┌────┬──────────┬──────────┬───────────┬────────────────┬────────────┬─────────┬──────────┬─────────────┬───────┬──────────┐
│ │Denumirea │Hotărârea │Denumirea │ │Nivelul de │ │ │ │ │ │
│Nr. │unităţii │ARACIP │persoanei │Adresa unităţii │învăţământ/ │Domeniul/│Domeniul │Calificarea │Limba │Forma de │
│crt.│de │de │juridice │de învăţământ, │Nivelul de │Profilul │pregătirii│profesională/│de │învăţământ│
│ │învăţământ│evaluare/ │iniţiatoare│tel./fax, e-mail│calificare │ │de bază │Specializarea│predare│ │
│ │ │data │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼──────────┼───────────┼────────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │Tehnician în │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │prelucrarea │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │produselor de│ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │origine │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │animală │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ ├─────────────┤ │ │
│ │ │ │ │ │Liceal/Nivel│ │ │Tehnician în │ │ │
│ │ │ │ │ │4 (conform │ │ │morărit, │ │ │
│ │ │ │ │ │Hotărârii │ │ │panificaţie │ │ │
│ │ │ │ │ │Guvernului │Resurse │ │şi produse │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 918/ │naturale │ │făinoase │ │ │
│ │ │ │ │ │2013, │şi │Industrie ├─────────────┤ │ │
│ │ │ │ │ │cu │protecţia│alimentară│Tehnician în │ │ │
│ │ │ │ │ │modificările│mediului │ │industria │ │ │
│ │ │ │ │ │şi │ │ │alimentară │ │ │
│ │ │ │ │Municipiul │completările│ │ │fermentativă │ │ │
│ │ │ │ │Focşani │ulterioare) │ │ │şi în │ │ │
│ │ │ │ │str. Moldova nr.│ │ │ │prelucrarea │ │ │
│ │ │6/ │ │9, │ │ │ │legumelor şi │ │Cu │
│ │Colegiul │24.06.2022│ │e-mail: │ │ │ │fructelor │Română │frecvenţă │
│ │Tehnic │ │ │gsiu2@yahoo.com,│ │ │ ├─────────────┤ │ │
│1. │„Gheorghe │ │ │tel./fax: 0237/ │ │ │ │Tehnician în │ │ │
│ │Asachi“ │ │ │239048 │ │ │ │industria │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │alimentară │ │ │
│ │ │ │ │ ├────────────┼─────────┼──────────┼─────────────┤ │ │
│ │ │ │ │ │Liceal/ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Nivel 4 │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │(conform │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Hotărârii │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Guvernului │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 918/ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │2013, │Umanist │ │Ştiinţe │ │ │
│ │ │ │ │ │cu │ │ │sociale │ │ │
│ │ │ │ │ │modificările│ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │şi │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │completările│ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ulterioare) │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │Filieră │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │teoretică │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┴───────────┴────────────────┴────────────┴─────────┴──────────┴─────────────┴───────┴──────────┤
│ │ │Capacitate maximă de şcolarizare: 30 de formaţiuni de studiu/2 schimburi │
│ │ │(maximum 15 formaţiuni de studiu/schimbul 1 şi maximum 15 formaţiuni de studiu/ │
│ │ │schimbul 2). │
└────┴──────────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘