Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 5.291 din 23 septembrie 2016  privind evaluarea externă periodică a calităţii educaţiei în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat acreditate    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 5.291 din 23 septembrie 2016 privind evaluarea externă periodică a calităţii educaţiei în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat acreditate

EMITENT: MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 840 din 24 octombrie 2016

    Având în vedere prevederile art. 24 alin. (1), ale art. 27 alin. (2) lit. a), respectiv ale art. 33 şi 40 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 75/2005 privind asigurarea calităţii educaţiei, aprobată cu modificări prin Legea nr. 87/2006, cu modificările şi completările ulterioare,
    ţinând cont de tarifele de evaluare, stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 712/2009 pentru aprobarea Regulamentului privind taxele şi tarifele pentru autorizarea şi controlul activităţilor nucleare şi pentru modificarea unor acte normative privind taxe şi tarife percepute pentru unele prestări de servicii, cu modificările ulterioare,
    luând în considerare prevederile Hotărârii Guvernului nr. 22/2007 pentru aprobarea Metodologiei de evaluare instituţională în vederea autorizării, acreditării şi evaluării periodice a organizaţiilor furnizoare de educaţie,
    în temeiul art. 61 alin. (7) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare,
    luând în considerare notele Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Direcţia generală de management şi resurse umane nr. 685 din 1 iunie 2016, respectiv nr. 748 din 17 iunie 2016, înregistrate la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar cu nr. 1.595 din 17 iunie 2016, precum şi lista finală a unităţilor de învăţământ propuse de inspectoratele şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pentru procesul de evaluare externă periodică, conform comunicărilor înaintate de inspectoratele şcolare, ca urmare a solicitării Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice - Direcţia generală de management şi resurse umane nr. 685 din 1 iunie 2016,
    în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 44/2016 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, cu modificările şi completările ulterioare,

    ministrul educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice emite prezentul ordin.

    ART. 1
    (1) Procesul de evaluare externă periodică a celor 3.123 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat care, în anul şcolar 2016-2017, intră sub incidenţa prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 75/2005 privind asigurarea calităţii educaţiei, aprobată cu modificări prin Legea nr. 87/2006, cu modificările şi completările ulterioare, propuse de inspectoratele şcolare judeţene/al Municipiului Bucureşti, se eşalonează pe 4 ani şi se realizează cu fonduri alocate de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.
    (2) În anul 2016 se supun evaluării externe periodice 300 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, cu 702 niveluri de învăţământ, unităţi de învăţământ care intră sub incidenţa art. 40 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 75/2005 privind asigurarea calităţii educaţiei, aprobată cu modificări prin Legea nr. 87/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi nu au fost evaluate extern periodic, conform anexei care face parte integrantă din prezentul ordin.
    ART. 2
    Începând cu anul 2017, în funcţie de evoluţia reţelei şcolare, lista unităţilor de învăţământ preuniversitar care vor intra în procesul de evaluare externă periodică, altele decât cele prevăzute în anexa la prezentul ordin, pe baza propunerilor inspectoratelor şcolare judeţene/al Municipiului Bucureşti, va fi stabilită anual de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, în colaborare cu Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.
    ART. 3
    (1) Evaluarea externă a acestor unităţi de învăţământ preuniversitar se va realiza pe bază de contract încheiat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice cu Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.
    (2) Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice alocă fondurile necesare pentru activităţile de evaluare externă periodică a calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat prevăzute la art. 1, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 712/2009, cu modificările ulterioare, respectiv maximum 3.795 lei pentru fiecare nivel de învăţământ, dar nu mai mult de cheltuielile directe la care se adaugă o cotă de până la 10% din cheltuielile indirecte, conform reglementărilor legale.
    (3) Pentru anul 2016, prin contractul încheiat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice cu Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar se acordă suma reprezentând cheltuielile directe şi maximum 10% din cheltuielile indirecte, pe baza fundamentării Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.
    (4) Pentru anii 2017, 2018 şi 2019, sumele pentru contractul între Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice cu Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar se vor calcula în mod corespunzător, corelate cu lista menţionată la art. 2 din prezentul ordin.
    (5) Anual, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice verifică, prin Serviciul de Audit, modul de utilizare a sumelor alocate către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar pentru evaluarea externă periodică a unităţilor de învăţământ evaluate extern periodic conform prevederilor prezentului ordin.
    ART. 4
    Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar realizează activităţile de evaluare externă periodică a calităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar prevăzute la art. 1, în conformitate cu prevederile legale şi înaintează Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice un raport semestrial.
    ART. 5
    Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, Direcţia Generală Management şi Resurse Umane, Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar, Direcţia Generală Buget-Finanţe din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, inspectoratele şcolare judeţene/ al Municipiului Bucureşti şi unităţile de învăţământ preuniversitar vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
    ART. 6
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

            Ministrul educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice,
                                 Mircea Dumitru

    Bucureşti, 23 septembrie 2016.
    Nr. 5.291.


    ANEXĂ

    Unităţile de învăţământ preuniversitar de stat supuse evaluării externe periodice în anul 2016


┌────┬──────┬─────────┬──────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────┐
│Nr. │ Jude-│ │ │ Unitatea de învăţământ cu personalitate juridică/ │ │ │
│crt.│ ţul │ Mediul │ COD CIF │ niveluri de învăţământ şcolarizate/adresa, │Nivelul de │ Total │
│ │ │ │ │ nr. tel./fax/e-mail │învăţământ │niveluri│
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 1 │ AB │ Urban │ 5504718 │Liceul de Arte "Regina Maria" Alba Iulia (primar, gimnazial, │primar │ │
│ │ │ │ │liceal, a doua şansă) Alba Iulia, Str. Călăraşilor ├───────────┤ │
│ │ │ │ │nr. 2/0258812473, contact@lmap.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 2 │ AB │ Rural │ 12817424 │Şcoala Gimnazială Almaşu Mare (PRI, GIM), str. Almaşu Mare │primar │ │
│ │ │ │ │nr. 238, tel./fax: 0258850115, sc.almasumare@mail.albanet.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 3 │ AB │ Rural │ 12864698 │Şcoala Gimnazială Blandiana (PRE, PRIM, GIM), Str. Principală│preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 204 A, tel./fax: 0258760708/ scoalablandiana@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 4 │ AB │ Rural │ 12848722 │Şcoala Gimnazială "Emil Racoviţă" Gârda de Sus (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Centru nr. 50 A, tel./fax: 0258778123, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.girda@mail.albanet.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 5 │ AB │ Rural │ 12857543 │Şcoala Gimnazială Mogoş (PRE, PRI, GIM), loc. Mogoş, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │jud. Alba nr. 38B, tel./fax: 0258-855528/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.mogos@mail.albanet.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 6 │ AB │ Rural │ 12864647 │Şcoala Gimnazială Noşlac (PRE, PRI, GIM), Str. Şcolii nr. 1, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0258-889109/scoalanoslac@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 7 │ AB │ Rural │ 12817440 │Şcoala Gimnazială Ocoliş (PRE, PRI, GIM), Str. Principală │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 164, tel/fax: 0258/776416, sc.ocolis@mail.albanet.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 8 │ AB │ Rural │ 12839694 │Şcoala Gimnazială Poşaga de Jos (PRE, PRI, GIM)/Poşaga de │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Jos, tel./fax: 0258776025, sc.ocolis@mail.albanet.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 9 │ AB │ Rural │ 12864507 │Şcoala Gimnazială "Simion Balint" Roşia Montană (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), Roşia Montană nr. 188/0258/783113/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.rosiamontana@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 10│ AB │ Rural │ 12884148 │Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" Unirea (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Avram Iancu nr. 69, tel. 0258/876108, fax: 0258/815003, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.unirea@mail.albanet.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 11│ AB │ Rural │ 12877710 │Şcoala Gimnazială Vidra (PRE, PRI, GIM), str. Lunca Bisericii│preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 34, tel./fax: 0258786583/sc.vidra@mail.albanet.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 12│ AG │ Urban │ 4469205 │Colegiul Economic "Maria Teiuleanu" Piteşti, str. Teiuleanu │ │ │
│ │ │ │ │nr. 1, tel./fax: 0348430054, c_economic@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 13│ AG │ Urban │ 29361291 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Luminişul Pădurii" Piteşti, │ │ │
│ │ │ │ │Str. Frasinului nr. 10, tel: 0248274094 │ │ │
│ │ │ │ │PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 14│ AG │ Rural │ 4972044 │Liceul Tehnologic "I.C. Petrescu" Stâlpeni, PRE, PRI, GIM, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │LIC TEHN/tel: 0248565531 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 15│ AG │ Urban │ 29412751 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Primii Paşi" Piteşti, │ │ │
│ │ │ │ │Bd. Republicii nr. 84, tel: 0248214039 │ │ │
│ │ │ │ │PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 16│ AG │ Urban │ 4469248 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Armonia" Piteşti, │ │ │
│ │ │ │ │Str. Independenţei nr. 20/tel: 0248254848 │ │ │
│ │ │ │ │PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 17│ AG │ Urban │ 29437365 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Fantezia", Costeşti, │ │ │
│ │ │ │ │Str. Ştrandului nr. 18, tel: 0248672846 │ │ │
│ │ │ │ │PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 18│ AG │ Urban │ 29454650 │Grădiniţa cu Program Normal "Lumea Copiilor", Topoloveni, │ │ │
│ │ │ │ │Calea Bucureşti nr. 74, tel: 0248667557 │ │ │
│ │ │ │ │PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 19│ AR │ Urban │ 29028913 │Seminarul Teologic Ortodox Arad (LIC VOC), Arad, str. │ │ │
│ │ │ │ │Academia Teologică nr. 11-13, cod 310096, tel: 0257-285292; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0257-285292; seminort@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 20│ AR │ Urban │ 3520067 │Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Pecica (PRI, GIM, LIC TEO, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC TEH, PROF), Pecica, Str. 2 nr. 37, cod 317235, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel: 0257-468084; fax: 0257-468084; ltpecica@gmail.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 21│ AR │ Urban │ 3519119 │Liceul "Atanasie Marienescu" Lipova (PRI, GIM, GIM SP, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC TEH, LIC TEO, PROF), Lipova, str. N. Titulescu nr. 1, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │cod 315400, tel:0257-563121; fax: 0257-563120; │gimnazial │ │
│ │ │ │ │gsam@clicknet.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 22│ AR │ Urban │ 29045515 │Şcoala Gimnazială Nr. 2 Curtici (PRI, GIM), Curtici, │primar │ │
│ │ │ │ │str. I. R. Şirianu nr. 20-22, cod 315200, tel: 0257-464106; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0257-464106; curtici2@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 23│ AR │ Rural │ 29021893 │Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna" Andrei Şaguna (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Andrei Şaguna nr. 164, cod 317426, tel. 0257-380351; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0257-380351; andreisaguna@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 24│ AR │ Rural │ 29033030 │Şcoala Primară "Sever Bocu" Şiştarovăţ (PRI), Şiştarovăţ │ │ │
│ │ │ │ │nr. 116, cod 317345, tel: 0257-434232; fax: 0257-434232; │ │ │
│ │ │ │ │scoalasistarovat@yahoo.com │primar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 25│ AR │ Urban │ 29033960 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Căsuţa Piticilor" Arad (PRE),│ │ │
│ │ │ │ │Arad, Calea Radnei nr. 248, cod 310292, tel: 0257-219939; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0257-219939; gradinitapp18arad@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 26│ AR │ Urban │ 29047648 │Grădiniţa cu Program Prelungit Pecica (PRE), Pecica, │ │ │
│ │ │ │ │Str. 2 nr. 197, cod 317235, tel: 0257-469438, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0257-469438; gradiproprepecica@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 27│ AR │ Rural │ 14178823 │Şcoala Gimnazială Specială Vărădia de Mureş (PRI, GIM/SPE), │primar │ │
│ │ │ │ │Vărădia de Mureş nr. 38, cod 317380, tel: 0257-417104; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0257-417104; scspecvaradia@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 28│ AR │ Urban │ 3519755 │Clubul Sportiv Şcolar "Gloria" Arad, Arad, str. Ion Rusu │ │ │
│ │ │ │ │Şirianu nr. 6, cod 310035, tel: 0357-409916; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0357-409916; lps_css2003@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 29│ B │ Urban │ 20769832 │Grădiniţa Nr. 42, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. Gala │ │ │
│ │ │ │ │Galaction nr. 1, tel./fax: 0212242440, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinitanr42@yahoo.ro │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 30│ B │ Urban │ 7807076 │Grădiniţa Nr. 50, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. Nicolae │ │ │
│ │ │ │ │Iorga nr. 5, tel./fax: 0212128804, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita_nr_50@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 31│ B │ Urban │ 4192901 │Grădiniţa Nr. 116, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Mendeelev nr. 27, tel./fax: 0213168043, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinitanr116@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 32│ B │ Urban │ 4754856 │Grădiniţa Nr. 122, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. Băneasa │ │ │
│ │ │ │ │nr. 12, tel./fax: 0212320179, e-mail: gradinita122@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 33│ B │ Urban │ 4316643 │Grădiniţa Nr. 203, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. C.A. │ │ │
│ │ │ │ │Rosetti nr. 32, tel./fax: 0213112352, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita203@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 34│ B │ Urban │ 4382507 │Grădiniţa Nr. 248, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. Arthur │ │ │
│ │ │ │ │Vârtejeanu nr. 15, tel./fax: 0212224120, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinitanr248@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 35│ B │ Urban │ 4382582 │Grădiniţa Nr. 251, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Venezuela nr. 11, tel./fax: 0212301417, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita_251@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 36│ B │ Urban │ 8209615 │Grădiniţa Nr. 252, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), str. Aleea │ │ │
│ │ │ │ │Alexandru nr. 34, tel./fax: 0212302296, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradi252@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 37│ B │ Urban │ 30686351 │Grădiniţa M.AP.N. Nr. 2, Bucureşti, sectorul 1 (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. G-ral. Cristescu nr. 5, tel./fax: 0213156889, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita_mapn2@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 38│ B │ Urban │ 20715395 │Şcoala Gimnazială "Sfinţii Voievozi", Bucureşti, sectorul 1 │preşcolar │ │
│ │ │ │ │(PRE, PRI, GIM), Str. Atelierului nr. 25, tel./fax: ├───────────┤ │
│ │ │ │ │0213127572, 0213179916, e-mail: sfintiivoievozi@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 39│ B │ Urban │ 20769298 │Şcoala Gimnazială Nr. 6, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. C-tin Dobrogeanu-Gherea nr. 74, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212332730, e-mail: scoala6@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 40│ B │ Urban │ 20769301 │Şcoala Gimnazială Nr. 7, Bucureşti, sectorul 1 (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │str. Neagoe Vodă nr. 11, tel./fax: 0212321531, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala.sapte@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 41│ B │ Urban │ 20769328 │Şcoala Gimnazială Nr. 13, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), bd. Petrila nr. 10-12, tel./fax: 0213510198, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala13ro@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 42│ B │ Urban │ 20769255 │Şcoala Gimnazială "Titu Maiorescu", Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM, PRI-SP, GIM-SP), Calea Dorobanţilor nr. 163, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212301673, e-mail: secretariat@scoala45.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ │special │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 43│ B │ Urban │ 20745701 │Şcoala Gimnazială "Vasile Alecsandri", Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM), str. Ştirbei Vodă nr. 32-34, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0213138287, e-mail: iula_zoia2005@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 44│ B │ Urban │ 20745779 │Şcoala Gimnazială "Uruguay", Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Virgiliu nr. 40, tel./fax: 0216370361, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala152_uruguay@yahoo.es │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 45│ B │ Urban │ 20769352 │Şcoala Gimnazială Nr. 162, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Copşa Mică nr. 1A, tel./fax: 0212205484, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala162@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 46│ B │ Urban │ 20799850 │Şcoala Gimnazială "Geo Bogza", Bucureşti, sectorul 1 (PRI, │primar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Barbu Lăutaru nr. 4, tel./fax: 0212223072, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala170@caronet.ro │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 47│ B │ Urban │ 20745787 │Şcoala Gimnazială "Petre Ispirescu", Bucureşti, sectorul 1 │ │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM), str. Vasile Gherghel nr. 2, tel./fax: 0212241163,│primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala171pi@yahoo.com, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.gimn.petre.ispirescu@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 48│ B │ Urban │ 20745809 │Şcoala Gimnazială "Eugen Barbu", Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM), str. Pavlov nr. 2-4 , tel./fax: 0212240937, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │0212240240, e-mail: scoala173eugenbarbu@yahoo.it │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 49│ B │ Urban │ 20745663 │Şcoala Gimnazială "Nicolae Grigorescu", Bucureşti, sectorul 1│preşcolar │ │
│ │ │ │ │(PRE, PRI, GIM), str. Coralilor nr. 1, tel./fax: 0216671547, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala177_ngrigorescu@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 50│ B │ Urban │ 20769247 │Şcoala Gimnazială Nr. 178, Bucureşti, sectorul 1 (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │str. Dridu nr. 2, tel./fax: 0216670335, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalanr178@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 51│ B │ Urban │ 20769220 │Şcoala Gimnazială Nr. 179, Bucureşti, sectorul 1 (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │str. Ardealului nr. 34 ,tel./fax: 0216670247, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala179@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 52│ B │ Urban │ 20769280 │Şcoala Gimnazială Nr. 181, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Nazarcea nr. 30, tel./fax: 0213105599, 0213105970,├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_181@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 53│ B │ Urban │ 20745728 │Şcoala Gimnazială "Alexandru Costescu", Bucureşti, sectorul 1│primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM), Str. Amintirii nr. 26, tel./fax: 0216674540, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_182_bucuresti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 54│ B │ Urban │ 20745710 │Şcoala Gimnazială Nr. 183, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), Str. Dunei nr. 1 , tel./fax: 0216673280, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_183@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 55│ B │ Urban │ 32287098 │Şcoala Gimnazială Nr. 184, Bucureşti, sectorul 1 (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Ştefan Magheri nr. 13, tel./fax: 0216672225, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala184@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 56│ B │ Urban │ 20769239 │Şcoala Gimnazială Nr. 192, Bucureşti, sectorul 1 (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Munteniei nr. 28, tel./fax: 0216670296, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala192@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 57│ B │ Urban │ 4433880 │Colegiul Naţional "Sfântul Sava", Bucureşti, sectorul 1 │ │ │
│ │ │ │ │(LIC TEO), str. G-ral. Berthelot nr. 23, │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0213126821, e-mail: secretariatsfsava@gmail.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 58│ B │ Urban │ 4773866 │Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu", Bucureşti, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (GIM, LIC TEO), str. Arhitect Ion Mincu nr. 10, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212226670, e-mail: lbi@lbi.ro │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 59│ B │ Urban │ 4754830 │Liceul Teoretic "Jean Monnet", Bucureşti, sectorul 1 (PRE, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │PRI, GIM, LIC TEO), str. Jean Monnet nr. 2, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212305078, e-mail: ltjeanmonnet@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 60│ B │ Urban │ 4505413 │Liceul Teoretic "Constantin Brâncoveanu", Bucureşti, │ │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (LIC TEO), Str. Pajurei nr. 9, tel.: 0216670890, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0216674295, e-mail: lt_constantin_brancoveanu@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 61│ B │ Urban │ 20769409 │Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM, LIC TEO), bd. Ion Mihalache nr. 126, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212242026, e-mail: licniorga@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 62│ B │ Urban │ 20799841 │Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuţă", Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM, LIC TEO), str. Şcoala Floreasca nr. 5, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212305292, 0212338277, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │e-mail: liceulteoreticalexandruvlahuta@yahoo.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 63│ B │ Urban │ 20745744 │Liceul Teoretic Bilingv "Miguel de Cervantes", Bucureşti, │primar │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (PRI, GIM, LIC TEO), Calea Plevnei nr. 38-40, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0213149311, e-mail: liceulcervantes@gmail.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 64│ B │ Urban │ 4266715 │Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza", Bucureşti, │ │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (GIM, LIC VOC), str. G-ral. Berthelot nr. 56-58, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │tel.: 0213145529, fax: 0213131216, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: ntonitza@yahoo.com, lntonitza@gmail.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 65│ B │ Urban │ 4505324 │Colegiul Naţional de Muzică "George Enescu", Bucureşti, │primar │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (PRI, GIM, LIC VOC), str. Gheorghe Manu nr. 30, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0213108871, e-mail: george.enescu.ro@gmail.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 66│ B │ Urban │ 4364608 │Colegiul Economic "Virgil Madgearu", Bucureşti, sectorul 1 │ │ │
│ │ │ │ │(LIC TEH), bd. Dacia nr. 34, tel./fax: 0212117256, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: cemadgearu@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 67│ B │ Urban │ 4602050 │Colegiul Tehnic "Media", Bucureşti, sectorul 1 (LIC TEH, │ │ │
│ │ │ │ │LIC TEO, LIC VOC, POS), Str. Jiului nr. 163, │liceal │ │
│ │ │ │ │tel.: 0216675585, fax: 0216684350, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: colegiultehnicmedia@yahoo.com │postliceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 68│ B │ Urban │ 4192731 │Colegiul Tehnic de Arhitectură şi Lucrări Publice "Ioan N. │ │ │
│ │ │ │ │Socolescu", Bucureşti, sectorul 1 (LIC TEH, LIC VOC, │ │ │
│ │ │ │ │LIC TEO), Str. Occidentului nr. 12, tel./fax: 0213108958 │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: ctalp2002@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 69│ B │ Urban │ 20769395 │Şcoala Gimnazială de Arte "Iosif Sava", Bucureşti, sectorul 1│ │ │
│ │ │ │ │(GIM/AR), str. Constantin Dissescu nr. 37, tel./fax: │ │ │
│ │ │ │ │0212312470, e-mail: muzica1@hotmail.com │gimnazial │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 70│ B │ Urban │ 20715387 │Şcoala Gimnazială de Arte nr. 3, Bucureşti, sectorul 1 │ │ │
│ │ │ │ │(GIM/AR), str. Ştirbei Vodă nr. 101, tel./fax: 0213142361, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: vionicmaier@yahoo.com │gimnazial │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 71│ B │ Urban │ 4203512 │Grădiniţa "Licurici", Bucureşti, sectorul 2 (PRE), bd. Dacia │ │ │
│ │ │ │ │nr. 134, tel./fax: 0212104790, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: licuricigradinita@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 72│ B │ Urban │ 5197605 │Grădiniţa Nr. 23, Bucureşti, sectorul 2 (PRE), str. Răduţă │ │ │
│ │ │ │ │Gheorghe nr. 1, tel./fax: 0212550840, 0216275013, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita23@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 73│ B │ Urban │ 4695466 │Colegiul Economic "Viilor", Bucureşti, sectorul 5 (PROF, │liceal │ │
│ │ │ │ │LIC TEH), Şos. Viilor nr. 38, tel./fax: 0213160973, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: economic4@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 74│ B │ Urban │ 4611473 │Grădiniţa Specială pentru Hipoacuzici Nr. 65, Bucureşti, │ │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (PRE/SPE), str. Nicolae Caranfil nr. 24, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0212329819, e-mail: casapu.alexandra@gmail.com │special │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 75│ B │ Urban │ 4284096 │Şcoala Gimnazială Specială Nr. 7, Bucureşti, sectorul 1 │primar │ │
│ │ │ │ │(PRI, GIM/SPE), Str. Surorilor nr. 4, tel./fax: 0216673995, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalaspeciala7@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 76│ B │ Urban │ 4602106 │Şcoala Gimnazială Specială Nr. 8, Bucureşti, sectorul 1 │preşcolar │ │
│ │ │ │ │(PRE, PRI, GIM/SPE), str. Victor Daimaca nr. 2, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0216675295, e-mail: scoala_speciala8@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 77│ B │ Urban │ 5054834 │Şcoala Gimnazială Specială pentru Surzi Nr. 1, Bucureşti, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │sectorul 1 (PRE, PRI, GIM/SPE), Str. Neatârnării nr. 5, │special │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0216672090, e-mail: mirela.vranceanu@gmail.com, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala.surzi1@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ │special │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 78│ B │ Urban │ 4284126 │Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1, Bucureşti, sectorul 1 (LIC/SP), │ │ │
│ │ │ │ │str. Ion Mihalache nr. 162, tel./fax: 0212242230, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: css1pajura@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 79│ B │ Urban │ 4316635 │Clubul Copiilor Sectorul 1, Bucureşti (GIM), str. Herman │ │ │
│ │ │ │ │Oberth nr. 2, tel./fax: 0213112346, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: clubul_copiilor1@yahoo.com │gimnazial │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 80│ BC │ Urban │ 12762108 │Şcoala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", municipiul Bacău, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Oituz nr. 14, tel. 0234 514703, fax: 0234 515667 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalacuzabc@yahoo.com/PRE, PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 81│ BC │ Urban │ 29157233 │Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga", municipiul Bacău, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Bicaz nr. 3, tel./fax: 0234 552820, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_iorga@yahoo.com/PRE, PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 82│ BC │ Urban │ 29083330 │Şcoala Gimnazială "Liviu Rebreanu", oraş Comăneşti, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Speranţei nr. 11, tel./fax: 0234374270, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc7comanesti@gmail.com/PRE, PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 83│ BC │ Urban │ 29145050 │Şcoala Gimnazială "Domniţa Maria", municipiul Bacău, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Bicaz nr. 126, tel./fax: 0234552667, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoaladomnitamariabc@yahoo.com /PRE, PRI, GIM/RO │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 84│ BC │ Rural │ 29166630 │Şcoala Gimnazială, satul Cleja, comuna Cleja, tel./fax: │preşcolar │ │
│ │ │ │ │0234 253014, e-mail: scoalaclejapj@yahoo.com/PRE, PRI, GIM ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 85│ BC │ Rural │ 23104558 │Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu", satul Lipova, comuna │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Lipova, tel./fax: 0234 220614, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail:mihai.eminescu88@gmail.com/PRE, PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 86│ BH │ Urban │ 12567662 │Şcoala Gimnazială "Dacia" Oradea (PRI, GIM) Oradea, bd. Dacia│primar │ │
│ │ │ │ │nr. 25, cod 410464, tel: 0359/432782; fax: 0359/432782; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoaladacia@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 87│ BN │ Urban │ 4347771 │Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu", Bistriţa/PRI, GIM, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC TEO/Bd. Republicii nr. 8, tel./fax: 0263231112, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: rebreanu@cnlr.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 88│ BN │ Urban │ 4512216 │Colegiul Silvic "Transilvania", Năsăud LIC TEH, LIC TEO, │liceal │ │
│ │ │ │ │PROF, POS, Str. Gării nr. 1, tel. 0263360481 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: lsilvic@hotmail.com │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 89│ BN │ Rural │ 19091352 │Liceul Tehnologic Lechinţa PRE, PRI, GIM, LIC TEH, PROF, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Poştei nr. 221, tel./fax: 0263274020, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: grsclechinta@yahoo.fr │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 90│ BN │ Rural │ 19227986 │Liceul Tehnologic Târlişua, PRI, GIM, LIC TEH, PROF, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 154, tel. 0263352112, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: sc_tirlisua@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 91│ BN │ Rural │ 28794602 │Şcoala Gimnazială Petriş PRE, PRI, GIM, Str. Principală │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 216, com. Cetate, tel. 0263271435, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scgenpetris@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 92│ BN │ Urban │ 29873429 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 6, Bistriţa, PRE, │ │ │
│ │ │ │ │str. Aleea Şieului nr. 11 B, tel. 0263233020 │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita6bn@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 93│ BR │ Urban │ 406125/ │Colegiul Naţional "Ana Aslan", Municipiul Brăila │primar │ │
│ │ │ │0961102265│ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 94│ BR │ Rural │ 17378869/│Liceul Tehnologic "Matei Basarab", PRI, GIM, LIC TEO, RO, │primar │ │
│ │ │ │0961102609│str. Pr. Ilie Postolache nr. 32, com. Măxineni, jud. Brăila, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel. 0239 695798, fax: 0239 695798, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │e-mail: basarab_m@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 95│ BR │ Urban │ 17343755/│Şcoala Gimnazială "Nikos Kazantzakis"/PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ 403977 │Str. Rubinelor nr. 2, Brăila/tel./fax: 0239 611130, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala5br@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 96│ BR │ Rural │ 17383440/│Şcoala Gimnazială/PRI, GIM/RO/comuna Berteştii de Jos, jud. │primar │ │
│ │ │ │0961101852│Brăila/tel.: 0239 699907, fax: 0239 699907, e-mail: ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoalabertesti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 97│ BT │ Urban │ 3372211 │Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoşani/LIC/RO/Botoşani, │ │ │
│ │ │ │ │str. Bucovina nr. 34, economicbt@gmail.ro │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 98│ BT │ Urban │ 3748457 │Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani/PRE, LIC, PROF/RO/│preşcolar │ │
│ │ │ │ │Botoşani, Str. Prieteniei nr. 7, tel.: 0231584006 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0231584007, asachilicbt@yahoo.com │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 99│ BT │ Urban │ 15348110 │Liceul "Dimitrie Negreanu" Botoşani/LIC, PROF /RO/Botoşani, │liceal │ │
│ │ │ │ │str. Dimitrie Rallet nr. 9, tel.: 0231584079, 0331401472, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0231580180, lcm_bt@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 100│ BT │ Urban │ 3860271 │Liceul "Alexandru cel Bun" Botoşani/PRE, LIC, PROF, POS/RO/ │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Botoşani, Calea Naţională nr. 28, tel.: 0231514257, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │0331401407, fax: 0231534388, gsiuBOTOŞANI@yahoo.com │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 101│ BT │ Urban │ 24903766 │Liceul Teoretic "Grigore Antipa" Botoşani/GIM, LIC/RO/ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Botoşani, bd. Mihai Eminescu nr. 30 tel./fax: 0231585076, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │lsnantipa@yahoo.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 102│ BT │ Urban │ 3792096 │Liceul Tehnologic "Elie Radu" Botoşani/LIC/PROF/RO/ Botoşani,│liceal │ │
│ │ │ │ │str. Dragoş Vodă nr. 60, tel. 0231514196, fax: 0231511432, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │elieradu@gmail.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 103│ BV │ Urban │ 29484600 │Liceul "Şt. O. Iosif" Rupea (LIC TEH, LIC TEO), Rupea, │ │ │
│ │ │ │ │Str. Cetăţii nr. 115, cod 505500, tel.: 0268/260825, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0268/260825, licrupea@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 104│ BV │ Rural │ 29475903 │Liceul "Sextil Puşcariu" Bran (PRE, PRI, GIM, LIC TEH) Bran, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 495 507025, tel.: 0268-236719; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0268-236719, liceulsextilpuscariu@yahoo.fr │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 105│ BV │ Urban │ 29341278 │Şcoala Gimnazială nr. 25 (PRI, GIM) Braşov, bd. Valea Cetăţii│primar │ │
│ │ │ │ │nr. 24, tel.: 0268/542184; 0368/430286; fax: 0268/542184, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoalagenerala_nr25brasov@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 106│ BV │ Rural │ 29404910 │Şcoala Primară Beclean (PRE, PRI) com. Beclean nr. 106, cod │preşcolar │ │
│ │ │ │ │507010, tel.: 0268/518529; fax: 0268/518529 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 107│ BV │ Urban │ 4384494 │Şcoala Profesională Specială Codlea (PROF/SPE), str. Carpaţi │profesional│ │
│ │ │ │ │nr. 23, Codlea, tel./fax: 0268/251902 │special │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 108│ BZ │ Urban │ 4299640 │Liceul Tehnologic "Costin Neniţescu" Buzău (LIC TEH, PROF, │liceal │ │
│ │ │ │ │POS), Str. Transilvaniei nr. 134, tel.: 0238725206; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │costinnenitescubz@yahoo.com │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 109│ CJ │ Urban │ 4305954 │Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Cluj-Napoca (PRI, GIM, LIC │primar │ │
│ │ │ │ │TEO, RO) Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 94 -96, tel. 0264-595059, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0264-595059, e-mail: eminescucn@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 110│ CJ │ Urban │ 5022247 │Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" Cluj-Napoca │liceal │ │
│ │ │ │ │(PRO, LIC TEH, POS, RO) Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 78-80, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0264-594995, fax: 0264-951409, │profesional│ │
│ │ │ │ │e-mail: augustinmaior@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 111│ CJ │ Urban │ 18004633 │Liceul Teologic Adventist "Maranatha" Cluj-Napoca (LIC VOC, │liceal │ │
│ │ │ │ │RO), Str. Câmpului Micro II/2, tel. 0264-456894, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0264-456894, e-mail: lta_maranatha@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 112│ CJ │ Rural │ 17989900 │Liceul Tehnologic "Ştefan Pascu" Apahida (PRE, PRI, GIM, PRO,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │LIC TEH, RO), Str. Libertăţii nr.114, tel.: 0264-231548, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0264-231548, e-mail: gsapahida@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 113│ CJ │ Rural │ 18001432 │Şcoala Gimnazială Buza, com. Buza (PRE, PRI, GIM, RO, MA) │preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Buza nr. 54, tel.: 0264-219600, fax: 0264-219600, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_buza@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 114│ CJ │ Urban │ 17990018 │Şcoala Gimnazială Sic, com. Sic (PRE, PRI, GIM, MA) Sic, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Sic, Str. I nr.127, tel.: 0264-228105, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0264-228105, e-mail: scoalasic@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 115│ CJ │ Urban │ 4722528 │Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Cluj-Napoca (SP, RO)│ │ │
│ │ │ │ │str. Aviator Bădescu nr. 3-5, tel.: 0264-595398, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0264-431560, e-mail: csei_cluj@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 116│ CL │ Urban │ 23416380 │Şcoala Gimnazială "Mircea Vodă" Călăraşi (PRI, GIM) Călăraşi,│primar │ │
│ │ │ │ │str. Prel. Bucureşti nr. 189, cod 910153, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0242332391, sc.mirceavoda@ yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 117│ CL │ Urban │ 3797271 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Amicii" Călăraşi (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │Călăraşi, str. Aleea Grădiniţei nr. 1, cod 910077 │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0342407502; amiciiveseli@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 118│ CL │ Rural │ 24146306 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Brotăcel" Modelu ( PRE), │ │ │
│ │ │ │ │Modelu, str. Călăraşi nr. 57, cod 917180, │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0242318733; gradinita_modelu@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 119│ CT │ Rural │ 28054264 │Şcoala Gimnazială "Emil Gârleanu" Bărăganu (PRE, PRI, GIM) │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Bărăganu, str. Petre Martinescu nr. 265, cod 907181, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel: 0374-958295; fax: 0374-958295; scbaraganu@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 120│ CT │ Urban │ 4700970 │Şcoala Gimnazială "George Enescu" Năvodari (PRE, PRI, GIM) │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Năvodari, Str. Culturii nr. 25, cod 905700, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0735-565009; 0241-760412; fax: 0241-760412; │primar │ │
│ │ │ │ │navodari1@isjcta.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 121│ CT │ Urban │ 29517510 │Şcoala Gimnazială Nr. 2 Ovidiu (PRI; GIM), Ovidiu, Str. │primar │ │
│ │ │ │ │Primăriei nr. 39, cod 905900, tel: 0241-252368; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0241-252368; sc2ovidiu@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 122│ CT │ Rural │ 28053064 │Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" Corbu (PRE, PRI, GIM) │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Corbu, Str. Principală nr. 27, cod 907085, tel.: 0241-765059;├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0241-765059; scghlazarcorbu@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 123│ CT │ Rural │ 28052590 │Şcoala Gimnazială "A. Ghencea" Săcele (PRE, PRI, GIM) Săcele,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Cetatea Histriei nr. 21, cod 907260, tel: 0241-876002; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax:0241-876002; scoalasacele@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 124│ CT │ Urban │ 4618196 │Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Constanţa (GIM; LIC; │gimnazial │ │
│ │ │ │ │LIC TEO) Constanţa, str. Ştefan cel Mare nr. 6, cod 900726 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel: 0341-405800; 0341-405801; fax: 0341-405801; │ │ │
│ │ │ │ │cnmbct@gmail.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 125│ CS │ Urban │ 29017930 │Seminarul Teologic Ortodox "Episcop Ioan Popasu", Caransebeş,│ │ │
│ │ │ │ │LIC/RO/Str. Ardealului nr. 29 tel./fax: 0255-512666/e-mail: │ │ │
│ │ │ │ │seminarteologic@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 126│ CS │ Rural │ 28949367 │Şcoala Gimnazială, Lăpuşnicel, PRI,GIM/RO/Str. Principală │primar │ │
│ │ │ │ │nr. 115A, tel/fax:-/e-mail: scoalalapusnicel@gmail.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 127│ CS │ Rural │ 28961913 │Şcoala Gimnazială, Mehadica, PRI,GIM/RO/Str. Principală │primar │ │
│ │ │ │ │nr. 325 tel/fax: 0255-563367/e-mail: scoalamehadica@gmail.com├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 128│ CS │ Rural │ 28967053 │Şcoala Gimnazială, Cornuţel PRI, GIM/RO/Str. Principală │primar │ │
│ │ │ │ │nr. 222, tel./fax: 0255-523862/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: claudiaceciliaciurdea@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 129│ CS │ Rural │ 28950574 │Şcoala Gimnazială, Slatina-Timiş PRI,GIM/RO/Str. Principală │primar │ │
│ │ │ │ │nr. 262, tel./fax: 0255-260879/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_slatina_timis@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 130│ CV │ Urban │ 4404680 │Liceul Pedagogic "Bod Peter" Târgu Secuiesc (LIC)/Târgu │ │ │
│ │ │ │ │Secuiesc, str. Ady Endre nr. 20, tel.: 0267360670; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0267360670; bodpeter@hotmail.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 131│ CV │ Urban │ 4202037 │Liceul Teoretic "Szekely Miko" Sfântu Gheorghe (PRI; GIM; │primar │ │
│ │ │ │ │LIC)/Sfântu Gheorghe, str. Grof Miko Imre nr. 1 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0267312793; fax: 0267352615; office@miko.educv.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 132│ CV │ Urban │ 4202053 │Liceul "Korosi Csoma Sandor" Covasna (GIM; LIC; PROF)/ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Covasna, str. Ştefan cel Mare nr. 40 tel.: 0267340863; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0267340863; korosicss@yahoo.com │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 133│ CV │ Urban │ 24437674 │Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Întorsura Buzăului (GIM; │ │ │
│ │ │ │ │LIC)/Întorsura Buzăului, Str. Gării nr. 1, tel.: 0267370939; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0267371201; eliadeint@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 134│ CV │ Rural │ 20869025 │Şcoala Gimnazială "Mathe Janos" Herculian (PRI;GIM)/ │primar │ │
│ │ │ │ │Herculian, Str. Principală nr. 79, tel.: 0267355223; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0742258082; scmathejanosisk2007@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 135│ DB │ Rural │ 29146196 │Şcoala Gimnazială Comuna Aninoasa (PRI; GIM); comuna Aninoasa│primar │ │
│ │ │ │ │str. C-tin Manolescu; tel./fax: 0245-226225; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala_aninoasa@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 136│ DB │ Rural │ 29146137 │Grădiniţa cu Program Normal Comuna Băleni (PRE) Băleni, │ │ │
│ │ │ │ │Str. 1 Decembrie nr. 1 ; tel./fax: 0245-265010; │ │ │
│ │ │ │ │gradinita_baleni2011@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 137│ DB │ Rural │ 4280400 │Liceul Tehnologic "Udrea Băleanu" Comuna Băleni (PRI, GIM, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC, PROF), Băleni, şos. Bucureşti-Târgovişte nr. 231; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.:0245-265012, fax:0345-816490; gs.udreabaleanu@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 138│ DB │ Rural │ 29143408 │Şcoala Gimnazială Comuna Bilciureşti (PRI, GIM) Bilciureşti, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală; tel.:/fax: 0245-671135; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala.bilciuresti@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 139│ DB │ Rural │ 29151770 │Şcoala Gimnazială Comuna Brăneşti (PRI, GIM) Brăneşti, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 187; tel.:/fax: 0245-231162; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoalabranesti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 140│ DB │ Rural │ 29139962 │Şcoala Gimnazială "Dora Dalles" Comuna Bucşani (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Bucşani, Str. Principală nr. 993, tel.:/fax: 0245-235133 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala_bucsani@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 141│ DB │ Rural │ 29146129 │Şcoala Gimnazială "Mareşal Constantin Prezan", comuna │primar │ │
│ │ │ │ │Butimanu (PRI, GIM) Butimanu, Str. Principală nr. 32; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.:/fax : 0245-241070 ; scoalabutimanu@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 142│ DJ │ Urban │ 17104766 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Petrache Poenaru" Craiova │ │ │
│ │ │ │ │(PRE), str. Vasile Alecsandri nr. 87, jud. Dolj/tel./fax: │ │ │
│ │ │ │ │0351-800484/gero_georgiana@yahoo.com gradinita_31@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 143│ DJ │ Urban │ 17104790 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Sf. Ana" Craiova (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │Str. Crişului nr. 14, Craiova, jud. Dolj/tel./ │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0251-532321/e-mail: gradinita22craiova@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 144│ GJ │ Rural │ 4666363 │Liceul Tehnologic Ţicleni /LIC, POS/RO/oraşul Ţicleni, │liceal │ │
│ │ │ │ │Str. Petroliştilor nr. 1, tel./fax: 0253234391, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │email: gsipt@yahoo.com │postliceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 145│ GJ │ Rural │ 29466360 │Şcoala Gimnazială Nr. 1 Ţicleni/PRI,GIM/RO/Str. Petroliştilor│primar │ │
│ │ │ │ │nr. 686, oraş Ţicleni, tel./fax: 0253234094/025334340, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │email: scoalagenerala1ticleni@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 146│ GL │ Urban │ 29112061 │Grădiniţa cu Program Normal "Ioan Neniţescu", Galaţi (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Ion Neniţescu nr. 12, tel./fax: 0236-415967, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: e_vlase@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 147│ GL │ Urban │ 24937351 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 30, Galaţi (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Gh. Asachi nr. 9a, tel./fax: 0236-498468, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradl30pinochio@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 148│ GL │ Urban │ 29095289 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Camil Ressu", Galaţi (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Camil Ressu nr. 5-9, bl. U1, U2, tel.: 0236-424288 │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 149│ GL │ Urban │ 29095360 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Prichindel", Galaţi (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │bd. Dunărea nr. 2B, tel./fax: 0236-444221, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita62galati@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 150│ GL │ Rural │ 23711460 │Şcoala Gimnazială "Gabriel Drăgan", Nicoreşti (PRE; PRI; GIM)│preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0236-867034, e-mail: scoalanicoresti@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 151│ GR │ Urban │ 4706484 │Şcoala Postliceală Sanitară Giurgiu (POS), Giurgiu, │ │ │
│ │ │ │ │str. I.C. Brătianu nr. 10-12; tel.: 0246-225364, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: spssanitata@yahoo.com │postliceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 152│ GR │ Urban │ 4352662 │Colegiul Naţional "Ion Maiorescu" Giurgiu (GIM, LIC TEO), │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Giurgiu, str. N. Droc Barcian nr. 8, tel. 0246-215503, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0246-215501, e-mail: cnimgiurgiu@gmail.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 153│ GR │ Urban │ 4352573 │Liceul Teoretic "Tudor Vianu" Giurgiu, (LIC TEO), Giurgiu, │ │ │
│ │ │ │ │str. Tudor Vianu nr. 36, tel. 0246-213809, fax: 0246-213809, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: tudorvianu@gmail.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 154│ GR │ Rural │ 19111620 │Şcoala Gimnazială Nr. 1 Slobozia (PRE, PRI, GIM) Slobozia, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 304, tel.: 0246-242159, fax: 0246-242155,├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_slobozia@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 155│ GR │ Rural │ 19198953 │Şcoala Gimnazială Nr. 1 Stoeneşti (PRE, PRI, GIM) Stoeneşti, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 76, tel.:/fax: 0246-234525, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: stoenestiscoala@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 156│ HD │ Urban │ 3628817/ │Colegiul Naţional "Iancu de Hunedoara" Hunedoara (primar, │primar │ │
│ │ │ │200530720 │gimnazial, liceal), Str. Victoriei nr. 12, tel.: 0254713341, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0254713341, iancuhd@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 157│ HD │ Urban │ 27336550/│Colegiul de Informatică "Carmen Sylva" Petroşani (liceal), │ │ │
│ │ │ │200530744 │str. Slatinioara nr. 10, tel.: 0254542683, fax: 0254542683, │ │ │
│ │ │ │ │infopet77@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 158│ HD │ Urban │ 12984708/│Liceul Tehnologic "Retezat" Uricani (primar, gimnazial, │primar │ │
│ │ │ │200526456 │liceal, profesional), Str. Republicii nr. 16, tel.:0254511109├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0254511109, grupscolarretezat@yahoo.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 159│ HD │ Urban │29001306/ │Şcoala Gimnazială Nr. 4 Vulcan (primar, gimnazial), │primar │ │
│ │ │ │200526420 │str. Nicolae Titulescu nr. 31, tel.: 0254570228, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0254570228, scoala4vulcan@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 160│ HD │ Urban │ 4944680/ │Colegiul Naţional "Avram Iancu" Brad (liceal), Str. Liceului │ │ │
│ │ │ │200530782 │nr. 16, tel.: 0254612641, fax: 0254612641, cnaibrad@yahoo.com│liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 161│ HD │ Urban │ 5453916/ │Grădiniţa "Căsuţa cu Poveşti" Orăştie (preşcolar), Str. │ │ │
│ │ │ │ 200524367│Luminii nr. 6, tel.: 0254243849, fax: 0254243849, │ │ │
│ │ │ │ │gradinitanr1@gmail.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 162│ HD │ Urban │ 4375186/ │Colegiul Tehnic de Transport Feroviar "Anghel Saligny" │ │ │
│ │ │ │ 200244230│Simeria (liceal, profesional, maiştri), Şoseaua Naţională │liceal │ │
│ │ │ │ │nr. 13, tel.: 0254260453, fax: 0254260453, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │colegiulsaligny_simeria@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 163│ HR │ Urban │ 4367426 │Liceul Tehnologic "Gabor Aron" Vlăhiţa, str. Mihai Eminescu │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 2B, cod 535800/0266246050/0266246897/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │gs.gaboraron@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM, LIC, PRO/MA │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 164│ HR │ Urban │ 4246017 │Liceul Tehnologic "Joannes Kajoni" Miercurea-Ciuc, │liceal │ │
│ │ │ │ │str. Topliţa nr. 22, cod 530241/0266313873/0266313873/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │gs.joanneskajoni@eduhr.ro/LIC, PRO, POS/MA-RO │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 165│ HR │ Urban │ 4245372 │Liceul Tehnologic Zimmethausen Borsec, str. Mihai Eminescu │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 1, cod 535300/0266337013/0266337013/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │gs.zimmethausen@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM, LIC, PRO/MA-RO │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 166│ HR │ Urban │ 4612509 │Liceul Teoretic "Tamasi Aron" Odorheiu Secuiesc, str. Baroti │primar │ │
│ │ │ │ │Szabo David nr. 32, cod 535600/0266218379/0266218379/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │lt.tamasiaron@eduhr.ro/PRI, GIM, LIC, POS/MA │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 167│ HR │ Urban │ 4245356 │Şcoala Gimnazială "Jokai Mor" Băile Tuşnad, str. Jokai Mor │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 7, cod 535100/0266335035/0266335035/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.jokaimor@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM/MA │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 168│ HR │ Rural │ 4246076 │Şcoala Gimnazială "Josika Miklos" Atid, Str. Principală │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 393, cod 537005/0266226216/0266226216 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │/sc.josikamiklos@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM/MA │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 169│ HR │ Rural │ 13398693 │Şcoala Gimnazială "Marton Aron" Brădeşti, str. Gheorgheni │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 264, cod 537025/0266245004/0266245004/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.bradesti@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM/MA │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 170│ HR │ Rural │ 12882430 │Şcoala Gimnazială "Marton Ferenc" Bancu, Str. Principală │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 154, cod 537043/0266331629/0266331629/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.martonferenc@eduhr.ro/PRE, PRI, GIM/MA │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 171│ IF │ Urban │400768846/│Grădiniţa Nr. 1 Bragadiru/Str. Griviţei nr. 41/021.448.09.95/│ │ │
│ │ │ │ 28363421 │gradinita_bragadiru@yahoo.com/PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 172│ IF │ Urban │ 40900247/│Grădiniţa Nr. 1 Măgurele/Str. Fizicienilor nr. 28/ │ │ │
│ │ │ │ 24922741 │021.457.52.58/021.457.52.65/Gradinitappmagurele@yahoo.com/PRE│preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 173│ IF │ Urban │402002466/│Grădiniţa Nr. 1 Otopeni/str. Argeş nr. 70/ │ │ │
│ │ │ │ 14129057 │021.351.22.79/gradinitaotopeni@yahoo.com/PRE │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 174│ IF │ Urban │ 1189102/ │Palatul Copiilor şi Elevilor Ilfov Buftea/str. Ştirbei Vodă │ │ │
│ │ │ │ 21616845 │nr. 18/tel./fax: 021.351.52.01/ccebuftea@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 175│ IF │ Urban │ 8003888/ │Clubul Sportiv Şcolar Ilfov Buftea/str. Agricultori │ │ │
│ │ │ │ 27996565 │nr. 108/tel./fax: 021.350.64.98/ │ │ │
│ │ │ │ │clubul_sportiv_scolar_ilfov@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 176│ IL │ Urban │ 13533102 │Şcoala Gimnazială "Sf. Andrei" Slobozia (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Slobozia, str. Matei Basarab nr. 35, cod 920055, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0243233903, sc_nr2_slobozia@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 177│ IL │ Urban │ 4364993 │Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Slobozia (GIM, LIC), │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Slobozia, Str. Unirii nr. 10, cod 920022, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0243236322, cn_mv_slobozia@yahoo.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 178│ IL │ Urban │ 13533110 │Şcoala Gimnazială Nr. 3 Slobozia (PRE, PRI, GIM), Slobozia, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Bd. Unirii nr. 19, cod 920042, tel./fax: 0243235752, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc_nr3_slobozia@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 179│ IL │ Rural │ 33558624 │Şcoala Gimnazială Miloşeşti (PRE, PRI, GIM), comuna Miloşeşti│preşcolar │ │
│ │ │ │ │jud. Ialomiţa, cod 927170, tel./fax: 0243245228, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.milosesti@yahoo.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 180│ IS │ Urban │ 4701550 │Colegiul Economic Administrativ, Iaşi (LIC) Iaşi, │ │ │
│ │ │ │ │Str. Sărăriei nr. 35, tel./fax: 0232/267669, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com │liceal │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 181│ IS │ Urban │ 4701592 │Colegiul Naţional "Emil Racoviţă", Iaşi (GIM, LIC), Iaşi, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Aleea Nicolina nr. 4, tel./fax: 0232/234272, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: office@racovita.ro │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 182│ IS │ Urban │ 32224243 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 26, Iaşi (PRE), Iaşi, │ │ │
│ │ │ │ │str. Calea Chişinăului nr. 21, tel./fax: 0332/730242, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita_pp_26@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 183│ IS │ Urban │ 4541939 │Liceul Tehnologic de Mecatronică şi Automatizări, Iaşi (LIC, │liceal │ │
│ │ │ │ │PROF, POS), str. Mitropolit Varlaam nr. 54, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0232/237710, │profesional│ │
│ │ │ │ │e-mail: mecatronicasiautomatizari@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 184│ IS │ Urban │ 4540070 │Liceul Tehnologic Economic "Virgil Madgearu", Iaşi (PRI, GIM,│primar │ │
│ │ │ │ │LIC, PROF), str. Sf. Andrei nr. 70, tel./fax: 0232/316238, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: exam_madgearu@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 185│ IS │ Urban │ 4541882 │Liceul Tehnologic "Haralamb Vasiliu", Podu Iloaiei (LIC, │liceal │ │
│ │ │ │ │PROF), oraşul Podu Iloaiei, tel./fax: 0232/740155, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: gsahv@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 186│ IS │ Urban │ 32224251 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1, Târgu Frumos (PRE), │ │ │
│ │ │ │ │str. Petru Rareş nr. 13 C, tel./fax: 0232/711141, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gpp_tgfrumos@yahoo.com │preşcolar │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 187│ IS │ Urban │ 4701223 │Liceul Teoretic "Ion Neculce", Târgu Frumos (GIM, LIC), │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Târgu Frumos, str. Cuza Vodă nr. 65, tel./fax: 0332/805922, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: is_ionneculce@yahoo.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 188│ IS │ Rural │ 14153004 │Liceul Tehnologic, Lespezi (PRI, GIM, LIC, PROF), │primar │ │
│ │ │ │ │Lespezi, comuna Lespezi, tel./fax: 0232/715475, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_lespezi_secr@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 189│ IS │ Rural │ 17130439 │Liceul Tehnologic, Lungani (PRE, PRI, GIM, LIC, PROF), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │sat Lungani, comuna Lungani, tel./fax: 0232/322955, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_lungani@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 190│ IS │ Rural │ 14157391 │Şcoala Gimnazială, Mirosloveşti (PRI, GIM), localitatea │primar │ │
│ │ │ │ │Mirosloveşti, comuna Mirosloveşti, 707325, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0232/713533, e-mail: sammiroslovesti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 191│ IS │ Rural │ 17165267 │Liceul Tehnologic "Dumitru Popa", Mogoşeşti (PRE, PRI, GIM, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │LIC, PROF), comuna Mogoşeşti, tel./fax: 0232/294281, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalamogosesti@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 192│ IS │ Rural │ │Şcoala Profesională Plugari (PRI, GIM, PROF), localitatea │primar │ │
│ │ │ │ │Plugari, tel./fax: 0232/238082, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalaplugari@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 193│ IS │ Rural │ 17140777 │Şcoala Gimnazială "Dimitrie Sturdza", Popeşti (PRE, PRI, GIM)│preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Popeşti, tel./fax: 0232/323496, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scpopesti@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 194│ IS │ Rural │ 17130560 │Şcoala Gimnazială, Popricani (PRE, PRI, GIM), loc. Popricani,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Popricani, tel./fax: 0232/297109, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalapopricani@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 195│ IS │ Rural │ 17161001 │Şcoala Gimnazială "Carmen Sylva", Iaşi (PRI, GIM), Iaşi, │primar │ │
│ │ │ │ │str. Ghica Vodă nr. 24, tel./fax: 0232/218612, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: carmensylva_iasi@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 196│ IS │ Rural │ 17150266 │Şcoala Gimnazială Prisăcani (GIM), comuna Prisăcani, │gimnazial │ 1 │
│ │ │ │ │str. Principală nr. 37, tel./fax: 0322/95919, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: scprisacani08@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 197│ IS │ Rural │ 17155670 │Şcoala Gimnazială "Ioanid Romanescu", Româneşti (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), comuna Româneşti, satul Româneşti, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0232/323804, │primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: sc_ioanid_romanescu68@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 198│ IS │ Rural │ 17179424 │Şcoala Gimnazială "Axinte Uricariul", Scânteia (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │satul Scânteia, comuna Scânteia, tel./fax: 0232/229331, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_scanteia@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 199│ IS │ Rural │ 17140823 │Liceul Tehnologic "Nicolae Bălăuţă", Şcheia (PRE, PRI, GIM, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │LIC, PROF), comuna Şcheia, tel./fax: 0232/229033, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: grupulscolarscheia@yahoo.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 200│ IS │ Rural │ 14153101 │Liceul Tehnologic Stolniceni-Prăjescu (PRE, PRI, GIM, LIC, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │PROF), comuna Stolniceni-Prăjescu, tel./fax: 0232/714000, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalastolniceni@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 201│ IS │ Rural │ 17386110 │Şcoala Gimnazială Glodenii Gândului (PRI, GIM), localitatea │primar │ │
│ │ │ │ │Glodenii-Gândului, comuna Ţibăneşti, tel./fax: 0232/326279, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: samglodeni@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 202│ IS │ Rural │ 11350290 │Liceul Tehnologic Vlădeni (PRI, GIM, LIC, PROF), │primar │ │
│ │ │ │ │satul Vlădeni, comuna Vlădeni, tel./fax: 0232/299668, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: gsv_is@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 203│ IS │ Urban │ 19012308 │Şcoala Gimnazială Nr. 41, Iaşi (PRI, GIM), Iaşi, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Dr. Vicol nr. 10, tel./fax: 0232/219091 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 204│ MH │ Rural │ 29134221 │Şcoala Gimnazială, comuna Braniştea, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0252395877/PRE, PRI, GIM/PRI ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: sc_branistea2008@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 205│ MH │ Rural │ 28987514 │Şcoala Gimnazială "Constantin Truşcă", comuna Pătulele, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0252/392518/PRE, PRI, GIM/PRI, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalalpatulele@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 206│ MH │ Rural │ 29296592 │Şcoala Gimnazială, comuna Grozeşti, tel: 0252373942/PRE, PRI,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 207│ MH │ Rural │ 29041017 │Şcoala Gimnazială, comuna Obârşia Cloşani, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0252/216866/PRE, PRI, GIM/PRI, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: obirsiaclosani@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 208│ MH │ Rural │ 29413641 │Şcoala Gimnazială, comuna Podeni, tel.: 0252/388454/PRE, PRI,│preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM/PRI ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scgimpodeni@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 209│ MH │ Urban │ 4426530 │Colegiul Naţional "Gh. Ţiţeica", str. Crişan nr. 50, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │Drobeta Turnu-Severin, tel.: 0252/320461/GIM, LIC TEO, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: lictiteica@yahoo.com │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 210│ MH │ Urban │ 448558 │Colegiul Tehnic "Dierna", bd. 1 Decembrie 1918 nr. 11 A, │liceal │ │
│ │ │ │ │municipiul Orşova, tel.: 0252/361415/LIC THE/PROF/POS, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: colegiultehnicdierna@yahoo.com │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 211│ MM │ Urban │ 14351052 │Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Baia Mare (LIC), │liceal │ 1 │
│ │ │ │ │Baia Mare, Str. Culturii nr. 7, cod 430316, tel.: 0262211069,│ │ │
│ │ │ │ │fax: 0262211987; colegiul_mihaieminescubm@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 212│ MM │ Urban │ 3695166 │Liceul Pedagogic "Regele Ferdinand" Sighetu Marmaţiei (LIC), │liceal │ 1 │
│ │ │ │ │Sighetu Marmaţiei, str. 22 Decembrie 1989 nr. 5, │ │ │
│ │ │ │ │cod 435500, tel.: 0262311732, fax: 0372892151, │ │ │
│ │ │ │ │lrferdinand@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 213│ MM │ Urban │ 4884813 │Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie (PRI, GIM, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC) Baia Sprie, str. Aleea Minerilor nr. 1A, cod 435100, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0262262355, fax: 0262261440, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │office@grupscolarauto.ro ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 214│ MM │ Urban │ 14133783 │Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (LIC) Baia Mare, │liceal │ 1 │
│ │ │ │ │str. 8 Martie nr. 7, cod 430406, tel.: 0262211710, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0262215744, sam_baiamare@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 215│ MM │ Urban │ 32984630 │Clubul Copiilor Sighetu Marmaţiei, Sighetu Marmaţiei, │liceal │ 1 │
│ │ │ │ │str. Gheorghe Doja nr. 46, cod 435500, tel.: 0262311927, │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0262311927, clubulcopiilor.sighet@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 216│ MS │ Rural │ 4323225 │Liceul Tehnologic Band (PRI, GIM, LIC. TEH, PROF), Band, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Păcii nr. 4, cod 547065, tel.: 0265-428416, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0265-428416, lictband@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 217│ MS │ Rural │ 4322785 │Liceul Tehnologic Dumbrăvioara (PRI, GIM, LIC TEH, PROF), │primar │ │
│ │ │ │ │Dumbrăvioara, Str. Principală nr. 326, cod 547217, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0265-337004, fax: 0265-337004, │gimnazial │ │
│ │ │ │ │agr_dumbravioara@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 218│ MS │ Rural │ 29028123 │Şcoala Gimnazială "Tholdalagi Mihaly", Corunca (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală, nr. 186, cod 547367, tel.: 257404/PRI/GIM, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoalatholdalagim@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 219│ MS │ Urban │ 13054746 │Şcoala Gimnazială "Alexandru Ceusianu", Reghin (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Reghin, str. Petru Maior nr. 11, cod 545300, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0265- 521340, gimnaziul.ceusianu@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 220│ MS │ Urban │ 13054754 │Şcoala Gimnazială "Florea Bogdan", Reghin (PRI, GIM), Reghin,│primar │ │
│ │ │ │ │Str. Pomilor nr. 20, cod 545300, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax:0265- 511937; gimnfloreabogdan@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 221│ MS │ Urban │ 4619159 │Şcoala Gimnazială Iernut (PRI, GIM), Iernut, str. Mihai │primar │ │
│ │ │ │ │Viteazul nr. 3, cod 545100, tel.: 0265-471011, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0265471396, sgiernut@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 222│ MS │ Urban │ 4375992 │Şcoala Gimnazială "Deak Farkas" Miercurea Nirajului (PRE, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │PRI, GIM), (Corpul A) str. Bocskai Istvan nr. 5, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0265-576023 - PRE/PRI/GIM + (Corpul B) - │primar │ │
│ │ │ │ │str. Sântandrei nr. 80, scgenmniraj@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 223│ MS │ Urban │ 577975 │Liceul Tehnologic Nr. 1, Luduş, Str. Crinului nr. 2, │liceal │ 1 │
│ │ │ │ │tel.: 411366/LIC. │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 224│ NT │ Rural │ 18102933 │Şcoala Gimnazială, comuna Hangu, (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0233257674, secretariathangu@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 225│ NT │ Urban │ 2613265 │Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Municipiul │profesional│ │
│ │ │ │ │Piatra-Neamţ (PROF, LIC TEH, POS), str. Alexandru Lăpuşneanu ├───────────┤ │
│ │ │ │ │nr. 16, tel.: 0233211552, fax: 0233212328, │liceal │ │
│ │ │ │ │economicnt@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 226│ NT │ Rural │ 17617869 │Şcoala Gimnazială, comuna Sagna (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 845, tel., fax: 0233766009, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sagnasc@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 227│ NT │ Rural │ 17637254 │Şcoala Gimnazială, comuna Secuieni (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 83, tel., fax: 0233745031, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc.secuieni@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 228│ NT │ Rural │ 23635746 │Şcoala Gimnazială Moreni, comuna Văleni, (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │satul Moreni, tel., fax: 0233781003, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │valeniscoala@yahoo.co.uk │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 229│ NT │ Urban │ 2613320 │Centrul Şcolar Pentru Educaţie Incluzivă "Alexandru Roşca", │primar │ │
│ │ │ │ │municipiul Piatra-Neamţ (PRI, GIM, SPE), Str. 1 Decembrie ├───────────┤ │
│ │ │ │ │1918 nr. 68, tel., fax: 0233221101, csei_alrosca@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 230│ OT │ Urban │ 4549983 │Liceul Tehnologic, oraşul Piatra-Olt, Aleea Tineretului │preşcolar │ │
│ │ │ │ │nr. 2, telefon: 0249-417009, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: liceulpiatraolt@yahoo.com, │primar │ │
│ │ │ │ │PREŞCOLAR, PRIMAR, GIMNAZIAL, LICEAL ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 231│ OT │ Rural │ 25523170 │Şcoala Gimnazială, comuna Călui, │primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalacalui@yahoo.com, PRIMAR, GIMNAZIAL ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 232│ OT │ Rural │ 25306260 │Şcoala Gimnazială, comuna Gârcov, telefon: 0249-519525, │primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalagircov@yahoo.com, PRIMAR, GIMNAZIAL ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 233│ OT │ Rural │ 25299057 │Şcoala Gimnazială, comuna Icoana, telefon: 0249-483041, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_icoana@yahoo.com, PREŞCOLAR, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │PRIMAR, GIMNAZIAL │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 234│ OT │ Rural │ 25306510 │Şcoala Gimnazială, comuna Movileni, telefon: 0249-482223, │primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalamovileni62@yahoo.com, PRIMAR, GIMNAZIAL ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 235│ OT │ Rural │ 25299251 │Şcoala Gimnazială "Florian Diţuleasa", satul Vităneşti, │primar │ │
│ │ │ │ │comuna Sârbii-Măgura, telefon: 0249-481550, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalavitanesti@yahoo.com, PRIMAR, GIMNAZIAL │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 236│ OT │ Rural │ 25552000 │Şcoala Gimnazială, comuna Stoicăneşti, │primar │ │
│ │ │ │ │telefon: 0249-487030, e-mail: scoalastoicanesti@yahoo.com, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │PRIMAR, GIMNAZIAL │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 237│ OT │ Rural │ 25534101 │Şcoala Gimnazială, comuna Vulpeni, telefon: 0249-456761, │primar │ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_vulpeni@yahoo.com, PRIMAR, GIMNAZIAL ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 238│ PH │ Urban │ 2844677 │Colegiul "Spiru Haret", municipiul Ploieşti, LIC, PROF, │liceal │ │
│ │ │ │ │POS/RO/Str. Constructorilor nr. 8, tel./fax: 0244-512161, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: spiruh2003@yahoo.com │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 239│ PH │ Urban │ 29165406 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 30 municipiul Ploieşti/ │preşcolar │ 1 │
│ │ │ │ │PRE/RO, bd. Bucureşti nr. 25 B, tel./fax: 0244-572609, │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita30ploiesti@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 240│ PH │ Rural │ 2244316 │Liceul Tehnologic Agricol, comuna Bărcăneşti, PRE, PRI, GIM, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │LIC, PROF., POS/RO, str. DN 1 nr. 368 A, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0244-277050, e-mail : gsabarc@clicknet.ro │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 241│ PH │ Rural │ 29055470 │Şcoala Gimnazială, comuna Drăgăneşti, PRE, PRI, GIM/RO, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0244465050/fax: 0244465994, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_draganesti@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 242│ PH │ Rural │ 29038925 │Şcoala Gimnazială, satul Buda, comuna Râfov, PRI, GIM/RO/ │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 146, tel./fax: 0244470700, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail : scoala.rafov@gmail.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 243│ PH │ Rural │ 29070527 │Şcoala Gimnazială "Prof. Dinu Mihail Dan" satul Măgula, │primar │ │
│ │ │ │ │comuna Tomşani, PRI, GIM, tel./fax: 0244-237036, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: sc_tomsani@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 244│ PH │ Urban │ 29055578 │Şcoala Profesională Specială, oraşul Breaza (PREŞC., PRIMAR, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIMN, LIC. TEHN), Str. Ocinei nr. 2, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │Breaza 105400, 0244341356/0244341356/ │primar │ │
│ │ │ │ │centrulscolarspecialbreaza@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 245│ SB │ Urban │ 4241036 │Liceul Tehnologic "Avram Iancu" Sibiu/Sibiu, Str. Movilei │liceal │ │
│ │ │ │ │nr. 8, 0269210925, 0269210925, grlemn@yahoo.com/liceal/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │inv. prof./lb. romana │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 246│ SB │ Urban │ 4603403 │Liceul Tehnologic de Construcţii şi Arhitectură "Carol I" │liceal │ │
│ │ │ │ │Sibiu/Sibiu, Str. Pedagogilor nr. 7, 0269223298, 0269220328, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │grupcarol@gmail.com/liceal/inv. prof./postliceal/lb. romana │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 247│ SB │ Urban │ 4406274 │Liceul Tehnologic Cisnădie/Cisnădie, Str. Târgului nr. 14, │primar │ │
│ │ │ │ │0269561072, 0269561072, grcisnadie@yahoo.com/primar/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │gimnazial/liceal/inv. prof./lb. romana │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 248│ SB │ Urban │ 4405961 │Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică/Copşa Mică, │liceal │ │
│ │ │ │ │Str. Sibiului nr. 61, 0269840147, 0269840532, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │grcopsa@yahoo.com/liceal/inv. prof./lb. romana │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 249│ SB │ Urban │ 4624937 │Liceul Tehnologic "Ilie Măcelariu" Miercurea Sibiului/ │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Miercurea Sibiului, str. I. Măcelariu nr. 793, 0269533327, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │0269533076, lmiercurea@yahoo.com/prescolar/primar/gimnazial/ │primar │ │
│ │ │ │ │liceal/inv. prof./lb. romana/lb. germana ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 250│ SB │ Rural │ 4307076 │Liceul Tehnologic pentru Transport Rutier/Târnava, │liceal │ │
│ │ │ │ │Str. Mărului nr. 2, 0269858145, 0269858145, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala_tarnava@yahoo.com/liceal/inv. prof./lb. romana │profesional│ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 251│ SB │ Urban │ 45278033 │Grădiniţa cu Program Prelungit "Rază de Soare" Mediaş/Mediaş,│preşcolar │ 1 │
│ │ │ │ │str. Cluj nr. 12, 0269843928, │ │ │
│ │ │ │ │gradi15media@yahoo.com/prescolar/lb. romana/lb. germana │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 252│ SJ │ Urban │ 11132791 │Liceul Ortodox "Sf. Nicolae" Zalău (PRI, GIM, LIC VOC), │primar │ │
│ │ │ │ │Zalău, str. Crişan nr. 15/A, tel.:/fax: 0260-610842, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │seminarul.ortodox.zalau@gmail.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 253│ SJ │ Urban │ 4566453 │Liceul Tehnologic "Voievodul Gelu" Zalău (PROF, POS, LIC │liceal │ │
│ │ │ │ │TEHN), Zalău, str. Simion Bărnuţiu nr. 51, tel.: 0260-617697,├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0260-617696; voievod_gelu@yahoo.com │profesional│ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 254│ SJ │ Urban │ 4566577 │Liceul cu Program Sportiv "Avram Iancu" Zalău (PRI, GIM, LIC │primar │ │
│ │ │ │ │VOC), Zalău, str. Avram Iancu nr. 38, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0260-613441, e-mail: lic_avramiancu@yahoo.com │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 255│ SJ │ Rural │ 21534427 │Liceul Tehnologic nr. 1 Gâlgău (PRE, PRI, GIM, LIC TEHN), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Gâlgău, nr. 28; tel./fax: 0260-647057, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: samgalgau@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 256│ SJ │ Rural │ 21403642 │Liceul Tehnologic Nr. 1 Sâg (PRE, PRI, GIM, PROF, LIC TEHN), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Sâg nr. 160, tel./fax: 0260-673106, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_sig@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │profesional│ 5 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 257│ SJ │ Urban │ 4792256 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3, Şimleu Silvaniei (PRE),│preşcolar │ │
│ │ │ │ │Şimleu Silvaniei, Str. Ghioceilor, nr. 18, │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0360-566984, gradinita3simleu@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 258│ SJ │ Urban │ 4291484 │Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei │special │ │
│ │ │ │ │(SP), Şimleu Silvaniei, str. Nicolae Bălcescu nr. 19, │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0260-678241, sspeciala@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 259│ SM │ Urban │ 17424558 │Grădiniţa cu Program Prelungit Ardud (PRE), Ardud, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │str. Ştefan cel Mare nr. 64; tel./fax:0261-771030; │ │ │
│ │ │ │ │gppardud@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 260│ SM │ Rural │ 4038733 │Grădiniţa cu Program Săptămânal "Floarea de Lotus" │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Odoreu (PRE), Odoreu, Str. Pionerilor nr. 2; │ │ │
│ │ │ │ │tel./fax: 0261-775345; gpsodoreu@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 261│ SM │ Rural │ 17312651 │Şcoala Gimnazială Pişcolt (PRI; GIM), Pişcolt, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Libertăţii nr. 289; tel.: 0261-824612; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0261-824613; scpiscolt@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 262│ SM │ Rural │ 17357300 │Şcoala Gimnazială "Tempfli Jozsef" Urziceni, (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Urziceni, Str. Principală nr. 181; tel./fax: 0261-874222; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoala.urziceni@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 263│ SM │ Urban │ 17286820 │Liceul Teologic Romano Catolic "Ham Janos" Satu Mare (PRE, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │PRI, GIM, LIC VOC/LIC TEO), Satu Mare, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │str. 1 Decembrie 1918 nr. 2; tel./fax: 0261-717180; │primar │ │
│ │ │ │ │secretarham@ygmail.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 264│ SV │ Rural │ 14061504 │Şcoala Gimnazială "Mihail Sadoveanu" Grăniceşti (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Grăniceşti, Str. Eroilor nr. 136, cod 727290 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0230-414504; fax: 0230-414504; │gimnazial │ │
│ │ │ │ │granicestiscoala@yahoo.com │ │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 265│ SV │ Urban │ 18238146 │Şcoala Gimnazială Bivolărie (PRI, GIM), Vicovu de Sus, │primar │ │
│ │ │ │ │str. Ştefan cel Mare nr. 184, cod 727611 tel.: 0230-412181; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0230-412181; scgenbivolarie@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 266│ SV │ Rural │ 16846031 │Şcoala Gimnazială Voitinel (PRI, GIM), Voitinel, │primar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 155, cod 727282 tel.: 0230-412211; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0230-412211; scoalavoitinel@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 267│ SV │ Rural │ 14152505 │Şcoala Gimnazială "Constantin Tomescu" Pleşeşti (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │Vultureşti, Pleşeşti, cod 727627 tel.: 0371-492136; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0230-570282; scoalaplesesti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 268│ SV │ Rural │ 14102230 │Şcoala Gimnazială Zamostea (PRI, GIM), Zamostea, │primar │ │
│ │ │ │ │cod 727630, tel.: 0230-569812; fax: 0230-569812; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │scoalazamostea@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 269│ SV │ Rural │ 14117567 │Şcoala Gimnazială Zvoriştea (PRI, GIM), Zvoriştea, │primar │ │
│ │ │ │ │cod 727640, tel.: 0230-538802; fax: 0230-538802; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sczvoristea@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 270│ SV │ Rural │ 26331687 │Grădiniţa cu Program Normal "Obcini" Suceava (PRE), Suceava, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Slătioarei nr. 2D, cod 720278 tel.: 0230-515214; │ │ │
│ │ │ │ │fax: 0230-510997; gradinitaobcini@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 271│ TL │ Rural │ 28637179 │Şcoala Gimnazială C. A. Rosetti (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │C.A. Rosetti, Str. Păcii nr. 15, tel.: 0240546130; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0240546130; scoalacarosetti@yahoo.com │primar │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 272│ TL │ Rural │ 28665705 │Şcoala Gimnazială Crişan (PRE, PRI, GIM), Crişan, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0240547008; fax: 0240547008; scoalacrisan@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 273│ TL │ Rural │ 28686872 │Şcoala Gimnazială Hamcearca (PRE, PRI, GIM), Hamcearca, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 24, tel.: 0374003531; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax; schamcearca@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 274│ TM │ Urban │ 4638215 │Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara (PRI, GIM, LIC TEO), │primar │ │
│ │ │ │ │Timişoara, bd. 16 Decembrie 1989 nr. 26, cod 300172/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0256-491714; fax: 0256-491713; cnb@colegiulbanatean.ro │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 275│ TM │ Urban │ 2487752 │Colegiul Naţional "Constantin Diaconovici Loga" Timişoara │gimnazial │ │
│ │ │ │ │(GIM, LIC TEO), Timişoara, bd. C.D. Loga nr. 37, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0256-491873 fax: 0256-492094; cdloga@loga.ro │liceal │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 276│ TM │ Urban │ 4638231 │Liceul Teoretic "Jean Louis Calderon" Timişoara (PRI, GIM, │primar │ │
│ │ │ │ │LIC TEO), Timişoara, str. Pestalozzi nr. 14, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0256-491540; fax: 0256-491540; │gimnazial │ │
│ │ │ │ │tel.: 025-6203406 liceu_calderon@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 277│ TM │ Urban │ 2491338 │Colegiul Tehnic "Emanuil Ungureanu" Timişoara (LIC TEHN, │liceal │ │
│ │ │ │ │PROF), Timişoara, Piaţa Iancu Huniade nr. 3, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0356-411540; fax: 0356-411540, │profesional│ 2 │
│ │ │ │ │emanuil.ungureanu@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 278│ TM │ Urban │ 4663499 │Colegiul de Silvicultură şi Agricultură "Casa Verde" │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Timişoara (PRE, LIC TEHN, POS), Timişoara, aleea Pădurea ├───────────┤ │
│ │ │ │ │Verde nr. 5, tel.: 0256-220093; fax: 0256-220093, │liceal │ │
│ │ │ │ │lsilvic@gmail.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │postliceal │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 279│ TM │ Urban │ 29108284 │Liceul Tehnologic "Cristofor Nako" - Sânnicolau Mare │liceal │ │
│ │ │ │ │(LIC TEO, PROF), Sânnicolau Mare, str. 16 Decembrie 1989 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │nr. 17; tel.:0256-370547; fax: 0256-370547, │profesional│ │
│ │ │ │ │grup_scolar_sm@yahoo.com │ │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 280│ TM │ Rural │ 29186140 │Şcoala Gimnazială Uivar (PRE, PRI, GIM), Uivar, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Str. Principală nr. 132, tel.: 0256-366520; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0256-366520; scoalauivar@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 281│ TM │ Rural │ 29131276 │Şcoala Gimnazială Com. Victor Vlad Delamarina (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), Victor Vlad Delamarina, Str. Principală nr. 47A, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0256-358416; fax: 0256-358416; scoalavvd@gmail.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 282│ TR │ Urban │ 4567904 │Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4, Alexandria (PRE), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │mun. Alexandria, str. Alexandru Ghica nr. 148, │ │ │
│ │ │ │ │tel.: 0247310042/fax: 0247310042/ │ │ │
│ │ │ │ │e-mail: gradinita4alex@yahoo.com │ │ 1 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 283│ TR │ Urban │ 19073470 │Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" Alexandria (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │mun. Alexandria, str. Avocat Alexandru Colfescu nr. 34, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0247312771/fax: 0247312771/ │gimnazial │ 2 │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_mihai_viteazul@yahoo.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 284│ TR │ Urban │ 19080302 │Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Alexandria (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │mun. Alexandria, str. Carpaţi nr. 15, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │tel.: 0247312249/fax:0247312249/ │gimnazial │ 2 │
│ │ │ │ │e-mail: sc.stefancelmare@gmail.com │ │ │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 285│ TR │ Rural │ 19004364 │Şcoala Gimnazială Crângu (PRI, GIM), comuna Crângu, │primar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0247329796/fax: 0247329796/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalacringutr@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 286│ TR │ Rural │ 18987320 │Şcoala Gimnazială Viişoara (PRI, GIM), com. Viişoara, │primar │ │
│ │ │ │ │Şos. Principală nr. 672, tel.: 0247360505/fax: 0247360505/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: sc_viisoara_tr@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 287│ TR │ Rural │ 18991100 │Şcoala Gimnazială Vităneşti (PRI, GIM), com. Vităneşti, │primar │ │
│ │ │ │ │tel.: 0247331213/fax:0247331213/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_vitanesti@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 288│ TR │ Rural │ 18991143 │Şcoala Gimnazială "Alexandru Bădăuţă" Zâmbreasca (PRI, GIM), │primar │ │
│ │ │ │ │com. Zâmbreasca, tel.: 0247338404/fax: 0247338404/e-mail: ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sczim67@yahoo.com │gimnazial │ 2 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 289│ TR │ Urban │ 4567939 │Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Alexandria (SPE, PRE, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │PRI, GIM, LIC TEH), mun. Alexandria, Str. Libertăţii │special │ │
│ │ │ │ │nr. 1 bis, tel.: 0347401909/fax: 0347808718/ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: centruscolaralex@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ │special │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ │special │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ │
│ │ │ │ │ │special │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 290│ VL │ Rural │ 29105005 │Şcoala Gimnazială, com. Creţeni (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Creţeni tel.: 0250-772902 ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 291│ VL │ Rural │ 13024745 │Liceul Teoretic, com. Grădiştea (PRE, PRI, GIM, LIC TEO), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │com. Grădiştea, tel.: 0250-867061; liceulgradistea@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │liceal │ 4 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 292│ VL │ Rural │ 29318658 │Şcoala Gimnazială, satul Tina, com. Livezi (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │com. Livezi; tinascoala@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 293│ VL │ Rural │ 29070780 │Şcoala Gimnazială, com. Lungeşti (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │comuna Lungeşti, tel.: 0250-830525; sc.lungesti@yahoo.com ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 294│ VL │ Urban │ 33534226 │Şcoala Gimnazială Nr. 13, mun. Râmnicu Vâlcea (PRE, PRI, │preşcolar │ │
│ │ │ │ │GIM), str. Nichita Stănescu nr. 2, mun. Râmnicu Vâlcea, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │sc13vl@yahoo.fr │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 295│ VL │ Urban │ 19523132 │Şcoala Gimnazială "Şerban Vodă Cantacuzino", oraşul │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Călimăneşti (PRE, PRI, GIM), str. Calea lui Traian nr. 289, ├───────────┤ │
│ │ │ │ │oraşul Călimăneşti, tel.: 0250-750481 svcantacuzino@yahoo.com│primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 296│ VN │ Rural │ 22885191 │Şcoala Gimnazială Andreiaşu de Jos (PRE, PRI, GIM), │preşcolar │ │
│ │ │ │ │localitatea Andreiaşu de Jos; tel.: 0237-631177; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0237-631177; e-mail: scoalaandreiasudejos@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 297│ VN │ Rural │ 22748887 │Şcoala Gimnazială Băleşti (PRE, PRI, GIM), localitatea │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Băleşti; tel.: 0237-249039; fax: 0237-249039; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: balestiscoala@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 298│ VN │ Rural │ 28144286 │Şcoala Gimnazială Bogheşti (PRE, PRI, GIM), localitatea │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Bogheşti; tel.: 0237-273180; fax: 0237-273180; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoalaboghesti_vn@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 299│ VN │ Rural │ 18974746 │Şcoala Gimnazială Pituluşa (PRE, PRI, GIM), localitatea │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Broşteni, satul Pituluşa; tel.: 0237-676603; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │fax: 0237-676603; e-mail: scoalapitulusa@yahoo.co.uk │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
├────┼──────┼─────────┼──────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────┤
│ 300│ VN │ Rural │ 22850258 │Şcoala Gimnazială Chiojdeni (PRE, PRI, GIM), localitatea │preşcolar │ │
│ │ │ │ │Chiojdeni; tel.: 0237-241129; fax: 0237-241129; ├───────────┤ │
│ │ │ │ │e-mail: scoala_chiojdeni@yahoo.com │primar │ │
│ │ │ │ │ ├───────────┤ │
│ │ │ │ │ │gimnazial │ 3 │
└────┴──────┴─────────┴──────────┴─────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┼────────┤
                                                                                                           │ 702 │
                                                                                                           └────────┘


                                        ------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016