlãtori, pe baza de │
│transporturi prin│ │ │ │grafic │
│conducte │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Transporturi terestre de │
│ │ │ │ │cãlãtori, ocazionale │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Transporturi prin � │Transporturi prin conducte│
│ │ │conducte │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔇 Activitãţi � │Alte activitãţi anexe � │Alte activitãţi anexe │
│anexe şi │ │transporturilor │ │transporturilor terestre │
│auxiliare │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│de transport, │ │ � │Alte activitãţi anexe │
│activitãţi ale │ │ │ │transporturilor pe apa │
│agentiilor de ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│turism � │Activitãţi ale � │Activitãţi ale agentiilor │
│ │ │agentiilor de voiaj şi│ │de voiaj şi a tur- │
│ │ │a tur-operatorilor; │ │operatorilor; │
│ │ │activitãţi de │ │activitãţi de asistenta │
│ │ │asistenta turistica │ │turistica n.c.a. │
│ │ │n.c.a. │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi ale altor � │Activitãţi ale altor │
│ │ │agenţii de transport │ │agenţii de transport │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔈 Posta şi � │Activitãţi de posta şi� │Activitãţile poştei │
│telecomunicaţii │ │de curier │ │naţionale │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte activitãţi de curier │
│ │ │ │ │(altele decât cele de │
│ │ │ │ │posta nationala) │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Telecomunicaţii � │Telecomunicaţii │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔎 Tranzacţii � │Activitãţi imobiliare � │Dezvoltare (promovare) │
│imobiliare │ │cu bunuri proprii │ │imobiliarã │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Cumpãrarea şi vânzarea de │
│ │ │ │ │bunuri imobiliare proprii │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Închirierea şi � │Închirierea şi │
│ │ │subînchirierea │ │subînchirierea bunurilor │
│ │ │bunurilor imobiliare │ │imobiliare proprii │
│ │ │proprii sau închiriate│ │sau închiriate │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi imobiliare � │Agenţii imobiliare │
│ │ │pe baza de tarife sau ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │contract � │Administrarea imobilelor │
│ │ │ │ │pe baza de tarife sau │
│ │ │ │ │contract │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔒 Alte � │Activitãţi juridice, � │Activitãţi juridice │
│activitãţi de │ │de contabilitate │ │ │
│servicii prestate│ │şi revizie contabila, │ │ │
│în principal │ │consultanţa în │ │ │
│întreprinderilor │ │domeniul fiscal; │ │ │
│ │ │activitãţi de studii │ │ │
│ │ │de piata şi de sondaj;│ │ │
│ │ │consultanţa pentru │ │ │
│ │ │afaceri şi management │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi de � │Activitãţi de arhitectura,│
│ │ │arhitectura, inginerie│ │inginerie şi servicii de │
│ │ │şi servicii de │ │consultanţa tehnica legate│
│ │ │consultanţa tehnica │ │de acestea │
│ │ │legate de acestea │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi de � │Activitãţi de întreţinere │
│ │ │întreţinere şi │ │şi curatare a clãdirilor │
│ │ │curatare a clãdirilor │ │ │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Alte activitãţi de � │Activitãţi fotografice │
│ │ │servicii prestate │ │ │
│ │ │în principal │ │ │
│ │ │întreprinderilor │ │ │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔤 Activitãţi � │Activitãţi � │Producţia de filme │
│recreative │ │cinematografice │ │cinematografice şi video │
│culturale şi │ │şi video ├─────┼──────────────────────────┤
│sportive │ │ � │Distribuţia de filme │
│ │ │ │ │cinematografice şi video │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Proiectia de filme │
│ │ │ │ │cinematografice │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi ale � │Activitãţi ale │
│ │ │bibliotecilor, │ │bibliotecilor şi arhivelor│
│ │ │arhivelor, muzeelor şi├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │alte activitãţi � │Activitãţi ale muzeelor, │
│ │ │culturale │ │conservarea monumentelor │
│ │ │ │ │şi clãdirilor istorice │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Activitãţi ale gradinilor │
│ │ │ │ │botanice şi zoologice şi │
│ │ │ │ │ale rezervaţiilor naturale│
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Activitãţi sportive � │Activitãţi ale bazelor │
│ │ │ │ │sportive │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte activitãţi sportive │
│ ├────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
│ � │Alte activitãţi � │Alte activitãţi recreative│
│ │ │recreative │ │n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔥 Alte � │Alte activitãţi de � │Spalarea, curatarea şi │
│activitãţi de │ │servicii │ │vopsirea textilelor şi │
│servicii │ │ │ │blanurilor │
│personale │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Coafura şi alte activitãţi│
│ │ │ │ │de infrumusetare │
│ │ │ ├─────┼──────────────────────────┤
│ │ │ � │Alte activitãţi de │
│ │ │ │ │servicii personale n.c.a. │
├─────────────────┼────┼──────────────────────┼─────┼──────────────────────────┤
󧔧 Activitãţi ale� │Activitãţi ale � │Activitãţi ale │
│personalului │ │personalului angajat │ │personalului angajat în │
│angajat în │ │în gospodãrii │ │gospodãrii particulare │
│gospodãrii │ │particulare │ │ │
│personale │ │ │ │ │
└─────────────────┴────┴──────────────────────┴─────┴──────────────────────────┘



-----------
*) Lista reprezintã activitãţile din Clasificarea Activitãţilor din Economia Nationala (CAEN), aprobate prin <>Ordinul nr. 601/2002 al Institutului Naţional de Statistica ce corespund activitãţilor listate în Anexa A a Directivei Comisiei Europene 1999/42/CE .

-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016