Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 7.616 din 20 august 2007  pentru modificarea si completarea Normelor privind procedurile simplificate de vamuire, aprobate prin   Ordinul vicepresedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 5.465/2007     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 7.616 din 20 august 2007 pentru modificarea si completarea Normelor privind procedurile simplificate de vamuire, aprobate prin Ordinul vicepresedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 5.465/2007

EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR - AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA-AUTORITATEA NATIONALA A VAMILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 620 din 7 septembrie 2007
ORDIN nr. 7.616 din 20 august 2007
pentru modificarea şi completarea Normelor privind procedurile simplificate de vãmuire, aprobate prin <>Ordinul vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr. 5.465/2007
EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR - AGENŢIA NAŢIONALÃ DE ADMINISTRARE FISCALÃ-AUTORITATEA NAŢIONALA A VÃMILOR
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 620 din 7 septembrie 2007

Având în vedere prevederile art. 76 din Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 2.913/92 de instituire a Codului vamal comunitar, ale titlului IX "Proceduri simplificate" din Regulamentul Comisiei (CEE) nr. 2.454/93 de stabilire a unor dispoziţii de aplicare a Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 2.913/92 de instituire a Codului vamal comunitar, precum şi prevederile art. 663 şi 664 din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al României, aprobat prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 707/2006 , cu modificãrile ulterioare,
în temeiul <>art. 5 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 532/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autoritãţii Naţionale a Vãmilor,

vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã emite urmãtorul ordin:

ART. I
Normele privind procedurile simplificate de vãmuire, aprobate prin <>Ordinul vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr. 5.465/2007 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 377 din 4 iunie 2007, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 16, alineatul (3) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) În sensul art. 261 alin. (2) din Regulamentul Comisiei (CEE) nr. 2.454/93 , se considerã cã o persoanã declarã mãrfuri pentru punere în liberã circulaţie în mod ocazional dacã a efectuat cel mult 100 de operaţiuni vamale în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare."
2. La articolul 17 alineatul (2), partea introductivã se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Cererea se completeazã utilizând aplicaţia "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire", aflatã pe website-ul Autoritãţii Naţionale a Vãmilor www. customs. ro, secţiunea "Agenţi economici/Utilizarea sistemului informatic vamal". Cererea înregistratã în aplicaţia informaticã se tipãreşte şi se depune, semnatã şi ştampilatã de cãtre solicitant, la biroul vamal împreunã cu urmãtoarele documente:".
3. La articolul 17 alineatul (3), literele a) şi b) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) numãrul şi valoarea totalã exprimatã în euro a operaţiunilor cu caracter repetitiv, desfãşurate cu ţãri terţe, realizate în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare;
b) cuantumul drepturilor de import pentru operaţiunile vamale cu caracter repetitiv, desfãşurate cu ţãri terţe în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare;".
4. Articolul 18 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 18. - În cazul în care condiţiile legale sunt îndeplinite, biroul vamal aprobã acordarea autorizaţiei pentru utilizarea procedurii simplificate şi o înregistreazã în aplicaţia informaticã "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire". Autorizaţia, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 3, se tipãreşte în douã exemplare şi se semneazã de cãtre şeful biroului vamal. Un exemplar al autorizaţiei se predã solicitantului, iar celãlalt exemplar se pãstreazã în evidenţa biroului vamal."
5. La articolul 19, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Modificãrile şi/sau completãrile autorizaţiei se fac de cãtre biroul vamal în aplicaţia "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire". Formularul cu modificãrile/completãrile ulterioare devine anexã la autorizaţia iniţialã. Acesta se tipãreşte în douã exemplare şi se semneazã de cãtre şeful biroului vamal, un exemplar fiind destinat solicitantului, iar celãlalt pãstrându-se în evidenţa biroului vamal."
6. La articolul 21, alineatul (3) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Revocarea sau suspendarea autorizaţiei se realizeazã în baza deciziei şefului biroului vamal emitent şi conţine data de la care mãsura intervine, precum şi motivul emiterii acesteia. Decizia este notificatã de biroul vamal titularului."
7. La articolul 23, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Formula de calcul al cuantumului garanţiei este urmãtoarea:



drepturi
cuantumul garanţiei = ───────── x (termenul de depunere a
365 declaraţiei vamale + 15 zile),



unde prin drepturi se înţelege cuantumul drepturilor vamale convenţionale, conform Tarifului vamal comun în vigoare la data depunerii cererii de autorizare, calculat pentru operaţiunile cu caracter repetitiv, desfãşurate cu ţãri terţe, realizate în ultimul an, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare, iar prin termenul de depunere a declaraţiei vamale se înţelege termenul de prezentare a declaraţiei suplimentare, stabilit în autorizaţia de utilizare a procedurii simplificate de vãmuire, care este de maximum 30 de zile calendaristice."
8. Articolul 26 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 26. - Plata drepturilor de import şi regularizarea plãţii taxei pe valoarea adãugatã şi a accizelor, dupã caz, se fac în maximum a 16-a zi a lunii urmãtoare celei în care s-a depus declaraţia simplificatã, ţinându-se seama de elementele de taxare aplicabile în momentul depunerii acesteia."
9. La articolul 31 alineatul (2), literele a) şi c) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) au realizat în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare, operaţiuni de comerţ exterior cu ţãri terţe în valoare totalã ce depãşeşte echivalentul a 3 milioane euro;
..........................................................................
c) au realizat peste 100 de operaţiuni vamale în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare."
10. La articolul 31, dupã alineatul (2) se introduc douã noi alineate, alineatele (3) şi (4), cu urmãtorul cuprins:
"(3) Prin derogare de la prevederile alin. (2), condiţiile prevãzute la lit. a) şi c) ale acestui alineat se considerã îndeplinite pentru operatorii economici care iniţiazã sau au în derulare investiţii în România în anul depunerii cererii de autorizare, iar valorile estimate ale operaţiunilor de comerţ exterior cu ţãri terţe, dovedite pe baza contractelor/comenzilor încheiate, depãşesc într-o perioadã de un an de la data depunerii cererii echivalentul a 3 milioane euro.
(4) Operatorii economici prevãzuţi la alineatul precedent precizeazã în declaraţia pe propria rãspundere menţionatã la art. 32 alin. (3) cã se aflã în situaţia descrisã la alin. (3) de mai sus şi se angajeazã ca în termen de un an de la obţinerea autorizaţiei sã îndeplineascã condiţiile prevãzute la alin. (2) lit. a) şi c) din prezentul articol."
11. La articolul 32 alineatul (2), partea introductivã se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Cererea se completeazã utilizând aplicaţia "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire", aflatã pe website-ul Autoritãţii Naţionale a Vãmilor, www.customs.ro, secţiunea "Agenţi economici/Utilizarea sistemului informatic vamal". Cererea înregistratã în aplicaţia informaticã se tipãreşte şi se depune, semnatã şi ştampilatã de cãtre solicitant, la biroul vamal împreunã cu urmãtoarele documente:".
12. La articolul 32 alineatul (3), literele a) şi b) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) numãrul şi valoarea totalã a operaţiunilor de comerţ exterior cu ţãri terţe, exprimatã în euro, realizate în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare;
b) cuantumul drepturilor de import pentru operaţiunile vamale desfãşurate cu ţãri terţe în anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare;".
13. Articolul 34 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 34. - Dispoziţiile art. 18 şi 19 se aplicã în mod corespunzãtor şi în cazul procedurii de vãmuire la domiciliu."
14. La articolul 36, alineatul (3) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Revocarea sau suspendarea autorizaţiei se realizeazã în baza deciziei şefului biroului vamal emitent şi conţine data de la care mãsura intervine, precum şi motivul emiterii acesteia. Decizia este notificatã de biroul vamal titularului."
15. La articolul 38 alineatul (1), literele a), d), e) şi f) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) constituirea unei garanţii în contul biroului vamal potrivit prevederilor art. 189-200 din Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 2.913/92 . Cuantumul garanţiei se calculeazã ca fiind media drepturilor de import pe o perioadã egalã cu termenul în care declaraţia vamalã trebuie prezentatã la biroul vamal, raportatã la anul anterior, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare;
........................................................................
d) transmiterea rãspunsului biroului vamal privind decizia de intervenţie sau neintervenţie în vederea obţinerii liberului de vamã;
e) descãrcarea şi recepţionarea mãrfurilor;
f) înscrierea mãrfurilor în evidenţa contabilã;".
16. La articolul 38, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Formula de calcul al cuantumului garanţiei este urmãtoarea:


drepturi
cuantumul garanţiei = ───────── x (termenul de depunere a
365 declaraţiei vamale + 15 zile),


unde prin drepturi se înţelege cuantumul drepturilor vamale convenţionale, conform Tarifului vamal comun în vigoare la data depunerii cererii de autorizare, calculat pentru operaţiunile de comerţ exterior cu ţãri terţe, realizate în ultimul an, calculat de la momentul depunerii cererii de autorizare, iar prin termenul de depunere a declaraţiei vamale se înţelege termenul de prezentare a declaraţiei suplimentare sau recapitulative, stabilit în autorizaţia de utilizare a procedurii simplificate de vãmuire, care este de maximum 30 de zile calendaristice."
17. Subtitlul ce urmeazã dupã articolul 39 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Notificarea biroului vamal privind sosirea mãrfurilor"
18. Articolul 43 se abrogã.
19. Subtitlul ce urmeazã dupã articolul 53 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Înscrierea mãrfurilor în evidenţe şi depunerea declaraţiei vamale"
20. Între subtitlul ce urmeazã dupã articolul 53 şi articolul 54 se introduce un nou articol, articolul 53^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 53^1. - (1) Plasarea mãrfurilor sub regim vamal se realizeazã prin înscrierea în evidenţa contabilã, indicând data înscrierii mãrfurilor.
(2) Concomitent cu înscrierea în evidenţa contabilã, se realizeazã şi înscrierea în registrul înscrierilor în evidenţã a mãrfurilor, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 8, a urmãtoarelor informaţii privind mãrfurile: data înscrierii, numãrul şi data facturii, numãrul de colete, descrierea mãrfurilor, origine, preferinţe tarifare, codul din Nomenclatura combinatã, valoarea facturatã şi codul monedei, condiţii de livrare, valoarea în vamã, regimul vamal, greutatea netã, calculul estimat al drepturilor de import, cuantumul accizelor, dupã caz, cuantumul taxei pe valoarea adãugatã şi intervenţia biroului vamal (prin înscrierea numãrului procesului-verbal)."
21. Subtitlul ce urmeazã dupã articolul 61 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Înscrierea mãrfurilor în evidenţe, completarea şi depunerea declaraţiei vamale"
22. Articolul 62 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 62. - Dispoziţiile art. 53^1-55 se aplicã în mod corespunzãtor pentru regimul vamal de antrepozit."
23. La articolul 77, litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) declaraţii vamale preautentificate - exemplarele documentului administrativ unic completate parţial, semnate şi ştampilate în caseta A de agentul vamal desemnat, puse la dispoziţia titularului periodic, anterior efectuãrii formalitãţilor vamale de plasare sub regim.
Completarea parţialã constã în înscrierea manualã la rubrica «D - CONTROLAT LA BIROUL DE PLECARE» a menţiunii «VÃMUIRE LA DOMICILIU», a numãrului din Registrul de evidenţã a declaraţiilor vamale preautentificate, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 9, precum şi a numãrului autorizaţiei, însoţite de semnãtura şi stampila personalã;".
24. La articolul 82 alineatul (1), literele b) şi e) se modificã, iar dupã litera e) se introduce o nouã literã, litera f), cu urmãtorul cuprins:
"b) transmiterea la biroul vamal a notificãrii de încãrcare;
......................................................................
e) completarea declaraţiilor vamale preautentificate şi înscrierea mãrfurilor în evidenţa contabilã;
f) justificarea utilizãrii declaraţiilor vamale preautentificate şi a sigiliilor vamale."
25. Subtitlul ce urmeazã dupã articolul 85 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Transmiterea la biroul vamal a notificãrii de încãrcare"
26. Articolul 86 se abrogã.
27. Articolul 90 se abrogã.
28. Dupã articolul 91 se introduce urmãtorul subtitlu:
"Completarea declaraţiilor vamale preautentificate şi înscrierea mãrfurilor în evidenţa contabilã"
29. Între subtitlul ce urmeazã dupã articolul 91 şi articolul 92 se introduce un nou articol, articolul 91^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 91^1. - Titularul completeazã declaraţia vamalã preautentificatã, potrivit normelor tehnice de completare, utilizare şi tipãrire a declaraţiei sumare şi a documentului administrativ unic, cu modificãrile ulterioare. Casetele menţionate mai jos se completeazã astfel:
a) la caseta «A - BIROU DE EXPEDIERE/DE EXPORT» se înscriu codul şi denumirea biroului vamal, precum şi numãrul şi data înregistrãrii declaraţiei vamale;
b) la caseta «B - INFORMAŢII CONTABILE» se înscriu numãrul şi data validãrii;
c) în caseta 1 subdiviziunea a doua se înscrie codul Z;
d) la caseta 44 se înscriu numãrul autorizaţiei de vãmuire la domiciliu, precum şi menţiunea «export simplificat»;
e) caseta "54 - Locul şi data" se completeazã, dupã tipãrirea declaraţiei vamale, cu data, numele, prenumele şi semnãtura persoanei împuternicite de titular sau de comisionarul în vamã, dupã caz, aplicându-se ştampila."
30. Dupã articolul 92 se introduce un nou articol, articolul 92^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 92^1. - Dupã completarea declaraţiei vamale ieşirea mãrfurilor se înscrie în evidenţa contabilã a titularului."
31. La articolul 95, literele a)-c) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) încãrcarea mãrfurilor;
b) sigilarea mijlocului de transport, efectuatã de persoana desemnatã de titular, potrivit art. 85;
c) completarea declaratiei vamale preautentificate şi înscrierea ieşirii mãrfurilor în evidenţa contabilã."
32. La articolul 100, literele b), e) şi f) se modificã, iar dupã litera f) se introduce o nouã literã, litera g), cu urmãtorul cuprins:
"b) transmiterea la biroul vamal a notificãrii de încãrcare;
......................................................................
e) completarea documentului comercial preautentificat şi înscrierea mãrfurilor în evidenţa contabilã şi în registrul prevãzut în anexa nr. 8;
f) depunerea declaraţiei suplimentare întocmite pe formularul documentului administrativ unic în primele 5 zile ale lunii urmãtoare celei în care s-au înscris în evidenţe mãrfurile;
g) justificarea utilizãrii sigiliilor vamale."
33. Articolul 108 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 108. - (1) În cazul în care un operator economic autorizat sã utilizeze procedurile simplificate doreşte utilizarea unei proceduri simplificate care necesitã autorizare la un alt birou vamal, acesta întocmeşte o nouã cerere scrisã potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 1.
(2) Cererea se completeazã utilizând aplicaţia "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire", aflatã pe website-ul Autoritãţii Naţionale a Vãmilor, www.customs ro, secţiunea "Agenţi economici/Utilizarea sistemului informatic vamal". Cererea înregistratã în aplicaţia informaticã se tipãreşte şi se depune, semnatã şi ştampilatã de cãtre solicitant, la biroul vamal, împreunã cu:
a) declaraţia-angajament şi declaraţia pe propria rãspundere prevãzute, în funcţie de procedura solicitatã, la alin. (2) lit. d) şi alin (3) ale art. 17 sau la alin. (2) lit. d) şi alin. (3) ale art. 32;
b) o fotocopie a autorizaţiei iniţiale.
(3) Biroul vamal cãruia îi este adresatã noua cerere verificã condiţiile privind organizarea evidenţelor şi, în cazul procedurii de vãmuire la domiciliu, noul loc solicitat. Totodatã, acesta solicitã biroului vamal emitent al primei autorizaţii fotocopii ale celorlalte documente depuse la dosarul iniţial de autorizare.
(4) În cazul în care condiţiile legale sunt îndeplinite, noua autorizaţia pentru utilizarea procedurilor simplificate de vãmuire se completeazã şi se tipãreşte în douã exemplare din aplicaţia "autorizãri pentru procedurile simplificate de vãmuire". Modelul autorizaţiei este prevãzut în anexa nr. 3. Aceasta se semneazã de cãtre şeful biroului vamal. Un exemplar al autorizaţiei se predã solicitantului, iar celãlalt exemplar se pãstreazã în evidenţa biroului vamal."
34. Articolul 110 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 110. - Orice modificãri intervenite în datele de identificare ale titularului vor fi aduse la cunoştinţa biroului vamal competent, în scris, în termen de 24 de ore de la producerea lor. Dacã modificãrile respective presupun modificarea autorizaţiei, biroul vamal procedeazã în conformitate cu art. 19."
ART. II
Anexele nr. 1 şi 3 la Normele privind procedurile simplificate de vãmuire, aprobate prin <>Ordinul vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr. 5.465/2007 , se înlocuiesc cu anexele nr. 1 şi 2 care fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. III
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale
de Administrare Fiscalã,
Gelu Ştefan Diaconu

Bucureşti, 20 august 2007.
Nr. 7.616.


ANEXA 1
(Anexa nr. 1 la norme)
----------------------

Nr....... din..............
Cãtre biroul vamal:
...........................

CERERE DE AUTORIZARE
pentru procedura simplificatã de vãmuire

Societatea Comercialã ........................., CUI ..............., cu sediul în str. ..............., localitatea .........................., judeţul ..............., ţara ................., cod poştal ............, e-mail ................., telefon ................, fax. .............., solicitãm autorizare pentru:



┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ Proceduri │ Regimuri │
├──────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────┤
│ │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘



Solicitãm ca pentru procedura de vãmuire la domiciliu vãmuirea sã se efectueze la adresa/adresele punctului/punctelor de lucru din tabelul urmãtor:



┌────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬───────────┐
│ Cod │Nume locaţie│ Adresã │ E-mail │ Telefon │ Fax │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴───────────┘



Evidenţele vor fi ţinute la: ........................................... .
Poziţiile tarifare ale mãrfurilor din Tariful vamal comun pentru care se solicitã autorizarea se gãsesc în anexã.
Documentul comercial utilizat: ......................................... .
Solicitãm, de asemenea, reprezentarea indirectã a firmei ................., cu sediul în statul membru ....................................., cod de identificare fiscalã ................, adresa ........................................... .
Lista documentelor anexate se gãseşte în anexã.

Numele şi prenumele
....................
Semnãtura şi ştampila
......................

ANEXA 2
(Anexa nr. 3 la norme)
----------------------

AUTORITATEA NAŢIONALÃ A VÃMILOR
Biroul vamal
...............................

AUTORIZAŢIE
pentru utilizarea procedurii simplificate

Nr. ......... din data de ...............

1. Denumirea şi sediul solicitantului:
.................................., adresa ................................. localitatea ......................, judeţul ............, ţara ................, cod poştal ........, e-mail ............, telefon ........., fax ..............
2. Procedurile simplificate şi regimurile vamale pentru care se emite autorizaţia:



┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ Proceduri │ Regimuri │
├──────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────┤
│ │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘



3. Poziţiile tarifare ale mãrfurilor din Tariful vamal comun pentru care se autorizeazã procedura simplificatã, conform tabelului anexat
4. Cuantumul garanţiei instituite :.............................. lei
5. Termenul de prezentare a declaraţiei suplimentare/recapitulative, exprimat în zile: .............
6. Adresa locului/locurilor aprobat/aprobate pentru utilizarea procedurii de vãmuire la domiciliu:



┌────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬───────────┐
│ Cod │Nume locaţie│ Adresã │ E-mail │ Telefon │ Fax │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴───────────┘



7. Locul evidenţelor: ................................................
8. Perioada de justificare a declaraţiilor vamale preautentificate, exprimatã în zile: ..........
9. Denumirea documentului comercial: .....................................
10. Termenul în care biroul vamal poate interveni, în cazul procedurii de vãmuire la domiciliu, cu începere din momentul primirii avizului de sosire/informãrii de încãrcare, este de ................. minute.
11. Reprezentant indirect al firmei ............................, cu sediul în statul membru ............., cod de identificare fiscalã ....................., adresa ......................... .

Şeful biroului vamal,
.....................

---------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016